04-07-2019 Lille kunde giver ikke op selv om, politiet ikke efterlever politiloven kap 2. Paragraf 2. Stk 3. / Og Thomas Schioldan Sørensen fra Rødstenen advokater i Århus i 2017 valgte DIRÆKTE at modarbejde klientens instruks, om at fremlægge beviser for Jyske Banks millionsvindel.

December 2017 opdagede vi at Thomas Schioldan Sørensen fra Rødstenen advokater i Århus

Nok arbejde mere for jyske Banks koncern ledelse end for os

Og vel derfor gik bag ryggen af os, som deres klient for at hjælpe jyske bank med at dække over et fortsat bedrageri forhold, imod bankens kunde.

🙂

“KLIENTEN HAR DELVIS SELV FREMLAGT BEVISER OVER RETTEN 28-12-2018 FOR JYSKE BANKS BEDRAGERI.”

For at sikker sig deres sag blev fremlagt som anmodet, og sikker sig en retfærdig retssag.

🙂

Dette af jyskebank udførte bedrageri blev opdaget, efter Lund Elmer Sandager 10-09-2015 i retsforhold ved at fremlagte Bilag E. Side 5.

Dette er forklaret ved fremlagte Bilag 100 og 101.

🙂

Det var dette Bilag E. Side 5. som ledte klienten på sporet, af en stører svindel sag, som ud over bedrageri indholdt tvang og udnyttelse ved misbrug af udløbet og begrænset fuldmagt, overpant, mandatsvig, dokumentfalsk, løjet overfor retten, og andet godt fra jyske bank koncernen.

🙂

En svindel mange har hjulpet jyske bank med at dække over.

Dels ved ikke at gøres deres arbejde, og dels ved bare at dække over det åbenlyse bedrageri som koncernleden, i jyske bank sammen i forening står bag.

🙂
🙂

Jyske Banks svindel mod den lille virksomhed, fortsættes den dag i dag, eftersom politiet ikke efterlever politiloven kap 2. Paragraf 2. Stk 3.

Det er koncern DIRIKTIONEN ved Anders Christian Dam, som iøvrigt må være lederen, af den fortsatte svindel, mod Jyske Banks kunde Storbjerg Erhverv fra Hornbæk.

🙂
🙂

Imens kunden afventer at deres nye advokat regerer og svare dem, om de mener klientens fremlagte beviser i mod jyske bank for groft SVIG & FALSK er stærke nok.

Er klienten Storbjerg Erhverv klar til rets opgøret.

Men har intet hørt fra vores advokat med hensyn til vores anklager i mod jyske bank for Bedrageri “SVIG”

🙂

Vi har Danmarks måske bedste advokat som har mange sager, og vores sag er en mindre sag, der betyder meget for os.

Siden december har der været 2 forskellige fuldmægtige på sagen, som grundet kursus og andet ikke kunne svare på det vi spørger om.

Ikke fordi vi ikke har skrevet eller rykket, vi har bare ikke hørt noget.

🙂
🙂

VI HAR DOG KLART SAGT

Senest da vi i december afleverede mappen med kladden til den ene fundmægtig, til det processkrift som skulle afleveres senest 18. December

Vi ønsker jyske bank dømt for svig og falsk.

Vores kladde blev ikke brugt, da den fuldmægtige via telefon 18. December sagde det var nogle grove anklager.

/

Du har ikke noget lån og derfor ingen renteswap sagde hun

Men er ikke en dommer som skal dømme efter fremlagte beviser ?

Dette og efter Jyske Banks bestyrelses medlem Philip Baruch var hos vores advokat 2. November 2018 og der åbenbart har talt om noget vi ikke ved.

Men ihvertfald derefter har ændrede forklaring overfor retten igen.

SÅ MÅTTE VORES BEVISER FREMLÆGGES, GODT NOK ER VI DUMME

MEN SÅ DUMME ER VI HELLER IKKE.

Derfor fremlage vi 28. December 2018 selv beviserne overfor retten, at jyske bank og ledelsen står bag groft svig og falsk

🙂
🙂

Men ved stadig ikke om vores advokat syntes beviserne imod jyske bank for groft og fortsat bedrageri, er gode nok, eller der skal fremlægges flere beviser.

Mens vi afventer, eks. kopien af rettens brev til Jyske Bank 9. Januar 2019. Hvor retten gav jyske bank frist til 19. Februar for bankens afsluttende bemærkninger.

Hvilket vi af den advokat fuldmægtige 22. Marts telefonisk oplyses at jyske bank er udeblevet 19. Februar.

Derfor er rettens brev fra 9. Januar interesant, for skrev retten at et manglende svar, kunne give en udeblivelses dom. ?

Hvis der var givet en udeblivelses dom uden indeholde af Bilag 100 og 101. var med, har vi på SMS skrevet til den fuldmægtige at dommen straks skulle ankes.

🙂
🙂

Kunden i jyske bank som er den forudrettet i sagen, må alene selv kæmpe imod gigant banken jyske bank, som uden at angre fortsætter bedrageri på nu på “11” elvte år

🙂
🙂

Hvorfor skal vi kunder selv lege advokat og opklare og fremlægge sagens beviser over for retten

Dels fremlage advokat virksomheden Rodstenen ikke sagen i mod jyske bank som klienten bad om, altså efter klienten opdagede hvad ingen advokater kunne opdage.

At denne sag ikke handler om dårlig rådgivning, men simpel og veludført bedrageri.

🙂
🙂

DU ER VELKOMMEN TIL AT SE ALLE BREVE, OM DU KAN MISFORSTÅ HVAD VI BEDER OM

🙂
🙂

December 2017 opdagede vi så at Thomas Schioldan Sørensen fra Rødstenen advokater i Århus

Og så forsøgte Thomas Schioldan Sørensen bag sin klient, at ville hæve sagen mod jyske bank, under påstand at det telefonisk var aftalt, mellem Thomas Schioldan Sørensen og en fuldmægtig fra Rodstenen med klienten.

DETTE LYKKES IKKE
Med var et tydligt forsøg på at Thomas Schioldan Sørensen sammen med jyske bank, ville lukke sagen, således jyske bank uden risiko kunne fortsætte bankens mange årige bedrageri.

Har vi misforstået noget ? Næppe.

/

I øvrigt et bedrageri jyske bank stadig i ond tro kæmper for at fortsætte.

🙂

Et klart tegn på at Thomas Schioldan Sørensen / Rødstenen advokater sansynligvis arbejdede for jyske bank, og ikke klienten, som i December 2017 opdagede at Thomas Schioldan Sørensen fra Rødstenen advokater i Århus

Nok arbejde mere for jyske bank end for os, da de gik bag ryggen af deres klient, der er mange ting som peger på at vores Aarhus advokat arbejde for jyske bank koncernen.

Dels fremlage advokat virksomheden Rodstenen ikke sagen mod jyske bank som bad om.

🙂

HOLD DA KÆFT EN SAG VI ER I GANG MED

DANMARKS NÆST STØRSTE BANK JYSKE BANK I DERES MÅSKE FØRSTE BEVIDSTE SVINDEL SAG

🙂

Nu mangler vi bare at vores advokat viser hvad han kan.

Han er blevet anbefalet af en tidligere Bank direktør som har brug ham i en anden bank.

Vi nærmer er i sommerferien nu, og ønsker at forberede os.

/

Vores advokat skal ikke som de 2 gange de har skrevet noget til retten gøre dette den sidste dag, der er sagen for vigtig til.

Regner med der findes mange andre som er udsat for helt det samme.

🙂

Se du noget du er uenig med, SMS på 22227713 og så mødes vi og gennem går sagens bilag om der er fejl i dette opslag, således det kan rettes

Jyske bank griner og griner og griner for ingen kan rører banken, derfor er jyske bank også helt ligeglade med alle opslag

Jyske bank har kunder nok hvorfor bankens bestyrelse er helt kolde og fortsætter deres bedrageri

Mvh

Myggen mig elefanten
David mod goliat

Eller bare

Storbjerg Erhverv
Søvej 5.

  1. Hornbæk

22227713
Copyright © Elvagten | 80 20 20 80 | Design zeeland.dk