25-10-2022. En skandale, eller har korruption i Danmark bare så meget magt, at der ikke længere findes nogle retssikkerhed, når Danske banker som her Jyske Bank beviseligt laver Bedrageri. / Kære alle Jyske Banks advokater. Jeg spørger her hver eneste af jer, om i er enig i det jeg skriver, eller om. I er uenig. Hvis i ikke er enige ? Hvad er det så i ikke er enige i ?. Jyske Banks advokater er med til at mine erindringer og historie skrives, jeg vil derfor allerede nu tilbyder jer alle at besvare et par enkelte spørgsmål, i vil senere modtaget en personlig invitationen som dem jeg her deler med jer.

En skandale som Nationalbanken selv omtaler Jyske Banks bedrageri.

Would you be so kind as to answer my inquiries. It is quite simple what I am asking of you. You are all informed about the economic crime that Denmark's second largest bank is behind, my question to all of you is what you will do about it. Will all of you, and therefore also Denmark's National Bank together with the Prime Minister and the government of Prime Minister Mette Fredriksen, cover up the obvious crimes of Jyske Bank, and thus undermine Danish legislation since the law, according to the Danish state's assessment, does not apply to Danish banks. And leave the victims of Danish banks' frauds left alone without any justice or legal certainty. You have all an option not to be involved, do anything, but first of all meet me and receive my personal presentation of my evidence for the fraud I write Jyske Bank is behind, and that it is done with the help of several people together in association. Which CEO Anders Christian Dam is instrumental in.

Direktionen. ​Signe Krogstrup, ​Lars Rohde, Per Callesen. Director of Denmark’s National Bank. Image is from Denmarks Nationalbank’s press photos.

Jeg har 25 oktober 2022. sendt denne her mail til Jyske Bank A/S og deres mange medhjælpende advokater.

pka@jyskebank.dk
bfr@jyskebank.dk
dama@jyskebank.dk
hcn@jyskebank.dk
jane-rabek@jyskebank.dk
jmad@jyskebank.dk
mfriis@jyskebank.dk
stefan.klit@jyskebank.dk
skn@jyskebank.dk
tijo@jyskebank.dk
direktion@jyskebank.dk
juridisk@jyskebank.dk
martin.nielsen@jyskebank.dk
stp@jyskebank.dk
lundoe@jyskebank.dk
hoejsgaard@jyskebank.dk
ahk@jyskebank.dk
avw@jyskebank.dk
bpa@jyskebank.dk
dip@jyskebank.dk
heidi.skovbjerg@jyskebank.dk
helle-hansen@jyskebank.dk
Ulrik Gade • MUG@jyskebank.dk
pborowy@jyskebank.dk
Philip Baruch • pb@les.dk

Kunde siger at også advokat Morten Ulrik Gade for JYSKE BANK har haft en central rolle i Jyske Banks omfattende svindel. Morten Ulrik Gade der har selv medvirket til Jyske Banks organiseret bedrageri mod den lille virksomhed, da Morten Ulrik Gade skjult at kunden ikke har lånt de penge 4.328.000 dkk. som Jyske Bank hæver renter af. Jeres svar vil indgå i min bog, og eventuelle ikke svar vil blive registeret som at i er enige, men jeg beder jer alle samme om og tage en debat i folketinget og der stemme for om alle politikerne fortsat vil dække over Jyske Banks mange strafbare handlinger, eller om i lave en haste lov er undtager Danske banker fra at skulle overholde Dansk lov. Vil i som modtager denne her mail, medvirke til at dække danske bankers lovovertrædelser, og samtidig være med til at undergrave Danskernes retssikkerhed. Indsætter kopi af den sendte Gmail mail her med LINK. Eller. Vil i handle på de oplysninger i har modtaget til dato, i kunne starte med at se beviserne som jeg overbragte til folketinget 1 maj 2019, altså før jeg vidste at Lundgrens der var advokater på sagen mod Jyske Bank A/S, allerede i foråret 2018. var blevet købt og betalt af Jyske Bank A/S for at Lundgrens advokater ikke måtte fremlægge nogle af vore anklager mod Jyske Bank A/S

Og sendt mailen CC til.

lm@jyskebank.dk
Kristian Ambjørn Buus-Nielsen • kbn@les.dk
Statsministeriet • stm@stm.dk
fm@fm.dk
Justitsministeriet • jm@jm.dk
Jura og Forretning • jur@domstolsstyrelsen.dk
Folketingets Oplysning • folketinget@ft.dk
REU@ft.dk
finanstilsynet@ftnet.dk
kf@nationalbanken.dk
kmj@atp.dk
Kommunikation • kommunikation@nationalbanken.dk
saoek@ankl.dk
SAK@ankl.dk

Finansministeriet, Justitsministeriet, Finanstilsynet, Retsudvalget, regeringen ved statsminister Mette Frederiksen, advokatsamfundet og advokat nævnet, Domstolsstyrelsen med flere, samt deles med Jyske Bank A/S Et par af dem der for Jyske Bank A/S påbegyndte bedrageri mod min virksomhed, og hjælp svindelen i gang ved at bruge dokument falsk ved at lyve, er Nicolai Hansen, Jeanett Kofoed-Hansen, Casper Dam Olsen og Anette Kirkeby for at nævne et par, mailen er derfor også dem. Jeg tilbyder at interviewe jer enkelt vis, og der er kun til brug for bøgerne, hvis Nicolai Hansen, Jeanett Kofoed-Hansen, Casper Dam Olsen og Anette Kirkeby ønsker at være blandt de første der blive interviewet til bøgerne, ring til mig på +4522227713 ønsker i ikke dette vil jeg blot bruge den dokumentation jeg allerede har, men i har her muligheden for at fortælle hvor mange kunder i har udsat for det samme, og om det skulle være noget i selv har fundet på. Jeg tilbyder desuden nu at interviewe Mette-Marie Nielsen og Emil Hald Veldelbo Winstrøm så kan I forklar om det kun var Dan Terkildsen var grunden til at I modarbejdet jeres klient, og i kan selv forklare hvorfor ikke fremlagt klientens svig og falsk påstande mod Jyske Bank A/S. ring til mig på +4522227713 så finder vi en tid, i er også vigtig for mine bøger om korruptionen og korrupte advokater i Danmark. Tidligere Revisor Frank Poulsen har meddelt, at han gerne medvirke, da han af sagens natur er en del af dem hvor Jyske Bank lyver hvad Frank Poulsen har sagt

Jyske Bank A/S

Vestergade 8-16

8600 Silkeborg

Kære alle Jyske Banks advokater.

Delt med blandt andet myndighederne og folketinget.

Da ingen endnu har svaret mig på så meget som en enste mail, hvor jeg gør klart at jeg ikke ønsker krig mod Jyske Bank’s, troværdighed, vil jeg blot fortsætter med at råbe op, og det til i som jeg skriver til, vil svare mig, og ikke mindst tale med mig.

I ved alle sammen hvem jeg er, og i kender til min kamp for retfærdighed, hvilket jeg skriver ikke findes hvor der bruges korruption og kammerateri.

Men det er en ting.

Mit spørgsmål til alle jer advokater i Jyske Bank koncernen, “i er kun et udpluk,” men er registreret som Jyske Bank’s advokater, derfor spørger jeg jer alle sammen.

Begår jeg strafbare handlinger som Philip Baruch på vejene af Jyske Bank A/S skrev til Lundgrens advokater ved Dan Terkildsen den 1 februar 2019.

 

Med henvisning til brevet, som Lundgrens advokater bevidst og uhæderligt skjulte for mig, ligesom Lundgrens advokater også skjulte processkrift 2. og et af Jyske Banks processkrifter overfor mig.

 

Lundgrens advokater skjulte desværre også at Jyske Bank havde bestukket Lundgrens advokater, til ikke at fremlægge mine altså klientens svig og falsk anbringer mod Jyske Bank.

 

Hvilket Højesteretsdommer Kurt Rasmussen syntes alt sammen er god advokatskik, det er i hvert fald ikke en overtrædelse af god advokatskik, at Lundgrens advokater der har arbejdet for Jyske Bank, samtidig med at Lundgrens har fremlagt processkrift 2. i sagen mod Jyske Bank, hvilket processkrift som Lundgrens nægter at udlevere til klienten, da det efter Højesteretsdommer Kurt Rasmussen’s vurdering ikke kommer klienten ved hvad Lundgrens fremlagde.

 

Advokat nævnet ved blandt andet Kurt Rasmussen skrev at klienten må stole på advokaten.

Efter som Kurt Rasmussen samtidig er fastansat dommer i venstre Landsret, hvor sagen mod Jyske Bank er verserende, står det klart at korruption og kammerateri helt sikkert er medvirkende til at undergrave retssikkerheden, så når Jyske Banks ansatte siger sagen er allerede tabt i landsretten, så er det formentlig allerede blevet aftalt.

 

Læs klagen, og brevet jeg ikke måtte se, mens Dan Terkildsen manipulere mig, og sagde at han tog hatten af for min Jyske Bank reklame bil. 

 

http://banknyt.dk/wp-content/uploads/2020/07/Bilag-55.-01-02-2019.-f%C3%A5r-03-10-2019.-kopi-af-dette-brev-med-p%C3%A5stand-om-falske-beskyldninger.-Og-Dan-Terkildsen-opfordre-til-det.pdf

Brevet er delt med link herfra.

http://banknyt.dk/05-06-2020-appendix-list-to-the-complaint-against-lundgrens-lawyers-for-being-bribed-not-to-submit-their-clients-claims-against-the-jyske-bank-group/

 

Da jeg betegner jer alle sammen som meget kloge mennesker, så vil i godt kunne svare på mine spørgsmål, og jeg ønsker at give jer alle sammen muligt for allerede nu, at give jeres svar på om.

Har jeg Carsten Storbjerg Skaarup udsat Jyske Bank A/S for bagvaskelse.

Og dermed begået en strafbar handling, som Philip Baruch skrev den 1 februar 2019.

Det står uklart for om for mig om det er strafbare handlinger at skrive sandheden, med henvisning til grundlovens paragraf 77.

 

Samt Den Europæiske Menneskerettighedskonvention, hvori der står skrevet ar der er ytringsfrihed.

 

Jeg skriver under ansvar, så må det være jeres, altså også Jyske Banks advokater der må lave en vurdering, og gennemgå det jeg skriver og siger, er det sandt eller er det ikke sandt.

Hvis ikke det er sandt skal i naturligvis,  enten tale med mig for at få det rettet, og vil jeg ikke det skal Jyske Bank A/S ved jeres hjælp lave en politianmeldelse mod mig Carsten Storbjerg Skaarup.

For injurier og bagvaskelse af Jyske Bank koncernen og deres ansatte.

Jeg beder jer alle sammen om allerede nu at lade jer interviewe til brug for min bog.

I vil alle fåe de samme spørgsmål, undtagen Morten Ulrik Gade og Philip Baruch der har været, og er direkte medvirkende til bedrageri.

Når jeg ønsker enkeltvis at invitere jer til at blive interviewet til brug for mine bøger, er det for at blive klogere på hvordan i som advokater for Jyske Bank koncernen, forstår loven, og hvad i fremadrettet vil anbefale.

Jeg beder jer hver i sær allerede nu, svare om i mener jeg har taget fejl, eller der blot er tale om misforståelser.

I vil modtage en rigtigt invitation, ligesom de her delte, de vil dog komme fra en anden mail afsender.

Alle mine mails som jeg har skrevet, og sendt, samt modtaget mails vil blive brugt og eller delt i forbindelse med min fortælling.

Har i nogle råd til mig i forbindelse med mine skriverier.

Og er i hver I sær som ansatte advokater i Jyske Bank enige med Lund Elmer Sandager advokater og Jyske Banks tidligere bestyrelses medlem Philip Baruch der skrev.

At jeg begår en overtrædelse af straffelovens bestemmelser ved at skrive, Jyske Bank A/S laver organiseret kriminalitet, herunder bruger bestikkelse skjult som returkommission, og laver fuldmagt misbrug samt laver dokumentfalsk for at fuldføre bedrageri.

Jeres svar er vigtigt, for hvis i mener jeg ikke har ret, vil jeg naturligvis også skrive jeres mening i min bog.

Tal da med mig, eller politianmeld mig, bare stop med at ignorere mig.

Med Venlig Hilsen

Carsten Storbjerg Skaarup

Søvej 5.

3100 Hornbæk

+4522227713

carsten.storbjerg@gmail.com

Banknyt@gmail.com.dk

www.banknyt.dk

Se herunder den delte mail, med invitationer til at blive interviewet til brug for bøgerne om Jyske Bank’s kriminalitet eller forretnings metoder om i vil.

 

Who in Denmark is covering up that Denmark's second largest bank Jyske Bank AS is behind organized crime. I ask the Ministry of Justice, the Minister of Justice, the Danish Courts Agency, as well as your judges, the Bar Association, but all of you who receive this emai, and you who are mentioned in several of my many inquiries and postings. / Do you have any comments or questions about the content of this email, or do you have any questions about some of my previous emails, for example about my accusations about the corruption / and camaraderie that exists in Denmark, which also happens to be the authorities ther is covering up Jyske Bank's organized crime, which I still say and write. / When I write that the Danish politicians cover up Jyske Bank's fraud and false crimes, together with the Financial Supervisory Authority and the State Ministry together with the Danish politicians, and which Danmarks Nationalbank also covers up. so you is informed that you are an actor in the book /

Fra: Carsten Storbjerg <carsten.storbjerg@gmail.com>
Date: man. 24. okt. 2022 16.35

Subject: Ring til mig på 22227713 og bed mig møde et eller andet sted. Så kan vi tage en samtale og løse det her sammen, det tager kun 5 minutter hvis Jyske Bank ønsker det.

Og jeg vil som sagt gerne tage snakken med Nicolai Hansen, da jeg ikke syntes om at skriver at Nicolai for jyske bank startede bedrageri. Hvis det bare er fejl og misforståelser, så skal jeg være den første som vil undskylde personligt til Nicolai.

To: <juridisk@jyskebank.dk>, <lm@jyskebank.dk>, <direktion@jyskebank.dk>, <martin.nielsen@jyskebank.dk>, Morten Ulrik Gade <MUG@jyskebank.dk>, Kristian Ambjørn Buus-Nielsen <kbn@les.dk>, Philip Baruch <pb@les.dk>

Rettet et par skrive fejl i forhold til den først sendte.

 

24-10-2022.

Jyske Bank 

Vestergade 8-16

8600 Silkeborg.

Kære alle i Jyske Bank

Juridisk afdeling, repræsentantskabet, koncernledelsen, koncern direktionen, bestyrelsen kort sagt jer alle sammen. 

Jeg har ingen hemmeligheder over for Jyske Bank, og har altid været ærlig.

Hvad med at Jyske Bank også er ærlige, syntes Jyske Bank ikke selv at der er noget at tale om.

Hvad har jeg gjort Jyske Bank A/S siden i sammen i forening,  har valgt sammen at udsætte mig og min virksomhed for svig, falsk osv.

Jeg kan forstå at Jyske Bank har store udfordringer med at forholde sig til sandheden, men uden dialog hvordan får vi så løst denne her lille konflikt, som i sikkert har mange af.

 

Jyske Bank er GENTAGNE GANGE blevet opfordret til at politianmelde mig Carsten Storbjerg for injurier, og bagvaskelse af Jyske Bank, hvis Jyske Bank ikke har lavet dokument falsk og bedrageri, for de har vel styr på deres bilag. YouTube videoer, og her en video fra 18 maj 2021, hvor jeg opfordre Jyske Bank til at føre en injurier sag, og siger det kan give op til 2 års fængsel. JEG OPFORDRE IGEN I DAG. 18 MAJ 2022. I EN MAIL LINK. AT ALLE I JYSKE BANK A/S. BESTYRELSE OG REPRÆSENTANTSKABET. SAMT DERES ADVOKATER SOM PHILIP BARUCH, MORTEN ULRIK GADE, OG ALLE I JYSKE BANKS JURIDISKE AFDELING, OM AT POLITI ANMELDE MIG FOR INJURIER OG BAGVASKELSE AF JYSKE BANK A/S. ALTSÅ HVIS DET JEG SKRIVER OG SIGER OM JYSKE BANKS OMFATTENDE KRIMINALITET IKKE ER SANDT. Mit navn er Carsten Storbjerg Skaarup, jeg bor på Søvej 5. 3100 Hornbæk. Mit telefonnummer er +4522227713 i kan bare kommer hvis i mener jeg lyver. Og enten så gør Jyske Bank følgende. Jyske Bank Politi anmelder mig, for injurier og bagvaskelse af Jyske Bank A/S Holder kæft fordi jeg skriver sandheden, om Jyske Banks forretnings metoder. Ringer til mig på +4522227713 og beder mig om at stoppe mine tiltagende kampagner, og små drillerier mod Jyske Bank, og dem der har medvirket, direkte eller indirekte til Jyske Banks organiseret bedrageri. Ignorer mig og kæmper for at beholde hvad Jyske Bank A/S ved brug af dokumentfalsk, mandatsvig, fuldmagtmisbrug, bedrageri med mere har stjålet. Det er ledelsen og repræsentantskabet som bestemmer hvad Jyske Bank A/S står for. Da dette her er min private dagbog, skriver jeg det jeg tænker en del på, jeg kan ikke hamle op med korruption og kammerateri helt op i myndighederne herunder Statsministeriet Finansministeriet Finanstilsynet Justitsministeriet og Domstolsstyrelsen samt Rigspolitiet, som styre hvem der i Danmark skal overholde lovgivningen, det er klart at den danske stat ved folketinget, samlede set ikke ønsker at danske banker som bevisligt laver kriminalitet bliver straffet efter det i 2013 blev aftalt at de største danske banker ikke måtte gå konkurs. Jeg Carsten Storbjerg der er kunde i Jyske Bank A/S tigger igen 18 maj 2022. CEO Anders Christian Dam ledelsen, bestyrelsen og direktionen samt repræsentantskabet, om at politi anmelde mig for injurier og bagvaskelse af Jyske Bank A/S. Altså hvis Jyske Bank fastholder at banken intet kriminalitet har lavet, og Jyske Bank A/S og deres mange medhjælpere til bankens bedrageri, har overholdt alle love og regler. Fundamentet i Jyske Bank og Jyske Banks Brand, samt Jyske Banks forskellige foreningens metoder er beskrevet her på siden www.banknyt.dk rettelser eller tilføjelser kan ske ved henvendelse til mig, Carsten Storbjerg Skaarup på telefon +4522227713. LUK JYSKE BANK A/S. Organized crime in Denmark's probably the largest fraud case, carried out by the Danish bank Jyske Bank. Why do you think ? no authority or Jyske Bank itself will comment on this page. The reason is simple then the Danish Financial Supervisory Authority, would require an investigation of Jyske Bank's crimes, which most likely will close the danish bank. due to the bank's completely deliberate million fraudulent businesses. Join the main hearing, 15. 16 and 23 November 2021. Banking news. Jyske Bank, which has been taken for use of forgery, fraud and bribery. HER KAN DU KORT LÆSE OM DEN ORGANISERET KRIMINALITET SOM JYSKE BANK A/S STÅR BAG. Når stat og myndighederne giver fanden i danskernes retssikkerhed, for at dække over en kriminel organisation som Jyske Bank A/S, så er det en skandale. Nok Danmarks farligste mand Anders Christian Dam, særligt for danskernes retssikkerhed, der samme med de magtfulde venner, blandt store advokat virksomheder og organisationer, kæmper sammen med Jyske Banks ledelse, for at slippe af sted med Jyske Banks mange svig forbrydelser. Men Anders Dam risikerer istedet at lukke Jyske Bank A/S grundet måden han som hersker har fået Jyske Banks fundament til at rådne, sammen med Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus og Peter Schleidt. Anders Christian Dam Ordførende direktør Telefon: 89 89 20 01 E-mail: direktion@jyskebank.dk Da Philip Baruch for Anders Christian Dam og Jyske Bank A/S. 31 maj 2016, skrev at Jyske Bank tog en politianmeldelse mod Jyske Bank med sindsro, var det nok grundet at ledelsen vidste, at også tidligere er alle straffesager mod Jyske Bank blevet afvist uden efterforskning. Derfor var svaret 31. Maj også en bevidst vildledning, i besvarelsen på den fremsendte mail 25 maj 2016. Som Philip Baruch 31 maj. 2016. Ikke ville besvare men istedet for gav det vildledende svar.Først 18 oktober 2016. Lykkedes det at få besvaret det spørgsmål i brevet 25 maj 2016. til Jyske Banks direktion og Lund Elmer Sandager advokater, dog måtte kunden dog lige stævne Nykredit A/S. før det overhovedet blev muligt at få oplyst, at lånet som Jyske Bank har påstået hjemtaget og omlagt, aldrig har eksisteret. Et lån som Jyske Bank ved Nicolai Hansen 19 februar. 2010. Ellers skrev til kunden fandtes. Og som Jyske Bank ved Casper Dam Olsen har skrevet 9 Januar. 2012. var omlagt.Med hensyn til spørgsmål i brevet 25 maj 2016. om indgåelse af swappen 16 juli 2008. til det enslydende bagvedliggende lån, som Nicolai Hansen 19. Februar. 2010. skrev fandtes. Men som kunden ikke mente fandtes, hvilket Jyske Banks ledelse og Anders Dam undlod at svare, på trods af at bankens ansatte vidste, at Jyske Bank 16 juli. og 24 Juli. samt igen 30 Juli. 2008.altså hele 3 gange, havde forsøgt at få kunden til at indgå swappen W015785. Med Jyske Bank A/S. Uden at kunden på noget tidspunkt har underskrevet og mundtlig indgået aftalen.Alt dette vidste Philip Baruch, men tilbageholdte denne oplysning for domstolen, og fremlægger i stedet falske oplysninger overfor retten, altsammen for at skuffe i retsforhold. Jyske Banks medhjælpere troede nok det var en smal sag at bedrage bankens kunde, der ikke kunne huske noget efter en større hjerneblødning, men mon ikke de er blevet klogere idag, hvor Jyske Bank A/S kan miste retten til at drive bank virksomhed i Danmark.Efterfølgende kunden februar 2016. opdager svindlen og efter Rødstenen advokater, bad kunden Lundgrens advokater om at fremlægge dette bedrageri for retten, hvilket Jyske Bank vil hindre, og kommer i forkøbet med, ved at Jyske Bank A/S i 2018 betalte Lundgrens advokater Bestikkelse, skjult ved returkommission i handel for 600 millioner dkk, der var for at Lundgrens advokater ikke måtte fremlægge nogle af klientens påstande mod Jyske Bank koncernen.Derudover skulle Lundgrens ændre klientens påstande mod Jyske Bank A/S, hvorfor Lundgrens så bag om ryggen på klienten, den 2 september 2019. I Processkrift 2.Skrev at kunden har indgået swappen W015775. af 16 juli 2008, på trods af at kunden, som skrevet i klagen, siden 30 januar 2018. til 2 september 2019.Og kontinuerligt har skrevet og påstået det modsatte, hvilket du også kan høre i samtalerne der alle ligger her, men hør bare denne samtale med Lundgrens 22 marts 2019. med henvisning til min vidne forklaring fra 28 december 2018. Siger Bilag 100. og Bilag 101.Min Vidneforklaring blev dog først fremlagt af Lundgrens advokater den 2 september 2019, med Processkrift 2.Hvilket først skete efter trusler om fyring.Vidneforklaring er fremlagt som Bilag 164. Hvilket sker uden at forklare noget om vidneforklaring i Processkrift 2. hvorfor den ikke ville kunne bruges, en bevidst strategi af de korrupte Lundgrens advokater, med Dan Terkildsen som en af bagmændene fra Lundgrens advokater.Hør også samtale fra 8 juli 2019. del 1. og 8 juli 2019. del 2.Kan du hører at Emil Hald Vendelbo bekræfter ikke at fremlægge noget uden vi er fuldstændig enig, lyt til de samlede delte 4 samtaler, og læs Processkrift 2. som Lundgrens advokater Dan Terkildsen ikke engang efterfølgende ville udlevere en kopi af, hvilket højesteretsdommer Kurt Rasmussen har bestemt at klienten heller ikke har krav på.Og så spørg hvorfor politiet ikke må efterforske Lundgrens advokater, for at være blevet bestukket af Jyske Bank koncernen, til at ændre klientens påstande mod Jyske Bank A/S, igen for at Jyske Bank koncernen ikke må straffes for det bedrageri og dokumentfalsk Jyske Bank A/S bevisligt har udført.AT DEN DANSKE STAT OG REGERINGEN SAMMEN MED FINANSTILSYNET OG STATSMINISTERIET VED METTE FREDERIKSEN DÆKKER OVER DEN KRIMINALITET SOM JYSKE BANK A/S STÅR BAG.DERFOR ER DENNE DENNE SAG UDEN TVIVL DANMARKS STØRSTE SKANDALE I NYERE TID. Du kan her i linket hører de samlede 4 samtaler med Lundgrens, 14. December 2018. og 18 december 2018. Samt 22 marts 2019. og 8 Juli 2019. Men når kammeraterne i advokat nævnet, så kollektivt vælger at dække over de tydeligvis korrupte Lundgrens advokater, så er det svært at opnå retfærdighed i Danmark, og særligt når der står top advokater og en højestes dommer bag, og er bevidst om at dækker de over det korupte Lundgrens advokater, er det sandsynligt, for at dække over Jyske Banks forbrydelser. Hvis du vil følge mig og min kamp mod den korruption der styre Danmark ved kammerateri, og ønsker at kunne kontakte mig, kan du gøre det på min Twitter, og eller Facebook, samt her på min private mail, hvis du også ønsker at stoppe den organized kriminalitet som den dansk bank Jyske Bank koncernen, og som det danske advokat samfundet samnen med den danske stat og regering står bag ikke bliver stoppet, så del min historie med befolkningen i dit land. JYSKE BANK A/S HAR LAVET OG ELLER BRUGT. 1. Bedrageri. SVIG 2. Bondefangeri. 3. Dokument falsk. FALSK. 4. Vildledning. 5. Udnyttelse. 6. Lyver for kunde. 7. Vanhjemmel. 8. Bestikkelse / returkommission. 9. Retsmisbrug. 10. Misbrugt adgang til Tinglysningsretten. 11. Fuldmagt misbrug. 12. Ond tro. 13. Retsmisbrug. 14. Mandag svig. 15. Lyver overfor Penge Institut ankenævnet. 16. Lyver overfor domstolen. 17. Kan vel skrive MAGT MISBRUG, også. 18. Har taget overpant og sikkerheder for omkring 12 millioner, for en gæld på ca. 3 millioner, hvor der der givet pant i min ejendom på 3 millioner, et pantebrev Jyske Bank A/S iøvrigt ikke vil udlevere uden at stille krav, og det på trods af at jeg ikke skylder Jyske Bank noget som helst. 19. Nægter at udlevere de dokumenter hvori jeg private tidligere har givet Jyske Bank sikkerhed og kaution for selskabet, der har stævnet Jyske Bank for svig. 20. Nægter kunden at tage advokat forbehold, og spærre derfor alle kundens konti, for ikke at påføre et advokat forbehold, på de 2 salgsfuldmagter som Birgit Buch Thuesen tvang Carsten til at underskrive. Kunde siger at også advokat Morten Ulrik Gade sammen med advokat og bestyrelsesmedlem Philip Baruch for JYSKE BANK har haft en central rolle i Jyske Banks omfattende svindel. Hvis Jyske Bank A/S ved ledelsen, repræsentantskabet og deres bestyrelse samt alle deres mange advokater god ved, at det jeg skriver på siden Banknyt og andre steder er sandt, så hold jeres mund lukket, og stop med at tude. Jyske Bank kæmper for at skuffe i retsforhold. Først bestak Jyske Bank A/S Lundgrens advokater til at skuffe i retsforhold, ved at tilbageholde alle sagsøgers påstande mod Jyske Bank A/S formentlig ved ledelsen og Anders Christian Dam, der må have betalt Lundgrens advokater i omegnen af 20 millioner kroner, under dække af returkommission. For at Lundgrens advokater skulle holde klienten uden af sagen mod Jyske Bank. Og nu nægter Jyske Bank at sagsøger får de vidner fra Jyske Bank, som har en central rolle i Jyske Banks bedrageri, du som er kunde i Jyske Bank skal vide hvordan Jyske Bank laver retsmisbrug, fuldmagt misbrug, misbrug af bankens adgang til tinglysningsretten, for at lave bedrageri. Jyske Bank og deres Lund Elmer Sandager advokater, har i flere år beskyldt mig for at at lave strafbare handlinger, og udsætter Jyske Bank for angreb på bankens troværdighed og omdømme, men ikke en eneste gang har nogle fra Jyske Bank eller andre skrevet til mig.

Jyske Bank makes a false document to commit organized fraud.

 

Men lad os nu kun fokusere på mig, og om det jeg skriver.

Det er sikkert nemt for Jyske Bank at lave bedrageri, eftersom staten og alle folketingets medlemmer dækker over det, men det ændre ikke ved at det jeg skriver er faktuelt rigtigt. 

 

Jeg ønsker at Jyske Bank finder en løsning, så holder jeg op med at drille jer.
Lad os nu legen stoppe, jeg syntes faktisk ikke det er så sjovt, som i sikkert syntes.

Hvis ikke Jyske Bank ønsker en løsning, så dette her stopper nu.

Vil Jyske Bank koncernen så ikke skrive hvorfor, i valgte lige netop at bedrage mig og min lille virksomhed.

Og også svare hvorfor i valgt at lyve overfor mig, og det da jeg var syg og svag, for så at bruge det mod mod mig bagefter.

Her er kopier af nogle af de invitationer jeg har skrevet, jeg synes ikke selv om at jeg nu skal skrive de næste 178 mere.

Samt kopier af et par enkelte mails mere.

 

Skal vi ikke stoppe denne her kamp, den høre ikke nogle steder hjemme.

Hvis i mener jeg er en kværulant som ikke har ret i det jeg siger og skriver, så sig det, tal med mig.

Eller også

Ring til mig på 22227713 og bed mig møde et eller andet sted.

 

Så kan vi tage en samtale og løse det her sammen, det tager kun 5 minutter hvis Jyske Bank ønsker det.

 

Ingen bilag, ingen papir, ingen optagelser, kun jer og mig.

En løsning der for mig gerne indeholder. 

At jeg

  1. Stopper med yderliger opslag omhandlende Jyske Bank.

  2. Sletter alle opslag omhandlende Jyske Bank på Facebook.

  3. Sletter alle opslag omhandlende Jyske Bank på Twitter

  4. Sletter alle opslag og billeder på alle mine hjemmesider omhandlende Jyske Bank.

  5. Stopper med at inviterer til samtaler.

  6. Fjerner reklamer fra Jyske bank biler.

  7. Stopper med at samle yderliger matrialer til min bog.

  8. Sletter opslag på google med anmeldelser hvor Jyske Bank nævnes.

Og hvad Jyske Bank ellers gerne vil have at jeg skal gøre.

Bolden den ligger på Jyske Banks halvdel, og det er jeres beslutning hvad i ønsker, i skal bare tage en snak med mig.

Og jeg vil som sagt gerne tage snakken med Nicolai Hansen, da jeg ikke syntes om at skrive, at Nicolai for Jyske Bank startede bedrageri,.

Hvis det bare er fejl og misforståelser, så skal jeg være den første som vil undskylde personligt til Nicolai Hansen.

Jeg er ikke sur på nogle af jer, jeg ønsker blot at dette stopper NU.   

Med Venlig Hilsen

Carsten Storbjerg Skaarup

Søvej 5.

3100 Hornbæk.

+4522227713

carsten.storbjerg@gmail.com

✍️

17-10-2022 01.00 Gmail – Kære Rasmus Lindhardt …

Samt en Kopier af invitationer til nogle af Jyske Banks mange medvirkende personer, bliver delt efterfølgende.

.Jyske Bank bilen ved Jyske Bank Vesterbrogade 9. bemærk pil til tekster, Jyske Bank udsætter kunde for groft bedrageri. Jyske Bank tør ikke sige noget.

Jyske Bank bilen med en klar opfordring til CEO Anders Dam.
Ring til politiet hvis det ikke er sandt havde der står på bilen.

Hvem dækker over korruptionen og de kriminelle organisationer som Jyske Bank A/S i Danmark. Det gør Danmarks Nationalbank, Statsministeriet, regeringen ved Mette Frederiksen, Justitsministeriet og Domstolsstyrelsens ansatte ved korrupte dommere, som Højesteretsdommer Kurt Rasmussen, desliger med Byretsdommer Søren Ejdum. Disse af domstolsstyrelsens ansatte dækker over Jyske Banks organiseret kriminalitet. Samt dækker over at Jyske Bank også har bestukket Lundgrens advokater. Og dækker over at Jyske Bank A/S har betalt Lund Elmer Sandager advokater til at fremlægge falske oplysninger over for domstolen, hvilket var for at dække over Jyske banks brug af dokumentfalsk og bedrageri. Lund Elmer Sandager advokater arbejder i forvejen for Danmarks Nationalbank, som advokater for Nationalbankens whistleblowerordning, der handler om at stoppe de kriminelle banker, som Lund Elmer Sandager sandager advokater selv er medvirkende til at dække over og hjælpe med at slippe god for organiseret bedrageri. Nationalbanken er kontrolleret af politikerne på christiansborg som ligeledes her viden om Jyske Banks kriminalitet, men som vælger at dække over det, hvilke er undergravende virksomhed mod Lov og Orden. Spørg hvorfor ikke en eneste har ville forsvare deres passivitet, og hvorfor ikke en eneste tør at besvare mine mail som denne til Danmarks Nationalbank 29 juli 2022. Og spør Jyske Bank A/S CEO Anders Dam, om det der står på Jyske bank bilen er sandt eller ej. Huske dette handler kun om hvad Jyske Bank har lavet, ikke om hvad de er dømt for, Jyske Bank vil ikke blive dømt for brugen af strafbar lovovertrædelser, da Jyske Bank vil miste retten til at drive bankvirksomhed i danmark, derfor dækker den danske stat over den kriminelle Jyske Bank A/S Og hvis ikke er sandt, hvorfor svare Jyske Bank A/S så ikke, og eller anlægger en injurier sag mod Carsten Storbjerg for bagvaskelse og ærekrænkelse af Jyske Banks troværdighed. Du vil opdage at Jyske lyver, og vil bortlede din din opmærksomhed fra det jeg skriver, til forskellige retssager hvor Jyske Bank ved korruption bliver beskyttet. Hvem tør mødes og tage en debat om Jyske Bank lever op til betingelserne for at drive bankvirksomhed i Danmark.

Case of organized fraud carried out by Jyske Bank A/S

And corruption and organized crime in Denmark, which the Danish state, Denmark’s National Bank and the Danish Financial Supervisory Authority as well as the government, the Ministry of Justice and many others have covered up until today.

Can be taken over.

Contact Carsten Storbjerg Skaarup on phone +4522227713 if you are interested in taking over the company and or the case alone.

Nationalbankens bestyrelse, ved alt om at Jyske Bank er kriminelle, men alligevel vælger danmarks Nationalbank at dække over Jyske Bank`s mange og strafbare handlinger.

Og på den måde er Danmarks Nationalbank og bestyrelsen selv medvirken til Bedrageri.

Hvis ikke den Danske stats bank Nationalbanken, vil handle på information om Jyske Banks bedrageri, Jyske Banks brug af dokumentfalsk, Jyske banks misbrug af fuldmagter, Jyske Banks misbrug af den af tinglysningsretten givet adgang til at kunne foretage tinglysning.

Men hvis der noget jeg har misforstået.

Så tal da med mig siger Carsten Storbjerg fra Hornbæk.

Som jeg siger her i YouTube videoen fra 31. juli 2022.

Så vil jeg gerne sælge sagen mod Jyske Bank A/S

Når jeg tilbyder at sælge selskabet der har sagen mod Jyske Bank A/S

Og gerne overdrage sagen og selskabet til den, eller dem der har flere penge end mig, til at føre sag mod Jyske Bank A/S.

En sag der reelt handler om organiseret bedrageri og korruption i Danmark, så er det for at få mere til til at skrive min bog, om den omfattende korruption i Danmark.

Korruption hvilket den Danske regering, statsministeren i Danmark Mette Frederiksen, Statsministeriet, Finanstilsynet, Justitsministeriet, domstols stol styrelsens ansatte er medvirkende til

At Jyske Bank er dybt kriminelle, og ved Nicolai Hansen og Jeanett Kofoed Hansen i 2008 / 2009 for Jyske Bank A/S begyndte et million bedrageri mod min lille virksomhed er faktum.

Jyske Banks ledelse ved CEO Anders Christian Dam som mindst siden maj 2016, personligt har medvirke til Jyske Banks bedrageri, og er den drivende part for Jyske Banks bedrageri.

Hvis Jyske Bank ikke har lavet Bedrageri, brugt dokumentfalsk, og mange flere kriminelle forhold.

Så ring da til politiet og anlæg en injuriesag mod mig for bagvaskelse, og ærekrænkelse af Jyske Bank A/S.

Her har i beviserne.

18 maj 2021. siger jeg her i videoen, Jyske Bank laver bedrageri og dokumentfalsk, og hvis de ikke er sandt så sæt jeres advokater i sving med at lave en injuriesag.

.

Og her den 19 maj 2021. Siger jeg igen Jyske Bank laver bedrageri og dokumentfalsk, sagsøg mig eller indrøm det.

.

Og her den 3 juni 2021. forslår jeg at Anders Dam står af, og beskylder Jyske Bank for også at have bestukket Lundgrens advokater.

Samt jeg siger at Lund Elmer Sandager advokater har fremlagt falske oplysninger for retten, for at skuffe i retsforhold, og at Jyske Bank må føre en sag hvis jeg ikke siger sandheden.

Her den 24 september 2021. Pandoras æske er åben, Jyske Bank i kan fører en injuriesag hvis det ikke er rigtigt at Jyske bank laver dokumentfalsk.
.

Og her 27 September 2021. kommer jeg igen med mange anklager mod Jyske Bank og også mod Lundgrens som har taget bestikkelse, og mod dommer Kurt Rasmussen for at dække over bestikkelse.
.

Igen 19. april 2022. Anders Dam jeg forsøger at komme i kontakt.
.

Jeg har lavet denne morsomme konkurrence som 30 juni 2022. er delt. Jeg giver muligheden for at Jyske Bank kan få 20 % ekstra i præmie. Hvis Jyske Bank kan modbevise at Jyske bank er kriminelle og lyver.
.

Her den 30 juli 2022. siger jeg at jeg gerne vil sælge selskabet og sagen mod Jyske Bank A/S reelt for bedrageri.

Hvilket den Danske Stat og regeringen sammen med advokat samfundet / nævnet og sammen med domstols styrelsens ansatte

Og ikke mindst rigspolitichefen, Justitsministeriet og Finanstilsynet sammen med altså Danmarks Nationalbank dækker over.

Men se her i LINKET alle mine delte YouTube videoer, og fortæl mig hvorfor ingen regere, np jeg kan få 2 års fængsel hvis jeg lyver.

Som jeg siger jeg vil heller skrive en bog om den korruption som styrer Danmark.

Hvis Jeg har misforstået noget, eller ikke forstår loven, så tal med mig, i kan jo bare ringe på +4522227713 hvis jeg er galt på den.

Men har jeg ret, så står Danmark og den Danske Stat over for en gigantisk skandale.

Mit forslag til den Danske regering og Danmarks nationalbank er, se og få ryddet op, og hvis Jyske Bank skal have frataget deres tilladelse til at drive bankvirksomhed i Danmark, så må det være sådan.

Så er det jeres allesammens opgave at Jyske Bank bliver sat under skærpet tilsyn, eller helt frataget tilladelsen til at drive bankvirksomhed i Danmark.

Altså med mindre i som modtager en mail med dette billede, af Danmarks Nationalbank, vil være medvirkende til den kriminalitet som Jyske Bank A/S står bag, og som jeg gentagende og i mange mails, har gjort jer alle sammen opmærksom på.

Og det er mindst siden 1. maj 2019. hvor jeg indgav en klage til Finanstilsynet der ikke ville lave en undersøgelse af mine oplysninger mod Jyske Bank, for misbrug af fuldmagter og anden misbrug samt direkte strafbare lovovertrædelser.

Denne her mail er sendt til Folketinget, altså også dem som sammen dækker over Jyske Banks organiseret kriminalitet.

Aki-Matilda Høegh-Dam, Alex Ahrendtsen, Alex Vanopslagh, Anders Kronborg, Andreas Steenberg, Ane Halsboe-Jørgensen, Anne Paulin, Anne Rasmussen, Anne Honoré Østergaard, Anne Sophie Callesen, Anne Valentina Berthelsen, Annette Lind, Anni Matthiesen, Astrid Carøe, Astrid Krag, Benny Engelbrecht, Bent Bøgsted, Bertel Haarder, Birgitte Bergman, Birgitte Vind, Bjarne Laustsen, Bjørn Brandenborg, Brigitte Klintskov Jerkel, Britt Bager, Camilla Fabricius, Carl Valentin, Carsten Kissmeyer, Charlotte Broman Mølbæk, Christian Juhl, Christian Rabjerg Madsen, Christina Thorholm, Christoffer Aagaard Melson, Claus Hjort Frederiksen, Dan Jørgensen, Daniel Toft Jakobsen, Dennis Flydtkjær, Edmund Joensen, Ellen Trane Nørby, Erling Bonnesen, Eva Flyvholm, Eva Kjer Hansen, Fatma Øktem, Flemming Møller Mortensen, Gitte Willumsen, Halime Oguz, Hans Andersen, Hans Christian Schmidt, Hans Kristian Skibby, Heidi Bank, Henning Hyllested, Henrik Dahl, Henrik Møller, Henrik Dam Kristensen, Ida Auken, Ina Strøjer-Schmidt, Jacob Jensen, Jacob Mark, Jakob Ellemann-Jensen, Jakob Sølvhøj, Jan Johansen, Jan E. Jørgensen, Jane Heitmann, Jens Joel, Jens Rohde, Jens Henrik Thulesen Dahl, Jeppe Bruus, Jesper Petersen, Jette Gottlieb, Jonathan Simmel, Julie Skovsby, Karen Ellemann, Karina Adsbøl, Karina Lorentzen Dehnhardt, Karsten Filsø, Karsten Hønge, Kasper Roug, Kasper Sand Kjær, Katarina Ammitzbøll, Kathrine Olldag, Katrine Robsøe, Kenneth Mikkelsen, Kim Valentin, Kirsten Normann Andersen, Kristian Pihl Lorentzen, Kaare Dybvad Bek, Lars Aslan Rasmussen, Lars Boje Mathiesen, Lars Christian Lilleholt, Lars Løkke Rasmussen, Lea Wermelin, Leif Lahn Jensen, Lennart Damsbo-Andersen, Lisbeth Bech-Nielsen, Lise Bech, Liselott Blixt, Lotte Rod, Louise Schack Elholm, Mads Fuglede, Magnus Heunicke, Mai Mercado, Mai Villadsen, Maja Torp, Malte Larsen, Marcus Knuth, Maria Gudme, Marianne Jelved, Marie Bjerre, Marie Krarup, Marlene Ambo-Rasmussen, Martin Geertsen, Martin Lidegaard, Mattias Tesfaye, Mette Abildgaard, Mette Frederiksen, Mette Gjerskov, Mette Thiesen, Mette Hjermind Dencker, Michael Aastrup Jensen, Mogens Jensen, Mona Juul, Morten Bødskov, Morten Dahlin, Morten Messerschmidt, Naser Khader, Nicolai Wammen, Niels Flemming Hansen, Ole Birk Olesen, Orla Hav, Orla Østerby, Peder Hvelplund, Per Larsen, Pernille Rosenkrantz-Theil, Pernille Skipper, Pernille Vermund, Peter Hummelgaard, Peter Juel-Jensen, Peter Seier Christensen, Peter Skaarup, Pia Kjærsgaard, Pia Olsen Dyhr, Preben Bang Henriksen, Rasmus Jarlov, Rasmus Nordqvist, Rasmus Prehn, Rasmus Stoklund, Rasmus Helveg Petersen, Rasmus Horn Langhoff, René Christensen, Rosa Lund, Samira Nawa, Signe Munk, Sikandar Siddique, Simon Kollerup, Simon Emil Ammitzbøll-Bille, Sjúrður Skaale, Sofie Carsten Nielsen, Sophie Løhde, Stén Knuth, Stinus Lindgreen, Susan Kronborg, Susanne Eilersen, Susanne Zimmer, Søren Espersen, Søren Søndergaard, Søren Egge Rasmussen, Søren Pape Poulsen, Tanja Larsson, Thomas Danielsen, Thomas Jensen, Torsten Gejl, Torsten Schack Pedersen, Trine Bramsen, Trine Torp, Troels Ravn, Troels Lund Poulsen, Uffe Elbæk, Ulla Tørnæs, Victoria Velasquez, Zenia Stampe, Aaja Chemnitz