10-06-2022. Den originale mail 10. jun. 2022 15.03 til Jyske Bank, Statsminister Mette Frederiksen, Statsministeriet, Domstolsstyrelsen, Justitsministeriet og mange flere.

Frontpage www.banknyt.dk UPDATED LATEST 10-06-2022. KL. 13.50.

Her har jeg delt en kopi 10-06-2022. Mail med billeder, og begynde tekst, som beskriver hvordan problemet med bestikkelse og korruption samt kammerateri i Danmark modvirker danskernes retssikkerhed og retfærdighed.

 

Jeg deler her 11. juni mailen da ingen vil svare eller blande sig i den organiserede kriminalitet som danske banker, JYSKE BANK A/S. udsætter deres kunder for.

Den originale mail 10. jun. 2022 15.03

Uden billeder som er indsat i mail 10-06-2022.

Til Jyske Bank, Folketinget, myndighederne, politiet, Nationalbanken, Domstolsstyrelsen, RealMæglerne, Finansministeriet, Justitsministeriet, Finanstilsynet, Statsministeriet aktionærerne og partner til Jyske Bank, og mange flere.

Dette her bedrageri er offentligt kendt, og alligevel vælger statsminister Mette Frederiksen og Statsministeriet sammen med Finanstilsynet og øvrige det offentlige Danmark, der som stat siden 1 maj 2019. Er blevet oplyst og fremlagt dokumentation for Jyske Banks omfattende kriminalitet, eller strafbare forhold om i vil.

Alligevel vælger de danske myndigheder stadig som en stat, at dække over Jyske Banks bedrageri mod bankens kunder, enkelte ved at forholde sig passivt, og dermed vise det øvrige danske samfund at i Danmark modarbejde staten retfærdighed og modvirker at der findes retssikkerhed for den jævne dansker, når danske banker udsætter deres kunder for organiseret kriminalitet, spørgsmålet er så.

Er man som myndighed medvirkende til organiseret kriminalitet, hvis samme myndighed vælger at være passiv til at være blevet frem at her har Danmarks anden største bank Jyske Bank A/S ved returkommission bestukket Lundgrens advokat partnerselskab til ikke at fremlægge klientens svig og falsk anbringer mod Jyske Bank A/S

Og er dem som er fremlagt og eller på anden måde oplyst om Jyske Banks strafbare handlinger, men som ved kammerateri bevidst og u-redeligt modvirker retfærdighed, ved at bruge sin position og magt i danske samfund, til at nægte den forurettede, der er udsat for den åbenlyse økonomisk kriminalitet, som Jyske Bank A/S ved mange medarbejdere, bevisligt står bag.

 

HVORNÅR ER MAN MEDVIRKENDE TIL ØKONOMISK KRIMINALITET.

KAN MAN VÆRE MEDVIRKENDE TIL ØKONOMISK KRIMINALITET, BLOT VED AT VÆRE PASSIV, OG MODVIRKE EFTERFORSKNING AF ELLERS STRAFBARE HANDLINGER, OG LADE EN KRIMINEL BANK VIRKSOMHED LAVE GROFT BEDRAGERI MOD BANKENS KUNDE.

ALTSÅ ER MAN MEDVIRKENDE TIL DEN ØKONOMISK KRIMINALITET MAN ER OPLYST, MEN SOM MAN VED PASSIVITET DÆKKER OVER, FOR PÅ  DEN MÅDE AT MODARBEJDE RETFÆRDIGHED.

 

Når danske myndigheder nægter efterforskning og strafforfølgning af den kriminalitet, som myndighederne og eller offentlige personer er blevet oplyst, og eller fremlagt beviser for at Jyske Bank A/S står bag, og på den måde bevidst modvirker retfærdighed, og modvirker at stoppe en organisation, myndighederne herunder Finanstilsynet og Statsministeriet samt regeringen og alle politikere er fremlagt oplysninger om har lavet mange strafbare lovovertrædelser, og at denne kriminalitet er udført i forening.

ER DE SÅ MEDVIRKENDE, ELLER DE HAR ET ANSVAR, FOR AT DISSE MYNDIGHEDERNE OG MYNDIGHEDSPERSONER SAMT POLITIKER VED PASSIVITET OG KAMMERATERI DÆKKER OVER AT JYSKE BANK A/S STÅR BAG OMFATTENDE KRIMINALITET MOD BANKENS KUNDE.

Skulle jeg virkelig være den første og eneste kunde, som af en dansk bank blive udsat for økonomisk kriminalitet, hvor de danske myndigheder herunder Folketinget, Statsadvokaten, Rigspolitiet og Finanstilsynet vælger at dækker over den kriminalitet som banker udsætter deres kunder for.

Danmark har et stort problem med korruption og kammerateri hvilket er undergravende mod loven og retfærdighed.

 

Mail 10. jun. 2022. 15.03. Til.

juridisk@jyskebank.dk
martin.nielsen@jyskebank.dk
Morten Ulrik Gade • MUG@jyskebank.dk
\Kristian Ambjørn Buus-Nielsen\ • kbn@les.dk
Philip Baruch • pb@les.dk
Statsministeriet • stm@stm.dk
finanstilsynet@ftnet.dk
fm@fm.dk
nationalbanken@nationalbanken.dk
kf@nationalbanken.dk
Dan Terkildsen Lundgren Advokater • DAT@lundgrens.dk
REU@ft.dk
folketinget@ft.dk
postkasse@advokatsamfundet.dk
Postkasse – Klagesagsafdelingen • klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk
frederiksberg@jyskebank.dk
privateksklusivkbh@jyskebank.dk
direktion@jyskebank.dk
<NSJ@politi.dk> • nsj@politi.dk
cc: Anja Dam Rasmussen • AnjDam@erst.dk
ean@naevneneshus.dk

Indsat:

Erhvervsstyrelsen har fået mailen, da disse nægtede at indskrive selskabets vedtægter, hvor der står nogle lunde sådan. formål er at fremme kendskabet til at Lundgrens advokater er korrupte, at Jyske Bank har bestukket Lundgrens advokater til ikke at fremlægge klientens anbringer mod Jyske Bank. I erhvervsstyrelsen er det jurister som er uddannet i Lundgrens advokater der har blokeret for at selskabet må skrive at blandt andet at Jyske Bank har bestukket Lundgrens advokater.

Jura og Forretning • jur@domstolsstyrelsen.dk
kmj@atp.dk
jakob.ellemann-jensen@ft.dk
pernille.vermund@ft.dk
christian.rabjerg.madsen@ft.dk
mette.abildgaard@ft.dk
marlene.ambo-rasmussen@ft.dk
simon.ammitzboll@ft.dk
kirsten.normann.andersen@ft.dk
ida.auken@ft.dk
liselott.blixt@ft.dk
morten.messerschmidt@ft.dk
pso@nationalbanken.dk
mads.lebech@apmollerfonde.dk
media@lego.com
JGN@lundgrens.dk
EMW@lundgrens.dk
atv@lundgrens.dk
ths@lundgrens.dk
tkr@lundgrens.dk
shi@lundgrens.dk
sdr@lundgrens.dk
pem@lundgrens.dk
pcc@lundgrens.dk
pbn@lundgrens.dk
pmo@lundgrens.dk
nri@lundgrens.dk
nwk@lundgrens.dk
ngh@lundgrens.dk
nbs@lundgrens.dk
mg@lundgrens.dk
mma@lundgrens.dk
mki@lundgrens.dk
lkj@lundgrens.dk
kra@lundgrens.dk
djur@lundgrens.dk
csc@lundgrens.dk
ama@lundgrens.dk
afw@lundgrens.dk
danskbank@danskebank.dk
bankdata@bankdata.dk
mac@jyskebank.dk
lbj@jyskebank.dk
heidi.skovbjerg@jyskebank.dk
dip@jyskebank.dk
helle-hansen@jyskebank.dk
avw@jyskebank.dk
ahk@jyskebank.dk
hoejsgaard@jyskebank.dk
lillevang@jyskebank.dk
johnny.christensen@jyskebank.dk
clm@jyskebank.dk
beo@cbs-executive.dk
ala@70151000.dk
rina.asmussen@gmail.com
kn@skovadvokater.dk
nicolai-hansen@jyskebank.dk
Casper Dam Olsen • Casper-dam@jyskebank.dk
jkh@jyskebank.dk
kirkeby@jyskebank.dk
Tina Agergaard • AGERGAARD@jyskebank.dk
sw@jyskebank.dk
simon.levine@dlapiper.com
andrew.darwin@dlapiper.com
nh@naevneneshus.dk
mail@kromannreumert.com
saoek@ankl.dk
SAK@ankl.dk
metnie@danskebank.dk
pa@mailreal.dk

Jyske Bank A/S

Vestergade 8-16.

8600 Silkeborg. 

Danmark 

 

+4589898989

 

Att CEO Anders Christian Dam

 

Direktionen, Ledelsen, Repræsentantskabet, Bestyrelsen.

Og alle jeres advokater 

🤫

Og til jer andre i må for mig gerne hjælpe Jyske Bank mod mig, hvis det er mig som har taget fejl, og Jyske Bank ikke har overtrådt en eneste lov eller regel. 

Jeg har ændret forsiden banknyt.dk, så den igen er kortet ned, jeg håber at i forstår jeg blot ønsker at gøre opmærksom på, at lille Danmark har et alvorligt problem med Kammerateri, at Jyske Bank A/S siden 2016. har nægtet dialog og nægtede at tale med mig, som skriver det fjerner ikke det problem som handler om at Jyske Bank laver kriminalitet, og at de danske myndigheder dækker over det, men hvad er grunden til at i alle er så bange for at tale med mig.

🚓

Jeg står til en strafferamme op til 2 år, hvis jeg ikke har ret.

🤝🙈🙉🙊🤝

Jyske Bank står til at miste retten til at drive bankvirksomhed i Danmark, og flere medarbejder med en strafferamme op til 8 år. 

🤝🙈🙉🙊🤝

 

Tør i satse på at politiet og jeres kammerateri langt op i domstolene, er nok til at i kan stoppe mine kampagner.

 
 

Jeg skriver igen her til dig CEO Anders Dam, det er dig fra Jyske bank, og du kan stoppe mine opslag og kampagner hvis der er nogle i Jyske Bank der vil have det.

 

Det kan ske ved dialog og samtale.

 

Og det er netop hvad jeg har forsøgt siden 2016, måske har Jyske Bank aldrig stået over en som mig, jeg er anderledes.

Men jeg er ærlig når jeg skriver jeg prøver at nå ind til hjertet af Jyske Bank, jeg ønsker dialog og at vi sammen løser denne lille konflikt. 

 
 

Men til i dag har i alle sammen været ligeglade med det jeg skriver, og ingen har turde tage en konfrontation med mig, på sandt og falsk. 

Har i ikke en klokke der ringer og en lampe der blinker for at i har et problem, at i til dato ikke har svaret mig, eller ønsker dialog understøtter alvorligheden. 

Som banknyt.dk ser ud her kl. 14.30 – 10 juni jeg retter hvis i har ønsker herom.

 

Jeg kan også helt fjerne alt hvis Jyske Bank A/S har ønsker herom. 

Men det kræver jo at Jyske bank kontakter mig, enten på telefon +4522227713 og eller ved den advokat jeg kender med navn Claes 

Så finder ud af det sammen. 

 

Er i ellers utilfreds så klag eller anmeld mig til politiet for bagvaskelse hvis i ellers tør.

 

Venligst Hilsen 

 

Carsten Storbjerg Skaarup 

Søvej 5

3100 Hornbæk 

Danmark 

+4522227713

Carsten.Storbjerg@gmail.com 

🙏

I mailen er en forside opdaget 10-06-2022. KL. 13.50 du kan se den i linket, hvilket er uden stemningsbilleder.

Her har jeg indsat kopi af forsiden, Og det med de stemningsbilleder, der ikke var med i mail.

UPDATED LATEST 10-06-2022. KL. 19.30. the page and posts are in both Danish and English.


Denmark is plagued by corruption and camaraderie when Danish banks commit organized crime, the government and the Prime Minister do not want to change, therefore all the authorities incur the knowledge they have about Jyske Bank’s continued fraud and the use of forgery as well as bribery and other criminal offenses.

Do you want to work for the Danish Criminal Bank, and contribute to organizing crime as the bank at least by Nicolai Hansen, Jeanett Kofoed-Hansen, Anette Kirkeby, Casper Dam Olsen, Morten Ulrik Gade, Philip Baruch and more, all have assisted Jyske Bank with , then contact Jyske Bank here +4589898989.

Here at Banknyt you can read about the extensive and organized crime that the second largest DANISH BANK JYSKE BANK is behind, such as Bribery, FRAUD, DOCUMENT FALSE, ABUSE of the forfeited POWER OF ATTORNEY. Which the authorities, including the National Board of Justice’s employees such as Supreme Court Judge Kurt Rasmussen by camaraderie, have covered.

I mention Lundgrens, Lund Elmer Sandager, Kromann Reumert, Horten and DLA Piper’s lawyers, as an employee partner at Comradeship or Corruption has actually helped Jyske Bank with organized fraud.

Here at Banknyt you can read more about organized crime in Denmark, where judges such as Kurt Rasmussen and large international law firms such as Lundgren’s lawyers and the Danish government are contributing to Danish banks’ fraud against customers can continue.

 

IT DOES NOT SEEM TO WORRY JYSKE BANK’S MANAGEMENT, THAT THE BANK’S CRIME CONTRIBUTES TO DAMAGING DENMARK AND THE ENTIRE DANISH STATE, WHICH STILL COVERS THE ECONOMIC CRIME THAT JYSKE BANK IS DEMONSTRABLY BEHIND.

Stort tillykke til Jyske Bank, i får her gratis reklame for jeres omfattende og organiseret bedrageri mod bankens kunder.

Her er en print venlig version af forsiden som den så ud 29-05-2022. og her link til tidligere forside 10-06-2022. DU KAN MED FORDEL BRUGE GOOGLE SOM VIST HER I LINK. Hvis du har spørgsmål så kontakt mig Carsten Storbjerg Skaarup her +4522227713.

UPDATED LATEST 10-06-2022. KL. 13.50. the page and posts are in both Danish and English.  Frontpage copy www.storbjerg.dk

 

To the press, you will write about the corruption and the criminal Danish banks that govern Denmark, which the Danish authorities, including the Danish Financial Supervisory Authority, cover.

Billedet er ikke med i mail se her www.banknyt.dk

5/7 Stemningsbilleder sendt 8 juni. til Jyske Bank, Domstolsstyrelsen, Statsministeriet, Finansministeriet, Finanstilsynet, Justitsministeriet, Nationalbanken, Folketinget med flere.
Hvad vil i stille op med den økonomiske kriminalitet som Jyske Bank A/S står bag.
Jeg har ikke gjort andet end at drille Jyske Bank og opfordrer til dialog og samtale, så min små morsomheder kan stoppe.
Skal vi mødes og få talt sammen, måske om Jyske Banks problem med at overholde lovgivningen.

Here is the short introduction, the story of the little Dane who alone tries to fight the corruption and camaraderie, that has infiltrated the Danish authorities far and wide in the Judicial Service, an impossible battle for one man who wants everyone to be equal before the law, but such is not the case in denmark.

If you read more will you, discover how corrupt Denmark is.

 


 

Du læser her min private dagbog ✍️ med sandheden om danske bankers magt og ret til at overtræde straffeloven samt mange andre love, uden risiko for efterforskning og retsforfølgning, hvilket er politisk besluttet at dække over, selv Domstolsstyrelsens ansatte som Højesterets dommer Kurt Rasmussen, dækker over Bankers brug af bestikkelse.

Billeder er ikke med i mail se her www.banknyt.dk

7/7 Stemningsbilleder sendt 8 juni. til Jyske Bank, Domstolsstyrelsen, Statsministeriet, Finansministeriet, Finanstilsynet, Justitsministeriet, Nationalbanken, Folketinget med flere.
Hvad vil i stille op med den økonomiske kriminalitet som Jyske Bank A/S står bag.
Jeg har ikke gjort andet end at drille Jyske Bank og opfordrer til dialog og samtale, så min små morsomheder kan stoppe.
Skal vi mødes og få talt sammen, måske om Jyske Banks problem med at overholde lovgivningen.

Skeletterne i Jyske Bank bilen lige udenfor døren til Jyske Bank A/S er blevet trætte.

☠️

IF you just can give me a reason, why no one governs or responds to the information and notices, to the Danish authorities, and the lawyers of which at least Lundgrens is corrupt.

 

And who either directly or indirectly contribute to the extensive and organized crime to which Danish banks expose their customers.

 

This is to a lesser extent about the fraud Jyske Bank is demonstrably behind, but will be more about the corruption or the camaraderie that governs Denmark, about who decides who and which Danish companies should not pass the legislation.

 

Jeg savner den journalist der ikke er bange for Jyske Bank A /S og deres magtfulde kammerater, og dig som tør skrive om det jeg skriver her på siden, i kan jo bare hjælpe Jyske Bank A/S hvis jeg ikke har skrevet sandheden.

 

Hvilket jeg også omtalte i mine mange YouTube videoer.

og samt facebook opslag på div sider som denne.

Også på min private Facebook, og på Twitter.

Jeg har skrevet mange mail til Jyske Bank og myndighederne som her 8 Juni.

 

I challenge you CEO Anders Christian Dam, are you still afraid to meet me, and take a confrontation and duel with me, about what I write is the truth, a duel of true and false.

 

Do you CEO Anders Dam dare to meet, and duel on your and Jyske Bank’s survival.

 

Billedet er ikke med i mail se her www.banknyt.dk

Jyske Bank bilerne.

 

HVEM TØR TAGE EN DIALOG.

ELLER

HVEM TØR TAGE KONFRONTATION MED MIG.

Billedet er ikke med i mail se her www.banknyt.dk

It is unhealthy for the Danish government that the state allows banks to commit crime, and covers it.

Er det Sandt eller Falsk. 🤫

Når jeg skriver og siger gentagne at:

Jyske Bank Lyver.

Jyske Bank laver Bedrageri.

Jyske Bank Laver Mandatsvig.

Jyske Bank laver retsmisbrug.

Jyske Bank bruger bestikkelse / returkommission.

Jyske Bank laver Vanhjemmel.

Jyske Bank bruger udnyttelse.

Jyske Bank laver fuldmagt misbrug.

Jyske Bank misbruger bankens adgang til tinglysningsretten.

Jyske Bank laver dokument falsk.

Billedet er ikke med i mail se her www.banknyt.dk

 

Anders Christian Dam og alle jeres venner, som dækker over den økonomiske kriminalitet, hvilket jeg i flere år har skrevet Jyske Bank A/S ved mange medarbejder og advokater sammen i forening står bag, hvis dette ikke er sandheden så står jeg til 2 års fængsel ifølge lovgivningen om bagvaskelse.

Straffelovens § 267. og § 268.

 

Derfor siger jeg igen i kan bare anmelde mig til politiet, hvis i alle sammen har rent mel i posen.

🗣️✍️

Hvis jeg har ret står Jyske Bank og flere ansatte og medvirkende til bankens bedrageri til en strafferamme på op til 8 års fængsel.

 

Da der er tale om bedrageri der er udført af flere sammen i forening, er det skærpende omstændigheder.

Under særdeles skærpende omstændigheder kan straffen overstige den højeste strafferamme på 8. år.

Denne her sag handler om Jyske Bank er kriminelle og skal have frataget bankens tilladelse til at drive bankvirksomhed i Danmark.

Og siden handler i høj grad om hvor langt de danske myndigheder vil gå for at dække over en bank alle ved laver bedrageri og anden kriminalitet.

 

Billedet er ikke med i mail se her www.banknyt.dk

Det kan koste din virksomhed eller dit hus at stole på Jyske Bank A/S, her set fra Jyske Bank på Gammel Kongevej 136.

Når jeg skriver at mindst disse instanser og myndigheder som Finanstilsynet, Justitsministeriet, Domstolsstyrelsens medarbejdere, Finansministeriet, Danmarks Nationalbank, medlemmerne Folketinget, Regeringen og Mette Frederiksen, Statsministeriet, Advokatsamfundet, Advokatnævnet, Rigspolitichefen, Statsadvokaten alle sammen er bekendt med mine anklager mod Jyske Bank for organiseret bedrageri.

 

Hvis jeg ikke har ret i det jeg har skrevet og delt på videoer, som her på YOUTUBE, så kan i alle sammen gå sammen og lave en politianmeldelse med henvisning til Straffelovens § 267. og § 268.

I kan også vælge at gøre som hidtil.

🙈🙉🙊

Og håbe på jeg bliver træt, men det kommer ikke til at ske.

Hvis jeg har ret i det jeg har skrevet, som i de 2 links herunder, så skal Jyske Bank A/S fratages retten til at drive Finansiel virksomhed i Danmark.

 

Dette problem kæmper de danske myndighederne ved kammerateri for at undgå, også selv om der er undergravende virksomhed for et samfund der påstås at være reguleret af love og regler, men som her ved kammerateri og politisk sættes ud af kraft.

 

Billedet er ikke med i mail se her www.banknyt.dk

 

Korruption længe leve.

 

Billedet er ikke med i mail se her www.banknyt.dk

Jysk Bank troede aldrig at bankens bedrageri ville blive opdaget, men bankens kriminelle bande medlemmer glemte en vigtig detalje.

 

I disse opslag kan du læse mere om den korruption der er undergravende virksomhed for det retssamfund Danmark påstår at være.

 

På den tidligere forside. Banknyt.dk.

Og som her.

På den tidligere forside. Storbjerg.dk.

 

Jeg indestår for at alle oplysninger er sande, og ellers må i komme til mig, og så bede mig om at rette eventuelle småfejl.

 

Billedet er ikke med i mail se her www.banknyt.dk

Her er et rigtigt godt tilbud til dig Anders Dam og Jyske Bank.

 

Venligst Hilsen 
 
Carsten Storbjerg Skaarup 
Søvej 5
3100 Hornbæk 
 
Danmark 
 
+4522227713
 

(Jeg skriver og staver ikke så godt, derfor vil du kunne finde små rettelser i forhold til orgniale mails, du må gerne se de orgniale mails, hvis du vil se at det er sandt hvad jeg skriver.  Med venlig hilsen Carsten Storbjerg Skaarup. Telefon +4522227713.)