01-12-2020 Links til video af de bedragriske forhold så som Dokumentfalsk, Udnyttelse, Mandatsvig, Bilag’s manipulation, Bedragei som kunde i disse små videoer vil vise at Jyske Banks koncern ledelse og bestyrelse står bag.

Her kommer der videoer med beviser og forklaringer på hvordan Jyske Bank koncernen udføre bedragei mod bankens egne kunde.

HER KOMMER LINK TIL MIN YOUTUBE VIDEO.

KLIK HER.

Videoer vil løbende blive delt.

Her i LINKET fra 3 maj 2021. Finder du alle videoer.

Se de korte film her, ved at Klikke på tekster, og se så filmen, de er hver på en varighed af 2-3 minutter.

Denne lange film er fra 2016. før jeg opdagede at Jyske Bank reelt stod bag million svindel, gennem vildledning og brugen af dokumentfalsk. Bilag’s nr. Er ikke samme som fremlagte.

Inden jeg deler nye film her, den første fra Facebook blev delt i 2016, så start med denne 40 minutters film optaget med en gammel telefon, og derfor af lidt ringe kvalitet, men budskabet bør kunne forstås, det går vi igennem men alle nye fund af de mange kriminelle forhold, som Jyske Bank A/S Står bag, deler den senere.

Vær opmærksom på at jeg på videoen nr. 1. ca 24 minutter inde siger jeg underskriver en salgs fuldmagt, dette er kun en fuldmagt af 10-07-2008 på at forespørge på et lån 4.328.000 kr. Som der er givet tilbud på 20-05-2008. Altså såfremt jeg ønsker at hjemtage lånet, hvilket ikke sker.

 

  1. Start med denne lidt dårlige video på 40 minutter, den er fra 2016. Dengang Rødstenen i Århus, som den første advokat fik til opgave at fremlægge mine påstande og beviser for Jyske Banks bedragei og udnyttelse med Dokumentfalsk mod bankens kunde.

 

28-12-2021.

SE ALLE  DELTE VIDEOER HER, OG SPØRG HVORFOR INGEN VIL KOMMENTERE PÅ HVERKEN DEM, ELLER SVARE PÅ NOGLE AF DE MANGE MAILS OG BREVE DE HAR MODTAGET.

Du kan hente link til de enkelte videoer længere nede på siden.

 

💪🤝🙈🙉🙊🤣