13-02-2021. Sådan ramme krisen til efteråret 2021

Når krisen igen rammer.

Ballonen revner og priserne på fast ejendom vil kun falde.

Har du banklån og sat sine værdier i obligationer og aktier vil du stå dårligt.

Husk at når banker giver rådgivning, så står du over for bankens sælger, ligesom at du spørge en bilsælger om den bil han gerne vil sælge dig, er den bedste bil til billigst penge, vil du stole på en bilsælger ?

Så længe der er minusrenter på indlån, får flere og flere danskerne til at flytte deres penge fra sikre lønkonto og opsparingskonti, over til de meget mere usikre investerings løsninger, så som aktier og obligationer.

 

Du skal vide at der findes ingen sikrer investering, alt med aktier og obligationer er et spil med stor usikkerhed, for når renten stiger, vil problemerne så småt begynde.

Husk i opgangstider er banken den bedste ven, hvor i nedganstider bliver banken ofte din værste fjende.

 

 

Når renten stiger, vil bankerne have større sikkerhed, så skal du absolut låne, så få et fastforrentet obligationslån i en kreditforening, uden om banken.

Når renten stiger, vil der vil stå en masse tilbage som bliver nødsaget til skulle sælge, af flere grunde.

Nå renten stiger falder huspriserne, færre vil igangsætte omkring, tilbygning osv.

Der kommer nogle som mister deres arbejde, og sådan starter krisen, aktierne vil falde eftersom mange vil sælge, men der er færre som vil købe, krisen vil udvikle sig som i 2008-2009.

Dog ser jeg den vil blive en del være, derfor lad være med at købe bolig nu, da den forventes at ville falde inden udgangen af 2021, måske lidt senere.