13-02-2021. Alle taler om Corona, og nedlukning, men til oktober 2021. Kommer der en ny krise i samfundet. / Sådan vil vil den nye finans krise udvikle sig.

Stol IKKE på Jyske Bank. Jyske bank kendt som Den Grønne slagter har ikke vegetar burger, :-) Lundgrens advokater DAN Terkildsen til bestyrelsen og partnerer. / Her finder du alle de dygtige advokater og de elever der oplæres til at bliver som Dan Terkildsen, der af Emil Hald Vendelbo Winstrøm betegnes som en Vorherre. Find Lundgrens advokater her. A ALBERTE DAM LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS ALLENTOFT IT SUPPORTER ANDERS BOJEN KROGH SUPPORTER ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATPARTNER ANNA FJORDSIDE ADVOKAT ANNE HANSEN-NORD ADVOKATDIRECTOR ANNE LYSEMOSE ADVOKAT ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDIC

En flot og billig reklame for Jyske Banks forbrydelser.

13-09-2021. Nu er de første signaler om den kommende krise kommet, der skønnes forsigtigt fald i aktiekurser på op til 10 %

Det er er bare slet ikke nok, jeg forudser en krise langt mere omfattende end krisen i 2008 / 2009. Men denne her har bankerne sikret sig, at det bliver dig som kunde der bliver den store taber.

 

Hvem har anbefalet dig at du skulle sætte dine frie værdier i aktier, og hvem taber penge når aktierne starter med at ryge ned, og du vil have dine penge ud.

Min private mening at anbefaling til dig der har købt aktier, ikke kun danske aktier, sælge og få dine penge ud.

Og dig der har investeret i ejendommen, med hensyn til at boblen fortsat vokser, husk at den vil briste, og når det ske er der ingen køber til dine ejendomme.

Bankerne der har lært af krisen 2008/2009 vil kræve større sikkerheder, og kan du ikke stille flere sikkerheder, bliver du af krævet salgs fuldmagter og du er godt på vej til at mindste alt.

Skulle de største banker mangle pengene, vil staten igen stå klar med hjælpepakker, de kommer kun bankerne til gode.

Så mit råd til dig der har flere ejendomme i spekulations øjne, skynd dig at sælge og tag eventuelt er tab allerede nu, priserne på ejendomsmarkedet vil falde drastisk, og der kommer en krise, der vil gøre det svære at sælge.

Når krisen først rammer aktiemarkedet og bolig markedet, vil der ikke længere være brug for den samme mængde bygnings håndværkere, flere vil miste deres arbejde, hvilket igen går ud over omsætning til forbrug, restaurant besøg og des lige.

Men inden vi kommer der til, kan du som boligejer sikker dig bedst muligt.

Få et fastforrentet lån, hvis du ikke allerede har et, har du penge i aktier så sælg, betalt lån ud, men sikker dig at have fri kontakt kapitel til når krisen for alvor først rammer, der tager nok lidt længere end jeg havde antaget i februar 2021, men de første tegn er kraftige.

Nå myndighederne og vismændenes udtalelser, om at Danmark er stærkt økonomisk, så husk vi er små dukker de styre, og faktisk kontrollere med udtalelser om hvor godt det går, sandheden er det går knap så godt, og jeg er bare elektriker med egen mening.

⚠️

 

🤭

Jeg skrev dette indlæg 13-02-2021, da jeg ser en ny og større økonomisk krise ramme bredt, og blev slemt for mange.

 

Her i LINKET vil jeg forsøge at fortælle hvad jeg ser komme, men håber jeg tager fejl, der er stadig langt til lørdag den 13 november, og siden er det da også kun gået op og op og op.

 


13-02-2021.

Dette er min personlige fornemmelse om den økonomiske fremtid, men kan jo håbe på jeg har set forkert i krystalkuglen

Forbered jer istedet på den krise som kommer, om nok 8 måneders tid, der vælter læsset, og vi får en krise som vi ikke er polstret til.

 

Krisen vil ramme i nok 2022 så se nu at polster dig.

 

Dem der ikke har solgt deres aktier vil naturligvis stå med et tab, da starten ikke kan blive ved med at lave støtte opkøb, for at styrke økonomien, boliger både huse og lejligheder vil falde, lejligheder vil falde mest, har du et fastforrentet lån og ikke vil flytte, betyder faldet mindre.

København vil få det største fald i boligpriserne, byggeriet vil gå ned i tempo, og bygnings arbejder vil miste deres job, så den næste krise vil ramme bredt.

Der vil komme en stribe af konkurser, så den krise vi har nu vil syntes lille.

 

Spar nu på jeres penge, og lad være med at forbruge selv om i kan.

 

Få afviklet jeres lån frem, for at forbruge, og har i lån uden fast rente som er nødvendige for at have en bolig, så få istedet et fastforrentet lån i et realkreditinstitut, for at have et sikkert lån, 20-30 år og altid med afdrag.

Har i lån i banken, så få dem afviklet eller byttet om med realkreditlån.

 

Bankerne som Jyske Bank sender deres kunder breve, hvor de vil have at kunderne underskriver på et dokument, at banken har ret til at hæve gebyr efter hvad de ønsker, uden at kunderne kan sige nej.

Mit råd er du skal ikke underskrive noget der kommer fra din bank, og kan du ikke forstå det banken skriver, så spørg en uvildig rådgiver, altså ikke en af bankens sælgere, dem der kalder sig for bankrådgiver.

 

Om dette her Corona, så prøv alligevel at stå sammen, og hjælp med at stoppe smitte spredning, til myndighederne siger vi kan lukke samfundet op igen, det er ikke morsomt at være lukket ned.

 

Vi bliver styret af dem der har pengene og magten i samfundet, hvilket i stor stil er bankerne, og de siger hvad vi skal gøre for at de ikke selv skal tabe penge på krisen.

Staten er interesseret i at der bliver brugt mange penge, frem for at spare op.

 

Faktum er du er stillet bedst hvis du har kontanter, ikke ved at du bliver plukket af at have penge i banken.

 

Iøvrigt banken siger at de betaler renter af at have dine elektroniske penge i banken.

Har du nogle sikkerheder for at bankerne, rent faktisk betaler renter til nationalbanken, for at du har penge stående på en konto i din bank.

 

Dine penge i din bank står jo i banken ik, eller er det sådan at din bank uden din viden sætter dine penge over i Nationalbanken hver aften, for så at føre dem tilbage næste morgen.

Vi kan måske konstatere at dem der har sat penge i banken betaler for det, og disse penge låner banken så ud til nogle andre, altså mod de så også betaler banken, det er en god forretning og så er der gebyrer oveni.

 

Pas på dine penge.

Hvem styre realt Danmark, og din økonomi.

 

Для тех из вас, кто использует датские банки или датских адвокатов, таких как адвокаты Лундгрена. Клиент в датских банках, как Jyske Bank, вы должны прочитать здесь. Предупреждение против датских банков, которые используют взятки. Обратите внимание, что у вас есть акции в Jyske Bank, следите за делом. BS-402/2015-VIB - Мы, как вы, возможно, читали, сообщили суду, что по подозрению в коррупции мы уволили адвокатов датского юриста Лундгрена по делу против Jyske Bank за мошенничество. Простое и понятное дело, но, к сожалению, по истечении 44 месяцев адвокат не был представлен в суд. Таким образом, мошеннический разоблаченный клиент Danske Bank, JYSKE BANK, даже подает свои обвинения против этого датского криминального банка. Вы можете помочь нам и сообщить нам, если мы не ясно и недвусмысленно сказали адвокатам Лундгрена представить наши обвинения в мошенничестве в суде. Читайте письма и смотрите больше на www.banknyt.dk «Новости банка» - это дневник, посвященный мошенничеству в датских банках против клиентов ба

03-02-2021. s.1-5. Mail til Lund Elmer Sandager Kristian Ambjørn Buus Nielsen.
Jeg tager bankens afvisning af mine anklager til efterretning.
.
At Lund Elmer Sandager advokater benægter at advokat Morten Ulrik Gade har fremlagt falske oplysninger overfor pengeinstitut ankenævnet.
.
At Lund Elmer Sandager advokater benægter at deres medstifter og senior partner Philip Baruch flere gange har fremlagt falske oplysninger overfor domstolen, og dette for at ville skuffe i retsforhold.
.
Vi må afvente Hovedforhandling, hvor vi gennem vidneafhøringer finder ud af om jeg har ret i mine påstande.

Main suspect in Danish bank fraud case Jyske BANK Anders Dam, Jyske Bank suspected of million scams and corruption. Philip Baruch Advokat og Partner I Lund Elmer Sandager Les.dk Thomas Schioldan Sørensen rodstenen.dk - Lundgrens advokater. Dan Terkildsen. Rødstenen advokater. bestyrelsen Jyske Bank Sven Buhrækall. Kurt Bligaard Pedersen. Rina Asmussen. Philip Baruch. Jens Borup. Keld Norup. Christina Lykke Munk. Johnny Christensen. Marianne Lillevang. Anders Christian Dam. Niels Erik Jakobsen. Per Skovhus. Peter Schleidt. #Bank #AnderChristianDam #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #JyskeBank #ATP #PFA #MortenUlrikGade #GF Maresk #PhilipBaruch #LES #LundElmerSandager #Nykredit #MetteEgholmNielsen #Loan #Fraud #CasperDamOlsen #NicolaiHansen #JeanettKofoed-Hansen #AnetteKirkeby #SørenWoergaaed #BirgitBushThuesen #Gangcrimes #Crimes #Koncernledelse #jyskebank #Koncernbestyrelsen #SvenBuhrkall #KurtBligaardPedersen #RinaAsmussen #PhilipBaruch #JensABorup #KeldNorup #Chri

03-02-2021. s.2-5. Mail til Lund Elmer Sandager Kristian Ambjørn Buus Nielsen.
.
Jeg fastholder iøvrigt mine påstande, og opfordre til at de som giver mig oplysninger, at få det dokumenteret med optagelser, det med at sprede injuriernde påstande mod mig, er ikke noget jeg ønsker at bruge mere tid på, da jeg ved i er blevet opmærksom på at der kan være nogle medarbejdere der ikke taler pænt om mig.

Bribery is not only a problem of Danish society. When a client hires Lundgrens Advokater, to file a case of fraud, executed against a Danish bank customer in Jyske Bank. And the client clearly and clearly tells Lundgren's attorneys that the fraud crime was committed by Jyske Bank, and this is done with the Group management's knowledge, and certainly contributes to the client in the case BS-402/2015-VIB When the customer saw over 1 year. after Lundgren's lawyer b occurred and shortly after the lawyers had been hired to file a fraud case against Jyske Bank. Discover that even the same Lundgren's lawyer company, has been employed by the Jyske Bank Group, in a trade for DKK 600 million. And the client also discovers that Lundgren's lawyers have countered that some of their client's claims were brought to court. When Lundgrens directly against the client's instructions, does not present any of the client's claims against Jyske Bank, which the client has many times given Lundgrens Advokater clear instructions

03-02-2021. s.3-5. Mail til Lund Elmer Sandager Kristian Ambjørn Buus Nielsen.
.
sagen handler om Jyske Banks hæderlighed og troværdighed, dette har i høj grad offentlighedens interesse.
.
Det er grundet Lund Elmer Sandager og Jyske Banks bestyrelse at siden findes.
.
Jeg indrømmer og tilstår gerne at jeg personligt og Kontinuerligt gennem snart 5 år. Har fremlagt de de samme påstande mod Jyske Bank, om at denne lave bedrageri, ved brug af dokumentet falsk mod mig, og derfor er Jyske bank en Kriminel organisation, da Bestyrelsen står bag dette fortsættes, særligt ved din kollega Philip Baruch.

Bribery at the top of the Danish business seems to have been politically approved. Following Jyske Bank's fraud case, Lundgren's lawyer partner company paid several million Danish kroner, moreover, the same Lundgren's lawyers who would bring a case against the Danish bank Jyske Bank for fraud. Which Lundgren's lawyer partner company regrettably forgot to submit to the court. That it happened according to Jyske Bank's management, certainly by CEO Anders Dam who is directly contributing to Jyske Bank's continued crimes. When Jyske Bank then chose to give the large law firm Lundgren's lawyers a huge order. it became very clear that the overall board of directors of Jyske Bank continues to expose the customer to very serious fraud transactions. And that Jyske Bank's board of directors is still behind millions of scams and now probably also corruption. All to disappoint in legal matters, and to serve the shareholders in the Danish Bank's financial interests.

03-02-2021. s.4-5. Mail til Lund Elmer Sandager Kristian Ambjørn Buus Nielsen.
.
Vi du alligevel takke Philip Baruch for at han hjalp mig, til at opdage, hvad jeg har fremlagt, mere præcis da han fremlagde det aftale bilag fra 15-07-2008. som Jyske Bank har fjernet i års opgørelse 2008. Er iøvrigt fremlagt i Processkrift 4.
DET VAR PHILIP BARUCH SOM HJALP MIG IGANG MED EN EFTERFORSKNING.
TAK FOR DET.
.
Jeg syntes da klart, at du skal anbefale ledelsen i Jyske Bank koncernen at politiet anmælde mig Carsten Storbjerg Skaarup og anlægge en injurier sag hvis Lund Elmer Sandager advokater holder fast i det Philip Baruch har skrevet til Lundgrens Dan Terkildsen den 1. Februar 2019.
.
Jeg har skrevet og underskrevet på dette brev, at jeg tilstår kopi er sendt sidste år til bestyrelsen.
.
Sagen handler om nogle kan have tillid til danske banker, og store advokat kontorer.
Og få gjort klart at Jyske Bank koncernen laver dokument falsk, Bedrageri og skjuler dette ved kontinuerlig at lyve, for så at satse på at få et igangværende bedrageri forældet, dette skal Lund Elmer Sandager så hjælpe med.
.
Hvem kender ikke til sagen og hvem dækker over Jyske Banks forbrydelser.

HUSK DE SOM HAR DÆKKET OVER JYSKE BANKS FORTSATTE SVINDEL MOD STORBJERG ERHVERV I ER SKYLDIGE I VI STADIG UDSÆTTES FOR BEDRAGERI DA I NÆGTEDE AT STANDSE EN ÅBENLYS FORBRYDELSE TAK FOR DET HÅBER I SOVER GODT OM NATTEN / At politiet ignorer politilovens Kap. 2. Paragraf 2. Stk. 3. Syntes åbenlyst være for at dække over Danmarks anden største bank jyske bank, ikke må efterforskes for bedrageri ER DETTE FÆLLES FOR ALLE BANKER ? Men nu nærmer vi os retslokalet og kan der få retten til at sætte jysk bank på plads, nu ledelsen ikke selv magter den opgave / Husk vi retter gerne fejl hvis noget er forkert Anders Dam ved godt at nummeret er 22227713 Så er bande lederen Anders Dam eller andre uenige med noget Så bare kom Anders nummeret er 0045 22227713 / / Jyske Bank Boxen præsentere duellen mellem jyske bank og deres bedraget kunde, hvis jyske bank tør mødes i Boxen Jyske Bank BOXEN navnet på Danmarks nye nationale arena i Herning. MCH Messecenter Herning Jyske Bank har indgået en navnesponsor aftale for multiarenaen,

03-02-2021. s.5-5. Mail til Lund Elmer Sandager Kristian Ambjørn Buus Nielsen.
.
Få gjort klart at Jyske Bank koncernen laver dokument falsk, Bedrageri og skjuler dette ved kontinuerlig at lyve, for så at satse på at få et igangværende bedrageri forældet, dette skal Lund Elmer Sandager så hjælpe med.
Hvem kender ikke til sagen og hvem dækker over Jyske Banks forbrydelser.

 


Main suspect in Danish bank fraud case Jyske BANK Anders Dam, Jyske Bank suspected of million scams and corruption. Philip Baruch Advokat og Partner I Lund Elmer Sandager Les.dk Thomas Schioldan Sørensen rodstenen.dk - Lundgrens advokater. Dan Terkildsen. Rødstenen advokater. bestyrelsen Jyske Bank Sven Buhrækall. Kurt Bligaard Pedersen. Rina Asmussen. Philip Baruch. Jens Borup. Keld Norup. Christina Lykke Munk. Johnny Christensen. Marianne Lillevang. Anders Christian Dam. Niels Erik Jakobsen. Per Skovhus. Peter Schleidt. #Bank #AnderChristianDam #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #JyskeBank #ATP #PFA #MortenUlrikGade #GF Maresk #PhilipBaruch #LES #LundElmerSandager #Nykredit #MetteEgholmNielsen #Loan #Fraud #CasperDamOlsen #NicolaiHansen #JeanettKofoed-Hansen #AnetteKirkeby #SørenWoergaaed #BirgitBushThuesen #Gangcrimes #Crimes #Koncernledelse #jyskebank #Koncernbestyrelsen #SvenBuhrkall #KurtBligaardPedersen #RinaAsmussen #PhilipBaruch #JensABorup #KeldNorup #Chri

02-02-2021. Regarding your allegations against the bank and its employees, all of these allegations are denied.

 


You must be warned Against the Danish law firm Lundgren's lawyers through their partner Dan Terkildsen and several employees / lawyers have countered their client, and directly against instructions, have chosen to withhold the client's false allegations before the court, at the same time Lundgren's lawyers have taken work for the defendant Danish bank, against which the client asked Lundgren to file a fraud case. / Lundgrens er ikke så dygtige, men vil du absolut bruge Lundgrens så find en advokat her. PERSONER SPECIALER KARRIERE OM OS KONTAKT ENGLISH Hvem søger du? SPECIALEOMRÅDE STILLING Skriv navn A ADAM FUSSING CLAUSEN ADVOKAT ALESSANDRO TRAINA ADVOKAT DIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATDIRECTOR ANNA FJORDSIDE ADVOKAT BARSEL ANNE HANSEN-NORD ADVOKAT ANNE LYSEMOSE ADVOKAT BARSEL ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TRAINEE BENJAMIN THIDEMANN ADVOKAT BETTINA HASSING HR CHEF BIRGITTE MILLER BRINCK EUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY BUSAKORN SUKSAMRAN LINDE ØKONOMIMEDARBEJDER C CAMILLA BACH SCHOU STUB ADVOKATFULDMÆGTIG CAMILLA HEISEL TEAM ASSISTENT CARL JOHAN BJÆRGE ABRAHAMSON SUPPORTER CAROLINE BILLESØ PRIEMÉ SUPPORTER CECILIE GYRSTING ADVOKATFULDMÆGTIG CHARLOTTE KJELDSEN RECEPTIONIST CHARLOTTE LARSEN TEAM ASSISTENT PORTRÆT UNDERVEJS CHRISTIAN BREDTOFT GULDMANN ADVOKAT (L)PARTNER CHRISTIAN SCHERFIG ADVOKATPARTNER CHRISTINA BUHL NIELSEN ADVOKAT CHRISTOPHER HJULSAGER ADVOKATFULDMÆGTIG D DAN TERKILDSEN ADVOKATPARTNER DANIEL SCHIØTTE PETTERSSON LEGAL TRAINEE DITTE OPSTRUP ANDERSEN MARKETING MANAGER DORTE FRANDSEN TEAM ASSISTENT E ELISABETH EIBERG TEAM ASSISTENT ELISABETH THAL JANTZEN LEGAL TRAINEE EMIL HALD WINSTRØM ADVOKATFULDMÆGTIG EMILIE LERSTRØM ADVOKAT F FRANK TVEDE ØKONOMIMEDARBEJDER FREDERIK HASENBERG SUPPORTER FREDERIK HOLMSTED JENSEN LEGAL TRAINEE FREDERIKKE LINDBO HENNINGS ADVOKAT BARSEL H HANNAH DEHN-RASMUSSEN ADVOKATFULDMÆGTIG HANS HOLTEN INGERSLEV LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS HEIDI THANNING RINGSTRØM SAGSCONTROLLER HELENA LYBÆK GUÐMUNDSDÓTTIR LEAD ADVISORPH.D. HELLE GROTHE NIELSEN BOBEHANDLERTEAM ASSISTENT I IDA JOHANNE DORÉ PAGH LEGAL TRAINEE IDA SIMONE SARBORG-PEDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG J JACOB HENRIKSEN IT STUDENT JACOB SKOVGAARD KRISTENSEN ADVOKATFULDMÆGTIG JAKOB SCHILDER-KNUDSEN ADVOKATPARTNER JAKOB SKOV BUNDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG JENS GRUNNET-NILSSON LEGAL TRAINEE JESPER CARØE PETERSEN SAGSCONTROLLER JESPER HJETTING ADVOKAT (H)DIRECTOR JESPER LUNDGREN ADVOKATOF COUNSEL JOAKIM WISCHMANN ADVOKAT JOHAN FREDERIK EHRENREICH ADVOKATFULDMÆGTIG JONAS ADSBØLL LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS JONAS LYKKE HARTVIG NIELSEN ADVOKAT JULIE CATHRIN ROVSING ADVOKAT K KARIN KLINT HENRIKSEN ØKONOMICHEF KAROLINE STAMPE ERIKSEN SAGSCONTROLLER KIA ELISABETH GLAD ØKONOMIMEDARBEJDER KIRSTEN SEEBERG HR KONSULENT KLARA WINTHER KISELBERG LEGAL TRAINEE KRISTIAN GUSTAV ANDERSSON ADVOKATPARTNER KRISTIAN HØJBJERG JØRGENSEN SUPPORTER L LARS JAPP HASLUND DIRECTORHEAD OF DATA PROTECTION LARS KJÆR ADVOKATPARTNER LARS KROG ADVOKATDIRECTOR LARS PETERSEN ADVOKAT (H)OF COUNSEL LAURA HYANG KROER MADSEN ADVOKAT LENE WINTHER JENSEN RECEPTIONIST LINDA ZÜREK SAGSCONTROLLER LINE STOUGAARD ESKILDSEN ADVOKAT BARSEL LOUISE CECILIE MUNCK COMPLIANCE CONTROLLER M MADDALENA VOSS ADVOKATFULDMÆGTIG MAGNUS MØRCH TUXEN ADVOKATFULDMÆGTIG MAJA ILSØ LEGAL TRAINEE MAJSE JARLOV ADVOKAT MALENE OVERGAARD ADVOKATDIRECTOR MARCUS NIMMO ALLERUP BOGH LEGAL TRAINEE MARIA GISELA BRAMMER LEGAL TRAINEE MARIA WESSEL LINDBERG ADVOKATFULDMÆGTIG MARIE LOUISE AAGAARD ADVOKATDIRECTOR MARIE VON SICHLAU ADVOKATFULDMÆGTIG MARIO FERNANDEZ ADVOKATDIRECTORHEAD OF INDIRECT TAXES MARTIN AAGREN NIELSEN ADVOKAT (L) MARTIN BALSLEV ADVOKATFULDMÆGTIG MARTIN KIRKEGAARD DIREKTØR/CHIEF OPERATING OFFICER MATHIAS BELL WILLUMSEN ADVOKAT METTE MARIE NIELSEN ADVOKATFULDMÆGTIG METTE-MARIE VENDELBO HAMANN LEGAL TRAINEE MICHAEL ALSTRØM ADVOKAT (H)FORMAND FOR BESTYRELSENPARTNER MICHAEL AMSTRUP ADVOKAT (H)PARTNER MICHAEL GAARMANN ADVOKATPARTNER MICHALA RING GALE ADVOKAT MICKA SINETTE M. THORSEN TEAM ASSISTENT MORTEN ROSENMEJER ADVOKAT (L)PARTNER N NADIA AZAQUOUN ADVOKATFULDMÆGTIG NADIA BRANDT EXECUTIVE ASSISTANT NANNA MUNK WARMDAHL LEGAL TRAINEE NICOLAI B. SØRENSEN ADVOKAT (H)PARTNER NICOLAI THORNINGER ADVOKAT (L) NICOLE SOWE ADVOKATFULDMÆGTIG BARSEL NIELS GRAM-HANSSEN ADVOKATPARTNER NIELS WIVE KJÆRGAARD ADVOKAT (H)PARTNER NIKOLAJ BRANDT CLAUSEN IT CHEF NINA LUND-ANDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG NINA RINGEN ADVOKATPARTNER O OLIVIA SACEANU LEGAL TRAINEE P PEDRAM MOGHADDAM ADVOKATPARTNER PERNILLE HELLESØE TEAM ASSISTENT PETER ABILDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG PETER BRUUN NIKOLAJSEN ADVOKAT (L)PARTNER PETER CLEMMEN CHRISTENSEN ADVOKAT (H)PARTNER PETER MOLLERUP ADVOKAT (L)PARTNER PIA LYKKE MATHIASEN ADVOKATDIRECTOR R RASMUS REICHSTEIN ADVOKATFULDMÆGTIG RASMUS STUB ADVOKAT RASMUS VANG ADVOKAT (H)DIRECTOR REGITZE RUHOFF SUPPORTER RIKKE TOFT GRABSKI IT STUDENT S SARA KIRSTINE KLOUGART ADVOKAT SEBASTIAN DYHR RASMUSSEN LEGAL TRAINEE SEBASTIAN LYSHOLM NIELSEN ADVOKATDIRECTOR SIMONE EMILIE VIUF CHRISTIANSEN ADVOKATFULDMÆGTIG SISSEL BAY FRANDSEN TEAM ASSISTENT SOPHIA PATRICIA STRØMQVIST HR ASSISTENT STINE BERNT STRYHN ADVOKATDIRECTOR SØREN DANELUND REIPURTH ADVOKAT (L)DIRECTOR SØREN HILBERT ADVOKAT (L)PARTNER T THOMAS KRÆMER ADVOKATPARTNER THOMAS STAMPE ADVOKAT (H)PARTNER THOMAS SVENNINGSEN LEGAL TRAINEE THORSTEIN BOSERUP LEGAL TRAINEE TOBIAS VIETH ADVOKATPARTNER U URSULA IZZARD LEGAL TRAINEE V VIBE TOFTUM LEGAL TRAINEE Y YVONNE EJLERSEN TEAM ASSISTENT Samme rådgiver er altid med dig, når du arbejder med Lundgrens ADVOKATPARTNERSELSKAB TUBORG BOULEVARD 12 DK-2900 HELLERUP ÅBNINGSTIDER, ALLE HVERDAGE: 8.00-17.00 E-MAIL INFO@LUNDGRENS.DK LINKEDIN GÅ TIL LINKEDIN FACEBOOK GÅ TIL FACEBOOK TELEFON +45 3525 2535 CVR NR 36 44 20 42

09-02-2021. s.2-2. Skriver til Jyske Bank koncernen, gennem Lund Elmer Sandager advokater. Da bankens egne personale har forbud mod at svare kunde på noget, skriver Carsten til Kristian Ambjørn Buus Nielsen. Sørg nu for at få slettet det pante brev, i fik betaling i sidste uge.


Husk at følge sagen på BANKNYT mod Jyske Bank koncernen for million svindel, og hør hvad vidnerne fra Jyske Bank vil skulle svare på under hovedforhandlingen.

 


 

Koncernledergruppe Anders Christian Dam Anders Christian Dam Ordførende direktør Afdeling:Koncerndirektion E-mail:direktion@jyskebank.dk Niels Erik Jakobsen Niels Erik Jakobsen Bankdirektør Afdeling:Koncerndirektion E-mail:direktion@jyskebank.dk Per Skovhus Per Skovhus Bankdirektør Afdeling:Koncerndirektion E-mail:direktion@jyskebank.dk Peter Schleidt Peter Schleidt Bankdirektør Afdeling:Koncerndirektion E-mail:direktion@jyskebank.dk Benny Laibach Pedersen Benny Laibach Pedersen Direktør Afdeling:Kredit E-mail:benny-pedersen@jyskebank.dk Bo Ancher Christensen Bo Ancher Christensen Direktør Afdeling:Forretningsservice E-mail:bac@jyskebank.dk Birger Krøgh Nielsen Birger Krøgh Nielsen CFO Afdeling:Økonomi E-mail:birger-nielsen@jyskebank.dk Carsten Tirsbæk Madsen Carsten Tirsbæk Madsen Adm. direktør Afdeling:JR Direktion E-mail:ctm@jyskerealkredit.dk Erik Gadeberg Erik Gadeberg Managing Director Afdeling:Capital Markets E-mail:gadeberg@jyskebank.dk Erik Qvirin Hansen Erik Qvirin Hansen Direktør Afdeling:Kommunikation og marketing E-mail:eqh@jyskebank.dk Finn Bødker Knudsen Finn Bødker Knudsen Direktør Afdeling:Ejendomme E-mail:fbk@jyskebank.dk Ivan Stendal Hansen Ivan Stendal Hansen Direktør Afdeling:Private Banking E-mail:ivan-hansen@jyskebank.dk Jes Rosendal Jes Rosendal Direktør Afdeling:Jyske Bank Privat E-mail:jes.rosendal@jyskebank.dk Knud Nørbo Knud Nørbo Direktør, HR Afdeling:HR E-mail:noerbo@jyskebank.dk Lars Waalen Sandberg Lars Waalen Sandberg Direktør Afdeling:Forretningskoncepter E-mail:sandberg@jyskebank.dk Peer Roer Pedersen Peer Roer Pedersen Direktør Afdeling:Risiko E-mail:prp@jyskebank.dk Martin Skovsted-Nielsen Martin Skovsted-Nielsen Juridisk Direktør Afdeling:Juridisk E-mail:martin.nielsen@jyskebank.dk Rune Møller Rune Møller Direktør Afdeling:Jyske Bank Erhverv E-mail:rune@jyskebank.dk Klaus Naur Klaus Naur Adm. Direktør Afdeling:JF Direktion E-mail:naur@jyskefinans.dk Hanne Birgitte Møller Hanne Birgitte Møller Funktionsdirektør Afdeling:Koncerndirektionssekretariatet E-mail:hbm@jyskebank.dk

Velkommen i en anderledes Bank, Jyske Bank A/S
.
If you have any questions about Denmark’s perhaps most extensive fraud case, which includes Bribery and Forgery, call the victim Carsten Storbjerg on +4522227713. Please share this page with your network. / Read about the Danish bank’s Jyske Bank’s business methods in Process document 4. 23 December 2020 is shared here. A case in which the Jyske Bank Group is also accused, of having bribed the Danish law firm Lundgren’s lawyers, to withhold the client’s allegations against Jyske Bank, for using the document falsely, exploitation, deception, misuse of powers of attorney and fraudulent transactions.