Svindlerene fra jyske bank er kolde, når de bank ansatte lyver overfor bankens kunder, det er vel Jyske Banks fundament at lyve og snyde bankens kunder.

Svindlerene i jyske bank er klar til retten Viborg, the fraud Chase

16-02-2023. 15.59. Bog om korruption og Nepotisme i Danmark, Deler Kromann Reumert partner Jens Steen Jensens holdninger.

 

Dette indlæg som blev skrevet 13. august 2019. bliver her 10. februar 2023. opdateret med information omhandlende korruption, bestikkelse og magtmisbrug, som at danske domstole, ved dommerne hjælper Jyske Bank koncernen med at kunne slippe af sted med bedrageri, dette skriver jeg Carsten Storbjerg Skaarup +4522227713. Da jeg desværre har konstateret at når banker som Jyske Bank laver organiseret kriminalitet, så yder den Danske stat og myndighederne fuld støtte ! til Jyske Bank altså.

Met the danish banks of Fraud and False business. In the Jyske Bank the president probably had make payments to Lundgrens, for not getting the client’s chase agenst the Jyske Bank into the danish court Klik and read more

Can Danish Banks as Jyskebank be trusted ? NEJ DU KAN IKKE STOLE PÅ JYSKE BANK BANKNYT DK GÅR BAG OM SVIGFORRETNINGEN JYSKE BANK

Her vil den jyske svindelbank, gører alt for at slippe godt fra 11 års million bedrageri.

 

Nu lave vi en ny opdateret tabs opgørelse, tab som jyske Bank er skyld i, enten grundet svigforretning og dokumentfalsk, eller bare grundet godt gammeldags bedrageri, hvem kan jyske bank ka.

KOM IND I EN ANDERLEDES BANK, OG OPLEV HVORDAN JYSKE BANK BRUGER ALLE MIDLER FOR AT KUNNE BEDRAGE DERES KUNDER.

Og opdatere vores vidneforklaring, efter bilag 100. og 101.

Altså den som vi vil læse op for retten.

Vi deler her de Bilag med fremhævning, som vi ønsker vidner fra Jyske Bank som advokater Morten Ulrik Gade, Philip Baruch, ledelsen Anders Dam, og ansatte Nicolai Hansen, Casper Dam Olsen, Birgit Bush Thuesen bekræfte, er sendt til eller fra dem.

Dette er vores anklager og påstande mod Jyske Bank A/S for Svig, Falsk og Udnyttelse, og dette indgår i vores forklaring overfor retten.

“HVILKET VI ALLEREDE HAR FREMLAGT FOR RETTEN OG, JYSKE BANK. 3. JANUAR 2018″

som svig og falsk

Og genfremlagt 3. August 2019.

Vi må ikke få sagen fremlagt sådan, som vi selv fremlægge den, men har jo allerede sagt jyske bank er Danmarks største kriminelle virksomhed / organisation

/

DANMARKS STØRSTE SVINDLER JYSKE BANK, KLAR TIL AT SVINDLE DIG OGSÅ.

BANKEN NÆGTER, AT LEDELSEN, STÅR BAG FORTSAT GROFT SVIG MOD KUNDE, HVOR ANSATTE I JYSKE BANK, GENNEM FLERE ÅR HAR LØJET, OM LÅN DER ALDRIG HAR EKSISTERET, FOR AT KUNNE BEDRAGE DERES KUNDE, MED FALSK RENTE SWAP.

DETTE ER EN DIRÆKTE ADVARSEL MOD JYSKE BANK, SOM ÅBENLYST LYVER OG BEDRAGER DE KUNDER BANKENS ANSATTE KAN.

/

Vores påstande imod jyske banks bestyrelse, for meddelagtighed i groft svig, fremlagges i sagen BS 1-698/2015 Byretten Viborg

/

Det må også være op til en Dommer at kunne vurderer, om jyske bank laver Svig og Falsks, ud fra kundens vidne forklaring overfor retten.

BILAG 100 & 101.

Men at det skal være så svært at få sin sag fremlagt, viste vi ikke.

Efter et møde i dag 13/8 kl. 14 Vores advokat har sagt han ligger fockus på vi intet lån har, og ikke på at det er gennemført bedrageri, som Jyske Bank med koncernenledelsen i laver.

Og sagde når rente SWAPPEN ikke findes, er den falsk.

/

Det er iøvrigt også et samfundsmæssigt problem, at store advokat virksomheder som Lund Elmer Sandager, lyver overfor retten, og det for at dække over at danske banker som jyske Bank, der laver kriminalitet.

Dette har vi forsøgt at komme i dialog med både Lund Elmer Sandager og Jyske Bank om, men bliver nægtet dialog.

/

Det må også være op til dommeren, og vurder om ledelse i Jyske Bank A/S har et ledelsesmæssigt ansvar, for at kunden stadig udsættes for svig.

Når Koncernenledelsen mindst siden maj 2016, har været bekendt med kundens utallige breve, med påstande om SVIG “BEDRAGERI” og FALSK “DOKUMENTFALSK”

/

Bestyrelse er kontinuerligt anmodet, om at stanse koncerns million svindel, og mødes med kunden, for at undersøge om der overhovedet er nogen galt med Jyske Banks redelighed.

/

Dette påstands dokument kommer på banknyt, når det er færdigt, da vi jo ikke er advokater, har vi spurgt vores advokat, vil lave det færdigt for os, eller om vi selv skal lave det.

/

Det SVIG som vi beder vores advokat fremlægge i sagen, er bare det vi siden påsken 2016, har forsøgt at få vores advokater til at fremlægge, hvilket vi så selv vil forklare overfor retten.

/

De forhold som politiet nægtede at efterforske i påsken 2016, ved at tilsidesætte politiloven. !

At bringe kriminelle virksomhed til ophør.

Således kunne politiet have hjulpet os, med at stoppe jyske bank fortsatte svig, eller i det mindste at undersøge sagen, og tale med os, men nej det ville politiet ikke.

Vi er naturligvis parate til selv, at fremlægge og fremføre sagen som svig og falsk mod jyske bank, altså hvis ingen advokat vil hjælpe os.

Og så vil vi med glæde afhører vidnerne i retten, men der er jo det vi har en advokat til.

/

Vi nærmer os Hovedforhandling 30. September Og til dato har Ingen advokat, ville fremlagge vores påstand og svig og falsk overfor retten.

Skal vi virkelig selv gøre det ? Som du kan se er vi igang, og Ingen skal stoppe os i at fortælle og fremlægge vores sag for retten, som med vores beviser, ved Bilag 100 og 101. for at jyske bank laver groft svig, og koncernenledelsen er fuldt ud bevist om dette fortsatte svig.

Jyske bank skal erkende vores påstande.

/ /

SELVE DEN ØKONOMISKE BELASTNING UNDER BANKENS FORTSATTE SVINDEL, ER IKKE LIGEGYLDIG.

/

/

Jyske Bank har i den periode, vi har haft vores nye advokat siden april 2018, hævet ca. 230.000 kr. I rente.

ALTSÅ

For en falsk rentebytte Bilag 1. af et lån Bilag Y. der er opstået optaget Bilag 30, og som Casper Dam Olsen påstår omlagt, Bilag D.

Et bilag D. Som Advokat og Bestyrelsesmedlem Philip Baruch selv fremlægger, velvidende at dette påstået underliggende lån på 4.328.000 kr. i Nykredit, tydeligt i det Bilag AG. Fra 06-05-2009 Som Philip Baruch fremlagde 05-11-2018 er oplyst som bortfaldet, altså tilbuddet på de 4.328.000 kr. Bilag Y. Findes ikke.

Og på den måde fortsat jyske bank koncernens svig forhold.

/

Vores nye advokat, som skal stoppe jyske Banks fortsatte svigforretning, har samme periode, sendt regninger for 135.000 kr.

Altså ialt 365.000 kr.

Der er sku mange penge, men når jyske bank ved deres mægtige koncernbestyrelse og advokater svindler.

Så er det for at knuse bankens kunder mest muligt øknomisk.

/

Har mistanke om at jyske bank, forsøger med bankens mest beskidte arbejde, og ved ledelsens fortsatte svig.

På den måde at vil forsøge at kørere os øknomisk ned, så vi ikke har flere penge, og ikke mulighed for at få en advokat til at fremlægge vores påstand, og i retten få stoppe JYSKE BANKS BEDRAGERI.

På denne snedige måde vil Jyske bank, kunne fortsætte koncernledelsen uhæderlige forretnings metoder, som hidtil.

Imens myndighederne som Finanstilsynet, Finansministeriet, Justitsministeriet, Politiet

Og ikke mindst alle partnere og aktionærerne, som Maersk, ATP, GF forsikring, Real mægler osv. Kan klappe i hænderne over den dygtige koncernenledelsen i jyske Bank Boxen

/ /

Vores advokat har i til nu, kun fremlagt 2 meget korte processkifter overfor retten, omhandler at vi ikke har noget lån, og derfor ikke skal betale renter som Swap aftale Bilag 1. Men har ikke fremlagt at Bilag 1. er Lavet af JYSKE BANK Vester Brogade, og er FALSK.

/

Vores advokat har fortsat sagen som dårlig rådgivning i forbindelse med bankens Bilag 1. Den fuldmægtige har dog bekræftet, 08-07-2019 telefonisk at være helt klar over, at sagen mod jyske bank er en svig sag.

VI HAR MEGET KLART OG TYDELIGT FREMLAGT AT BILAG 1. FRA 16-07-2008 ER FALSK.

Dette Bilag 1. har jyske bank lavet 16-07-2008 uden aftale. Og Bilag E. side 4 og 5. Er den orgniale aftalte fra 15-07-2008, hvis vi ønskede at hjemtage lånet efter Tilbud Y. Fra 20-05-2008. SWAPPEN Bilag E. 5 Lukkes 30-12-2008 så jyske bank lyver igen over for retten, 2. Februar 2016

Men nu findes der heller ikke noget under liggende lån på 4.328.000 kr. Bilag 28. Uanset hvor meget Bestyrelses medlemmer fra jyske bank, og advokaterne fra Lund Elmer Sandager lyver over for retten.

/

Vores påstand om Bilag 1. Er at den er falsk, frambragt ved svig

Og så kommer alle øvrige svig forhold osv. Og aftale lovens paragraf 30. om ugyldighed er stærke.

Som da vi 28. December 2018. Selv måtte fremlægge vores bilag 28-101, for at sikre at beviserne overhoved blev fremlagt.

/

Hvis CEO Anders Dam ikke mener han leder en svindelbank “Jyske Bank” er det jo underligt han ikke vil i dialog, med en af de kunder der har fanget jyske bank koncernen i massivt bedrageri og Dokumentfalsk.

/

Hold dig væk fra jyske Bank de er farlige for deres kunder.

I forbindelse med sagen her laver vi en del nye hjemmesider, hvori ordet jyske Bank indgår.

Her vil du i tidslinje kunne læse, hvordan jyske banks ansatte er med til at lyve og snyde bankens kunder med Svindel, så vandet driver.

Bagefter må de kunder der har overskud, selv søgere for at stoppe den jyske svindelbank i retten.

/

DETTE ER HVAD DENNE SAG HANDLER OM. AT JYSKE BANK HAR LØJET LÅN OPTAGET OG RENTEBYTTET, OG SÅ OMLAGT.

ADVOKATER FRA JYSKE BANK OG LUND ELMER SANDAGER, HAR FREMLAGT FALSKE BEVISER OVERFOR RETTEN.

Hvis svindlere fra jyske bank ikke er enige, er det muligt at mødes.

Mvh firmaet

Storbjerg Erhverv 22227713

Jyske banks fundament er falsk. Vedtægter § 1 Stk. 1: Bankens navn er Jyske Bank A/S. Stk. 4: Bankens formål er som bank og som moderselskab at drive bankvirksomhed efter lovgivningen Stk. 5: Banken drives i overensstemmelse med redelig forretningsskik, god bankpraksis og bankens værdier og holdninger :-) :-) Lidt søge ord. #Justitsministeriet #Finansministeriet #Statsministeriet JYSKE BANK BLEV OPDAGET / TAGET I AT LAVE #MANDATSVIG #BEDRAGERI #DOKUMENTFALSK #UDNYTTELSE #SVIG #FALSK / #Bank #AnderChristianDam #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #JyskeBank #ATP #PFA #MortenUlrikGade #PhilipBaruch #LES #Boxen Jyske Bank Boxen #KristianAmbjørnBuus-Nielsen #LundElmerSandager #Nykredit #MetteEgholmNielsen #Loan #Fraud #CasperDamOlsen #NicolaiHansen #JeanettKofoed-Hansen #AnetteKirkeby #SørenWoergaaed #BirgitBushThuesen #Gangcrimes #Crimes #Koncernledelse #jyskebank #Koncernbestyrelsen #SvenBuhrkall #KurtBligaardPedersen #RinaAsmussen #PhilipBaruch #JensABorup #KeldNorup #ChristinaLykkeMunk #HaggaiKunisch #MarianneLillevang #Koncerndirektionen #AndersDam #LeifFLarsen #NielsErikJakobsen #PerSkovhus #PeterSchleidt
Follow the little customer’s fight against the giant bank. Jyske Bank. – One of Denmark’s probably biggest fraud organizations, where some of the most power is full in Denmark, supports the bank’s ongoing fraud among the bank’s customers. – Or should we really be the only one that Jyske bank exposes to massive fraud and False Dansk politik og økonomi handler også om at kunne stole på banken. MEN JYSKE BANKS KONSTANTE BEDRAGERI SKADER TILLIDEN TIL DE DANSKE BANKER.

Gratis rådgivning i sager om bankers svindel, om det er jyske bank svig eller anden bank. Ring 22227713 og få gratis hjælp.

Tilbyder gratis rådgivning i bank sager.

Inden du kommer i udfører, med de danske kriminelle banker, så er her et par gode råd.

/

Lille bedraget familie fra Hornbæk

Tager kampen op imod Danmarks nok største svindel bank, med en kriminelle bestyrelse, og indkaldelser bla. CEO Anders Christian Dam & advokat Philip Baruch som vidner.

Disse skal i retten Bekrafte over for Dommeren, at siden maj 2016 været blevet gjort bekendt med de mange svig og falsk forhold i sagen, og har nægtet dialog og at undersøge, nogle af de oplyste forhold.

Hvorfor sagens forhold i stedet skal fremlægges i domstolen.

For at få en dom i sagen.

/

1. Stol aldrig på hvad bank ansatte fortæller dig, og slet ikke dem fra jyske bank, / BRF KREDIT JYSKE KREDIT

2. Optaget ALTID samtaler med banken. Om det er et møde i banken, eller telefonisk.

SÅ ER DU GODT PÅ VEJ.

/

Vi har selv god erfaring med at indsamle oplysninger, hvori optagelse indgår.

I den forbindelse er det lykkedes at kunne Dokumentere

A. At Nykredit har løjet.

B. At Thomas Schioldan Sørensen fra Rødstenen advokater har løjet.

Dette er i forbindelse med den Svig og Falsk sag, vi hwar i mod Jyske Bank.

/

Nykredit er naturligvis bevidste om at Nykredit ansatte, er taget i at sige et i telefonen, og noget andet når Nykredit bliver bekræftet på skrift, hvad banken har bekræftet over telefonen.

Samme problem har advokater også.

Hvilket Rødstenen advokater også er bevidste om. Vi har taget Thomas Schioldan Sørensen for at lyve overfor deres klienter.

Hvilket er sket i vores sag imod jyske bank for “millionsvindel” svig og falsk.

Så naturligvis må Rødstenen advokater have løjet over for klienten, for at hjælpe jyske bank, med at kunne fortsætte bankens svig forretning mod kunde.

Ved at lyve om at kunden telefonisk skulle have aftalt med Thomas Schioldan, at ville jyske bank ikke have noget forlig, skulle Rødstenen advokater hæve sagen imod jyske bank.

Jyske Bank afviser forlig, og derefter vil Thomas Schioldan Sørensen hæve sagen, hvilket vi opdagede, og får stoppet.

Thomas Schioldan Sørensen nægter at indrømme, en sådanne aftale ikke er indgået mellem klienten og 2 advokater fra firmaet Rødstenen i Århus.

/

Thomas Schioldan ville ikke engang svare på, om Rødstenen advokater har fremlagt vores svig og falsk sag over for retten og jyske bank.

Vi må derfor have en anden advokat, til at kontaktes Rødstenen advokater, med spørgsmålet

Har vores advokat fremlagt over for retten og jyske bank, at sagen er ændret til en svig og falsk sag.

Hvorefter Rødstenen advokater svare, at det har de ikke.

Og trækker sig fra sagen, uden at ville fremlagge vores påstande, som svig og falsk overfor retten.

/ /

DERFOR SKRIVER VI SELV TIL RETTEN

Og 1. januar igen 25. Januar 2018

Hvor vi fremlægger over for retten og jyske bank at sagen er ændret til en SVIG OG FALSK SAG

Vi har gensendt og dermed gen fremlagt denne påstand over for retten, og jyske bank 3. August 2019

Og igen oplyser retten at Lund Elmer Sandager, har løjet over for retten i sagen, for at skuffe i retsforhold.

Og skriver også at vi forventer retten tager sig at undersøge om det er sandt.

/

Vi som kunde i Danske Banker

Må kunne stole på banken Men det kan vi ikke

Må kunne stole på vores egen advokat Men det kan vi ikke.

Må kunne stole på at bankens advokater ikke lyver over for retten. Men det kan vi ikke.

Må kunne stole på at banker ikke laver dokumentfalsk og bedrageri imod bankens kunder. Men det kan vi ikke.

Må kunne stole på at politiet overholder politi loven, og stopper kriminelle virksomhed, og sørger for at der sker retsforfølgning. Men det sker ikke.

Må kunne stole på at Statsadvokaten, er istand til at se hvornår noget er bedrageri. Men det kan han ikke.

Må kunne stole på at Finanstilsynet, undersøger anmeldelser mod banker for bedrageri og dokumentfalsk, og stopper kriminel aktivitet. Men det sker ikke.

/ /

Nå men vi laver et nyt påstande dokument til vores advokat

Og påstand er at BILAG 1. er falsk.

Påstande der følger, er mange svig og falsk forhold.

/ /

At jyske banks svig ikke, af nogle advokater er blevet fremlagt retten, således som kunden mange gange har bet om, har vi ikke nogen forklaring på.

Måske skriver og siger vi det ikke tydeligt nok.

Men 3. August 2019 bør det står retten klart, at det vi skrev 3. og 25. januar 2018 til domstolen i sagen BS 1-698/2015

FASTHOLDES

/ /

HAR DU OGSÅ BRUG FOR HJÆLP

HUSK AT VI HJÆLPER DIG GRATIS.

RING 0045 22227713

/ /

Måske står du også med en bank der er ekstra rådden i fundamentet.

Eller måske har du en real mistanke, om at råddenskaben, kommer fra selve bestyrelsen, som vi har konstateret i vores sag.

Husk at du må forvente

At har du fundet smus i en dansk bank, eller banken, har banken mistanke om at du kan opdage, at været udsat for et reelt bedrageri, vil banken nægte at give dig aktindsigt.

Ligesom vi i jyske bank bliver udsat for groft bedrageri, ved hjælp af dokumentfalsk, vildledning og udnyttelse, hvilket vi siden påsken 2016 har anmodet vores advokat, om fremlægge i civilretten som SVIG FALSK OG UDNYTTELSE.

DU SOM BANK KUNDE

Har ligesom som os, gode chancer for at blive udsat for enten

Bedrageri Dokumentfalsk Løgne Dårlig rådgivning Overpant Udnyttelse Misbrug af fuldmagt Sammenblanding af konti.

OSV.

Om koncernenledelsens medlemmer står bag, at bankens ansatte er sat til at lyve overfor dig, alene for at bedrage eller snyde dig.

DETTE KAN KUN DIRIKTIONEN SVARE PÅ.

/

GRATIS RÅDGIVNING

Naturligvis tilbyder vi at give rådgivning, og hjælper de danske virksomheder og private med ikke at blive taget i røven, når de har har brug for at gå i banken.

HUSK DE SOM HAR DÆKKET OVER JYSKE BANKS FORTSATTE SVINDEL MOD STORBJERG ERHVERV I ER SKYLDIGE I VI STADIG UDSÆTTES FOR BEDRAGERI DA I NÆGTEDE AT STANDSE EN ÅBENLYS FORBRYDELSE TAK FOR DET HÅBER I SOVER GODT OM NATTEN / At politiet ignorer politilovens Kap. 2. Paragraf 2. Stk. 3. Syntes åbenlyst være for at dække over Danmarks anden største bank jyske bank, ikke må efterforskes for bedrageri ER DETTE FÆLLES FOR ALLE BANKER ? Men nu nærmer vi os retslokalet og kan der få retten til at sætte jysk bank på plads, nu ledelsen ikke selv magter den opgave / Husk vi retter gerne fejl hvis noget er forkert Anders Dam ved godt at nummeret er 22227713 Så er bande lederen Anders Dam eller andre uenige med noget Så bare kom Anders nummeret er 0045 22227713 / / Jyske Bank Boxen præsentere duellen mellem jyske bank og deres bedraget kunde, hvis jyske bank tør mødes i Boxen Jyske Bank BOXEN navnet på Danmarks nye nationale arena i Herning. MCH Messecenter Herning Jyske Bank har indgået en navnesponsor aftale for multiarenaen, 20. oktober 2010. Navnesponsoratet giver mulighed for god eksponering, som vi glæder os til at udnytte, siger ordførende direktør Anders Dam, Jyske bank / Vi kan også mødes på jyskebanktv. Men her har jyske bank blokeret os. / Sven Buhrækall Kurt Bligaard Pedersen Rina Asmussen Philip Baruch Jens Borup Keld Norup Christina Lykke Munk Johnny Christensen Marianne Lillevang Anders Dam Niels Erik Jakobsen Per Skovhus Peter Schleidt / #Bank #AnderChristianDam #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #JyskeBank #ATP #PFA #MortenUlrikGade #GF Maresk #PhilipBaruch #LES #LundElmerSandager #Nykredit #MetteEgholmNielsen #Loan #Fraud #CasperDamOlsen #NicolaiHansen #JeanettKofoed-Hansen #AnetteKirkeby #SørenWoergaaed #BirgitBushThuesen / #Gangcrimes #Crimes #Koncernledelse #jyskebank #Koncernbestyrelsen #SvenBuhrkall #KurtBligaardPedersen #RinaAsmussen #PhilipBaruch #JensABorup #KeldNorup #ChristinaLykkeMunk #HaggaiKunisch #MarianneLillevang Finansministeriet Statsministeriet Justitsministeriet Finanstilsynet Finans Bank Banking Aktier Loan Biler Hæderlige Banker #Koncerndirektionen #AndersDam #LeifFLarsenFARUM 3520 BANK JYSKE BANK Automaten hæderlig bank rådgivning Jyske Bank Boxen Herning

Hvilket vi vil gøre mere ud af efter hovedforhandlingen 30/9

Men først skal vores påstande fremlægges retten af vores advokat.

Og dette forventer vi at han gør, og vi denne gang får mulighed for at komme med rettelser, hvis han glemmer at få nogle svig og falsk forhold med.

/ /

Husk vi har fremlagt jyske banks bestyrelses medlemmer mulighed for at trække sig fra bestyrelsen, og stille deres mandat frit.

Dette har ingen af bestyrelsen ønsket, men i stedet støttet op om jyske bank koncernens fortsatte svigforretning.

Er nogle uenige i disse påstande Kontakt os på 0045 22227713

Og vi retter straks, hvis noget ikke er sandt

Mvh Storbjerg Erhverv

Søvej 5 3100 Hornbæk

0045 22227713

Can Danish Banks as Jyskebank be trusted ?
Anders Dam og Philip Baruch I kender til at nedkæmpe jeres offer, men her er en fisk som svømmer mod strømmen, lige som havKatten PÅ BANKNYT KAN DU LÆSE OM BANKENS MÅDE AT LAVE BEDRAGERI PÅ. KLIK HER

Welcome to Denmark's Criminal Banks, which deceive the bank's customers. Anders Dam JyskeBank leads the bank's fraud, along with the management. :-) In this Danish bank, the management is doing giant fraud against customer, together in a union. While other Danish banks only make money laundering, makes Jyskebank also document false and fraud. Since the Danish police do not want to stop the banks' obvious fraud, against their customers. Can we who are being deceived, only cry out to warn others against Danish banks like this Jyske Bank. We have tried to talk to the criminal gang, JYSKEBANK since May 2016. But the gang will not talk to their victim. :-) If it is just a matter of the bank's foundation is misunderstood, and the bank jyske bank does not itself believe, that the management are together in unity, and does and continues fraud against their customers. Why does the group jyskebank refuse to talk with us, but continues fraud against their customers. :-) When conversation promotes understanding. :-) For over 3 years we have tried to enter into a dialogue with the bank, who stubbornly refuses to talk to us. We should look at the matter together. And if we, as a customer, are wrong, we are the first to apologize We ask the Jyske Bank to receive our request, and the court's offer to meet, and together solve the jyske bank's problems. We therefore ask the board of directors, take its responsibility and loosen this small disagreement. Best regards May 28, 2019 Storbjerg Erhverv Management Søvej 5. 3100. Hornbæk. Phone 22227713
CEO Anders Dam Siger nej tak til dialog med sur kunde, efter bankens mange års bedrageri. Ønsker ikke at tale med kunde, men beder om en dom i den sag BS-1-698/2015 Hvori Koncernledelsen af kunde anklages, for meddelagtighed i groft svig Hvilket er udført af den samlede koncernledelsen i forening

Kom ind i Danmarks nok største svindelbank jyske bank.

En anderledes bank, her lyver bank rådgivere med et smil, og giver dig direkte falske oplysninger, i håb om du ikke opdager at, jyske bank er løgnagtige når de vil bedrage deres kunder.

#Press The customer asksing the press, to ask the #Danish #Bank, why they are doing fraud :-) :-) Never seen before That a customer pack cars into giant stickers brands, Call up the bank, just to stop the bank's fraud against customer. To get in touch with the CEO Anders Dam Anders Dam which allows the Chrime, together with management that the bank continue fraud :-) :-) For more than 2 years, at least since May 2016 Have the bank director Anders Christian Dam, the manager Jyske Bank And the board of the same Danish Bank known everything about the scam :-( Fraud against customer. The customer tries to stop the bank CEO Anders Christian Dam But fraud is a good bank business for the Danish bank, as refusing to stop fraud in the 10th year :-) :-) Thinking all employees of the Jyske bank are laughing at the customers Customers who the bank deliberately deceives The Danish Bank of Jutland JYSKE BANK Supported by the bank's employees, Employees who agree with the manager, and group management in the fight against the customer. Customer who just want dialogue and help to understand if Jyske Bank is ? Criminal or a Honest Bank :-) :-) What can you do against Denmark's biggest fraudsters? when punishing the law did not seem to apply to the Danish banks which is supported by the the state of Denmark with a several of bank packages :-) :-) To the press. #PRESS Big #crimes against Danish customers in Denmark's second largest bank jyske bank - #Warning do not trust #Danish #Bank Jyske bank / Jutland Bank :-) Do you want a good story to give your readers The truth about the Danish banks - Do you have any questions? contact us +45 22227713 See attachments on the Danish home page www.banknyt.dk :-) :-) It's about guilt and responsibility Danish letter to the bank https://facebook.com/story.php?story_fbid=10217257306644043&id=1213101334&ref=bookmarks :-) Little attachment Danish It is also about the bank taking millions of Danish kroner in interest rates, for a loan the danish bank is lying, that the customer has taken ---------- which the bank has taken interest for. while everyone in the bank knows, there is no loan taken. https://facebook.com/story.php?story_fbid=10217222726019549&id=1213101334&ref=bookmarks A bad case for the Danish Banks :-) :-) #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #Jyskebank #Fraud #Bank ------------ :-) :-) Funny enough for all that loan is not existing just ask jyske bank why the bank does not admit fraud And start to apologize all crimes. https://www.jyskebank.dk/kontakt/afdelingsinfo?departmentid=11660 #Bank #AnderChristianDam #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #JyskeBank #ATP #PFA #MortenUlrikGade #PhilipBaruch #LES #GF #BirgitBushThuesen #LundElmerSandager #Nykredit #MetteEgholmNielsen #Loan #Fraud #CasperDamOlsen #NicolaiHansen #gangcrimes #crimes :-) just ask jyske bank why the bank does not admit fraud And start to apologize all crimes. https://www.jyskebank.dk/kontakt/afdelingsinfo?departmentid=11660 #Koncernledelse #jyskebank #Koncernbestyrelsen #SvenBuhrkall #KurtBligaardPedersen #RinaAsmussen #PhilipBaruch #JensABorup #KeldNorup #ChristinaLykkeMunk #HaggaiKunisch #MarianneLillevang #Koncerndirektionen #AndersDam #LeifFLarsen #NielsErikJakobsen #PerSkovhus #PeterSchleidt :-) :-) :-) Oplysning til aktionærer i jyske bank Banken bedrager bevidst forsat kunde på 10'ende år Er det sådan en virksomhed du vil støtte med aktie køb :-) DER ER NÆPPE TALE OM SANDHED OG TROVÆRDIGHED NÅR JYSKE BANK UDTALER SIG :-) :-) Jyske bank bedrager kunde bevidst, nu på 10'ende år. AKTIE EJERER I JYSKE BANK LÆS MERE OM HVAD I INVENSTERE JERES PENGE I HER www.tyv.dk Og hvad det er for en Bank i giver jeres støtte til, ved at eje aktier i jyske bank ATP CODAN REAL PENSAM og de mange aktie ejere i Jysk bank - Shareholders' representatives Jyske Bank Jesper Stærmose Andersen, Jette Fledelius Andersen, Tage Andersen, Peder Astrup, Jens A. Borup, Jørgen Boserup, Ole Bouet, Torben Lindblad Christensen, Poul Djernes, Anne Thiel Fuglsang, Jarl Gorridsen, Lene Haaning, Jan Højmark, Bente Jensby, Frede Jensen, Pernille Kræmmergaard Jensen, Susanne Lund Jensen, Søren Wibholm Just, Palle Buhl Jørgensen, Gunnar Lisby Kjær, Gert Kristensen, Heidi Langergaard Kroer, Betina Kühn, Anker Laden-Andersen, Ib René Laursen, Jan Fjeldgaard Lunde, Anker Nielsen, Jørgen Gade Nielsen, Erna Pilgaard, Mogens Poulsen, Jesper Rasmussen, Thorbjørn Risgaard, Lars Svenningsen, Georg Sørensen, Jan Thaarup, Jytte Thøgersen, Hans Christian Vestergaard, Tom Amby, Palle Møldrup Andersen, Poul Beck Konrad, Bo Bjerre Rasmussen, Jan Bjærre, Sven Buhrkall, Anni Bundgaard, Erik Bundgaard, Annie Mary Christensen, Christian Dybdal Christensen, Johan Sylvest Christensen, Birthe Marianne Christiansen, Lone Fergadis, Henning Fuglsang, Jens Jørgen Hansen, Lars Hauge, Stig Hellstern, Jens Gadensgaard Hermann, Kirsten Ishøj Christensen, Inger Marie Jappe, Ernst Kier, Steffen Falk Knudsen, Finn Vestergaard Langballe, Claus Larsen, Elsebeth Lynge, Preben Mehlsen, Axel Ørum Meier, Hans Henrik Møller Mortensen, Tonny Vinding Møller, Keld Norup, Preben Norup, Søren Nygaard, Herman M. Pedersen, Peder Pedersen, Peder Philipp, Susanne Dalsgaard Provstgaard, Lars Peter Rasmussen, Erling Sørensen, Bo Richard Ulsøe, Karsten Jens Andersen, Rina Asmussen, Annette Bache, Philip Baruch, Jens-Christian Bay, Jesper Lund Bredesen, Henrik Bræmer, Jørgen Bæk-Mikkelsen, Gert Dalskov, Kim Elfving, Bent Gail-Kashnyk, Mogens Grüner, Hans Bonde Hansen, Karin Søholt Hansen, Michael Heinrich Hansen, Eddie Holstebro, Steen Arne Jensen, Anne Mette Kaufmann, Jess Th. Larsen, Henrik Lassen Leth, Søren Lynggaard, Jørgen Hellesøe Mathiesen, Kristian May, Jens Kramer Mikkelsen, Thomas Møberg, Dorte Brix Nagell, Jesper Brøckner Nielsen, Asger Fredslund Pedersen, Kurt Bligaard Pedersen, Poul Poulsen, Tina Rasmussen, Jørgen Simonsen, Palle N. Svendsen, Anette Thomasen, Søren Tscherning, Jan Poul Crilles Tønnesen, Gerner Wolff-Sneedorff Læs www.banknyt.dk og lær mere om Anders Dams måde at drive bankforetning :-) Fundamentet i jyske bank oplyses at være sandhed hæderlighed troværdighed åbenhed At tage menneskelig hensyn http://dok.jyskebank.dk/Unit/jyskebank/jyskebankinfo/Ourfoundations/ :-) Sandheden er dog en ganske anden www.banknyt.dk www.tyv.dk www.forbryder.dk som er nogle af de steder der ligger sagsmateriale om svig og falsk sagen imod jyske bank :-) Eftersom bankens Leder Anders Christian Dam er direkte blevet oplyst 25 maj. 2016 at der intet lån på 4.328.000 kr. findes. Og mange gange er blevet oplyst at jyske bank udsætter kunde for bedrageri, ved at hæve renter for et lån der ikke findes. :-) :-) HVOR SVÆRT KAN DET VÆRE FOR JYSKE BANK AT INDRØMME SVIG OG FALSK OG SÅ SIGE UNDSKYLD :-) :-) Altså toppen i koncern ledelsen Banklederen Anders Dam er, som så mange andre i jyske bank
Velkommen til jyske bank En anderleds bank, HER LYVER DE ANSATTE MEST MULIGT Bør STATEN udsende ADVARSEL mod JYSKE BANK

Kunde klar til at fremlægge og forklare Jyske Banks bedrageri overfor retten.

Private Banking – rådgivning om din formue

Jyske Bank har igen de mest utilfredse private banking-kunder

banknyt har lavet en undersøgelse blandt landets største private banking-banker.

Undersøgelsen slår fast, at Jyske Bank for tiende år i træk, er landets dårligste private banking-bank målt på antal sager.

“For at sige det på godt jysk, så er banken jævnt dårlig over hele linjen.

Den har samtidig forsøgt at holde sig væk fra omtale, som påvirker bankens image i negativ retning, ved at bedrage bankens kunder i det skjulte.

HUSK DE SOM HAR DÆKKET OVER JYSKE BANKS FORTSATTE SVINDEL MOD STORBJERG ERHVERV I ER SKYLDIGE I VI STADIG UDSÆTTES FOR BEDRAGERI DA I NÆGTEDE AT STANDSE EN ÅBENLYS FORBRYDELSE TAK FOR DET HÅBER I SOVER GODT OM NATTEN / At politiet ignorer politilovens Kap. 2. Paragraf 2. Stk. 3. Syntes åbenlyst være for at dække over Danmarks anden største bank jyske bank, ikke må efterforskes for bedrageri ER DETTE FÆLLES FOR ALLE BANKER ? Men nu nærmer vi os retslokalet og kan der få retten til at sætte jysk bank på plads, nu ledelsen ikke selv magter den opgave / Husk vi retter gerne fejl hvis noget er forkert Anders Dam ved godt at nummeret er 22227713 Så er bande lederen Anders Dam eller andre uenige med noget Så bare kom Anders nummeret er 0045 22227713 / / Jyske Bank Boxen præsentere duellen mellem jyske bank og deres bedraget kunde, hvis jyske bank tør mødes i Boxen Jyske Bank BOXEN navnet på Danmarks nye nationale arena i Herning. MCH Messecenter Herning Jyske Bank har indgået en navnesponsor aftale for multiarenaen, 20. oktober 2010. Navnesponsoratet giver mulighed for god eksponering, som vi glæder os til at udnytte, siger ordførende direktør Anders Dam, Jyske bank / Vi kan også mødes på jyskebanktv. Men her har jyske bank blokeret os. / Sven Buhrækall Kurt Bligaard Pedersen Rina Asmussen Philip Baruch Jens Borup Keld Norup Christina Lykke Munk Johnny Christensen Marianne Lillevang Anders Dam Niels Erik Jakobsen Per Skovhus Peter Schleidt / #Bank #AnderChristianDam #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #JyskeBank #ATP #PFA #MortenUlrikGade #GF Maresk #PhilipBaruch #LES #LundElmerSandager #Nykredit #MetteEgholmNielsen #Loan #Fraud #CasperDamOlsen #NicolaiHansen #JeanettKofoed-Hansen #AnetteKirkeby #SørenWoergaaed #BirgitBushThuesen / #Gangcrimes #Crimes #Koncernledelse #jyskebank #Koncernbestyrelsen #SvenBuhrkall #KurtBligaardPedersen #RinaAsmussen #PhilipBaruch #JensABorup #KeldNorup #ChristinaLykkeMunk #HaggaiKunisch #MarianneLillevang Finansministeriet Statsministeriet Justitsministeriet Finanstilsynet Finans Bank Banking Aktier Loan Biler Hæderlige Banker #Koncerndirektionen #AndersDam #LeifFLarsen
Som en bilhandler Dannarks største svindler.

Men om disse jyske bank biler, er ligegyldig for jyske banks omdømme ? Koncernenledelsen er ligeglade, de får deres penge for at sikker sig, at jyske bank snyder deres kunder mest muligt, uden at blive taget.

Sagen her er om jyske bank er fanget i at lyve overfor deres kunder, og løjet for at kunne bedrage bankens kunde med falsk lån.

Flere giver udtryk for, at de betragter Jyske Bank som den mest uredelig og uhæderlige bank, af de tre største banker.

Den personlige relation, bruges ofte til at narre dig til at stole på jyske bank, så du ikke opdager, når jyske banks medarbejdere lyver overfor dig.

Jyske Bank Private Banking giver muligheder for dig med en formue. Vi hjælper dig ved at vildlede og lyve, med at få overblikkset og synliggøre bankens muligheder, for at stjæle af din formue, så du selv tror du kan træffe de vigtige beslutninger på det rigtige grundlag, inden jyske bank vil tage røven på dig.

Den personlige relation mellem dig og din lokale rådgiver er hjørnestenen i samarbejdets på vej mod din økonomisk ruin, og tryghed er ikke noget Jyske Bank tilbyder

Et langvarigt partnerskab, er baseret på din tillid til jyske bank, og er drevet af personlig bonus til den enkelte rådgiver, som bedst kan snyde dig.

Få formuerådgivning baseret på:

  • En grundig vurdering af dine finansielle muligheder

  • En konkret formueplan for din økonomi

  • Løbende sparring om hele din økonomi

  • En fast personlig rådgiver og et hold af danske kriminelle bankansatte

Hvordan bliver jeg kunde i jyske bank.

Du kan blive private banking-kunde, hvis du har en formue, du vil investere i Jyske Banks investeringsløsningser, som tidligere jyske Hedge invest, hvor vi i jyske bank lykkes at snyde 10.000 kunder med dårlig rådgivning, Finanstilsynet har lukket denne mulighed for dig.

Men jyske bank udvikler hele tiden nye ideer lige så gode som Jyske Hedgeinvest, og vores anbefaling til 10.000 landmænd og andelsbolig Bolig kunder, om at Swappe deres sikkre lån med jyske bank.

Jyske bank har tørret mange af deres kunder med dårlig rådgivning, kunne du også tænke dig at blive taget i røven, står jyske bank altid klar.

 

 

Følg sagen i Viborg BS 1-698/2015. Og så vudere om dette morsomme indlæg, måske er sandt.