19-05-2021. Jyske Bank har store problemer med at overholde lovgivningen, kunde angriber Jyske Banks koncern ledelse og siger at bestyrelsen bør stille deres mandater fri.

 

19-05-2021. Jyske Bank i har et stort problem, og det er mig, altså min sag mod Jyske Bank A/S for organiseret kriminalitet.
💀

For har Jyske Bank koncernen lavet svig og falsk og hvad jeg ellers skriver på siden BANKNYT dk

🗣️
Hvilket naturligvis er sandt, er det så ikke kun rimeligt at Jyske Banks bestyrelse går af, og at finanstilsynet samt myndighederne, altså politiet går ind i sagen, der omfatter adskillige straffelovs overtrædelser.

👺
Skal en virksomhed der laver grov økonomisk kriminalitet, hvilket dokumentetfalsk og bedrageri må være, have lov til at udføre groft bedrageri mod udvalgte kunder, så som mig, og måske også dig ?.

🚔
Uden at myndighederne vil gribe ind og stoppe bankens ulovligheder, eller Kriminelle handlinger om du vil.

💰
Kan en bank der laver dokument falsk og bedrageri, have en bank licens, og hvis ja ?.

Hvor mange love og regler skal en bank overtræde før myndighederne vil gribe ind.

Gælder de danske love og regler da ikke for Jyske Bank A/S.

🏦
Ja det er naturligvis Jyske Bank A/S jeg henviser til.

Men hvis jeg ikke har ret, så skal jeg gøre det igen, altså opfordre Jyske Bank A/S om at søge advokat hjælp, enten ved deres juridisk direktør, eller deres håndlangere i Lund Elmer Sandager advokater, eller måske ved Lundgrens advokater, de er jo så dygtige.
⚖️

YouTube video link til deling her.

Den er 46 sekunder.

Velkommen til en anderledes Bank. Jyske Bank.
Jeg opfordrer Jyske Banks bestyrelse til at indrømme brugen af dokumentetfalsk og bedrageri, og derefter at ledelsen i jyske bank går af.
💰🚽🧻

Jyske Bank reklamer, er optaget 3 og 18 maj.
Gammel Kongevej 136. Frederiksberg &
Vestergade 9. Vesterbro

📢
Hej Anders Dam og Jyske Bank, her er en opfordring.

Jeg beskylder jer for bedrageri og dokumentfalsk, hvis i ikke har lavet det, så før en injurier sag imod mig for bagvaskelse med henvisning til jeres brev af 1 febuar 2019.

Men i har vel styr på jeres papirer, så enten sagsøg mig for bagvaskelse, eller indrøm at Jyske Bank har lavet dokumentetfalsk.
💀

✍️
Jeg vil gerne have hjælp til at lave måske 20 sjove videoer som fortæller og beviser med indsatte bilag, hvor Jyske Bank laver bedrageri, dokumentetfalsk, mandatsvig, vildledning, vanhjemmel og overtrådt Fuldmagts loven, og har overtrådt Tinglysnings loven og igen har løjet overfor retten.

Og dette med henvisning til straffelovens bestemmelser, som dog ikke gælder for de danske banker, eftersom alle lukker deres øjne for at her har Danmark et alvorligt samfunds problem, en bank som laver vanhjemmel og dokumentetfalsk samt bedrageri, selv fuldmagtsmisbrug og bestikkelse er anvendt.
🔥🙈🙉🙊

Flere reklamer for Jyske Bank A/S her.

Opfordringer til at fyre dem som i Jyske Bank A/S der laver kriminalitet, eller er grunden til min kamp, som først var en mindre klage i 2013/328 i pengeinstitut ankenævnet, men som bare er vokset, grundet den kriminelle ledelse, der har nægtet at bringe Jyske Banks forbrydelser mod bankens kunde til ophør.

Men ingen ønsker dialog, derfor skriver jeg og deler mine påstande mod Jyske Bank koncernen her.

📢
Jeg beder bare at ledelsen i Jyske Bank A/S indrømmer brugen af dokumentetfalsk, og bedrageri, altså brugen af svig og falsk

Det nægter alle Jyske Banks medarbejdere, så måde små film kan hjælpe de ansatte til at vurdere om det er så smart at hjælpe Jyske Bank koncernen med at lave kriminalitet.

Disse små film er alle her delt 18 maj.

Mine film er lidt for sjov, for hvordan stopper man en organisation, der selv nægter at stoppe med at lave bedrageri, og samtidig gør Jyske Bank og bankens alt de kan, for at skuffe i retsforhold.

Det her er min måde at forsøge at stoppe Jyske bank’s mangeårige bevidste svigforetninger.

📢
https://youtu.be/eKha94OYWBA
Den er 46 sekunder.

📢

Den er 26 sekunder.

📢
https://youtu.be/ayu9Ajaq3rM
Den er 33 sekunder.
📢
https://youtu.be/-isa58YFZ8I
Den er 26 sekunder.
📢
https://youtu.be/oeXiH8e24TQ
Den er 35 sekunder.
🚿👂
Disse er delt 3 maj.
📢
https://youtu.be/yz1pUpcVVTU
Den er 28 sekunder.
📢
https://youtu.be/6Jq1hmZy4YQ
Den er 40 sekunder.
📢

Den er 27 sekunder.
🚽🧻