Læs her alle Invitationerne til at blive interviewet, om Jyske Banks kriminelle aktiviteter, så som bedrageri og medvirken til bedrageri.

I LINKS som indsættes. kan du læse alle INVITATIONERNE som fra i dag 10 oktober 2022. løbende sendes ud til den danske stat ved ministerierne, regeringen, parlamentet, finanas Danmark, Nationalbanken Danmark, Finanstilsynet, domstolssyrelsen, advokat samfundet, advokat nævnet, flere afvokat virksomheder, med flere.

Der alle er medvirkende til bedrageri eller blot dækker over den økonomiske og organiseret kriminalitet som Jyske Bank står bag.

Mit tilbud til dem alle er om at bleve interviewet for deres andel i den danske svindelbank Jyske Bank A/S

FOR AT STÅ BAG BEDRAGERI.

FOR AT VÆRE MEDVIRKENDE TIL BEDRAGERI.

ELLER DET KAN VÆRE DEM, DER SOM
DEN DANSKE STAT DÆKKER OVER DANSKE BANKERS ORGANISERET BEDRAGERI I DANMARK.

Bedrageri som den danske bank, Jyske Bank A/S bevisligt står bag, med hjælp fra også Jyske Banks advokater, som Lund Elmer Sandager advokater, Philip Baruch og Kristian Ambjørn Buus-Nielsen.

Har du lyst til at medvirke, og er du ikke blevet inviteret, eller måske du ønsker at se beviserne for at Danmarks næststørste bank Jyske Bank en kriminel organisation, der står bag organiseret kriminalitet, hvilket er udført i forening af flere ansatte.

 

Navne på de inviterede deles løbende, og du kan ved at klikke på deres navne læse mails og eller brevet.

 

Kontakt mig her hvis du har spørgsmål, eller vil have fremlagt beviserne.

 

Phone +4522227713

eller på e-mail. banknyt@gmail.com

Hilsen
Carsten Storbjerg Skaarup
Soevej 5.
3100. Hornbaek
Danmark