Advokater Lund Elmer Sandager anmeldelse


A good truthful story of fraud against customers, in the Danish banks This case clearly shows that the Danish bank, jyske bank at any time will lie as much as possible In order to continue deceive their customers :-( If your bank took 2-3 million from your account And call it for interest on a loan as you know you have never borrowed An alleged loan you never have taken home. - And the bank then refuses to prove you have taken up the alleged loan :-) What would you do :-( Talking about a loan 4.328.000 kr. the jyske bank has lied about for you, the last 10 years that it exists. But that has never existed :-( The Danish bank JYSKE BANK Lies more into others, even the management refuses to admit and apologize . So rather, proceed to evidently fraud against the bank's customer :-( :-( Denmark's second largest bank JYSKE BANK Is deeply criminal Do not trust this bank. - meet up in viborg's court BS 99-698/2015 And listen to the Director Anders Christian Dam When Anders Dam must explain why, he did not stop the fraud against his customer, In JYSKE BANK As he Anders Dam at least has known since 2016 - The Fraudsters lawyers from www.LES.dk Lund Elmer Sandager Have plenty of time to set up and find an answer, to this questions Why did Anders Dam not stopped The froud - When CEO Anders Dam became aware, that the bank lied to the court about a underlying loans, that did not exist. - Lund Elmer Sandager What would you like Anders Dam to "Remember, you are co-accomplice in lying to disappoint in legal relationships for the court" :-) What the manager Anders Dam should answer, to this question they must know come. Do you have to meet in the courtroom to hear :-( :-( - - please share so Anders Dam maybe See customer wish to talk about this here. - Sålænge jyske bank ikke har slettet denne falske rente bytte set 02-08-2018 :-) Realisationskonto JYSKE BANK Konto 5050 2801181 -765.829,02 kr Til rådighed 1.334.170,98 - - - Timeline explaining word meaning https://facebook.com/pg/JyskeBank.dk/photos/?tab=album&album_id=1493650910670372 - - TRY TO ASK the Danish Bank Jyske Bank CEO ANDERS DAM https://www.jyskebank.dk/kontakt/afdelingsinfo?departmentid=11660 - About the Group Board is proven. that the jyske bank deceives their customer in the 10th year. With a fake loan 4.328.000 kr. https://facebook.com/carsten.storbjergskaarup/posts/pcb.10217449556970181/?photo_id=10217449420046758&mds=%2Fphotos%2Fviewer%2F%3Fphotoset_token%3Dpcb.10217449556970181%26photo%3D10217449420046758%26profileid%3D1213101334%26source%3D49%26__tn__%3DEHH-R%26cached_data%3Dfalse%26ftid%3D&mdf=1j :-( :-( Jyske bank is fully witnessing about Jyske Banks #fraud #against the #customer. Does the group #management not understand at all that the customer has discovered that the board doing the fraud. supported by Anders Christian Dam Based on the total management, - And about fraud in the second largest Danish bank The bank seemed to be able to deceive their customers as a part of the #foundation of the jyskebank :-( :-( - Ask Andes Dam about if the customer since 2016 has sent information, like this https://facebook.com/pg/JyskeBank.dk/photos/?tab=album&album_id=1578953258806803&ref=bookmarks more pictures all about the same It is still not taken any Loan 4.328.000 kr. Which Jyske Bank has lied about, is an underlying loan to a SWAP in Jyske bank - In Denmark there is fraud illegally but the bank does not care and keeps on to deceive customer because FRAUD it is being a good business for the Danish bank jyske bank :-( - - The management as Anders Dam With inconvenience that there is no underlying loan, and never has been - Whatever Philip Baruch and others in the jyske bank, has told to Danish court, is outspoken lie. Jyske Bank has lied to the court and lied for customer since 2008/2009 until 2018. In order to cheat at that time the sick customer - - The continued battle agents the Fraud bank, jyske bank. The customer is ready for a battle in court, if the bank still does not want to stop the fraud itself. :-) ------------------ but the story we are writing is also about NYKREDIT BANK Nykredit That covers fraud Refused to receive 1.5 million in more than 2 years :-( That the Nykredit bank at the same time, chose to take interest rates and 3% bidrag, for the same period that's fraud :-) Nykredit is also taken to lie after the bank refused what was said by telephone Nykredit also utilizes jyske banks fraud against customer To take 3% In birdrag for a loan of 1.1 million https://facebook.com/photo.php?fbid=10217541140899722&id=1213101334&st=14 The only loan is in a 6-lease property This one. https://facebook.com/jyskebankbedrogmig.dk/photos/a.1674004985969453.1073741831.315115435191755/1674029612633657/?type=3&source=54&ref=bookmarks - Thus you have a loan-free loan in Nykredit for 10 years Of a loan of 1 million Then the #nykredit takes 300,000 kr. in #fee / #contribution Of course plus interest :-( It is rough exploitation read more in the books It is about Danish banks fraud and exploitation :-) It's about getting you to borrow and get in a dependency relationship which the bank can renew :-( :-( ------------------ :-( - - MEN TILBAGE TIL OPSLAG OM SVINDELBANKEN JYSKE BANK - FØRST HVAD ER EN SWAP. det er at en kunder har et lån. Et Underliggende / Bagved Liggende lån, til en feks. RENTE SWAP på måske 1 krone :-) SWAP BETYDER AT BYTTE :-) Når dette lån på Eks. 1 krone så er optaget Kan kunde så vælge at bytte renter med eks. Jyske Bank. En rentebytte eller en swap som er det engelske navn på BYTTE SE BILLED 1. til 5. ----------------------------- At der er #NicolaiHansen som er erhvervs rådgiver og sælger i Jyske bank der indleder salgstale Nicolai har kendt sin kunde i flere år, og derfor har et opbygget stort tillids forhold med bank kunden, i jyske bank :-) :-) DET HANDLER OM TILLID HAR DU TILLID TIL BANKEN KAN DE BEDRE TAGE DIG I RØVEN OG SÅ SNYDE ELLER BEDRE BEDRAGE DIG. :-( I VORES SAG Er det fuldt hus på lovbrud Udspekuleret svindel, som #forbryder #banken jyske bank har levet og nydt godt af. - - Er dette her bare dumme spørgsmål til ledelsen i jyske bank Siden den mægtige bande leder Anders Dam mægter at svare på noget Se oplysninger og det vi vil tale om nederst https://facebook.com/carsten.storbjergskaarup/posts/10212864678591087?mds=%2Fedit%2Fpost%2Fdialog%2F%3Fcid%3DS%253A_I1213101334%253A10212864678591087%26ct%3D2%26nodeID%3Dm_story_permalink_view%26redir%3D%252Fstory_chevron_menu%252F%253Fis_menu_registered%253Dtrue%26perm%26loc%3Dpermalink&mdf=1&refid=17&ref=bookmarks :-( Det handler ikke om jyske bank er en kriminel bank. Men snare hvor stor en kriminel bank jyske bank faktisk er :-) :-) Til bøgerne Vi er blevet advaret om jyske bankens ledelse måske kunne finde på at bestille en #lejemorder til at #likvidere os Det er jo ikke til at vide. men :-) Vi er i Danmark og ikke USA Men skulle jyske bank ville myrde også, så bedes politiet om ikke at beskytte jyske bank Morsom tanke Derfor er det også kommet med i bøgerne, i må læse historien som er skrevet efter virklige begivenheder. :-) :-) Men Tilbage til Virkligheden. Det var Jyske Banks ansatte Nicolai Hansen fra Helsingør, Der selv personligt, uden at kunden selv har kendskab til Swap, eller har anmodet Nikolai om andet end tilbud fra Nykredit, - Kunden yttrer KUN ønske om et sikkert lån. Intet andet Hvilket passer udmærket ind i den risikoprofil Jyske Bank, selv har lavet af kunden. SE BILLED 6. -------------------------------- Nicolai Hansen #Jyske Bank har oplyst kunde i banken, om at swap er det afgørende bedste, og langt billigere end obligationslån. #Nicolai #Hansen oplyser desuden der ikke er nogen #risiko ved en #SWAP Men Nicolai Hansen ved ikke så meget om det der Swap, da han bare er en banksælger, som gør det han har fået besked på. Nicolai Hansen har et job at udføre for hans leder i jyske bank, som så igen har en bankdirektør i afdelingen at handle efter ordre fra Som så igen har fået instruks oppe fra. - Det handlede om at lokke så mange som muligt til at lave en rente bytte til de lån de har. Ud fra at Swap er designet til store virksomheder Til landbrug og andelsbolig foreninger Ligger kunden ikke engang i målgruppen :-) Det må være meget vigtig For her ønsket banken at lave rente Swap salgs taler. Før det overhoved er sikkert at kunden ønsker at Låne noget som helst. - DET ER FAKTISK DET #RETSSAGEN IMOD JYSKE BANK HANDLER OM JYSKE BANKS EGNE ØNSKER OG BEHOV FOR AT SNYDE DERES KUNDER SÅLEDES BANKEN KAN FÅ FLERE PENGE TIL DERES AKTIONÆRE SOM ATP At jyske bank laver svig / bedrageri :-) :-) Da #Philip #Baruch i sagen mod #jyskebank BS 99-698/2015 skriver 10-09-2015 Om swap AT SWAP ER ET KOMPLEKST HØJ RISIKO PRODUKT SOM KUNDEN FULDT UD FORSTOD SE BILLED 7. (side 17) Er dette heller ikke sandt - Det passer heller ikke sammen med kundens risiko profil SE BILLED 6. :-) Nå Philip #Baruch i sagen for retten 10-09-2015 side 6. skriver Rente swappen er aftalt 15-07-2008 men først sendt 16-07-2008 Så er dette heller ikke sandt :-( Men JYSKE BANKS BESTYRELSE OG ADVOKAT Philip Baruch Partner i Lund Elmer Sandager LYVER - Når #PhilipBaruch ligeleds skriver at det var efter rådgivning med kundes revisor. Er dette heller ikke rigtigt, Altså det er også løgn. Jyske bank lyver - Revisoren gjorde meget klart at han ikke forstod jyske banks foreslået rente bytte skulle være nogle fordel. Hvorfor Revisor tydeligt og meget klart til kunde og til Jyske bank sælgerne oplyste, at han Revisor, ikke kunne rådgive, som Philip Baruch skriver er sket. SE BILLED 8. Side 6. -- Philip Baruch skriver også Billed 8. side 6. at den 28-10-2008 stillede kunde spørgsmål til hvad swap nu er #PhilipBaruch har fået alle bilag af jyske bank, Sikkert af #MortenUlrikGade der førte sagen i #ankenævnet 2013 Som også der har tilbage holdt sandheden overfor kunde og deres advokat. ------------------------------------------ Philip Baruch har forud for svar skrift, 10-09-2015 Således sat sig grundigt ind i sagen, og bestemt hvad kunden måtte få og hvad kunden ikke måtte få udleveret af bilag. - Det er således fremført under hele sagen, fra Jyske banks side Bleve oplyst At rentebytten 4.328.000 kr. til det omtalte bagvedliggende lån i Nykredit på 4.328.000 kr. ER AFTALT 15-07-2008 men først sendt 16-07-2008 / W015785999 - BILLED 9. er lavet 16-07-2008 W015785999 Her kommer der så et bilag med i sagen fra Philip Baruch, dette er i en bunke, af bilag det er sendt. Og er en rente bytte fra 15-07-2008 Billed 10. Er en rente bytten som er lavet og godkendt den 15-07-2008. Swap W015776999 Advokaten Philip Baruch fra #LundElmerSandager spørges i processen Hvilket giver øget risiko for tab af retssag, såfremt sagen ikke er belyst, og faktisk bilag er fremlagt, eller at bilag er tilbageholdt for at skuffe i retsforhold. --------------------------------- Da Philip Baruch så fremme i procesen SE BILLED 11. svarer at bilag Billed 9. swappen W015776999 Som er godkendt 15-07-2008 og lavet 15-07-2008 Blot Er uskiftet 16-07-2008 med BILLED 10. SWAP nr. W01585999 grundet en fejl i W015776999 fra 15-07-2008 - Stemmer dette ikke overens med det som Philip Baruch skriver 10-09-2015 Når Philip Baruch skriver at der var aftalt en nedskrivning af swappen, er dette heller ikke sandt. - DER HAR PÅ INTET TIDSPUNKT VÆRET TALT OM ANDET END AT JYSKE BANK ØNSKEDE AT KUNNE SKULLE LAVE EN SWAP, SÅFREMT KUNDEN OPTOG DET TILBUDTE LÅN PÅ 4.328.000 KR. I NYKREDIT FRA 20-05-2008 SE BILLED 12. Tilbud på 4.328.000 kr. fra Nykredit. 20-05-2008 med udløb af tilbud 20-11-2008 ------------------------------------------------------------- SE BILLED 13. 14. 15. 16. og 17. Philip Baruch bestyrelsesmedlem i jyske bank skriver som #Partner og #Advokat fra #Lund Elmer Sandager 10-09-2015 i sagen BS 99-698/2015 Retten Ligeleds skriver #Morten #Ulrik #Gade det samme 06-03-2014 i sagen 328/2013 Ankenævnet formålet med SWAPPEN er at rentesikrer det bagved liggende / underliggende lån. :-( Hvilket dog kræver at kunden faktisk har optaget dette lån på 4.328.000 kr. Det er altså ikke nok, at de ansatte i jyske bank lyver. som Nicola Hansen og Casper Dam Olsen og at bankens advokater også lyver for retten Som når Morten Ulrik Gade og Philip Baruch i retsforhold påstår som advokat at dette underlægende lån findes - SE BILLED 18. 19. (side 23) og BILLED 20. Jyske Banks smarte advokater som fra Lund Elmer Sandager og jyske banks egne advokater Som alle tilbageholder oplysninger og bilag for at skuffe i Retsforhold skriver - Eller rettere sagt Jyske Bank skriver: at Kunden bære bevisbyrden, hvilket ikke er løftet at bevise rentebytten er urimlig at jyske bank handler i strid med redelig handle måd Jyske Bank Bestrider: at det er et væsentligt misforhold mellem ydelserne på renteswappen Jyske Bank bestrider at have lavet SVIG Jyske Bank bestrider at have tilbageholdt oplysninger Jyske bank bestrider at have fremkaldt en vildfarelse Jyske bank bestrider at have udnyttet et underlegen forhold. :-( ---------------------------- ALTSÅ JYSKE BANK FASTHOLDER ET LÅN 4.328.000 kr. ER OPTAGET I NYKREDIT PHILIP BARUCH bestride alt andet og holder Fast og siger IGEN KUNDE HAR LÅNT 4.328.000 kr. i Nykredit - og at Jyske Bank bytter renter på dette lån. SE BILLE 12. - Vi har kun tilbudet på de 4.328.000 kr. og Nykredit nægtede at svare eller underskrive at vi ikke har lånt de 4.328.000 kr i Nykredit Mette Egholm Nielsen oplyser at Nykredit ikke ville leverer skyts imod Jyske bank, Og derfor ikke ville svare på om kunder rent faktisk også har lånt som dette tilbud af 20-05-2008 4.328.000 kr. - Vi skal nok oplyse om Nykredit også i bøgerne. Nykredit har ikke nogle samvittighed når de udnytter SVIG MOD KUNDE dette af jyske Banks bedrageri afdeling. - JYSKE BANK FASTHOLDER OGSÅ at DER FINDES EN SWAP DER BAGEFTER er KNYTTET OP PÅ DETTE BAGVEDLIGGENDE LÅN I NYKREDIT - ER PÅSTÅET OVERFOR RETTEN Ø AT VÆRE AFTALT 15-07-2008 og sendt 16-07-2008 / W015785999 Billed 9. og Billed 10. SWAP bare byttet ud ------------------------------------------ DE MANGE LØJNE I JYSKE BANK BEGYNDER AT BLIVE ET PROBLEM Kunden opdager i 2016 at Jyske Bank konsekvent lyver og har løjet siden 2008/2009 - Hvordan de ansatte selv har det med at jyske bank lyver for at bedrage kunder, har de ansatte i jyske bank haft mange år til at tænke over De ansatte er jo DIRÆKTE medvirken til at banken kan bedrage deres kunder :-( Kender du nogle der arbejder i jyske bank, tal med dem og stil kritisk spørsmål til at Jyske bank lavede hvidvaskning og fik millionbøde Jyske bank giver bevidst dårlig rådgivning Jyske bank bedrager bevidst og fortsat kunde på 10'ende år - Jyske bank har fået mange domme På trods af deres advokater lyver, for at skuffe i retsforhold Spørg hvorfor jyske bank ikke vil tale med de kunder, der opdager at jyske bank laver bedrageri :-( Tal med de ansatte i jyske bank Spørg dem hvorfor de er med i en DIRÆKTE kriminel bank Spørg om de kender til svindel sagen mod storbjerg erhverv www.banknyt.dk :-( ------------------------------------- BILLED 21. #Nicolai #Hansen sælger i Jyske bank Nicolai Hansen ved udemærket at kunden lige er kommet efter 2 akutte indlæggelser, blandt andet en Hjerneblødning Da Nicolai vælger at skrive lige efter 19-02-2010 skrive Nicolai således til den svækket kunde - Din Låneoversigt Nykredit 4.328.000 kr. Fastrentebytte 4.328.000 kr. Der er næppe tvivl om at Nicolai Hansen / jyske bank udmærket ved at der intet lån på 4.328.000 kr. findes. Lige som der ikke lægger noget om en omlægning af et lån som ikke findes - - at Nicolai Hansen selv efter aftale med kunde om et andet projekt, et andet budget Om NICOLAI HANSEN ER I OND TRO eller bare dum og uvidende Da jyske bank arbejder for at få kunde ind i et AFHÆNIGHEDS forhold, med et falsk lån. Det må sagen i retten vise. Alle medvirkende fra 2008-2009 er stadig ansatte i jyske bank Anette Kirkeby er forfremmet til afdelings DIRIKTØR - - - Nicolai Hansen sørger for at kunde får et nyt og andet tilbud 06-05-2009 SE Billed 22. et tilbud 06-05-2009 der er tæt på tidligre tilbud. - Er Nicolai Hansen så ikke viden om at der ikke er lånt 4.328.000 kr. i 2008 Det står også i tilbudet at tidligere tilbud er bortfaldet - - Er Nicolai Hansen ikke også viden om at Swappen fra 15-07-2008 er blevet LUKKET SE BILLED 23 Din renteswap er 16-07-2008 lukket pr. 31-12-2008 W015776998 Altså Billed 10. rente bytten som er lavet og godkendt den 15-07-2008. Swap W015776999 Er ikke bare byttet ud med Billed 9. som Philip Baruch oplyser for retten, efter det er opdaget der er 2 rente bytte SE BILLED 11. - Fakta er at BILLED 9. er lavet 16-07-2008 W015785999 ikke er byttet ud men er en ny rente bytte. ALTSÅ LYVER JYSKE BANKS ADVOKATER #LES.dk FOR RETTEN om at denne bare er byttet ud. ---------------------------------------- Billed 24. #CasperDamOlsen skriver her 09-01-2012 Du har lagt det bagved liggende lån for swappen om Se lige billed 1 til 5. igen. hvad er en swap Altså Nicolai Hansen påstår 19-02-2010 At kunden har optaget et lån på 4.328.000 kr. i Nykredit og derefter fået en rentebytte med jyske Bank på dette lån. Og #CasperDam #Olsen påstår så at kunden har omlagt dette lån Men der er jo løgn løgn løgn Jyske bank lyver som bare fanden - ----------------------------- :-) :-) Jyske banks troværdighedsproblemer, begynder ganske tydeligt at vise sig. Kunde har som følge af sagen, og det nu pludselig var dukket 2 rentebytter op. Indledt en DIRÆKTE efterforskning af Jyske bank DENNE EFTERFORSKNING ER STADIG I GANG EFTER SOM JYSKE BANK NÆGTER AT MEDVIRKE OPKLARING - Jyske Bank siden 2016 nægtet at udlever nogle bilag, der kan belyse sagen, og jyske bank har satset på en hurtig dom, ud fra de af jyske bank udleveret bilag. Må være en øv for Advokat firmaget #Lund #Elmer #Sandager Advokat Philip Baruch Jyske Banks advokater og bestyrelse har vel nok sastede kraftigt på at kunne skuffe i retsforhold. Som ved at lyve, og bortskaffe bilag, eller blot tilbageholder oplysninger for at sikker Jyske Banks egne personligt økonomiske Interesser Måske at få nogle flere Aktier. for den gode gerning :-) En Joke - . I sagen der handler om et lån, og en rente bytte af dette lån med Jyske Bank. :-) :-) SAGEN OPSUMERET Nicolai Hansen forslår kraftigt at de 4.328.000 kr. som er lige tilbudt af Nykredit Vi taler om et maks to minutter efter Nicolai Hansen har lagt tilbudet fra Nykredit på boret Så forslår Nikolai at lånet bliver rente byttet med jyske bank Da det er det bedste, der findes siger rådgiver og sælgeren i jyske bank - STOL ALDRIG PÅ BANKEN http://www.budgethuset.dk/hold-dig-vaek-fra-din-bankraadgiver/comment-page-1/ - Såfremt kunden optager dette tilbudte lån 4.328.000 kr. fra 20-05-2008 SE BILLED 12. Tilbud på 4.328.000 kr. fra Nykredit. 20-05-2008 med udløb af tilbud 20-11-2008 :-) Som derefter kobles på en rentebytte SWAP på 4.328.000 Kr. En som jyske bank vel og mærket selv har lavet 16-07-2008 uden nogle samtaler med kunden. SE BILLED 9. er lavet 16-07-2008 W015785999 - Jyske Bank Philip Baruch skriver 10-09-2015 i retsforhold at jyske bank sender rente bytte aftalen den 16-07-2008 SE BILLED . øverst :-) En SWAP som jyske bank overfor retten 10-09-2015 Har oplyst er blevet aftalt 15-07-2008 Men først er lavet 16-07-2008 og sendt 16-07-2008 Dette er desvære løgn Men nu ved de fleste at jyske bank og deres advokater lyver og lyver :-) :-) Swappen er over for retten oplyst at være en rentesikring på et BAGVEDLIGGENDE / UNDERLIGGENDE LÅN Et lån 4.328.000 kr. der er lavet med tredje mand Nykredit SE BILLED side 35. Denne rente sikring som er lavet 16-07-2008 har KUN en glæde af Jyske bank alene har den økonomiske fordel af en Swap - - Og hvis den Swap så er lavet / opnået ved svig og falsk Samt at der intet lån findes at rente bytte Er der klart tale om BEDRAGERI Det kræver vel kun at jyske Banks bedrageriske advokater skal tilbage på skolebænken. :-) :-) Hvis jyske bank ansatte og advokater ikke forstår sagens bedrageri forhold. Eller at jyske bank ikke fatter en meter, eller bare er uvidne om hvad bedrageri er Så ring 0045 22227713 Eller skriv her på facesbook https://facebook.com/carsten.storbjergskaarup?ref=bookmarks Og i får et gratis kursus i jura for begyndere. - - Vi kan også mødes på JYSKE BANK TV TILBUDET OM EN DUEL PÅ TV MED ANDES DAM ER STADIG GÆLDENDE. :-) :-) :-) Nykredit advokat #MetteEgeholmNielsen skriver 18-10-2016 efter banken blev stævnet for bla. at skulle svare. Har kunder lånt 4.328.000 kr. Nej det har kunde ikke BILLED 24. #Mette #Egholm #Nielsen bekræfter at der ikke er lånt 4.328.000 kr. i Nykredit ------------------------- LIDT HUMOR LAD OS GRINE SAMMEN ISTEDET Billed 26. Kunne være #AndersDam eller nogle af #medlemmerne i #JyskeBank som #PhilipBaruch :-( :-( Det er totalt uforståeligt at en #direktør som #Anders #Dam Med den viden han fra kunden har fået, lader jyske bank hæve renter på et lån som Anders Christian Dam CEO jyske bank Ved ikke findes Ved aldrig har eksistereret not ever Ved ikke er lagt om ved aftalte rentebytten er lukket ved at jyske bank alene selv har lavet er ny seap ved at det lån som kunden har, har jyske bank krævet nedbragt ved at jyske bank forsøgte 2/11-2016 at lokke kunden til at indgå en rentebytte på et andet lån, der findes og blev optaget 3/7-2009 for at nemt kunne slippe ud af sagen. ved at kunden tilbød 250.000 kr. for en låne kopi. ved at kunden ønsker møde og finde en løsning. - Alligevel præsser Anders Dam kunden dyrer advokat omkostninger ned over kunden, for overhoved at kunne holde sagen igang. :-( Ja Anders Dam ved at der findes mange forhold Forhold hvor udnyttelse og misbrug af magt indgår for at kunne få pant i alt, og udnytte dette Hvorefter Jyske banken sender kunde til afvikling ved den #grønne #slagter Jyske bank kræver salgsfuldmagter, Jyske bank forbyder kunde at tage advokatforbehold Jyske bank spærre alle kundens konti, til Jyske bank har den 100 % fulde kontrol og salgsfuldmagter unden påskrævet advokat forbehold. JA DET LYDER VILDT MEN DET ER SANDT SPØRG NU BARE ANDERS DAM Eller en af de andre https://www.jyskebank.dk/kontakt/afdelingsinfo?departmentid=11660 HVORFOR HAN og BEDTYRELSEN NÆGTER AT STOPPE JYSKE BANKS BEDRAGERI IMOD KUNDE :-) ----------------------------------------- :-( Dette brev BILLED 27. fra 18-06-2013 #BirgitBushThuesen skriver Aftale om afvikling :-( Var lige ved at drive kunde til at hoppe ud foran toget Hvor mange har jyske bank mon drevet til selvmord Hvor mange familier er splittet grundet jyske bank - FOR FANDEN JYSKE BANK I KAN IKKE VÆRE DET BEKENDT - At Jyske Bank Nægter at svare på noget gør kun at i jo må møde op i retten og besvare disse spørgsmål - Anders Christian Dam Direktør i Jyske Bank Skal vi ikke se sagen sammen Lave en gennemgang af tilgået oplysninger som er tilsendt til dig Anders Dam. Og ved Advokat Morten Ulrik Gade for Jyske Bank Advokat Philip Baruch for Lund Elmer Sandager Anders ved du ikke at du er øverste ansvarlige for dette SVIG / BEDRAGERI MOD KUNDE - Advokat Mette egholm Nielsen Nykredit Skal bare besvare og bekræfte nogle spørgsmål som omhandler sagen. Der er noteret flere på vidne listen. :-) DE MORSOMME JOKS DEN GRØNNE SLAGTER som Landbruget også kalder JyskeBank :-) VI VIL GERNE VIDE HVORFOR JYSKE BANK FORTSÆTTER MED AT BEDRAGE KUNDE :-) BILLED 28. og igen 29-06-2018 hævede renter af et lån med hovedstol 4.328.000 kr. Skulle angiveligt være nedbragt til 2.927.634,98 NÅ ALLE I JYSKE BANK MÅ VIDE DER INTET LÅN FINDES INTET at bytte rente på Og jyske bank ved kunden har et andet lån, som jyske bank krævede nedbragt ved tvangssalg Og i dag er på 1.1 million kroner SE BILLED 30. . ----------------------------- ANDERS FOR FANDEN SE Billed 22. Et tilbud 06-05-2009 Er optaget 03-07-2009 ER DU UENIG UENIG I DET HR. FORMAND ANDERS DAM eller er du enig - Eller vil du stadig holde fast at kunden, har optaget et lån på 4.328.000 kr. i Nykredit Som du bedes at bevise finds her 25-05-2016 SE BILLED 29 ------------------------------------ :-) SE BILLED 30. Det er status på det lån vi blev tilbudt 06-05-2009 og som vi optager 03-07-2009 Gælden er 1.167.484,98 kr. Og det er med en birrags sats på 3 % Grundet jyske bank laver bevidst svig, som Nykredit udnytter Dette vil vi komme nærmerer ind på. :-) Lige som da jyske bank tvang kunden til at nedbringe dette her lån ved salg af grund TVANGS SALG SE BILLEDER 31. 26-10-2010 SE BILLEDER 32. 27-04-2011 SE BILLEDER 33. 21-10-2011 SE BILLEDER 34. 04-11-2011 er vist 11-04-2011 SE BILLEDER 35. 15-06-2012 SE BILLEDER 36. 19-08-2013 - Som jyske bank derefter nægtede at oprette en deponeringskonto til. Hvilket Nykredit bekræfter SE BILLEDER 37. 24-11-2015 SE BILLEDER 38. 24-11-2015 Altså jyske bank har krævet tvangssalg, men nægter at oprette deponering og modtage provenu - Jyske Bank nægter også at have givet Nykredit oprykkende Pant i denne at jyske banks tvangssalg grund, for at ned bringe lånet som blev tilbudt 06-05-2009 og optaget 03-07-2009 SE BILLEDER 39. 05-09-2013 SE BILLEDER 40. Anmelder Jyske Bank bilag 108 SE BILLEDER 41 og 42. BILLEDER delt i 2 kunne ikke komme på grundet antal af billeder maks må være 42. - Lidt tidsligne igen JYSKE BANK OG NYKREDIT OND TRO https://facebook.com/pg/JyskeBank.dk/photos/?tab=album&album_id=1493650910670372&ref=bookmarks - - Se flere bilag på siden her God fornøjelse https://facebook.com/pg/JyskeBank.dk/photos/?tab=albums&ref=bookmarks&mt_nav=1 :-) :-) SE BILLEDE 43. Nykredit sletter reserveret pant 06-05-2009 som ej benyttet, ikke med kun 42 billeder - Det er bare for at vise at JYSKE BANK KAN DET HELE UNDTAGEN AT INDRØMME, :-( MEN AT STJÆLE OG BEDRAGE det er jyske bank dygtige til. :-( SE BILLEDE 44 er ikke med kun 42 billeder Birgit Bush Thuesen skrev Jyske Bank kan da også benægte og benægte, og påstår det er kunden selv som er skyld i alt sammen og at det er kunde selv som har lavet og fundet på alt sammen. :-( Der er rigtig mange forhold og bilag, kom forbi www.Banknyt.dk www.tyv.dk - SE BILLEDE 45 https://facebook.com/pg/JyskeBank.dk/photos/?tab=album&album_id=1300037326698399&ref=bookmarks Nykredit modtaget provenuet efter over 2 år. Og har i samme periode target både renter og 3 % i bidrag af provenuet. som Nykredit så siger de er nødsaget til for at tænke på deres AKTIONÆRE :-) :-) :-) KÆRE ANDERS DAM Siden 2016 har vi skrevet og skrevet vil du ikke godt tale med os. - KUNNE VI IKKE GODT MØDES en OFFENTLIG undskyldning FOR 10 års SVIG altså bedrageri gennem vildning og udnyttelse Med indrømmelser ville hjælpe lidt, selv om den skulle være komme for flere år siden. - Og tager vi fejl, så undskylder vi gerne, vi er jo ikke bankuddannet i Jyske bank, og forstår os ikke på jeres jura - Men vi spørger og forsøger gerne igen JYSKE BANK VIL I IKKE GODT HOLDE OP MED AT BEDRAGE JERES KUNDER, DET ER IKKE HÆDERLIGT AT LYVE OG STJÆLE FRA OS Anders Dam, Morten Ulrik Gade, Philip Baruch, sover i godt om natten :-) DET GØR I SIKKERT FOR I SKIDER PÅ KUNDERNE I JYSKE BANK JYSKE BANK ER BEDØVENDE LIGEGLADE, HVAD KUNDER RÅBER OP OM JYSKE BANK ER BEDØVENDE LIGEGLADE MED HVAD PRESSEN MÅTTE SKRIVE - - BILLEDER 46. OG RESTEN ER IKKE MED HER. kun 42 billeder KUN FRA JYSKE BANKS EGNE UDTAGELSER Det siger jyske bank Det siger loven https://facebook.com/JyskeBank.dk/photos/a.1668230226545772.1073741878.1045397795495688/1753877357981058/?type=3&source=54 :-( :-( Hvorfor undskylder jyske bank ikke. https://facebook.com/JyskeBank.dk/photos/a.1046330268735774.1073741836.1045397795495688/1499051426796987/?type=3&source=54 :-( Hvorfor findes der 10.000 vis af billeder på nettet som disse Biler med opråb Opslag med opråb https://facebook.com/pg/JyskeBank.dk/photos/?tab=album&album_id=1046330268735774&ref=bookmarks - MON IKKE DER ER NOGET OM SNAKKEN JYSKE BANK UDSÆTTER KUNDE FOR BEDRAGERI VED SVIG OG FALSK Eller mener jyske bank stadig at banken er en hæderlig bank, der ikke har tørret kunde for millioner - 2 sjove billeder https://facebook.com/JyskeBank.dk/photos/a.1046330268735774.1073741836.1045397795495688/1614063545295774/?type=3&source=54 Jyske bank retter og hvis de laver fejl - https://facebook.com/JyskeBank.dk/photos/a.1046330268735774.1073741836.1045397795495688/1656620471040081/?type=3&source=54 Jyske bank kan ikke se banken laver noget galt UTRYGT FOR ALLE KUNDER AT HAVE TILID TIL JYSKE BANK - - Anders Christian Dam Hvorfor svare en ærlig bank som jyske bank ikke bare på de spørgsmå kunden har ? Har jyske bank ikke regnet med at på et tidspunkt måtte svindelen blive opdaget, og at kunder som bare bliver ved og ved og ved :-) Anders Dam Tal nu med os, inden du trækker dig på næste general forsamling Ring og lad os tale sammen 0045 22227713 :-( :-( Skal vi virkelig presses ind i retten nå vi bør kunne sættes os sammen og i fællesskab finde ud af om vi har et lån eller ej +45 22227713 bestyrelsen Anders hvis du ringer, kommer vi gerne til Silkeborg og med et åbent sind. VI vil heller fjerne klistermærker osv på biler og, lave det vi er bedst til, og dette her pjat er kedeligt. :-) Løs sagen på en hæderlig måde og indrøm da og sig så undskyld Derefter bør du trække dig, og lade nye kræfter komme til - For når du lader jyske bank udsætte kunder for bedrageri i jyske bank Er du ikke en værdig formand med mindre du ændre jeres navn fra Jyske Bank Til Jyske Bank MC Danmark 1 % Så kan du blive bande leder :-) Anders det er for sjov Det er kun humor :-) Men tal nu med os Vi ønsker ikke sagen Det er dig som holder sagen kørende Selv om du kunne få den lukket med et forlig Det kræver kun at du vil møde dine kunder Mvh storbjeg erhverv. 0045 22227713 Ring nu Anders og lad os tale om dette her

Har du spørgsmål til koncern ledelsen eller til ledere. Anders Dam i jyske Bank om denne svig sag.

Kan du kontakte ledelsen i jyske bank gennem linket her,

KLIK PÅ BILLED
Og se brev til koncern bestyrelsens 13 medlemmer.
Brevet til ledelsen 7/8-18 omhandler bestyrelses ansvar for den fortsatte Svigforbrydelsen mod bankkunde

Kunden har ikke noget imod at du spørger jyske bank

Spørg om kunde har lånt de 4.328.000 kr.
Som jyske bank har påstået siden 2009

Et lån som jyske bank snart taget 2.000.000 kr. I renter for

Et lån som jyske bank nægter at bevise findes.

Eller for den sags skyld, et lån banken nægter at bevise nogle sinde har eksisteret.

Imens jyske bank siden 1. Januar 2009 har hævet renter for dette lån, forsøger kunde stadig på 3. År
at råbe Koncernledelsen op

Stop nu denne svigforretning
Tal med jeres kunder

Spørg da også lige Anders Dam
Om alle kunder i jyske bank skal kæmpe den samme kamp
Hvis de opdager jyske bank besviger dem.

Eller er det kun familie Skaarup jyske bank syntes banken vil bedrage.

Kære jyske bank
lad os nu tale sammen

Det er ikke en løsning at gemme sig bag jeres advokater LUND ELMER SANDAGER som lyver processuelt over for retten.

Altså jyske bank
Tal nu med de kunder som opdager jyske bank udsætter dem for svig / bedrageri.
Gennem
VILDLEDNING, FALSK, UDNYTTELSE, SVIG.
Tænk det er så svært for jyske bank koncernen at svare deres kunder.


Offentliggjort 21. august 2016
Opdateret 27. oktober 2016
Fantastisk partner for jyske bank, virkelig flot at tilbageholde oplysninger og nægte at svare på selv simple spørgsmål–og nej nej nej Det er heller ikke god advokat skik at tilbageholde oplysninger

Philip Baruch.
dette er ingen anklage, udover de friske bemærkninger
du skriver 31/5 2016 at du tager politi anmeldelsen, mod Jyske Bank med sindsro.

Du bør overveje at kikket på sagen, da det nu ikke længer, kun handler om dårlig rådgivning.

Du ønsker ikke jeg kontakter dig, eller Jyske Bank for at forsøge at finde hoved og hale i dette her,
derfor ligges mine opdagelser ud på nettet, så kan du læse det, eller du kan lade være.

Med alle de swap offer der findes.
Er min sag så den eneste der er efterforsket og fundet alle de mulige overtrædelser af straffeloven i.
I betrækning hvordan man alene i denne sag har forsøgt at skjule bilag, og dække over fakta i sagen.

Så kan jeg ikke lade være at tænke, er jeg den eneste, eller hvor stort er dette her.
Nu du har meddelt, at ikke ønsker mine henvendelser i denne her sag.
Prøver vi at skrive til dig og ja også Jyske Bank på facebook, her ligger det åbne brev til dig.

Prøver altså at løse dette her, så det mindste du kunne gøre, er vel at læse det brev på facebook, og kommenter det, det skulle være nemt at finde, ellers ring 22227713 så hjælper jeg gerne.

Se brevet som er til dig, der er link til dokumenter, tidslinie og lidt bilag.
Såfremt politiet ikke rejser sigtelse mod Jyske bank, er der ikke retssikkerhed for de små.

Philip HVAD VIL DU HAVE JEG SKAL GØRE? Forsøger faktisk at råbe jer op.

Læs kopi af seneste brev til politiet, hvor lidt af anmeldelsen beskrives.
Ved du ikke ønsker at politiet ikke efterforsker, men bilagene beviser vel klart, at der er grund til at efterforske, derfor har vi anmodet om at det sker.

Vi ønsker bare Jyske bank gider tale med os, om denne sag,
og at de vil indse, der er altså et problem i Jyske banks handle måde.

Min bank rådgiver, i Jyske bank Helsingør, hun har intet med denne sag at gøre.
kunne hun ikke formidle en kontakt, Prøv at få Jyske Bank til at tale med mig Uden advokater, uden om retten, selv om det syntes at være det fortrukket sted.

Jeg kan godt tilgive, men det kræver at man gerne vil tilgives.

Ville aldrig selv kunne benytte mig at et sådant umoralsk firma, der tilsyneladende hjælper med at tilbageholde vigtige oplysninger, for at skuffe i retsforhold.

Kun ved en tilfældighed opdager jeg, i svar, fra bestyrelsesmedlem Philip Baruch at virksomheden har tilbage holdt vigtigt oplysninger, som Jyske Bank ikke ønskede, kom til mit og mine advokaters kendskab.

Når man spørger direkte, om jyske bank (jeres kunde) som Philip Baruch sidder i bestyrelsen af, om banken har lavet, formidlet og hjemtaget et lån på 4.328.000 kr. I 2008 Nægtede både jyske bank og i at svare.

NYKREDIT har bekræftet 18/10 2016 at de ikke kender til noget lån på 4.328.000 kr.
Nykredit oplyser de ikke har udbetalt lånet.

Alligevel svare du på de mange breve og spørgsmålet, hvornår det er hjemtaget, og hvor der er udbetalt, ved at giver oplysninger om et helt andet lånetilbud der ligger over 1 år efter.

Jyske Bank har formidlet 3 lånetilbud, heraf er de 2 af dem blevet til noget,
altså der er 1 tilbud som ikke er blevet hjemtaget, alligevel lyver i dette tilbud som hjemtaget.
I ved vel at der ligger fuldmagter, der måske er blevet misbrugt af Jyske Bank til at tinglyse pant kr. 4.328.000 i Nykredit selvom lånet aldrig var eller blev hjemtaget.

Hvordan kan Jyske Bank ellers tinglyse en gæld der ikke findes.

Efter provoker at ville betale jyske bank 250.000 kr. i gebyr for en kopi af udbetaling og beviser på at lånet skulle være hjem taget for derefter at være omlagt

Svare Lund Elmer Sandager 31/5 2016 i brev med undvigelser og alligevel indrømmer i svaret at jyske bank har løget i 8 år for mig, da i henviser til et helt andet lånetilbud, som er afgivet efter Jyske Bank tinglyser noget er ikke findes.

Jyske bank blev anmeldt for bedrageri, efter det blev opdaget at banken har sikkert sig en uberettet gevinst og mig et økonomisk tab, og der er flere forhold.

vil i gerne hjælpe jyske bank til at hæve renter på lån der aldrig er hjemtaget, og af omkring 2 millioner jeg ikke engang skylder noget sted frem til 2028 ved ikke hvad i kalder det,
undskyld men jeg kalder det bedrageri

Hvorfor tør i ikke svare direkte på det jeg spørger om, som med =
Nej du har aldrig hjemtaget noget lån på 4.328.000 kr.
Og lad være at lyve i svar om at jysk bank bare har byttet et papir ud i en Swap aftale grundet en fejl,
når fakta er at den påståede Swap blev lukket, (dette bilag blev også tilbageholdt for mig i sagen)

Sig sandheden at jyske bank lavede selv en ny Swap på det lån jeg ikke hjemtog
Og i øvrigt skriv da at jyske bank ikke fik min godkendelse og det underlængde lån ikke blev hjemtaget, selv om jyske bank lyver om det på mail.

Hvis i var et firma med bare en smule anstændighed, ville i stoppe med at forsvare jyske bank som i øvrigt er anmeldt for bedrageri hvilket i tager helt rolig, i har måske højtstående venner der kan hjælpe kæmpen med at snyde de små

Denne anmeldelse er skrevet fordi Philip Baurch, Jyske Banks Advokat ikke ville svare,
og skrev til min advokat i den anlagte sag mod jyske bank, at i ikke ønskede svare mig, på de enkelte spørgsmål, eller at udlever tilbage holdte oplysninger.

Kan det forsvares ?, den som tilbageholder oplysninger / bruger bilag der er nye og ikke aftalte som er velvidende om at bilaget er en helt ny aftale benytter denne aftale i en sag kan vel passe med
§ 171. Den, der gør brug af et falsk dokument til at skuffe i retsforhold, straffes for dokumentfalsk.

Det er ikke god advokat skik at tilbage holde oplysninger, eller lyve om bilag.

Men vil i helst bistå jyske bank med at bedrage mig til at betale på et lån jeg aldrig har hjemtaget, og prøve at få klagen forældet, fordi jyske bank løj over for mig, og mine advokater

I kunne også tage klagen over Casper Dam Olsen Jyske Bank Erhverv, for at fortælle om min revisors private Økonomiske forhold
I er jo i bestyrelsen og når Advokat Morten Ulrik Gade jyske bank åbenbart ikke syntes det er forkert at overtræde tavshedspligten, må det vel normalt

Lundelmersandager
Årsag til rapportering
Da vi ikke har et kundeforhold til anmelderen vil vi bede om at få denne anmeldelse slettet.




Copyright © Elvagten | 80 20 20 80 | Design zeeland.dk