07-12-2022 18.01. Mail. Hvad vil den Danske Stat og Jyske Bank fortage sig til denne her skandale om Danskernes retssikkerhed, for de har jo ingen retssikkerhed når Banker laver bedrageri, og derfor er dette en skandale der ligger foran døren til Ikke kun Jyske Bank med også for dem der reelt har medvirket. HAR I NOGET AT TILFØJE TIL MIN BOG. eller har jeg misforstået noget.


07-12-2022 18.01. Mail to.  Kladde og sætter billeder ind og retter tekst.

Kopi af denne mail i PDS. Org.

Dette her er offentlig kendt, alle jer der er modtager denne her mail, og som kender til min fortælling, hvilket ikke en eneste af jer har kommenteret, dette her er mig alene og i kunne jo bede mig holde op, hvis i gerne vil have det, men det har ingen af jer gjort, så tal med mig og bed mig om at lade være med at skrive flere mails, og tag så stilling om i ønsker at bidrage med mere til min bog, end hvad jeg allerede siden 2016 har skrevet om, og som ingen tør tale om. Ja og Undskyld at jeg skriver om selv korruption i Danmark, jeg mener det er et problem for retssikkerheden,og når staten der reelt skal sørge for at de svage også får retfærdighed, reelt modarbejde retssikkerheden for den svage, for at dække over den stærke så er det en skandale. Derfor beder jeg jer alle sammen om at undersøge om jeg har har ret i noget af det jeg har skrevet. eller om jeg ikke har ret. Og jeg bede jer alle om at, når i har iværksat en tilbundsgående undersøgelse, og den er tilendebragt, at i så retter mig hvis jeg har taget fejl, for dette her skal ikke bare forties, fordi jeg er den lille mand mod en stor organisation, der både sammenarbejder med den Danske Stat og desuden nyder statens fulde støtte, som som beviseligt mindst købte mine tidligere Lundgrens advokater til en million stor opgave for Jyske Bank, så omtaler jeg klart at dette er returkommission eller bestikkelse om i vil. Hvad vil i stille op med dem der er som mig, og som bare gør opmærksom på at CEO Anders Christian Dam ikke er den rigtige for Jyske Bank, og når jeg siger at Anders Dam har hovedansvaret for mine små morsomheder, som jeg synes vi skal prøve at blive enig om skal stoppe nu, så er min anbefaling stadig at også at Jyske Bank får skiftet ledelsen ud, og dem der har medvirket til bedrageri for Jyske Bank bliver fyret, og i særdeleshed hvis Jyske Bank koncernen ikke mener de de står bag. I må da se at få ryddet op, og husk det her et et cirkus som ikke bør finde sted i en stat der på råber sig ikke at være styret ved korruption.
direktion@jyskebank.dk
lm@jyskebank.dk
Kristian Ambjørn Buus-Nielsen • kbn@les.dk
Morten Ulrik Gade • MUG@jyskebank.dk
juridisk@jyskebank.dk
martin.nielsen@jyskebank.dk
Statsministeriet • stm@stm.dk
Justitsministeriet • jm@jm.dk
Philip Baruch • pb@les.dk
Jura og Forretning • jur@domstolsstyrelsen.dk
finanstilsynet@ftnet.dk
fm@fm.dk
REU@ft.dk
Hotline (FT) • Hotline@ftnet.dk
Folketingets Oplysning • folketinget@ft.dk
info@horten.dk
info@les.dk
Kommunikation • kommunikation@nationalbanken.dk
mail@kromannreumert.com
Postkasse – Klagesagsafdelingen • klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk
postkasse@advokatsamfundet.dk
redaktionen@altinget.dk
denmark@dk.dlapiper.com
advokatfirmaet@rodstenen.dk
info@lundgrens.dk
Casper Dam Olsen • Casper-dam@jyskebank.dk
nicolai-hansen@jyskebank.dk
jkh@jyskebank.dk
kirkeby@jyskebank.dk
em@em.dk
soren.pape.poulsen@ft.dk
lars.loekke@ft.dk
jakob.ellemann-jensen@ft.dk
sebastian.dyg.eriksen@jyskebank.dk
frederiksberg@jyskebank.dk
lundoe@jyskebank.dk
stp@jyskebank.dk
pka@jyskebank.dk
bfr@jyskebank.dk
dama@jyskebank.dk
hcn@jyskebank.dk
jane-rabek@jyskebank.dk
jmad@jyskebank.dk
mfriis@jyskebank.dk
stefan.klit@jyskebank.dk
skn@jyskebank.dk
tijo@jyskebank.dk
lillevang@jyskebank.dk
lbj@jyskebank.dk
johnny.christensen@jyskebank.dk
clm@jyskebank.dk
beo@cbs-executive.dk
ala@70151000.dk
rina.asmussen@gmail.com
kn@skovadvokater.dk
Tina Agergaard • AGERGAARD@jyskebank.dk
sw@jyskebank.dk
benny-pedersen@jyskebank.dk
birger-nielsen@jyskebank.dk
bac@jyskebank.dk
ctm@jyskerealkredit.dk
gadeberg@jyskebank.dk
eqh@jyskebank.dk
erling.kristensen@jyskebank.dk
fbk@jyskebank.dk
hbm@jyskebank.dk
jes.rosendal@jyskebank.dk
naur@jyskefinans.dk
noerbo@jyskebank.dk
sandberg@jyskebank.dk
prp@jyskebank.dk
rune@jyskebank.dk
sej@jyskebank.dk
hoejsgaard@jyskebank.dk
ahk@jyskebank.dk
bpa@jyskebank.dk
heidi.skovbjerg@jyskebank.dk
mac@jyskebank.dk
pborowy@jyskebank.dk
helle-hansen@jyskebank.dk
dip@jyskebank.dk
avw@jyskebank.dk

Customers continue to make fierce accusations against the Jyske Bank group, for being behind extensive crime, including for fraud, use of false documents, use of bribery, abuse of power of attorney, use of legal abuse, and much more.

Jyske Bank A/S

Vestergade 8-16

8600 Silkeborg

 

Kære Jyske Bank

Juridisk og direktionen

I er nødsaget til at tage mine henvendelser både alvorligt, men også seriøst, Jyske Bank har selv skabt problemet, og i skader også Danmarks troværdighed, hvis Jyske Bank ikke selv kan, eller vil finde ud af at løse bankens konflikter som denne her skandale, og det her måske slipper ud, og jeg holder som ved ikke mund, med mindre i beder mig om det, og det har i ikke gjort hidtil. 

 

Mit telefonnummer  er +4522227713 hvis i har glemt det. et opkald og 5 minutters samtale så er jeg indstillet på at holde igen.

Og undskyld for at jeg nok i jeres øjne er en lille dum håndværker, der er ordblind og ikke kan forstå at de danske politikere og myndigheder dækker over Jyske Bank, UNDSKYLD.

Dette her er offentlig kendt, alle jer der er modtager denne her mail, og som kender til min fortælling, hvilket ikke en eneste af jer har kommenteret, dette her er mig alene og i kunne jo bede mig holde op, hvis i gerne vil have det, men det har ingen af jer gjort, så tal med mig og bed mig om at lade være med at skrive flere mails, og tag så stilling om i ønsker at bidrage med mere til min bog, end hvad jeg allerede siden 2016 har skrevet om, og som ingen tør tale om. Ja og Undskyld at jeg skriver om selv korruption i Danmark, jeg mener det er et problem for retssikkerheden,og når staten der reelt skal sørge for at de svage også får retfærdighed, reelt modarbejde retssikkerheden for den svage, for at dække over den stærke så er det en skandale. Derfor beder jeg jer alle sammen om at undersøge om jeg har har ret i noget af det jeg har skrevet. eller om jeg ikke har ret. Og jeg bede jer alle om at, når i har iværksat en tilbundsgående undersøgelse, og den er tilendebragt, at i så retter mig hvis jeg har taget fejl, for dette her skal ikke bare forties, fordi jeg er den lille mand mod en stor organisation, der både sammenarbejder med den Danske Stat og desuden nyder statens fulde støtte, som som beviseligt mindst købte mine tidligere Lundgrens advokater til en million stor opgave for Jyske Bank, så omtaler jeg klart at dette er returkommission eller bestikkelse om i vil. Hvad vil i stille op med dem der er som mig, og som bare gør opmærksom på at CEO Anders Christian Dam ikke er den rigtige for Jyske Bank, og når jeg siger at Anders Dam har hovedansvaret for mine små morsomheder, som jeg synes vi skal prøve at blive enig om skal stoppe nu, så er min anbefaling stadig at også at Jyske Bank får skiftet ledelsen ud, og dem der har medvirket til bedrageri for Jyske Bank bliver fyret, og i særdeleshed hvis Jyske Bank koncernen ikke mener de de står bag. I må da se at få ryddet op, og husk det her et et cirkus som ikke bør finde sted i en stat der på råber sig ikke at være styret ved korruption.

Dette her er offentlig kendt, alle jer der er modtager denne her mail, og som kender til min fortælling, hvilket ikke en eneste af jer har kommenteret, dette her er mig alene og i kunne jo bede mig holde op, hvis i gerne vil have det, men det har ingen af jer gjort, så tal med mig og bed mig om at lade være med at skrive flere mails, og tag så stilling om i ønsker at bidrage med mere til min bog, end hvad jeg allerede siden 2016 har skrevet om, og som ingen tør tale om.

Ja og Undskyld at jeg skriver om selv korruption i Danmark, jeg mener det er et problem for retssikkerheden,og når staten der reelt skal sørge for at de svage også får retfærdighed, reelt modarbejde retssikkerheden for den svage, for at dække over den stærke så er det en skandale.

Derfor beder jeg jer alle sammen om at undersøge om jeg har ret i noget af det jeg har skrevet. eller om jeg ikke har ret.

 

Lær jyskebank at kende Hvem dækker over Jyske Banks fortatte svigforretninger. Bribery at the top of the Danish business seems to have been politically approved. Following Jyske Bank's fraud case. Lundgren's lawyer partner company paid several million Danish kroner, moreover, the same Lundgren's lawyers who would not bring a case against the Danish bank Jyske Bank for fraud. Which Lundgren's lawyer partner company regrettably forgot to submit to the court. That it happened according to Jyske Bank's management, certainly by CEO Anders Dam who is directly contributing to Jyske Bank's continued crimes. When Jyske Bank then chose to give the large law firm Lundgren's lawyers a huge order. It became very clear that the overall board of directors of Jyske Bank continues to expose the customer to very serious fraud transactions. And that Jyske Bank's board of directors is still behind millions of scams and now probably also corruption. All to disappoint in legal matters, and to serve the shareholders in the Danish B

Mød Manden Anders Dam der står bag banken der laver organiseret bedrageri.

 

Og jeg bede jer alle om at, når i har iværksat en tilbundsgående undersøgelse, og den er tilendebragt, at i så retter mig hvis jeg har taget fejl, for dette her skal ikke bare forties, fordi jeg er den lille mand mod en stor organisation, der både sammenarbejder med den Danske Stat og desuden nyder statens fulde støtte, som som beviseligt mindst købte mine tidligere Lundgrens advokater til en million stor opgave for Jyske Bank, så omtaler jeg klart at dette er returkommission eller bestikkelse om i vil.

Hvad vil i stille op med dem der er som mig, og som bare gør opmærksom på at CEO Anders Christian Dam ikke er den rigtige for Jyske Bank, og når jeg siger at Anders Dam har hovedansvaret for mine små morsomheder, som jeg synes vi skal prøve at blive enig om skal stoppe nu, så er min anbefaling stadig at  også at Jyske Bank får skiftet ledelsen ud, og dem der har medvirket til bedrageri for Jyske Bank bliver fyret, og i særdeleshed hvis Jyske Bank koncernen ikke mener de  de står bag.

I må da se at få ryddet op, og husk det her et et cirkus som ikke bør finde sted i en stat der på råber sig ikke at være styret ved korruption.

 

Finansministeriet, Justitsministeriet, Finanstilsynet, Retsudvalget, regeringen ved statsminister Mette Frederiksen, advokatsamfundet og advokat nævnet, Domstolsstyrelsen med flere, samt deles med Jyske Bank A/S Et par af dem der for Jyske Bank A/S påbegyndte bedrageri mod min virksomhed, og hjælp svindelen i gang ved at bruge dokument falsk ved at lyve, er Nicolai Hansen, Jeanett Kofoed-Hansen, Casper Dam Olsen og Anette Kirkeby for at nævne et par, mailen er derfor også dem. Jeg tilbyder at interviewe jer enkelt vis, og der er kun til brug for bøgerne, hvis Nicolai Hansen, Jeanett Kofoed-Hansen, Casper Dam Olsen og Anette Kirkeby ønsker at være blandt de første der blive interviewet til bøgerne, ring til mig på +4522227713 ønsker i ikke dette vil jeg blot bruge den dokumentation jeg allerede har, men i har her muligheden for at fortælle hvor mange kunder i har udsat for det samme, og om det skulle være noget i selv har fundet på. Jeg tilbyder desuden nu at interviewe Mette-Marie Nielsen og Emil Hald Veldelbo Winstrøm så kan I forklar om det kun var Dan Terkildsen var grunden til at I modarbejdet jeres klient, og i kan selv forklare hvorfor ikke fremlagt klientens svig og falsk påstande mod Jyske Bank A/S. ring til mig på +4522227713 så finder vi en tid, i er også vigtig for mine bøger om korruptionen og korrupte advokater i Danmark. Tidligere Revisor Frank Poulsen har meddelt, at han gerne medvirke, da han af sagens natur er en del af dem hvor Jyske Bank lyver hvad Frank Poulsen har sagt

Men først en tak for jeres indsats, så jeg fik denne her. : Din virksomhedsprofil er blevet suspenderet. 🙂

Når jeg skriver at højtstående ansatte i de danske domstole, Domstolsstyrelsen så som Højesteretsdommer Kurt Rasmussen, der er fastansat dommer i vestre landsret, og at partner i flere store danske advokatfirmaer, bevidst og UHÆDERLIGT har dækket over korruption mellem Danmarks anden største Jyske Bank og Lundgrens advokat partner selskab. Altså jeg siger det direkte og retter igen anklager mod. Højesterets dommer Kurt Rasmussen, og Birgitte Frølund partner i Horten Advokater. Jens Steen Jensen partner i Kromann Reumert Advokater. Jurist Rikke Skadhauge Seerup Krogsgaard fra Lægemiddelstyrelsen, tidl. Forbrugerklagenævnet. Henrik Hyltoft fra Dansk erhverv. For alle at have dækket over at Lundgrens advokater, har taget imod bestikkelse fra Jyske Bank, under dække af returkommission, mod at Lundgrens advokater ikke måtte fremlægge nogle af klientens påstande og anbringender mod Jyske Bank koncernen. Lundgrens advokater skulle desuden hjælpe Jyske Bank koncernen, med at undergrave klientens økonomi, og modvirke retfærdighed ved ikke at fremlægge klientens sag mod Jyske Bank koncernen. ✍️ Jeg har skrevet at advokat og Managing partner Martin Lavesen fra DLA PIPER advokater, har medvirket til at dække over Jyske Banks bedrageri, ved at Martin Lavesen ikke vil offentliggøre advokatnævnets kendelse i klagen over de korrupte Lundgrens advokater. En kendelse som viser at selv advokatnævnets medlemmer selv dækker over de korrupte Lundgrens advokater, der som har hjulpet den danske bank, Jyske med organiseret bedrageri mod Lundgrens egnen klient. Jeg taler om at Lundgrens advokater reelt er medvirkende til Jyske Banks bedrageri rettet mod Lundgrens egen klient. En kendelse der danner præcedens, efter denne afgørelse behøver ingen advokater i Danmark at dele nogle af klientens egne processkrifter med deres klienter. Altså klienten har efter de ansatte i advokatnævnet, som er bestående af dommer og partnere i Kromann Reumert, Horten, DLA Piper advokater, Dansk erhvervs mening overhovedet ingen krav / ret eller rettigheder til at måtte se de processkrifter klientens egen advokater har fremlagt, eller fremlægger i klientens sag mod den virksomhed / eller personer som klienten har sagsøgt.

Find Jyske Bank bilen.

Dette her er ikke måden i får mig til at stoppe med at fortælle om Jyske Bank, med hensyn til jeres egne oplysninger og jeres vedtægter, der ikke syntes at stemmer overens med sandheden.

MAIL INDSÆTTTES.

Jeg sendte eksempel 6 november 2022. mail er vedhæftet. den var til jer alle sammen, hvor jeg dels oplyser at jeg faktisk kæmper for at stoppe korruptionen og den de kriminelle aktiviteter som selv danske dommere dækker over.

Og det handler om min historie som selv Danmarks Nationalbanks ansatte omtaler som en skandale, og når medarbejder i nationalbanken selv omhandler dette her som en skandale så betyder ordet skandale faktisk noget.

Fundamentet for Jyske Bank

Værdier

Sund fornuft  ·  Hæderlig  ·  Handlekraft  ·  Ligeværd  ·   Uhøjtidelig

Dette her er offentlig kendt, alle jer der er modtager denne her mail, og som kender til min fortælling, hvilket ikke en eneste af jer har kommenteret, dette her er mig alene og i kunne jo bede mig holde op, hvis i gerne vil have det, men det har ingen af jer gjort, så tal med mig og bed mig om at lade være med at skrive flere mails, og tag så stilling om i ønsker at bidrage med mere til min bog, end hvad jeg allerede siden 2016 har skrevet om, og som ingen tør tale om. Ja og Undskyld at jeg skriver om selv korruption i Danmark, jeg mener det er et problem for retssikkerheden,og når staten der reelt skal sørge for at de svage også får retfærdighed, reelt modarbejde retssikkerheden for den svage, for at dække over den stærke så er det en skandale. Derfor beder jeg jer alle sammen om at undersøge om jeg har har ret i noget af det jeg har skrevet. eller om jeg ikke har ret. Og jeg bede jer alle om at, når i har iværksat en tilbundsgående undersøgelse, og den er tilendebragt, at i så retter mig hvis jeg har taget fejl, for dette her skal ikke bare forties, fordi jeg er den lille mand mod en stor organisation, der både sammenarbejder med den Danske Stat og desuden nyder statens fulde støtte, som som beviseligt mindst købte mine tidligere Lundgrens advokater til en million stor opgave for Jyske Bank, så omtaler jeg klart at dette er returkommission eller bestikkelse om i vil. Hvad vil i stille op med dem der er som mig, og som bare gør opmærksom på at CEO Anders Christian Dam ikke er den rigtige for Jyske Bank, og når jeg siger at Anders Dam har hovedansvaret for mine små morsomheder, som jeg synes vi skal prøve at blive enig om skal stoppe nu, så er min anbefaling stadig at også at Jyske Bank får skiftet ledelsen ud, og dem der har medvirket til bedrageri for Jyske Bank bliver fyret, og i særdeleshed hvis Jyske Bank koncernen ikke mener de de står bag. I må da se at få ryddet op, og husk det her et et cirkus som ikke bør finde sted i en stat der på råber sig ikke at være styret ved korruption.

Jyske Banks vedtægter.

Navn, hjemsted og formål

§ 1 Stk. 1 Bankens navn er Jyske Bank A/S.
Stk. 2: Banken driver tillige virksomhed under de i § 22 nævnte binavne.
Stk. 3: Bankens hjemsted er Silkeborg Kommune.
Stk. 4: Bankens formål er som bank og som moderselskab at drive bankvirksomhed samt anden efter lovgivningen tilladt virksomhed, herunder realkreditvirksomhed via Jyske Realkredit A/S.
Stk. 5: Banken drives i overensstemmelse med redelig forretningsskik, god bankpraksis og bankens værdier og holdninger  
Redelig et ord som udviser eller vidner om ærlighed, oprigtighed og saglighed
Jeg mener at kunne dokumentere at Jyske Bank A/S er alt andet end hvad de skal skriver, i har stadig ikke ønsket at modsige mig, men i kender jo også mine beviser.
Hvis der er nogle der har modet til at sige mig mod, eller at tage en debat med mig, så er dette en opfordring, jeg har før anmodet Statsministeriet ved Statsministeren Mette Frederiksen og Nationalbanken ved Lars Lohde om at mødes for at få overdraget fuld dokumentation for mine påstande, samt en fremlæggelse, denne anmodning gælder ogsa til Finanstilsynet, og ingen har ville svare ?.
Har i en god grund til at ignorer mig, eller er dette her en skandale som Jyske Bank ikke længere sammen med  Staten og myndighederne som Finanstilsynet, Nationalbanken, Justitsministeren og Justitsministeriet og politikerne kan kontrollere, er dette her en skandale der inddrager den samlede danske Stat og regering som medvirkende til at dække over organiseret forbrydelsen udført af de banker som selv  Regeringen dækker over.
Hvis dette her er en fejl eller misforståelse så se at få det rettet, og med det så husk at æren for skriverier og min bog ligge ved Jyske Bank, koncernen direktion og de 4 direktører, deres advokater og repræsentantskabet samt naturligvis bestyrelsen. 
I kan ringe til mig på +4522227713, eller laver en eller anden aftale med selskabets advokat, om at dette har skal stoppe, og så stoppe mine skriverier.
Men lad være med at ignorer mig, blot blot fordi i ved jeg har ret. 
Det er for galt at Jyske Bank bestak Lundgrens til ikke at fremlægge mine og selskabets påstande mod Jyske Bank, dette ses i Processkrift 2. 02-09-2019, et processkrift som Lundgrens Dan Terkildsen ikke engang efterfølgende ville udlevere, derfor bliver jeg først bekendt med dette, efter Lundgrens advokater den 24 september 2019. blev fyret for at være korrupt, og føret 27 oktober må jeg selv fremlægge mine påstande, som jeg i perioden 2016 og frem kæmpede for at få fremlagt, først ved Rødstenen derefter ved Lundgrens uden held..
Dommeren Kurt Rasmussen og partnerne i Kroman Reumert, Hjorten og DLA Piper advokater er alle enige om at det ikke kommer klienten ved hvad deres advokat laver, eller fremlægger så meget for retfærdighed i Danmark.
Derfor vil jeg i min bog klart og tydeligt anklage disse, og Lundgrens advokerer for medvirkende til organiseret bedrageri.

Såfremt i stadig ignorere mine henvendelser, forbeholder jeg mig retten til at skrive i min bog, at i allesammen er medvirkende til at dække over Jyske Banks bedrageri og i derfor formentlig også er medskyldig, og det langt op i de danske domstole, derfor vil jeg igen i næste uge igen opfordre staten og politikerne om at tage mod tilbuddet at møde mig for en samtale, jeg vil gerne have en politiker til at fremlægge min sande beretning for folketinget, på den måde kan jeg finde ud af om alle politikere står bag Jyske Bank og har ønske om at undergrave Danskernes retssikkerhed når banker laver bedrageri i mod dem.

Dette her er offentlig kendt, alle jer der er modtager denne her mail, og som kender til min fortælling, hvilket ikke en eneste af jer har kommenteret, dette her er mig alene og i kunne jo bede mig holde op, hvis i gerne vil have det, men det har ingen af jer gjort, så tal med mig og bed mig om at lade være med at skrive flere mails, og tag så stilling om i ønsker at bidrage med mere til min bog, end hvad jeg allerede siden 2016 har skrevet om, og som ingen tør tale om. Ja og Undskyld at jeg skriver om selv korruption i Danmark, jeg mener det er et problem for retssikkerheden,og når staten der reelt skal sørge for at de svage også får retfærdighed, reelt modarbejde retssikkerheden for den svage, for at dække over den stærke så er det en skandale. Derfor beder jeg jer alle sammen om at undersøge om jeg har har ret i noget af det jeg har skrevet. eller om jeg ikke har ret. Og jeg bede jer alle om at, når i har iværksat en tilbundsgående undersøgelse, og den er tilendebragt, at i så retter mig hvis jeg har taget fejl, for dette her skal ikke bare forties, fordi jeg er den lille mand mod en stor organisation, der både sammenarbejder med den Danske Stat og desuden nyder statens fulde støtte, som som beviseligt mindst købte mine tidligere Lundgrens advokater til en million stor opgave for Jyske Bank, så omtaler jeg klart at dette er returkommission eller bestikkelse om i vil. Hvad vil i stille op med dem der er som mig, og som bare gør opmærksom på at CEO Anders Christian Dam ikke er den rigtige for Jyske Bank, og når jeg siger at Anders Dam har hovedansvaret for mine små morsomheder, som jeg synes vi skal prøve at blive enig om skal stoppe nu, så er min anbefaling stadig at også at Jyske Bank får skiftet ledelsen ud, og dem der har medvirket til bedrageri for Jyske Bank bliver fyret, og i særdeleshed hvis Jyske Bank koncernen ikke mener de de står bag. I må da se at få ryddet op, og husk det her et et cirkus som ikke bør finde sted i en stat der på råber sig ikke at være styret ved korruption.

  ,
Når men grunden til denne her mail er. :
Jeg har i dag været inde for at se om det var muligt at skjule sider som facebook, jeg har gjort det før i vist 2016 som jeg skrev til Havkatten.
Netop da jeg fandt ud af hvordan, og ville trykke på deaktiver 7 dage, på den første af mange sider, og derefter ville se på mine andre sider.
Så fik jeg besked at formentlig Jyske Bank eller en af jeres medvirkende har klaget til google over Jyske Bank bilen profilen, Jyske Bank bilen eller bilerne som de i offentlig tale kaldes for er reel.
Og jeg giver rådgivning.
Der er tale om non profit tilbud, til dem der er er udsatte for det samme svindel som Jyske Bank har udsat mig og min virksomhed for.
Den som for Jyske Bank står bag at Google har suspenderet min Jyske Bank bil, har æren for at jeg i denne her mail skriver at jeg ikke deaktiver noget i dag, men måske en anden dag.

Din virksomhedsprofil JYSKE BANK BILEN er blevet suspenderet

Din

virksomhedsprofil på Google for Jyske Bank bilen med adressen Søvej 5., Efterforskning af kriminalitet udført af Jyske Bank., banknyt@gmail.com, 3100 Hornbæk, Denmark er blevet suspenderet, fordi den er blevet rapporteret pga. mistænkelig aktivitet.

TAK FOR DET
Da jeg modtog denne her mail, stoppede jeg også med at deaktiver alle sider som jeg var begyndt på, og har aktiveret profilerne igen.
Er der nogle der skal slette noget så er det min beslutning, og det skal kan ske i samarbejde med Jyske Bank.
Men at Jyske Bank fortsat sletter antændelser på troustpilot, og som her står bag jeres angreb på mine forsøg i også at hjælpe andre snytte og eller bedraget kunder, det er lavt. 
og Storbjerg Erhverv ApS skal have skifte vedtægter og navne som Jyske bank før er oplyst.
I kan fjerne alle de omtaler i kan på nettet, og dette ser jeg blot en den af Jyske Bank kamp for at skjule bankens sande identitet.
Hvilket jo er en den af min fortælling om korruptionen og dem der dækker over den organiserede kriminalitet i Danmark.
I kan kæmpe mod mine sider og offentliggørelse, og den hjælp jeg tilbyder andre, men min bog og historien kan i ikke stoppe.
Som jeg har skrevet før hvis Jyske Bank har nogle indsigelser, over noget af det jeg skriver om, eller mine tiltag for at blive set, så ring til mig.
Har jeg skrevet noget forkert så retter jeg med det samme.
Og jeg har skrevet og sagt mange gange, at mener Jyske Bank ikke at jeg skriver sandt, så kontakt jeres venner oppe i politiet, og lav en politianmeldelse mod mig for injurie og bagvaskelse af Jyske Bank, jeg er orienteret fra andre, om at der foregår et ulovligt samarbejde mellem retten og Jyske Bank, hvilket er det jeg skal have med i historien.
Jeg betragter jeres angreb på min ytringsfrihed, som ynkelige når jeg bare ønsker at hjælpe andre som Jyske Bank måtte have udsat for samme organiseret bedrageri. 
og dette har afstedkommet at jeg stoppede med at daktivere / skjule profiler og sider, for at vise min velvilje til at slette dem helt hvis Jyske Bank måtte give deres ønsker herom.
Alle mine mails indgår som en del af materialet i min bog om min kamp imod korruption og de organisationer der som Jyske Bank A/S udsætter nogle af deres kunder for bedrageri.
Hvis Jyske Bank ønsker at jeg skal slette eller fjerne noget, så lave en aftale med mig om at det er det vi gør, dette her har den modsatte virkning, og vil blive nævnt i min bog.
Såfremt det ikke er Jyske Bank der står bag angrebet på min profil Jyske Bank Bilen, så venligst meddel dette inden 7 dage, da jeg herefter vil skrive at det er Jyske Bank Koncernen som står bag angrebet på min ytringsfrihed, og mine forsøg på at hjælpe andre kunder som er udsat for en danske banks svindel.
I ved jeg ønsker at vi finder en løsning som vi kan være enig om, med dette her som i gør, for jeg formoder at Jyske Bank står bag dette-
Din virksomhedsprofil er blevet suspenderet
Ved søgning på Jyske Bank bilen.
Dette viser at Jyske bank bilen er et kendetegn, og om noget på Jyske Bank bedrageri, samt dem der står bag.
Jeg vil gerne slette alt, med det er ikke Jyske Bank der bag om ryggen af mig bestemmer hvad og hvornår, det skal ske ved enighed.
Vil Jyske bank gerne have at jeg slette mine opslag og sider, så skal i bede mig pænt om det først, at i til stadighed går bag mig ryg, som da Jyske Bank bestak Lundgrens advokater til ikke at fremlægge min sag og påstande mod Jyske Bank A/S gør mig rasende.
I er naturligvis velkommen til at vælge frit om i vil tale med mig og mig alene, eller måske selskabets advokat, som jeg har givet et forslag til, i bør tage jer sammen og på en pæn og anstændig måde skabe dialog, så får vi såmænd nok også fundet ud af det.
Dette her er offentlig kendt, alle jer der er modtager denne her mail, og som kender til min fortælling, hvilket ikke en eneste af jer har kommenteret, dette her er mig alene og i kunne jo bede mig holde op, hvis i gerne vil have det, men det har ingen af jer gjort, så tal med mig og bed mig om at lade være med at skrive flere mails, og tag så stilling om i ønsker at bidrage med mere til min bog, end hvad jeg allerede siden 2016 har skrevet om, og som ingen tør tale om. Ja og Undskyld at jeg skriver om selv korruption i Danmark, jeg mener det er et problem for retssikkerheden,og når staten der reelt skal sørge for at de svage også får retfærdighed, reelt modarbejde retssikkerheden for den svage, for at dække over den stærke så er det en skandale. Derfor beder jeg jer alle sammen om at undersøge om jeg har har ret i noget af det jeg har skrevet. eller om jeg ikke har ret. Og jeg bede jer alle om at, når i har iværksat en tilbundsgående undersøgelse, og den er tilendebragt, at i så retter mig hvis jeg har taget fejl, for dette her skal ikke bare forties, fordi jeg er den lille mand mod en stor organisation, der både sammenarbejder med den Danske Stat og desuden nyder statens fulde støtte, som som beviseligt mindst købte mine tidligere Lundgrens advokater til en million stor opgave for Jyske Bank, så omtaler jeg klart at dette er returkommission eller bestikkelse om i vil. Hvad vil i stille op med dem der er som mig, og som bare gør opmærksom på at CEO Anders Christian Dam ikke er den rigtige for Jyske Bank, og når jeg siger at Anders Dam har hovedansvaret for mine små morsomheder, som jeg synes vi skal prøve at blive enig om skal stoppe nu, så er min anbefaling stadig at også at Jyske Bank får skiftet ledelsen ud, og dem der har medvirket til bedrageri for Jyske Bank bliver fyret, og i særdeleshed hvis Jyske Bank koncernen ikke mener de de står bag. I må da se at få ryddet op, og husk det her et et cirkus som ikke bør finde sted i en stat der på råber sig ikke at være styret ved korruption.
Men jeg bliver sku sur når i forsøger at undertrykke min grundlovssikrede ytringsfrihed, og jeg oven i købet ønsker at hjælpe andre.
Denne her mail i dag, den er blot et arbejdsdokument til brug for bogen, der skal understøtte at Jyske Bank gør alt banken kan for AT UNDERTRYKKE SANDHEDEN OM JYSKE BANKs FORRETNINGSMETODER.
Hvis der er tale om fejl eller misforståelser så må i jo sige til så jeg kan få rettet op.
Jeg forsøger trods mit lille udbrud at holde tavshed så i Jyske Bank og direktionen i det mindste kan overveje om i ønsker at blive interviewet til brug for min bog.
Jeg syntes at dette her er ret alvorligt, og i kan ikke tie mig ihjel, men i kan løse dette her hvis i vil, i dag er jeg blevet små sur, men igen jeg griner da stadig for det her er da morsomt.
Dette her er offentlig kendt, alle jer der er modtager denne her mail, og som kender til min fortælling, hvilket ikke en eneste af jer har kommenteret, dette her er mig alene og i kunne jo bede mig holde op, hvis i gerne vil have det, men det har ingen af jer gjort, så tal med mig og bed mig om at lade være med at skrive flere mails, og tag så stilling om i ønsker at bidrage med mere til min bog, end hvad jeg allerede siden 2016 har skrevet om, og som ingen tør tale om. Ja og Undskyld at jeg skriver om selv korruption i Danmark, jeg mener det er et problem for retssikkerheden,og når staten der reelt skal sørge for at de svage også får retfærdighed, reelt modarbejde retssikkerheden for den svage, for at dække over den stærke så er det en skandale. Derfor beder jeg jer alle sammen om at undersøge om jeg har har ret i noget af det jeg har skrevet. eller om jeg ikke har ret. Og jeg bede jer alle om at, når i har iværksat en tilbundsgående undersøgelse, og den er tilendebragt, at i så retter mig hvis jeg har taget fejl, for dette her skal ikke bare forties, fordi jeg er den lille mand mod en stor organisation, der både sammenarbejder med den Danske Stat og desuden nyder statens fulde støtte, som som beviseligt mindst købte mine tidligere Lundgrens advokater til en million stor opgave for Jyske Bank, så omtaler jeg klart at dette er returkommission eller bestikkelse om i vil. Hvad vil i stille op med dem der er som mig, og som bare gør opmærksom på at CEO Anders Christian Dam ikke er den rigtige for Jyske Bank, og når jeg siger at Anders Dam har hovedansvaret for mine små morsomheder, som jeg synes vi skal prøve at blive enig om skal stoppe nu, så er min anbefaling stadig at også at Jyske Bank får skiftet ledelsen ud, og dem der har medvirket til bedrageri for Jyske Bank bliver fyret, og i særdeleshed hvis Jyske Bank koncernen ikke mener de de står bag. I må da se at få ryddet op, og husk det her et et cirkus som ikke bør finde sted i en stat der på råber sig ikke at være styret ved korruption.

NU HAR JEG FÅET LUFT . TAK for det.

Og så holder jeg kæft et lille stykke tid, tal nu med mig, når i har læst dette og de vedhæftede filer og dokumenter, jeg ønsker blot fred, og ved da kot at korruptionen og kammerateri i Danmark kan jeg ikke ændre, det er en folketings beslutning om de ønsker at rydde op.
Der sker så meget andet ude i verden, krig og også nu det i Tyskland hvad sker der Vil Den Danske Stat og Jyske Bank også i krig, altså med den sandhed staten skjuler.
Det tager 5 minutter og finde en løsning, på dette her offentlige kendte problem som ingen tør eller vil gøre noget ved.
Har jeg taget fejl skriver jeg gerne en undskyldning, eller siger den på landsdækkende tv, til hele danmark, at jeg siden 2016 har anklaget Jyske Bank for at være kriminelle, og at jeg har taget fejl hvis det er det som er tilfældet.
I skulle lære noget om konfliktløsning, det handler ikke om magt eller magt misbrug, fuldmagt misbrug, misbrug bankens adgang til tinglysningsretten, eller at Jyske Bank misbruger deres kammerater til at dække over Jyske Bank forretningsmetoder, som faktisk kunne fratage bankens tilladelse til at drive finansiel virksomhed hvis Jyske Bank var underlagt dansk lov og ret, men det er i jo ikke.

https://youtu.be/ok4FH1_isZU

Beder i mig på en pæn måde at lægge pennen og glemmer det skete, så er det vi gør.
Bare i ikke siger i ikke har kendskab til det jeg har skrevet, før som i kan se så er samtlige politikere i perioden maj 2019. og til 1 november 2022. nævnt, og ikke en eneste har svaret.
Hvorfor. 
Dette her er offentlig kendt, alle jer der er modtager denne her mail, og som kender til min fortælling, hvilket ikke en eneste af jer har kommenteret, dette her er mig alene og i kunne jo bede mig holde op, hvis i gerne vil have det, men det har ingen af jer gjort, så tal med mig og bed mig om at lade være med at skrive flere mails, og tag så stilling om i ønsker at bidrage med mere til min bog, end hvad jeg allerede siden 2016 har skrevet om, og som ingen tør tale om. Ja og Undskyld at jeg skriver om selv korruption i Danmark, jeg mener det er et problem for retssikkerheden,og når staten der reelt skal sørge for at de svage også får retfærdighed, reelt modarbejde retssikkerheden for den svage, for at dække over den stærke så er det en skandale. Derfor beder jeg jer alle sammen om at undersøge om jeg har har ret i noget af det jeg har skrevet. eller om jeg ikke har ret. Og jeg bede jer alle om at, når i har iværksat en tilbundsgående undersøgelse, og den er tilendebragt, at i så retter mig hvis jeg har taget fejl, for dette her skal ikke bare forties, fordi jeg er den lille mand mod en stor organisation, der både sammenarbejder med den Danske Stat og desuden nyder statens fulde støtte, som som beviseligt mindst købte mine tidligere Lundgrens advokater til en million stor opgave for Jyske Bank, så omtaler jeg klart at dette er returkommission eller bestikkelse om i vil. Hvad vil i stille op med dem der er som mig, og som bare gør opmærksom på at CEO Anders Christian Dam ikke er den rigtige for Jyske Bank, og når jeg siger at Anders Dam har hovedansvaret for mine små morsomheder, som jeg synes vi skal prøve at blive enig om skal stoppe nu, så er min anbefaling stadig at også at Jyske Bank får skiftet ledelsen ud, og dem der har medvirket til bedrageri for Jyske Bank bliver fyret, og i særdeleshed hvis Jyske Bank koncernen ikke mener de de står bag. I må da se at få ryddet op, og husk det her et et cirkus som ikke bør finde sted i en stat der på råber sig ikke at være styret ved korruption.
Lad os tale sammen, så holder jeg op.
Det her er kedeligt, der skal 2 til dialog tal med mig.
Med venlig Hilsen 
Carsten Storbjerg Skaarup.
Søvej 5
3100 Hornbæk 
+4522227713

 

Customers continue to make fierce accusations against the Jyske Bank group, for being behind extensive crime, including for fraud, use of false documents, use of bribery, abuse of power of attorney, use of legal abuse, and much more.