22-01-2021. Kladde til opslag efter et Facesbook opslag

Kladde til opslag efter et Facesbook opslag

Jeg kan kun advare dig kraftigt imod Jyske Bank koncernen, der er en direkte farlig Bank at have.

Jyske Bank har siden 18 december 2013. Haft Salgsfuldmagter liggende på mit hus Søvej 5. Og på Ejendommen der nu er solgt.

Som du kan læse i brevet til jyske bank, en mail fra 21 januar, beder jeg om at få særligt de gyldige Salgsfuldmagter som banken har liggende, efter Jyske banks grønne slagter, Birgit Buch Thuesen tvang mig til at underskrive i 2013.

Jyske Bank vil sikkert påstå der er underskrevet frivillig.

Men FAKTUM er. Den grønne slagter nægtede mig at tage et advokat forbehold, og da jeg ikke ville underskrive Salgsfuldmagterne uden advoknævnet forbehold, spærrede DEN GRØNNE SLAGTER Jyske Bank A/S Birgit Buch Thuesen alle mine konti, for at få underskrevet de Salgsfuldmagter der har hængt over min familie, uden noget advokat forbehold.

Jyske Bank koncernen ved deres advokater Lund Elmer Sandager Advokater nægter, på trods af bankens historik, at returnere nogle af de underskrevet sikkerheder, selv om jeg betaler alt jeg måtte skylde i Jyske Bank.

Således kan Jyske Banks bestyrelse og øvrige slagtere i Jyske Bank pt. Tvangssælge min ejendom Søvej 5.

Der må være tale om retsmisbrug, når Jysk Bank nægter at returner disse Salgsfuldmagter.

Jeg skriver det naturligvis, bedre forklaret på banknyt, når jeg deler min historie om Danmarks måske største kriminelle organisation, der uden tvivl må være Jyske Bank A/S.

Og yderligere skal jeg igen Opfordre Jyske Banks bestyrelse, Koncernledergruppe og andre som er nævnt som værende direkte medvirkende til Jyske Banks forbrydelser mod mig, ligesom når jeg skriver om at Lundgrens advokater også har medvirket sammen med Lund Elmer Sandager Advokater, til at ville skuffe i retsforhold.

I skal bare Kontakt Politiet, hvis i mener i med urette bliver, er blevet beskyldt for at være medvirkende til Jyske Banks bedrageri / forbrydelser i et eller andet omfang, som Philip Baruch fra Lund Elmer Sandager advokater, skrev det til Dan Terkildsen fra Lundgrens advokater, den 1. Februar 2019.

Jeg gentager her gerne de personer, der har været medvirkende til at Jyske Bank A/S kan udføre og fortsætte med bankens bedrageri mod bankens kunder, her tænker jeg på mig selv og den lille virksomhed.

Nicolai Hansen, Casper Dam Olsen, Jeanett Kofoed-Hansen, Anette Kirkeby, Birgit Buch Thuesen, Morten Ulrik Gade, Anders Christian Dam, Philip Baruch, Emil Hald Vendelbo Winstrøm, Mette Marie Nielsen, Dan Terkildsen og mange flere.

Men særligt den øverste ledelse i Jyske Bank har stået bag, udnyttelse og bedrageri ved hjælp af fremlagte falske dokumenter for domstolen, hvilket er rettet mod min person / virksomhed.

Koncernbestyrelsen
Kurt Bligaard Pedersen
Rina Asmussen
Philip Baruch
Jens A. Borup
Anker Laden-Andersen
Keld Norup
Per Schnack
Bente Overgaard
Christina Lykke Munk
Johnny Christensen
Marianne Lillevang

Koncerndirektionen
Anders Dam
Niels Erik Jakobsen
Per Skovhus
Peter Schleidt

Denne bestyrelse kan ikke lide de kunde som opdager at Jyske Bank laver bedrageri eller bruger dokumentetfalsk for at få en uberettiget vinding der bliver et afgørende formuetab for bankens kunde.

Herudover nævnes advokat firma som Lundgrens advokater og Lund Elmer Sandager advokater for at have hjulpet Jyske Bank koncernen i et eller andet omfang, at have været medvirkende til at dække over jyske bank Bestyrelse, og dennes medvirkende til bankens fortsatte bedrageri.

Det gøres klart at Henrik Høpner kun nævnes da han er straffe advokat, og sammen med de øvrige ansatte i både Lundgrens og Lund Elmer Sandager opfordres til at vurdere sagen og sagens beviser mod Jyske Bank koncernen for million svindel, vil i stadig som ansatte vende det blinde øje til.

Men kan Jyske Banks ansatte, der alle arbejder sammen mod kunderne, overhovedet tillade sig at tvangssælge min private ejendom, Jyske Bank nægter også tvangsalg af byggegrunden på Bybjergvej, hvor Jyske Bank A/S igen bevisligt laver Bedrageri.

Jyske bank ville først, heller ikke slette deres pant på 2.000.000 DKK til sikkerhed for virksomheden, i den nu solgte ejendom, uden også at min private gæld til Jyske Bank blev betalt, dette ville være retsmisbrug at kræve, og Jyske Banks advokat fra Lund Elmer Sandager, har da også sammen med Jyske Banks advokat Morten Ulrik Gade, gået med til at slette dette pant på 2 millioner mod at få ca. 575.000 DKK.

Men de kan da være sikker på at, jeg også privat indfrier min private gæld på ca. 1.4 million og så skal jyske bank slette bankens pant på 3 millioner.

Jyske Bank har udover nævnte pant, taget sikkerhed i yderligere ca. 6 millioner, da banken tog pant i alle virksomhedens anparter, hvilke Morten Ulrik Gade og andre ansatte i Jyske Bank koncernen, dog nægter at vise mig en underskrift på.

Jyske Bank nægter at oplyse hvad jeg har underskrevet, ligesom Jyske Bank nægter mig agtindsigt, hvilket var måden Jyske Bank koncernen skjulte at banken med Ledelsens støtte udsatte, og udsætter mig og virksomheden for million svindel, gennem brug af dokumentet falsk, fuldmagtsmisbrug, vildledning.

Ikke kun laver jyske bank Bedrageri, men Bankens ansatte og advokater ved det, og skjulte det, Jyske Bank koncernen og Lund Elmer Sandager Advokater, er således i Ond Tro, da Philip Baruch fremlægde falske oplysninger overfor domstolen, ligesom Morten Ulrik Gade fremlægde falske oplysninger overfor pengeinstitut ankenævnet.

Jeg har sagt det før, hvis nogle af jer har rettelser, eller vil have at politiet skal hjælpe Jyske Banks forbrydelser ikke bliver fremlagt eller stoppet.

I er velkomne til at kontakte mig men Kontakt da gerne Politiet, og spørg om de vil sætte mig i fængsel, for at siden februar 2016 at have skrevet om Jyske Banks forbrydelser på banknyt. Og siden November 2016 at have skrevet om Jyske Banks forbrydelser på flere biler.

Jeg Carsten Storbjerg Skaarup inde står for at skrive sandt omkring Jyske Banks koncern ledelse og deres advokater for i fællesskab at fremlægge falske oplysninger overfor domstolen, hvilket har været for at skuffe i retsforhold.

Alle henvendelser om det jeg skriver til

Carsten Storbjerg
Søvej 5.
3100 Hornbæk

Telefon +45 22227713