Når de danske myndigheder herunder Statsministeriet, Regeringen, Finansministeriet, Finanstilsynet, Justitsministeriet, Danmarks Nationalbank, Domstolsstyrelsen, Rigspolitiet, Anklagemyndigheden, Statsadvokaten, Politikerene alle sammen ved og er opmærksom på at Jyske Bank er en kriminel organisation.
At de alle er fuldt bevidste om JYSKE BANK’S brug af strafbar kriminalitet.
Og de alle sammen er fremlagt dokumentation for, at Danmarks anden største Bank, JYSKE BANK står bag omfattende og udsperkuleret kriminalitet.
Kriminalitet hvilket er udført af flere ansatte og medhjælpere i Jyske Bank.
Derfor er det organiseret, altså kriminalitet der er udført i forening mod bankens kunder, er organiseret kriminalitet, hvorfor Jyske Bank er en kriminel organisation.
Den kriminalitet som Jyske Bank står bag er dokumenteret over for myndighederne.
Og de danske myndigheder er fremlagt fuld dokumentation for at Jyske Bank har gjort brug af dokument falsk, fuldmagt misbrug, misbrug af Jyske Banks adgang til tinglysningsretten, magt misbrug, udnyttelse, rets misbrug, bestikkelse, bedrageri.
Men når de danske myndigheder nægter at blande sig i danske bankers kriminalitet, så skyldes det kammerateri.
Kammerateri er det samme som korruption.
Når Danmarks mest magtfulde personer dækker hinanden, for at hindre det danske politi i at efterforske den organiseret kriminalitet, der udføres af danske banker mod bankens kunder, så er det et problem også for retssikkerheden.
Derfor er der ikke nogle hjælp at hente fra den danske stat og de danske myndigheder, når du af en bank bliver udsat for kriminalitet, og denne er udført af Danmarks største organisationer, hvilket også indbefatter danske banker.
Jyske Bank koncernen er blandt de mest magtfulde organisationer i Danmark, og laver bedrageri samt dokumentfalsk og bruger også bestikkelse, for at slippe godt fra bankens bedrageri, og uden risiko for indblanding, hverken fra finanstilsynet eller politiet der ikke må efterforske og retsforfølge de største danske kriminelle virksomheder.
Det er politisk, at holde hånden over danske bankers brug af kriminalitet.
Bemærk at ikke en eneste gang, har nogle der har modtaget oplysninger om Jyske Banks brug af dokumentfalsk samt bedrageri turde svare mig.
Ikke en eneste har turde kommenter mine kampagner og videoer samt reklamer, så som mine Jyske Bank biler, der står en bil parkeret foran Jyske Bank i København, uden nogen tør sige noget.
Hvis nogle Dansk myndighed eller i som er nævnt på siden BANKNYT.dk tør sige mig imod, eller tage en konfrontation med mig, måske ligefrem tør beskylde mig for at lyve.
Så kommer i bare og anklager mig for ikke at skrive sandheden om Jyske Bank.
Venligst hilsen
Carsten Storbjerg Skaarup
Søvej 5. 3100 Hornbæk. Danmark.
Koncernledelse
Koncernbestyrelsen
Koncerndirektionen
Koncernbestyrelsen
Koncernbestyrelsen sammensættes på følgende måde:
- Repræsentantskabet vælger seks medlemmer til koncernbestyrelsen.
- Generalforsamlingen kan, hvis der er behov for det, derudover vælge op til to medlemmer til koncernbestyrelsen.
- Medarbejderne vælger det lovpligtige antal medarbejderrepræsentanter – det er i øjeblikket tre.
Koncernbestyrelsen konstituerer sig selv og ansætter koncerndirektionen, som står for den daglige ledelse.
Født: 19. oktober 1959
Uddannelse: Cand.scient.pol.
Valgt til bestyrelsen: Kurt Bligaard Pedersen blev valgt ind i Jyske Banks repræsentantskab og bestyrelse i forbindelse med sammenlægningen med BRFkredit a/s (nu Jyske Realkredit A/S) i 2014. Kurt Bligaard Pedersen var i perioden 2014-2020 næstformand for bestyrelsen.
Nuværende valgperiode udløber: 2023
Uafhængig: Ja
Udvalgsposter: Nomineringsudvalget (formand), Vederlagsudvalget (formand), Koncernrisikoudvalget, Revisionsudvalget samt Digitalisering- og Teknologiudvalget
Erhvervskarriere: Kurt Bligaard Pedersen var i årene 2014-2020 administrerende direktør i Gazprom Marketing & Trading Retail Limited Ltd., England, hvortil han kom fra en stilling som Senior Associate i Global Gas Partners GmbH. Kurt var i årene 2002-2012 koncerndirektør i DONG Energy A/S efter i perioden 2000-2001 at have været administrerende direktør for Falck Danmark A/S. Fra 1996-2000 var Kurt finansdirektør og senere administrerende direktør i Københavns Kommune efter at have været chef for Økonomiafdelingen samme sted i perioden 1994-1997. Han har derudover været kontorchef og senere afdelingschef i Finansministeriet i perioden 1992-1994 samt konsulent for Den Socialdemokratiske Folketingsgruppe i årene 1988-1992.
Ledelseshverv i andre erhvervsdrivende virksomheder pr. 31.12.2021:
- Copenhagen Infrastructure Partners: Bestyrelsesmedlem i New Markets Fund K/S (CI NMF). Formand for investeringskomiteen
- Direktør i Bligaard Consult
Udvalgte tidligere bestyrelsesposter:
- Noordgastransport B.V. (2014-19)
- NKT Holding A/S (2011-16)
- BRFkredit A/S (2001-2014)
- Copenhagen Airport A/S (1993-2004)
- Novo Nordisk Foundation (1999-2003)
Særlige kompetencer: International C-suite baggrund med mere end 25 års erfaring fra lederteams. Ledende og eksterne bestyrelsesposter inden for public service, private selskaber og børsnoterede selskaber. Stor erfaring inden for markedsføring og handel, levering af tjenesteydelser og den offentlige sektor på et taktisk/strategisk niveau med indgående viden om energi (gas og strøm), regulerede forsyningsselskaber og infrastruktur, detailbankvirksomhed og rummelig byudvikling. Forskelligartet erfaring inden for forandringsledelse på strategisk niveau, projektafvikling og virksomhedsdækkende implementering af organisatorisk ekspertise. Betydelig erfaring med at navigere i national og EU-regulering og en række forskellige virksomhedsinteressenter. Stærke interne og eksterne kommunikations- og forhandlingsevner.
Aktier i Jyske Bank ultimo 2021: 1.150
Født: 28. januar 1953
Uddannelse: Cand.jur. og advokat (H)
Valgt til bestyrelsen: Keld Norup blev formand for Jyske Banks repræsentantskab i 2020 efter at have været næstformand siden 2014. Keld Norup blev oprindelig indvalgt i Jyske Banks repræsentantskab i 1998 og i bestyrelsen i 2007.
Nuværende valgperiode udløber: 2025
Uafhængig: Nej – grundet anciennitet
Udvalgsposter: Nomineringsudvalget, Vederlagsudvalget
Erhvervskarriere: Keld Norup er advokat (H). Han har været administrerende partner hos advokatfirmaet SKOV Advokater Advokataktieselskab i perioden 1. januar 1993 til 1. oktober 2011, og har fra 2011 til 2021 været medlem af advokatselskabets bestyrelse, herunder formand indtil 2020. Keld Norup beskæftiger sig primært med bestyrelsesarbejde, erhvervs- og selskabsret, virksomhedsoverdragelse samt fast ejendom. Keld Norup opnåede sin juridiske kandidatgrad fra Aarhus Universitet i 1980. Keld Norup blev ansat hos det daværende Bent Skov Partnere i 1980.
Ledelseshverv i andre erhvervsdrivende virksomheder pr. 31.12.2021:
- Bestyrelsesformand/medlem i Holmskov-gruppen, Vejle omfattende
- Bestyrelsesformand i Holmskov & Co. A/S
- Bestyrelsesformand i Holmskov Finans A/S
- Bestyrelsesformand i Holmskov Invest A/S
- Bestyrelsesmedlem i H & P Frugtimport A/S
- Bestyrelsesmedlem i Solegruppen, Vejle omfattende
- Bestyrelsesmedlem i Sole Holding ApS, Vejle samt 5 helejede datterselskaber
- Bestyrelsesmedlem i TP Family ApS
- Bestyrelsesmedlem i Hølgaard Ejendomme ApS samt et helejet datterselskab
- Bestyrelsesmedlem i JGP Family ApS
- Bestyrelsesmedlem i Solbjerg Ejendomme A/S
- Bestyrelsesmedlem i Vesterby Minkfarm A/S
- Bestyrelsesmedlem i Sole Invest ApS, Hedensted samt et helejet datterselskab
- Direktør i Keld Norup Holding ApS
Særlige kompetencer: Bestyrelsesarbejde, Juridisk ekspertise, herunder særligt erhvervs- og selskabsret, rådgivning/styring/finansiering af transaktioner inden for køb og salg af virksomheder samt rådgivning vedrørende køb/salg/projektering af erhvervs- og beboelsesejendomme.
Aktier i Jyske Bank ultimo 2021: 1.100
Født: 1959
Uddannelse: Cand.merc.
Valgt til bestyrelsen: Rina Asmussen blev i 2014 indvalgt i Jyske Banks repræsentantskab og bestyrelse i forbindelse med sammenlægningen med Jyske Realkredit A/S (tidligere BRFkredit a/s).
Nuværende valgperiode udløber: 2023
Uafhængig: Ja
Udvalgsposter: Koncernrisikoudvalget (formand), Digitaliserings- og Teknologiudvalget (formand)
Erhvervskarriere: Rina Asmussen har sit eget konsulentfirma RA-Consulting (Ledelsesrådgivning, personlig sparringspartner). Rina Asmussen har i perioden 2013-18 været partner hos den internationale Executive Search virksomhed Stanton Chase. Forud for det har Rina Asmussen haft en 30-årig lang karriere i den danske finansielle sektor, de første 20 år i en lang række roller indenfor investering og risikostyring og de sidste 10 år i ledelsen af retailområdet i Danske Bank, Danmark. I den periode stod Rina Asmussen i spidsen for meget forskelligartede opgaver og forandringer, fra fusioner, organisationsudvikling, performance management og til udvikling af kundebetjeningen på tværs af fysiske og digitale kanaler. Det kulminerede med stillingen som vicedirektør i BG Bank samt sidenhen Danske Bank, Danmark i årene 2006-2011.
Rina Asmussen besidder dermed den ledelseserfaring fra anden relevant finansiel virksomhed, som skal være repræsenteret i bestyrelsen jf. Finanstilsynets krav herom.
Ledelseshverv i andre erhvervsdrivende virksomheder pr. 31.12.2021:
- Bestyrelsesmedlem i PFA Invest
- Bestyrelsesmedlem og næstformand i BRF Fonden samt et helejet datterselskab
- Næstformand i Fonden for Håndværkskollegier
- Direktør i RA-Consulting
Særlige kompetencer: Erfaring fra ledelse af større finansielle virksomheder, herunder investering, risikostyring, økonomistyring samt kundebetjening og rådgivning. Generel ledelse, forretningsudvikling og forandringsprocesser
Aktier i Jyske Bank ultimo 2021: 1.715
Født: 1956
Uddannelse: Cand.jur. og advokat (H)
Valgt til bestyrelsen: Anker Laden-Andersen blev indvalgt i Jyske Banks repræsentantskab i 2016 og bestyrelse i 2019.
Nuværende valgperiode udløber: 2025
Uafhængig: Ja
Udvalgsposter: Revisionsudvalget, Nomineringsudvalget
Erhvervskarriere: Anker Laden-Andersen har været partner i HjulmandKaptain siden 1990 og er fransk konsul.
Ledelseshverv i andre erhvervsdrivende virksomheder pr. 31.12.2021:
- Bestyrelsesformand i Gisselfeld Kloster
- Bestyrelsesformand i Hirtshals Havn samt et helejet datterselskab
- Bestyrelsesformand i DEN GREVELIGE OVERBECH-CLAUSEN-PEANSKE FAMILIEFOND (Voergaard Slot)
- Bestyrelsesformand i Hjerl-Fonden
- Bestyrelsesmedlem i Grøngas Partner A/S og to helejede datterselskaber
- Bestyrelsesmedlem i Thoraso ApS
- Bestyrelsesmedlem i Vanggaard Fonden (Sæby Fiskeindustri)
- Direktør i ALA Advokatpartner anpartsselskab
Særlige kompetencer: Bestyrelsesarbejde, Erhvervs- og fondsret, Drift og ledelse af selskaber, Krisestyring og -kommunikation, Energi
Aktier i Jyske Bank ultimo 2021: 2.715
Født: 1961
Uddannelse: Civiløkonom, HD (F), HD (IØ), bestyrelsesuddannelse fra CBS Executive
Valgt til bestyrelsen: Per Schnack blev indvalgt i Jyske Banks repræsentantskab og bestyrelse i 2019.
Nuværende valgperiode udløber: 2024
Uafhængig: Ja
Udvalgsposter: Revisionsudvalget (formand), Koncernrisikoudvalget
Erhvervskarriere: Per Schnack beskæftiger sig med konsulent- og bestyrelsesarbejde. Per Schnack er tidligere direktør (CFO & CRO) i Danmarks Skibskredit A/S, hvor han var beskæftiget i perioden 1991-2018. Før det var han i perioden 1985-1991 ansat i J. Lauritzen A/S som fuldmægtig/finanschef og i perioden 1983-1985 hos A.P. Møller som trainee/souschef på rente- og valutasektionen. Per Schnack indtrådte i direktionen hos Danmarks Skibskredit A/S i 2008, hvor hans primære ansvarsområder var Finans, Økonomi, IT, Legal and Compliance samt Intern Kontrol.
Per Schnack besidder dermed ikke alene den ledelseserfaring fra anden relevant finansiel virksomhed, som skal være repræsenteret i bestyrelsen, men har tillige kvalifikationer indenfor regnskab jf. Finanstilsynets krav herom.
Ledelseshverv i andre erhvervsdrivende virksomheder pr. 31.12.2021: ingen
Særlige kompetencer: Bredt kendskab til ledelse af finansiel virksomhed, finansiel risikostyring, finansiel regulering, kapitalmarkeder, regnskabsaflæggelse, rating og obligationsudstedelse
Aktier i Jyske Bank ultimo 2021: 3.668
Født: 1964
Uddannelse: Cand.scient.pol, bestyrelsesuddannelse fra CBS Executive og Insead
Valgt til bestyrelsen: Bente Overgaard blev indvalgt i Jyske Banks Repræsentantskab i 2019 og i bestyrelsen i 2020. Bente har siden 2021 været næstformand for repræsentantskabet.
Nuværende valgperiode udløber: 2024
Uafhængig: Ja
Udvalgsposter: Koncernrisikoudvalget, Nomineringsudvalget, Digitaliserings- og Teknologiudvalget
Erhvervskarriere: Bente Overgaard er programdirektør for CBS finansielle bestyrelsesuddannelser, dvs. bestyrelsesuddannelserne til bank/realkredit, forsikring/pension samt investeringsforeninger/kapitalforvaltningsselskaber. Bente Overgaard beskæftiger sig med selvstændig rådgivningsvirksomhed, hvor igennem hun udbyder konsulentydelser relateret til bestyrelsesudvikling og strategiprojekter. Bente Overgaard var i perioden 1990-2016 ansat i Nykredit A/S. De sidste 8 år som koncerndirektør med skiftende ansvarsområder, herunder IT, HR, Ejendomme og markedsføring.
Bente Overgaard besidder dermed den ledelseserfaring fra anden relevant finansiel virksomhed, som skal være repræsenteret i bestyrelsen jf. Finanstilsynets krav herom.
Ledelseshverv i andre erhvervsdrivende virksomheder pr. 31.12.2021:
- Bestyrelsesmedlem i SP Group A/S
- Bestyrelsesmedlem i Tømmerhandler Johannes Fogs Fond
- Bestyrelsesmedlem i Den Danske Naturfond
- Direktør i Overgaard Advisory ApS
Særlige kompetencer: Erfaring fra ledelse af større finansiel virksomhed, herunder IT og HR, Ejendomsfinansiering og Corporate Governance / ESG
Aktier i Jyske Bank ultimo 2021: 3115
Født: 1962
Uddannelse: Bankfaglig uddannelse
Valgt til bestyrelsen: Johnny Christensen har været medarbejdervalgt medlem siden 2018.
Nuværende valgperiode udløber: 2026
Uafhængig: Nej – medarbejdervalgt
Udvalgsposter: Revisionsudvalget
Ledelseshverv i andre erhvervsdrivende virksomheder pr. 31.12.2021: ingen
Særlige kompetencer: –
Aktier i Jyske Bank ultimo 2021: 825
Født: 1965
Uddannelse: Bankfaglig uddannelse
Valgt til bestyrelsen: Marianne Lillevang har været medarbejdervalgt medlem siden 2006.
Nuværende valgperiode udløber: 2026
Uafhængig: Nej – medarbejdervalgt
Udvalgsposter: Koncernrisikoudvalget, Vederlagsudvalget
Ledelseshverv i andre erhvervsdrivende virksomheder pr. 31.12.2021: ingen
Særlige kompetencer: –
Aktier i Jyske Bank ultimo 2021: 541
Født: 1970
Uddannelse: Bankfaglig uddannelse
Valgt til bestyrelsen:Michael C. Mariegaard har været medarbejdervalgt medlem siden 2022.
Nuværende valgperiode udløber: 2026
Uafhængig: Nej – medarbejdervalgt
Udvalgsposter: Digitaliserings- og Teknologiudvalget
Ledelseshverv i andre erhvervsdrivende virksomheder pr. 31.12.2021: Ingen
Særlige kompetencer: –
Aktier i Jyske Bank ultimo 2021: 5.508
Koncerndirektionen
Anders Dam er derudover bestyrelsesmedlem i FinansDanmark, FR I af 16. september 2015 A/S, Foreningen Bankdata F.m.b.a. (næstformand), Jyske Banks Almennyttige Fond (formand), Jyske Banks Almennyttige Fonds Holdingselskab A/S (formand) og Jyske Banks Pensionstilskudsfond.
Inden sin udnævnelse til bankdirektør var Anders Dam i perioden 1992-1995 direktør i Stibo Datagrafikgruppen. Der forinden var Anders Dam underdirektør i Jyske Bank, Udviklings- og Planlægningsområde i perioden 1990-1992 efter at have været Jyske Banks cheføkonom i perioden 1987-1990. Anders Dam havde indtil da været ansat fra 1982-1987 i Håndværksrådet, heraf de sidste to år som cheføkonom. Anders Dam afsluttede sin kandidatuddannelse som cand. oecon. i 1981 ved Aarhus Universitet.
Niels Erik Jakobsen er derudover bestyrelsesformand i Jyske Finans A/S. Desuden er han bestyrelsesmedlem i Jyske Realkredit A/S (tidligere BRFkredit a/s), BI Holding A/S, BI Asset Management Fondsmæglerselskab A/S, Letpension A/S og Jyske Banks Pensionstilskudsfond.
Op til sin udnævnelse til bankdirektør var Niels Erik Jakobsen i perioden 2007-2009 direktør for Finans, Økonomi og Risikostyring og havde inden da været tilknyttet bankens Finansområde siden 1993 – som afdelingsdirektør fra 1994 og områdedirektør fra 1999. Niels Erik Jakobsen blev ansat i Jyske Bank i 1987 som analytiker i bankens Økonomiske Afdeling. I perioden 1986-1987 var Niels Erik Jakobsen ansat i Regionalbankernes Sekretariat som økonom.
Niels Erik Jakobsen afsluttede sin kandidatuddannelse som cand.merc. i finansiering fra Handelshøjskolen i Aarhus i 1987 og blev udlært i Skive Sparekasse i 1980.
Per Skovhus er derudover bestyrelsesmedlem i Jyske Realkredit A/S (tidligere BRFkredit a/s) (næstformand), Jyske Finans A/S og Jyske Banks Pensionstilskudsfond.
Cand.jur. Per Skovhus var gennem 33 år frem til juli 2012 ansat i Danske Bank, heraf de sidste 6 år som medlem af Danske Banks direktion. Per Skovhus har i den forbindelse varetaget forskellige ledelses- og tillidshverv – herunder været bestyrelsesmedlem i Realkredit Danmark, Danmarks Skibskredit A/S og Finansrådet.
Peter Schleidt er derudover medlem af bestyrelsen for Jyske Realkredit A/S, JN Data A/S og VP Securities A/S.
Peter Schleidt var i perioden 2013-2017 koncerndirektør, COO i TDC. Forinden var Peter Schleidt i perioden 1989-2013 ansat i Danske Bank og fungerede fra 2003 til 2013 som CIO og executive vice president samme sted.
Peter Schleidt er uddannet civilingeniør og HD i organisation.