30-04-2021. Mailen til Jyske Bank og CEO Anders Dam samt til bankens håndlangere, som Lund Elmer Sandager og Lundgrens advokater. / Giv mig mit private pantebrev tilbage og tal med kunden som Jyske Bank bedrager, og som Lund Elmer Sandager advokater hjælper Jyske Bank med at bedrage, nye kampagner til skræk og advarsel mod Jyske Bank A/S

Warning against Jyske Bank A/S. Til dig der tror at finanstilsynet og politiet har til opgave at stoppe kriminelle danske banker med at bedrage bankens kunder. Til din orientering er det dit eget problem, du kan jo bare lade være med at handle med eks. her Jyske Bank A/S, for når Jyske Bank udspekulert udsætter deres kunder for Udnyttelse, Dokumentfalsk, Bedrageri, Vildledning og så videre, så er det kundens eget problem, om det også gælder for de danske institutioner og kommuner der allerede benytter sig af Jyske Bank A/S ved jeg ikke. Er du blevet udsat for bedrageri i Jyske Bank A/S må du selv finde en advokat, som ikke er korrupt, altså ikke vil tage mod bestikkelse fra Jyske Bank A/S, som da Jyske Bank A/S ved returkommission betalte kundens tidligere, Lundgrens advokater, formentlig for at tabe sagen mod Jyske Bank koncernen for million svindel, enkelt ved at modarbejde at kundens sag mod Jyske Bank A/S blev fremlagt for domstolen. ⚖️ Håber at der findes retssikkerhed ved advoknævnet, som i maj måned 2021. kommer med en afgørelse på klagen over Lundgrens Partner. Der er flere større danske advokat virksomheder, som Lund Elmer Sandager advokater og Lundgrens advokater, som reelt er medvirkende til at Jyske Bank koncernen kan lave og fortsætte med bankens million bedrageri, hvem skal stoppe danske banker i at udsætte bankens kunder for bedrageri, når myndighederne ikke vil blande sig. ⚖️ Afgørelser over danske advokater. ⚠️ Banknyt har kåret Anders Christian Dam som den bedste, ved at stå i spidsen for den organiserede kriminalitet Jyske Bank koncernen står bag.

Mailen er delt med danmarks national Bank der handler med Jyske Bank A/S

Og respektive myndigheder / tilsyn der er ligeglade, med at Jyske Bank A/S udsætter kunder for bedrageri, udnyttelse, fuldmagtsmisbrug, mandatsvig, vildledning, forvildelse, dokumentetfalsk, vanhjemmel.




Copyright © Elvagten | 80 20 20 80 | Design zeeland.dk