07-05-2021. Sendt til Jyske Bank ris og ros

Ris og ros til Jyske Bank 7 maj 2021.

Skriv en klage hvis du tror Jyske Bank koncernen vil gøre noget ved det, eller ris som sikkert ryger i skraldespanden mens Jyske Banks fortætter med bankens forbrydelser.

 

🥳

Her deles oplag 7 maj 2021. til Jyske Bank A/S med bestyrelsen og direktionen samt Lund Elmer Sandager advokater, opslag er desuden delt med Lundgrens dirktør og partner Dan Terkildsen.

🤔

Syntes bare at Jyske Bank A/S skulle sætte deres ledere på et dialog kursus.

Forslag at Jyske Bank koncernen fjerner, mulighed for at kunne klage, da koncernen jo er helt ligeglade med, hvad kunder klager over.

Mine ideer til hvordan Jyske Bank A/S kan blive bedre, er enkelt lad være med at lyver overfor jeres kunder, og stop med at lave dokumentetfalsk, og mandatsvig for at bedrage bankens kunder, ved godt at er meget svært at leve op til.

Men prøv nu alligevel.
😊

Og nej jeg ønsker ikke at være anonym, det bliver iøvrigt også svært, når vi skal igang med flere korte videoer om Jyske Banks forretnings metoder, og dokumantion for at Jyske Bank laver de straffelovsovertrædelser som jeg har fremlagt på banknyt.

Det er mig med den sjove side www.banknyt.dk om Jyske Bank koncernen.

At Jyske Bank koncernen kan få deres mange medarbejdere til at bistå Jyske Bank A/S med at hjælpe Jyske Bank koncernen med bedrageri mod jeres kunder, er mig ubegribeligt, men i gør bare det i er bedst til.

🤭

Hvad er det for noget med at nogle har sendt noget pulver til Jyske Bank koncern, Silkeborg og nogle andre steder, det var faktisk de artikler jeg søgte efter og så kom denne her side frem.

Hørte det i radioen i aftes, og tænke der har i sku nok snydt og bedraget en anden af jeres kunder, som ikke med humor prøver at komme i kontakt.

🤗
En rigtig dejlig weekend til jer alle sammen.

🤣🤛🤣

Vi ses midt november, og det bliver rigtigt sjovt at høre hvad jeres bander leder CEO Anders Christian Dam vil svare som indkaldt vidne 15. 16. 23 november.

⚖️

Jeg anbefaler at alle ansatte i Jyske Bank koncernen følger sagen mod Jyske Bank A/S for million svindel mod undertegnede.

Så kan i jo se hvilken kriminel organisation i er med til at drive, og hvordan i holder sammen imod kunder uanset om kunden har ret eller uret.

⚖️

Jeg har skrevet gentagende gange, til jeres Kriminelle organisation ved CEO Anders Dam, og øvrige kriminelle i Jyske Bank A/S, om hvad han Anders Dam og bestyrelsen, mener med at jeg Carsten Storbjerg Skaarup gør som er strafbart.

Jeg spørger om det som Philip Baruch 1 febuar 2019. skrev til Lundgrens advokater ved Dan Terkildsen, at altså de advokater Jyske Bank bestak, til ikke at fremlægge mine svig og falsk påstande med beviser i mod Jyske Bank A/S koncernen for at ville skuffe i retsforhold.

Lundgrens advokater delte ikke dette brev af 1 febuar med mig, men 23 oktober efter jeg fyrede Lundgrens advokater, da jeg opdagede at Jyske Bank A/S har bestukket Lundgrens advokater.

Jeg har skrevet mange gange, og bet om hjælp til at forstå hvor i jeg skulle begå nogle straffelovs overtrædelser.

Og her spørger jeg Jyske Bank Ris og Ros om hjælp.

Vil i forklare mig hvad jeg har skrevet om Jyske Bank koncernen og bandeleder Anders Christian Dam som ikke er sandt, så skal jeg da gerne rette.

Kopi af link til brevet af 1 febuar 2019.

😂

I skal naturligvis starte med at jeres mange advokater skriver til mig, hvor Jyske Bank koncernen tager afstand fra de forskellige forbrydelser Jyske Bank koncernen står bag.

I skal benægte og true mig til at rette det som er forkerte beskyldninger, og true med injurie lovgivningen hvis i er sikker på at Jyske Bank koncernen ikke er en kriminel organisation.

Se mailen fra sidst i går 6 maj til ledelsen ja alle i toppen af den kriminelle organisation.

📢

Og her en mail fra 5 maj 2021 til Jyske Bank koncernen.

📢

Og her er en mail fra 4 maj til Jyske Banks bestyrelse.

📢

PS hvad skal jeg gøre for at få Jyske Bank koncernen til at aflevere hvad der retmæssigt tilhører mig.

Mit private dokument, er beskrevet i opslag her 30-04-2021.

🥳😂

Og her en morsom video 3 maj. ude foran Jyske Bank A/S Vesterbrogade 9. København.

Den er dirækte til den kriminelle bagmand eller bande lederen Anders Dam.

Se videoen 3 maj. til Anders Christian Dam her, link til YouTube.

 

🙈🙉🙊

Måske den kriminelle Jyske bank er en abe, men jeg er en pitbull og skal nok få jer ud af busken.

På en morsom og sjov måde, så også de øvrige som hjælper Jyske Bank koncernen med at udføre og fortsætte med bankens igangværende forbrydelser kan fortsætte

Opslag / mail til Jyske Bank hotline og posten deles her på www.banknyt.dk

Spørgsmål kan rettes til undertegnede.

✍️

Mange og venlige hilsner

Carsten Storbjerg Skaarup
Søvej 5
3100 Hornbæk.
+4522227713