18-09-2021. Information about corruption and abuse of power among Danish banks and large law firms. / Her en opfordring, er Lundgrens advokater. – Lund Elmer Sandager advokater. Eller måske Jyske Bank A/S udsat for bagvaskelse, og dækker advokat nævnet over korrupte advokater og kriminelle banker, eller er det som står skrevet på banknyt.dk om jer alle sammen blot sandheden. I kan jo bare komme hvis i vil have en samtale.

Opdateret 19-09-2021. Har delt mailen til Lundgrens advokater 18. sep. 2021 15.18.

Under denne her video, finder du mailen til Lundgrens advokater, som er sendt 18. September 2021. Og delt direkte med dem der styrer Danmark, politiet og den dømmende magt.

Også med en ny opfordring, til at besvare spørgsmålet fra 14 september. om Jeg Carsten Storbjerg Skaarup har udsat Jyske Bank koncernen, Lundgrens advokater, Lund Elmer Sandager advokater eller måske andre for bagvaskelse, ved det jeg skriver på www.banknyt.dk eller om jeg har ret.

Mali er sendt til Lundgrens advokat partnerselskab, men er til jer alle sammen.

Youtube Video nr 3. 18. September 2021. ovenfor kan også ses på YouTube i dette LINK.

Her er de nyeste 3 videoer. Nr. 1Nr. 2.  Nr. 3. September 2021.

På Banknyt. 03-05-2021, finder du flere delte videoer.

🗣️☎️🤣🎥

Information about corruption and abuse of power among Danish banks and large law firms. / Her en opfordring, er Lundgrens advokater. – Lund Elmer Sandager advokater. Eller måske Jyske Bank A/S udsat for bagvaskelse, og dækker advokat nævnet over korrupte advokater og kriminelle banker, eller er det som står skrevet på banknyt.dk om jer alle sammen blot sandheden. I kan jo bare komme hvis i vil have en samtale.

Er du journalist og ønsker du kopi af de orginiale mails som findes på banknyt, til dokumentation for en historie, eller Laver du undervisnings materiale til advokater eller journalister, og ønsker at bruge materialer fra banknyt til undervisning, venligst kontakt Carsten Storbjerg. +4522227713

Til.

Jyske Bank, Lundgrens advokater, Lund Elmer Sandager advokater, Finanstilsynet, Folketinget, Finansministeriet, Justitsministeriet, Statsministeriet, ATP, Nationalbanken, Advokatnævnet, Advokatsamfundet, Bankdata, Anklage myndigheden, Domstolsstyrelsen, Hjorten Advokater, Kromann Reumert Advokater, Forbrugerstyrelsen, Dansk erhverv, DLA Piper Advokater, samt flere andre og pressen.
Mailen er sendt til disse, lige som disse andre mails den 14-09-2021. i LINKET. og mailen 18-09-2021. I Linket, og så også 20-09-2021. i LINKET. således kan INGEN VÆRE I TVIVL, OM JYSKE BANKS OVERTRÆDELSER AF STRAFFELOVENS BESTEMMELSER, så kan i vælge alle sammen fortsat at dække over Jyske Banks forbrydelser, efter hvad der står i straffeloven som STRAFBARE FORHOLD, eller i kan vælge at handle for at sikker danskerne, at loven er lige for alle, og enhver der laver dokument falsk og bedrageri, eller anden kriminalitet vil blive straffet, også banker, apropos banker, så er naturligvis også Nationalbanken blevet orienteret flere gange tidligere, blandt andet i denne her mail 12-09-2021. SE LINKET.

 

Til.

direktion@jyskebank.dk
Morten Ulrik Gade • MUG@jyskebank.dk
martin.nielsen@jyskebank.dk
ATV@lundgrens.dk
MKI@lundgrens.dk
tkr@lundgrens.dk
nri@lundgrens.dk
ama@lundgrens.dk
kra@lundgrens.dk
mto@les.dk
lc@les.dk
msn@les.dk
jro@les.dk
mmn@les.dk
cbe@les.dk
hst@les.dk
nwe@les.dk
Kristian Ambjørn Buus-Nielsen • kbn@les.dk
Philip Baruch • pb@les.dk
hho@les.dk
cb@les.dk
pme@les.dk
Dan Terkildsen Lundgren Advokater • DAT@lundgrens.dk
finanstilsynet@ftnet.dk
REU@ft.dk
mette.abildgaard@ft.dk
marlene.ambo-rasmussen@ft.dk
simon.ammitzboll@ft.dk
kirsten.normann.andersen@ft.dk
ida.auken@ft.dk
liselott.blixt@ft.dk
anne.sophie.callesen@ft.dk
henrik.dahl@ft.dk
uffe.elbaek@ft.dk
jakob.ellemann-jensen@ft.dk
stm@stm.dk
naser.khader@ft.dk
rosa.lund@ft.dk
inger.stojberg@ft.dk
mette.thiesen@ft.dk
pernille.vermund@ft.dk
fm@fm.dk
Justitsministeriet • jm@jm.dk
kmj@atp.dk
kf@nationalbanken.dk
postkasse@advokatsamfundet.dk
Postkasse – Klagesagsafdelingen • klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk
bankdata@bankdata.dk
SAK@ankl.dk
post@domstolsstyrelsen.dk
info@horten.dk
bfr@hjorten.dk
jsj@kromannreumert.com
mail@kromannreumert.com
kfst@kfst.dk
HHY@danskerhverv.dk
info@danskerhverv.dk
martin.lavesen@dk.dlapiper.com
denmark@dk.dlapiper.com
Lene Gregersen Kaasgaard • Lene.Kaasgaard@ft.dk
CC.
nicolai-hansen@jyskebank.dk
Casper Dam Olsen • Casper-dam@jyskebank.dk
jkh@jyskebank.dk
Tina Agergaard • AGERGAARD@jyskebank.dk
Mette Marie Nielsen • mmn@lundgrens.dk
EMW@lundgrens.dk
sly@lundgrens.dk
18. sep. 2021 15.18.

18. September 2021.

(Et par skrive fejl rettes.)

Til Lundgrens advokater.

Jer andre som er direkte modtager:

Er omtalte eller dem som bør reagere på disse oplysninger, men jeg er jo er ret alene om at kæmpe, for et samfund hvor kammerateri og korruption blandt advokatsamfundets medlemmer, og hvor kammerateri findes dybt ind i advokatnævnet.

Mens i nok stadig tænker over hvordan i kan stoppe min kamp, for at sikker et retfærdigt samfund, og at der er retssikkerhed i Danmark, samt at loven er lige for alle, og enhver som laver dokument falsk, bedrageri, mandatsvig, vanhjemmel, udnyttelse, vildledning bruger bestikkelse, lyver overfor domstolen for at skuffe i retsforhold, og så videre, vil blive efterforsket og retsforfulgt af myndighederne.

Og ingen må være i tvivl om at går de til en Advokat, skal de være sikker på at de stole på advokaten, men hvis advokaten optræder uredeligt, må de kunne stole på at der ikke findes kammerateri blandt Advokatnævnets medlemmer, som modarbejder retfærdighed for at dække over en kollega, som jeg har skrevet på banknyt.

Hvis ingen vil rette samfundets retssikkerhed op, må det være politisk.

📣

Og hvis heller ikke nogle politikere, eller partier på Christiansborg ønsker at blande sig, i min kamp for at stoppe eksempelvis Jyske Banks brug af dokumentet falsk og bedrageri, samt stoppe korruption mellem private organisationer og advokater, som det er sket mellem Jyske Bank koncernen og Lundgrens advokater, for at hindre et retfærdigt samfund.

Så ser det slemt ud for danskernes retssikkerhed, og det må da være en Skandale, men som ingen andre end mig, åbenbart syntes skal fremlægges.

📝

Når men.

Kære Lundgrens advokat partnerselskab.

Ledelsen.

😅

Og særligt jeres snue partner, den konservative Dan Terkildsen.

Jeg skriver her til alle partnere og ansatte i i Lundgrens advokater og Lundgrens ledelse samt direktør, i har fået flere henvendelser.

📣📝

Jeg har siden september / oktober 2019. offentligt bekendtgjort på siden www.BankNyt.dk at Lundgrens advokater har taget mod returkommission / bestikkelse fra Jyske Bank A/S for at modarbejde klientens anbringer mod Jyske Bank koncernen blev fremlagt for domstolen, hvilket var for at ville skuffe i retsforhold.

Hvis i er uenig.

Så venligst forklare hvorfor mine påstande mod Jyske Bank A/S ikke af Lundgrens advokater blev fremlagt for domstolen.

Og venligst bed mig rette, såfremt i finder nogle fejl i oplysninger på banknyt, eller noget andet sted.

Jeg har jo intet ønske om at kalde Lundgrens advokater for KORRUPTE, hvis jeres ansatte blot er mindre begavede, og ikke bør have lov at fortsætte som advokater.

😊😆😅😂🤣

Det for sjov, ved at jeres partner Dan Terkildsen som er voldgiftdommer, udemærket ved hvad han laver, hvorfor det understøtter at det har været bevidst og en målrettet indsats for Lundgrens, at manipulere med klientens påstande, og lade klienten tro på at Lundgrens advokater arbejde for klienten, og at klienten kunne stole på Lundgrens advokater, i kan jo læse de delte udskrifter af bare 4 samtaler, eller lytte til dem igen.

🙈🙉🙊

Mailen fortsætter neden under.

Indsættes her optagelser og side 2 fra Processkrift 2. 2. September 2019. Alt sammen findes også i klagen over Lundgrens advokater og deres partner Dan Terkildsen, hvilket advokat nævnet fandt ikke har optrådt i strid med god advokat skik.

Lyt de 4 samtaler, som på skrift er fremlagt til advokat nævnet, og se hvad Dan Terkildsen og Emil Hald Vendelbo Winstrøm fremlagde 2 september 2019. Bag ryggen af klienten, hvad der er sagt på disse optagelser, er også skrevet til Lundgrens advokater, at top advokater og også en højesteretsdommer, med flere så vælger at dække over det korrupte Lundgrens advokat partnerselskab, er skandaløst.

Hvad gør myndighederne så som finanstilsynet og politiet ?. Forløbet tør de ikke tage hovedet op af jorden, og stoppe Jyske Bank og deres medvirkede advokater som Lundgrens advokat og Lund Elmer Sandager advokater.

Dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Jyske Bank Anders Dam. En sag om retssikkerheden for den lille mand, når danmarks største virksomheder som her Jyske Bank står bag organiseret kriminalitet, bistået af nogle af danmarks største advokat virksomheder, herunder Lundgrens og Lund Elmer Sandager. Når advokat nævnets medlemmer, i deres afgørelse på klagen 2020-1932. 30-06-2021. har valgt også at dækker over de rådne Lundgrens advokater, må grunden være tråde mellem Jyske Bank, Lundgrens og Lund Elmer Sandager op til advokatsamfundet, ellers ville advokat nævnets medlemmer næppe skrive, at det er advokaten i en sag, som alene selv bestemmer “her indsat i opslag 14-05-2021.”. Når advokaterne ikke behøver at inddrage deres klienter i hvad advokaten fortager sig, er retssikkerheden fjernet, og advokaten kan i vid udstrækning modarbejde at en dommer kan efterleve grundlovens § 64. Da advokater med advokat nævnets afgørelse må fjerne klientens påstande, uden aftale med klienten, så en dommer ikke kan dømme efter loven, da advokat nævnet har godkendt at advokater må fjerne klientens anbringer og beviser i en retssag.

Her kan du tydelig se at Lundgrens partner Dan Terkildsen 2 september 2019. skriver i Processkrift 2. at klienten den 16-07-2008. har Indgået en swap aftale med Jyske Bank, hvilket er direkte imod hvad klienten påstår.

Og nederst skriver Lundgrens advokater igen noget som ikke er sandt. det nye lån 4.328.000 fra 22 maj 2009. Hvilket også er faktuelt forkert.

Eftersom der ikke findes noget lån på 4.328.000 dkk, og iøvrigt er der ikke hjemtaget noget lån den 22 maj 2009.

Alt dette sammenblander Lundgrens advokater, på samme måde som Jyske Bank med et andet projekt, uden at skrive det i processkrift 2.

Der findes god nok et andet projekt, med et andet tilbud, dette tilbud 4.300.000 DKK blev hjemtaget 3 juli 2009.

Hvilket klienten har skrevet til Lundgrens som ikke ønskede at svare, eller regere på klientens henvender.

Ligesom Lundgrens advokater ikke ville udlevere en kopi af dette dokument / Processkrift 2 til klienten, dette har advokat nævnet 30-06-2021. I klagen 2020-1932. over Lundgrens og Dan Terkildsen besluttet, at det har klienten heller ikke ret til at få.

Når advokaten som her Lundgrens, har bestemt at klienten ikke må få kopi af alle sagsøgtes og sagsøgers !. processkrifter, er grunden naturligvis at Jyske Bank koncernen har bestukket Lundgrens advokater til direkte at ændre i klientens påstande, og samtidig skjule dette overfor klienten ved at tilbageholde Processkrifter for klienten.

Hvilket advokats nævnets medlemmer synes er fantastisk flot advokat arbejde, og slet ikke er en overtrædelse af god advokat skik.

Der må være mindst 5 medlemmer i advokat nævnet, som selv ønsker at kunne tage mod bestikkelse, hvis advokat nævnets medlemmer af Jyske Bank eller en anden bank bliver tilbudt returkommission, for at skade deres klienters retssikkerhed og interesser, mod betaling.

når klienten skriver at Swappen af 16-07-2008. Er falsk og ikke aftalt, så må advokaten gerne ændre klients påstand. Uanset hvor oftere klienten har skrevet det, og advokaten behøver ikke at svare på henvendelser som Eks. BILAG 40. klientens påstande 6/12-2018. &  BILAG 106. 11/8-2019.

og igen 18-08-2019. Bilag 109.

ligeledes sender klienten 23-08-2019. sms`er som BILAG 114. i “Lundgrens” må ikke fremlægge noget til retten, uden klientens godkendelse.       

BILAG 115. klienten skærer igen sine påstande ud for Lundgrens 27/8-2019. og gør det meget klart over for Lundgrens advokater at Partner Dan Terkildsen, intet må fremlægge uden at klienten FØRST har godkendt det Lundgrens agter at fremlægge.

Hvilket også skrives til Emil Hald Winstrøm 

Lundgrens advokater nægter i øvrigt at udlevere klienten en kopi af BILAG 134. Processkrift 2. selv om klienten BILAG 138. 5/9-2019. Spørger om han må få en kopi, Lundgrens advokater svare slet ikke.

Hvorfor mon Lundgrens også har tilbageholdt og skjult Sagsøgtes Processkrift B. af 20/3-2019. selvølge for at holde klienten ude af den sag, som Lundgrens skal hjælpe Jyske Bank A/S med ikke bliver fremlagt som det svig sagen handler om. 

Og også fordi Lundgrens advokater ved returkommission fra Jyske Bank A/S er blevet bestukket, eller betalt for ikke at fremlægge nogle af klientens svig og påstande mod Jyske Bank A/S

Har Lundgrens advokater en anden forklaring, end at Lundgrens advokater er korrupte, så er i opfordret til at svare mange gange siden september 2019.


📝

Mailen 18-09-2021. fortsætter herunder.

I griner nok stadig, men faktum er at Lundgrens advokater faktisk er blevet medvirkende til Jyske Banks forbrydelser, i og med i lod jer bestikke, til at søge for svig forbrydelserne ikke af Lundgrens advokater blev fremlagt for domstolen.

⚖️

Venligst sørg nu for alle ansatte får en kopi, således både partnere og ansatte også får mulighed for at sige fra, eller at disse får oplyst og fuldt ud kendskab til sagen her.

Og dem som ikke støtter den korrupte måde, som Lundgrens advokater mindst i den nævnte sag har optrådt, kan jo opsige deres stillinger i Lundgrens advokat partnerselskab, og søge efter nogle hæderlige advokat virksomheder, for må da findes ❓

Alternativ kan de jo blive, og håbe på at kammerateri er nok til at fjerne den sorte røg, der ligger over Lundgrens advokater.

📣☔

Jeg skal gerne gentage, jeg beskylder Lundgrens advokater for at have modtaget Betaling / Bestikkelse / Returkommission af Jyske Bank A/S koncernen for at skuffe i retsforhold.

Og eller bevidst at skulle ændre klientens anbringer mod Jyske Bank, for at dække over Jyske Banks forbrydelser, så som brugen af dokumentetfalsk og bedrageri.

Og så skal jeg igen opfordre Lundgrens advokater til at tilbagebetale de 100.000 DKK plus renter, som er blevet overført på forventning om at Lundgrens advokater ville arbejde for sagsøger, og fremlægge sagsøgers anbringer mod Jyske Bank koncernen.

Penge som jeg har overført, for at Lundgrens advokat partnerselskab skulle fremlægge, det jeg selv og en anden advokat har måtte fremlægge i Processkrift 3 og 4.

💪⚖️🚔

Uagtet at advoknævnet med deres Højesterets dommer Kurt Rasmussen, har besluttet at i har lavet et stort arbejde, der har en værdi af 232.000 DKK. på trods af, at vores advokat måtte starte om, efter jeg kunne konstateret at Lundgrens advokater var blevet bestukket.

I kunne vælge at at stævne mig for bagvaskelse af Lundgrens advokat partnerselskab, hvis i ikke mener at Jyske Bank koncernen har bestukket Lundgrens ved returkommission, til at fremlægge noget andet end hvad klienten kontinuerligt har fremlagt for jeres ansatte.

📝

Det er jo ikke fordi jeg ikke skriver, men når ingen svare som her på en mail 12-09-2021.

http://banknyt.dk/12-09-2021-mail-til-nationalbanken-og-cc-til-finansministeriet-og-justitsministeriet-samt-advokat-samfundet-hvad-vil-nationalbanken-goere-ved-den-viden-stats-banken-har-faaet-om-jyske-banks-brug-af/

📝

Så skriver jeg bare igen, som her 14-09-2021. Om konsekvenserne for afgørelsen hvor advokat nævnet valgte at dække over Lundgrens advokater.

http://banknyt.dk/14-09-2021-mail-nu-ved-i-alle-sammen-at-jyske-bank-koncernen-staar-bag-brugen-af-dokumentetfalsk-og-bedrageri-samt-top-advokater-og-hoejesteretsdommer-ved-kammerateri-har-valgt-at-daekke-over-de-k/

⚖️

Men hvor længe samfundet med myndighederne og staten, så vil dække over brugen af korruption og kammerateri mellem advokater og ansatte i Domstolsstyrelsen, for at dække over Jyske Banks mange overtrædelser af straffelovens bestemmelser.

Det ved kun myndighederne selv, min opgave er blot at gøre opmærksom på problemet med kammerateri, og så at advoknævnet også har dækket over, at i Lundgrens advokater er korrupte.

🎤📣

I kunne jo vælge at svare.

Men se nu at tilbage betale de 100.000 kr. Plus renter.

Så andre klienter kan se i måske er mindre slemme, end først antaget.

🤣

🗣️❓

Jeg har i øvrigt hørt at i får jeres ansatte til ofte at overfakturere klienten med 15 %, og at jeres partnere ofte sætte flere forskellige elever på en sag, for at bruge mere tid på en sag, har det noget på sig ?. Men det er bare hvad jeg har hørt ude i byen, og fra flere steder.

Jeg synes i vide hvad der siges om Lundgrens, jeg siger altså kun at Lundgrens advokater har taget mod Bestikkelse, for ikke at fremlægge nogle af klientens påstande mod Jyske Bank, det er jo hverken ulovligt eller en overtrædelse af god advokat skik.

😅😂🤣

DER ER STADIG INGEN SOM HAR SVARET.

I er alle sammen højtuddannede og kender derfor også loven, så jeg ber jer alle sammen om, at hver i sær at skrive.

Og det gælder også for Lundgrens advokater.

 

Enten eller.

1.

At Jyske Bank A/S ikke har overtrådt nogle love og regler, og at Jyske Bank koncernen, heller ikke har overtrådt noget der i straffelovens bestemmer er beskrevet som strafbare forhold.

2.

At loven og straffelovens bestemmelser ikke gælder for danske banker, herunder Jyske Bank.

3.

At Jeg Carsten Storbjerg Skaarup, har udsat Jyske Bank koncernen for bagvaskelse, da det jeg skriver og deler på www.banknyt.dk er usandt

4.

At Jeg Carsten Storbjerg Skaarup, har udsat Lund Elmer Sandager advokater for bagvaskelse, da det jeg skriver og deler på www.banknyt.dk er usandt

5.

At Jeg Carsten Storbjerg Skaarup, har udsat Lundgrens advokater for bagvaskelse, da det jeg skriver og deler på www.banknyt.dk er usandt.

Eller.

6.

At Jeg Carsten Storbjerg Skaarup har ret i det jeg skriver, og har delt på www.BANKNYT.dk

Det her handler om danskernes retssikkerhed, og hvor langt myndighederne vil gå for at dække over denne her skandale.

 

Resten af mailen som blev delt med en kopi af det øverste af forsiden som den så ud 14-09-2021. KL. 13.50. kan jeg dele senere.

📣🎤❓📝

Ingen har svaret direkte på denne mail, til dato måske tør i slet ikke at svare, så jeg spørger igen, mens vi stadig venter på at alle andre modtagere af denne og tidligere mail svare.

Men her til Lundgrens partner Dan Terkildsen og jer andre.

Tør Lundgrens advokater svare på spørgsmål om Carsten Storbjerg Skaarup har udsat Lundgrens advokat partnerselskab for bagvaskelse, eller har Carsten Storbjerg Skaarup ret i det som skrevet på banknyt står om Jyske Bank, Lund Elmer Sandager advokater og Lundgrens advokater. ?

📣🗣️📢

Husk også at læse resten som er længere nede i mailen, og se links.

🤝

Husk måden at stoppe en krig med mig, blot er dialog og samtale, dette nægter i alle, hvilket blot har den modsatte virkning på mig.

Mvh

Carsten Storbjerg Skaarup

Søvej 5.

3100 Hornbæk

+4522227713

🎤📣🗞️


Kopi 18 september 2021.

af www.banknyt.dk velkommen  (kun toppen, af siden.)

LUK JYSKE BANK A/S. . Organized crime in Denmark’s probably the largest fraud case, carried out by the Danish bank Jyske Bank. Why do you think ? no authority or Jyske Bank itself will comment on this page. The reason is simple then the Danish Financial Supervisory Authority, would require an investigation of Jyske Bank’s crimes, which most likely will close the danish bank.  due to the bank’s completely deliberate million  fraudulent businesses.  Join the main hearing, 15. 16 and 23 November 2021.  Banking news. Jyske Bank, which has been taken for use of forgery, fraud and bribery.
To the press: Head of deep criminal bank Anders Christian Dam retire as CEO. 🏦 so simple should CEO Anders Dam act. 💰 Welcome: About fraud in the Danish bank, Jyske bank 🏦.  Warning  ⚠️ against doing business with large Danish banks and law firms, here is a risk of the use of bribery and the use of forgery to commit fraud against the customer.
www.banknyt.dk OPDATERET SENEST 18-09-2021. KL. 12.10.  BILLEDER OG BILAG INDSÆTTES.

Er danskerne tjent med at myndighederne dækker over den organiseret økonomisk kriminalitet, som Jyske Bank A/S står bag, hvilket advokat nævnet reelt med en Højesterets dommer, har valgt at medvirke til at dække over.

 

Danmark er ikke en retsstat, når dansk advokat nævn direkte angriber danskernes retssikkerhed, alene for at dække over kriminelle organisationer, samt de korrupte og kriminelle advokater, som blandt andet advokat nævnets formand højesteretsdommer Kurt Rasmussen og advokat samfundets formand Martin Lavesen har valgt at dække over.

Det her er en kamp for din retssikkerhed, og min sag viser at selv advokatnævnet ingen hæmninger har ved at dækker over, de af deres kammerater som overtræder loven.

 

At jeg har valgt at gå op mod Jyske Bank koncernen, Lund Elmer Sandager advokater, Lundgrens advokater og selv advokat nævnet, er det for at også kæmpe for din retssikkerhed.

Dette her er en kamp for retssikkerheden, når Danmarks største virksomheder står bag organiseret kriminalitet kriminalitet, som jeg har skrevet om siden 2016 her på bloggen.

En sag og kamp som de danske myndigheder bør hjælp til med, men forkøbet ser det kun ud til at statslige institutioner, herunder Nationalbanken, Justitsministeriet og Domstolsstyrelsen samt Finanstilsynet og vores politikere, samt også politiet, anklagemyndigheden og statsadvokaten nøjes med at lurer passe.

Ingen tør blande sig, mens advokatnævnet direkte er igang med at undergraver danskernes retssikkerhed, men også undergravende for tilliden til de danske advokater, og tilliden til retssystemet, for når en højesteretsdommer står bag, at advoknævnet har valgt at dække de over korrupte Lundgrens advokater.

Og når advokat nævnet dirækte fratager danskernes ret til selv at bestemme over deres egen sag, og advokat nævnet har besluttet at det alene er advokaten som bestemmer hvad klienten må få fremlagt, så er der reelt ingen retssikkerhed for danskerne.

Og da advokat nævnets medlemmer, tilsyneladende alle arbejder efter de samme principper, som Lundgrens advokater har arbejdet med i sagen BS-402/2015-VIB. Hvilket har været at modvirke retfærdighed og modvirke klientens rettigheder.

 

Denne relative lille sag, som startede med at Jyske Banks ledelse tilbage i 2016. kunne have rettet op, men bestyrelsen valgte istedet at angribe kunden, og slutter af med i 2018 at Jyske Bank købe kundens advokater til at skuffe i retsforhold, Jyske Bank koncernen har udnyttet alle deres venner til at dække over Jyske Banks forbrydelser, hvilket i sig selv er problem og også har været medvirkende til at sagen i sig selv er et stort problem for retssikkerheden, for hvor længe kan og vil kammeraterne dække over Jyske Banks forbrydelser.

 

Da Advokat nævnet 30-06-2021. har afgjort at Lundgrens advokater ikke har overtrådt god advokatskik i nogle af de 27 klage punkter fra klagen 05-06-2020. Som Lundgrens advokater blot 08-09-2020 kort afviser klagen som grundløs på 4 sider. Og efterfølgende udebliver, og ikke svare på nogle af de 26 Opfordringer 19-09-2020 til advoknævnet, alt dette viser blot at Advokatnævnet på forhånd har valgt at dække over de korupte Lundgrens advokater.

Jeg måtte ikke for Lundgrens fremlægge nogle af mine svig og falsk påstande mod Jyske Bank, da Lundgrens var blevet betalt af Jyske Bank, for ikke at fremlægge nogle af mine påstande mod Jyske Bank, dette skriver advokat nævnet ikke er en overtrædelse af god advokat skik.

At danskerne har store problemer med korupte advokater, som her hvor Lundgrens advokater groft har tilsidesat sine pligter som advokat, hvilket advokat nævnet så har dækket over, ved at afvise en velbegrundet og dokumenteret klage, hvor Lundgrens advokater direkte beskyldes for at modarbejde at en dommer kan udføre dit arbejde, at Højesterets domme Kurt Rasmussen så ikke kan se, at det er noget problem, og afgøre at det en klients advokat der bestemmer, hvad deres klienter må fremlægge af påstande, hvilket gør at også tilliden til de danske dommere lider.

HVEM ØNSKER AT STIFTE EN FORENING MOD KORRUPTION OG KAMMERATERI BLANDT ADVOKATER OG ADVOKATNÆVNET.

TILLIGE MED DE  DANSKE DOMMERE, DER IKKE ER IMOD KORRUPTION OG KAMMERATERI.

VENLIGST KONTAKT

 CARSTEN STORBJERG SKAARUP

PÅ +4522227713.

 

Med hensyn til min sag mod Jyske Bank, den har sit eget liv, og viser at Jyske Bank koncernen har mange håndlangere og venner der støtter og dækker over bankers strafbare handlinger.

Kom med til hovedforhandlingen 15. og 16. samt 23. November 2021. og hør hvad CEO Anders Christian Dam fra Jyske Bank A/S og Philip Baruch fra Lund Elmer Sandager advokater samt også Dan Terkildsen fra Lundgrens advokater vil svare, når de skal vide, da de vil blive indkaldt for at afdække deres medvirken i svig sagen.

Denne her sag på www.BANKNYT.dk viser med tydelighed at loven ikke er lige for alle, for når Banker som her Jyske Bank A/S laver organiseret kriminalitet, og denne kriminalitet er blevet bistået først af Lund Elmer Sandager advokater, hvorfor Lund Elmer Sandager advokater er direkte medvirkende til Jyske Banks fortsatte svig forbrydelser mod kunde, Lund Elmer Sandager advokater har hjulpet Jyske Bank A/S med bankens fortsatte bedrageri ikke blev stoppet.
En organiseret kriminalitet som også de korrupte Lundgrens advokater direkte har bistået med kunne fortsætte, dog mod at Jyske Bank A/S først betalte Lundgrens advokater en betragtelig returkommission, dette for at Lundgrens advokater skulle sørger for deres klients svig og falsk anbringer mod Jyske Bank A/S koncernen ikke blev fremlagt for domstolen, eftersom Jyske Bank A/S, formentlig ved ledelsen og CEO Anders Christian Dam selv stod bag bestikkelse af Lundgrens advokater, for at disse skulle modarbejde deres egen klient.
Lundgrens advokat partnerselskab har da også bevidst og uhæderligt ændret klientens påstande, bare omkring at klienten påstår kontinuerligt har påstået at sagens Bilag 1. en swap W015785. fra 16-07-2008. er falsk, hvilket dokumenteres fleres steder her på hjemmesiden BANKNYT.
Samt bilag 1. er heller ikke underskrevet, også dette undlod Lundgrens advokater at undersøge, hvorfor Lundgrens advokater også her groft har tilsidesat sine pligter overfor klienten, klientens nye advokat fremlægger da også i et Processkrift 5. vil blive fremlagt beviser for at Jyske Bank både 16.- 24. og 30 juli 2008, forsøgte at få kunden til at lave swappen W015785. Sagens Bilag 1. hvis kunden ønskede at gøre brug af et bagvedliggende lån / låne tilbud, hvilket kunden ikke ønskede.
Når klienten over for flere medarbejdere i Lundgrens advokat partnerselskab, har fremlagt at dette Bilag 1. er falsk, men som Lundgrens advokater, med Dan Terkildsen i spidsen, uredeligt i forening med de øvrige medvirkende fra Lundgrens, der som Mette Marie Nielsen og Emil Hald Vendelbo Winstrøm hjalp til med at tilbageholde klientens påstande mod Jyske Bank A/S, for at modarbejde klienten, og for at holde klienten ude af sagen, mens Lundgrens advokater groft og i-loyalt modarbejde klienten, dels for at skuffe i retsforhold, men også for at dække over Jyske Banks svig og falsk forbrydelser.
Når Lundgrens advokater 02-09-2019. i Processkrift 2. så groft har ændret klientens påstande mod Jyske Bank A/S hvilket Lundgrens så valgte at skjulte overfor klienten, som efterfølgende 05-09-2019. anmoder om en kopi af Processkrift 2, men blot bliver ingureret, for så så efterfølgende 21-09-2019. at opdage at Lundgrens advokater er korrupte og arbejde for Jyske Banks interesser, hvilket gør at klienten, må fyrer Lundgrens og efterfølgende selv 27-10-2019. må lave det foreløbige Processkrift 3, som Lundgrens advokater skulle fremlægge, men som først lykkedes for klienten at få fremlagt af en advokat, efter fundet af en hæderlig advokat, der fremlægge Processkrift 3. & Processkrift 4.
Efterfølgende klager den tidligere klient så over Lundgrens advokater og deres partner Dan Terkildsen til advokat nævnet, klager der naivt troede at advoknævnet var uafhængig, og ikke lavede aftaler eller afgørelser med grobund i kammerateri, for at dække over de korupte og iloyale samt endog for hjælpe kriminelle advokater, som allerede var inde i varmen hos det mægtige advokat nævn.
Klagen af 05-06-2020. Du kan her se et opslag hvor lidt flere links til klagen er indsat,en klage som kort besvares af Dan Terkildsen og der følges op af afsluttende bemærkninger, men desværre arbejder advokat nævnet medlemmer som Lundgrens advokater, hvorfor der må være kammerateri som er grunden til at advokatnævnet 30-06-2021. afviser alle anklage mod Lundgrens advokater for overtrædelse af god advokat skik, denne beslutning står ansatte fra:
Domstolsstyrelsen og fra Hjorten Advokater. fra Kromann Reumert Advokater. fra Forbrugerklagenævnet. fra Dansk erhverv. Og som ansatte fra DLA Piper Advokater alle tolker at Lundgrens ikke har overtrådt af god advokat skik.

Samtidig skjule advokat nævnet deres afgørels 2020-1932, som giver danske advokater lov til suverænt at bestemme hvad deres klienter må få fremlagt.

Du kan finde links til klage, svar og dokumenter, sammen med links til Processkrifter her.

Uanset hvor rådene advokat nævnets medlemmer er, og at disse indirekte har valgt at dække over den organiseret kriminalitet, som Jyske Bank A/S står bag, hvor ansatte ved både Lundgrens advokater og Lund Elmer Sandager advokater, der er medlemmer af advokat samfundet.

Så kan i ikke stoppe min private kamp for at stoppe jer og jeres kammerateri, som er alt ødelæggende for danskernes retssikkerhed.

🙈🙉🙊

Sagen alle prøver at tie ihjel, ved at dække over Jyske Banks forbrydelser.

 

At i alle sammen har slået ☔ paraplyen op for ikke at blive våde, og så venter på solen vil skinne, som om i intet har dækket over, tag jer nu sammen, og få svaret på enten eller spørgsmålet her i mailen til jer, for det holder ikke op med at regne.

😅

Mailen 14-09-2021. Er stadig en opfordring til at i som har modtaget denne mail, at svare på få enkelte spørgsmål. Her 17 september. har ingen turde svare på blot et enkelt spørgsmål. Har Carsten Storbjerg Skaarup ret, eller udsætter Carsten Jyske Bank A/S. – Lund Elmer Sandager advokater. –  Lundgrens advokater for bagvaskelse det er et meget enkelt spørgsmål.

📣🗞️☔🗞️📣

Mens advokat nævnet slår hårdt ned på de små advokater, for selv den mindste fejl, dække advokat nævnet samtidig over deres egen venner.

Hvordan den dømmende magt, domstolen kan have en Højestes dommer, til også at være formand i advokatnævnet, hvor en afgørelse derefter kan indbringes for domstolene, hvor de samme personer der afviste en klage i advokat nævnet, efterfølgende i domstolen kan give advokat nævnet medhold, det er grotesk.

At en Højesterets dommer også i Domstolsstyrelsen kan medvirke til at give afslag på fri proces, igen for at hindre en sag, som de største advokatfirmaer ikke ønsker bliver fremlagt i domstolen, da disse reelt dække over de største kriminelle organisationer i Danmark.

🎤📣

Jeg Carsten Storbjerg Skaarup fra Hornbæk ønsker at gøre en forskel, og stoppe det kammerateri og korruption der findes i toppen af dansk erhverv, der er for at dække over de største kriminelle organisationer, der på alle måder prøver at kører deres offer ned, men denne her gang har i altså valgt den helt rigtige, og kan i køre mig ned, så er der ingen som vil stoppe jer.

 Jeg er ikke bange for nogle af jer, denne her kamp er vigtigt for alle andre danskere, som ikke orker at kæmpe mod de korrupte og kriminelle organisationer, men det gør jeg altså, og det er for mig en hobby, i kan jo også bare tale med mig, så slipper jeg jo også for at skrive mine tanker her på bloggen om Jyske Banks forbrydelser.

 

Der er brug for at vi er flere der går sammen, for at vise at også advoknævnet reelt styres af kammerateri mellem lumske advokater der repræsenterer og ønsker at dække over de største kriminelle organisationer som ingen til dato har gået mod.

 

☎️

Mit navn er Carsten og du kan kontakte mig på +4522227713. Hvis du er offer for organiseret kriminalitet, eller deres kammerater i advokat nævnet.

⚖️

Uanset dommen i Byretten, og derefter i Landsretten, og sikkert også Højesteretten hvor Kurt Rasmussen fra advokatnævnet er dommer, og Jyske Banks koncern samt ledelsen, kæmper for at kunne beholde de millioner, som Jyske Bank A/S har tjent ved brug af dokumentet falsk og bedrageri og så videre, med påstand om frifindelse.

Jyske Bank og Lund Elmer Sandager advokater der slår på at kunden først har opdaget Jyske Banks organiseret bedrageri efter 3 år. da det var lykkedes for Jyske Bank at skjule de bedrageriske handlinger ved at fremlægge falske oplysninger overfor kunden, der derfor blev bragt i en forvildelse.

Og derfor mener Jyske Bank koncernen og Lund Elmer Sandager advokater, at bankens kriminalitet er forældet, og banken må beholde de millioner Jyske Bank A/S reelt har stjålet fra kunden, ved brugen af mandatsvig, dette og forhold som Jyske Bank A/S bestak Lundgrens advokater til at ændre i klientens påstande, og fremlægge sagen blot som dårlig rådgivning, hvorved klienten ville tabe overfor den kriminelle organisation Jyske Bank A/S er sandheden.

Uanset en dom, ændre det ikke på at Jyske Bank og Lund Elmer Sandager advokater samt Lundgrens advokater har lavet, hvad der er fremlagt her på bloggen www.banknyt.dk

 

Dette her forsvinder ikke, bare fordi i alle sammen, nægter at erkende det kammerateri og korruption der findes iblandt danske advokater og advoknævnet.

Vil du handle for at sikker Danmark ikke også i fremtiden, vil blive styret af kammerateri og korruption, mellem private finansielle virksomheder og korrupte advokater, og videre op i samfundet, uanset der blot er tale om returkommission, som her mellem Lundgrens advokater og Jyske Bank A/S

Hvor den snue Dan Terkildsen valgte at snigløbe og modarbejde sin klient, for at varetage modparten Jyske Banks interesser, korruption som politimesteren i København har ladet forstå, bestikkelse er ikke strafbare handlinger, bare det sker mellem private virksomheder, hvilket advokatnævnet med højesteretsdommer og top advokater også har valgt at dække over.

At partner Dan Terkildsens sammen med flere andre Lundgrens ansatte, har optrådt dybt iloyalet overfor Lundgrens klient, og det på en sådan måde, at det skulle have frataget mindst Dan Terkildsen retten til at virke som advokat og voldgiftdommer.

Når flere top advokater i advokat nævnet, og en Højesteretsdommer Kurt Rasmussen der er formand i advokatnævnet, sammen med advokatsamfundets formand Martin Lavesen fra DLA Piper Advokater, valgt at dække over de korupte Lundgrens advokater, og dermed også dækker over Lund Elmer Sandager advokater, der har bistået direktion i Jyske Bank A/S med at kunne fortsatte fortsætte bankens bedrageri mod bankens kunde og Lundgrens klient.

Det her er en skandale i ikke kan tie ihjel, blot ved blot at ingurer problemet der nu også har inddraget en Højesteretsdommer fra domstolsstyrelsen, når dommere uden for deres hverv som dommere, direkte har medvirket til at dække over at den kriminelle Jyske Bank A/S har bestukket Lundgrens advokater til ikke at fremlægge klientens svig påstande mod Jyske Bank A/S, er selve tilliden til Retssystemet og Domstolsstyrelsen under pres.

Når en højesteretsdommer uden uden for retten, har valgt at dække over de korupte  Lundgrens advokater, der reelt har været medvirkende til at Jyske Banks økonomiske kriminalitet kunne fortsætte mod kunde, hvordan vil sådanne personer som her Dommer Kurt Rasmussen, så kunne dømme efter lovens bestemmelser, når han arbejder for domstolsstyrelsen.

Vil også Domstolsstyrelsen ingurer kammerateri blandt dommerne, som er medvirkende til at dække over de korrupte advokater, så skyder også Domstolsstyrelsen med skarp mod folkets retssikkerhed, når der er tale om organiseret kriminalitet som de mest magtfulde ønsker at dække over.

Når flere af advokatsamfundets medlemmer, har angrebet danskernes retssikkerhed, for at dække over bankers kriminalitet, og flere af advokaterne selv sammenarbejder med kriminelle banker som Jyske Bank må siges at være, hvorfor du som udgangspunkt ikke kan stole på de advokat virksomheder, som advokat nævnet medlemmer arbejder i, da disse medlemmer af advokat nævnet må formodes at arbejde på samme måde som Lundgrens advokater, hvilket nævnet har frikendt for at have overtrådt god advokat skik.

 

If you are looking for dishonest and disloyal lawyers, first try partner Dan Terkildsen and Lundgren’s lawyers, you will not regret it.

Ledelsen i Lundgrens advokater er gentagende blevet oplyst om problemet med Dan Terkildsen, men hvis Jyske Banks ledelse har bestukket Lundgrens ledelse og partnere, til at få Dan Terkildsen til at modarbejde klientens anbringer mod Jyske Bank koncernen for million svig blev fremlagt, så er der jo hele Lundgrens partner selskab som er bund korupte.

Ingen fra Lundgrens advokat partnerselskab, har ønsket at kommentere, på at tidligere klient offentligt skriver.

🎤📣📝

Når jeg Carsten Storbjerg Skaarup offentligt siger og skriver at:

Lundgrens advokater er korrupte.

Hvilket advokat nævnets formand fra domstolsstyrelsen, højesteretsdommer Kurt Rasmussen, og advokat samfundets formand Martin Lavesen fra DLA Piper Advokater, ikke synes er en overtrædelse af god advokat skik, så har vi her et problem for retssikkerheden.

😅

Mailen 14-09-2021. Er en opfordring til at svare på få enkelte spørgsmål, forløbet har ingen turde svare på, enten eller spørgsmål.

Myndighederne og advokat nævnet, er fuldt ud bekendt, med at Jyske Banks bestyrelse og direktion har været direkte medvirkende til bankens fortsatte bedrageri mod kunde, ikke blev stoppet, og derfor har danske organisationer kun modarbejdet, at de svig forbrydelser Jyske Bank koncernen stod blev fremlagt til en politi efterforskning, da der klart var flere overtrædelser af straffeloven, som kunne fratage Jyske Bank koncernens tilladelse til finansielle  aktiviteter i Danmark.

Siden november 2016, er der kun kommer med og mere om Jyske Banks svigforetninger på nettet, uden nogle har ville tale med mig om det jeg skriver.

📝💪🎬

Hvem ønsker at Danmark bliver udrenset for korupte og iloyale advokater, hvem tør mødes med mig, og offentligt tage en snak, om hvilke love Jyske Bank A/S koncernen har overtrådt.

Det fremgår tydeligt af Processkrifter 2. 3. 4. At Lundgrens advokater må være blevet bestukket af Jyske Bank A/S til at ændre klientens påstande mod Jyske Bank koncernen i Processkrift 2. Hvilket du kan se, når du læser Processkrift 3 og 4.

 

At jeg i årevis har fremlagt at Jyske Bank A/S er en kriminel organisation, har du beviser for her i LINKET.

😊😆😅😂

Til dig der griner, og som Jyske Banks ansatte siger.

At her er bare tale om en små tosset kunde.

Prøv nu at tænke dig godt om, og tænk mere over, hvorfor mon ingen til dato 14-09-2021. har turde sige mig imod.

Ingen tør tale, diskutere, mødes, gennemgå, og ikke engang en eneste advokat tør true mig, til jeg skal holde kæft om Jyske Banks forbrydelser, og de medvirkende så som Lund Elmer Sandager advokater og Lundgrens advokater.

💣🙈🙉🙊💣

Hvorfor tror du alle har stukket hovedet dybt ned i jorden, mens de dækker over den organiseret kriminalitet som Danmarks anden største bank Jyske Bank A/S står bag.

💣❓💣

Sagen her handler i grunden ikke om mig eller min sag, men mere om bankernes ret, til uden risiko for efterforskning og strafforfølgning, at kunne snyde og bedrage deres kunder.

 

🙈🙉🙊

Jeg skrev 14 september 2021. en mail kl. 15.55. jer som har modtaget denne mail.

Gør nu noget ved det her problem, som jeg i mailen har delt med jer.

📝Her lidt fra mailen, som vil blive delt i helhed.📝

 

I er alle sammen højt uddannede og kender derfor også loven, så jeg ber jer alle sammen om, at hver i sær at skrive

Enten eller.

1.

At Jyske Bank A/S ikke har overtrådt nogle love og regler, og at Jyske Bank koncernen, heller ikke har overtrådt noget der i straffelovens bestemmer er beskrevet som strafbare forhold.

2.

At loven og straffelovens bestemmelser ikke gælder for danske banker, herunder Jyske Bank.

3.

At Jeg Carsten Storbjerg Skaarup, har udsat Jyske Bank koncernen for bagvaskelse, da det jeg skriver og deler på www.banknyt.dk er usandt

4.

At Jeg Carsten Storbjerg Skaarup, har udsat Lund Elmer Sandager advokater for bagvaskelse, da det jeg skriver og deler på www.banknyt.dk er usandt

5.

At Jeg Carsten Storbjerg Skaarup, har udsat Lundgrens advokater for bagvaskelse, da det jeg skriver og deler på www.banknyt.dk er usandt.

Eller.

6.

At Jeg Carsten Storbjerg Skaarup har ret i det jeg skriver, og har delt på www.BANKNYT.dk

Det her handler om danskernes retssikkerhed, og hvor langt myndighederne vil gå for at dække over denne her skandale.

 

Resten af mailen som blev delt med en kopi af forsiden som den så ud 14-09-2021. KL. 13.50. kan jeg dele senere.
📝🙈🙉🙊📝

Og venligst i som har modtaget nogle af mine mails eller dokumenter, lad nu være med at sige, det skal domstolene vurderer, og eller det er ikke noget som i modtager af mine mails, eller noget de poliktiske partier kan gøre noget ved, og så samtidig vil i ikke have at politiet efterforsker sagen mod Jyske Bank A/S, og slet ingen vil have at anklagemyndigheden lader mine påstande med beviser mod Jyske Bank koncernen for brugen af dokumentetfalsk og bedrageri og i hele taget økonomisk kriminalitet blive efterforsket eller vurderet af domstolene.

 

Det er ikke borgere, som selv skal stoppe den kriminalitet en bank måtte stå bag.

 

🎭🧻🚽🎭

Det her er en forestilling om hvordan kammerateri og korruption stortrives i Danmark, mens offeret står alene mod de mest magtfulde i Danmark.

Men nu smider jeg Carsten Storbjerg Skaarup altså den bombe 💣, ind under de myndigheder, der skulle beskytte borgerne mod kriminelle, hvilket advokat nævnet og Domstolsstyrelsen læner sig op af, når de ved

Højesteretsdommer Kurt Rasmussen, Ved domstolsstyrelsen og advokater som Birgitte Frølund fra Hjorten Advokater. / Jens Steen Jensen fra Kromann Reumert Advokater. / Jurist Rikke Skadhauge Seerup Krogsgaard fra Forbrugerklagenævnet. / Henrik Hyltoft fra Dansk erhverv. Og som advokat nævnets formand Martin Lavesen fra DLA Piper Advokater.

Valgte at dække over de strafbare handlinger, som Jyske Bank A/S beviseligt har udført, ved at dække over og acceptere de korrupte Lundgrens advokater.

 

Når advokat nævnet hvor der står dommere bag, har valgt at dække over kriminelle danske banker, er danske borgers retssikkerhed under angreb, af dem der skulle hjælpe dig med at stoppe kriminelle handlinger.

Dette sammen sidste advokat samfund, hvor kammerateri, og aftaler laves bag lukkede døre, om det er for at dække over de største korupte advokater ?, Men her anmeldes Advokat nævnet 14-09-2021. dels fordi samfundet indirekte dækker over den organiseret økonomisk kriminalitet som Jyske Bank koncernen står bag, ved at afvise klagen over Lundgrens advokater for ikke at fremlægge nogle af klientens anbringer mod Jyske Bank A/S
Jyske bank kendt som Den Grønne slagter har ikke vegetar burger, :-) Lundgrens advokater DAN Terkildsen til bestyrelsen og partnerer. / Her finder du alle de dygtige advokater og de elever der oplæres til at bliver som Dan Terkildsen, der af Emil Hald Vendelbo Winstrøm betegnes som en Vorherre. Find Lundgrens advokater her. A ALBERTE DAM LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS ALLENTOFT IT SUPPORTER ANDERS BOJEN KROGH SUPPORTER ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATPARTNER ANNA FJORDSIDE ADVOKAT ANNE HANSEN-NORD ADVOKATDIRECTOR ANNE LYSEMOSE ADVOKAT ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TR

Stemningsbilleder 4. om det som Jyske Bank A/S udspekulert udsætter deres kunder for.

Hvad siger Nationalbanken til at have viden om at de sammenarbejder med banker, der som Jyske Bank A/S beviseligt laver dokumentfalsk og bedrageri, mailen 12-09-2021. Omhandlende at Jyske Bank koncernen er en kriminel organisation, er delt med Finansministeriet, Justitsministeriet og advokat samfundet, der i mail er oplyst at advoknævnet med tilhørende medlemmer inkluderet højesteretsdommer, har dækket over korupte danske advokat virksomheder.

 

Hvor længe vil staten og myndighederne, så som finanstilsynet med flere, fortsætte med at dække over Jyske Banks forbrydelser.

🗣️👁️🚔

Mens vi venter på reaktioner fra Christiansborg, og alle der kender til Jyske Banks forbrydelser.

DET HER ER I HØJ GRAD POLITISK, OG ØNSKER DE POLITISKE FOLKEVALGTE ALLE SAMMEN, AT HOLDE HÅNDEN OVER JYSKE BANK A/S.

OG IKKE SØGER FOR, AT DER SOM MINIMUM SKER EN POLIT EFTERFORSKNING, AF DE OVERTRÆDELSER AF STRAFFELOVENS BESTEMMELSER, SOM JEG HAR SKREVET OG FREMLAGT BEVISER FOR.

HVORDAN KAN DANMARK SÅ KALDE SIG SELV, FOR ET RETSSAMFUND.

HVIS DU OG I POLIKTISKE BESLUTNINGSTAGERE, ØNSKER AT SØRGER FOR, DER IKKE SKER EFTERFORSKNING, AF DE MANGE STRAFBARE FORHOLD, SOM JEG HAR FREMLAGT VANDTÆTTE BEVISER FOR, JYSKE BANK KONCERN STÅR BAG.

OG AT ANKLAGE MYNDIGHEDEN DERFOR IKKE MÅ TRÆKKE JYSKE BANK A/S KONCERN IND I RETTEN, FOR AT FÅ MINE BEVISER MOD JYSKE BANK A/S FOR AT HAVE LAVET BLANDT ANDET, DOKUMENTFALSK OG BEDRAGERI, FREMLAGT FOR DOMSTOLEN, OG LADE SAGEN PRØVE VED DOMSTOLENE.

HVORDAN KAN VI SÅ SIKKER AT DANMARK ER ET RETSSAMFUND.

Så tænker jeg på at jeg i februar 2021. Skrev om den kommende finans krise, skrev den kom til oktober, men at den nok blev lidt forsinket, hvad skal du gøre for at blive ramt mindst muligt. Her er mit bud.

🎬🎥🎞️

Sagen der meget nemt kan blive en af Danmarks største skandaler gennem tiden.

 

Hvis der er offerene for danske bankers kriminalitet, der alene selv må føre deres kamp, for at opnå retfærdighed og i sidste ende, kan bliver nødsaget til selv at fremlægge sagen for EU domstolen, da danske myndigheder og andre organisationer som Finanstilsynet og advokat samfundet samt advokatnævnet, har besluttet at dække over danske bankers kriminalitet.

Og også har ønsket at dække over korrupte advokat virksomheder, samt dække over de advokat virksomheder der fremlægger falske oplysninger overfor domstolen for at skuffe i retsforhold, sikkert fordi disse advokater selv har et sammenarbejde med den kriminelle bank.

Denne her sag viser blot, at der er brug for at få renset ud i de myndigheder og organisationer samt virksomheder der støtter Jyske Banks forbrydelser.

Dem som har støttet eller stået bag Jyske Banks kriminalitet, vil sikkert også støtte andre store danske virksomheders forbrydelser ikke bliver efterforsket.

 

Anders Dam du og jer andre som her bliver omtalt, jeg prøver bare at komme i kontakt, hvilket jeg kontinuerligt siden maj 2016 har prøvet direkte til ledelsen i Jyske Bank. Og jeg stopper ikke med at skrive om problemet, som her i LINKET 11-09-2021.

 

Uanset hvad en dom vil være, ændre det ikke på at Jyske Bank koncernen, har lavet Dokumentfalsk og Bedrageri, og at der også findes dommere, som Kurt Rasmussen som ved deres handlinger i advokat nævnet, har vist de også er parate til at dække over Jyske Banks forbrydelser, så i allesammen fortsat kan holde hånden over Jyske Bank.

Når statens Bank Nationalbanken sammenarbejder med Jyske Bank A/S, bør Nationalbanken naturligvis sikker sig, om der er hold i disse påstande, og at Nationalbanken selv iværksætter en undersøgelse, om jeg Carsten Storbjerg Skaarup har fremlagt vandtætte beviser, i mail og på Banknyt.dk

For at Jyske Bank A/S koncernen har lavet det jeg anklager Koncernledelsen for, så som Dokumentfalsk og Bedrageri med mere.

🙈🙉🙊

Hvis der findes nogle af jer der har modtaget mails, eller breve og pakker med beviser for Jyske Banks kriminalitet herunder brugen af dokumentetfalsk og bedrageri, tør i anklage mig for bagvaskelse af Jyske Bank A/S. samt af Lund Elmer Sandager advokater og Lundgrens advokater.

Så er i alle sammen velkommen til at sætte jeres bedste hold af advokater til at stoppe mig, alternativ kan i jo vælge at gøre noget ved Jyske Bank, og det mest rigtige i kan gøre, må da være at fratage Jyske Banks ret, til at drive bank virksomhed i Danmark.

ELLERS PRØV AT FÅ EN GARANTI FRA JYSKE BANKS LEDELSE.

SOM AT BANKEN DELS INDRØMMER HVAD JEG CARSTEN STORBJERG SKAARUP BESKYLDER JYSKE BANK FOR.

OG AT LEDELSEN UNDER STRAFFE ANSVAR, UNDERSKRIVER AT DET VIL JYSKE BANK ALDRIG GØRE MERE.

 

Sagen og problemet med Jyske Bank A/S brug af dokumentetfalsk og bedrageri, samt at Jyske Bank har brugt bestikkelse for at skuffe i retsforhold, er i mail med anklager og beviser fremlagt i mails, der indeholder flere links, hvilket er sendt og afleveret.

Til Folketingets medlemmer, og flere andre.

Hvis medlemmerne i folketinget og myndighederne, så efter at være forlagt oplysninger om Jyske Banks overtrædelser af straffelovens bestemmelser, ønsker at dække over Jyske Banks svig forbrydelser, ved at ingurer en direkte advarsel mod Jyske Bank A/S

Så ser det ganske sort ud for danskernes retssikkerhed.

Hvad er vigtigst for de poliktiske partier og folkevalgte politikere, retssikkerheden for alle danske borgere og virksomheder.

Eller at dække over kriminelle store danske virksomheder, som Jyske Bank, hvor nu også en Højesterets dommer, ved advokat nævnet, indirekte sammen med de øvrige medlemmer har valgt at dække over Jyske Banks økonomiske kriminalitet.

 

📝

Et du journalist og arbejdet du for en fri uafhængig presse / avis, og tør du skrive om det bedrageri Jyske Bank A/S står bag, med hjælp fra Lund Elmer Sandager advokater og Lundgrens advokater.

Så spørg dig selv hvorfor ingen i perioden febuar 2016. Til 11. September 2021. 9/11. har ville tale med mig Carsten Storbjerg Skaarup, ikke en gang en injurier sag for bagvaskelse, af de mange kriminelle som jeg på www.Banknyt.dk har fremlagt det, her i nogle videoer LINK, og her underskrevet Lund Elmer Sandager’s brev 1 febuar 2019. Klagens Bilag 55. LINK. Er underskrevet så det kan bruges i en sag mod offeret, hvis Jyske Bank vil gøre noget ved de i brevet påstande om at jeg har lavet strafbare forhold.

Flot at Philip Baruch beskylder offeret for Jyske Banks økonomiske kriminalitet, for at begå strafbare forhold, når det er både Philip Lund Elmer Sandager advokater og Jyske Banks bestyrelse som direkte står bag den organiseret kriminalitet, som her Jyske Bank koncernen med ledelsen står bag.

Ingen har formået at svare for sig, alle sammen stikker hovedet i jorden og benægte kendsgerningerne, der bør fratage Jyske Banks ret til at drive bank virksomhed i Danmark.

Hvorfor vil ingen tage en konfrontation med mig, tør i ikke er i bange for sandheden kommer ud.

Selvfølgelig fordi det jeg skriver er sandt, og jeg har vandtætte beviser for der jeg skriver er sandt, men advokater og dommere hvor kammerateri står over loven, det er hvad jeg kæmper mod.

Men nu har den første dommer Kurt Rasmussen som er højesteretsdommer, da klart ved sin handling, i sit hverv som medlem af advokat nævnet, vist at kammerateri er hvad han støtter for at dække over korupte advokat virksomheder, og da Kurt Rasmussen er højt placeret i domstolsstyrelsen, forventer jeg at flere af hans kolleger, også vil dække over dommer Kurt Rasmussen, som sammen med advokat nævnet, har rettet et direkte angreb mod danskeres retssikkerhed, bare for at dække over Jyske Banks forbrydelser, ved at afvise klagen 1932-2020. delt her med bilag og billeder. og hvis ikke der er nogle politikere der griber ind nu, forventer jeg ikke at få en retfærdig rettergang i de danske domstole, hvorfor jeg tror sagen skal behandles i EU domstole.

Sagen mod den kriminelle Jyske bank A/S viser og understøtter blot, hvor stor magt og hvilken korruption samt kammerateri, befolkningen er oppe imod, når den lille mand finder ud af at danske myndigheder sammenarbejder med kriminelle banker.

  Og så overfor politiet og øvrige myndigheder, fremlægge vandtætte beviser for sine anklager, som her mod Jyske Bank A/S. Lund Elmer Sandager advokater og Lundgrens advokater.

Da sandheden om den organiserede kriminalitet i Jyske Bank A/S blev fremlagt myndighederne, viste myndighederne at ingen ønsker at stoppe Jyske Banks brug af dokumentetfalsk og bedrageri, og myndighederne herunder Finanstilsynet vendte sig mod offeret for at dække over Jyske Banks forbrydelser.

 

Jyske bank kendt som Den Grønne slagter har ikke vegetar burger, :-) Lundgrens advokater DAN Terkildsen til bestyrelsen og partnerer. / Her finder du alle de dygtige advokater og de elever der oplæres til at bliver som Dan Terkildsen, der af Emil Hald Vendelbo Winstrøm betegnes som en Vorherre. Find Lundgrens advokater her. A ALBERTE DAM LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS ALLENTOFT IT SUPPORTER ANDERS BOJEN KROGH SUPPORTER ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATPARTNER ANNA FJORDSIDE ADVOKAT ANNE HANSEN-NORD ADVOKATDIRECTOR ANNE LYSEMOSE ADVOKAT ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TR

Stemningsbilleder 3. om det som Jyske Bank A/S udspekulert udsætter deres kunder for.

Carsten Storbjerg Skaarup stiller sig op mod de rigtige magthaverne, hvor Jyske Bank koncernen med Anders Christian Dam er placeret, og forsøger som den eneste, at kæmpe for at stoppe bankens måde at drive virksomhed på, da det ikke er i orden, at banker som her Jyske Bank A/S, gentagne overtræder straffelovens bestemmelser, uden det får konsekvenser, da politiet ikke må efterforske kriminelle banker som Jyske Bank A/S.

Når du ikke kan stole på danske banker. / Hvem er den bedste Bank. Hvem er den billigste Bank. Hvem er den dyreste Bank. Hvem er den dårligste Bank. Hvem er den ærligste Bank. Hvem er den mest troværdige Bank. Hvem er den mest hæderlige Bank. Koncernledelse, Koncernbestyrelsen Kurt Bligaard Pedersen, Keld Norup, Rina Asmussen, Anker Laden-Andersen, Per Schnack Bente Overgaard, Christina Lykke Munk, Johnny Christensen, Marianne Lillevang, Koncerndirektionen Anders Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus Peter Schleidt , Koncernbestyrelsen. Kan du stole på alle danske advokater ?. NEJ. Lund Elmer Sandager advokater ved Kristian Ambjørn Buus Nielsen og Philip Baruch har hjulpet Jyske Bank med at kunne fortsætte bankens svigforetninger. Lund Elmer Sandager advokater har gentagne gange løjet overfor domstolen, når Philip Baruch fremlægde falske oplysninger i retsforhold. Lundgrens advokater valgte at modtage bestikkelse, skjult som returkommission, mod at tilbageholde klientens påstande mod Jyske Bank koncernen for svig og falsk for retten, Dan Terkildsen tavs

Når Jyske Bank koncernen uhæderligt, vælger også at bruge bestikkelse for at stoppe kundes svig og falsk sag mod Jyske Bank koncernen bliver fremlagt for domstolen, så kan Jyske Bank A/S ikke synke dybere.
At den danske stat vil lave bankforretninger med Jyske Bank Koncernen, er ubegribeligt.

 

Jeg har skrevet sandheden og mener nogle af de som er nævnt på BANKNYT, at det ikke er sandheden, så gentager jeg gerne, i kommer bare, vi kan også mødes i en offentlig debat, og gerne på TV.

Hvis nogle af jer altså tør mødes med mig, ellers ved familien Danmark, Jo klart hvor feje i er, når i går imod de små.

🏦🗣️🧻🚽

Det er jer alle sammen mod mig.

Jysk Bank A/S er skadelig for Danmark, gør nu noget ved det.

Det bør ikke være EU domstolen som skal se på så en banal sag.

Læs mere i de delte mails. Som deles i Tidslinje bogen her. til Folketinget. Jyske Bank. Lund Elmer Sandager advokater. Lundgrens advokater. Advokat nævnet. Finanstilsynet. Nationalbanken. Dato. 19-08-2021. / Dato. 23-08 kl. 13.10. 2021. Og 23-08. Kl. 14.27. 2021. / Dato. 27-08-2021. / Dato. 02-09-2021. / Dato. 06-09-2021. / Dato. 08-09-2021.

 

Hvem der har modtaget mails eller breve kommer frem i den komplette tidslinje, omkring Jyske Banks forbrydelser, og mine opråb til de poliktiske beslutningstagere, myndighederne og aktionærer som ATP, Mærsk Mc-Kinney Møller koncernen er blevet fremlagt, og oplyst om Jyske Banks forretnings metoder, da Mærsk ledelsen ikke var helt tilfreds med at Danske Bank A/S var blevet afsløret som verdens største hvidvaskningsbank, men det er jo en anden sag, min sag mod Jyske Bank koncernen handler ikke om hvidvaskning, men om lav praktisk kriminalitet, hvor et bredt udsnit af straffelovens paragrafer er blevet overtrådt.

Warning don't trust banks in denmark.

1 maj 2019 er
Folketinget, Lars Løkke Rasmussen
Og flere som Justitsministeriet, Finansministeriet. Finanstilsynet.
Alle er ORIENTERET
og har fået udleveret beviser, på at jyske bank laver bedrageri mod bankens kunder, til dato 12 september 2021. har ikke en eneste politiker svaret.

Hvilket igen understøtter at det her, er en så alvorlig sag, og skandale, at ingen vil tale om det, af frygt for de bliver nødsaget til at fratage Jyske Banks ret til at drive bank virksomhed i Danmark.

Ville du selv stole på en bank der beviseligt, og gentagende gange har lavet Dokumentfalsk, og står bag organiseret kriminalitet.

Tænk nu over hvorfor selv en Højesterets dommer fra advokatnævnet, vælger at dække over organiseret kriminalitet og korruption, det her er en skandale.

Og Nationalbanken ved at Jyske Bank koncernen har lavet Dokumentfalsk, Bedrageri, Vildledning, Udnyttelse, Fuldmagtsmisbrug, Mandatsvig, Vanhjemmel, Bestikkelse.

 

 

 

Spørgsmålet er vil Nationalbanken stikke hovedet i jorden og benægte at Jyske Bank A/S koncernen, er et samfunds problem, som Nationalbanken og Justitsministeriet samt Finanstilsynet ikke længere kan ingurer.

Bank svindel, hvilket reelt Finanstilsynet, politiet, statsadvokaten, advokat nævnet og mange flere kender til men dækker over, og blokere for en efterforskning og strafforfølgning.

📝

Må du skrive at Jyske Bank A/S står bag organiseret økonomisk kriminalitet ved forskellige svig forretninger, udført ved hjælp af dokumentetfalsk, vildledning og udnyttelse.

Spørg din ansvarshavende redaktør, om nogle af Jyske Banks bestyrelses medlemmer eller støtter, også er at finde i avisernes bestyrelse, og avisen derfor ikke er uafhængig, hvorfor du ikke må skrive om de forskellige svig forretninger som Jyske Banks bestyrelse står bag, strafbare lovovertrædelser der reelt kan lukke Jyske Bank A/S. Hvis loven gælder for dansk erhvervsliv og store banker.

Spørg gerne mig Carsten Storbjerg Skaarup, om hvad du ønsker fremlagt flere beviser for.

Jeg inde står for, at det som står på banknyt.dk er sandt, og jeg har gentagne gange overfor de nævnte på siden, opfordret at anlægge en injurier sag mod mig for bagvaskelse, hvis jeg lyver om at eksempel.

Jyske Banks bestyrelse og direktion står i forening bag Jyske Banks organiseret forbrydelser mod virksomheden, der anlagde sagen BS-402/2015-VIB.

🗣️📣📝

Husk stadig at takke Jyske Banks bestyrelse, herunder særligt Anders Christian Dam, for den omtale jeg giver banken, det er trods alt på grund af Jyske Banks økonomiske kriminalitet, jeg har valgt at skrive om problemet, og nej jeg stopper ikke, bare fordi kun jeg ønsker at gøre op med danske kriminelle banker.

Så når jeg opfordrer alle myndigheder om at iværksætte en undersøgelse af mine påstande mod Jyske Bank, som du her på bloggen Banknyt.dk kan læse, og at jeg opfordrer at Finanstilsynet fratager Jyske Bank retten til at drive bank virksomhed i Danmark, hvis der er hold i mine påstande som jeg har fremlagt for myndighederne siden påsken 2016.

Det er yderst bekymrende for danskernes retssikkerhed, at til dato 11 september 2021. Driver Jyske Bank stadig blot deres bankvirksomhed uden at have noget ønsket at ville stoppe, bankens kriminelle handlinger, som den økonomiske kriminalitet Jyske Bank A/S koncernen har udsat mod mig.

Anders Dam gå af, og sæt dit mandat frit, du skader Jyske Banks omdømme. Vi mødes alligevel til november, da du Anders Dam bliver indkaldt som vidne.

Her er et rigtigt godt tilbud til dig Anders Dam og Jyske Bank, Anders Christian Dam gå af nu, og få fyret dem der har medvirket til Jyske Banks bedrageri.

Det er en dansk kæmpe skandale uden sidestykke for retssikkerheden, at også Højesteretsdommer Kurt Rasmussen, som i advokat nævnet reelt har medvirket, til at dække over de forbrydelser Lundgrens advokater har forsøgt at dække over, som at Dan Terkildsen forsøgte at skuffe i retsforhold, ved bevidst og uhæderligt at modarbejde klientens anbringer mod sagsøgte Jyske Bank A/S, og der sørger for at klientens anbringer aldrig blev fremlagt for domstolen.

Dette samtidig med at Jyske Bank betalte Lundgrens millioner, for at andre partnere skulle rådgive Jyske Bank A/S.

Dette ser Højesterets dommer Kurt Rasmussen ikke som noget problem, og har besluttet at det ikke er i strid med god advokat skik.

Jysk Bank A/S Should be closed, due to the bank's completely deliberate million fraudulent businesses. Join the main hearing, 15. 16 and 23 November 2021. Viborg court. Banking news. About the Danish bank Jyske Bank, which has been taken for use of forgery and fraud, our former Lundgren lawyers who was hired to present the case to the court, was subsequently bought by Jyske bank to damage our case, and withhold our claim in court.

Justitsministeriet sikrer, at Danmark er et trygt og sikkert samfund.
Justitsministeriet er garant for retsstatens grundlæggende principper.

Når også Højesterets dommere som Kurt Rasmussen har afvist klagen over Lundgrens advokater, der direkte har medvirket til at Jyske Banks svigforetninger kunne fortsætte.

Sammen med de 2 stjerne advokater, Birgitte Frølund og Jens Steen Jensen, og også repræsentanter af Forbrugerklagenævnet. ved Rikke Skadhauge Seerup Krogsgaard samt Dansk erhverv. ved Henrik Hyltoft der alle den 30 juni 2021. har valgt at dække over, Lundgrens advokater, som reelt har været direkte medvirkende til den økonomiske kriminalitet, som Jyske Bank A/S i årevis har stået bag, og som også Lund Elmer Sandager advokater selv har medvirket til kunne fortsættes, så ser det ikke kun ud til at advokatnævnet er betændt, men at betændelsen har spredt sig ind til også Domstolsstyrelsens medlemmer hvor Kurt Rasmussen er ansat.

Når en højesteretsdommer som Kurt Rasmussen uden for sit dommer embede, har valgt at medvirke til at dække over korrupte advokater, vil sådanne personer så kunne varetage sit job som dommer, og alene dømme efter loven, grundlovens paragraf 64. Når de skal dømme i en retssag.

Eller vil Kurt Rasmussen i sit kald som dommer, også der forsøge at dække over ligende forhold, eller kriminelle forhold, hvis det handler om kammerater, eller andre loge medlemmer, som har hjulpet kriminelle organisationer.

Hvem ønsker at hjælpe med at Danmark bliver en retsstat, uden kammerateri og korruption, ring til mig på +4522227713.

Og del min beretning, der bør fratage flere ansatte deres stillinger, og formentlig lukke Jyske Bank A/S eller som minimum at Finanstilsynet sætter Jyske Bank koncernen under skærpet tilsyn.

Advokat nævnet har skrevet 3 september. at Henrik Høpner fra Lund Elmer Sandager advokater ikke har medvirket til afgørelsen 30 juni, og Henrik Høpner altså ikke har medvirket til dække over Lundgrens advokater samt deres partner Dan Terkildsen, i brevet fra advokatnævnet som deles, indsætter jeg tekst og link der viser at Jyske Bank koncernen har lavet Dokumentfalsk og Bedrageri samt at Jyske Bank med stor sandsynlighed bestak Lundgrens advokater for at disse skulle tabe sagen mod Jyske Bank, enkelt ved ikke at fremlægge nogle af klientens påstande, samt at ændre klientens anbringer.

Selv om advokat nævnet, har indført nye regler for hvad der ikke er en overtrædelse af god advokat skik, frikender det ikke advoknævnet for deres andel, og deres medvirkende til at angribe danskernes retssikkerhed, bare for at dække over deres kammerater, og venner i Jyske Bank A/S

Advokater der modarbejder at deres klienters sag, bliver fremlagt for domstolen, bør ikke have lov til at fortsætte som advokater, men advokatnævnet der har magten over de små, og dækker over hinanden bare sagen er stor nok, nævnet har vedtaget at det er advokaterne som bestemmer, over klientens påstande.

Jeg har skrevet det før Jyske Bank koncernen ved ledelsen, er ligeglade med hvem banken trækker med ned, så stop nu med at dække over Jyske Banks forbrydelser.

👁️

 At advoknævnets formand Martin Lavesen så bakker op om beslutningen, for at dække over Lundgrens advokater, og for igen at dække over Lund Elmer Sandager advokater og Jyske Bank A/S samt bankens bestyrelse, dette understreger blot at i Danmark kæmper Offerene for bankers kriminalitet, ikke kun mod forbryderne, men også mod dem der skal beskytte borgernes rettigheder, og håndhæve loven, for at sikker Danmark er en retsstat.

Hvis i fra advokatnævnet selv tror i kan stoppe mig, ved at selv advoknævnet har valgt dækket over de korupte og iloyale Lundgrens advokater, så bør i lige læse Klagers Bilag, for i har næppe læst min klage.

Jeg har kæmpet først med Rødstenen advokater og derefter med Lundgrens advokater, i perioden febuar 2016. Til september 2019. Altså i 4 år. Blot for at få fremlagt mine påstande, hvilket advokat nævnet 30-06-2021. I klagen 2020-1932. har besluttet at, det er ikke klienten som bestemmer over klientens påstande og anbringer i en sag er, det er altid klientens advokat som alle bestemmer, hvad han mener er bedst for klienten.

Bare det at jeg påstår at sagens Bilag 1. Swappen W015785. Er falsk som her 27-08-2019. hvilket Lundgrens advokater 02-09-2019. ændre Lundgrens i Processkrift 2. har ændret til at Swappen W015785. Er indgået, og som Lundgrens Dan Terkildsen efterfølgende, ikke vil oplyse til klienten, selv om klienten i mail 05-09-2019. Spørger om han i det mindste må få en kopi af det som Lundgrens fremlagde 02-09-2019. Hvilket mail Lundgrens partner ikke ville svare på, og altså skjulte at Lundgrens advokater 2 september uærligt har ændret klientens påstande, hvilket selv en Højesteretsdommer Kurt Rasmussen har besluttet er god advokat skik, eller ihvertfald ikke er en overtrædelse af god advokat skik.

Her kan du igen se alle fremlagte bilag i klagen fra 05-06-2020. over Lundgrens advokater, prøv at se hvor mange gange, jeg skriver at Bilag 1. Er falsk og ikke aftalt, at Jyske Bank 3 gange 16/7. – 24/7. og 30/7-2008. har forsøgt at få kunden til at underskrive og indgå swappen W015785.

Og da højesteretsdommer Kurt Rasmussen allerede har vist, at han gerne vil dække over korrupte og løgnagtige advokater, for igen at dække over kriminelle banker, så vil dommere som Kurt Rasmussen sikkert også dømme, at har Jyske Bank 3. gange forsøgt, at få en kunde til at indgå en aftale, som her swappen W015785. uden at kunden har ville underskrive, og uden de bagvedliggende låne forhold for swappen W015785. er blevet realiseret, så vil dommere som Kurt Rasmussen sikkert også dømme, at en bank kan godt lave en aftale selv med en kunde, uden at kunden behøver at medvirke, bare banken kan skjule og lyver overfor kunden om det i mindst 3 år.

At søge fri proces igen, i en så alvorlig sag for retssikkerheden, i et nævn hvor Kurt Rasmussen. Også er placeret vil sikkert igen blive afvist, nævnet ikke mener at sager om korruption og kammerateri mellem advokater, og så kan en bank lave en swap uden at kunden har indgået aftalen, ved underskrift eller mindst mundtligt at godkende en sådan aftale.

Bare disse bilag viser at Jyske Bank A/S er i ond tro, mens bankens ansatte og advokater arbejder for at fuldføre bankens bedrageri.

You must be warned Against the Danish law firm Lundgren's lawyers through their partner Dan Terkildsen and several employees / lawyers have countered their client, and directly against instructions, have chosen to withhold the client's false allegations before the court, at the same time Lundgren's lawyers have taken work for the defendant Danish bank, against which the client asked Lundgren to file a fraud case. / Lundgrens er ikke så dygtige, men vil du absolut bruge Lundgrens så find en advokat her. PERSONER SPECIALER KARRIERE OM OS KONTAKT ENGLISH Hvem søger du? SPECIALEOMRÅDE STILLING Skriv navn A ADAM FUSSING CLAUSEN ADVOKAT ALESSANDRO TRAINA ADVOKAT DIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATDIRECTOR ANNA FJORDSIDE ADVOKAT BARSEL ANNE HANSEN-NORD ADVOKAT ANNE LYSEMOSE ADVOKAT BARSEL ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TRAINEE BENJAMIN THIDEMANN ADVOKAT BETTINA HASSING HR CHEF BIRGITTE MILLER BRINCK EUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY BUSAKORN SUKSAMRAN LINDE ØKONOMIMEDARBEJDER C CAMILLA BACH SCHOU STUB ADVOKATFULDMÆGTIG CAMILLA HEISEL TEAM ASSISTENT CARL JOHAN BJÆRGE ABRAHAMSON SUPPORTER CAROLINE BILLESØ PRIEMÉ SUPPORTER CECILIE GYRSTING ADVOKATFULDMÆGTIG CHARLOTTE KJELDSEN RECEPTIONIST CHARLOTTE LARSEN TEAM ASSISTENT PORTRÆT UNDERVEJS CHRISTIAN BREDTOFT GULDMANN ADVOKAT (L)PARTNER CHRISTIAN SCHERFIG ADVOKATPARTNER CHRISTINA BUHL NIELSEN ADVOKAT CHRISTOPHER HJULSAGER ADVOKATFULDMÆGTIG D DAN TERKILDSEN ADVOKATPARTNER DANIEL SCHIØTTE PETTERSSON LEGAL TRAINEE DITTE OPSTRUP ANDERSEN MARKETING MANAGER DORTE FRANDSEN TEAM ASSISTENT E ELISABETH EIBERG TEAM ASSISTENT ELISABETH THAL JANTZEN LEGAL TRAINEE EMIL HALD WINSTRØM ADVOKATFULDMÆGTIG EMILIE LERSTRØM ADVOKAT F FRANK TVEDE ØKONOMIMEDARBEJDER FREDERIK HASENBERG SUPPORTER FREDERIK HOLMSTED JENSEN LEGAL TRAINEE FREDERIKKE LINDBO HENNINGS ADVOKAT BARSEL H HANNAH DEHN-RASMUSSEN ADVOKATFULDMÆGTIG HANS HOLTEN INGERSLEV LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS HEIDI THANNING RINGSTRØM SAGSCONTROLLER HELENA LYBÆK GUÐMUNDSDÓTTIR LEAD ADVISORPH.D. HELLE GROTHE NIELSEN BOBEHANDLERTEAM ASSISTENT I IDA JOHANNE DORÉ PAGH LEGAL TRAINEE IDA SIMONE SARBORG-PEDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG J JACOB HENRIKSEN IT STUDENT JACOB SKOVGAARD KRISTENSEN ADVOKATFULDMÆGTIG JAKOB SCHILDER-KNUDSEN ADVOKATPARTNER JAKOB SKOV BUNDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG JENS GRUNNET-NILSSON LEGAL TRAINEE JESPER CARØE PETERSEN SAGSCONTROLLER JESPER HJETTING ADVOKAT (H)DIRECTOR JESPER LUNDGREN ADVOKATOF COUNSEL JOAKIM WISCHMANN ADVOKAT JOHAN FREDERIK EHRENREICH ADVOKATFULDMÆGTIG JONAS ADSBØLL LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS JONAS LYKKE HARTVIG NIELSEN ADVOKAT JULIE CATHRIN ROVSING ADVOKAT K KARIN KLINT HENRIKSEN ØKONOMICHEF KAROLINE STAMPE ERIKSEN SAGSCONTROLLER KIA ELISABETH GLAD ØKONOMIMEDARBEJDER KIRSTEN SEEBERG HR KONSULENT KLARA WINTHER KISELBERG LEGAL TRAINEE KRISTIAN GUSTAV ANDERSSON ADVOKATPARTNER KRISTIAN HØJBJERG JØRGENSEN SUPPORTER L LARS JAPP HASLUND DIRECTORHEAD OF DATA PROTECTION LARS KJÆR ADVOKATPARTNER LARS KROG ADVOKATDIRECTOR LARS PETERSEN ADVOKAT (H)OF COUNSEL LAURA HYANG KROER MADSEN ADVOKAT LENE WINTHER JENSEN RECEPTIONIST LINDA ZÜREK SAGSCONTROLLER LINE STOUGAARD ESKILDSEN ADVOKAT BARSEL LOUISE CECILIE MUNCK COMPLIANCE CONTROLLER M MADDALENA VOSS ADVOKATFULDMÆGTIG MAGNUS MØRCH TUXEN ADVOKATFULDMÆGTIG MAJA ILSØ LEGAL TRAINEE MAJSE JARLOV ADVOKAT MALENE OVERGAARD ADVOKATDIRECTOR MARCUS NIMMO ALLERUP BOGH LEGAL TRAINEE MARIA GISELA BRAMMER LEGAL TRAINEE MARIA WESSEL LINDBERG ADVOKATFULDMÆGTIG MARIE LOUISE AAGAARD ADVOKATDIRECTOR MARIE VON SICHLAU ADVOKATFULDMÆGTIG MARIO FERNANDEZ ADVOKATDIRECTORHEAD OF INDIRECT TAXES MARTIN AAGREN NIELSEN ADVOKAT (L) MARTIN BALSLEV ADVOKATFULDMÆGTIG MARTIN KIRKEGAARD DIREKTØR/CHIEF OPERATING OFFICER MATHIAS BELL WILLUMSEN ADVOKAT METTE MARIE NIELSEN ADVOKATFULDMÆGTIG METTE-MARIE VENDELBO HAMANN LEGAL TRAINEE MICHAEL ALSTRØM ADVOKAT (H)FORMAND FOR BESTYRELSENPARTNER MICHAEL AMSTRUP ADVOKAT (H)PARTNER MICHAEL GAARMANN ADVOKATPARTNER MICHALA RING GALE ADVOKAT MICKA SINETTE M. THORSEN TEAM ASSISTENT MORTEN ROSENMEJER ADVOKAT (L)PARTNER N NADIA AZAQUOUN ADVOKATFULDMÆGTIG NADIA BRANDT EXECUTIVE ASSISTANT NANNA MUNK WARMDAHL LEGAL TRAINEE NICOLAI B. SØRENSEN ADVOKAT (H)PARTNER NICOLAI THORNINGER ADVOKAT (L) NICOLE SOWE ADVOKATFULDMÆGTIG BARSEL NIELS GRAM-HANSSEN ADVOKATPARTNER NIELS WIVE KJÆRGAARD ADVOKAT (H)PARTNER NIKOLAJ BRANDT CLAUSEN IT CHEF NINA LUND-ANDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG NINA RINGEN ADVOKATPARTNER O OLIVIA SACEANU LEGAL TRAINEE P PEDRAM MOGHADDAM ADVOKATPARTNER PERNILLE HELLESØE TEAM ASSISTENT PETER ABILDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG PETER BRUUN NIKOLAJSEN ADVOKAT (L)PARTNER PETER CLEMMEN CHRISTENSEN ADVOKAT (H)PARTNER PETER MOLLERUP ADVOKAT (L)PARTNER PIA LYKKE MATHIASEN ADVOKATDIRECTOR R RASMUS REICHSTEIN ADVOKATFULDMÆGTIG RASMUS STUB ADVOKAT RASMUS VANG ADVOKAT (H)DIRECTOR REGITZE RUHOFF SUPPORTER RIKKE TOFT GRABSKI IT STUDENT S SARA KIRSTINE KLOUGART ADVOKAT SEBASTIAN DYHR RASMUSSEN LEGAL TRAINEE SEBASTIAN LYSHOLM NIELSEN ADVOKATDIRECTOR SIMONE EMILIE VIUF CHRISTIANSEN ADVOKATFULDMÆGTIG SISSEL BAY FRANDSEN TEAM ASSISTENT SOPHIA PATRICIA STRØMQVIST HR ASSISTENT STINE BERNT STRYHN ADVOKATDIRECTOR SØREN DANELUND REIPURTH ADVOKAT (L)DIRECTOR SØREN HILBERT ADVOKAT (L)PARTNER T THOMAS KRÆMER ADVOKATPARTNER THOMAS STAMPE ADVOKAT (H)PARTNER THOMAS SVENNINGSEN LEGAL TRAINEE THORSTEIN BOSERUP LEGAL TRAINEE TOBIAS VIETH ADVOKATPARTNER U URSULA IZZARD LEGAL TRAINEE V VIBE TOFTUM LEGAL TRAINEE Y YVONNE EJLERSEN TEAM ASSISTENT Samme rådgiver er altid med dig, når du arbejder med Lundgrens ADVOKATPARTNERSELSKAB TUBORG BOULEVARD 12 DK-2900 HELLERUP ÅBNINGSTIDER, ALLE HVERDAGE: 8.00-17.00 E-MAIL INFO@LUNDGRENS.DK LINKEDIN GÅ TIL LINKEDIN FACEBOOK GÅ TIL FACEBOOK TELEFON +45 3525 2535 CVR NR 36 44 20 42

Bilag 240. side 5-25. – Bilag Y. side 2.

You must be warned Against the Danish law firm Lundgren's lawyers through their partner Dan Terkildsen and several employees / lawyers have countered their client, and directly against instructions, have chosen to withhold the client's false allegations before the court, at the same time Lundgren's lawyers have taken work for the defendant Danish bank, against which the client asked Lundgren to file a fraud case. / Lundgrens er ikke så dygtige, men vil du absolut bruge Lundgrens så find en advokat her. PERSONER SPECIALER KARRIERE OM OS KONTAKT ENGLISH Hvem søger du? SPECIALEOMRÅDE STILLING Skriv navn A ADAM FUSSING CLAUSEN ADVOKAT ALESSANDRO TRAINA ADVOKAT DIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATDIRECTOR ANNA FJORDSIDE ADVOKAT BARSEL ANNE HANSEN-NORD ADVOKAT ANNE LYSEMOSE ADVOKAT BARSEL ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TRAINEE BENJAMIN THIDEMANN ADVOKAT BETTINA HASSING HR CHEF BIRGITTE MILLER BRINCK EUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY BUSAKORN SUKSAMRAN LINDE ØKONOMIMEDARBEJDER C CAMILLA BACH SCHOU STUB ADVOKATFULDMÆGTIG CAMILLA HEISEL TEAM ASSISTENT CARL JOHAN BJÆRGE ABRAHAMSON SUPPORTER CAROLINE BILLESØ PRIEMÉ SUPPORTER CECILIE GYRSTING ADVOKATFULDMÆGTIG CHARLOTTE KJELDSEN RECEPTIONIST CHARLOTTE LARSEN TEAM ASSISTENT PORTRÆT UNDERVEJS CHRISTIAN BREDTOFT GULDMANN ADVOKAT (L)PARTNER CHRISTIAN SCHERFIG ADVOKATPARTNER CHRISTINA BUHL NIELSEN ADVOKAT CHRISTOPHER HJULSAGER ADVOKATFULDMÆGTIG D DAN TERKILDSEN ADVOKATPARTNER DANIEL SCHIØTTE PETTERSSON LEGAL TRAINEE DITTE OPSTRUP ANDERSEN MARKETING MANAGER DORTE FRANDSEN TEAM ASSISTENT E ELISABETH EIBERG TEAM ASSISTENT ELISABETH THAL JANTZEN LEGAL TRAINEE EMIL HALD WINSTRØM ADVOKATFULDMÆGTIG EMILIE LERSTRØM ADVOKAT F FRANK TVEDE ØKONOMIMEDARBEJDER FREDERIK HASENBERG SUPPORTER FREDERIK HOLMSTED JENSEN LEGAL TRAINEE FREDERIKKE LINDBO HENNINGS ADVOKAT BARSEL H HANNAH DEHN-RASMUSSEN ADVOKATFULDMÆGTIG HANS HOLTEN INGERSLEV LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS HEIDI THANNING RINGSTRØM SAGSCONTROLLER HELENA LYBÆK GUÐMUNDSDÓTTIR LEAD ADVISORPH.D. HELLE GROTHE NIELSEN BOBEHANDLERTEAM ASSISTENT I IDA JOHANNE DORÉ PAGH LEGAL TRAINEE IDA SIMONE SARBORG-PEDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG J JACOB HENRIKSEN IT STUDENT JACOB SKOVGAARD KRISTENSEN ADVOKATFULDMÆGTIG JAKOB SCHILDER-KNUDSEN ADVOKATPARTNER JAKOB SKOV BUNDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG JENS GRUNNET-NILSSON LEGAL TRAINEE JESPER CARØE PETERSEN SAGSCONTROLLER JESPER HJETTING ADVOKAT (H)DIRECTOR JESPER LUNDGREN ADVOKATOF COUNSEL JOAKIM WISCHMANN ADVOKAT JOHAN FREDERIK EHRENREICH ADVOKATFULDMÆGTIG JONAS ADSBØLL LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS JONAS LYKKE HARTVIG NIELSEN ADVOKAT JULIE CATHRIN ROVSING ADVOKAT K KARIN KLINT HENRIKSEN ØKONOMICHEF KAROLINE STAMPE ERIKSEN SAGSCONTROLLER KIA ELISABETH GLAD ØKONOMIMEDARBEJDER KIRSTEN SEEBERG HR KONSULENT KLARA WINTHER KISELBERG LEGAL TRAINEE KRISTIAN GUSTAV ANDERSSON ADVOKATPARTNER KRISTIAN HØJBJERG JØRGENSEN SUPPORTER L LARS JAPP HASLUND DIRECTORHEAD OF DATA PROTECTION LARS KJÆR ADVOKATPARTNER LARS KROG ADVOKATDIRECTOR LARS PETERSEN ADVOKAT (H)OF COUNSEL LAURA HYANG KROER MADSEN ADVOKAT LENE WINTHER JENSEN RECEPTIONIST LINDA ZÜREK SAGSCONTROLLER LINE STOUGAARD ESKILDSEN ADVOKAT BARSEL LOUISE CECILIE MUNCK COMPLIANCE CONTROLLER M MADDALENA VOSS ADVOKATFULDMÆGTIG MAGNUS MØRCH TUXEN ADVOKATFULDMÆGTIG MAJA ILSØ LEGAL TRAINEE MAJSE JARLOV ADVOKAT MALENE OVERGAARD ADVOKATDIRECTOR MARCUS NIMMO ALLERUP BOGH LEGAL TRAINEE MARIA GISELA BRAMMER LEGAL TRAINEE MARIA WESSEL LINDBERG ADVOKATFULDMÆGTIG MARIE LOUISE AAGAARD ADVOKATDIRECTOR MARIE VON SICHLAU ADVOKATFULDMÆGTIG MARIO FERNANDEZ ADVOKATDIRECTORHEAD OF INDIRECT TAXES MARTIN AAGREN NIELSEN ADVOKAT (L) MARTIN BALSLEV ADVOKATFULDMÆGTIG MARTIN KIRKEGAARD DIREKTØR/CHIEF OPERATING OFFICER MATHIAS BELL WILLUMSEN ADVOKAT METTE MARIE NIELSEN ADVOKATFULDMÆGTIG METTE-MARIE VENDELBO HAMANN LEGAL TRAINEE MICHAEL ALSTRØM ADVOKAT (H)FORMAND FOR BESTYRELSENPARTNER MICHAEL AMSTRUP ADVOKAT (H)PARTNER MICHAEL GAARMANN ADVOKATPARTNER MICHALA RING GALE ADVOKAT MICKA SINETTE M. THORSEN TEAM ASSISTENT MORTEN ROSENMEJER ADVOKAT (L)PARTNER N NADIA AZAQUOUN ADVOKATFULDMÆGTIG NADIA BRANDT EXECUTIVE ASSISTANT NANNA MUNK WARMDAHL LEGAL TRAINEE NICOLAI B. SØRENSEN ADVOKAT (H)PARTNER NICOLAI THORNINGER ADVOKAT (L) NICOLE SOWE ADVOKATFULDMÆGTIG BARSEL NIELS GRAM-HANSSEN ADVOKATPARTNER NIELS WIVE KJÆRGAARD ADVOKAT (H)PARTNER NIKOLAJ BRANDT CLAUSEN IT CHEF NINA LUND-ANDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG NINA RINGEN ADVOKATPARTNER O OLIVIA SACEANU LEGAL TRAINEE P PEDRAM MOGHADDAM ADVOKATPARTNER PERNILLE HELLESØE TEAM ASSISTENT PETER ABILDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG PETER BRUUN NIKOLAJSEN ADVOKAT (L)PARTNER PETER CLEMMEN CHRISTENSEN ADVOKAT (H)PARTNER PETER MOLLERUP ADVOKAT (L)PARTNER PIA LYKKE MATHIASEN ADVOKATDIRECTOR R RASMUS REICHSTEIN ADVOKATFULDMÆGTIG RASMUS STUB ADVOKAT RASMUS VANG ADVOKAT (H)DIRECTOR REGITZE RUHOFF SUPPORTER RIKKE TOFT GRABSKI IT STUDENT S SARA KIRSTINE KLOUGART ADVOKAT SEBASTIAN DYHR RASMUSSEN LEGAL TRAINEE SEBASTIAN LYSHOLM NIELSEN ADVOKATDIRECTOR SIMONE EMILIE VIUF CHRISTIANSEN ADVOKATFULDMÆGTIG SISSEL BAY FRANDSEN TEAM ASSISTENT SOPHIA PATRICIA STRØMQVIST HR ASSISTENT STINE BERNT STRYHN ADVOKATDIRECTOR SØREN DANELUND REIPURTH ADVOKAT (L)DIRECTOR SØREN HILBERT ADVOKAT (L)PARTNER T THOMAS KRÆMER ADVOKATPARTNER THOMAS STAMPE ADVOKAT (H)PARTNER THOMAS SVENNINGSEN LEGAL TRAINEE THORSTEIN BOSERUP LEGAL TRAINEE TOBIAS VIETH ADVOKATPARTNER U URSULA IZZARD LEGAL TRAINEE V VIBE TOFTUM LEGAL TRAINEE Y YVONNE EJLERSEN TEAM ASSISTENT Samme rådgiver er altid med dig, når du arbejder med Lundgrens ADVOKATPARTNERSELSKAB TUBORG BOULEVARD 12 DK-2900 HELLERUP ÅBNINGSTIDER, ALLE HVERDAGE: 8.00-17.00 E-MAIL INFO@LUNDGRENS.DK LINKEDIN GÅ TIL LINKEDIN FACEBOOK GÅ TIL FACEBOOK TELEFON +45 3525 2535 CVR NR 36 44 20 42

Bilag 240. side 6-25. – Bilag Y. side 3.

Dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Jyske Bank Anders Dam. En sag om retssikkerheden for den lille mand, når danmarks største virksomheder som her Jyske Bank står bag organiseret kriminalitet, bistået af nogle af danmarks største advokat virksomheder, herunder Lundgrens og Lund Elmer Sandager. Når advokat nævnets medlemmer, i deres afgørelse på klagen 2020-1932. 30-06-2021. har valgt også at dækker over de rådne Lundgrens advokater, må grunden være tråde mellem Jyske Bank, Lundgrens og Lund Elmer Sandager op til advokatsamfundet, ellers ville advokat nævnets medlemmer næppe skrive, at det er advokaten i en sag, som alene selv bestemmer “her indsat i opslag 14-05-2021.”. Når advokaterne ikke behøver at inddrage deres klienter i hvad advokaten fortager sig, er retssikkerheden fjernet, og advokaten kan i vid udstrækning modarbejde at en dommer kan efterleve grundlovens § 64. Da advokater med advokat nævnets afgørelse må fjerne klientens påstande, uden aftale med klienten, så en dommer ikke kan dømme efter loven, da advokat nævnet har godkendt at advokater må fjerne klientens anbringer og beviser i en retssag.

Bilag E. s.4. swappen W015776. Som blev aftalt 15-07-2008.
Kun såfremt det bagvedliggende, lån der var tilbudt ved Bilag Y. Blev hjemtaget.

Jyske banks fundament er falsk. Vedtægter § 1 Stk. 1: Bankens navn er Jyske Bank A/S. Stk. 4: Bankens formål er som bank og som moderselskab at drive bankvirksomhed efter lovgivningen Stk. 5: Banken drives i overensstemmelse med redelig forretningsskik, god bankpraksis og bankens værdier og holdninger :-) :-) Lidt søge ord. #Justitsministeriet #Finansministeriet #Statsministeriet JYSKE BANK BLEV OPDAGET / TAGET I AT LAVE #MANDATSVIG #BEDRAGERI #DOKUMENTFALSK #UDNYTTELSE #SVIG #FALSK / #Bank #AnderChristianDam #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #JyskeBank #ATP #PFA #MortenUlrikGade #PhilipBaruch #LES #Boxen Jyske Bank Boxen #KristianAmbjørnBuus-Nielsen #LundElmerSandager #Nykredit #MetteEgholmNielsen #Loan #Fraud #CasperDamOlsen #NicolaiHansen #JeanettKofoed-Hansen #AnetteKirkeby #SørenWoergaaed #BirgitBushThuesen #Gangcrimes #Crimes #Koncernledelse #jyskebank #Koncernbestyrelsen #SvenBuhrkall #KurtBligaardPedersen #RinaAsmussen #PhilipBaruch #JensABorup #KeldNorup #

Bilag E. Side 5.

Jyske banks fundament er falsk. Vedtægter § 1 Stk. 1: Bankens navn er Jyske Bank A/S. Stk. 4: Bankens formål er som bank og som moderselskab at drive bankvirksomhed efter lovgivningen Stk. 5: Banken drives i overensstemmelse med redelig forretningsskik, god bankpraksis og bankens værdier og holdninger :-) :-) Lidt søge ord. #Justitsministeriet #Finansministeriet #Statsministeriet JYSKE BANK BLEV OPDAGET / TAGET I AT LAVE #MANDATSVIG #BEDRAGERI #DOKUMENTFALSK #UDNYTTELSE #SVIG #FALSK / #Bank #AnderChristianDam #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #JyskeBank #ATP #PFA #MortenUlrikGade #PhilipBaruch #LES #Boxen Jyske Bank Boxen #KristianAmbjørnBuus-Nielsen #LundElmerSandager #Nykredit #MetteEgholmNielsen #Loan #Fraud #CasperDamOlsen #NicolaiHansen #JeanettKofoed-Hansen #AnetteKirkeby #SørenWoergaaed #BirgitBushThuesen #Gangcrimes #Crimes #Koncernledelse #jyskebank #Koncernbestyrelsen #SvenBuhrkall #KurtBligaardPedersen #RinaAsmussen #PhilipBaruch #JensABorup #KeldNorup #ChristinaLykkeMunk #HaggaiKunisch #MarianneLillevang #Koncerndirektionen #AndersDam #LeifFLarsen #NielsErikJakobsen #PerSkovhus #PeterSchleidt

Bemærk at Swappen W015776. Der er lavet 15-07-2008. Og lukkes 30-12-2008. Er blevet fjernet 31-12-2008 fra BILAG O. årsopgørelse 2008. hvilket er dokumentetfalsk.

Vozmozhno, samyy bol'shoy bankovskiy skandal v Danii vo vremya eskalatsii. Novyy datskiy bankovskiy skandal rassleduyetsya samim kliyentom, v to vremya kak drugiye yuristy i banki prosto osveshchayut melkiye voprosy. I na etot raz rech' idet ne ob otmyvanii deneg, kotorym uzhe izvestny datskiye banki. Na etot raz delo lozhnoye i moshennichestvo so vtorym po velichine bankom Danii Jyske Bank. V etom sluchaye datskiye advokaty Lundgrens gluboko vovlecheny v to, chto obvineniye kliyenta v moshennichestve i fal'sifikatsiya dokumenta protiv Jyske Bank ne bylo predstavleno sudu do togo, kak sam kliyent dolzhen byl predstavit' dokazatel'stva i obvineniya v sud v oktyabre 28. I pochemu moshennichestvo Jyske Bank protiv ikh melkogo kliyenta yeshche ne prekratilos' posle 11 let moshennichestva. Chto Lundgrens dumayet o nashikh obvineniyakh i dokazatel'stvakh protiv banka v Yiske o moshennichestve? Den Terkildsen zayavil 13 avgusta, chto pravleniye Jyske Bank ni v chem ne vinovato. U Lundgrensa net ni odnogo kommentariya nashikh trebovaniy. ? Eto ochen' stranno? POCHEMU ?. Mesyats nazad, buduchi obnaruzhennym v Lundgrense, on rabotayet v banke Jyske i rabotayet v otvetchike v Jyskebank, po krayney mere, s aprelya 2018 goda. I Den Terkel'sen pozvolil svoyemu kliyentu poverit', chto Lundgrens byl ikh advokatom, no v to zhe vremya advokaty Lundgrena takzhe poluchili million gonorarov za rabotu v Jyske Bank. Skoreye vsego, Jyske Bank podkupil Lundgrens, chtoby vstretit'sya v sude, ne podavaya pretenzii kliyenta protiv Jyske Bank, prosto chtoby proigrat' delo. Khoteli by vy skazat' rukovoditelyu gruppy upravleniya Andersu Damu, chto my ne khotim, chtoby nas obmanuli. My prosto khotim vstretit'sya s Prezidentom Andersom Kristianom Damom, i kogda vzroslyye obshchayutsya vmeste, potomu chto eto ne sposob vesti chestnyy bankovskiy biznes. I nam ne interesno pisat' chto-libo nepravdivoye. Vopros v sude: pravy li my i mozhem li my dokazat', chto my pravy? Chto znachit Lundgrens? ty nikogda ne govoril nam etogo. Ne stesnyaytes' ostavlyat' kommentarii na Facebook, Twitter dlya obnovleniya. Pozhaluysta, pozvonite po adresu +45 22 22 77 13, yesli vam nuzhna dopolnitel'naya informatsiya. Uvidet' bol'she na banknete Ssylka www.BANKNYT.dk Pogonya BS-402/2015-VIB Eto prosto prizyv k dialogu, kak my vpervyye napisali v maye 2016 goda vsemu sovetu direktorov v Jyske Bank. S nailuchshimi pozhelaniyami ot Storbjerg Business Sovey 5 3100 Khornbek --- Возможно, самый большой банковский скандал в Дании во время эскалации. Новый датский банковский скандал расследуется самим клиентом, в то время как другие юристы и банки просто освещают мелкие вопросы. И на этот раз речь идет не об отмывании денег, которым уже известны датские банки. На этот раз дело ложное и мошенничество со вторым по величине банком Дании Jyske Bank. В этом случае датские адвокаты Лундгренс глубоко вовлечены в то, что обвинение клиента в мошенничестве и фальсификация документа против Jyske Bank не было представлено суду до того, как сам клиент должен был представить доказательства и обвинения в суд в октябре 28. И почему мошенничество Jyske Bank против их мелкого клиента еще не прекратилось после 11 лет мошенничества. Что Лундгренс думает о наших обвинениях и доказательствах против банка в Йиске о мошенничестве? Дэн Теркилдсен заявил 13 августа, что правление Jyske Bank ни в чем не виновато. У Лундгренса нет ни одного комментария наших требований. ? Это очень странно? ПОЧЕМУ ?. Месяц назад, будучи обнаруженным в Лундгренсе, он работает в банке Jyske и работает в ответчике в Jyskebank, по крайней мере, с апреля 2018 года. И Дэн Теркельсен позволил своему клиенту поверить, что Лундгренс был их адвокатом, но в то же время адвокаты Лундгрена также получили миллион гонораров за работу в Jyske Bank. Скорее всего, Jyske Bank подкупил Lundgrens, чтобы встретиться в суде, не подавая претензии клиента против Jyske Bank, просто чтобы проиграть дело. Хотели бы вы сказать руководителю группы управления Андерсу Даму, что мы не хотим, чтобы нас обманули. Мы просто хотим встретиться с Президентом Андерсом Кристианом Дамом, и когда взрослые общаются вместе, потому что это не способ вести честный банковский бизнес. И нам не интересно писать что-либо неправдивое. Вопрос в суде: правы ли мы и можем ли мы доказать, что мы правы? Что значит Лундгренс? ты никогда не говорил нам этого. Не стесняйтесь оставлять комментарии на Facebook, Twitter для обновления. Пожалуйста, позвоните по адресу +45 22 22 77 13, если вам нужна дополнительная информация. Увидеть больше на банкнете Ссылка www.BANKNYT.dk Погоня BS-402/2015-VIB Это просто призыв к диалогу, как мы впервые написали в мае 2016 года всему совету директоров в Jyske Bank. С наилучшими пожеланиями от Storbjerg Business Совей 5 3100 Хорнбек

The fake SWAP 015785 Appendix 1. from 16-07-2008

Dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Jyske Bank Anders Dam. En sag om retssikkerheden for den lille mand, når danmarks største virksomheder som her Jyske Bank står bag organiseret kriminalitet, bistået af nogle af danmarks største advokat virksomheder, herunder Lundgrens og Lund Elmer Sandager. Når advokat nævnets medlemmer, i deres afgørelse på klagen 2020-1932. 30-06-2021. har valgt også at dækker over de rådne Lundgrens advokater, må grunden være tråde mellem Jyske Bank, Lundgrens og Lund Elmer Sandager op til advokatsamfundet, ellers ville advokat nævnets medlemmer næppe skrive, at det er advokaten i en sag, som alene selv bestemmer “her indsat i opslag 14-05-2021.”. Når advokaterne ikke behøver at inddrage deres klienter i hvad advokaten fortager sig, er retssikkerheden fjernet, og advokaten kan i vid udstrækning modarbejde at en dommer kan efterleve grundlovens § 64. Da advokater med advokat nævnets afgørelse må fjerne klientens påstande, uden aftale med klienten, så en dommer ikke kan dømme efter loven, da advokat nævnet har godkendt at advokater må fjerne klientens anbringer og beviser i en retssag.

Bilag XX. FREMLÆGGES. Jyske Bank forsøger igen 24-07-2008. At få kunden til at indgå aftale om denne ekstra rentebytte til tilbuddet Bilag Y.

Dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Jyske Bank Anders Dam. En sag om retssikkerheden for den lille mand, når danmarks største virksomheder som her Jyske Bank står bag organiseret kriminalitet, bistået af nogle af danmarks største advokat virksomheder, herunder Lundgrens og Lund Elmer Sandager. Når advokat nævnets medlemmer, i deres afgørelse på klagen 2020-1932. 30-06-2021. har valgt også at dækker over de rådne Lundgrens advokater, må grunden være tråde mellem Jyske Bank, Lundgrens og Lund Elmer Sandager op til advokatsamfundet, ellers ville advokat nævnets medlemmer næppe skrive, at det er advokaten i en sag, som alene selv bestemmer “her indsat i opslag 14-05-2021.”. Når advokaterne ikke behøver at inddrage deres klienter i hvad advokaten fortager sig, er retssikkerheden fjernet, og advokaten kan i vid udstrækning modarbejde at en dommer kan efterleve grundlovens § 64. Da advokater med advokat nævnets afgørelse må fjerne klientens påstande, uden aftale med klienten, så en dommer ikke kan dømme efter loven, da advokat nævnet har godkendt at advokater må fjerne klientens anbringer og beviser i en retssag.

Bilag XX. FREMLÆGGES. Jyske Bank forsøger igen 30-07-2008. At få kunden til at indgå aftale om denne ekstra rentebytte til tilbuddet Bilag Y.
En Swap W015785. Fra 16-07-2008. som kunden ikke har ønsket at underskrive, selv om det er magtpålæggende for Jyske Bank at få kunden til at indgå swappen med Jyske Bank.

Main suspect in Danish bank fraud case Jyske BANK Anders Dam, Jyske Bank suspected of million scams and corruption. Philip Baruch Advokat og Partner I Lund Elmer Sandager Les.dk Thomas Schioldan Sørensen rodstenen.dk - Lundgrens advokater. Dan Terkildsen. Rødstenen advokater. bestyrelsen Jyske Bank Sven Buhrækall. Kurt Bligaard Pedersen. Rina Asmussen. Philip Baruch. Jens Borup. Keld Norup. Christina Lykke Munk. Johnny Christensen. Marianne Lillevang. Anders Christian Dam. Niels Erik Jakobsen. Per Skovhus. Peter Schleidt. #Bank #AnderChristianDam #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #JyskeBank #ATP #PFA #MortenUlrikGade #GF Maresk #PhilipBaruch #LES #LundElmerSandager #Nykredit #MetteEgholmNielsen #Loan #Fraud #CasperDamOlsen #NicolaiHansen #JeanettKofoed-Hansen #AnetteKirkeby #SørenWoergaaed #BirgitBushThuesen #Gangcrimes #Crimes #Koncernledelse #jyskebank #Koncernbestyrelsen #SvenBuhrkall #KurtBligaardPedersen #RinaAsmussen #PhilipBaruch #JensABorup #KeldNorup #ChristinaLykkeMunk #HaggaiKunisch #MarianneLillevang Finansministeriet Statsministeriet Justitsministeriet Finanstilsynet Finans Bank Banking Aktier Loan Biler Hæderlige Banker #Koncerndirektionen #AndersDam #LeifFLarsen / Vedtægter § 1 Stk. 1: Bankens navn er Jyske Bank A/S. Stk. 4: Bankens formål er som bank og som moderselskab at drive bankvirksomhed efter lovgivningen Stk. 5: Banken drives i overensstemmelse med redelig forretningsskik, god bankpraksis og bankens værdier og holdninger :-) :-) Lidt søge ord. #Justitsministeriet #Finansministeriet #Statsministeriet JYSKE BANK BLEV OPDAGET / TAGET I AT LAVE #MANDATSVIG #BEDRAGERI #DOKUMENTFALSK #UDNYTTELSE #SVIG #FALSK / #Bank #AnderChristianDam #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #JyskeBank #ATP #PFA #MortenUlrikGade #PhilipBaruch #LES #Boxen Jyske Bank Boxen #KristianAmbjørnBuus-Nielsen #LundElmerSandager #Nykredit #MetteEgholmNielsen #Loan #Fraud #CasperDamOlsen #NicolaiHansen #JeanettKofoed-Hansen #AnetteKirkeby #SørenWoergaaed #BirgitBushThuesen #Gangcrimes #Crimes #Koncernledelse #jyskebank #Koncernbestyrelsen #SvenBuhrkall #KurtBligaardPedersen #RinaAsmussen #PhilipBaruch #JensABorup #KeldNorup #ChristinaLykkeMunk #HaggaiKunisch #MarianneLillevang #Koncerndirektionen #AndersDam #LeifFLarsen #NielsErikJakobsen #PerSkovhus #PeterSchleidt

Appendix O. As you can see, Jyske Bank has removed the approved interest rate swap W015776 on 31-12-2008, on which we signed an agreement on 15-07-2008, if we chose to repay the underlying and offered loan Appendix Y. for the swap, We rejected the loan, and therefore did not repay the loan offered, of Dkk 4,328,000 Appendix Y. and the agreed and approved Swap W015776 on the same and agreed amount. 4,328,000 dkk, closes 30-12-2008. during this period Jyske bank even makes an extra Swap for Offers. Y. is without agreement with the customer. Thus, there are two swaps at the same time on 16-07-2008, but otherwise forgot to create an account for Swappen Appendix 1. Therefore, it is a case of document falsification when Jyske Bank makes such an manipulation.

Dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Jyske Bank Anders Dam. En sag om retssikkerheden for den lille mand, når danmarks største virksomheder som her Jyske Bank står bag organiseret kriminalitet, bistået af nogle af danmarks største advokat virksomheder, herunder Lundgrens og Lund Elmer Sandager. Når advokat nævnets medlemmer, i deres afgørelse på klagen 2020-1932. 30-06-2021. har valgt også at dækker over de rådne Lundgrens advokater, må grunden være tråde mellem Jyske Bank, Lundgrens og Lund Elmer Sandager op til advokatsamfundet, ellers ville advokat nævnets medlemmer næppe skrive, at det er advokaten i en sag, som alene selv bestemmer “her indsat i opslag 14-05-2021.”. Når advokaterne ikke behøver at inddrage deres klienter i hvad advokaten fortager sig, er retssikkerheden fjernet, og advokaten kan i vid udstrækning modarbejde at en dommer kan efterleve grundlovens § 64. Da advokater med advokat nævnets afgørelse må fjerne klientens påstande, uden aftale med klienten, så en dommer ikke kan dømme efter loven, da advokat nævnet har godkendt at advokater må fjerne klientens anbringer og beviser i en retssag.

Bilag 29.A. 19-02-2010.
Nicolai Hansen Jyske Bank skriver uhæderligt og ved Ond Tro at kunden har hjemtaget lån 4.328.000 kr. efter tilbuddet Bilag Y.

Dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Jyske Bank Anders Dam. En sag om retssikkerheden for den lille mand, når danmarks største virksomheder som her Jyske Bank står bag organiseret kriminalitet, bistået af nogle af danmarks største advokat virksomheder, herunder Lundgrens og Lund Elmer Sandager. Når advokat nævnets medlemmer, i deres afgørelse på klagen 2020-1932. 30-06-2021. har valgt også at dækker over de rådne Lundgrens advokater, må grunden være tråde mellem Jyske Bank, Lundgrens og Lund Elmer Sandager op til advokatsamfundet, ellers ville advokat nævnets medlemmer næppe skrive, at det er advokaten i en sag, som alene selv bestemmer “her indsat i opslag 14-05-2021.”. Når advokaterne ikke behøver at inddrage deres klienter i hvad advokaten fortager sig, er retssikkerheden fjernet, og advokaten kan i vid udstrækning modarbejde at en dommer kan efterleve grundlovens § 64. Da advokater med advokat nævnets afgørelse må fjerne klientens påstande, uden aftale med klienten, så en dommer ikke kan dømme efter loven, da advokat nævnet har godkendt at advokater må fjerne klientens anbringer og beviser i en retssag.

Bilag D. 09-01-2012.
Casper Dam Olsen Jyske Bank skriver uhæderligt og ved Ond Tro at kunden har “ændret” omlagt det bagvedliggende lån for swappen.

Dårlig omtale er bedre end ingen omtale. Jyske Bank Anders Dam. En sag om retssikkerheden for den lille mand, når danmarks største virksomheder som her Jyske Bank står bag organiseret kriminalitet, bistået af nogle af danmarks største advokat virksomheder, herunder Lundgrens og Lund Elmer Sandager. Når advokat nævnets medlemmer, i deres afgørelse på klagen 2020-1932. 30-06-2021. har valgt også at dækker over de rådne Lundgrens advokater, må grunden være tråde mellem Jyske Bank, Lundgrens og Lund Elmer Sandager op til advokatsamfundet, ellers ville advokat nævnets medlemmer næppe skrive, at det er advokaten i en sag, som alene selv bestemmer “her indsat i opslag 14-05-2021.”. Når advokaterne ikke behøver at inddrage deres klienter i hvad advokaten fortager sig, er retssikkerheden fjernet, og advokaten kan i vid udstrækning modarbejde at en dommer kan efterleve grundlovens § 64. Da advokater med advokat nævnets afgørelse må fjerne klientens påstande, uden aftale med klienten, så en dommer ikke kan dømme efter loven, da advokat nævnet har godkendt at advokater må fjerne klientens anbringer og beviser i en retssag.

Bilag 30. først den 18-10-2016.
Lykkes det efter at have stævnet Nykredit, at få deres advokat Mette Egholm Nielsen, til at indrømme kunden aldrig har hjemtaget noget lån på 4.328.000 kr. I Nykredit.
Og derfor kan dette heller ikke være omlagt eller ændret.
Og da slet ikke efter at Nykredit 06-05-2009. har meddelt Jyske Bank, at tilbuddet og pantebrevet “en henvisning til Bilag Y. & Bilag AC.” er bortfaldet.
.
Jyske Banks ansatte som Nicolai Hansen. Casper Dam Olsen. Jeanett Kofoed-Hansen. Anette Kirkeby og Søren Woergaard har alle været i ond tro.
Som ved Bilag 65. 04-11-2011. at kræve tvangssalg af byggegrund, og afkræve at kunden skal sælge sin private bolig.
For derefter at sende kunden til afvikling ved den grønne slagter.
Her skriver Birgith Bush Thuesen ved Bilag 74.A 18-06-2013. for at sikre Jyske Banks interesser, Jyske Banks krav i forbindelse med afvikling af kunden, er 2. salgs fuldmagter.

Side 1 af 43. 27-08-2019 til Lundgrens advokater. Brevet er bare et af mange, hvor vi gentagende beder, Lundgrens advokater, som den fuldmægtige Emil og Mette-Marie samt Dan Terkildsen, om at fremlægge klientens, altså vores svig påstande mod Jyske Bank. Vi henviser til de SMS'er i brevet, med påstande som er sendt til Emil, men som ingen af Lundgrens advokater ville fremlægge. I brevet henviser klienten til SMS 23-08-2019. og skriver at Emil fra Lundgrens ikke har svaret på deres klients SMS'er / Og henviser også til at Mette-Marie i Lundgrens. Som igen opyst vores påstande 10-12-2018, for at fremlægge klientens påstande overfor retten 18-12-2018. - DET ER ET FAKTUM. At Mette-Marie vælger sammen med Dan Terkildsen, ikke at fremlægge nogle af klientens påstande mod Jyske Bank, i det afsluttende processkrift 18-12-2018 Der Mette-Marie laver samme sidst på dagen 18. december og sender til retten. / DET ER ET FAKTUM At Lundgrens advokater 02-09-2019 laver og fremlæger processkrift 2, præcis 4 uger før planlagt hovedforhandlingen 30 septemper Lundgrens har i dette processkrift 2. heller ikke medtaget nogen af klientens svig påstande. Ligesom det er et Faktum, at Emil ikke deler Processkrift 2 med klienten, der først får en kopi, efter Lundgrens, er blevet fyret, efter mistanke om at Lundgrenens advokater er korrupte. - Hoved påstand er stadig sagens Bilag 1. en rentebytte fra 16-07-2008 på 4.328.000 kr. for et underliggende lån, der altså IKKE findes. At Bilag 1. er falsk er sagt 1.000 gange. Bare denne lille detalje undlader Lundgrens advokater at fremlægge for domstolen. / DET ER ET FAKTUM At Lundgrens, ved Dan Terkildsen, Mette-Marie og Emil, gentagne er oplyst, at SWAPPEN af 16-07-2008 Bilag 1. af klienten påstås falsk. Når Lundgrens advokater, fremlæger sagen, som om Bilag 1. er aftalt og godkendt. For derefter direkte dirækte mod klientens instruks, føre sagen som en sag om dårlig rådgivning, mod Klientens påstande. Så er må det være Lundgrens og Jyske Bank der må have aftalt dette. - Og hvorfor sender Lundgrens heller ikke klinten en kopi af processkrift 2. Klart at klienten tænker, at Jyske Bank må have betalt Lundgrens advokater, for ikke at fremlægge klientens svig påstande mod Jyske Bank Om det er Bestikkelse, der er sket ved Retur kommision, eller i et honorar, skjult på en eller anden måde, det må parterne i Lundgrens advokater kunne forklare. Som da Jyske Bank ansætter Lundgrens til en stor million opgave. VIL DU VIDE OM LUNDGRENS ADVOKATER ER BLEVET BESTUKKET ? SÅ MÅ DU SPØRGE LUNDGRENS ADVOKATER OG JYSKE BANKS LEDELSE

Page 1 of 43. 27-08-2019 to Lundgren’s lawyers.
The letter is just one of many, in which we repeatedly ask, Lundgren’s lawyers, such as the clerk Emil and Mette-Marie and Dan Terkildsen, to present the client’s, ie our fraud allegations against Jyske Bank.
We refer to the SMSs in the letter, with allegations sent to Emil, but which none of Lundgren’s attorneys would provide.
In the letter, the client refers to SMS 23-08-2019. and writes that Emil from Lundgrens has not responded to their client’s SMS

HUSK DE SOM HAR DÆKKET OVER JYSKE BANKS FORTSATTE SVINDEL MOD STORBJERG ERHVERV I ER SKYLDIGE I VI STADIG UDSÆTTES FOR BEDRAGERI DA I NÆGTEDE AT STANDSE EN ÅBENLYS FORBRYDELSE TAK FOR DET HÅBER I SOVER GODT OM NATTEN / At politiet ignorer politilovens Kap. 2. Paragraf 2. Stk. 3. Syntes åbenlyst være for at dække over Danmarks anden største bank jyske bank, ikke må efterforskes for bedrageri ER DETTE FÆLLES FOR ALLE BANKER ? Men nu nærmer vi os retslokalet og kan der få retten til at sætte jysk bank på plads, nu ledelsen ikke selv magter den opgave / Husk vi retter gerne fejl hvis noget er forkert Anders Dam ved godt at nummeret er 22227713 Så er bande lederen Anders Dam eller andre uenige med noget Så bare kom Anders nummeret er 0045 22227713 / / Jyske Bank Boxen præsentere duellen mellem jyske bank og deres bedraget kunde, hvis jyske bank tør mødes i Boxen Jyske Bank BOXEN navnet på Danmarks nye nationale arena i Herning. MCH Messecenter Herning Jyske Bank har indgået en navnesponsor aftale for multiarenaen,

Her kan du tydelig se at Lundgrens partner Dan Terkildsen 2 september 2019. skriver i Processkrift 2. at klienten den 16-07-2008. har Indgået en swap aftale med Jyske Bank, hvilket er direkte imod hvad klienten påstår.

Eks. BILAG 40. klientens påstande 6/12-2018. &  BILAG 106. 11/8-2019.

og igen 18-08-2019. Bilag 109.

ligeleds sender klienten 23-08-2019. sms`er som BILAG 114. i “Lundgrens” må ikke fremlægge noget til retten, uden klientens godkendelse.       

BILAG 115. klienten skærer igen sine påstande ud for Lundgrens 27/8-2019. og gør det meget klart over for Lundgrens advokater at Partner Dan Terkildsen, intet må fremlægge uden at klienten FØRST har godkendt det Lundgrens agter at fremlægge.

Hvilket også skrives til Emil Hald Winstrøm 

Lundgrens advokater nægter i øvrigt at udlevere klienten en kopi af BILAG 134. Processkrift 2. selv om klienten BILAG 138. 5/9-2019. Spørger om han må få en kopi, Lundgrens advokater svare slet ikke.

Hvorfor mon Lundgrens også har tilbageholdt og skjult Sagsøgtes Processkrift B. af 20/3-2019. selvølge for at holde klienten ude af den sag, som Lundgrens skal hjælpe Jyske Bank A/S med ikke bliver fremlagt som det svig sagen handler om. 

Og også fordi Lundgrens advokater ved returkommission fra Jyske Bank A/S er blevet bestukket, eller betalt for ikke at fremlægge nogle af klientens svig og påstande mod Jyske Bank A/S

Har Lundgrens advokater en anden forklaring, end at Lundgrens advokater er korrupte, så er i opfordret til at svare mange gange siden september 2019.

Er er snart nogle der ønsker som mig at stoppe de danske banker, der ved overtrædelse af straffeloven snyder og bedrager kunder, og som ved korruption og kammerateri, forsøger at slippe af sted med at bedrage bankens kunder.

🗣️📝🧻🚽🤬

Tænker at de advokater og dommere som allerede er i advokat nævnet, har dækket over de korrupte Lundgrens advokater, ikke mener denne sag har offentlighedens interesse, og derfor stadig, vil modarbejde retssikkerheden for den lille mand der alene tør at går i kødet på en organisation, der som eksempelvis Jyske Bank er blevet støttet af staten.

Hvad siger du til at Jyske Bank A/S koncernen, ved ledelsen og deres advokater fra Lund Elmer Sandager advokater, stadig kæmper for at beholde de millioner, som Jyske Bank A/S ved mandatsvig har taget fra kunden, efter Jyske Banks ansatte kontinuerlig har løjet, og bragt den alvorlige syge kunde i en forvildelse, omkring en Swap aftale kunden aldrig har aftalt eller underskrevet, og så for et bagvedliggende lån som Jyske Bank igen ved ond tro fortalte at kunden har optaget, og så efterfølgende har omlagt, samtidig med at Jyske Banks advokater i den efterfølgende, klagesag og derefter retssagen som har hovedforhandling til november 2021. I retssagen har Lund Elmer Sandager advokater kontinuerligt, fremlagt falske oplysninger overfor domstolen for at skuffe i retsforhold.

At Jyske Bank koncernen ved formentligt ledelsen, så også bestikker (kundens advokater) Lundgrens advokater til at ændre klientens / kundens påstande, hvilket også advoknævnet med top advokater og højesteretsdommer blåstempler, ikke er en overtrædelse af god advokat skik, det kan næppe blive værre, de danske myndighederne har i årevis dækket over disse forhold, for at køre kunden og sagsøger træt.

Men jeg er anderledes og stopper ikke, hvem tør skrive om min kamp mod den kriminelle organisation, og de myndigheder som har modarbejder min sag er blevet efterforsket af en politimyndighed uden en efterforskningsleder lader sig påvirke af omfanget, og hvem der står bag Jyske Banks forbrydelser.

Hvis folketinget ikke griber ind, er Danmark ikke en retsstat, men bliver styret af kammerateri og korruption på det absolutte topplan ledet af top advokater og de danske banker.

Hvordan nogle medlemmer af advokat samfundets, og Højesterets dommere fra domstolsstyrelsen med flere, kan vedtage at klienten intet at skulle bestemme i deres egen sag, er at umyndig gøre klienten, og er et angreb på ikke kun retssikkerheden men også et angreb på klientens rettigheder som menneske og borger i Danmark.

UANSET AT DER OGSÅ STÅR EN HØJESTERETSDOMMER BAG.

FOR AT DÆKKE OVER DE KORUPTE DANSKE ADVOKATER, OG FOR AT DÆKKE OVER DANSKE BANKERS ØKONOMISKE KRIMINALITET.

TROR I SÅ SELV PÅ I KAN STOPPE MIG I AT HAVE ET ØNSKE OM AT STOPPE DE KRIMINELLE ORGANISATIONER SOM JYSKE BANK, SELV OM DANMARKS STØRSTE ADVOKAT VIRKSOMHEDER OG SELV EN HØJESTERETSDOMMER DÆKKER OVER.

Det ser sort ud for danskernes retssikkerhed, når selv advokatnævnet dækker over Danmarks værste advokater.

Og bare lige orientering, det her er en direkte betydning mod advokatnævnet, som ved deres formand, Højesterets dommer Kurt Rasmussen med tydelighed syntes at benytte kammerateri, for at dække over de korupte Lundgrens advokater.

En faktuel beretning om bestikkelse, korruption og kammerateri af den værste slags, hvilket sker for at dække over den organiseret kriminalitet, så som bedrageri og anden økonomisk kriminalitet, hvor Jyske Bank har lavet dokumentfalsk, for at sikre sig en uberettiget vinding der bliver til et afgørende formuetab for kunden.

⚠️💰🙈🙉🙊💰⚠️

De advokat etiske regler som de skal forstås.

Jysk Bank A/S Should be closed, due to the bank's completely deliberate million fraudulent businesses. Join the main hearing, 15. 16 and 23 November 2021. Viborg court. Banking news. About the Danish bank Jyske Bank, which has been taken for use of forgery and fraud, our former Lundgren lawyers who was hired to present the case to the court, was subsequently bought by Jyske bank to damage our case, and withhold our claim in court.

Jyske Bank Mission, Jyske Bank Vision, Jyske Bank Fundament.

Læs mailen 08-09-2021. kl. 15.23. til advokatnævnet og disse medlemmer samt et par mere.

Når tekst og link i billedet herunder er færdig opdaget, fjerner jeg denne her tekst.

Advokat nævnet angriber danskernes retssikkerhed. Dette billede opdateres stadig, Link indsættes til sagen der bør Lukke Jyske Bank, men som myndighederne og advokat nævnet dækker over.

LÆS HER HVORDAN SELV ADVOKATER OG HØJESTERETSDOMMER FRA ADVOKAT NÆVNET HAR ANGREBET RETSSIKKERHEDEN FOR AT DÆKKE OVER DE KORUPTE OG ÅBENBART KRIMINELLE ORGANISATIONER I DANMARK.

Tænker at indsætte teksten i link her på billedet, efter at have skrevet det færdigt.

Men her går klager op mod hele advokat nævnet, og opfordrer dels til at nævnet deler deres fortolkning af god advokat skik.

Og hvis ikke Højesteretsdommer Kurt Rasmussen, ved domstolsstyrelsen og advokater som Birgitte Frølund fra Hjorten Advokater. / Jens Steen Jensen fra Kromann Reumert Advokater. / Jurist Rikke Skadhauge Seerup Krogsgaard fra Forbrugerklagenævnet. / Henrik Hyltoft fra Dansk erhverv.

Hvilket advokat nævnets formand Martin Lavesen fra DLA Piper Advokater.
Ikke selv mener de ved deres handling reelt har dækket over de korrupte Lundgrens advokater, der har medvirket til Jyske Banks svigforetninger, og at advoknævnet heller ikke har dækket over advokater som Lund Elmer Sandager, der direkte har løjet overfor domstolen, og direkte har medvirket til Jyske Bank’s kriminelle handlinger.

Nævnet har jo skrevet 3 september 2021. At de ikke vil svare.
Men her beskylder jeg Carsten Storbjerg Skaarup nu også advoknævnet for, ved deres handlinger at dække over den kriminalitet som her Jyske Bank koncernen står bag.

I kan jo fører en injurier sag mod klager og sagsøger for bagvaskelse af advokat nævnet, i så fald.
Jeres formand Martin Lavesen fra DLA Piper Advokater, ikke som jeg skriver har valgt, fortsat at advoknævnet skal dækker over de kriminelle advokater, som er medlemmer af advokat samfundet.

Altså når jeg nu angriber advokat nævnet, og siger at i har dirækte valgt at dække over de advokater, som har medvirket til Jyske Bank’s Bedrageri mod bankens kunde. (Kunder)
Så ved jeg jo godt at i står bag Danmarks mægtigste personer.

Men at advoknævnet stikke hovedet i Jorden, og benægte kendsgerninger, så som at Jyske Bank A/S laver dokumentetfalsk og laver bedrageri samt bruger bestikkelse, og mere til.

Hvilket Lundgrens advokater lod sig bestikke, til at dække over den organiseret kriminalitet som Jyske Bank A/S står bag.
Igen for også at dække over, at Lund Elmer Sandager advokater, direkte har været medvirkende til Jyske Banks forbrydelser har kunne fortsætte.

Har i slet ikke forstået at jeg kæmper mod korruption og bestikkelse samt det kammerateri, i benytter jer af for at beholde jeres magt i samfundet.

Jeg kæmper for at stoppe dette vanvid der har styret Danmark i alt for mange år. Og det eneste i skal gøre er at overholde lovgivningen og opfører jer anstændig over for befolkningen.

Loven er forståelig nok, og jeg syntes det er totalt latterligt ingen vil svare eller tale med mig. Det her er Danmarks største skandale, se nu at stoppe med at dække over Jyske Banks overtrædelser af straffeloven, hvilket Bestyrelsen har stået bag mindst siden 2016.

Og sæt Jyske Bank under skærpet tilsyn, eller luk Jyske Bank A/S.

Sagen vokser blot i omfang, det er mig alene som kæmper mod jer, der sammen har dækket over Jyske Banks organiseret kriminalitet, eller direkte selv ved meddelagtighed, har været med til Jyske Banks million svindel, ved at dække over det.

Side 1 af 2.
Brev 03-09-2021. Fra advokat nævnet der 30-06-2020 har frikendt Lundgrens advokater i afgørelsen 2020-1932. selv om disse Lundgrens tydeligvis er korrupte, og tog mod den returkommission Jyske Bank A/S.
Som formentlig ved ledelsen herunder Anders Christian Dam tilbød, Lundgrens advokater, igen formentlig på ledelses plan, for efterfølgende ikke at sørger for ikke at fremlægge nogle af klientens anbringer og påstande mod Jyske Bank A/S.

Dette var Partner Dan Terkildsen som fik denne opgave at ændre i klientens anbringer og påstande mod Jyske Bank, hvilket var et forsøg på at skuffe i retsforhold.

Jyske Bank har temmelig sikkert bestukket Lundgrens advokater, for at disse ud over at skulle ændre alle klientens påstande.

Hvilket kan læses direkte ud af klagen 05-06-2020.

Lundgrens svar på klagen.

Klagers afsluttende bemærkninger.

Advokat nævnes afgørelse.

Konsekvensen af afgørelsen, med hensyn til hvad der ikke er en overtrædelse af god advokat skik.

Lundgrens blev ved returkommission reelt betalt af Jyske Bank koncernen, for skjule at sagens Bilag 1. En swap W015785. 16-07-2008. Aldrig er blevet aftalt mellem klager og Jyske Bank. mens Lund Elmer Sandager advokater. I og med at hvergang Jyske Bank A/S har hævet renter ved brug af et falsk dokument, er der tale om mandatsvig for hver eneste gang, skulle skjule at Jyske Bank har forsøgt 16/7. – 24/7. og 30/7-2008 at få klager til at indgå denne aftale, hvilket aldrig er blevet underskrevet.

At advokat nævnet valgte at afgøre det ikke, er en overtrædelse af god advokat skik, som bare på 1. Klage punkt ud af 27.
Hvor at Lundgrens advokater ændre klientens påstand så at Bilag 1. Er falsk, ej aftalt, og iøvrigt er ugyldig efter aftale lovens bestemmelser, da der er brugt svig og falsk, samt at sagsøgte var ond tro, og har lavet fuldmagtsmisbrug.
Hvilket Lundgrens advokater ved Dan Terkildsen og Emil Hald Vendelbo Winstrøm 2. September 2019. Ved et Processkrift 2. I ond tro uhæderligt ændre til at klienten har i indgået aftalen Bilag 1. Med Jyske Bank.

At Lundgrens advokater efterfølgende skjulte dette overfor klienten, og ikke ville udlevere klienten en kopi af Processkrift 2, understøtter blot at Lundgrens advokater arbejde i Jyske Banks interesser.

Lundgrens advokater skulle også for Jyske Bank, skjule overfor domstolen, at Jyske Bank koncernen har lavet flere forhold af dokumentetfalsk.

Blandt andet ved at have fjernet 2 aftale dokumenter W015776. Bilag E side 4.
Og Bilag 28 side 2.
Fra års opgørelsen 2008. Bilag O.
Sådanne forhold hvor advokat samfundets medlemmer, herunder flere ansatte i Lundgrens advokater og Lund Elmer Sandager advokater, har medvirket til at den organiseret kriminalitet, som Jyske Bank’s ledelse står bag forbrydelser mod bankens kunde kunne fortsætte. vælger Advokat nævnet så at dække over.

Og da jeg givet advokat nævnet mulighed for at rette op, er svaret at advoknævnet iøvrigt ikke vil fortage sig mere.

Når Birgitte Frølund fra Hjorten Advokater. / Jens Steen Jensen fra Kromann Reumert Advokater. / Jurist Rikke Skadhauge Seerup Krogsgaard fra Forbrugerklagenævnet. / Henrik Hyltoft fra Dansk erhverv. Og også advokat nævnets formand Martin Lavesen fra DLA Piper Advokater, tolker at det som Lundgrens advokater og særligt deres partner Dan Terkildsen har lavet ikke er en overtrædelse af god advokat skik.
Så må det deles, så andre end Lundgrens advokater også må tage mod bestikkelse, for at deres klienters påstande, for at skuffe i retsforhold.

HUSK DE SOM HAR DÆKKET OVER JYSKE BANKS FORTSATTE SVINDEL MOD STORBJERG ERHVERV I ER SKYLDIGE I VI STADIG UDSÆTTES FOR BEDRAGERI DA I NÆGTEDE AT STANDSE EN ÅBENLYS FORBRYDELSE TAK FOR DET HÅBER I SOVER GODT OM NATTEN / At politiet ignorer politilovens Kap. 2. Paragraf 2. Stk. 3. Syntes åbenlyst være for at dække over Danmarks anden største bank jyske bank, ikke må efterforskes for bedrageri ER DETTE FÆLLES FOR ALLE BANKER ? Men nu nærmer vi os retslokalet og kan der få retten til at sætte jysk bank på plads, nu ledelsen ikke selv magter den opgave / Husk vi retter gerne fejl hvis noget er forkert Anders Dam ved godt at nummeret er 22227713 Så er bande lederen Anders Dam eller andre uenige med noget Så bare kom Anders nummeret er 0045 22227713 / / Jyske Bank Boxen præsentere duellen mellem jyske bank og deres bedraget kunde, hvis jyske bank tør mødes i Boxen Jyske Bank BOXEN navnet på Danmarks nye nationale arena i Herning. MCH Messecenter Herning Jyske Bank har indgået en navnesponsor aftale for multiarenaen,

Side 1 af 2.
Brev 03-09-2021. Fra advokat nævnet der 30-06-2020 har frikendt Lundgrens advokater i afgørelsen 2020-1932. selv om disse Lundgrens tydeligvis er korrupte, og tog mod den returkommission Jyske Bank A/S.

🎭🏦⚖️🙈🙉🙊

De advokatetiske regler som Højesteretsdommer Kurt Rasmussen, Ved domstolsstyrelsen og advokater som Birgitte Frølund fra Hjorten Advokater. / Jens Steen Jensen fra Kromann Reumert Advokater. / Jurist Rikke Skadhauge Seerup Krogsgaard fra Forbrugerklagenævnet. / Henrik Hyltoft fra Dansk erhverv. Og som advokat nævnets formand Martin Lavesen fra DLA Piper Advokater tolker hvad der ikke er en overtrædelse af god advokat skik.

En klage som er velbegrundet og dokumenteret, men som advokat nævnet ved afvisning af samtlige 27 forhold, har dannet Præcedens eller præjudikat virkning for andre klager med samme klage forhold.

Hvad der ikke er en overtrædelse af god advokat skik, kan du læse lige her under, og nederst på siden.

Når der ikke er en overtrædelse af god advokatskik, er det så direkte at forstå, som at være god advokatskik.

Venligst ret mig Carsten Storbjerg Skaarup, hvis jeg har misforstået advokat nævnet har afgjort dette, nedenfor, ikke er en er en overtrædelse af god advokat skik.

 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At det alene er advokaterne som bestemmer hvad en klient må få fremlagt af påstande og anbringer.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At det alene er advokaterne som bestemmer hvilket beviser en klient må få fremlagt til klientens påstande og anbringer.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokaten ændrer i klientens påstand, hvis en klient påstår noget er usandt, falsk, eller ugyldig, så må advokaten gerne ændre klientens påstand til det modsatte.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ikke svare på klientens henvendelser.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ikke dele sagsøgers processkrifter med klienten.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ikke dele sagsøgtes processkrifter med klienten.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ikke deler alle retsbøger med klienten.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ikke udlever klienten kopi af alle retsbøger, selv om klienten anmoder advokaten om det.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ikke udlever klienten kopi af alle retsbøger, selv om klienten anmoder både advokaten men også domstolen om det.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At selv om advokater har bekræftet mundtligt, ”eller med optagelse” for deres klienter, at disse advokater ikke fremlægger noget for retten, uden klienten er helt enig med advokaten, advokater må gerne efterfølgende fremlægge påstande, som ikke er sammenligneligt med klientens påstande.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ændrer i klientens anbringer, selv om klienten har skrevet til advokaten, du må intet fremlægge for domstolen, uden at jeg ”klienten” har godkendt det.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ændrer klientens anbringer, også uden at oplyse klienten noget om det. altså advokater behøver ikke at dele noget af det som advokaten fremlægger.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater indkalder andre vidner end dem klienten har sagt, også uden at oplyse klienten noget om det.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater fjerne klientens vidner, også uden at oplyse klienten noget om det.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater laver litterings rod, ved fremlæggelse af bilag.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater vildleder klienten.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater skriver ydelser på en klient, så som taxa regninger på en klient, selv om det ikke vedrører klienten.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ikke svare klienten på spørgsmål der omhandler spørgsmål, hvorvidt andre advokater fra samme advokatkontoret, måtte have arbejder for den samme virksomhed, som klientens advokaten er ansat til at fremlægge en svig og falsk sag imod.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ikke svare deres klienter på spørgsmål, og som advokaten bagefter tager honorar / betaling for ikke at svare på det deres klienter spørge om.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater skjuler overfor deres klienter, at retten har skrevet til advokaten, retten vil se bort fra klientens egne fremlagte skriftlige vidneforklaringer, med klientens påstande og bilag som understøtter klientens forklaring, hvilket klienten selv sendte til retten, efter advokaten selv glemte at fremlægge klientens påstande.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At en advokat opfordrer en klient, til at fortsætte med at udføre handlinger, som modpartens advokat i en sag, har skrevet til klientens advokat er strafbar handling.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At en advokat tilbage holder breve for klienten, hvori klienten beskyldes for at begå strafbar handling, eftersom advokater ikke behøver oplyse klienten om at klienten, beskyldes for at for at overtræde straffeloven.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At bryde tavshedspligten ved i retsforhold, ikke at skjule mail adresser som er sendt Bcc. og som klienten ønsker skjult.

 

Advokater må gerne tage betaling for opgaver der ikke er udført.

Kort sagt, advokat nævnet / advokatsamfundet, har 30 juni 2021. ved disse 5 medlemmer af advokat nævnet, Højesterets dommer Kurt RasmussenAdvokat Birgitte FrølundAdvokat Jens Steen JensenRikke Skadhauge Seerup KrogsgaardHenrik Hyltoft, hvilket Martin Lavesen støtter op om.

Hvorved advokatnævnet reelt har besluttet

AT:

Klienten ikke selv kan bestemme over, hvad klientens påstande mod en sagsøgt handler om, det er alene advokaten som fuldt ud selv bestemmer, hvilket påstande klienten har, hvilket ses som en krænkelse af mine menneske rettigheder.

🧻🚽⚖️

Venligst oplys om jeg har misforstået noget, og det med henvisning til hvad Martin Lavesen selv skriver:

 1. Vigtige opgaver foran os i Advokatrådet, som jeg glæder mig til at løfte sammen med de øvrige rådsmedlemmer. Borgere og virksomheders retssikkerhed er er under pres.
 2. Det handler om retssikkerhed.
 3. Vi skal sætte luppen på de vigtigste retssikkerhedsmæssige problemer i vores samfund. Vi skal vise, hvor det står skidt til.
 4. Advokater har en særlig rolle i samfundet, og mange af reglerne, som gælder for advokater, er dybest set til for at beskytte de borgere og virksomheder, som går til advokat. Den værdi, der ligger heri, er meget værd for vores samfund, og det skal vi holde godt fast i.

Disse udtalelser fra Martin Lavesen formand for advoknævnet stemmer dårligt med at advoknævnet har dækket over de korupte Lundgrens advokater, for igen at dække over at Lund Elmer Sandager advokater har medvirket til Jyske Banks forbrydelser.

Bemærk at Martin Lavesen også er managing partner i DLA Piper advokater

💪⚖️💪

Frem til idag 10. september har ingen, ville blande sig, og alle der har kendskab til de overtrædelser af straffeloven som Danmarks anden største bank står bag, har blot stukket hovedet i jorden.

Organiseret kriminalitet, hvilket myndighederne er fremlagt vandtætte beviser for, at her står Jyske Bank A/S bag den organiseret økonomisk kriminalitet, hvilket jeg har skrevet om siden 2016, alligevel forsøger alle der har kendskab, eller jer som selv har medvirket til Jyske bankens bedrageri, at fortie sagen.

Det er en skandale uden sidestykke, at myndighederne ladder offer for organiseret økonomisk kriminalitet, stå alene tilbage overfor de største kriminelle virksomhed, herunder Jyske Bank hvilket blot viser at kammerateri og korruption findes i toppen af det danske samfund, og styrtes af de rigeste, som reelt har magten over de folkevalgte, der til dato har stukket hovedet dybt ned i jorden.

🙈🙉🙊

At myndighederne så som politiet reelt har støttet, den kriminalitet danske banker laver, ved at forhindre efterforskning og strafforfølgning ikke kun af Jyske Bank koncernen, men også Lundgrens advokater og Lund Elmer Sandager advokater der har medvirket til at Jyske Bank koncernen kunne fortsætte med bankens svig forretninger.

☮️

Denne handling fra myndighedernes side, hvor alle har stukket en kæp i hjulet, for at forhindre en politimæssig efterforskning, understøtter blot omfanget af det kammerateri, som findes mellem de som dækker over de største kriminelle, og som reelt har magten i Danmark og bestemmer at loven ikke gælder for alle.

💪🤬💪

Det sker i Danmark, og har de sidste 12 år. været dagligdagen for mig, og sikkert også for andre, så her står jeg Carsten Storbjerg Skaarup, alene op mod den kriminelle organisation Jyske Bank A/S, som støttes af deres magtfulde venner, hvor der findes tråde helt ind på Christiansborg.

Men jeg er anderledes, og vil ikke finde mig i den optræden, den bedrageriske Jyske Bank har udsat mig for, hvorfor denne her side BANKNYT.dk skal ses som en opfordring til myndighederne, om at lukke Jyske Bank A/S.

📢📣🧻🚽📢📣

Jeg Carsten Storbjerg Skaarup har i flere år, opfordret Jyske Banks bestyrelse og direktion, samt deres advokater, til at lave en injurier sag mod mig, for bagvaskelse, hvis i selv mener det jeg skriver er usandt.

Og i andre som bliver omtalt på banknyt, i som har været inddirekte medvirkende, eller direkte medvirkede til Jyske Banks svig forbrydelser kunne fortsætte i årevis, som eksempelvis Lundgrens advokater og Lund Elmer Sandager advokater har været det, hvilket advokat nævnet har valgt at dække over.

Hvorfor de 48 medlemmer i advokat nævnet, er anmodet om at læse hele klagen over Lundgrens advokat partnerselskab. 2020-1932. og vurder om de alle sammen vil medvirke til at dække over de korrupte Lundgrens advokater, og så anmoder jeg advokatnævnet om at dele deres afgørelse 2020-1932. af 30-06-2021. Sammen med alle andre afgørelser på advokatnævnets hjemmeside, eller at advokatnævnet begrunder at denne afgørelse ikke må offentliggøres, da Advokat nævnet har afgjort at dække over kriminelle handlinger, hvilket er fremlagt i klagen fra Grundlovsdag 05-06-2020.

Når advokatnævnet 30-06-2021. har besluttet at dække over de kriminelle medlemmer af advokatsamfundet, hvorfor advokat nævnet selv er blevet direkte medvirket til at hindre retfærdighed i at kunne ske.

Mens blandt andet Politiet og Finanstilsynet blot har dækket over den organiseret kriminalitet, og forhindret en undersøgelse og efterforskning af sagen hvor i Jyske Bank A/S har en central rolle.

I er velkommen allesammen.

I kommer bare og anklager mig for bagvaskelse, hvis i har rent mel i posen, ellers ring til mig +4522227713 og aftal et møde, for en gennemgang af mine beviser, og gennemgang af straffelovens bestemmelser op mod mine beviser for, den organiseret økonomisk kriminalitet, som jeg siden 2016. har skrevet Jyske Bank A/S står bag, hvilket i direkte selv har medvirket til, eller dækket over, hvis i kan vise mig at jeg har uret, vil jeg gerne rette op.

I kan kontakte mig her.

Carsten Storbjerg Skaarup

mobil +4522227713.

Adresse Soevej 5.

3100 Hornbaek.

HUSK DE SOM HAR DÆKKET OVER JYSKE BANKS FORTSATTE SVINDEL MOD STORBJERG ERHVERV I ER SKYLDIGE I VI STADIG UDSÆTTES FOR BEDRAGERI DA I NÆGTEDE AT STANDSE EN ÅBENLYS FORBRYDELSE TAK FOR DET HÅBER I SOVER GODT OM NATTEN / At politiet ignorer politilovens Kap. 2. Paragraf 2. Stk. 3. Syntes åbenlyst være for at dække over Danmarks anden største bank jyske bank, ikke må efterforskes for bedrageri ER DETTE FÆLLES FOR ALLE BANKER ? Men nu nærmer vi os retslokalet og kan der få retten til at sætte jysk bank på plads, nu ledelsen ikke selv magter den opgave / Husk vi retter gerne fejl hvis noget er forkert Anders Dam ved godt at nummeret er 22227713 Så er bande lederen Anders Dam eller andre uenige med noget Så bare kom Anders nummeret er 0045 22227713 / / Jyske Bank Boxen præsentere duellen mellem jyske bank og deres bedraget kunde, hvis jyske bank tør mødes i Boxen Jyske Bank BOXEN navnet på Danmarks nye nationale arena i Herning. MCH Messecenter Herning Jyske Bank har indgået en navnesponsor aftale for multiarenaen,

Dårlig omtale er bedre end ingen omtale.
Jyske Bank Anders Dam.

Min opfordring til at fratage Jyske Banks tilladelse til bankdrift, eller at lukke Jyske Bank, er udelukkende for at sikker andre mod at Jyske Bank og Bankens bestyrelse, ikke også kan udsætte eller lave bedrageri mod nogle af bankens andre kunder.

Det er derfor jeg 2 september 2021 i mail. bad de politiske partier på Christiansborg, om at tage problemet om Jyske Bank, stadig skal have plads som Bank, for danske statslige virksomheder og  institutioner op til debat.

En opfordring til samtlige, venner og kammerater af Jyske Bank som jeg gentager 06-09-2021.

📢🙈🙉🙊📢

Det er næppe første gang myndighederne, har dækket over kriminelle danske banker, men denne gang er sagen voldsom, og offeret altså mig Carsten Storbjerg Skaarup jeg er ikke som andre.

Dette her er stadig en invitation Jyske Bank om at mødes, og tale sammen.

Men at Jyske Banks bestyrelse selv går af, bør være en selvfølgelighed, og dig Anders Christian Dam du er den direkte årsag til alt hvad jeg har skrevet den seneste tid.

Hvorfor du Anders Dam selv bør give afkald på din aftrædelsesordning, eller godtgørelse om du vil.

Og du meddeler selv at du Anders Christian Dam forlader Jyske Bank og har givet afkald på million aftrædelse.

🗣️⚠️💰🧻🚽

Probably Denmark’s largest organized bank fraud case, where the Danish authorities prevent an investigation and criminal prosecution.

The site is shared today 2 september 2021. on the 2nd anniversary of Lundgren’s attack on the Danes ‘legal security with those who have participated in or covered Denmark’s perhaps biggest fraud bank, which is a scandal for the whole society, as even the Bar Council covers lawyers’ crimes.

And again on 6 September 2021, everything on this page was shared with several politicians Jyske Bank, Lund Elmer Sandager, Lundgrens Danmarks Nationalbank, the Danish Financial Supervisory Authority and others, with a clear call to close the Danish bank Jyske Bank.

Jysk Bank’s customer throws a bomb and tries to draw attention to the problem of fraud and forgery, as well as bribery in Denmark’s largest companies.

🎬🎥

If you want a good and at the same time truthful account of corruption and organized crime in Denmark’s largest companies, then read on, and ask if you thought it was not written comprehensibly enough.

This must definitely be a huge scandal for Denmark’s decision makers, that they have not managed to stop the organized crime in Denmark, which is carried out by Denmark’s largest companies with reference to Jyske Bank, and which is supported by the largest law firms with reference to members of the Bar Council, including Lund Elmer Sandager and Lundgren’s lawyers.

The crime that the Danish authorities, which the Danish Financial Supervisory Authority has not only covered, but has directly opposed, is being investigated.

But of course if I have misunderstood something, then you are welcome to talk to me, which you have denied, you can also accuse me of libel and slander, my timeline book will support my claims that Denmark is a corrupt society at the highest level.

I Carsten Storbjerg Skaarup want to do away with camaraderie and corruption in Denmark’s largest organizations, which purpose is to retain its power and influence in society, and the economic advantage it then has, it is about power and money.

And if I do not write about it, it will just continue.

I have to date after 5 years of struggle, not seen a single Danish newspaper, mention anything about that crime as Danish banks are behind, which is supported by the Danish state, by simply looking passively, while the authorities refuse to relate to the fact that this is a major societal danish problem.

🙈🙉🙊

Is the Danish bank, Jyske Bank at risk of being closed due to crime, or are the employees of Jyske Bank right, when they tell their other customers that. I am just a little crazy customer. The Danish authorities have presented evidence that they are violating Jyske Bank sections of the Penal Code on stripe, and what will the state do about the criminal bank.

👁️🚔

Jyske Bank syntes klart at drive samfunds skadelig virksomhed.

Nogle kalder det landskabelig virksomhed men redelig bankvirksomhed er det ihvertfald ikke, og vil nogle dommer frikende Jyske Bank A/S i at have udført flere forhold af dokumentet falsk og svig, “bedrageri.” vil det have uoverskuelige konsekvenser for alle danskere, da en dom vil have præjudikat virkning, på den sidste retssikkerhed i der måtte være tilbage i samfundet.

📣🚔

Jeg kan gøre det ret enkelt i spørgsmålet om Jyske Banks forbrydelser, hvorfor valgte statsadvokaten at modsætte sig efterforskning af de mange lov overtrædelser, som Jyske Bank koncernen har stået bag, statsadvokaten var fremlagt vandtætte beviser for de mange kriminelle og strafbare forhold som Jyske Bank A/S med ledelsen og medarbejderne samt Lund Elmer Sandager advokater har stået bag.

VIL DE DANSKE DOMMERNE, ELLER NOGLE AF DEM, OGSÅ DÆKKE OVER DEN KRIMINELLE JYSKE BANK A/S, SOM ADVOKAT STANDEN INKLUDERET MULIGE  DOMMERNE I ADVOKAT NÆVNET 30-06-2021.

SOM DA ADVOKAT NÆVNET Ved Højesteretsdommer Kurt Rasmussen, Ved domstolsstyrelsen og advokater som Birgitte Frølund fra Hjorten Advokater. / Jens Steen Jensen fra Kromann Reumert Advokater. / Jurist Rikke Skadhauge Seerup Krogsgaard fra Forbrugerklagenævnet. / Henrik Hyltoft fra Dansk erhverv. Og som advokat nævnets formand Martin Lavesen fra DLA Piper Advokater.

VALGTE AT DÆKKE OVER DE KORUPTE LUNDGRENS ADVOKATER.

VED DERES AFGØRELSE 2020-1932. HAR VEDTAGET. AT DET ER IKKE OVERTRÆDELSE AF GOD ADVOKAT SKIK, AT JYSKE BANK A/S. HAR BETALT LUNDGRENS ADVOKATER EN MILLION BESTIKKELSE, SKJULT SOM  RETURKOMMISSION, FOR AT ÆNDRE I KLIENTENS ANBRINGER MOD JYSKE BANK A/S, MED DET FORMÅL AT VILLE SKUFFE I RETSFORHOLD.

👁️🎬🎥🎞️

Meget muligt i er dygtige, men der er næppe noget være end iloyale og kriminelle advokater, da disse kan ødelægge retssikkerheden, hvilket i sammen med advokat nævnet allerede er godt igang med.

📝

En sag om at dække og holde hånden over de korupte og iloyale Lundgrens advokater der sammen med Lund Elmer Sandager advokater direkte har medvirket til at Jyske Bank A/S koncernen har kunne fortsætte bankens svigforetninger.

🗣️📣🗣️

Deles med pressen se herunder linket.

Vil de samlede folketings medlemmer dække over Jyske Banks forbrydelser, eller vil i handle, sidst jeg skrev til flere partier og partimedlemmer, med beviser for at Jyske Bank brugte dokument falsk og bedrageri var før valget i 2018.

Nu igen 2 september 2021. meddeles flere poliktiske beslutningstagere i folketinget, at Jyske Bank A/S også bruger bestikkelse.

🙈🙉🙊

Hvis ikke politikerne ønsker at stoppe Jyske Banks brug af dokumentet falsk og bedrageri, samt også brugen af bestikkelse, hvad vil der så ske, med dem bankerne udsætter for million svindel.

Jeg kan da umuligt være den eneste kunde, der af en bank er blevet udsat for bedrageri.

Om interesse konflikter. Opslag 14-05-2021.

💣💰🤝💰💣

Hvilket bedrageri de danske myndighederne og dermed staten, har medvirket til ikke måtte blive efterforsket, da myndighederne ganske enkelt har modsat sig at danske banker, som her Jyske Bank koncernen og de medvirkende ledelsesmedlemmer, samt de medvirkende advokater ikke måtte udsættes for efterforskning og strafforfølgning, uanset deres indirekte eller direkte medvirkede til organiseret kriminalitet mod danske bank kunder.

Dette kan jo også ske ved andre banker, men hvem tør sige fra, og give afkald på den rigdom og magt det kan give, at dække over nogle af de største kriminelle organisationer.

🤬

I har hermed allesammen chancen, til at gøre noget ved den kriminelle Jyske bank A/S

 Eller svare, at myndighederne blåstempler at loven ikke gælder for Danmarks banker, da i som stat og myndigheder ikke vil blande jer i de danske bankers kriminalitet, stort som småt.

🙈🙉🙊

Men i som myndighederne og beslutningstagere i folketinget er hermed 02-09-2021. Igen oplyst at Jyske Bank koncernen står bag organiseret økonomisk kriminalitet, hvilket både Lund Elmer Sandager advokater og Lundgrens advokater har bistået med.

📣💣📣

Mail 2. sep. 2021 14.26 er udover at være sendt til Lundgrens advokater og Lund Elmer Sandager samt Jyske Bank A/S. Sendt til nedenstående folketingets medlemmer og myndigheder samt hoved aktionærer.

direktion@jyskebank.dk
Morten Ulrik Gade • MUG@jyskebank.dk
martin.nielsen@jyskebank.dk
ATV@lundgrens.dk
MKI@lundgrens.dk
tkr@lundgrens.dk
nri@lundgrens.dk
ama@lundgrens.dk
kra@lundgrens.dk
mto@les.dk
lc@les.dk
msn@les.dk
jro@les.dk
mmn@les.dk
cbe@les.dk
hst@les.dk
nwe@les.dk
Kristian Ambjørn Buus-Nielsen • kbn@les.dk
Philip Baruch • pb@les.dk
hho@les.dk
cb@les.dk
pme@les.dk
Dan Terkildsen Lundgren Advokater • DAT@lundgrens.dk
finanstilsynet@ftnet.dk
REU@ft.dk
mette.abildgaard@ft.dk
marlene.ambo-rasmussen@ft.dk
simon.ammitzboll@ft.dk
kirsten.normann.andersen@ft.dk
ida.auken@ft.dk
liselott.blixt@ft.dk
anne.sophie.callesen@ft.dk
henrik.dahl@ft.dk
uffe.elbaek@ft.dk
jakob.ellemann-jensen@ft.dk
stm@stm.dk
naser.khader@ft.dk
rosa.lund@ft.dk
inger.stojberg@ft.dk
mette.thiesen@ft.dk
pernille.vermund@ft.dk
fm@fm.dk
Justitsministeriet • jm@jm.dk
kmj@atp.dk
kf@nationalbanken.dk
postkasse@advokatsamfundet.dk
Postkasse – Klagesagsafdelingen • klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk
bankdata@bankdata.dk

Brev / mail til beslutningstagere, og jer i folketinget samt øvrige myndigheder, advokater og Jyske Bank 02-09-2021. Deles her med dig. Sagen er stor og meget alvorligt, og bør desuden kunne lukke Jyske Bank, hvilket myndighederne ikke vil tillade, og istedet for har eksempelvis Finanstilsynet valg at dække over Jyske Banks forbrydelser, ved at nægte at blande sig.

Rettelser af skrive og stave fejl, foretages jævnligt.

⚠️

Jysk Bank kunde smider en bombe 💣 ind på Christiansborg og siger, få nu sat en debat igang, vil staten og folketinget fortsat tillade, at danske banker som Jyske Bank laver kriminalitet, uden at politiet må gribe ind.

💰

Jeg opfordrer alle aktionærer der er modstander af bedrageri og bestikkelse, til at sælge deres aktier i Jyske Bank A/S.

Jeg er klar over at ATP. pension, ved deres bestyrelse har besluttet at de støtter Jyske Banks forbrydelser og forretnings metoder, da det giver et godt afkast, men når ATP’s formand Bente Overgaard bestrider både bestyrelse poster i Jyske Bank A/S og ATP samtidig, må det da være et problem.


En lille stemnings video.

🎭

Vi starter frisk med dette gode tilbud til dig CEO Anders Dam, se videoen nr. 2. en video som også er en advarsel mod Jyske Bank A/S

[/video]

Videoer vil løbende blive delt.

Her i LINKET fra 3 maj 2021. Finder du alle videoer.

Jeg har lidt længere nede indsat 3 link til YouTube videoer, se dem igen og overvej nu om Jyske Banks bestyrelse selv bør gå af.

Eller om det er nu Finanstilsynet reelt skal træde i karakter, og sætte Jyske Bank koncernen under skærpet tilsyn, mens Jyske Banks bestyrelse afsættes, og der ledes efter nogle hæderlige mennesker, der kan og vil lede Jyske Bank, samtidig med Finanstilsynet kræver at Jyske Bank A/S selv igang sætter en uvildig advokatundersøgelse, hvis det da overhovedet er muligt at finde hæderlige advokater i advokat samfundet, altså ud over den advokat jeg har til at fremlægge sagens anbringer.

🎭🏦🎭

Jysk Bank i vil hellere kæmpe mod mig end tale med mig, er det fordi i ved at myndighederne til dato, har dækket over Jyske Banks forbrydelser, og sandsynligvis fortsat vil dække over den kriminalitet som danske banker herunder Jyske Bank A/S udfører.

🎬🎥🎞️