03-07-2022. Gratis Konkurrence vind op til 54.000 DKK. og kraftig kritik. Hvis der er nogle af jer der kan modbevise mine påstande, altså at Jyske Bank i ond tro laver Svig og Falsk, altså laver Dokumentfalsk, laver Bedrageri, Bondefangeri, bruger Bestikkelse, laver Fuldmagts Misbrug, laver Vanhjemmel, laver Retsmisbrug, misbruger bankens adgang til tinglysningsretten, LYVER og deslige, så kan i vinde op til 45.000 danske kroner, og oven i hvis i har 9 rigtige, og kan modbevise det der står på Jyske Bank bilerne, så vil jeg fjerne reklamerne.

03-07.2022. 13.03. mail til, delle her mail er delt. “en opfølgning på mailen 28-06-2022. kl. 11.04

 

finanstilsynet@ftnet.dk,
folketinget@ft.dk,
REU@ft.dk,
Statsministeriet <stm@stm.dk>,
fm@fm.dk,
Jura og Forretning <jur@domstolsstyrelsen.dk>,
postkasse@advokatsamfundet.dk,
Postkasse – Klagesagsafdelingen <klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk>,
kf@nationalbanken.dk,
nationalbanken@nationalbanken.dk,
SAK@ankl.dk,
saoek@ankl.dk

 

 

Kære alle.

BEDES DELT UD TIL ALLE MEDLEMMERNE AF.

 

Finanstilsynet, Folketinget, Retsudvalget, Statsminister Mette Frederiksen, Statsministeriet, Finansministeriet, Domstolsstyrelsen, Advokatsamfundet, Advokatnævnet, Danmarks Nationalbank.

 

I får her kraftig kritik.

 

For at dels at ignorer jeres viden om Jyske Banks forretningsmetoder, og deres problemer med at overholde dansk lovgivning. og for ikke at tage det her yderst alvorligt, da det er danskernes retssikkerhed det går ud over.

Og hvis der er nogle af jer der mener jeg lyver, så kan i og bør i deltage og modbevise det jeg skriver.

Og gør jeg mod forventning noget som er ulovligt, så oplys mig om det, og jeg skal nok retter op. 

 

Denne her konkurrence er blevet her blevet delt på Facebook.

 

https://youtu.be/40nVwMSuN8M

 

Jyske Bank de er jo ligeglade med loven.

Og så længe i som myndigheder, og jer som er medvirkende til at modvirke retfærdighed, og modarbejde retssikkerheden for den danske befolkning, også er ligeglade, så vil bankerne jo ikke overholde dansk lovgivning da det er uden risiko for efterforskning og strafforfølgning, for banker der som Jyske Bank A/S beviseligt overtræde selv straffe lovgivningen.

 

Hvis i ellers ville sørger for retfærdig, og modvirke korruption og det kammerateri som er en hindring for at danskernes retssikkerhed. 

 

Så ville i jo ikke dække over de forbrydelser, som i alle sammen er fremlagt at den danske bank Jyske Bank står bag.

 

Til dato har Jyske bank A/S og deres advokater, sammen med jer ignoreret alle mine opfordringer som denne fra maj 2021. 

 

https://youtu.be/ayu9Ajaq3rM

 

Jeg ønsker jyske Bank skal rydde op, der er nogle der har et ansvar, og det er forkert at de danske myndigheder dækker over Jyske Bank, blot fordi den danske stat selv, og de danske institutioner selv i stor grad samarbejder, og bruger Jyske Bank som danskernes BANK.

 

Hvis der er nogle af jer der kan modbevise mine påstande, altså at Jyske Bank i ond tro laver Svig og Falsk, altså laver Dokumentfalsk, laver Bedrageri, Bondefangeri, bruger Bestikkelse, laver Fuldmagts Misbrug, laver Vanhjemmel, laver Retsmisbrug, misbruger bankens adgang til tinglysningsretten, LYVER og deslige, så kan i vinde op til 45.000 danske kroner, og oven i hvis i har 9 rigtige, og kan modbevise det der står på Jyske Bank bilerne, så vil jeg fjerne reklamerne.
 

Jeg har siden 2016 kontinuerligt givet Jyske Bank mulighed for at løse denne her sag, som med stor sandsynlighed kan gøre at Finanstilsynet må sætte Jyske bank under skærpet tilsyn, eller at Finanstilsynet skal gøre hvad der står i lovgivningen, når de danske banker der overtræder straffelovens bestemmelsen, redelig bank skik, tinglysnings loven og så videre. 

Jeg ønsker ikke denne her urimelig kamp, da jeg alligevel ikke i Danmark kan vinde over kammerateri og eller korruption, og så længe Jyske Bank ikke har løst sagen, og givet mig en tilfredsstillende forklaring på bankens handlinger, så er det min opgave at kæmpe for at Danmark vågner op.

Der er jo noget helt galt, som flere af jer der modtager denne her mail, internt selv siger, DET HER ER EN SKANDALE.

 

Kan Jyske Bank ikke selv finde ud af at løse denne her opgave, med at få styr på lovgivning og handle redelig og være hæderlig, så har vi i Danmark et meget stort problem, og i særdeleshed hvis i ikke som myndigheder holder op med at dække over problemet, omkring banker som gentagende træder ved siden siden af.

 

SIG HVIS DET ER MIG SOM LYVER OM DET JEG SKRIVER, SÅ RETTER JEG OP. 

LAD NU VÆRE AT IGNORER MIG, DET ER PROBLEMET FOR ALVORLIGT TIL.

 

Men at Jyske bank siger banken tager det som en joke , de er langt ude, hør den vedhæftet optagelse.

Og at Jyske Bank så også lyver og siger den verserende sag i Landsretten er tabt, og det før den overhoved er berammet, enten er det allerede blevet aftalt ellers må Jyske Bank forklare hvorfor banken LYVER.

 

 

Jeg har efter samtale med den besøgende, som spurgte Jyske bank medarbejder på frederiksberg indtil Jyske Bank bilen, der står udenfor faseden, rettet lidt her er punkt 1-14. og jo samtalen kan bekræftes. Jeg skal anmode at Jyske bank Frederiksberg afdelingen, ved jeres direktør Sebastian Eriksen for afdelingen bekræfter at afdelings medarbejder har sagt følgende. Jyske Bank siger om Jyske Bank bilerne, det er en der har en dårlig humor. Jyske Bank siger at retten er uenig med ham i at det som står på bilen er sandt. Jyske Bank siger han har tabt 2 gange. Jyske Bank siger at sagen mellem Storbjerg Erhverv og Jyske Bank er tabt i Byretten og Landsretten. Jyske Bank siger de kan ikke udtale sig om det lån det står på bilen. Jyske bank siger Politiet har jo andre ting at tage sig til. Jyske Bank siger at det er en tidliger kunde som har brugt penge på at sætte bilen. Jyske Bank siger hvis man taber en sag så taber man den. Kunden spørger også hvorfor Jyske Bank ikke bare får bilen fjernet hvis det ikke er rigtigt det der står på bilen, svaret fordi Politiet har jo vigtiger ting at tage sig til. Jyske Bank siger for os er det bare en joke. (Altså Jyske bank mener med det at jeg Carsten Storbjerg er en joke. er dette korrekt forstået.) Jyske Bank siger det er jo ikke rigtigt, “det er ikke rigtigt og siger han har tabt sagen.” Jyske Bank siger at sagen er færdig i Landsretten. Jyske Bank siger at kunden er med utilfreds Jysk Bank, og han har lavet nogle forkert valg. Jyske Bank siger også om Jyske Bank Bilen, at det er en tidligere kunde som har sat bilen. Jeg forventer at Jyske Bank Frederiksberg senest mandag 27-06-2022. kl. 12. har bekræftet at dette ovenfor punkt 1-14. er sandt, og det er hvad deres ansatte siger. som her er blevet sagt til jeres gæst i Jyske Bank på Gammel Kongevej, hvis Jyske Bank ikke svare inden mandag kl. 12. tager jeg det som at være korrekt opfattet, altså sandt.

BS-261-2022-VLR.

Storbjerg erhverv mod Jyske Bank i en sag om svig, falsk, ond tro.

Du kan her i denne optagelse fra 22 juni. høre at den ansatte, svare uden om på spørgsmålet, er det sandt hvad der står på bilen, dels vil Jyske Bank ikke svare bankens kunde

Og så lyver Jyske Bank direkte, og det flere gange, som her hvor Jyske Bank siger SAGEN ER TABT I LANDSRETTEN.

Det kunden spørger om er den strafferetligt organiseret kriminalitet som Jyske Bank ved flere medarbejder sammen i forening står bag.

Hvilket Jyske Bank ikke vil tale om, sikkert da Jyske Bank udnytter at de danske myndigheder dækker over bankens strafbare lovovertrædelser, og i den forbindelse har modsat sig efterforskning af Jyske Bank og de personer der som Nicolai Hansen, Jeanett kofoed-Hansen for Jyske Bank A/S startede bedrageriet.

Jyske Bank kan allerede have lavet en aftale med deres kammerater, at sagen skal afvises, som da Dommer Søren Ejdum der ikke medtog dele af vidners forklaring, da deres forklaringer gik Jyske bank mod.

HØR SAMTALEN 22 juni, hvor Jyske bank siger sagen er tabt i Landsretten, og læs her, at sagen er forslået til hoved forhandling 19 & 20 december 2022.

Sagen der er en civilretligt sag er altså ikke berammet til hoved forhandling, selv om Jysk Bank siges den sag er tabt Landsretten.

Dette er tydelig dokumentation for at JYSKE BANK ER Løgnagtige.

🙈🙉🙊

Med venlig hilsen 

Carsten Storbjerg Skaarup.

Søvej 5

3100 Hornbæk

carsten.storbjerg@gmail.com

+4522227713

Husk jeg er ordblind, men det gør mig ikke til en dårligere efterforsker.

 

kopi af Facebook

Free competition, everyone can participate. ( på dansk nedenfor. https://youtu.be/40nVwMSuN8M og i denne her video.) Win up to 45,000 dkk. You just have to disprove that Jyske Bank is behind organized crime, which is done with the intention of deceiving their customers, as I have written on the homepage banknyt dk

💰

This danish banking scam, as carried out deliberately, and by bad faith of Jyske Bank A/S, and their many employees, as with the help of some of the largest Danish law firms, including the corrupt Lundgrens, who themselves are contributors to the economic crime that the Danish bank Jyske Bank is behind.

💰

This shows that Denmark is a corrupt country, which this competition will only help to show.

💰

When several Danish authorities are helping to cover Jyske banks crime, including a Supreme Court judge Kurt Rasmussen, and lawyers employed by Horten lawyers, as well as Kromann Reumert lawyers, Lundgrens lawyers and Lund Elmer Sandager lawyers.

💰

Among them you will also find that the Danish government has covered Jyske Bank’s crime. . Where Prime Minister Mette Frederiksen has opposed herself an investigation, and acquitted himself, of violating the Danish constitution, on the Danish mink scandal.

💰 💰

Can you prove, that the Danish bank Jyske Bank A/S has not made a document false, and or fraud, as well as used bribery, and misuse of powers of attorney, and more.

💰

The prizes of 9 x 5,000 dkk. can become yours.

💰

The competition will be announced on the Jyske bank cars. https://youtu.be/40nVwMSuN8M Read more at banknyt dk #gaming #banking #bank #investing

💰 💰

Gratis konkurrence om Jyske Banks troværdighed 9 x 5.000 DKK til dig der kan modbevise det som står, og omhandlede Jyske Banks forretningsmetoder og Jyske Banks troværdighed på BANKNYT. https://youtu.be/40nVwMSuN8M

💰

Konkurrence om Premier for op til 45.000 DKK . En konkurrence der omhandler Jyske Banks hæderlighed. Jyske Banks troværdighed. Jyske Banks omdømme. Jyske Banks forretningsmetoder.

💰

Præmierne er fordelt på 9 Præmier af 5.000 danske kroner, og du som først kan du modbevise disse 9 påstande mod Jyske Bank A/S Kan vinde op til 9*5.000 DKK i alt 45.000 kroner. 30 juni 2022.

💰 💰

Da kriminalitet i Danmark jo tydeligvis betaler sig. Og kammerateri er undergravende for danske retssikkerhed. . Har dem som selv har medvirket til bedrageri, enten direkte eller indirekte her nogle fordele.

Og har du selv medvirket og dækket over Jyske banks bondefangeri. / bedrageri. ved at forholde dig passivt til den viden du har fået om Jyske Banks forbrydelser, der er udført i forening.

Så belønner vi alle der arbejder i de nævnte virksomheder, og som måtte have dækket over, eller selv har medvirket til det bedrageri, som Jyske Bank A/S bevisligt står bag.

Også dig som har dækket over den bestikkelse Jyske Bank betale Lundgrens ved returkommission, har betalt Lundgrens advokater, for ikke at fremlægge klients SVIG påstande mod Jyske Bank A/S

💰 💰

Ansatte i Jyske Bank og også Handelsbanken kan alle få ekstra 10 % i bonus for at modbevise mine 9 nedenfor nævnte påstande.

💰

Ansatte i Lund Elmer Sandager advokater kan alle få ekstra 10 % i bonus for at modbevise mine 9 nedenfor nævnte påstande.

💰

Ansatte i Horten advokater kan alle få ekstra 10 % i bonus for at modbevise mine 9 nedenfor nævnte påstande.

💰

Ansatte i Kromann Reumert advokater kan alle få ekstra 10 % i bonus for at modbevise mine 9 nedenfor nævnte påstande.

💰

Ansatte i DLA Piper advokater kan alle få ekstra 10 % i bonus for at modbevise mine 9 nedenfor nævnte påstande.

💰

Ansatte i Lundgrens advokater kan alle få ekstra 10 % i bonus for at modbevise mine 9 nedenfor nævnte påstande.

Dog kan advokat Dan Terkildsen, advokat Mette Marie Nielsen og advokat Emil Hald Vendelbo Winstrøm få hele 20 % i bonus, for at modbevise mine 9 nedenfor nævnte påstande.

Da også disse 3 advokater personligt har medvirket og hjulpet Jyske Bank med bedrageri, mod deres fælles kunde. “klient.” korruption betaler sig.

Mette Marie Nielsen er i dag ansat advokat i Danske Bank A/S & Emil Hald Vendelbo Winstrøm er i dag ansat advokat i Rambøll Rådgivende ingeniører.

💰

Også ansatte i Regeringen, Retsudvalget, Finanstilsynet, Finansministeriet, Statsministeriet, Justitsministeriet, Domstolsstyrelsen, Rigspolitiet, Statsadvokaten, Advokatnævnet, Danmarks Nationalbank, og alle 179 danske politikere kan alle få ekstra 10 % i bonus, kun for at modbevise mine 9 nedenfor nævnte påstande.

😆

&

Medlemmer af Jyske Bank Koncern leder gruppe Jyske Bank Koncernen ledelsen Jyske Bank Repræsentantskabet Jyske Bank Bestyrelse Jyske Bank Direktionen Jyske Bank Juridisk . Tilbydes alle at kunne få ekstra 20 % i ekstra bonus præmie, for at modbevise mine 9 påstande omkring Jyske Banks bedrageri, brug af dokumentfalsk, lyver og så videre.

😆

Jyske Bank A/S er orienteret og blevet opfordret til at deltage i konkurrencen, der som udgangspunkt er meget vanskelig at vinde.

😁

Men prøv nu, for det er for sjov at jeg frit kan driller Jyske Banks ledelse, det har ingen kunnet gøre før, da de i Jyske Bank har været utrolig dygtige til at lave bedrageri og så dække over det, og bare fordi kunden fik en hjerneblødning, troede de ansatte i Jyske Bank nok, det det var en smal sag at fuldføre bondefangeri / bedrageri.

😁 😊

Her kommer de 9 ting du skal MODBEVISE, om Jyske Bank A/S. . Og kan du løse opgaven og være den første, så send dit svar til banknyt@gmail.com

💰

Mærk JYSKE BANK konkurrence.

💰

Og hvilken påstand 1 – 9. du mener at kunne modbevise.

Få i alt 45.000 dkk. kontant. Hvis du er den første, som kan modbevis det jeg nedenfor i punkt 1. – 9. skriver. Du kan som myndighederne læse alle dokumenter der er delte rundt om på nettet, blandt andet på Banknyt dk

😆

1. Få 5.000 danske kroner, hvis du er den første, der kan bevise at jeg skriver ikke er sandt, som når jeg siger Rødstenen advokater lyver, læs mere på siden. Rødstenen advokater har i sagen mod Jyske Bank A/S løjet over for deres klient, og forsøgt at hæve sagen mod Jyske bank A/S uden aftale med klienten.

😆

2. Få 5.000 dkk er du den første som, kan modbevise at Lundgrens advokater ikke har overtrådt et eneste forhold af god advokatskik, når jeg her har fremlagt 27 klage forhold, og det skal du få Advokatnævnet til at offentliggøre dette på deres hjemmeside, da afgørelsen har prædikant virkning på rigtig mange andre tilsvarende klage forhold.

😆

3. Jeg betaler også 5.000 dkk til dig, som først kan modbevise at Jyske Bank A/S står bag organiseret bedrageri, mod min lille virksomhed, med henvisning til mine opslag og beviser som er delt. med henvisning til straffelovens bestemmelser.

😁

4. Jeg betaler også 5.000 dkk til dig, som først kan modbevise at Jeanett Kofoed-Hansen for Jyske Bank A/S har lavet dokumentfalsk, misbrugt bankens adgang til tinglysningsretten, lavet fuldmagtmisbrug, med henvisning til mine opslag og beviser som er delt. med henvisning til straffelovens bestemmelser.

😁

5. Jeg betaler også 5.000 dkk til dig, som først kan modbevise at Nicolai Hansen for Jyske Bank A/S har løjet for Jyske Bank A/S, i forbindelse med Jyske banks bedrageri, mens jeg lå syg med en hjerneblødning, at jeg har lånt 4.328.000 dkk som Jyske Bank A/S efterfølgende har taget millioner for i renter, med henvisning til mine opslag og beviser som er delt, med henvisning til straffelovens bestemmelser.

😁

6. Jeg betaler også 5.000 dkk til dig, som først kan modbevise at Casper Dam Olsen for Jyske Bank A/S har løjet for Jyske Bank A/S, mens jeg stadig var syg efter hjerneblødning, at påstået at jeg har lavet / omlagt et bagvedliggende lån, “4.328.000 dkk” som Jyske Bank A/S efterfølgende har taget millioner for i renter, med henvisning til mine opslag og beviser som er delt. Igen med henvisning til straffelovens bestemmelser.

😁

7. Jeg betaler også 5.000 dkk til dig, som først kan modbevise at CEO Anders Christian Dam selv har medvirket til Jyske Banks bedrageri, ved ikke at ville dokumentere at kunden har lånt de 4.328.000 dkk. med henvisning til at det 18-10-2016. er dokumenteret at der ikke findes noget lån 4.328.000 dkk at bytte renter af.

😆

8. Jeg betaler 5.000 dkk til dig, som først kan modbevise, at Jyske Bank A/S ikke arbejder ved brugen af bondefangeri. Med henvisning til at jeg skriver, Jyske Bank og bestyrelsen i Jyske Bank A/S arbejder for at kunne beholde de renter som Jyske Bank siden 2008. har hævet af et påstået lån på 4.328.000 dkk, med påstand at Jyske Bank ud fra devisen, det er lykkedes for Jyske Banks ansatte som her Nicolai Hansen, Casper Dam Olsen, Anette Kirkeby ved brug af Ond Tro og brug af Svig samt Falsk, at holde kunde i en forvildelse i over 3 år, hvorfor Jyske Bank nægter at tilbagebetale hvad Jyske Bank ved svig, mandatsvig har taget fra kunde. BONDEFANGERI.

😁

Bondefangeri er bedrageri på det jævne. Særligt om en listig og kynisk “bybos” udnyttelse af en godtroende og naiv “landbos” mangel på på kundskab og erfaring. Denne person kaldes en bondefanger, lurendrejer eller plattenslager og prøver bevidst at snyde andre, sædvanligvis med det formål at tilegne sig penge og andre værdier. Bondefangeren satser på menneskelige svagheder, blandt andet grådighed, forfængelighed og naivitet, for at nå sine mål.

😆

9. Jeg betaler også 5.000 dkk til dig, der kan modbevise at Jyske Bank inde på Gammel Kongevej 136. lyver om en sag omhandlede Jyske Banks forretningsmetoder, hvor Jyske Bank siger sagen er tabt i landsretten.

😆

Regler og vilkår gælder.

Venligst Carsten +4522227713

Denmark has a major problem with legal certainty, as employees of the National Courts Administration knowingly and dishonestly, and by camaraderie, cover up economic crime, including corruption, which some of the largest Danish companies, including Jyske Bank A/S, are behind.

Den nye Jyske Bank bil har her klare spørgsmål til Jyske Bank.

Carsten Storbjerg Skaarup opfordre alle til at gå ind i Jyske Bank og spøger hvad det er noget, og om det er sandt at Jyske Bank laver bedrageri, dokument falsk, bruger bestikkelse, og fuldmagtsmisbrug samt misbrug af bankens adgang til tinglysningsretten, og meget mere.


Jyske Bank og CEO Anders Christian Dam er gentagende gange blevet opfordret til at politianmelde mig Carsten Storbjerg for injurier, og bagvaskelse af Jyske Bank A/S, hvis Jyske Bank ikke har lavet dokument falsk og bedrageri, for de har vel styr på deres bilag. YouTube videoer, og her en video fra 18 maj 2021, hvor jeg opfordre Jyske Bank til at føre en injurier sag, og siger det kan give op til 2 års fængsel. JEG OPFORDRE IGEN I DAG. 18 MAJ 2022. I EN MAIL LINK. AT ALLE I JYSKE BANK A/S. BESTYRELSE OG REPRÆSENTANTSKABET. SAMT DERES ADVOKATER SOM PHILIP BARUCH, MORTEN ULRIK GADE, OG ALLE I JYSKE BANKS JURIDISKE AFDELING, OM AT POLITI ANMELDE MIG FOR INJURIER OG BAGVASKELSE AF JYSKE BANK A/S. ALTSÅ HVIS DET JEG SKRIVER OG SIGER OM JYSKE BANKS OMFATTENDE KRIMINALITET IKKE ER SANDT. Mit navn er Carsten Storbjerg Skaarup, jeg bor på Søvej 5. 3100 Hornbæk. Mit telefonnummer er +4522227713 i kan bare kommer hvis i mener jeg lyver. Og enten så gør Jyske Bank følgende. Jyske Bank Politi anmelder mig, for injurier og bagvaskelse af Jyske Bank A/S Holder kæft fordi jeg skriver sandheden, om Jyske Banks forretnings metoder. Ringer til mig på +4522227713 og beder mig om at stoppe mine tiltagende kampagner, og små drillerier mod Jyske Bank, og dem der har medvirket, direkte eller indirekte til Jyske Banks organiseret bedrageri. Ignorer mig og kæmper for at beholde hvad Jyske Bank A/S ved brug af dokumentfalsk, mandatsvig, fuldmagtmisbrug, bedrageri med mere har stjålet. Det er CEO Anders Dam ledelsen og repræsentantskabet Som bestemmer hvad Jyske Bank A/S står for. Da dette her er min private dagbog, skriver jeg det jeg tænker en del på, jeg kan ikke hamle op med korruption og kammerateri helt op i myndighederne herunder Statsministeriet Finansministeriet Finanstilsynet Justitsministeriet og Domstolsstyrelsen samt Rigspolitiet, som styre hvem der i Danmark skal overholde lovgivningen, det er klart at den danske stat ved folketinget, samlede set ikke ønsker at danske banker som bevisligt laver kriminalitet bliver straffet efter det i 2013 blev aftalt at de største danske banker ikke måtte gå konkurs.

Kender du Jyske bank bilen, som her er parkeret udenfor Jyske Bank på Gammel Kongevej 136.
Spørg i Jyske bank om det er sandt hvad der står på bilen, siden ikke en eneste tør tage en konfrontation med Carsten.

Konkurrence om op til 45.000 dkk

https://youtu.be/40nVwMSuN8M

.

Opfordring til Anders Dam gå af.

https://www.youtube.com/watch?v=p7COVFOOsTw

God søndag

Med venlig hilsen

Carsten Storbjerg Skaarup.

Søvej 5

3100 Hornbæk

min mail er carsten.storbjerg@gmail.com

Vedhæftet 5 filer.

https://youtu.be/40nVwMSuN8M

 

 

https://youtu.be/ayu9Ajaq3rM

https://www.youtube.com/watch?v=p7COVFOOsTw&t=3s