29-09-2021. Disse fra advokatnævnet har valgt at dække over de korrupte Lundgrens advokater, advokat nævnets formand, Højesteretsdommer Kurt Rasmussen, fra domstolsstyrelsen og advokater som Birgitte Frølund fra Hjorten Advokater. / Jens Steen Jensen fra Kromann Reumert Advokater. / Jurist Rikke Skadhauge Seerup Krogsgaard fra Forbrugerklagenævnet. / Henrik Hyltoft fra Dansk erhverv. Hvilket advokat samfundets formand Martin Lavesen fra

Har idag 29-09-2021. Kl. 14.54. sendt inu en mail til

direktion@jyskebank.dk
Morten Ulrik Gade • MUG@jyskebank.dk
martin.nielsen@jyskebank.dk
ATV@lundgrens.dk
MKI@lundgrens.dk
tkr@lundgrens.dk
nri@lundgrens.dk
ama@lundgrens.dk
kra@lundgrens.dk
mto@les.dk
lc@les.dk
msn@les.dk
jro@les.dk
mmn@les.dk
cbe@les.dk
hst@les.dk
nwe@les.dk
Kristian Ambjørn Buus-Nielsen • kbn@les.dk
Philip Baruch • pb@les.dk
hho@les.dk
cb@les.dk
pme@les.dk
Dan Terkildsen Lundgren Advokater • DAT@lundgrens.dk
finanstilsynet@ftnet.dk
REU@ft.dk
mette.abildgaard@ft.dk
marlene.ambo-rasmussen@ft.dk
simon.ammitzboll@ft.dk
kirsten.normann.andersen@ft.dk
ida.auken@ft.dk
liselott.blixt@ft.dk
anne.sophie.callesen@ft.dk
henrik.dahl@ft.dk
uffe.elbaek@ft.dk
jakob.ellemann-jensen@ft.dk
stm@stm.dk
naser.khader@ft.dk
rosa.lund@ft.dk
inger.stojberg@ft.dk
mette.thiesen@ft.dk
pernille.vermund@ft.dk
fm@fm.dk
Justitsministeriet • jm@jm.dk
kmj@atp.dk
kf@nationalbanken.dk
postkasse@advokatsamfundet.dk
Postkasse – Klagesagsafdelingen • klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk
bankdata@bankdata.dk
SAK@ankl.dk
post@domstolsstyrelsen.dk
info@horten.dk
bfr@hjorten.dk
jsj@kromannreumert.com
mail@kromannreumert.com
kfst@kfst.dk
HHY@danskerhverv.dk
info@danskerhverv.dk
martin.lavesen@dk.dlapiper.com
denmark@dk.dlapiper.com
Lene Gregersen Kaasgaard • Lene.Kaasgaard@ft.dk

CC:

privateksklusivkbh@jyskebank.dk
acquisition.finance@jyskebank.dk
almentbyggeri@jyskebank.dk
andelsboligforeninger@jyskebank.dk
erhvervsejendomme@jyskebank.dk
iek@jyskebank.dk
lck@jyskebank.dk
lek@jyskebank.dk
nek@jyskebank.dk
privatebanking.koebenhavn@jyskebank.dk
servicecenter.koebenhavn@jyskebank.dk
trade-finance@jyskebank.dk
nicolai-hansen@jyskebank.dk
Casper Dam Olsen • Casper-dam@jyskebank.dk
jkh@jyskebank.dk
Tina Agergaard • AGERGAARD@jyskebank.dk
Mette Marie Nielsen • mmn@lundgrens.dk
EMW@lundgrens.dk
sly@lundgrens.dk
Kun 3 videoer er indsat.

Overskrift.

Denne fælles mail er stadig en opfordring til at vi sammen kan mødes og tale sammen, jeg ønsker at vide om CEO Anders Christian Dam vil tage konsekvensen af sine handlinger, det er hans skyld, og personlige ansvar for at Jyske Bank reelt kan miste retten til at drive bank virksomhed i Danmark, eller Jyske Bank kommer under skærpet tilsyn.

 

Kære jer alle sammen.

Det  her er ikke for at drille eller genere jer, jeg ønsker kun at i handler ud fra de oplysninger i er fremlagt, for at sikkert at danskerne trygt kan stole på myndighederne der skal beskytte borgernes sikkerhed og rettigheder når disse udsættes for strafbare handlinger, som er beskrevet i straffelovens bestemmelser.

Og at i som myndighed også lever op til jeres pligter til at Love overholdes, som Justitsministeriet overordnede har ansvaret for.

🎭😊🎭

Jyske Bank, Lundgrens advokater, Lund Elmer Sandager advokater, Finanstilsynet, Folketinget, Finansministeriet, Justitsministeriet, Statsministeriet, ATP, Nationalbanken, Advokatnævnet, Advokatsamfundet, Bankdata, Anklage myndigheden, Domstolsstyrelsen, Hjorten Advokater, Kromann Reumert Advokater, Forbrugerstyrelsen, Dansk erhverv, DLA Piper Advokater, samt flere andre og pressen.

Vil i gerne tage stilling til hvad i er blevet fremlagt, og meddele Jyske Banks ledelse, at jeg kun skriver, da jeg ønsker at tale med Anders Christian Dam om det her lille problem.

Jeg ønsker at Anders Christian Dam, tager konsekvenserne af sin manglende evne til at stoppe en krise for tilliden til Jyske Bank, og ved at nægte at Jyske Bank koncernen vil overholde lovgivningen.

Derfor bør Anders Christian Dam straks gå af, hvis ikke Finanstilsynet vil gribe ind, og sætte Jyske Bank A/S under skærpet tilsyn.

Denne her mail er til jer alle sammen er indsat og delt her i linket.

http://banknyt.dk/29-09-2021-disse-fra-advokatnaevnet-har-valgt-at-daekke-over-de-korrupte-lundgrens-advokater-advokat-naevnets-formand-hoejesteretsdommer-kurt-rasmussen-fra-domstolsstyrelsen-og-advokater-som-birgi/

 

29 september 2021.

Husk nu jeg er ordblind og bare en lille håndværker, så hvis du ikke forstår det forsøger at skrive, så ring til mig på +4522227713. Mvh Carsten

 

Jyske Bank i store problemer, efter kunde har opdaget et omfattende bedrageri.

Jyske Bank A/S har bestukket kundens advokater, for at skulle skuffe i retsforhold, eller bevidst at ville tabe retssag mod Jyske Bank, ved enkelt og primitiv at Lundgrens advokater bag ryggen af klienten, bevidst og uhæderligt ændrer klientens svig og falsk påstande mod Jyske Bank koncernen.

 

Og på disse 4 videoer, gør Jeg Carsten Storbjerg Skaarup da også klart, at her er et stort problem for danskernes retssikkerhed.

 

Det her er en skandale.

 

I kan vælge at gøre noget ved det, eller i kan medvirke til at det fortsætter valget er jeres.

Hvis du som mig gerne vil have at loven også skal gælde for bankerne og de danske advokater, og du ønsker at gøre op med, det kammerateri og korruption som findes i Danmark.

 

Når du ikke kan stole på danske banker. / Hvem er den bedste Bank. Hvem er den billigste Bank. Hvem er den dyreste Bank. Hvem er den dårligste Bank. Hvem er den ærligste Bank. Hvem er den mest troværdige Bank. Hvem er den mest hæderlige Bank. Koncernledelse, Koncernbestyrelsen Kurt Bligaard Pedersen, Keld Norup, Rina Asmussen, Anker Laden-Andersen, Per Schnack Bente Overgaard, Christina Lykke Munk, Johnny Christensen, Marianne Lillevang, Koncerndirektionen Anders Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus Peter Schleidt , Koncernbestyrelsen. Kan du stole på alle danske advokater ?. NEJ. Lund Elmer Sandager advokater ved Kristian Ambjørn Buus Nielsen og Philip Baruch har hjulpet Jyske Bank med at kunne fortsætte bankens svigforetninger. Lund Elmer Sandager advokater har gentagne gange løjet overfor domstolen, når Philip Baruch fremlægde falske oplysninger i retsforhold. Lundgrens advokater valgte at modtage bestikkelse, skjult som returkommission, mod at tilbageholde klientens påstande mod Jyske Bank koncernen for svig og falsk for retten, Dan Terkildsen tavs

Så er det nu, du skal stå frem og hjælpe mig med at få alle i folketinget, til at offentliggøre materialet, der dokumenterer hvad jeg har skrevet og fremlagt siden 2016.

 

Til dato har ikke en eneste af af jer, regeret på noget af det jeg har delt med jer, som beviser for at Danmarks anden største bank A/S, har lavet Dokumentfalsk og Bedrageri, samt har bestukket Lundgrens advokater til ikke at fremlægge nogle af klientens svig og påstande mod Jyske Bank koncernen.

Ja det skal domstolene vurderer og dømme, men da i ikke vil have at domstolen bliver fremlagt mine beviser, og politiet ikke må efterforske banker som Jyske Bank koncernen for million svindel, hvordan skal en domstol så kunne dømme i så en alvorlig sag som her på hjemmesiden BANKNYT dk er beskrevet.

 

Det er nu blevet offentliggjort til Danmarks riges myndigheder, og hvad vil staten så fortage sig ?.

Jysk Bank A/S Should be closed, due to the bank's completely deliberate million fraudulent businesses. Join the main hearing, 15. 16 and 23 November 2021. Viborg court. Banking news. About the Danish bank Jyske Bank, which has been taken for use of forgery and fraud, our former Lundgren lawyers who was hired to present the case to the court, was subsequently bought by Jyske bank to damage our case, and withhold our claim in court.

Justitsministeriet sikrer, at Danmark er et trygt og sikkert samfund.
Justitsministeriet er garant for retsstatens grundlæggende principper.

Hvem tør tage et møde med mig, og hvem vil være den første der offentligt giver mig ret.

Eller vil du være den første som udtaler dig at jeg lyver, om det jeg skriver på www.banknyt.dk om Jyske Banks forbrydelser.

I kan ikke tie det her ihjel

🙈🙉🙊

 

Spørgsmål:

Er det Offerene som selv skal bekæmpe økonomiske kriminalitet, eller er det Myndighederne.

 

⚖️🤝💰🏦

Kære alle sammen se mine videoer her, og tag stilling til om det her er et stort problem for retssikkerheden, hvilket igen er en skandale.

 

Her et link til YouTube video Søndag 26-09-2021.

🙈

 

Se her YouTube videoen fra Vesterbrogade nr. 9. 24. September 2021.

🙉

 

Link til YouTube video 2. 03-06-2021. Klik her.

 

Hvis der er nogle af jer som, mener jeg i nogle af mine videoer udsætter jer for bagvaskelse, så venligst kontakt mig på +4522227713, for at få det klarlagt.

Har jeg har ret, og er mine beviser vandtætte for der jeg sige Jyske Bank har lavet, som Dokumentfalsk og Bedrageri, samt at Jyske Bank har lavet vanhjemmel.

 

Se lige alle de delte videoer her, og så aftal et møde med mig, for en nærmere gennemgang af mine beviser, for Jyske Banks mange overtrædelser af straffelovens bestemmelser.

Mvh Carsten Storbjerg Skaarup.

 

🗣️🎤🎥

 

Når jeg siger at korruption og kammerateri mellem advokater og stærkere institutioner og myndigheder findes og styrer Danmark, så er der nok en grund.

Og når jeg også siger, at de myndigheds personer der skulle beskytte den svage, mod stærke organisationer som Jyske Bank, der bevisligt har overtrådt loven, for at få en uberettiget økonomisk vinding, der er blivet et afgørende formuetab for den lille og svage part, men som myndighederne, ved kammerateri har valgt at vende deres øjne bort fra, så er det altså et stort problem for retssikkerheden.

 

Derfor vil jeg igen opfordre jer alle sammen, som får eller læser dette opslag, eller i som modtager det i mail.

Tag stilling.

 

Vil du beskylde mig for at lyve, og vil du beskylde mig for at udsætte nogle for bagvaskelse.

Så kommer i bare.

Alternativ kunne i jo svare på spørgsmålet.

Har jeg ret i at jeg har skrevet sandheden om Jyske Bank på BANKNYT dk

Og har jeg ret i at Jyske Bank koncernen ved ond tro har lavet Dokumentfalsk og Bedrageri.

 

🎭😊🎭

Jyske Bank, Lundgrens advokater, Lund Elmer Sandager advokater, Finanstilsynet, Folketinget, Finansministeriet, Justitsministeriet, Statsministeriet, ATP, Nationalbanken, Advokatnævnet, Advokatsamfundet, Bankdata, Anklage myndigheden, Domstolsstyrelsen, Hjorten Advokater, Kromann Reumert Advokater, Forbrugerstyrelsen, Dansk erhverv, DLA Piper Advokater, samt flere andre og pressen.

Mail som den 14-09-2021. i LINKET. og mailen 18-09-2021. I Linket, og så også 20-09-2021. i LINKET.

Således kan INGEN AF JER VÆRE I TVIVL, OM JYSKE BANKS OVERTRÆDELSER AF STRAFFELOVENS BESTEMMELSER.

Spørgsmålet er stadig hvad vil i gøre ved det.

 

Jeg ønsker dialog.

Og vil CEO Anders Christian Dam ringe mig op, og inviterer mig til Silkeborg for sammen med mig se om og hvad der er gået galt, og Anders Dam personlig vil love at rette op, så ingen andre igen skal kæmpe som mig.

Anders Christian Dam, du har hermed min tilladelse til også, at skrive til min advokat sig at du gerne vil tale med mig om det her.

Alt andet er for dumt.

 

Siden 2016 har Politiet, Finanstilsynet og flere andre myndigheder nægtet at tale med mig og dette problem.

 

Hvorfor Jyske Bank da heller ikke vil holde op, med at bedrage eller benytte dokument falsk, da samfundet til dato jo bare har dækket over det, Jyske Bank koncernen er naturligvis klar over de ustraffet, gentagne kan overtræde loven uden at det har en konsekvens.

Hvis i fortsat lukker jeres øjne for at dette beskrevet økonomiske kriminalitet, som jeg har skrevet Jyske Bank koncernen har stået bag, og med bestyrelsen i forening, så vokser sagen blot.

 

🎤🗣️⚖️

For at sikre et retfærdigt samfund, hvor loven gælder lige for alle, også at banker og advokater skal udsættes for retsforfølgelse, når de overtræder loven.

Så skal dem der ved kammerateri styrer, hvem der ikke må udsættes for efterforskning og strafforfølgning, jo stoppe deres måde at udnytte deres magt på.

⚖️

Og samtidig opfordrer Carsten igen de som mener at Carsten lyver og udsætter eksempelvis Jyske Bank, Lund Elmer Sandager advokater og Lundgrens advokater for bagvaskelse om at kontakte mig på mobil +4522227713. For et møde og gennemgang af mine beviser.

Jeg ønsker ikke at generere nogle, men jeg ønsker at kæmpe for at stoppe kammerateri, da det er alt ødelæggende for en retsstat.

Main suspect in Danish bank fraud case Jyske BANK Anders Dam, Jyske Bank suspected of million scams and corruption. Philip Baruch Advokat og Partner I Lund Elmer Sandager Les.dk Thomas Schioldan Sørensen rodstenen.dk - Lundgrens advokater. Dan Terkildsen. Rødstenen advokater. bestyrelsen Jyske Bank Sven Buhrækall. Kurt Bligaard Pedersen. Rina Asmussen. Philip Baruch. Jens Borup. Keld Norup. Christina Lykke Munk. Johnny Christensen. Marianne Lillevang. Anders Christian Dam. Niels Erik Jakobsen. Per Skovhus. Peter Schleidt. #Bank #AnderChristianDam #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #JyskeBank #ATP #PFA #MortenUlrikGade #GF Maresk #PhilipBaruch #LES #LundElmerSandager #Nykredit #MetteEgholmNielsen #Loan #Fraud #CasperDamOlsen #NicolaiHansen #JeanettKofoed-Hansen #AnetteKirkeby #SørenWoergaaed #BirgitBushThuesen #Gangcrimes #Crimes #Koncernledelse #jyskebank #Koncernbestyrelsen #SvenBuhrkall #KurtBligaardPedersen #RinaAsmussen #PhilipBaruch #JensABorup #KeldNorup #Chri

Jysk Bank troede aldrig at bankens bedrageri ville blive opdaget, men bankens kriminelle bande medlemmer glemte en vigtig detalje.

 

Hvis ikke staten og myndighederne som Finanstilsynet og Justitsministeriet med politiet og statsadvokaten, selv kan finde ud af at gøre noget ved det her problem, som er en skandale for Danmark som et retssamfund, så er Danmark et korrupt samfund, der styres af kammerateri, for at dække over de største kriminelle organisationer der har højtstående venner.

 

 

Altsammen er dokumenteret på www.banknyt.dk

⚖️

 

Kunden har gentagende gange, og meget tydeligt sagt og skrevet, at en Swap W015785. som Jyske Bank selv har lavet, er falsk og aldrig har været aftalt.

 

Swappen W015785. er en rentebytte til et, enslydende lån der i øvrigt heller ikke har eksisteret, hvilket klienten har bedt Lundgrens advokater om at fremlægge, og at Jyske Bank ved ond tro har manipuleret med aftale dokumenter, der ikke var aftalt eller underskrevet af kunden.

 

Jyske Bank har ved brugen af dokumentetfalsk dækket over et bestående bedrageri forhold, hvilket både Jyske Banks bestyrelse og Lund Elmer Sandager advokater i forening har stået bag, er blevet fortsat.

💰💰💰

Swappen W015785

Dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Jyske Bank Anders Dam. En sag om retssikkerheden for den lille mand, når danmarks største virksomheder som her Jyske Bank står bag organiseret kriminalitet, bistået af nogle af danmarks største advokat virksomheder, herunder Lundgrens og Lund Elmer Sandager. Når advokat nævnets medlemmer, i deres afgørelse på klagen 2020-1932. 30-06-2021. har valgt også at dækker over de rådne Lundgrens advokater, må grunden være tråde mellem Jyske Bank, Lundgrens og Lund Elmer Sandager op til advokatsamfundet, ellers ville advokat nævnets medlemmer næppe skrive, at det er advokaten i en sag, som alene selv bestemmer “her indsat i opslag 14-05-2021.”. Når advokaterne ikke behøver at inddrage deres klienter i hvad advokaten fortager sig, er retssikkerheden fjernet, og advokaten kan i vid udstrækning modarbejde at en dommer kan efterleve grundlovens § 64. Da advokater med advokat nævnets afgørelse må fjerne klientens påstande, uden aftale med klienten, så en dommer ikke kan dømme efter loven, da advokat nævnet har godkendt at advokater må fjerne klientens anbringer og beviser i en retssag.

Bilag 29.A. 19-02-2010. Fremlagt 18-12-2018. Af Lundgrens, Uden at være forklaret i Processkriftet.

Dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Jyske Bank Anders Dam. En sag om retssikkerheden for den lille mand, når danmarks største virksomheder som her Jyske Bank står bag organiseret kriminalitet, bistået af nogle af danmarks største advokat virksomheder, herunder Lundgrens og Lund Elmer Sandager. Når advokat nævnets medlemmer, i deres afgørelse på klagen 2020-1932. 30-06-2021. har valgt også at dækker over de rådne Lundgrens advokater, må grunden være tråde mellem Jyske Bank, Lundgrens og Lund Elmer Sandager op til advokatsamfundet, ellers ville advokat nævnets medlemmer næppe skrive, at det er advokaten i en sag, som alene selv bestemmer “her indsat i opslag 14-05-2021.”. Når advokaterne ikke behøver at inddrage deres klienter i hvad advokaten fortager sig, er retssikkerheden fjernet, og advokaten kan i vid udstrækning modarbejde at en dommer kan efterleve grundlovens § 64. Da advokater med advokat nævnets afgørelse må fjerne klientens påstande, uden aftale med klienten, så en dommer ikke kan dømme efter loven, da advokat nævnet har godkendt at advokater må fjerne klientens anbringer og beviser i en retssag.

Bilag 1. Swap W015785. 16-07-2008. Jyske Bank har selv lavet denne Swap.

Dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Jyske Bank Anders Dam. En sag om retssikkerheden for den lille mand, når danmarks største virksomheder som her Jyske Bank står bag organiseret kriminalitet, bistået af nogle af danmarks største advokat virksomheder, herunder Lundgrens og Lund Elmer Sandager. Når advokat nævnets medlemmer, i deres afgørelse på klagen 2020-1932. 30-06-2021. har valgt også at dækker over de rådne Lundgrens advokater, må grunden være tråde mellem Jyske Bank, Lundgrens og Lund Elmer Sandager op til advokatsamfundet, ellers ville advokat nævnets medlemmer næppe skrive, at det er advokaten i en sag, som alene selv bestemmer “her indsat i opslag 14-05-2021.”. Når advokaterne ikke behøver at inddrage deres klienter i hvad advokaten fortager sig, er retssikkerheden fjernet, og advokaten kan i vid udstrækning modarbejde at en dommer kan efterleve grundlovens § 64. Da advokater med advokat nævnets afgørelse må fjerne klientens påstande, uden aftale med klienten, så en dommer ikke kan dømme efter loven, da advokat nævnet har godkendt at advokater må fjerne klientens anbringer og beviser i en retssag.

Bilag XX. FREMLÆGGES. Jyske Bank forsøger igen 24-07-2008. At få kunden til at indgå aftale om denne ekstra rentebytte, hvilket ikke er blevet underskrevet.

Dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Jyske Bank Anders Dam. En sag om retssikkerheden for den lille mand, når danmarks største virksomheder som her Jyske Bank står bag organiseret kriminalitet, bistået af nogle af danmarks største advokat virksomheder, herunder Lundgrens og Lund Elmer Sandager. Når advokat nævnets medlemmer, i deres afgørelse på klagen 2020-1932. 30-06-2021. har valgt også at dækker over de rådne Lundgrens advokater, må grunden være tråde mellem Jyske Bank, Lundgrens og Lund Elmer Sandager op til advokatsamfundet, ellers ville advokat nævnets medlemmer næppe skrive, at det er advokaten i en sag, som alene selv bestemmer “her indsat i opslag 14-05-2021.”. Når advokaterne ikke behøver at inddrage deres klienter i hvad advokaten fortager sig, er retssikkerheden fjernet, og advokaten kan i vid udstrækning modarbejde at en dommer kan efterleve grundlovens § 64. Da advokater med advokat nævnets afgørelse må fjerne klientens påstande, uden aftale med klienten, så en dommer ikke kan dømme efter loven, da advokat nævnet har godkendt at advokater må fjerne klientens anbringer og beviser i en retssag.

Bilag XX. FREMLÆGGES. Jyske Bank forsøger igen 30-07-2008. At få kunden til at indgå aftale om denne ekstra rentebytte, hvilket heller ikke denne gang er blevet underskrevet.

 

Når Jyske Banks bestyrelse ved deres ordstyrernde formand CEO Anders Christian Dam, siden maj måned 2016. Har nægtet at svare kunden, der ikke tror på at Jyske Bank A/S koncernen er en hæderlig bank forretning, blev nødsaget til at stævne Nykredit, før det kan konstateres at Jyske Bank koncernen har løjet overfor, ikke kun kunden men også for domstolen omkring at der har været et bagvedliggende lån for en swap af, 16-07-2008.

Dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Jyske Bank Anders Dam. En sag om retssikkerheden for den lille mand, når danmarks største virksomheder som her Jyske Bank står bag organiseret kriminalitet, bistået af nogle af danmarks største advokat virksomheder, herunder Lundgrens og Lund Elmer Sandager. Når advokat nævnets medlemmer, i deres afgørelse på klagen 2020-1932. 30-06-2021. har valgt også at dækker over de rådne Lundgrens advokater, må grunden være tråde mellem Jyske Bank, Lundgrens og Lund Elmer Sandager op til advokatsamfundet, ellers ville advokat nævnets medlemmer næppe skrive, at det er advokaten i en sag, som alene selv bestemmer “her indsat i opslag 14-05-2021.”. Når advokaterne ikke behøver at inddrage deres klienter i hvad advokaten fortager sig, er retssikkerheden fjernet, og advokaten kan i vid udstrækning modarbejde at en dommer kan efterleve grundlovens § 64. Da advokater med advokat nævnets afgørelse må fjerne klientens påstande, uden aftale med klienten, så en dommer ikke kan dømme efter loven, da advokat nævnet har godkendt at advokater må fjerne klientens anbringer og beviser i en retssag.

Bilag D. 09-01-2012. Fremlagt af Jyske Banks advokat Lund Elmer Sandager.
Casper Dam Olsen Jyske Bank skriver uhæderligt og ved Ond Tro at kunden har “ændret” omlagt det bagvedliggende lån for swappen, som Nicolai Hansen 19-02-2010. Skrev fandtes.

Det er Faktum at Jyske Bank koncernen ved Lund Elmer Sandager advokater gentagne gange har løjet overfor domstolen, ved at fremlægge falske og manipuleret oplysninger.

Der findes ingen lån, der er ikke omlagt noget lån.

 

Dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Jyske Bank Anders Dam. En sag om retssikkerheden for den lille mand, når danmarks største virksomheder som her Jyske Bank står bag organiseret kriminalitet, bistået af nogle af danmarks største advokat virksomheder, herunder Lundgrens og Lund Elmer Sandager. Når advokat nævnets medlemmer, i deres afgørelse på klagen 2020-1932. 30-06-2021. har valgt også at dækker over de rådne Lundgrens advokater, må grunden være tråde mellem Jyske Bank, Lundgrens og Lund Elmer Sandager op til advokatsamfundet, ellers ville advokat nævnets medlemmer næppe skrive, at det er advokaten i en sag, som alene selv bestemmer “her indsat i opslag 14-05-2021.”. Når advokaterne ikke behøver at inddrage deres klienter i hvad advokaten fortager sig, er retssikkerheden fjernet, og advokaten kan i vid udstrækning modarbejde at en dommer kan efterleve grundlovens § 64. Da advokater med advokat nævnets afgørelse må fjerne klientens påstande, uden aftale med klienten, så en dommer ikke kan dømme efter loven, da advokat nævnet har godkendt at advokater må fjerne klientens anbringer og beviser i en retssag.

Bilag 30. først den 18-10-2016.
Lykkes det efter at have stævnet Nykredit, at få deres advokat Mette Egholm Nielsen, til at indrømme kunden aldrig har hjemtaget noget lån på 4.328.000 kr. I Nykredit.

Og iøvrigt er swappen af 16-07-2008. Heller aldrig blevet aftalt, eller underskrevet, uanset hvor meget Jyske Banks kammerater Lund Elmer Sandager advokater, har løjet overfor domstolen ved at fremlægge falske eller usande oplysninger overfor retten.

Og det selv om Jyske Banks advokater, Lund Elmer Sandager flere gange har ændret forklaring, efterhånden som jeg kunne bevise at Jyske Bank koncernen har løjet overfor domstolen for at skuffe i retsforhold.

Det har jeg lagt frem på BANKNYT.

 

Denne kriminalitet og det er strafbar og kriminelle forhold som jeg siden 2016, har skrevet om høre hjemme i anklagerne myndigheden.

Det er ikke meningen at offeret selv skal kæmpe for at stoppe det kammerateri som er til fare for at ødelægge retssikkerheden for det danske samfund, der af omverden regnes for det mindst korrupte land.

 

I som selv myndighederne har dækket over det her, ved at stikke hovedet dybt ned i jorden, der er på tide i regere.

 

Et dokument W015785som kunden siger og skrev til flere af Lundgrens advokater og ansatte, at han aldrig har aftalt eller underskrevet, hvorfor Lundgrens advokater bliver ansat til at fremlægge blandt andet. dette for domstolen i sagen BS-402/2015-VIB.

🤝💰😆

De ansatte partnere og ledelsen i Lundgrens advokater må have grinet af klienten, som de korrupte Lundgrens advokater modarbejde, mens Jyske Banks bestyrelse godkendte en million stor returkommission til Lundgrens advokater for hjælpen.

💰🤝🎭💰

 

Lundgrens advokater skjulte også overfor klienten, at Lundgrens advokater i Processkrift 2. 2 september 2019. har fremlagt noget andet end hvad klienten kontinuerligt har påstået.

Dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Jyske Bank Anders Dam. En sag om retssikkerheden for den lille mand, når danmarks største virksomheder som her Jyske Bank står bag organiseret kriminalitet, bistået af nogle af danmarks største advokat virksomheder, herunder Lundgrens og Lund Elmer Sandager. Når advokat nævnets medlemmer, i deres afgørelse på klagen 2020-1932. 30-06-2021. har valgt også at dækker over de rådne Lundgrens advokater, må grunden være tråde mellem Jyske Bank, Lundgrens og Lund Elmer Sandager op til advokatsamfundet, ellers ville advokat nævnets medlemmer næppe skrive, at det er advokaten i en sag, som alene selv bestemmer “her indsat i opslag 14-05-2021.”. Når advokaterne ikke behøver at inddrage deres klienter i hvad advokaten fortager sig, er retssikkerheden fjernet, og advokaten kan i vid udstrækning modarbejde at en dommer kan efterleve grundlovens § 64. Da advokater med advokat nævnets afgørelse må fjerne klientens påstande, uden aftale med klienten, så en dommer ikke kan dømme efter loven, da advokat nævnet har godkendt at advokater må fjerne klientens anbringer og beviser i en retssag.

Her kan du tydelig se at Lundgrens partner Dan Terkildsen 2 september 2019. skriver i Processkrift 2. at klienten den 16-07-2008. har Indgået en swap aftale med Jyske Bank, hvilket er direkte imod hvad klienten påstår.

FAKTUM.

Et Processkrift som Lundgrens advokater ved partner Dan Terkildsen, efterfølgende ikke engang vil udlevere klienten en kopi af.

 

🤝💰

Efterfølgende at Jyske Bank koncernen så bestak Lundgrens advokater, til ikke at fremlægge klientens anbringer mod Jyske Bank, fremlagde Lundgrens ansatte Emil Hald Vendelbo Winstrøm så for Partner Dan Terkildsen og Lundgrens advokater, at kunden i Jyske Bank, og iøvrigt Lundgrens klient, at kunden har indgået denne Swap W015785. med Jyske Bank den 16-07-2008.

 

Hvilket er direkte modsat alt hvad Klienten kontinuerligt har påstået og fremlagt til de mange ansatte i Lundgrens advokater.

 

Hvilket også er fremlagt for advoknævnet, med fuld dokumentation.

 

🤝💰

Hvem vil stole på advokater der både som Lundgrens advokater og Lund Elmer Sandager advokater, som sammen i forening, reelt har været medvirkende til at Jyske Banks bedrageri mod kunde kunne fortsætte i årevis.

⚖️

Om konsekvenserne for denne her skandale, er så voldsom at Finanstilsynet og statens institutioner samt også Folketingets medlemmer, ved at denne her gang kan de ikke dække over, at Jyske Bank koncernen sammen med ledelsen og flere medarbejderne, med hjælp fra Lund Elmer Sandager advokater og Lundgrens advokater har stået bag, Jyske Banks fortsatte svig forbrydelser, eller bedrageri mod kunde i Jyske Bank A/S.

Selv om ingen af de som gentagne gange er blevet fremlagt oplysninger, om Jyske Banks forbrydelser, har ønsket at blande sig, eller kommentere mine påstande og beviser for at Jyske Bank koncernen har lavet og brugt.

Dokumentfalsk, Bedrageri, Vildledning, Fuldmagtsmisbrug, Mandatsvig, Vanhjemmel, Bestikkelse, for at få kunden altså mig Carsten Storbjerg Skaarup i en forvildelse, for at dække over Jyske Banks forbrydelser.

Et bestående bedrageri som er vedvarende, forældes ikke før tidligst efter 10 år. fra det bliver opdaget, og til bedraget slutter.

I sagen som i alle sammen herunder kender til, spørgsmålet er bare hvad vil i gøre det, i ved jo godt i ikke kan tie denne skandale ihjel.

Vil i fortsætte med at dække over Jyske Banks forbrydelser, og forsøge at offer retssikkerheden for danskerne, på samme måde som advokatnævnet har valgt at dække over deres kammerater, som er enten korupte eller direkte medvirkede til den organiseret kriminalitet, jeg skriver Jyske Bank koncernen har stået bag.

 

I ved det alle sammen, og lad nu være med at fortsætte med at ingurer mig, det er sagen for alvorlig til.

direktion@jyskebank.dk
Morten Ulrik Gade • MUG@jyskebank.dk
martin.nielsen@jyskebank.dk
ATV@lundgrens.dk
MKI@lundgrens.dk
tkr@lundgrens.dk
nri@lundgrens.dk
ama@lundgrens.dk
kra@lundgrens.dk
mto@les.dk
lc@les.dk
msn@les.dk
jro@les.dk
mmn@les.dk
cbe@les.dk
hst@les.dk
nwe@les.dk
Kristian Ambjørn Buus-Nielsen • kbn@les.dk
Philip Baruch • pb@les.dk
hho@les.dk
cb@les.dk
pme@les.dk
Dan Terkildsen Lundgren Advokater • DAT@lundgrens.dk
finanstilsynet@ftnet.dk
REU@ft.dk
mette.abildgaard@ft.dk
marlene.ambo-rasmussen@ft.dk
simon.ammitzboll@ft.dk
kirsten.normann.andersen@ft.dk
ida.auken@ft.dk
liselott.blixt@ft.dk
anne.sophie.callesen@ft.dk
henrik.dahl@ft.dk
uffe.elbaek@ft.dk
jakob.ellemann-jensen@ft.dk
stm@stm.dk
naser.khader@ft.dk
rosa.lund@ft.dk
inger.stojberg@ft.dk
mette.thiesen@ft.dk
pernille.vermund@ft.dk
fm@fm.dk
Justitsministeriet • jm@jm.dk
kmj@atp.dk
kf@nationalbanken.dk
postkasse@advokatsamfundet.dk
Postkasse – Klagesagsafdelingen • klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk
bankdata@bankdata.dk
SAK@ankl.dk
post@domstolsstyrelsen.dk
info@horten.dk
bfr@hjorten.dk
jsj@kromannreumert.com
mail@kromannreumert.com
kfst@kfst.dk
HHY@danskerhverv.dk
info@danskerhverv.dk
martin.lavesen@dk.dlapiper.com
denmark@dk.dlapiper.com
Lene Gregersen Kaasgaard • Lene.Kaasgaard@ft.dk

Og

privateksklusivkbh@jyskebank.dk
acquisition.finance@jyskebank.dk
almentbyggeri@jyskebank.dk
andelsboligforeninger@jyskebank.dk
erhvervsejendomme@jyskebank.dk
iek@jyskebank.dk
lck@jyskebank.dk
lek@jyskebank.dk
nek@jyskebank.dk
privatebanking.koebenhavn@jyskebank.dk
servicecenter.koebenhavn@jyskebank.dk
trade-finance@jyskebank.dk
nicolai-hansen@jyskebank.dk
Casper Dam Olsen • Casper-dam@jyskebank.dk
jkh@jyskebank.dk
Tina Agergaard • AGERGAARD@jyskebank.dk
Mette Marie Nielsen • mmn@lundgrens.dk
EMW@lundgrens.dk
sly@lundgrens.dk

 

Bedraget er startet i 2008/2009. Bedraget er opdaget i 2016. Og så er bedraget fortsat frem til 2021. Og kan derfor først nu opgøres.

 

 

Om flere dommer som Kurt Rasmussen vil gøre hvad de kan, for at ned skyde retssikkerheden for den enkelte danske borger ? det vil tiden jo vise, men vi har da heldigvis EU DOMSTOLEN.

Men når selv staten ønsker at dække over Jyske Banks forbrydelser, så bliver de jo ikke fremlagt for domstolen, smart nok men skidt for samfundet.

🤝

Lundgrens advokater der også var blevet ansat til at fremlægge, at Jyske Banks advokater fra Lund Elmer Sandager advokater, gentagne gange har løjet overfor domstolen, ved at fremlægge falske manipuleret oplysninger overfor domstolen, for at skuffe i retsforhold.

Også dette undlod Lundgrens advokater at fremlægge cevilretlig.

⚠️⚠️⚠️

Da Lundgrens advokater besluttede at de gerne ville stemples som de korrupte advokater de reelt er, ved at tage mod million stor returkommission, altså bestikkelse mod ikke at fremlægge Lundgrens egen klientens svig og falsk anbringer mod den kriminelle organisation Jyske Bank A/S.

 

Ja så vokser sagen, og vi ser nu en kæmpe skandale uden sidestykke i dansk rets historie.

Blot fordi Anders Christian Dam har så meget magt at han kan ødelægge banken.

🙈🙉🙊

Et par af Lundgrens ledende partner og deres diriktør, har stukket hovedet så dybt ned i jorden, at de selv har blokeret min mailadresse, som om sagen kan fejes ind under gulvtæppet.

⚖️🏦🕯️

Lundgrens advokater blev indklaget til advoknævnet, hvor kammerateri åbenbart er styrende for hvad nævnets medlemmer vil gøre.

 

Her lægger Højesteretsdommer Kurt Rasmussen stilen, og som formand vælger Dommer Kurt Rasmussen at afvise klagen, og alle 27 klage forhold i klagen 2020-1932. over Lundgrens advokater.

Hvilket advokat samfundets formand Martin Lavesen fra DLA Piper Advokater støtter op om.

🤣🎥

Advokat nævnets medlemmer, er af den opfattelse at Lundgrens advokater har optrådt som en hver anden af advokatnævnets medlemmer, da nævnte medlemmer besluttede at Lundgrens advokater og Dan Terkildsen ikke har overtrådt god advokat skik.

 

🤝😆⚖️⚠️

 

Når Advokat Samfundets formand Martin Lavesen fra DLA Piper Advokater, bakker op om advokat nævnets formand højesteretsdommer Kurt Rasmussen.

Hvem har så ved kammerateri, været med til at dække over de korrupte Lundgrens advokater, for igen at dække over de løgnagtige Lund Elmer Sandager advokater for at dække over den organiseret kriminalitet som her Jyske Bank koncernen har stået bag.

🤝😆

Det har advokat nævnets formand, Højesteretsdommer Kurt Rasmussen, fra domstolsstyrelsen og advokater som Birgitte Frølund fra Hjorten Advokater. / Jens Steen Jensen fra Kromann Reumert Advokater. / Jurist Rikke Skadhauge Seerup Krogsgaard fra Forbrugerklagenævnet. / Henrik Hyltoft fra Dansk erhverv.

🤝💪

Der alle siger at det er Advokaten som bestemmer, hvad klienten må fremlægge, og at en partner i et advokatfirma, som her ved Lundgrens gerne må give rådgivning til Jyske Bank A/S i en handel til 600.000.000 dkk.

Og det samtidig med en anden Partner kort tid før, var blevet ansat til at fremlægge en større svig og falsk sag mod Jyske Bank A/S, hvilket Lundgrens advokater dog efterfølgende Jyske Bank A/S bestak Lundgrens advokat partnerselskab.
Dirækte har modarbejdet blev fremlagt.

 

Istedet har Lundgrens ved Dan Terkildsens, Mette Marie Nielsen og Emil Hald Vendelbo Winstrøm, direkte mod klientens anbringer, uhæderligt ændret klientens anbringer, og fremlagt den ændret påstand, som Lundgrens advokater desuden skjulte for klienten.

Denne handling har advokat nævnet og formanden for advokat samfundet blåstemplet som god advokat skik, eller er det ihvertfald ikke en overtrædelse af god advokat skik siger Dommer Kurt Rasmussen og de øvrige medvirkende fra advoknævnet.

🤝

Denne handling har konsekvenser for alle advokater og for retssikkerheden.

Når Advokat nævnet har besluttet, sammen at dække over de korupte Lundgrens advokater, og dermed også dækker over Jyske Banks brug af

Dokumentetfalsk og Bedrageri, Vildledning Fuldmagtsmisbrug, Mandatsvig, Udnyttelse hvilket også advokat samfundets formand Martin Lavesen fra DLA Piper Advokater, støtter op om.

🤝💪⚖️🎥

Så er det vel at betragte som samfunds skadelig virksomhed, når flere advokater i forening dækker over korupte advokater og bankers strafbare handlinger.

🙈🙉🙊

 

Advokat nævnet har 30-06-2021. dirækte rettet et angreb på danskernes retssikkerhed, hvilket understreger du ikke kan stole på de mange advokatvirksomheder, hvor advokat nævnets medlemmer er ansatte i, advokat nævnet styres af kammerateri, og flere af disse medlemmer har ved at dække over de korupte Lundgrens advokater, medvirket til at dækket over den organiseret kriminalitet som Jyske Bank koncernen står bag, h forhindret retfærdighed.

🗣️🎤

 

Jeg beder kun om, at den danske stat og at politikerne tager denne her sag alvorlig, og at myndighederne handler på de oplysninger og beviser, de alle løbende siden maj 2019. har modtaget om Jyske Bank A/S og Lund Elmer Sandager advokater samt Lundgrens advokater.

🕯️🏦

 

Der er ikke noget andet jeg hellere vil, end at hjælpe staten og myndighederne til at sikker at Danmark er et retssamfund, hvor loven gælder for alle.

Og da Danmark er et samfund, hvor kriminelle bliver stillet til ansvar, og retsforfulgt for deres handlinger, og det gælder også for Jyske Banks bestyrelse Herunder CEO Anders Christian Dam og flere ansatte, samt deres advokater fra Lund Elmer Sandager som Philip Baruch og Lundgrens advokater.

🎬🗣️🎤🎥🎞️

 

Mine små morsomme videoer vil fortsætte frem til mindst Anders Christian Dam er blevet fyret, og der bliver ryddet op i det kammerateri som åbenbart, er hævet over loven og reelt styre Danmark.

🙈🙉🙊💰

 

Hvad jeg skriver her og på hjemmesiden BANKNYT dk er Sandheden og FAKTUM.

Med venlig hilsen

Carsten Storbjerg Skaarup
Søvej 5.
3100 Hornbæk

Telefon +4522227713

 

Jeg har noteret at disse 2 fra Lundgrens advokater nægter at se at advokat firmaet er villig til at tage mod bestikkelse for at offer retssikkerheden for den lille mand.

 

26-09-2021. Om de korupte Lundgrens advokater, og den kriminelle Jyske bank.

LUK Jyske Bank. Kunde udfordrer særligt Anders Christian Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus, Peter Schleidt, og Lund Elmer Sandager advokater ved ledelsen samt Philip Baruch, tillige med Lundgrens advokater ved ledelsen og særligt Dan Terkildsen, samt advokat samfundet ved deres formand Martin Lavesen, men også advoknævnet med deres formand Højesterets dommer Kurt Rasmussen, Birgitte Frølund, Jens Steen Jensen, Jurist Rikke Skadhauge Seerup Krogsgaard, Henrik Hyltoft, til at mødes og gennemgå mine beviser for Jyske Banks bedrageri, samt at Jyske Bank må have bestukket Lundgrens. TØR I MØDES MED MIG. Har jeg ret skal Jyske Bank lukkes. I KAN JO BARE SVARE OG MENER I DET ER BAGVASKELSE, SÅ KOMMER I BARE.

Partner for Lundgrens Thomas Kræmer, ønsker ikke at at forholde sig til, at Lundgrens advokater har taget mod den returkommission / bestikkelse, som Jyske Banks ledelse betalte Lundgrens advokater, for ikke at fremlægge nogle af klientens SVIG & FALSK anbringer mod Jyske Bank koncernen.
Hvorfor Thomas Kræmer forsøger at stikke hovedet dybt ned i jorden, og blot har blokeret for den klient, som Lundgrens advokater, ved partner Dan Terkildsen bevidst snød og manipuleret med, for at få klienten til at stole på Lundgrens advokater, mens Lundgrens advokater varetager modparten Jyske Banks interesser.
Hvilket Lundgrens gjorde for at dække over Jyske Banks svig og falsk forbrydelser.
Men også for at Lundgrens advokater skulle skuffe i retsforhold, mod at Jyske Bank A/S, så til gengæld for ydelsen betalte Lundgrens advokater en million stor bestikkelse /returkommission.
Hvilket Thomas Kræmer ikke ønsker at forholde sig til, efter Lundgrens advokater blev taget for at være dybt I-loyale og KORRUPTE, og dette 24 september 2019. Blev fremlagt for Lundgrens, og 7 maj 2020. Blev fremlagt for Lundgrens bestyrelse, Lundgrens advokater er løbende blevet opfordret til at svare, men de er bange for at forholde sig til sandheden, nemlig at Lundgrens advokat partnerselskab er dybt korrupte.
Hvorfor ingen fra Lundgrens advokater har ville kommentere på at være taget af tidligere kunde, for at være bestukket til at ændre klientens påstande, dette forsøger Lundgrens venner så med Højesterets dommer Kurt Rasmussen formand i advokat nævnet og advokat samfundets formanden Martin Lavesen nu, ved kammerateri også at dække over.
Tænker det reelt er for at dække over Jyske Banks forbrydelser som udført i forening, blandt andet ved Anders Christian Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus og Peter Schleidt med flere.

LUK Jyske Bank. Kunde udfordrer særligt Anders Christian Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus, Peter Schleidt, og Lund Elmer Sandager advokater ved ledelsen samt Philip Baruch, tillige med Lundgrens advokater ved ledelsen og særligt Dan Terkildsen, samt advokat samfundet ved deres formand Martin Lavesen, men også advoknævnet med deres formand Højesterets dommer Kurt Rasmussen, Birgitte Frølund, Jens Steen Jensen, Jurist Rikke Skadhauge Seerup Krogsgaard, Henrik Hyltoft, til at mødes og gennemgå mine beviser for Jyske Banks bedrageri, samt at Jyske Bank må have bestukket Lundgrens. TØR I MØDES MED MIG. Har jeg ret skal Jyske Bank lukkes. I KAN JO BARE SVARE OG MENER I DET ER BAGVASKELSE, SÅ KOMMER I BARE.

Partner for Lundgrens bestyrelse Axel Tobias Vieth, ønsker ikke at at forholde sig til, at Lundgrens advokater har taget mod den returkommission / bestikkelse, som Jyske Banks ledelse betalte Lundgrens advokater, for ikke at fremlægge nogle af klientens SVIG & FALSK anbringer mod Jyske Bank koncernen.
Hvorfor Axel Tobias Vieth forsøger at stikke hovedet dybt ned i jorden, og blot har blokeret for den klient, som Lundgrens advokater, ved partner Dan Terkildsen bevidst snød og manipuleret med, for at få klienten til at stole på Lundgrens advokater, mens Lundgrens advokater varetager modparten Jyske Banks interesser.
Hvilket Lundgrens gjorde for at dække over Jyske Banks svig og falsk forbrydelser.
Men også for at Lundgrens advokater skulle skuffe i retsforhold, mod at Jyske Bank A/S, så til gengæld for ydelsen betalte Lundgrens advokater en million stor bestikkelse /returkommission.
Hvilket Axel Tobias Vieth ikke ønsker at forholde sig til, efter Lundgrens advokater blev taget for at være dybt I-loyale og KORRUPTE, og dette 24 september 2019. Blev fremlagt for Lundgrens, og 7 maj 2020. Blev fremlagt for Lundgrens bestyrelse, Lundgrens advokater er løbende blevet opfordret til at svare, men de er bange for at forholde sig til sandheden, nemlig at Lundgrens advokat partnerselskab er dybt korrupte.
Hvorfor ingen fra Lundgrens advokater har ville kommentere på at være taget af tidligere kunde, for at være bestukket til at ændre klientens påstande, dette forsøger Lundgrens venner så med Højesterets dommer Kurt Rasmussen formand i advokat nævnet og advokat samfundets formanden Martin Lavesen nu, ved kammerateri også at dække over.
Tænker det reelt er for at dække over Jyske Banks forbrydelser som udført i forening, blandt andet ved Anders Christian Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus og Peter Schleidt med flere.

 

Mvh Carsten Storbjerg Skaarup

Søvej 5

3100 Hornbæk

+452222713