18-05-2021. Til de som Jyske Bank A/S og deres mange medarbejdere har snydt, eller taget røven på, det er ikke en løsning at begå selvmord, eller at sende pulver breve til Jyske Bank koncernen.

18-05-2021. Til de som Jyske Bank A/S og deres mange medarbejdere har snydt, eller taget røven på, det er ikke en løsning at begå selvmord, eller at sende pulver breve til Jyske Bank koncernen.

Prøv med humor, at bekæmpe de kriminelle, for på den måde kommer du ud af en mulig depression.

 

Til dig som sender pulver breve, det er altså prøvet før, og har ingen virkning, ved god du eller i kan være presset til yderligheder, men lad være, efter seneste pulver breve til Jyske Bank A/S har banken indfør nye retningslinjer for modtagelse af post.

Jyske Bank Silkeborg har ved beslutning udsendt en vejledning til hvordan afdelingerne skal behandle de modtagne breve, fremover skal en medarbejder kontrollere alle de modtagne breve, inden disse må tages ind i banken, og først der bliver åbnet.

Finder den medarbejder der skal kontrollere de modtaget breve, mistænkeligt post, må dette eller de mistænkte breve ikke indføres i afdelingen.

Det er sikkert også forbudt at sende pulver breve, uanset det bare er kokain til de medarbejdere der måtte have et sådanne behov, altså du skal ikke sende nogle former for trusser hverken trusselsbreve eller sende mel melis eller andet, Jyske Bank A/S er ikke nogle bager forretning, men en bank som lave bedrageri dokumentetfalsk mandatsvig vildledning forvildelse udnyttelse vanhjemmel og sådan noget, altså ingen pulver breve kan ændre hvad Jyske Bank laver.

Du som bliver snydt eller bedraget af Jyske Bank koncernen, ved det kan være svært.

Men jeg kan sige du er ikke den eneste, jeg overvejede selv at hoppe ud foran toget, da jyske bank A/S i 2013 sendte mig til afvikling, og Jyske Bank ville strippe mig for alt jeg ejede, ville tage min virksomhed, min Erhvervs ejendom, og også mit private hus ville Jyske Bank tage og tvangs sælge.

Hvad jeg ikke vidste var at Jyske Bank koncernen stod bag stort million bedrageri imod mig, og hvis det var lykkedes Jyske Bank at presse mig til selvmord, ville Jyske Banks forbrydelser mod min person, aldrig været blevet opdateret, selv om jeg først i 2016, opdager at Jyske Bank koncernen og deres mange medarbejdere, har manipuleret med flere aftalebilag, altså lavet dokumentetfalsk for at Jyske Banks Bedrageri ikke skulle blive opdaget.

Så kæmp i mod den kriminelle organisation.

Og har du brug for hjælp, så ring til mig på 22227713.

Og Jeg vil hjælpe der jeg kan.