30-06-2022. Konkurrence om 45000 danske kroner til dig der kan modbevise hvad der står på Jyske Bank bilen. bilerne.

kopi af Facebook opslag.    You can find a pure English translation here.

 

En ren Dansk side er udervejs.

HER er en link til et af de øvrige mange steder konkurrencen er delt i selve opslag, og HER for at vise et par LINK’S. der er en hjælp for kunder til at finde den rette medarbejder i Jyske Bank, disse opslag er på dansk.

Find den medarbejder i Jyske Bank som du vil spørger om disse også alle sammen syntes at dette her er en JOKE, som en medarbejder sige her i samtalen, er Jyske Banks holdning klar, Jyske Bank bilen er bare en JOKE.

 

Free competition, everyone can participate. ( på dansk nedenfor. https://youtu.be/40nVwMSuN8M og i denne her video.) Win up to 45,000 dkk. You just have to disprove that Jyske Bank is behind organized crime, which is done with the intention of deceiving their customers, as I have written on the homepage banknyt dk

💰

This danish banking scam, as carried out deliberately, and by bad faith of Jyske Bank A/S, and their many employees, as with the help of some of the largest Danish law firms, including the corrupt Lundgrens, who themselves are contributors to the economic crime that the Danish bank Jyske Bank is behind.

💰

This shows that Denmark is a corrupt country, which this competition will only help to show.

💰

When several Danish authorities are helping to cover Jyske banks crime, including a Supreme Court judge Kurt Rasmussen, and lawyers employed by Horten lawyers, as well as Kromann Reumert lawyers, Lundgrens lawyers and Lund Elmer Sandager lawyers.

💰

Among them you will also find that the Danish government has covered Jyske Bank’s crime. . Where Prime Minister Mette Frederiksen has opposed herself an investigation, and acquitted himself, of violating the Danish constitution, on the Danish mink scandal.

💰 💰

Can you prove, that the Danish bank Jyske Bank A/S has not made a document false, and or fraud, as well as used bribery, and misuse of powers of attorney, and more.

💰

The prizes of 9 x 5,000 dkk. can become yours.

💰

The competition will be announced on the Jyske bank cars. https://youtu.be/40nVwMSuN8M Read more at banknyt dk #gaming #banking #bank #investing

💰 💰

Gratis konkurrence om Jyske Banks troværdighed 9 x 5.000 DKK til dig der kan modbevise det som står, og omhandlede Jyske Banks forretningsmetoder og Jyske Banks troværdighed på BANKNYT. https://youtu.be/40nVwMSuN8M

💰

Konkurrence om Premier for op til 45.000 DKK . En konkurrence der omhandler Jyske Banks hæderlighed. Jyske Banks troværdighed. Jyske Banks omdømme. Jyske Banks forretningsmetoder.

💰

Præmierne er fordelt på 9 Præmier af 5.000 danske kroner, og du som først kan du modbevise disse 9 påstande mod Jyske Bank A/S Kan vinde op til 9*5.000 DKK i alt 45.000 kroner. 30 juni 2022.

💰 💰

Da kriminalitet i Danmark jo tydeligvis betaler sig. Og kammerateri er undergravende for danske retssikkerhed. . Har dem som selv har medvirket til bedrageri, enten direkte eller indirekte her nogle fordele.

Og har du selv medvirket og dækket over Jyske banks bondefangeri. / bedrageri. ved at forholde dig passivt til den viden du har fået om Jyske Banks forbrydelser, der er udført i forening. . Så belønner vi alle der arbejder i de nævnte virksomheder, og som måtte have dækket over, eller selv har medvirket til det bedrageri, som Jyske Bank A/S bevisligt står bag. . Også dig som har dækket over den bestikkelse Jyske Bank betale Lundgrens ved returkommission, har betalt Lundgrens advokater, for ikke at fremlægge klients SVIG påstande mod Jyske Bank A/S

💰 💰

Ansatte i Jyske Bank og også Handelsbanken kan alle få ekstra 10 % i bonus for at modbevise mine 9 nedenfor nævnte påstande.

💰

Ansatte i Lund Elmer Sandager advokater kan alle få ekstra 10 % i bonus for at modbevise mine 9 nedenfor nævnte påstande.

💰

Ansatte i Horten advokater kan alle få ekstra 10 % i bonus for at modbevise mine 9 nedenfor nævnte påstande.

💰

Ansatte i Kromann Reumert advokater kan alle få ekstra 10 % i bonus for at modbevise mine 9 nedenfor nævnte påstande.

💰

Ansatte i DLA Piper advokater kan alle få ekstra 10 % i bonus for at modbevise mine 9 nedenfor nævnte påstande.

💰

Ansatte i Lundgens advokater kan alle få ekstra 10 % i bonus for at modbevise mine 9 nedenfor nævnte påstande. . Dog kan advokat Dan Terkildsen, advokat Mette Marie Nielsen og advokat Emil Hald Vendelbo Winstrøm få hele 20 % i bonus, for at modbevise mine 9 nedenfor nævnte påstande.

Da også disse 3 advokater personligt har medvirket og hjulpet Jyske Bank med bedrageri, mod deres fælles kunde. “klient.” korruption betaler sig.

Mette Marie Nielsen er i dag ansat advokat i Danske Bank A/S & Emil Hald Vendelbo Winstrøm er i dag ansat advokat i Rambøll Rådgivende ingeniører.

💰

Også ansatte i Regeringen, Retsudvalget, Finanstilsynet, Finansministeriet, Statsministeriet, Justitsministeriet, Domstolsstyrelsen, Rigspolitiet, Statsadvokaten, Advokatnævnet, Danmarks Nationalbank, og alle 179 danske politikere kan alle få ekstra 10 % i bonus, kun for at modbevise mine 9 nedenfor nævnte påstande.

😆

&

Medlemmer af Jyske Bank Koncern leder gruppe Jyske Bank Koncernen ledelsen Jyske Bank Repræsentantskabet Jyske Bank Bestyrelse Jyske Bank Direktionen Jyske Bank Juridisk . Tilbydes alle at kunne få ekstra 20 % i ekstra bonus præmie, for at modbevise mine 9 påstande omkring Jyske Banks bedrageri, brug af dokumentfalsk, lyver og så videre.

😆

Jyske Bank A/S er orienteret og blevet opfordret til at deltage i konkurrencen, der som udgangspunkt er meget vanskelig at vinde.

😁

Men prøv nu, for det er for sjov at jeg frit kan driller Jyske Banks ledelse, det har ingen kunnet gøre før, da de i Jyske Bank har været utrolig dygtige til at lave bedrageri og så dække over det, og bare fordi kunden fik en hjerneblødning, troede de ansatte i Jyske Bank nok, det det var en smal sag at fuldføre bondefangeri / bedrageri.

😁 😊

Her kommer de 9 ting du skal MODBEVISE, om Jyske Bank A/S. . Og kan du løse opgaven og være den første, så send dit svar til banknyt@gmail.com

💰

Mærk JYSKE BANK konkurrence.

💰

Og hvilken påstand 1 – 9. du mener at kunne modbevise. . Få i alt 45.000 dkk. kontant. Hvis du er den første, som kan modbevis det jeg nedenfor i punkt 1. – 9. skriver. Du kan som myndighederne læse alle dokumenter der er delte rundt om på nettet, blandt andet på Banknyt dk

😆

1. Få 5.000 danske kroner, hvis du er den første, der kan bevise at jeg skriver ikke er sandt, som når jeg siger Rødstenen advokater lyver, læs mere på siden. Rødstenen advokater har i sagen mod Jyske Bank A/S løjet over for deres klient, og forsøgt at hæve sagen mod Jyske bank A/S uden aftale med klienten.

😆

2. Få 5.000 dkk er du den første som, kan modbevise at Lundgrens advokater ikke har overtrådt et eneste forhold af god advokatskik, når jeg her har fremlagt 27 klageforhold, og det skal du få Advokatnævnet til at offentliggøre dette på deres hjemmeside, da afgørelsen har prædikant virkning på rigtig mange andre tilsvarende klageforhold.

😆

3. Jeg betaler også 5.000 dkk til dig, som først kan modbevise at Jyske Bank A/S står bag organiseret bedrageri, mod min lille virksomhed, med henvisning til mine opslag og beviser som er delt. med henvisning til straffelovens bestemmelser.

😁

4. Jeg betaler også 5.000 dkk til dig, som først kan modbevise at Jeanett Kofoed-Hansen for Jyske Bank A/S har lavet dokumentfalsk, misbrugt bankens adgang til tinglysningsretten, lavet fuldmagtmisbrug, med henvisning til mine opslag og beviser som er delt. med henvisning til straffelovens bestemmelser.

😁

5. Jeg betaler også 5.000 dkk til dig, som først kan modbevise at Nicolai Hansen for Jyske Bank A/S har løjet for Jyske Bank A/S, i forbindelse med Jyske banks bedrageri, mens jeg lå syg med en hjerneblødning, at jeg har lånt 4.328.000 dkk som Jyske Bank A/S efterfølgende har taget millioner for i renter, med henvisning til mine opslag og beviser som er delt, med henvisning til straffelovens bestemmelser.

😁

6. Jeg betaler også 5.000 dkk til dig, som først kan modbevise at Casper Dam Olsen for Jyske Bank A/S har løjet for Jyske Bank A/S, mens jeg stadig var syg efter hjerneblødning, at påstået at jeg har lavet / omlagt et bagvedliggende lån, “4.328.000 dkk” som Jyske Bank A/S efterfølgende har taget millioner for i renter, med henvisning til mine opslag og beviser som er delt. Igen med henvisning til straffelovens bestemmelser.

😁

7. Jeg betaler også 5.000 dkk til dig, som først kan modbevise at CEO Anders Christian Dam selv har medvirket til Jyske Banks bedrageri, ved ikke at ville dokumentere at kunden har lånt de 4.328.000 dkk. med henvisning til at det 18-10-2016. er dokumenteret at der ikke findes noget lån 4.328.000 dkk at bytte renter af.

😆

8. Jeg betaler 5.000 dkk til dig, som først kan modbevise, at Jyske Bank A/S ikke arbejder ved brugen af bondefangeri. Med henvisning til at jeg skriver, Jyske Bank og bestyrelsen i Jyske Bank A/S arbejder for at kunne beholde de renter som Jyske Bank siden 2008. har hævet af et påstået lån på 4.328.000 dkk, med påstand at Jyske Bank ud fra devisen, det er lykkedes for Jyske Banks ansatte som her Nicolai Hansen, Casper Dam Olsen, Anette Kirkeby ved brug af Ond Tro og brug af Svig samt Falsk, at holde kunde i en forvildelse i over 3 år, hvorfor Jyske Bank nægter at tilbagebetale hvad Jyske Bank ved svig, mandatsvig har taget fra kunde. BONDEFANGERI.

😁

Bondefangeri er bedrageri på det jævne. Særligt om en listig og kynisk “bybos” udnyttelse af en godtroende og naiv “landbos” mangel på på kundskab og erfaring. Denne person kaldes en bondefanger, lurendrejer eller plattenslager og prøver bevidst at snyde andre, sædvanligvis med det formål at tilegne sig penge og andre værdier. Bondefangeren satser på menneskelige svagheder, blandt andet grådighed, forfængelighed og naivitet, for at nå sine mål.

😆

9. Jeg betaler også 5.000 dkk til dig, der kan modbevise at Jyske Bank inde på Gammel Kongevej 136. lyver om en sag omhandlede Jyske Banks forretningsmetoder, hvor Jyske Bank siger sagen er tabt i landsretten.

😆

Regler og vilkår gælder.

Venligst Carsten +4522227713


IMG_20220629_131120670_HDR-scaled.jpg
DSC03997-scaled.jpg

Konkurrence om op til 45.000 dkk

https://youtu.be/40nVwMSuN8M

.

Opfordring til Anders Dam gå af.

https://www.youtube.com/watch?v=p7COVFOOsTw

God søndag

Med venlig hilsen

Carsten Storbjerg Skaarup.

Søvej 5

3100 Hornbæk

min mail er carsten.storbjerg@gmail.com