11-10-2021. Et lille Facebook opslag til Anders Christian Dam, gå af ellers opfordrer alle aktionærer i Jyske Bank koncernen til at fyre CEO Anders Dam.

Opslag fra min facebook. 11-10-2021.

Skeletterne vælter ud af skabet hos Jyske Bank.

Her er mit bidrag.
Jyske Bank og deres ledelse skal ikke sige de ikke har fundet en værdig modstander, da Jyske Bank og deres ansatte valgte at bedrage mig og min virksomhed, begik Jyske Bank deres livs største fejl.

En skandale der bør fratage Jyske Bank koncernen retten til at drive bank virksomhed i Danmark, hvis Finanstilsynet ellers mener at deres vedtægter for at have tilladelse til bankdrift i Danmark gælder for alle, også Jyske Bank.

💣
Selv om Jyske Banks ansatte i gennem flere år, udnyttede at jeg som kunde fik en hjerneblødning på 2.5 cm. Og siden november 2009 og en årrække ikke fattede mistanke om at Jyske Bank A/S udsatte mig og min virksomhed for groft svig, hvilket er sket under skærpet omstændigheder, da Jyske Bank koncernen også har været i ond tro.

🙈🙉🙊
Jeg er umiddelbart også, blev betragtet som et nemt offer, eller let byttet,

Men kære Jyske Bank i har taget fejl, jeg har prøvet med dialog siden 2016, uden held, så nu går jeg efter at skabe opmærksomhed op til retssagen BS-402/2015-VIB.
Som blev fremlagt til hovedforhandlingen 15. 16. & 23 november.
🗣️🎞️

Jyske Banks bestyrelse og direktion ved Anders Dam, og dem der har hjulpet Jyske Bank A/S med at lave bedrageri, så som Philip Baruch fra Lund Elmer Sandager, der gentagne gange har fremlagt falske oplysninger overfor domstolen for at skuffe i retsforhold, hvilket er meddelagtighed til bedrageri.

Jyske Bank A/S i havde næppe regnet med at i ville blive opdaget, men i skal takke jeres advokater fra Lund Elmer Sandager advokater, det var dem som ledte mig på sporet, ved BILAG E. Side 4 og 5.
Som Philip Baruch kom til at fremlægge 10 september 2015.

🔍
Og som jeg faktisk opdager i 2016, herefter modarbejde Rødstenen advokater at fremlægge hvad jeg så har opdaget, og Lundgrens advokater bliver ansat til at fremlægge det svig og falsk som Jyske Bank koncernen har lavet.

Men som alle ved, Jyske Bank koncernen bestak så Lundgrens advokater, ved brug af returkommission, for at tilbageholde mine påstande og anbringer mod Jyske Bank, hvilket Lundgrens advokater da også gør ved direkte at ændre i klientens anbringer mod Jyske Bank.

⚖️
Dette støtter advokat nævnet ved formanden højesteretsdommer Kurt Rasmussen, som bakkes op af advokatsamfundets formand Martin Lavesen.

👁️
Det her har ingen før været i stand til, altså at kunne fremlægge beviser for at Jyske Bank koncernen har lavet organiseret kriminalitet, hjulpet af Lund Elmer Sandager advokater og seneste bistået af Lundgrens advokater.

Det er fremlagt myndighederne som Finanstilsynet og politiet der til dato har valgt at dække over Jyske Banks bestyrelse, ved at nægte at efterforske sagen som bør fratage Jyske Banks ret til at drive bank virksomhed i Danmark.

Det er er en meget alvorlig sag ikke kun for retssikkerheden, men også for Danmark.

Som jeg skriver CEO Anders Christian Dam skal fyres som den første i Jyske Bank koncernen.

🤣📝
Husk på BANKNYT dk finder du hvad jeg har skrevet, siden november 2016 om Jyske Banks måde at drive bank virksomhed på.

Spørgsmålet vil staten og myndighederne som Finanstilsynet tillade at kommuner og kommunale virksomheder bruger banker der som Jyske Bank, beviseligt har lavet Dokumentfalsk, Bedrageri, Mandatsvig, Vildledning, Udnyttelse, Vanhjemmel, Fuldmagtsmisbrug, og brugt bestikkelse for at skuffe i retsforhold.

ANDERS CHRISTIAN DAM
Du er ikke egnet som leder, du skader Jyske Bank’s troværdighed.

Men du ved det her er min måde at gøre Jyske Bank opmærksom på, at her er en der gerne vil have kontakt med bankens ledelse.

Mvh
Carsten Storbjerg Skaarup
Søvej 5
3100 Hornbæk

Telefon. +4522227713.

 

Link til YouTube videoen nr. 9 af 9. Fra 10 september 2021. Kan her fra linket deles.

 

Her er videoerne fra 10 september 2021.

Du kan også se dem her og vælge den ud du syntes er bedst.