12-10-2020. Trustpilot Jyske Bank. Jyske Bank der benytter sig af Dokumentfalsk & lyver overfor retten, har fået Svarfrist til 19. August 2020 til at svare på vores svig og falsk påstande som blev fremlagt 27-10-2019 og igen 04-05-2020

Trustpilot anmeldelse af Jyske Bank 12-10-2020.

1 stjerne: Dårlig

Anmeldelse fjernet

Jyske Bank der benytter sig af Dokumentfalsk & lyver overfor retten, har fået Svarfrist til 19. August 2020 til at svare på vores svig og falsk påstande som blev fremlagt 27-10-2019 og igen 04-05-2020

Sagen mod Jyske Bank for brug af svig og falsk.

Sagen som er anlagt mod Jyske Bank koncern, der med ledelsens opbakning benytter sig af advokater der glædeligt lyver overfor domstolen, for at skuffe i retsforhold.

Bankens advokat firma, hvor den medstifter og senior partner som flere gange, beviseligt har løjet over for retten, er blevet forfremmet til næstformand for bestyrelsen i Jyske Bank for sin indsats, mon ikke det særligt var for at ville skuffe i retsforhold som har givet bonus.

Både Jyske Banks koncern og deres advokater er tilbudt dialog gennem flere år, hvilket Anders Dam har afvist

Mens koncernen udsætter os som kunde for bedrageri, har vi kæmpet for at få fremlagt vores sag for retten, og så få sat en stopper for bankens fortsatte Bedrageri / Svig forretninger.

En sag der meget nemt også kan gå hen og handle om bestikkelse / returkommission også, men nu er endelig på vej mod en hovedforhandling, efter Jyske Banks koncern har trukket sagen ud.

Jyske Bank har siden 2008 dækket over Bankens eget Bedrageri og Dokumentfalsk, og har gjort hvad de kunne for at vores påstande mod Jyske Bank A/S for Svig og Falsk ikke blev fremlagt for retten.

Men det er de nu, selv om der var med stort besvær de først blevet fremlagt 04-05-2020 efter 4 års kamp, for at få fremlagt vores sag i byretten.

Jyske Bank og det advokat firma som flere gange har løjet overfor domstolen, har fået svar frist til 19. August 2020

Vejen har været lang, sagen blev indledt i 2013, og videre ført i retten 2015.

Men i 2016 opdager vi at Jyske Bank bruger svig, falsk og udnyttelse i deres koncept, hvilket vores advokat i februar 2016 fik instruks på at fremlægge, men de forsøger istedet i 2017 at hæve sagen mod instruks.

Vi skriver til ny advokat januar 2018, og giver løbende instruks om at vores påstande som svig og falsk mod Jyske Bank skal fremlægges

Advokaten fremlægger dog ingen af vores påstande, 20 sep 2019 spørger vi advokaten om de arbejder for Jyske Bank siden advokaten ikke fremlægger nogle af klientens påstande mod Jyske Bank, advokaten svare ikke.

Vi opdager 21 sep 2019. At Jyske Bank ca. 1 måned efter vi ansatte advokat firmaet, at Jyske Bank har rettet direkte henvendelse til vores advokat firma, som skulle fremlægge flere forhold af svig og falsk mod Jyske Bank A/S, istedet har indledt et million sammen arbejde med Jyske Banks ledelse.

Om at de kan rådgive Jyske Bank i en handel til over 1/2 milliard kroner.

Vores advokat firma takker Jyske Bank og indleder et million sammenarbejde, men undlod at oplyse os om dette samarbejde

Advokat firmaet fremlagde heller ingen af vores påstande mod Jyske Bank, og eftersom advokat firma ikke 24 september 2019 har svaret på om de arbejder for Jyske Bank.

Bliver Advokat virksomheden fyret 25. September.

Vi er nødsaget til 27-10-2019. selv at fremlægge vores påstande mod Jyske Bank for brug af svig og falsk, Desværre kan Jyske Bank ikke forstå et ord af vi på ca. 40 sider har fremlagt.

Jyske Bank kræver vores påstande fremlagt af en advokat.

4 maj 2020 fremlægger vores nye advokat vores påstande, og genfremlagde vores påstande fra 27 oktober 2019.

Jyske Bank skulle svare 8. Juni, men bad istedet for om 6 ugers ekstra frist til at svare.

Efter de 6 uger beder Jyske Bank om yderligere 5 ugers ekstra frist til at svare, retten giver nu Jyske Bank Svar skrift til 19 august 2020. på vores påstande der blev fremlagt 27. Oktober 2019 og dem fra 4 maj 2020.

Vi har samtidig indbragt den tidligere advokat for advoknævnet, det ligeledes har bet om udsættelse til at svare på vores fremlagte klage.

Men nu er der efter 4 år kommer skred i sagen mod Jyske Bank for brug af svig.

Jyske Bank skal svare 19-08-2020.
Vi vil dele jeres svar på BANKNYT som i læser med på

Tidligere advokat skal svare 15-08-2020, vi mener advokat firma af Jyske Banks koncern er blevet betalt / købt for ikke at fremlægge nogle af klientens påstande mod Jyske Bank A/S

Klagen over tidligere advokat firma, for at tage arbejde for jyske bank indgår i sagen mod Jyske Banks koncern

Vi ser frem til at får vores påstande fremlagt under hovedforhandlingen, og i retten kan få en dom.

Så kære Jyske Banks koncern vi ses snart i retten.

PS profilbillede i baggrunden, er Jyske Bank bilen der i 2019 besøgte Jyske Banks koncern Vestergade i Silkeborg.

Desværre var koncernens chef Anders Dam smuttet, ellers kunne han have givet en kop kaffe, til de uventet gæster.

Tænker at den samlede bestyrelse, som er ansvarlig for sagen mod Jyske Bank alle ved hvem jeg er :-).

Lidt sjovt at ingen vil tale med mig, eller stoppe med at lave svig.

NB
Det er ikke muligt at undlade ord som Bedrageri og Dokumentfalsk da det i sagens natur er fremlagt for domstolen

Hvis Jyske Banks koncern mener banken er udsat for bagvaskelse, skal koncern naturligvis kontakte politiet.

Mvh Carsten Storbjerg Skaarup


Denne anmeldelse er blevet fjernet. Jyske Bank har rapporteret den, fordi den er i strid med Trustpilots retningslinjer for brugere.