Lundgrens advokater hjælper jyske Bank, med rådgivning i markant handel af flere ejendomme, dette samtidig med at Lundgrenens advokater ved Dan Terkildsen fører sag imod jyske bank for bedrageri og dokumentfalsk, sagen mod jyske bank og bestyrelsen, fremlægges som SVIG OG FALSK, desværre har Lundgrens advokater kun holdt deres klintet i troen, om at Lundgrenens advokater arbejder for Klienten, i en sag om million svig mod jyske bank, Lundgrens advokater lod som om, de arbejder for deres klintet, men samtidig arbejder Lundgrens advokater for Jyske Bank i en sag for et trecifret millionbeløb, partner Dan Terkildsen har 13-08-2019 ikke ved noget om dette, da han siger han ikke kan afvise at der er nogle advokater hos Lundgrens som arbejder for Jyske Banks.

Alle i #jyskebank Koncernledelsen er tilbudt at underskrive dette, om ikke at ville fortsætte bedrageri mod kunde, desvære nægtede Sven Buhrækall Kurt Bligaard Pedersen Rina Asmussen Philip Baruch Jens Borup Keld Norup Christina Lykke Munk Johnny Christensen MarianneLillevang Anders Dam Niels Erik Jakobsen Per Skovhus Peter Schleidt nægter alle at underskrive, da de hellere vil bedrage kunde

Poor lawyer advice in LUNDGRENS.

Lundgren’s attorneys at Dan Terkildsen receive a folder of evidence on 5 February 2018 for Jutland Bank to carry out Mandate Fraud, Fraud, Document Fake, Proxy Abuse, Exploitation OSV.

Lundgrens is requested to proceed with the case and to present the Client’s claims to the court.

Lundgrens advokater har påtaget sig opgaven.

September 2019, har Lundgrens advokater stadig ikke fremlagt nogle af Klientens påstande.

Men Dan Terkildsen fra Lundgrens, har istedet forsøgt selv at styre og kontrollere hvilket påstande, Lundgrens selv vil fremlægge.

Dan Terkildsen Lundgrens har i September 2019 meddelte at han ikke vil bruge så stærke ord som SVIG.

Dan Terkildsen Lundgrens har fra 20. September 2019 kunne svare på spørgsmålet:

Arbejder Lundgrens advokater for Jyske Bank.

Hvis ja så svar Hvor længe har det foregået.

Lørdag 21. September 2019, kan vi se på Lundgrens hjemmeside, at advokatvirksomheden 21. Juni 2018 har meddelt, at have givet jyske bank rådgivning i en trecifret millionbeløb handel.

Lundgrens advokater betegnes herefter som dybt indhabile, og deres store modstand, og konstante ingurering af henvender, giver alt sammen mening.

Lundgrens advokater og jyske bank er bedste venner. Og nok også derfor meddeler Dan Terkildsen Septemper 2019, Lundgrens advokater vil modsætte sig “bruger en anden formulering” at CEO Anders Christian Dam, indkaldes for den samlede bestyrelse som vidne.

Det er påstande som disse, om at jyske bank driver en uredelig / svigagtig bankforretning, som vi igen her opdater, de nævnte bilag som er nævnt, er nu fremlagt overfor retten.

Først 21. september 2019. kommer snakken, her ind på at jyske bank, muligvis har bestukket Lundgrens advokater, til ikke at fremlægge noget af det Lundgrens, ellers meget klart er blevet bedt om at fremlægge overfor retten.

/

Dan Terkildsen der var vores advokat, frem, til vi valgte at fyrer Lundgrens 25. Septemper 2019. efter mistanke for at Lundgrens har taget mod bestikkelse fra Jyske Bank, i form af million honorar, for at rådgive jyske bank, og derfor bevidst bagefter har modarbejdet vores sag, om million svig mod jyske bank.

Dan Terkildsen der er Dommer i voldgiftsretten, har svært ved at se det kan ligne korruption / bestikkelse, at tage mod million opgaver fra Jyske Bank, og samtidig vælger ikke at fremlægge klientens påstande mod jyske bank for svig og falsk, som Lundgrens advokater var hyret til, bare 1 måneds tid tidligere.

🙂

Vi må vel oplyse, og fremlægge for retten, hvorfor Lundgrens er blevet fyret, og at vi samtidig henstiller Jyske Banks bestyrelsen Philip Baruch, om at Jyske Bank, hverken direkte eller indirekte, indlede noget sammen arbejde, uanset hvor smart koncernenledelsen i jyske bank måtte syntes at det ikke er ment som Korruption.

🙂

Følg med på BANKNYT dk

Her deles vores påstande mod jyske bank for svigagtighed.

Spørgsmål er, hvis disse påstande er bevist, om jyske bank dermed også er en samfunds skadelig virksomhed, noget som Lundgrens nok ikke vil overveje er muligt, da Lundgrens direkte selv arbejder for jyske bank.

🙂

Husk at det her er bare for sjovt, og for at prikke lidt til en sikkert hæderlig jysk bank, der er gode til at skjule sandheden, og bestemt også gode til at lyve.

Anders Dam, din gamle sørøver ring nu til os på 22227713.

Har du demens, så tag trøjen du har fået på, så har du nummeret både på ryggen og på brystet.
Copyright © Elvagten | 80 20 20 80 | Design zeeland.dk