25-09-2019. Har i dag måtte fyre Lundgrens advokater, ved Dan Terkildsen, for at modarbejde Klientens svig påstande imod jyske bank A/S ikke er blevet fremlagt, og opdagede at Lundgrenens advokater samtidig har givet jyske bank rådgivning i en sag til 600 millioner kroner.

Alle i #jyskebank Koncernledelsen er tilbudt at underskrive dette, om ikke at ville fortsætte bedrageri mod kunde, desvære nægtede Sven Buhrækall Kurt Bligaard Pedersen Rina Asmussen Philip Baruch Jens Borup Keld Norup Christina Lykke Munk Johnny Christensen MarianneLillevang Anders Dam Niels Erik Jakobsen Per Skovhus Peter Schleidt nægter alle at underskrive, da de hellere vil bedrage kunde
Rådden advokat rådgivning i LUNDGRENS.

Lundgrens advokater ved Dan Terkildsen, modtager 5. Februar 2018 en mappe med bevismateriale, for at jyske bank udføre Mandatsvig, Bedrageri, Dokumentfalsk, Fuldmagtsmisbrug, Udnyttelse OSV.

Lundgrens bliver anmodet om at føre sagen, og at fremlægge Klientens påstande overfor retten.

Lundgrens advokater har påtaget sig opgaven. September 2019, har Lundgrens advokater stadig ikke fremlagt nogle af Klientens påstande.

Men Dan Terkildsen fra Lundgrens, har istedet forsøgt selv at styre og kontrollere hvilket påstande, Lundgrens selv vil fremlægge.

Dan Terkildsen Lundgrens har i September 2019 meddelte at han ikke vil bruge så stærke ord som SVIG.

Dan Terkildsen Lundgrens har fra 20. September 2019 kunne svare på spørgsmålet:
Arbejder Lundgrens advokater for Jyske Bank.
Hvis ja så svar Hvor længe har det foregået.

Lørdag 21. September 2019, kan vi se på Lundgrens hjemmeside, at advokatvirksomheden 21. Juni 2018 har meddelt, at have givet jyske bank rådgivning i en trecifret millionbeløb handel.

Lundgrens advokater betegnes herefter som dybt indhabile, og deres store modstand, og konstante ingurering af henvender, giver alt sammen mening.

Lundgrens advokater og jyske bank er bedste venner.

Og nok også derfor meddeler Dan Terkildsen Septemper 2019, Lundgrens advokater vil modsætte sig “bruger en anden formulering” at CEO Anders Christian Dam, indkaldes for den samlede bestyrelse som vidne.

Lundgrens advokatpartnerselskab ved Dan Terkildsen, har ikke svaret 24-09-2019 på fremsendt spørgsmål 19-09-2019
Hvorfor Lundgrens advokater er blevet fyret.

Lundgrens advokater skal ikke fører vores svig og falsk sag mod jyske bank, og har iøvrigt heller ikke varetaget klintens påstande er blevet fremlagt.

Stort dansk Advokat virksomhed Lundgrens, som skulle fører, en Bedrageri / SVIG sag mod jyske bank, blev opdaget i at have sammen arbejdet med jyske bank i en ejendoms handel til 600 millioner kroner.

SÅ BLEV LUNDGRENS ADVOKATER VED DAN TERKILDSEN FYRRET

Dan Terkildsen mente ikke dette var relevant for Klientens at blive oplyst, mens Lundgrens advokater modarbejder at Klientens påstande om SVIG OG FALSK bliver fremlagt.

Vi har i går aftes 24-09-2019 måtte fyre Dan Terkildsen Lundgrens advokatpartnerselskab.

Grundet Lundgrens advokater var inhabile, og har store økonomiske interesser i deres samarbejde med jyske bank, som Lundgrens rådgivning til jyske bank, der må ligge i million klassen.


Således er Lundgrens advokater pr. 25. September 2019 ikke længere vores advokat i sagen, mod jyske bank for millionsvindel, hvor vores påstand imod jyske bank er.

Jyske Bank har udsat / udsætter os for millionsvindel ved “SVIG” & “FALSK”

Dette har vores nu tidligere advokat Dan Terkildsen fra Lundgrens advokatpartnerselskab, meget belejligt glemt at fremlægge over for retten.


Vi opdager først i lørdags 20. September 2019 hvorfor, men gav lige Dan Terkildsen frem til 24. September hvor Lundgrens advokater har kunne forklare sig, med hensyn til million samarbejdet, mellem jyske bank og Lundgrens advokater.


Og således har Dan Terkildsen kunne oplyse hvor længe Lundgrens advokater, har haft jyske bank A/S som klient, samt oplyse om den økonomiske størrelse på Lundgrens og Jyske Banks samarbejde.

Men rådgivning i en handel til 600.000.000 kr. er ikke noget ubetydelig beløb.

Og at det foregår samtidig med at Lundgrens advokater repræsenterer os mod jyske bank for Groft SVIG.

Og at det så er sket uden at informere os, og når Lundgrens advokat Dan Terkildsen 13-08-2019 jo siger, han ikke kan afvise at Lundgrens advokater allerede arbejder for jyske bank.

!


Det er klart at når Lundgrens advokater i perioden efter 5. Februar 2018 hvor partner Dan Terkildsen fik vores sag mod jyske bank for svig og falsk, skulle have hjulpet os som deres klient.

Da vi konstatere at Lundgrens advokater, kun har holdt os hen, og direkte modarbejdet, at nogle af vores påstande mod jyske bank koncernen blev fremlagt for retten.

Og så 21. september 2019 har opdaget, at Lundgrens advokater i samme periode, marts til juni 2018. Har påtaget sig opgaven, med at lave rådgivning for jyske bank i en ejendomshandel for 600 millioner.

ER KÆDEN HOPPET AF


Dan Terkildsen har haft fra 19 og frem til 24. september, til at svare på spørgsmål, om Lundgrens advokater har arbejde for jyske bank, og hvis ja fra hvornår. “Hvor længe”

Dan Terkildsen Lundgrens advokatpartnerselskab valgte at ingurerrer vores henvendelse, som sikkert er en irritation mod samarbejdet mellem jyske bank A/S og Lundgrens advokater.


Når Dan Terkildsen 13-08-2019 på et møde, selv begynder at fortælle at han ikke ved, om der er andre advokater på kontoret, som allerede arbejder for jyske bank, og indskyder at det jo er et stort kontor.

Så er det reelt en bekræftelse på at vores (nu tidligere) advokat fra Lundgrens Dan Terkildsen LYVER os direkte op i ansigtet.

Skulle Dan Terkildsen virkelig være uvidende om, at hans partner Niels Gram-Hanssen som Dan jævnligt har partner møder med.

Altså skulle Dan Terkildsen være udvide om, at I perioden marts 2018 og frem til 21 juni 2018 står hans partner og kollega Niels Gram-Hanssen bag rådgivning af Jyske Bank i en million sag.

Skulle Dan Terkildsen være udvide, om at Lundgrens har rådgivet Jyske Banks, i forbindelse salg af ejendomme for omkring 600.000.000 kr.

NÆPPE.


Vi er alvorlige bange for at Lundgrens advokater ved Dan Terkildsen og jyske banks advokat Philip Baruch fra Lund Elmer Sandager Advokater.

Har indgået en aftale mellem parterne om at Lundgrens advokater ikke måtte fremlægge, nogle af Lundgrens klients påstande mod jyske bank A/S for Svig og Falsk

Hvad bestyrelsesmedlemmet i jyske bank, så måtte have tilbud som modydelse, er sikkert arbejde.

Dette her er kun gisninger, men vi står med en omfattende svig sag, udført af #jyskebank og fortsat med bestyrelsen / koncernledelsen ved CEO #AndersDam i ryggen.


I artiklen nedenunder fra 27. juni 2017 ses både Dan Terkildsen og Niels Gram-Hanssen bland de 3 første på billedet inde på Lundgrens nye kontor.

Begge er partner i Lundgrens advokatpartnerselskab

https://estatemedia.dk/dk/2017/06/27/ejendomspartnere-fra-danders-more-bliver-del-af-lundgrens/

De tre advokater og partnere i Danders & More Tobias Vieth, Pedram Moghaddam og Dan Terkildsen bliver nu en del af #Lundgrens. Sammen med Tobias, Dan og Pedram, som alle indtræder som partnere i Lundgrens, følger en medarbejderstab på 7 advokater og advokatfuldmægtige.

Billede i Link.

Fra venstre Niels Gram-Hanssen, Pedram Moghaddam, Dan Terkildsen, Tobias Vieth og Thomas Stampe.


Husk at har du rettelser til opslag, eller er uenig så tager vi gerne en snak, hvor vi kan gennemgå sagens beviser.

Og er der fejl i opslag så retter vi.

“Dog ikke stave fejl :-)”

Sådan arbejder Danske Bank er og deres advokater, mens små kunder bliver offeret for at hjælpe bankens overskud kun vokser.

Ring endelig hvis du har spørgsmål

22227713.

Kontakt Jyske bank

89898989


Har du spørgsmål til Lundgrens, vil vi ikke blande os.

LUNDGRENS ADVOKATER

Jeres tavshedspligt om sagen mod jyske bank for svig og falsk.

Det Lundgrens advokater har modarbejdet blev fremlagt.


Lundgrens advokater jeres tavshedspligt.

Gælder ikke for de, påstande og bevis bilag vi, mange mange mange gange har bedt jer fremlægge.

Indholdet af vores påstande står nok bedst beskrevet i gentagelsen, opsummering 28-08-2019

Bilagsnummer, passer dog ikke grundet eleverne ikke har fremlagt rette bilag.


Mener vi har skrevet mange gange, vi ønsker ikke krig mod jyske bank.

Men jyske bank er en anderledes bank.

Og her ønsker koncernen ledelsen på alle måder at kunne fortsætte med at lave Bedrageri / Svigforretninger i mod bankens kunder.

Hvis jyske banks ordstyrere formand Anders Christian Dam er ved sit fulde fem.

Seriøst selv tror jyske Bank er en hæderlig og troværdig bank.

Hvorfor tager du så ikke knoglen og ringer 22227713 så vi kan få talt sammen.

Vi vil stadig gerne give kaffen.

Bare for at få en god snak om, hvad du og jyske bank mener om denne her lille sag.


Mvh

Storbjerg Erhverv

Søvej 5.

3100 Hornbæk

22227713
Copyright © Elvagten | 80 20 20 80 | Design zeeland.dk