Kladde til opslag arbejdes dokument

Du som udlansk myndighed eller journalist, der ser denne side, og mine opslag bør stille spørgsmål til Danmarks troværdighed.

For når de danske myndigheder dækker over kriminelle danske banker og også korrupte danske advokater, og ingen tør eller vil tale med mig der har fremlagt beviser for at Jyske Bank står bag organiseret kriminalitet samt at Jyske Bank A/S har bestukket Lundgrens advokater til ikke at fremlægge klientens svig og falsk anbringer mod Jyske Bank A/S

Så er det ikke kun et problem, det er en skandale af uset omfang, hvilket medarbejdere i Nationalbanken Danmark da også selv internt taler om.

Her komner de nye reklamer til Jyske Bank bilen, Jyske Bank og de danske myndigheder har fået en kopi, og mulighed for at komme med indsigelser.

Hvis ikke jeg Carsten Storbjerg Skaarup fortæller befolkningen og omverdenen om den Korruption, der findes og styre Danmark, hvem skal så.

Når danske advokater, dommere og danske myndigheder nægter at holde op med at dække over kriminelle danske banker, da korruption modvirker LOV og RET.

Hvilken betydning har det så for retssikkerheden, find den overhovedet i Danmark når kæmpe danske virksomheder af den danske stat får lov til ustraffet at lave dokument falsk og bedrageri

På denne måde som staten og myndighederne ved kammerateri dækker over de kriminelle danske banker, som ikke vil overholde lovgivningen, giver det en undergravende

Hvem er de ansvarlige, som dækker over kriminelle danske banker som Jyske Bank A/S og korrupte advokater som Lundgrens advokat partnerselskab.

Pandoras æske er lukket op som Carsten siger på denne video, og opfordrer den der kan modbevise det jeg siger og skriver om at svare, derfor denne konkurrence.

Du bør spørge dig selv, hvorfor ingen myndighed, bank, advokat tør sige noget til mig, før du stille spørgsmål til om det jeg skriver er sandt.

Af samme grund har jeg i utallige opfordringer på skrift og i YouTube videoer til Jyske Bank A/S og deres mange advokater, samt til de danske myndigheder opfordret til at fører en injurier sag for bagvaskelse af Jyske Bank A/S

Men tavshed er det eneste våben, Jyske Bank og deres mange medhjælpere herunder i Finanstilsynet og medarbejdere i Domstolsstyrelsen kan, når myndighederne dækker over den økonomiske kriminalitet som de danske myndigheder herunder Statsministeriet og Nationalbanken i Danmark er blevet fremlagt omkring Jyske Banks kriminelle forretnings metoder.

Når vi små skal kæmpe mod, bankers organiseret kriminalitet, og den danske stat reelt har hjulpet med at dække over Jyske Banks økonomiske forbrydelser.
Så kan jeg jo ikke gøre andet end at skrive, og det bliver jeg altså ved med.

 

 

Og når Nationalbanken i Danmark er ansvarlig for, at Jyske Banks kriminalitet kan fortsætte, hvad sker der så for den danske stat.

Nationalbanken, Domstolsstyrelsen, Justitsministeriet, Statsministeriet, Finansministeriet, Regeringen, alle advokater Jyske Bank og Lundgrens

har alle samme valgt at prøve at tie problemet med bestikkelse og korruption samt kriminelle banker ihjel.

Derfor får