05-06-2020. Appendix List to the complaint against Lundgren’s lawyers, for being bribed, not to submit their client’s claims against the Jyske Bank Group. / and read what Dan Terkildsen responds to the complaint

Update 12-07-2020 

Appendix List 1 – 239. to the complaint against Lundgren’s lawyers. comes a little down the page

For being bribed, not to submit their client’s claims against the Jyske Bank Group

 

While Jyske Bank’s shareholders are cheering on Jyske Bank for more of their shares, the bank is forced to continue the bank’s fraud against their customers, to satisfy their owners, such as ATP, Codan, Nykredit and others, and the board itself.

Medvirkende i sagen eller kender til sagen og ønsker ikke at rette fejl Fundament hæderlig ærlig åben retter fejl Nykredit jyske bank Advokat advokater strafferet øknomisk kriminelit Lund Elmer Sandager Michael Rasmussen CEO Nykredit Anders Christian Dam CEO Morten Ulrik gade Philip Baruch Mette Egholm Nielsen Birgit Bush Jyske bank erhverv Hillerød Helsingør Århus Aahus København Silkeborg Valby Østerbro Nicolai Hansen Anette Kirkeby Søren Woergaard Danske bank jysk Koncernledelse jyske bank Koncernbestyrelsen Sven Buhrkall Kurt Bligaard Pedersen Rina Asmussen Philip Baruch Jens A. Borup Keld Norup Christina Lykke Munk Haggai Kunisch Marianne Lillevang Koncerndirektionen Anders Dam Leif F. Larsen Niels Erik Jakobsen Per Skovhus Peter Schleidt

Jyske bank siger selv
Jyske bank overholder alle regler og love !
Det er vist forkert meget forkert,

Medvirkende i sagen eller kender til sagen og ønsker ikke at rette fejl Fundament hæderlig ærlig åben retter fejl Nykredit jyske bank Advokat advokater strafferet øknomisk kriminelit Lund Elmer Sandager Michael Rasmussen CEO Nykredit Anders Christian Dam CEO Morten Ulrik gade Philip Baruch Mette Egholm Nielsen Birgit Bush Jyske bank erhverv Hillerød Helsingør Århus Aahus København Silkeborg Valby Østerbro Nicolai Hansen Anette Kirkeby Søren Woergaard Danske bank jysk Koncernledelse jyske bank Koncernbestyrelsen Sven Buhrkall Kurt Bligaard Pedersen Rina Asmussen Philip Baruch Jens A. Borup Keld Norup Christina Lykke Munk Haggai Kunisch Marianne Lillevang Koncerndirektionen Anders Dam Leif F. Larsen Niels Erik Jakobsen Per Skovhus Peter Schleidt finans nyt penge dr kontant DR KONTANT Penge Rådgivning

Anders Dam som er konge i jyske bank, Men mener ikke banken skal have dialog med de kunder banken udsætter for svindel. Og rynker i stedet på næsen, mens kunde beskylder #AndersDam for i gennem #JyskeBank at være medvirkende til bankens bedrageri mod kunde, sammen med resten af ledelsen.

Who has the power in Danish society, and stands high above even the state, when the police will not interfere in the fraud of Danish banks It cannot then be the little man himself who has to fight against organized fraud by Dan Danske Bank Jyske bank A / S. HELP US

 

Denmark is governed by Danish banks that use fraud, document fraud, bribery and whatever else is on the shelves of the Danish banks.

Når Jyske bank laver bedrageri og forfalskede dokumenter, og ikke mindst lyver i retsforhold, så er Jyske bank kriminelle.

 

Og det uanset om politiet og statsadvokaten, siger at danske banker som her Jyske bank gerne må lave bedrageri og dokumentfalsk. og det vil politiet ikke blande sig i. Hvad så med Bestikkelse, må Jyske Bank gerne bestikke advokater til ikke at fører klienters sager imod Jyske bank A/S.

Det kan virke som et dumt spørgsmål, med det er ret aktuelt 

In the most prominent money-laundering case, Raul Arashukov, an adviser to the head of a Gazprom subsidiary, was detained on an allegation of stealing Rbs30bn ($460m) worth of gas. His son Rauf Arashukov was also detained. Father and son deny the allegations and remain in detention. While this money-laundering case is unlikely to have led to Monday’s top executive departures, it adds to the unsettled atmosphere at the gas producer. “We are talking about full-scale changes,” a London-based analyst said of the executive departures. “It is unlikely they were linked to the Arashukovs’ case. “But perhaps this case simply exhausted the patience at the top regarding the company’s management.” Kurt Bilgaard Pedersen,

AT JYSKE BANK ER SÅ LIGEGLADE MED DERES KUNDER, ER UBEGRIBELIGT
Kriminalitet er lovstridige (strafbare) handlinger, og de, der forbryder sig mod loven, er kriminelle. Men denne juridiske definition af, hvad der er kriminelt, er problematisk i et samfundsperspektiv.
Kriminalitet – Leksikon.org OG JYSKE BANK ER KRIMINELLE.

22-06-2020. The complaint against Lundgren’s lawyers is shared with CEO Anders Dam and the management of Jyske Bank.

Read the letter to the group management group here.

 

24-06-2020. The complaint against Lundgren’s lawyers is shared with CEO Anders Dam and the management of Jyske Bank.

Read the letter to the group management group here.

 

Medvirkende i sagen eller kender til sagen og ønsker ikke at rette fejl Fundament hæderlig ærlig åben retter fejl Nykredit jyske bank Advokat advokater strafferet øknomisk kriminelit Lund Elmer Sandager Michael Rasmussen CEO Nykredit Anders Christian Dam CEO Morten Ulrik gade Philip Baruch Mette Egholm Nielsen Birgit Bush Jyske bank erhverv Hillerød Helsingør Århus Aahus København Silkeborg Valby Østerbro Nicolai Hansen Anette Kirkeby Søren Woergaard Danske bank jysk Koncernledelse jyske bank Koncernbestyrelsen Sven Buhrkall Kurt Bligaard Pedersen Rina Asmussen Philip Baruch Jens A. Borup Keld Norup Christina Lykke Munk Haggai Kunisch Marianne Lillevang Koncerndirektionen Anders Dam Leif F. Larsen Niels Erik Jakobsen Per Skovhus Peter Schleidt finans nyt penge dr kontant DR KONTANT Penge Rådgivning

PFA pension aktionær og samarbejdes partner med jysk bank tilbyder pension til dig.

 

Read the complaint here Appendix 233. with links in the complaint to these appendices. 

And Appendix 233. without links or corrections to the complaint against Lundgren’s lawyers for countering the injustice and counteracting justice.

Coming soon 

Read lawyer Dan Terkildsen answer to the lawyer mentioned, about the complaint for violation of good legal practice. LINK. 

Read Jyske Bank’s response to the client’s accusations about the Jyske Bank Group’s use of forgery and use of forgery. LINK.

 

CEO Anders Christian Dam will respond to the customer’s claims on 28-10-2019. Appendix 153. and process document 3. from 04-05-2020. Appendix 204.

Perhaps Jyske Bank’s lawyers from Lund Elmer Sandager will explain their presentation of false evidence before the court.

 

Was it also a mistake, as when Mette Marie Nielsen from Lundgren’s 18-12-2018. say.

Appendix 91.A. tape conversation.

Appendix 91. transcribed interview.

Hear Lundgren’s employees explain, that Jyske Bank A/S has acknowledged that there is no loan, and that there are no swaps, and that is just a mistake.

That Jyske Bank by the group management in the period after, until 30-06-2020 then just snatches 300,000 dkk more from the customer.

Hear the conversation 18-12-2018. Appendix 91.A. and explain why Jyske Bank snatches DKK 300,000 from a customer when Lundgrens here in Appendix 91. says that Jyske bank has acknowledged that there is no loan or swap.

 

L: Mette Marie Nielsen Lundgrens advokater.  & K: Carsten Klienten

Some of the conversation 18-12-2018 is shared

L: Det der er det store og det hele er at vi har kigget særligt på det processkrift som vi har fået
tilbage fra Lund Elmer Sandager, og vi må bare konstatere, at den sag som vi skal gå med i dette
her processkrift, det er i vores optik hele augmentet om, Der er ikke indgået en renteswap aftale.

6) L: Man kan sige vi har fastholdt at det der tidligere er gjort gældende i forhold til den
mangelfulde rådgivning jo ikke er frafaldet, bare fordi de. ”kan vist ikke finder ord”. ….. der ikke
er indgået en rente swap aftale, og grunden til der ikke er det, og det har de også anerkendt,
det er at hele grundlaget for den renteswap aftale, det er lånet.

27) K: Og Jyske Bank de har jo fremlagt, at jeg har haft at jeg har haft det her lån hele tiden,
fordi vi har dem jo allerede i at lyve, og i det, så er det bilag der heder er det Bilag 35.
”Klagens BILAG 47. side 5.” hvor Jyske bank skriver til mig at jeg har det her lån det er jo
også løgn, Det er jo også meget vigtigt… det er der hvor Nicolai Hansen skriver den 19 i
anden,

28) L: JA det er jeg med på, der er bare forskel på, …. Der er forskel på at bevise..at de bevist
løj, med hensigten om at bedrage dig, og at det her var en eller anden, som kikkede på
renteswap aftalen og så sagde, at så må der være et lån……altså en fejl.

29) K. Altså vi er nød til at fremlægge det, at de fortalte mig at jeg havde det, og de gør det mens
jeg ligger syg med en hjerneblødning.

30) L: JO JO men altså vi har jo..det vi har gjort i det tidligere processkrift, det var jo at sige okay i
siger der er et lån fremlæg dokumentation for det, og det har de jo så også erkendt at det kan
de ikke.

31) K: Nej det er jo fordi de har løjet at jeg havde det, og så det har jeg jo troet på fordi jeg
var syg, og jeg har været ved at miste alt ik.

32) L: JA. Så langt er jeg med, men altså deee altså,

34) L. JA ”svagt” det jeg bare siger det er.. statisk i den vi kører med nu, det er at der ikke er
nogle rente swap aftale, fordi der ikke er noget bagvedliggende lån, der er ikke indgået en
rente swap aftale på det nye lån på 4.3 millioner.

36) L: NEJ Og derfor var de ikke beriget til…. at opkræve noget i henhold til en swap aftale, på de
4.328 millioner fordi den ikke eksisterede

 

It is maybe also a mistake, and not deliberate fraud.

See the statement on Jyske Bank’s fraud on only this one factor in a declining document that to date, has secured Jyske Bank A/S an unreported income of DKK 1.794.609,81 and at the same time given the customer a loss of at least the same amount.

See Appendix 117. from the trial. updated Appendix 117 A. 01-07-2020. updated losses due to fraud.

#AndersDam #JyskeBank #Lundgrens #DanTerkildsen It is no fun being exposed to fraud, and when the Danish police say it is all right, it has to fight the clients themselves to stop by their lawyers. Meanwhile Jyske Bank. apparently has bribed the lawyer not to bring the case to court, but we do not give up even if it is a giant criminal organization As used by criminal activities to disappoint in legal matters, and who also lie to the court.

Så lidt plads kræver det at kunne parkere, Jyske Bank bilen

 

Appendix 1. Bilag 1. 18-06-2015. STÆVNING. BEMÆRK SVIG SOM UGYLDIGHED GØRES GÆLDENDE. SIDE 15 TIL SIDE 19. PUNKT 5.2 5.3 og 5.4 & OND TRO

Appendix 2. Bilag 2. 30-01-2018. kl. 14.38. Skriver til Lundgrens og beder Dan terkildsen at indtræde i en sag om flere forhold af SVIG.

Appendix 3. Bilag 3. 30-01-2018. vedhæftet Bilag 2. Sagen i korte træk vildledt. ved svig og falsk. forklaring af sag delvist.

Appendix 4. Bilag 4. 02-05-2018. Overbragt mappe med bilag til Lundgrens, efter mail 30-01-2018. sammen blandning, udnyttelse, usandheder

Appendix 5. Bilag 5. 09-02-2018. Retten oplyses at Lundgrens indtræder. oplyser at have en efterforskning i gang omkring svig og falsk.

Appendix 6. Bilag 6. 09-02-2018. kl. 12.45. Retten & Lundgrens Dan Terkildsen indtræde den 2 og 15-03-2018, for Svig. Falsk, udnyttelse.

Appendix 7. Bilag 7. 16-02-2018. kl. 14.59. til Lundgrens. har opdaget der sikkert er misbrugt flere bilag, end hvad de er lavet for. Bilag D.

Appendix 8. Bilag 8. 10-04-2018. 10.48. Er der noget nyt i svig og falsk sagen mod mig. ER DET DET SVIG BANKEN UDSÆTTER OS FOR

Appendix 9. Bilag 9. 04-05-2018. ændret sag svig bedrageri, fuldmagt til at kunne lukke sag

Appendix 10. Bilag 10. 08-06-2018. sendt Stævning sammenblandet konti flere virksomheder, da Lundgrens ikke har vendt tilbage, og forældelse

Appendix 11. Bilag 11. 14-06-2018. kl. 14.29. Dan har ikke svaret om de har fremlagt vores påstande, sammenblanding a virksomheder i konto.

Appendix 12. Bilag 12. 21-06-2018. s.1 til 5. Lundgrens oplyser på deres hjemmeside har givet Jyske Bank rådgivning i en trecifret million handel

Appendix 13. Bilag 13. 04-07-2018. kl. 12.26. s.1-5. Til Dan svig falsk samt hvornår ond tro indtræder & koncernledelsen bevidst om Svig.

Appendix 14. Bilag 14. 05-07-2018. kl. 15.55. Dan til Philip Baruch en løsning, eller fortsætte sag.

Appendix 15. Bilag 15. 05-07-2018. kl. 17.58. baseres på Dan`s snark med Philip Baruch, om ønske at få et forlis forslag, se 04-07-2018. kl. 12.26

Appendix 16. Bilag 16. 16-07-2018. kl. 13.50. Dan Terkildsen er på ferie og sagen mod Jyske Bank udskydes, tilbage 06-08

Appendix 17. Bilag 17. 18-06-2018. kl. 10.01. har bet Lundgrens rette, Dan Terkildsen kontrol til at fremlægge klientens svig påstande, Bedrageri

Appendix 18. Bilag 18. 19-07-2018. Vi er meget interesseret i at Jyske Bank giver indrømmelser og undskylder.

Appendix 19. Bilag 19. 06-08-2018. kl. 12.33. Dan Terkildsen har bet Philip Baruch svare, og vil vende tilbage når der er nyt. Fra mailtråd. s.1-9

Appendix 20. Bilag 20. 30-08-2018. s.1 og 2. Få den rettet Svig sag indbragt, sigter mod dom for brug af SVIG og FALSK, Bestyrelsen er ansvarlig

Appendix 21. Bilag 21. 28-09-2018. Lundgrens fremlægger Bilag 18. fra 18-10-2016. SES i stævning 18-06-2015 bilags nr anvendt Bilag 1 side 42

Appendix 22. Bilag 22. 28-09-2018. s.1-3. Processkrift 1. dette sender Lundgrens uden at fremlægge uden godkendelse, sender kopi 01-10-2018

Appendix 23. Bilag 23. 01-10-2018. 09.08. Lundgrens sender kopi, af processkrift 1. som Dan fremlagde uden godkendelse se Bilag 56 og 172 s.4-5

Appendix 24. Bilag 24. 08-10-2018. 13.33. Retten har fastsat dato for modparten til at komme med processkrift, modparten har til 5. nov at svare

Appendix 25. Bilag 25. 10-10-2018. s.1-3. Sag ændret til svig og falsk, ond tro. Løjet, tilbageholdt, vidneafhøring. Advokat og ledelsens ansvar

Appendix 26. Bilag 26. 15-10-2018. 11.55. s.1-2. Philip Baruch møde, vil forklare, opfordring fra processkrift 1. HVAD MED VORES PÅSTANDE.

Appendix 27. Bilag 27. 15-10-2018. S.1 til 7. Instruks til Lundgrens fremlæg klientens påstande, tvangssalg Svig Falsk, bevisførelse, vildledning

Appendix 28. Bilag 28. 02-11-2018. 13.04. s.1-2. Dan møde med Philip Baruch, uden vores påstande er blevet fremlagt, ikke så smart

Appendix 29. Bilag 29. 03-11-2018. tidslinje om SVIG dokumentfalsk som Lundgrens 10-10 og 15-10, samt igen 03-11-2018 skulle fremlægge

Appendix 30. Bilag 30. 03-11-2018. Overbringer kopi af klients egen kopier om svig falsk, da Lundgrens ikke har svaret på afleveret påstand. 10-10

Appendix 31. Bilag 31. 04-11-2018. s.1 til 4. Dan Lundgrens oplyses igen der er flere forhold af svig falsk bedrageri, Lundgrens svare aldrig klienten

Appendix 32. Bilag 32. 05-11-2018. 09.05. mail Jyske Bank sammenblandet 2 selskaber samme konto samtidig , HVAD SIGER LUNDGRENS INTET

Appendix 33. Bilag 33. 13-11-2018 retten skriver til Dan terkildsen Lundgrens. der er fejl i fremlagte litering Bilag 18 må være Bilag 28.

Appendix 34. Bilag 34. 27-11-2018. 18.45. Lundgrens kun skriver kort, kun om det Lundgrens ønsker, og svare aldrig på klagers påstande. 11 sider

Appendix 35. Bilag 35. 27-11-2018. 22.38. skriver at Lund Elmer Sandager taler Usandt, at Jyske bank laver vildledning, udnyttelse, svig, falsk.

Appendix 36. Bilag 36. 28-11-2018. 11.57. Forklare forløb bedrageri, FALSK, Fuldmagts misbrug, tilbud 4.328.000 dkk er bortfaldet, ond tro.

Appendix 37. Bilag 37. 11-10-2016 side 1 til 2. kopi af BS 402-2015-vib sag Bilag 116. Det er Jyske Bank alene der har godkendt alt for Nykredit

Appendix 38. Bilag 38. 10-12-2018. 14.14. side 1-3. INSTRUKS fremlæg de mange svigt forhold, fuldmagts misbrug, løgne, udnyttelse, overpant

Appendix 39. Bilag 39. 10-12-2018. 14.21. Mette Marie Lundgrens takker for mail kl. 14.14. og skriver bare hun ser frem til at modtage mappen

Appendix 40. Bilag 40. 06-12-2018. klar instruks fremlæg sagen som svig og falsk, med vildledning. SE Side 1. 2. 3. 40. i påstande, mail & mappe

Appendix 41. Bilag 41. 11-12-2018. Overbringer mappen med de mange bilag og svig og falsk påstande, der skal fremlægges, intet står i Bilag 47.

Appendix 42. Bilag 42. 11-12-2018. Følgebrev Bilag 41. mappe bilag 1-95. Bilag 33. Lægejournaler bliver afleveret 12-12. sagsøgers anbringner

Appendix 43. Bilag 43. 11-12-2018. overbragt Bilag 96 – 113. aktindsigt, løgn groft svig, dokummation påstande Lundgrens Svare svarer ikke klager

Appendix 44. Bilag 44. 13-12-2018. 13.50. vil forklare bilag mundligt, har afleveret de originale udskrifter fra lægen, tænke selvmord. FÅR IK SVAR

Appendix 45. Bilag 45. 16-12-2018. SMS mellem Klient og Lundgrens Mette Marie. DER BILAG 19-113 JEG VIL HAVE FREMLAGT

Appendix 46. Bilag 46. 17-12-2018. 16.00. orienteering vi er i gang med processkrift til i morgen 18 december, vender tilbage i morgen med udkast

Appendix 47. Bilag 47. 18-12-2018. afsluttende processkrift med Bilag 18 og 19. stadig uden nogle af klientens påstande og krav.

Appendix 48. Bilag 48. 18-12-2018. 18.32 Mette har ringet kl. 17.41 siger det er grove beskyldninger mod Jyske Bank, vi henviser til beviserne

Appendix 49. Bilag 49. 22-12-2018. Bilag skal fremlægges, Brev 11-12-2018 med Bilag 19-113. Det er afgørende for vores sag at Svig og falsk

Appendix 50. Bilag 50. 03-01-2019. 15.16. svarer ikke klients SVIG FALSK sag, klient fremlægger selv bilag og sag og retter Lundgrens fejl littering

Appendix 51. Bilag 51. 08-01-2019. Rettens brev. klienten må bede Retten om aktindsigt 21-08-2019 Bilag 110 og får så en kopi

Appendix 52. Bilag 52. 09-01-2019. 08.23. 3. januar. at retten har sat en frist at svare. intet om at retten 8. januar ville se bort fra klientens Bilag

Appendix 53. Bilag 53. 16-01-2019. 17.28. Har selv fremlagt Bilag Lundgren ikke har fremlagt trods klar instruks herom spørger er vi udsat for svig.

Appendix 54. Bilag 54. 31-01-2019. overfører 30.000 kr. til Lundgrens konto 2191-4369738912, mærket sag BS-1-698-2015 og FORFALSKNING

Appendix 55. Bilag 55. 01-02-2019. får 03-10-2019. kopi af dette brev, med påstand om falske beskyldninger. Og Dan Terkildsen opfordre til det

Appendix 56. Bilag 56. 01-02-2019. Brev til Lundgrens Dan Terkildsen med kopi af brev Jyske Bank bestyrelse 28-01-2019. Bilag 172.

Appendix 57. Bilag 57. 04-02-2019. SMS Mette og klient gennemgang beviser, vidne forklaring, mod koncernen med ledelsens støtte til fortsat svig.

Appendix 58. Bilag 58. 04-02-2019. Tidsplan passer os. SMS Mette Marie og Emil Hald. De svare konsekvent ikke. VIDNEFORKLARING fremlæg.

Appendix 59. Bilag 59. 19-02-2019. skriver vi vil have bankens svar på vores vidne forklaring 100. og 101. fra bevis bilag 28-99. og SVIG medtaget

Appendix 60. Bilag 60. 20-02-2019. overført 20.000 til lundgrens konto 2191-4369738912. skriver også her at sagen handler om svig.

Appendix 61. Bilag 61. 20-02-2019. 17.52. Klients påstande og bilag. forklare ved klagens Bilag 62. 63. 64. til retten 28-12-2018. er afgørende

Appendix 62. Bilag 62. 28-12-2018. Klagens Bilag 62. 100 Nævnet anmodes få Lundgrens til at bevise dette er fremlagt som påstået Bilag 126.

Appendix 63. Bilag 63. 28-12-2018. Klagens Bilag 63. 101 Nævnet anmodes få Lundgrens til at bevise dette er fremlagt som påstået Bilag 126.

Appendix 64. Bilag 64. 28-12-2018 bilagsliste bilag 28-98 til brug for vidneafhøring og forklaring. brugt i flere breve, sendt til Adv. 3 januar 2019

Appendix 65. Bilag 65. 26-02-2019. Spørger Lundgrens om nyt i svig sagen bedrageri har banken svaret 19. febuar på vores vidneforklaring.

Appendix 66. Bilag 66. 28-02-2019. SMS Mette, noget nyt, Bedrageri Svig så vi kan forberede vidner, METTE MARIE NIELSEN SVARE igen ikk

Appendix 67. Bilag 67. 28-02-2019. Mette Marie svare, har været på kursus, har ikke kunne svare, Emil Hald Winstrøm tager over og vil kontakte jer snarest

Appendix 68. Bilag 68. 01-03-2019. Rykker for svar af 19-02-2019. husk fremlæg Bilag 102. bilag 28- 101 er vigtigt . GROFT SVIG Emil svarer ikke

Appendix 69. Bilag 69. 10-03-2019. Skriver, ingen svare, VIDNER. RYKKER sagen skal fremlægges efter vores vidne forklaring, svig falsk ledelsen

Appendix 70. Bilag 70. 10-03-2019. kl. 19.52. 10 vidner Mette Mari skrev 28-02 at Emil ville kontakte klager. Sag ledelsen i forening står bag svig

Appendix 71. Bilag 71. 15-03-2019. svar på Bilag 62 og 63. fra Emil Hald, JEG ER PÅ FERIE, jeg vender tilbage på jeres henvendelse i næste uge.

Appendix 72. Bilag 72. 18-03-2019. Vidne liste til Lundgrens, handler om Svig og Falsk. Vidner Anders Dam. Philip Baruch, Dan Terkildsen skrev

Appendix 73. Bilag 73. 22-03-2019. Emil Hald Winstrøm har ringet, har bekraftet vidner som CEO Anders Dam, Philip Baruch. Om Bilag 62 & 63. SVIG FALSK

Appendix 74. Bilag 74. 22-03-2019. Emil har sagt i telefonen at carsten ikke kunne få så lang tid, og 1 time kan vel gører det. der er jo mange forhold.

Appendix 75. Bilag 75. 22-02-2019. kort efter Bilag 92. bekrafter Emil bilag Medtags i retten, men påstand BILAG 62 & 63. 64. bliver ik fremlagt.

Appendix 76. Bilag 76. 28-03-2019. bekraf sag er om svig og falsk alle bilag til 102 medtages i retten, Anders Dam hoved vidne, bestyrelsesansvar

Appendix 77. Bilag 77. 28-03-2019. Svarer ikke klientens svig falsk påstande, skriver de kan holde et møde, føler os manipuleren, rykker for bilag

Appendix 78. Bilag 78. 28-03-2019. Pernille Hellesøe skriver og forslå datoer, og om klient kan komme til et møde, uden at skrive en dagsorden.

Appendix 79. Bilag 79. 28-03-2019. Forbereder spørgsmål til de 9. vidner , kontaktoplysninger til vidner, bilag klar til deres hukommelse.

Appendix 80. Bilag 80. 29-03-2019. oplyser 2 reklame biler, Dan Terkildsen siger er godt gådet, og foreslog at parkere ved Lund Elmer Sandager, 9 morsomme billeder af Jyske bank bilen 

Appendix 81. Bilag 81. 29-03-2018. 07.06 og 08.44. dato. ingen grund til møde nu, svig, intet nyt. Forbereder afhøring, LUNDGRENS SVARER IKKE

Appendix 82. Bilag 82. 05-04-2019. kl. 13.01. glæder sig til 30. sep. Emil Svare kl. 13.11 det er godt at høre, men skriver intet om svig påstande

Appendix 83. Bilag 83. 05-04-2019. 13.27. SVIG og FALSK, uden at Lundgrens svare, et par billeder fra besøg i Silkeborg, Anders Dam var gået hjem

Appendix 84. Bilag 84. 12-04-2019. kl. 16.32 bekraft af dato for hovedforhandling er 30-9 med kopi af retsbog, hvad med at dele hele retsbogen.

Appendix 85. Bilag 85. 25-04-2019. kl. 10.58. Boholderi kan ikke finde indbetaling, har rykket, oplyser at tekst skal rette til sag om Svig og Falsk

Appendix 86. Bilag 86. 09-05-2019. kl. 18.42 Spørger Lundgrens om de er enige i Fremlagte bilag 62 og 63. som Lundgrens ved ikke er fremlagt

Appendix 87. Bilag 87. afskrevet 14-12-2018 udskrift af Samtale med Mette Marie Nielsen Lundgrens vedr. svig sag. Mette lover at få det hele med i svarskrift.

Appendix 87.A. Bilag 87.A. Mp3. 14-12-2018 hør Samtale med Mette Marie Nielsen Lundgrens vedr. svig sag. Mette lover at få det hele med i svarskrift.

Appendix 88. Bilag 88. 19-05-2016. kl. 11.48 Advokat og Anders Dam Jyske bank. Lundgrens fremlagde dette sags Bilag 79. uden at skjule Bcc

Appendix 89. Bilag 89. 19-05-2016. kl. 12.16. Anders Dam, jeg tror jeg er udsat for et kæmpe bedrageri. fremlagt som sags Bilag 80.

Appendix 90. Bilag 90. 25-05-2016. kl. 12.32. anmodning om aktindsigt banken Philip Baruch, Morten tilbageholder beviser. fremlagt sags Bilag 81.

Appendix 91. Bilag 91. 18-12-2018. udskrift at af samtale Mette Marie Nielsen Lundgrens, samtale kl. 14.41 til 18.01. Jyske bank lyver. Mette bekrafter

Appendix 91. A. Bilag 91.A. MP3. 18-12-2018. kl. 17.41 Mette Marie Nielsen lundgrens RINGER. Mette Marie og Dan mener at fremlægge svig, skader sag

Appendix 92. Bilag 92. 22-03-2019 Læs samtale Lundgrens Emil Hald Winstrøm og Carsten kl 14.51 det handler om Jyske Bank laver svig.

Appendix 92. A. Bilag 92.A. MP3. 22-03-2019. 14.51 Hør samtalen med Emil Hald Winstrøm Lundgrens bekræfter der er 9. vidner, og alle bilag med tages. læs Bilag 62. 63. 135.

Appendix 93. Bilag 93. 08-07-2019. Læs samtale del 1 og 2. Emil Hald Winstrøm Lundgrens og klienten Emil bekræfter at det handler om svig.

Appendix 93. A. Part 1. Bilag 93. del 1. MP3. 08-07-2019. Hør samtale Emil Hald Winstrøm Lundgrens og klienten Emil bekrafter det handler om svig. bekrafter igen 9 vidner

Appendix 93. B. Part 2. Bilag 93. del 2. MP3. 08-07-2019. Hør samtale Emil Hald Winstrøm Lundgrens og klienten Emil bekrafter det handler om svig. bekrafter igen 9 vidner

Appendix 94. Bilag 94. 03-06-2019. 12.45. Bilag når vi mødes ikke at SPILDE PENGE. vidner fra Jyske Bank MMN fremlæg 102. sag SVIG FALSK

Appendix 95. Bilag 95. 06-06-2019. LES beder retten om bilag bliver fremlagt, Lundgrens ikke har delt., dette brev modtager klient 23-08-2019

Appendix 96. Bilag 96. 12-06-2019. Vidner PH AD omtaler bilag Bilag 62 og 63. svindel. ond tro. Svig. Lundgrens tilbageholder oplysninger

Appendix 97. Bilag 97. 17-06-2019. 14.02. intet hørt. vedr. brev 12-06. vi skal have 1 uge inden møde forberede vores påstande, bedrageri Svig

Appendix 98. Bilag 98. 19-06-2019. 12.02. Er der noget nyt med datoer, afventer hvornår vidner i svig sag skal indkaldes. Rykker for retsbøger

Appendix 99. Bilag 99. 24-06-2019. 10.05. NK opgørelse 30-06-2019 Gæld. Bilag AH 1.058.369 kr. for at vise lundgrens Jyske Bank laver bedrageri

Appendix 100. Bilag 100. er udgået, ej anvendt 

Appendix 101. Bilag 101. 24-06-2019. 10.05. Noget nyt, har intet hørt siden 12 april. Sagen er som vores afleveret påstande mod Jyske Bank. bla. SVIG bevis

Appendix 102. Bilag 102. 26-07-2019. 15.29. Emil bekræftede DU Lundgrens var FULDT UD bevidst at sagens forhold påstande er SVIG og FALSK.

Appendix 103. Bilag 103. 26-07-2019. 15.57. Er der nok beviser, DU HAR IKKE BEKREFTET HAR vi EN GOD SAG. eller DÅRLIG SAG. grovt svig bedrag

Appendix 104. Bilag 104. 30-07-2019. 21.44. Er der beviser nok, NOTERE DE 9 vidner. Groft svig, retsbøger, dokumentfalsk osv. rykker for svar

Appendix 105. Bilag 105. 02-08-2019. 20.32. Retten kopi at rettens breve. cc Dan Terkildsen Lundgrens og Philip Baruch.PÅSTAND ER SVIG FALSK

Appendix 106. Bilag 106. 11-08-2019. s.1 til 8. i påstansds dokument sendt i mail 02.53 12-08-2019. Bilag 107. SVIG OG FALSK påstande er klare

Appendix 107. Bilag 107. 12-08-2019. kl. 02.53. mail med klientens påstande SVIG FALSK IGEN. for 13-08-2019. ledelsens ansvar, misbrug fuldmagt

Appendix 108. Bilag 108. 13-08-2019. mødet i lundgrens hvor klient gentagende påstår Bilag 1. er falsk og der er deres påstand. sjove billeder 2-6

Appendix 109. Bilag 109. 18-08-2019. s.1 – 10. Ridser igen påstande op for Lundgrens der ikke svarer. sag er SVIG og FALSK . Ledelsens ansvar mm.

Appendix 110. Bilag 110. 21-08-2019. klient beder domstolen om aktindsigt, da Lundgrens ikke vil dele bilag. PÅSTAND ER SVIG OG FALSK

Appendix 111. Bilag 111. 21-08-2019. kl. 11.56 Retten viborg anmoder om aktindsigt, medsender Bilag 110 til retten og Lundgrens Dan Terkildsen

Appendix 112. Bilag 112. 23-08-2019. kl. 09.14. Gennemgår sagen og de forhold af svig og falsk, fremlægger det. Bilag 106. 13-08. Bilag 1. falsk.

Appendix 113. Bilag 113. 23-08-2019. kl. 13.49. Lundgrens sur at Klienten har anmodet domstolen om aktindsigt i den sag Dan terkildsen fører. svig

Appendix 114. Bilag 114. 23-08-2019. kl. 16.58. Svig alt skal med i påstande, ville være rat du svarede, intet må fremlægges uden godkendelse

Appendix 115. Bilag 115. 27-08-2019 Risser sagen op, for at være sikker på Lundgrens fremlægger svig falsk som gentaget Bilag 40. fra 06-12-2018

Appendix 116. Bilag 116. 19-08-2019. kl. 15.17. Til direktion Jyske Bank Anders Dam, om bankens nægtels, og fortsatte svig mod kunde, gennemgå

Appendix 117. Bilag 117. 19-06-2019. Opgjorte tabsopgørelse på alene swap Bilag 1. 16-07-2008. 1.648.946 kr. udført ved svigagtighed

Appendix 118. Bilag 118. 27-08-2019. kl. 19.27. Mail 1. Til Lundgrens. ingen af klientens svig falsk påstande Bilag 28-101. fremlagt SE Bilag 62. 63.

Appendix 119. Bilag 119. 27-08-2019. kl. 19.49. Mail 2. Til Lundgrens. ingen af klientens svig falsk påstande Bilag 28-101. fremlagt SE Bilag 62. 63.

Appendix 120. Bilag 120. 27-08-2019. kl. 20.17. Mail 3. Til Lundgrens. ingen af klientens svig falsk påstande Bilag 28-101. fremlagt SE Bilag 62. 63.

Appendix 121. Bilag 121. 27-02-2018. kl. 20.31. Mail 4. Til Lundgrens. ingen af klientens svig falsk påstande Bilag 28-101. fremlagt SE Bilag 62. 63.

Appendix 122. Bilag 122. 27-08-2019. kl. 20.47. Mail 5. Til Lundgrens. ingen af klientens svig falsk påstande Bilag 28-101. fremlagt SE Bilag 62. 63.

Appendix 123. Bilag 123. 28-08-2019. kl. 00.43. Bilag 100 og 101 ej fremlagt, kunde er sendt til afvikling grundet at Jyske Bank laver svig Bilag 74.A

Appendix 124. Bilag 124. 28-08-2019. kl. 01.53. Mail 6. Klienten konstater Bilag 51. at klientens påstande ej er fremlagt Bilag 28-101.

Appendix 125. Bilag 125. 28-08-2019. kl. 09.44. Domstolen Lundgrens ej fremlagt svig falsk for retten, oplyst 3 og 25 januar 2018 ændret påstande

Appendix 126. Bilag 126. 28-08-2019. 15.42 Dan forstår ikke. Skriver alt fra 29-12-2018 er fremlagt efter retsbog Bilag 51. 08-01-2018. er Usandt

Appendix 127. Bilag 127. 27-08-2019. Processkrict C. var ved mail 28-08-2019 kl. 15.42. fremgik ikke tydeligt af mail, Lundgrens at det var vedhæftet

Appendix 128. Bilag 128. 30-08-2019. Kl. 07.19. krav og svig falsk påstande som Lundgrens konstant er blevet fremlagt, skulle fremlægge Domstol

Appendix 129. Bilag 129. 30-08-2019. kl. 15.42. Jyske Bank talt usant i retsforhold, vidne forklaring, Svig falsk, kør på hårdt som aftalt marts 2018

Appendix 130. Bilag 130. 01-09-2019. kl 11.44. gentager vidner Anders Dam. Philip Baruch oplyst hver gang vi har mødtes, påstade svig og falsk

Appendix 131. Bilag 131. 28-11-2018. Vidneliste 23-11-2018 gensendes . Det er svigagtig optræden, klient ønsker deres bilag retur, får dem ikke.

Appendix 132. Bilag 132. 02-09-2019. kl. 11.26. Lundgrens må ikke misse noget, de bilag vidner skal spørges til. LUNDGRENS SVARE ALDRIG KLIENT

Appendix 133. Bilag 133. 02-09-2019. kl. 15.49. Dan er af en anden opfattelse, om hvad klientens sag handler om, Dan vil kun have dårlig rådgivning

Appendix 134. Bilag 134. 02-09-2019. Processkrift Dan fremlægger imod klientens instruks en anden påstand end klientens groft svig falsk. 18 sider. Lundgrens nægter at dele dette processkrift 2. med klienten.

Appendix 135. Bilag 135. 04-09-2019. LES svare Lundgrens processkrift. Bilag fremlagt uden påstande, Kan bilag bruges uden at nedlægge påstand

Appendix 136. Bilag 136. 05-09-2019. kl. 15.10. Domstolen. har fået lidt bilag udleveret, efter aktindsigt 21-08-2019. afventer påstande fremlægges

Appendix 137. Bilag 137. 05-09-2019. kl 15.10. Ingen påstande fremlagt. Bilag 1 er FALSK, løjet for retten. Bilag til vidner, som Lundgrens undlader

Appendix 138. Bilag 138. 05-09-2019. kl. 15.14 Ønsker at se Processkrift 2 Dan Terkildsen svarer ikke. Dan skriver kl. 15.20 vi har brug for at drøfte strategien

Appendix 139. Bilag 139. 05-09-2019. Lundgrens meddeler retten at sagsøger ikke har nogen bemærkninger, selv om klient har sagt de er enige.

Appendix 140. Bilag 140. 20-09-2019. kl. 02.52. Klienten er usikker på Lundgrens og spørger om Lundgrens arbejder for Jyske Bank, er sagen god

Appendix 141. Bilag 141. 20-09-2019. kl. 04.10. Klienten fastholder påstande, spørger her Lundgrens arbejde for Jyske Bank, Dan enig eller uenig

Appendix 142. Bilag 142. 24-09-2019. kl. 20.58. Lundgrens Dan Terkildsen. meddele retten i ikke varetager klientens sag og er fyret, se Bilag 143.

Appendix 143. Bilag 143. 24-09-2019. Begrundelse for opsigelse, er at modarbejde klient. og arbejde for sagsøgte Jyske Bank, i lommen på JB

Appendix 144. Bilag 144. 27-09-2019. kl. 12.59. Dan etiske regler, det er ligegyldigt om der bruges svig, hvilket han ikke etisk måtte fremføre

Appendix 145. Bilag 145. 27-09-2019. kl. 13.58. Klienten svare Dan Terkildsen, når Lundgrens vælger at rådgive Jyske bank blev de inhabil. etik

Appendix 146. Bilag 146. 27-10-2019. kl. 16.20. Lundgrens Dan det har skadet vores sag at fremlægge vores beviser for svig, og vi havde en god sag

Appendix 147. Bilag 147. 27-09-2019. Jyske Banks bestyrelse meddeles Lundgrens fyret for ikke at have fremlagt sagsøgers påstande, advokatnævn

Appendix 148. Bilag 148. 28-09-2019. Til Bilags sporing af Lundgrens fremlagte bilag og de Bilag sagsøger trode de fremlage 28-12-2018. Bilag 64.

Appendix 149. Bilag 149. 21-10-2019. Retten, Lundgrens fremlagde ik klientens svig og falsk sag, skal have ny adv. Påstande er som BILAG 62. og 63.

Appendix 150. Bilag 150. 23-10-2019. Lundgrens Meddeler også retten at de ikke er vores advokat, kan jo ikke have en korrupt advokat ansat

Appendix 151. Bilag 151. 23-10-2019. 17.09. Dan Terkildsen skriver det er til stor skade for sagen at fremlægge, bevis for at Jyske Bank laver svig.

Appendix 152. Bilag 152. 27-10-2019. Bilagsliste til de bilag 28-104. som Lundgrens fremlagde 09-07-2019. uden forklaring eller bilagsliste

Appendix 153. Bilag 153. 27-10-2019. Sagsøger var nødsaget selv at lave processkrift 3. da Lundgrens ikke har fremlage Klientens påstande.

Appendix 154. Bilag 154. 31-10-2019. Lundgrens meddler retten om fyring. Lundgrens ser klientens 27-10 afsluttende processkrift Bilag 153.

Appendix 155. Bilag 155. dato er 21-06-2018. opdaget 21-09-2019 fremlægger klagens Bilag 12. der er fremlagt som Bilag 170. 5 sider 4 maj 2020.

Appendix 156. Bilag 156. 19-12-2018. Lundgrens Faktura – Lundgrens og betaling 50.000 12-07-2018. 18-7464.

Appendix 157. Bilag 157. 31-12-2018. Lundgrens faktura 23.500 kr. 18-8204.

Appendix 158. Bilag 158. 13-03-2019. rykker for betalinger 45.976,67. er betalt 50.000 pr. 20-02-2019

Appendix 159. Bilag 159. 30-03-2020. kl. 15.08. S.1 til 9. med bilag 52. 68. 69. 110. 111. 51. 129. 130. 134. 158. 54. 60.

Appendix 160. Bilag 160. 13-03-2019. Rykker for betaling af 2. faktura der er betalt ved overførsel 31 januar og 20 febuar

Appendix 161. Bilag 161. 04-04-2019. Rykker for faktura 18-8204. kr. at mangel betaling 15.976,67 kr. selv efter betaling 20-02-2019. 20.000

Appendix 162. Bilag 162. 25-04-2019. kl. 10.58. skriver tekst skal rettes til SVIG. oplyser Lundgrens bogholderi at der er betalt 30 + 20 + 50.000 kr.

Appendix 163. Bilag 163. 11-09-2019. Lundgrens faktura 48.500 19-5283.

Appendix 164. Bilag 164. 11-12-2019. Lundgrens fakura 19-6078. 47.062,50 kr.

Appendix 165. Bilag 165. 17-01-2020. Rykker for faktura 19-6078. Bilag 164. uden modregning af overførte rest 4.023 kr. 20-02-2019 Bilag 60

Appendix 166. Bilag 166. 11-03-2020. Rykker 2. for 48.500 og 47.062,50 kr. der er gjort indsigelse og del af beløb er betalt.

Appendix 167. Bilag 167. 25-03-2020. Rykker. truer med inkasso, på trods del er betalt, gjort indsigelse, fakturaer kan ikke afstemmes. pris og tid.

Appendix 168. Bilag 168. 30-03-2020. Til Lundgrens Advokater klage over lundgrens adfærd og indsigelse. Lundgrens svare igen ikke.

Appendix 169. Bilag 169. 23-03-2016. s 1 til 8. Politianmeldelse Jyske Bank for Dokumentfalsk, bedrageri. Rødstenen overdraget til Lundgrens.

Appendix 170. Bilag 170. 23-03-2016. s.1 til 15. i politianmeldelse af Jyske bank. kopi til Rødstenden, der sender sagen til Lundgrens.

Appendix 171. Bilag 171. 28-06-2016. s.1 til 12. anmeldelse flere forhold mod Jyske bank til anmeldelse Klagens Bilag 169. 23-03-2016.

Appendix 172. Bilag 172. 28-01-2019. Brev til Jyske Banks koncernledelsen, kopi til Lundgrens med Bilag 56. 01-02-2019. DET HANDLER OM SVIG

Appendix 173. Bilag 173. 11-10-2016. s.1-11. møde Nykredit efter stævning for kontakt og få de svar ledelsen i Jyske Bank nægtede at give kunde.

Appendix 174. Bilag 174. 19-06-2014. kl. 10.09. Søren Nav anbefaler hæve sagen, Jyske Bank fik sag afvist, Problemet banken manipulere bilag

Appendix 175. Bilag 175. 12-02-2016. Til Rødstenen Klient oplyser Jyske Bank både LYVER og BEDRAGER, renten låst til tilbud, Bank laver 2 swap

Appendix 176. Bilag 176. 14-02-2016. kl. 12.34. Rødstenen føles som økonomisk voldtægt det Jyske Bank udsætter os for. ønsker banken straffet

Appendix 177. Bilag 177. 19-04-2016. kl. 12.04. Rødstenen om skadevirkning flere forhold af Mandatsvig henviser til bedrageri SE Bilag 169 – 171

Appendix 178. Bilag 178. 27-04-2016. kl. 10.14.skriver til Birgir Buch Thuesen at Morten Ulrik Gade har tilbageholdt oplysninger i ankenævnet

Appendix 179. Bilag 179. 26-04-2016. kl. 14.22 Advokat Morten Ulrik Gade nægter at svare om de har lånt 4.328.000 kr. Bilag 178. og kopi af mail

Appendix 180. Bilag 180. 27-04-2016. kl. 16.16.Morten Ulrik Gade som fastholder kunde har lånt 4.328.000 kr. men vil ikke beveise det.

Appendix 181. Bilag 181. 31-05-2016. Baruch svare villedende på Bilag 89 og 90. oplyser dato for optagelse af et tilbud fra maj 2009, ik maj 2008

Appendix 182. Bilag 182. 18-08-2016. kl. 16.29. Rødstenen skriver at salget af grund, mener ikke Jyske Bank har erstatningspligt

Appendix 183. Bilag 183. 28-08-2016. kl. 16.17. Rødstenen til Jyske bank kan lave møde. Jyske bank mener sagsøger skal rykke i forhold til stævning

Appendix 184. Bilag 184. 05-09-2017. Rødstenen at få underskrift med tekst, er aldrig optaget lån i Nykredit på 4.328.000 kr. for sag er principiel

Appendix 185. Bilag 185. 04-12-2017. kl. 13.56 Brev af 30-11. LES afviser forlig, vi ved ikke om Rødstenen har fremlagt klientens svig påstande.

Appendix 186. Bilag 186. 12-12-2017. 07.55 Klient beder Rødstenen afkræfte det skulle være aftalt at hæve sagen 18-10-2017. HVAD VAR PLANEN

Appendix 187. Bilag 187. 12-12-2017. kl. 11.46 Advokat Peter spørger Rødstenen om de har fremlagt de påstande Carsten har fremlagt 08-12-2017.

Appendix 188. Bilag 188. 05-12-2017. kl. 19.03. Rødstenen påstår brev, at det er aftalt hæve sagen mod Jyske Bank 18-10-2017, MEN DET ER LYV.

Appendix 189. Bilag 189. 12-12-2017. kl. 12.50. Rødstenen oplyser Advokat Peter Sørensen at Rødstenen ikke har fremlagt klientens påstande

Appendix 190. Bilag 190. 15-12-2017. kl. 09.54. Rødstenen skriver svig ikke kan fremlægges civilt, og trækker sig Statsadvokaten SAK-2016-41-3357

Appendix 191. Bilag 191. 20-02-2018. kl. 13.07. til Thomas Schioldan Sørensen, håber at du får retfærdighed, og held og lykke i det videre forløb.

Appendix 192. Bilag 192. 20-01-2018. kl. 14.33. Rødstenen Thomas Schioldan Sørensen oplyser at kliente finder ny advokat

Appendix 193. Bilag 193. 25-01-2018. kl. 12.56. Retten, Brev 25-01-2018. sagen er om svig og falsk, anmoder retten pålæg banken udleverer kopier

Appendix 194. Bilag 194. 21-04-2016. kl. 10.14 anmoder Jyske Bank Birgit Buch Thuesen dokumentere at sagsøger har lånt 4.328.000 kr. i Nykredit

Appendix 195. Bilag 195. 25-05-2016. kl. 12.32 anmoder Jyske Banks bestyrelse, Morten Ulrik Gade og Baruch dokumentere lånt 4.328.000 kr. i NK

Appendix 196. Bilag 196. 27-05-2016. Politiet afviser efterforske Jyske Bank anmældelse 23-03-2016. bedrageri dokumentfalsk. kopi ikke så god

Appendix 197. Bilag 197. 28-06-2016. Stads advokaten klage Bank ikke efter forskes, misbrug fuldmagt, bortskaffelse dokumenter dokumentfalsk

Appendix 198. Bilag 198. 25-11-2016. SAK-2016-41-3357. Politiet vil ikke efterforske, sagen skal føres civil retligt, hvorfor LOYALT er afgørende

Appendix 199. Bilag 199. 10-07-2017. Afslag fri proces. Styrelsen finder ik der foreligger særlige omstændigheder, en vurdering om fejl ved modpart

Appendix 200. Bilag 200. 28-08-2017. Afslag fri proces. Styrelsen finder ikke sagen principiel, afhænger af vurdering, om 4.328.000 er er hjemtaget

Appendix 201. Bilag 201. 27-02-2018. Afslag på fri proces, har ikke forstået det som en genoptagelse bekendtgørelse 152. § 15. omgøres nye oplysninger

Appendix 202. Bilag 202. 06-05-2020. kl. 14.07. s.1 til 9. Lundgrens medvirkende at dækker over svig i Jyske Bank overfakturering uden at lave noget

Appendix 203. Bilag 203. 07-05-2020. kl. 17.47. s.1 til 8. Lundgrens Bestyrelsen og medvirkende der dækker over svig i Jyske Bank, arbejdes relation

Appendix 204. Bilag 204. 04-05-2020 processkrift III Carsten mod Jyske Bank for brug af svigagtig optræden 

Appendix 205. Bilag 205. 01-05-2020. Lundgrens fremsender påkrav på trods af indsigelse og ikke at have fremlagt et regnskab til kontrol.

Appendix 206. Bilag 206. 20-09-2019. Brev til Lundgrens Dan Terkildsen, spørger om Lundgrens arbejder for Jyske bank, Lundgrens svare aldrig

Appendix 207. Bilag 207. 20-05-2020 OK Tidslinje 07-04-2020 opdateret sat i dato orden, dette skulle Lundgrens fremlægge, men svigter klient

Appendix 208. Bilag 208. 16-04-2018. Lundgrens uopfordret opslag på Banknyt.dk Ip 217.63.119.50 perioden 16-04-2018 til 11-03-2020

Appendix 209. Bilag 209. 16-01-2019. kl. 17.28. JB præsser. Mapulation. Bedrageri. lyve for retten. Massivt svig. ER I ENIG eller EJ, får intet svar

Appendix 210. Bilag 210. 11-01-2019. kl. 17.19. svare retten må ikke bruge sagspotal se Bilag 11. og 17. Dan Terkildsen forbyder, vil have kontrol

Appendix 211. Bilag 211. 04-07-2018. kl. 16.04. Anders Dam, Morten Ulrik Gade Advokate Jyske Bank Bevidst svig. Bedrageri kan ikke undskyldes

Appendix 212. Bilag 212. 21-06-2017. kl. 12.23. Morten Ulrik Gade, skriver der er en falsk rentesikring. hold nu op. kan ikke selv stoppe besvikelse

Appendix 213. Bilag 213. 21-06-2017. kl. 12.49. Morten Ulrik Gade, det er en falsk rentesikring, har ik omlagt lån. beder Banken ikke at tage penge

Appendix 214. Bilag 214. 05-09-2017. kl. 06.09. Rødstenen. Nykredit vil ikke lever skyts imod Jyske Bank sagde Advokat Mette Egholm Nielsen

Appendix 215. Bilag 215. 05-09-2017. kl. 13.44. Rødstenen Nykredit. Advokat Mette Egholm vil du underskrive det aldrig har været et lån 4.328.000

Appendix 216. Bilag 216. 05-09-2017. kl. 14.24. Rødstenen. Philip Baruch. falsk bedrageri. Lund Elmer Sandager advokater. Skuffe i retsforhold

Appendix 217. Bilag 217. 05-09-2017. kl. 19.47. Rødstenen- advokat Mette Egholm Nielsen vil ik lever skyts imod Jyske Bank. hjælper Nykredit Jyske Bank

Appendix 218. Bilag 218. 05-09-2017. kl. 21.21. Rødstenen vigtigt Nykredit underskriver ikke findes lån 4.328.000. JB skriver usandt i retsforhold

Appendix 219. Bilag 219. 03-10-2017. Thomas Schioldan Sørensen har fået gentaget oplysninger, vil kun mødes. Hør samtale af 18-10-2017. Bilag 220.A. 

Appendix 220. Bilag 220.A. MP3. 18-10-2017 RØDSTEN advokat Thomas Schioldan Sørensen – Rasmus påstår det her er aftalt at hæve sagen mod Jyske Bank. Usandt

Appendix 221. Bilag 221. 03-11-2017. Rødstenen spørger LES om de vil mødes, og det uden at have fremlagt nogle af klient påstande eller bevis

Appendix 222. Bilag 222. 30-11-2017. Kristian Ambjørn Buus-Nielsen afviser at mødes, forståligt når klientens påstande og beviser ikke fremlagt

Appendix 223. Bilag 223. 20-12-2017. kl. 13.44. skriver igen til Rødstenens hvad klientens påstande er. kriminelt SVIG. FALSK. SKÆRE DET UD I PAP

Appendix 224. Bilag 224. 02-09-2019. Bilag 62. og 63 som Lundgrens sørgede for ikke blev fremlagt, genskrives Lundgrens skriver det ik i anbringner

Appendix 225. Bilag 225. 28-12-2018. Klients Bilag 28-101 er klints fremlagte. Lundgrens påstår Litrings rod i klagens Bilag 93. punkt 3 til 153.

Appendix 226. Bilag 226. 09-07-2019. de af Lundgrens advokater fremlagte Bilag 28-104. er sket uden om klienten, uden anbringener, uden bilags liste, Lundgrens har også overtrådt deres tavshedspligt ved denne handling. Banknyt banking news

Appendix 227. Bilag 227. 02-09-2019. Sags Bilag 105-164. Lundgrens 02-09-2019 Processkrift 2. uden forklare bilag, indhold Bilag 224. ej fremlagt

Appendix 228. Bilag 228. 28-10-2019. Sags Bilag 165-168. som klient fremlægger i foreløbig med Processkrift 3. Klagens Bilag 153. og Bilag 204.

Appendix 229. Bilag 229. 22-06-2015. Sags Bilag 1-27 som Rødstenen retten. fremlagt med påstand, forklaring og bilagsliste, før kendskab til svig.

Appendix 230. Bilag 230. Sagsøgtes fremlagte Bilag A-AM. Periode 10-09-2015 til 05-11-2018. ufiltrede bilag side 1. til 419. er i Mappe Bilag 230.A

Appendix 231. Bilag 231. Tidslinje af bilag 1-239 05-06-2020. Klage over Lundgrens Advokat partner selskab til advokatnævnet.

Appendix 232. Bilag 232. Bilagsliste af bilag 1-239 05-06-2020. Klage over Lundgrens Advokat partner selskab til advokatnævnet.

Appendix 233. Bilag 233. 05-06-2020. Klage over Lundgrens advokat partner selskab. v Partner Dan Terkildsen. Til advokatnævnet

Appendix 234. Bilag 234. 05-07-2019. brev til Lundgrens m-bemærkning. 9. Vidner påstande som Svig Falsk

Appendix 235. Bilag 235. 11-12-2018 KOPI af overbragt mappe med de bilag Bilag 40. og påstande der skulle fremlægges, 18-12-2018

Appendix 236. Bilag 236. 12-12-2018. brevet med Originale læge udskrifter nævnt som Bilag 31.

Appendix 237. Bilag 237. 28-06-2019. kopi af underskrevet brev overbragt til Lundgrens. 

Appendix 238. Bilag 238. 23-11-2018. S.1 til 3. vidne liste til Lundgrens. vi går efter at få Jyske bank dømt for groft svig, kan ikke misforståes.

Appendix 239. Bilag 239. 01-05-2020. med påkrav. 13-05-2019. Faktuar 15.625. Lægejournaler, korækt littering. det er usandt.

Appendix 240. Bilag 240. med Bilag Y. Z. Æ. Ø. Å. AB. AC. AD. AE. AG. AH. AJ. og Bilag 7. Fra sagen mod Jyske Bank for brug af svig og dokumentfalsk udført i ond tro.

Appendix 241. Bilag 241. side 1-4. af 08-09-2020.

Appendix 241. Bilag 241. Hjælpe bilag til Bilag 1 – 4. A.B.C.D Fremlagt Lundgrens. henvis i Klagen over Advokat Dan Terkildsen 19-09-2020.

 

Besvarelse til Lundgrens svar på klage Dato 19-09-2020 Til advokatsamfundet 2020-1932

Besvarelse til Lundgrens svar på klage Dato 19-09-2020. Til Advokatnævnet 2020-1932. MED LINK TIL NÆVNTE BILAG.