25-05-2021. Job offers / ghostwriter. – Jobtilbud 3.

Job offers / ghostwriter. – Jobtilbud 3.

Jeg søger en ghostwriter, der kan skrive min historie, om den lille families kamp for overlevelse mod en stor kriminel dansk organisation, om en bank der sammenarbejder og støttes af de danske myndigheder, som er stor kunde i den danske national bank, min fortælling om en bank hvor bagmændene i forening står bag økonomiske kriminalitet, bestrider mange og store bestyrelses poster, både i ind og udland.

Du har i forvejen god erfaring i at interviewe fortælleren, og de øvrige medvirkende fra familien bag danmarks historiens nok største svindelsag målt på antal af forbrydelser / forhold og grovheden, du forstår at integrere bevismateriale i historien, og behersker dansk engelsk til fulde.

Har du en juridisk eller en journalistisk uddannelse er det kun en fordel, du må gerne have finansiel indsigt.

Måske du allerede har skrevet flere bøger, det er en selvfølgelighed du er god i skrift, til at formulere og formidle min fortælling om den danske magt elite, der rækker højt op i samfundet, og som dækker over danske bankers kriminalitet.

Du kan skrive så du fanger og fastholder læseren til den gode historie, det er vigtigt for mig at du skrive på en humoristisk måde, på trods af de meget alvorlige forhold der reelt kan få myndighederne til at lukke danmarks anden største bank.

Hvis du i forvejen er forfatter, og mener, at du er den bedste til at skrive min historie, og kan tilføre, endog lidt mere spænding, som i filmen Enemy of the State, men samtidig fastholde læseren, til de faktiske begivenheder, så skriv til mig.

Du må gerne skrive min historie på engelsk.
Og du må gerne være anonym, eller promovere at du har formået at skrive min sande historie om Danmarks måske største svindel bank Jyske Bank A/S

Her er lidt af historien, jeg går som Danmarks første kunde direkte mod bagmændene bag den kriminelle bank, hvor ingen tidligere har kunne fremlægge beviser for Jyske Banks brug af dokumentet falsk og bedrageri.

Jeg er den første der offenlig opfordre Jyske Bank til at anlægge en injurier sag mod mig for bagvaskelse, hvis Jyske Bank A/S ikke har lavet Dokumentfalsk og bedrageri.

At det ironisk nok var Bankens egen bestyrelse og Lund Elmer Sandager advokater, der ledte mig på sporet af bankens million svindel, understreger kun at de grådige og kriminelle blive ved med at lave Kriminelt, til de på et tidspunkt laver fejl og bliver opdaget.

Denne gang blev Jyske Bank dog taget for bedrageri, historien er også om hvordan Jyske Bank A/S arbejder for at stoppe offentliggørelsen og deres kamp for at skuffe i retsforhold, og bankens arbejdes metoder i øvrigt.

📞📲

Hvis du er den m/k jeg søger og som mener det er dig som skal have jobbet, så Kontakt Carsten Storbjerg i en privat besked her.

Eller send en sms på +4522227713 for hurtigt kontakt.

✍️