28-06-2022. Har Jyske Bank et troværdigheds problem, her er beviser for at Jyske Bank ansatte stadig lyver. Stop nu med at dække over Jyske Banks lovovertrædelser. Fwd: På torsdag deler jeg denne her konkurrence på Facebook og Twitter samt andre steder. Husk Humoren når i selv har fået en invitation til at deltage i konkurrencen, der er 8 spørgsmål op til millionen, det er sjovt (48.000 DKK.) De danske myndigheder herunder ansatte i folketinget, Statsministeriet Finansministeriet, Justitsministeriet, Nationalbanken, Domstolsstyrelsen, Rigspolitiet, Anklagemyndigheden, Finanstilsynet osv. Også jeres dygtige advokater, deslige med den danske befolkning kan alle deltage. Se mere på www.banknyt.dk og vind.

Mail 28-06-2022. kl. 11.04 til.

SE OGSÅ MAIL. 03-07-2022. I får her kraftig kritik.

Statsministeriet <stm@stm.dk>,
Jura og Forretning <jur@domstolsstyrelsen.dk>,
finanstilsynet@ftnet.dk,
fm@fm.dk,
Justitsministeriet <jm@jm.dk>,
nationalbanken@nationalbanken.dk,
kf@nationalbanken.dk,
kmj@atp.dk,
folketinget@ft.dk,
REU@ft.dk,
saoek@ankl.dk,
SAK@ankl.dk,
“<NSJ@politi.dk>” <nsj@politi.dk>

 

Lidt sjovt at ikke en eneste har nogle stillet spørgsmål til det jeg skriver om Jyske Bank.

Så nu har jeg lavet en konkurrence.

Denne bliver delt på sociale medier på torsdag, men selve konkurrencen er startet.

Hold øje med Twitter og Facebook.

Fra www.banknyt.dk

Denmark has a major problem with legal certainty, as employees of the National Courts Administration knowingly and dishonestly, and by camaraderie, cover up economic crime, including corruption, which some of the largest Danish companies, including Jyske Bank A/S, are behind. Jyske Banks medarbejdere lyver igen 22-06-2022, da medarbejdere i Jyske Banks afdeling på Gammel Kongevej 136, siger, til den kunde der spørger om det der står på Jyske Bank bilen uden for Jyske Bank, er sandt. Kunden fortæller at i Jyske Bank på Frederiksberg er være blevet oplyst, at den omtalte verserende sag mellem Storbjerg Erhverv ApS og mod Jyske Bank A/S. Er tabt 2 gange. både i byretten og landsretten ?. Men det var ikke det kunden stillede spørgsmål om, kunden spurgte de ansat i banken på Frederiksberg, om det der står på bilen uden for bankens facade er sandt. JYSKE BANKS MEDARBEJDERE KAN FÅ 44.000 DKK. FOR AT MODBEVISE DET JEG SKRIVER. Og du kan få op til 40.000 DKK hvis du kan modbevise det jeg skriver, hør hvad jeg siger til Jyske Bank og dig der vil være med i konkurrencen.
Jyske Bank medarbejdere siger for os er det bare en joke.
Jyske Banks ansatte på Gammel Kongevej lyver og siger sagen mod Jyske Bank er tabt i landsretten, selv om sagen ikke engang er blevet berammet i nu, link til mail med punkt 1-14.

Danmarks måske morsomste Bank, Jyske Bank A/S siger om Jyske Bank bilen.

FOR OS ER DET BARE EN JOKE.

 

En joke som Jyske Bank selv siger, Jyske Bank bilen får nu nye reklamer,  og det også med reklame for at Jyske Bank ansatte på Gammel Kongevej lyver.

Og om Bank konkurrencen, og de 8 spørgsmål op til millionen, se hvad Jyske Bank opfatter som en Joke, og vind op til 40.000 DKK.

 

😆

Jeg indestår personligt for at dette må være samtale emne i Jyske Bank

Hør samtale fra Jyske Bank Frederiksberg, hvor en medarbejder direkte lyver.

Eksempelvis siger den ansatte i Jyske Bank, sagen er tabt i landsretten, selv om manden bare spørger om det der stå på bilen sandt.

Der som står på bilen er ikke en sag, det handler blot om at Jyske Bank A/S står bag omfattende overtrædelse af straffelovens bestemmelser.

Når medarbejdere i Jyske Bank A/S siger sagen er tabt i landsretten, må det være fordi det allerede er blevet aftalt, med henvisning til tidligere indhold i mails.

Jeg har efter samtale med den besøgende, som spurgte Jyske bank medarbejder på frederiksberg indtil Jyske Bank bilen, der står udenfor faseden, rettet lidt her er punkt 1-14. og jo samtalen kan bekræftes. Jeg skal anmode at Jyske bank Frederiksberg afdelingen, ved jeres direktør Sebastian Eriksen for afdelingen bekræfter at afdelings medarbejder har sagt følgende. Jyske Bank siger om Jyske Bank bilerne, det er en der har en dårlig humor. Jyske Bank siger at retten er uenig med ham i at det som står på bilen er sandt. Jyske Bank siger han har tabt 2 gange. Jyske Bank siger at sagen mellem Storbjerg Erhverv og Jyske Bank er tabt i Byretten og Landsretten. Jyske Bank siger de kan ikke udtale sig om det lån det står på bilen. Jyske bank siger Politiet har jo andre ting at tage sig til. Jyske Bank siger at det er en tidliger kunde som har brugt penge på at sætte bilen. Jyske Bank siger hvis man taber en sag så taber man den. Kunden spørger også hvorfor Jyske Bank ikke bare får bilen fjernet hvis det ikke er rigtigt det der står på bilen, svaret fordi Politiet har jo vigtiger ting at tage sig til. Jyske Bank siger for os er det bare en joke. (Altså Jyske bank mener med det at jeg Carsten Storbjerg er en joke. er dette korrekt forstået.) Jyske Bank siger det er jo ikke rigtigt, “det er ikke rigtigt og siger han har tabt sagen.” Jyske Bank siger at sagen er færdig i Landsretten. Jyske Bank siger at kunden er med utilfreds Jysk Bank, og han har lavet nogle forkert valg. Jyske Bank siger også om Jyske Bank Bilen, at det er en tidligere kunde som har sat bilen. Jeg forventer at Jyske Bank Frederiksberg senest mandag 27-06-2022. kl. 12. har bekræftet at dette ovenfor punkt 1-14. er sandt, og det er hvad deres ansatte siger. som her er blevet sagt til jeres gæst i Jyske Bank på Gammel Kongevej, hvis Jyske Bank ikke svare inden mandag kl. 12. tager jeg det som at være korrekt opfattet, altså sandt.

BS-261-2022-VLR.
Storbjerg erhverv mod Jyske Bank i en sag om svig, falsk, ond tro.


Den sag er nemlig slet ikke berammet til hoved forhandlingen i Landsretten, jyske Bank kunne ikke de forslået dage sidste i december 2022.

Så mon ikke vi taler om at det bliver i 2023

Denne konkurrence kan i alle deltagere i, vinde op til 8 x 5.000 DKK for, også jer alle sammen som modtager denne her mail.

Men at de lyver i Jyske Bank, bliver nok meget svært at modbevise, da i her har lydfil og kopi af Retsbog.

Hvem tør sige mig imod, altså at Jyske Bank ikke er kriminel organisation.

Mindst disse har i direkte eller indirekte stået bag og medvirket til Jyske Banks million svindel, altså organiseret kriminalitet, Nicolai Hansen, Jeanett Kofoed Hansen, Casper Dam Olsen, Anette Kirkeby, Lars Aaqvist, Morten Ulrik Gade, Philip Baruch, Birgit Buch Thuesen, Anders Christian Dam, Kristian Ambjørn Buus Nielsen, Dan Terkildsen, Mette Marie Nielsen, Emil Hald Vendelbo Winstrøm, Lund Elmer Sandager advokater og Lundgrens advokater, et bedrageri som mindst disse nævnte har dækket over Højesterets dommer Kurt Rasmussen, Jens Steen Jensen fra Kromann Reumert advokater, Martin Lavesen fra DLA Piper advokater og mange flere, helt op til statsminister Mette Frederiksen

Stemningsbilleder sendt 8 juni. til Jyske Bank, Domstolsstyrelsen, Statsministeriet, Finansministeriet, Finanstilsynet, Justitsministeriet, Nationalbanken, Folketinget med flere.
Hvad vil i stille op med den økonomiske kriminalitet som Jyske Bank A/S står bag.
Jeg har ikke gjort andet end at drille Jyske Bank og opfordrer til dialog og samtale, så min små morsomheder kan stoppe.
Skal vi mødes og få talt sammen, måske om Jyske Banks problem med at overholde lovgivningen.


 

Jyske Bank har ikke selv noget ønske om at rette eventuelle små fejl op, derfor bliver det jeg gør kun kun mere pinligt, for jer andre at sammenarbejde med Jyske Bank.

 

Med mindre jeg har taget fejl.

Og har jeg det, så retter jeg naturligvis med det samme.

Men syntes i ikke selv det er meget mærkeligt at ikke en eneste af de mange personer og myndigheder jeg har skrevet til, ingurer mine henvendelser, i kunne jo prøve at tale med mig og gennemgå mine påstande mod Jyske Bank, og sammen med mig se på beviserne, inden i vælger at dækker over Jyske Banks og eller ingurer mine henvendelser alene fordi en danske stat og institutioner selv handler med, og bruger Jyske Bank.

 

Det her er ret alvorligt, og Jyske Bank A/S ved CEO Anders Christian Dam ønsker ikke selv at rette op på den måde Jyske Bank laver bedrageri og dokumentfalsk på.

Jeg har skrevet og tilbudt at jeg gerne vil hjælpe Jyske Bank til at drive en hæderlig virksomhed, men Jyske Bank har til dato ikke svaret mig.

Mit tilbud om at hjælpe Jyske Bank er stadig gældende, ligesom Anders Christian Dam blot skal ringe til mig, hvis han ønsker jeg skal stoppe med at udsætte Jyske Bank for mine drillerier.

Jyske Bank ved hvad de gør og udsætter deres kunder for, det er helt overlagt og udspekuleret.

Politiet har beviserne men må politisk ikke efterforske og retsforfølge kriminelle danske banker, men det er jeg også ligeglad med.

Der bare noget galt når Danmark bliver styret af kammerateri og altså korruption 

 

 

Jeg holder ikke op uden dialog, jeg har taget min tørn, og syntes i ikke jeg har gjort det ok.

 

Gælder loven for danske banker, husk de 3 spørgsmål, som i stadig ikke har turde besvare.

Venligst hilsen

Carsten Storbjerg Skaarup

Søvej 5

3100. Hornbæk

+4522227713

Indsat stemnings billed.
LUK Jyske Bank. Nationalbanken ved de sammenarbejder med stor Kriminel Dansk Bank. Hvor kunde udfordrer dem der står bag svindlen, eller har dækket over den organiseret økonomisk kriminalitet, som Jyske Bank koncernen har stået bag. Anders Christian Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus, Peter Schleidt, og Lund Elmer Sandager advokater ved ledelsen & Philip Baruch, Lundgrens advokater ved ledelsen & Dan Terkildsen, advokat samfundet ved formand Martin Lavesen, advoknævnet ved formand Højesterets dommer Kurt Rasmussen, Birgitte Frølund, Jens Steen Jensen, Jurist Rikke Skadhauge Seerup Krogsgaard, Henrik Hyltoft, tør i mødes og gennemgå mine beviser for Jyske Banks organiserede bedrageri, som ret mange dækker over. Jeg siger Jyske Bank A/S har bestukket Lundgrens advokater. TØR I MØDES MED MIG, OG GENNEMGÅ BEVISERNE. I KAN JO BARE SVARE, OG MENER I DET ER BAGVASKELSE, SÅ KOMMER I BARE.

Jyske Bank bilerne. som Jyske Bank ansatte sige, vi ser det bare som en joke.

Når de ansatte i Jyske Bank siger det er bare en Joke, og at retten har dømt at det der står på bilerne ikke er rigtigt. så er det heller ikke rigtigt,

Men det er jo ikke sandt, hverken politiet eller retten har taget stilling til det der står på Jyske Bank Bilen.

NU SKRIVER JEG IGEN. til Jyske Bank i bør kontakte en straffe advokat.

Jeg har før anbefalet Henrik Høpner ham der også er kendt fra tv, han er partner i Lund Elmer Sander advokater.

Prøv nu at at kontakt ham, for at høre om Jeg Carsten Storbjerg der faktisk er kunde i Jyske Bank.

Overhoved skriver noget på bilerne som ikke er sandt.

I kan jo også gennemgå straffeloven og mine dokumenter med mig, da jeg har sat mig lidt ind i straffelovens bestemmelser, og jeg vil gerne hjælpe, hvis det bare er en misforståelse.


 

———- Forwarded message ———
Fra: Carsten Storbjerg <carsten.storbjerg@gmail.com>
Date: man. 27. jun. 2022 20.00
Subject: På torsdag deler jeg denne her konkurrence på Facebook og Twitter samt andre steder. Husk Humoren når i selv har fået en invitation til at deltage i konkurrencen, der er 8 spørgsmål op til millionen, det er sjovt (48.000 DKK.) De danske myndigheder herunder ansatte i folketinget, Statsministeriet Finansministeriet, Justitsministeriet, Nationalbanken, Domstolsstyrelsen, Rigspolitiet, Anklagemyndigheden, Finanstilsynet osv. Også jeres dygtige advokater, deslige med den danske befolkning kan alle deltage. Se mere på www.banknyt.dk og vind.

To: <frederiksberg@jyskebank.dk>, <sebastian.dyg.eriksen@jyskebank.dk>, <juridisk@jyskebank.dk>, <direktion@jyskebank.dk>, Morten Ulrik Gade <MUG@jyskebank.dk>, <martin.nielsen@jyskebank.dk>, Kristian Ambjørn Buus-Nielsen <kbn@les.dk>, Philip Baruch <pb@les.dk>
Cc: <banknyt@gmail.com>, <Bankingnews.press@gmail.com>, Statsministeriet <stm@stm.dk>, <fm@fm.dk>, Jura og Forretning <jur@domstolsstyrelsen.dk>, <finanstilsynet@ftnet.dk>, <kf@nationalbanken.dk>, <nationalbanken@nationalbanken.dk>, Justitsministeriet <jm@jm.dk>, <folketinget@ft.dk>, <REU@ft.dk>, Postkasse – Klagesagsafdelingen <klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk>, <postkasse@advokatsamfundet.dk>

Jyske Bank og alle jer andre.

Deles med folketinget og regeringen alle politikere bør deltage i konkurrencen.

 

Kære alle sammen

Så er det nu hvis i skal gøre jer håb om at vinde, i denne morsomme og fantastiske konkurrence, den der først kan modbevise hvad jeg skriver og siger kan vinde.

Den ligger på YouTube

https://youtu.be/E8Tlx_fvpFk

Hvis i ikke kan vinde så skal i ikke være kede af det, jeg driller jer bare.

Men hvis i ikke syntes at det her er sjovt, så har jeg sagt og skrevet det mange gange, jeres dygtige chef CEO Anders Christian Dam skal jo bare spørge mig om jeg vil holde op med at drille Jyske Bank, og jeres mange magtfulde medhjælpere.

Husk nu at det her er udelukkende grundet ledelsen og Anders Christian Dam at jeg laver disse konkurrencer, alle andre virksomheder ville have talt med mig Carsten Storbjerg Skaarup for år tilbage.

Hvis det er ulovligt at lave sådanne konkurrencer, så meddel mig det venligst og, oplys hvad jeg ikke må, så jeg kan rette op.

Dette her er ikke en joke, selv om Jyske Bank på Gammel Kongevej i sidste uge udtaler at de “Jyske Bank koncernen.” Bare ser Jyske Bank bilen som en joke.

 

Læs nu alle mine breve og dokumenter samt Mail, som jeg har skrevet og sendt kontinuerligt siden 2016. 

Og så overvej om der ikke er noget helt galt.

Hvem tør sige at jeg ikke siger og taler sandt, jeg venter spændt på at få en opfordring til en duel på sandt og falsk.

 
 

Ring til mig, det tager stadig kun 5 minutter, at tale med mig, jeg ved ikke om der er sket en fejl, eller det bare er en mindre misforståelse.

Husk at jeg skriver private og klar og tydelig skriver at Jyske Bank bør selv ryde op.

Med venlig hilsen

Carsten Storbjerg Skaarup

Søvej 5

3100 Hornbæk

+45222227713


søn. 26. jun. 2022 12.45 skrev Carsten Storbjerg <carsten.storbjerg@gmail.com>:

Kære Jyske Bank

Frederiksberg Alle 136.

2000 Frederiksberg.

Bankdirektør Sebastian Eriksen.

sebastian.dyg.eriksen@Jyskebank.dk

Og  CEO Anders Christian Dam og de øvrige medlemmer af bestyrelsen og repræsentanter sat advokater.

Jeg ved at i fra afdelingen konsekvent har taget billeder og sendt dem til juridisk, og forventer at det vil i også gøre med denne her mail. så jeg har allerede hjulpet jer.

I forbindelse med at jeg tidligere i en mail beklaget over for dig som Jyske Banks direktør på Gammel Kongevej 136.  

Forbindelse i 3. led Sebastian Eriksen du er afdelingsdirektør i Jyske Banks afdelinger Frederiksberg, Nørrebro, Valby og Vanløse, og at jeg beklaget efter jeg har parkeret den ene Jyske Bank bil uden foran Jyske bank butikken, dengang vidste jeg ikke at at også Jyske Banks medarbejdere i også jeres afdeling lyver, så jeg tænker dette med at lyve over for dem der kommer ind i butikken er et generelt problem i skal gøre noget ved.

Jeg vil hermed tilbagetrække min beklagelse tilbage, mailen er delt på bloggen.

http://banknyt.dk/blog/

Grunden til at jeg ikke længer vil undskylde eller beklage over for nogle af de ansatte i Jyske Bank A/S afdeling  på Frederiksberg

Er at også her lyver personalet også overfor deres besøgende, gæster, kunder.

Da mine næste klistermærker vil omhandle også Jyske Bank Frederiksberg og at her lyver man, og svare uden om, hvilket tegner et størerbillede af hvordan de ansatte konsekvent, lyver og benægter faktuelle oplysninger.

Jeg har efter samtale med den besøgende, som spurgte Jyske bank medarbejder på Frederiksberg indtil Jyske Bank bilen, der står udenfor facaden, rettet lidt her er punkt 1-14. og jo samtalen kan bekræftes. 

Jeg skal anmode at Jyske bank Frederiksberg afdelingen, ved jeres direktør Sebastian Eriksen for afdelingen bekræfter at afdelings medarbejder har sagt følgende. 

 1. Jyske Bank siger om Jyske Bank bilerne, det er en der har en dårlig humor.

 2. Jyske Bank siger at retten er uenig med ham i at det som står på bilen er sandt.

 3. Jyske Bank siger han har tabt 2 gange.

 4. Jyske Bank siger at sagen mellem Storbjerg Erhverv og Jyske Bank er tabt i Byretten og Landsretten.

 5. Jyske Bank siger de kan ikke udtale sig om det lån det står på bilen.

 6. Jyske bank siger Politiet har jo andre ting at tage sig til.

 7. Jyske Bank siger at det er en tidliger kunde som har brugt penge på at sætte bilen.

 8. Jyske Bank siger hvis man taber en sag så taber man den.

 9. Kunden spørger også hvorfor Jyske Bank ikke bare får bilen fjernet hvis det ikke er rigtigt det der står på bilen, svaret fordi Politiet har jo vigtiger ting at tage sig til.
 10. Jyske Bank siger for os er det bare en joke.  (Altså Jyske bank mener med det at jeg Carsten Storbjerg er en joke. er dette korrekt forstået.)

 11. Jyske Bank siger det er jo ikke rigtigt, “det er ikke rigtigt og siger han har tabt sagen.”

 12. Jyske Bank siger at sagen er færdig i Landsretten.

 13. Jyske Bank siger at kunden er med utilfreds Jysk Bank, og han har lavet nogle forkert valg.

 14. Jyske Bank siger også om Jyske Bank Bilen, at det er en tidligere kunde som har sat bilen.

Jeg forventer at Jyske Bank Frederiksberg senest mandag 27-06-2022. kl. 12. har bekræftet at dette ovenfor punkt 1-14. er sandt, og det er hvad deres ansatte siger. som her er blevet sagt til jeres gæst i Jyske Bank på Gammel Kongevej, hvis Jyske Bank ikke svare inden mandag kl. 12. tager jeg det som at være korrekt opfattet, altså sandt.

 

Samtalen er ved at blive analyseret, og det er muligt tydeligt at høre der hvor jeres medarbejder taler sandt, og hvor der lyves, hvilket jo også kan dokumenteres, men ved en stemme analyse er det tydeligt at høre jeres medarbejder ved godt at vedkommende står og lyver.

Jeg tænker at skrive på Jyske Bank bilen.

At ansatte medarbejder i Jyske Bank på Gammel Kongevej 136, direkte lyver om denne her bil, jeg indsætter en QR koden da jeg naturligvis kan dokumentere de ovenstående punkter.

På denne måde kan jeg forklare, og samtidig forklare og dokumentere, hvor mange gange en enkelt medarbejder i Jyske Bank kan nå at lyve på kun 2 minutter.

Og jeg vil igen henvise til at Jyske bank til enhver tid, bare kan anmelde mig som kunde i Jyske Bank Carsten Storbjerg Skaarup til politiet, hvis det som står på Jyske bank bilerne ikke er sandt.

image.png
Og i øvrigt bede alle medarbejder i Jyske Bank om ikke at sammenblande hvad der står på Jyske bank bilen, med den verserende retssag.

 

PS:

Til Jyske Banks orientering, er sagen mellem Jyske Bank og sagsøger Storbjerg Erhverv ikke været behandlet i Landsretten, den sag kommer først for retten i løbet af 2023.

Og uanset hvad Jyske Bank og jeres kammeraterne måtte have eller har aftalt om den sag, så fortsætter mine morsommere reklamer for at vise og bevise at de ansatte i Jyske Bank konsekvent lyver, for også at dække over Jyske Banks eget bedrageri mod bankens kunde, et bedrageri som politiet ved blandt andet rigspolitichefen og Statsadvokaten har forhindret blev efterforsket, derfor har strafferetten derfor ikke tage stilling til om Jyske Bank er skyldige i bedrageri og brugen af dokumentfalsk med mere.

Kære Jyske Bank forhold jer nu bare til det som står på bilerne, og forhold jer til det jeg siger, kampagnerne fortsætter til i selv aftaler med mig Carsten Storbjerg at jeg skal holde op med at drille Jyske Bank A/S som jeg siger det er sjovt, og i kan ikke gøre noget, så længe det der stå på bilerne er sandt, og hvis det ikke er sandt, så har i alle sammen muligheden for at få op til 44.000 dkk for at modbevise det.

Konkurrence er kun delt på www.banknyt.dk

http://banknyt.dk/27-05-2022-silkeborg-kredit-privat-banknyt-dk-hjaelper-jyske-bank-a-s-med-at-finde-den-medarbejder-og-den-afdeling-der-bedst-kan-hjaelpe-dig-ved-bankskift-den-groenne-slagter-inkasso-koeb-og-sa/

Jeg venter lidt med at dele på Facebook, Twitter og andre steder.

I det tilfælde at Jyske Bank A/S ansatte, medarbejdere, ledelsen, advokater eller andre vil benægte at de i Jyske Bank A/S Frederiksberg afdeling også lyver, vil lydfilen blive oplagt og delt, for at Understrege at Jyske Banks ansatte lyver for at dække over det bedrageri jeg har beskrevet løbende siden 2016.

Jeg deler kun denne her mail, hvis Jyske Bank Frederiksberg benægter at have løjet over for gæsten. 

Hvis Jyske Bank blot bekræfter, vil jeg ikke dele denne her mail, forbindelse med næste kampagne, klistermærker med også den konkurrence der er i gang. 

 

Hvis det er noget i ønsker at tale om, vil jeg gerne medvirke.

Jeres øverste ledere og advokater kender mine holdninger, og mine delte beviser for det jeg skriver, de ved jeg ikke ønsker at drille Jyske Bank, men er for at hjælpe Jyske Bank til at blive en bedre bank at jeg gør det.

Jeg er som i ved ordblind derfor kan der mangle ord, og indsat forkerte ord og sætning, jeg gør mit bedste

Denne her mail er som skrevet kun sendt til jer som i kan se.

Med venlig hilsen

Carsten Storbjerg Skaarup

Søvej 5.

3100 Hornbæk

Telefon +4522227713