13-07-2022.The original sent mail with spelling errors. Mail to the Danishs State and Jyske Bank.

Mail vil  blivet korigeret, rettelser vises: sådan.

LINK. Her er den rettet mail på Dansk.

LINK. Her er den rettet mail på Engelsk.

 

Sendt  ons. 13. jul. time. 22.22

direktion@jyskebank.dk,
benny-pedersen@jyskebank.dk,
birger-nielsen@jyskebank.dk,
bac@jyskebank.dk,
ctm@jyskerealkredit.dk,
gadeberg@jyskebank.dk,
eqh@jyskebank.dk,
erling.kristensen@jyskebank.dk,
fbk@jyskebank.dk,
hbm@jyskebank.dk,
jes.rosendal@jyskebank.dk,
naur@jyskefinans.dk,
noerbo@jyskebank.dk,
lm@jyskebank.dk,
sandberg@jyskebank.dk,
martin.nielsen@jyskebank.dk,
prp@jyskebank.dk,
rune@jyskebank.dk,
sej@jyskebank.dk,
hoejsgaard@jyskebank.dk,
ahk@jyskebank.dk,
bpa@jyskebank.dk,
heidi.skovbjerg@jyskebank.dk,
mac@jyskebank.dk,
pborowy@jyskebank.dk,
helle-hansen@jyskebank.dk,
dip@jyskebank.dk,
avw@jyskebank.dk,
Morten Ulrik Gade <mug@jyskebank.dk>,
Philip Baruch <pb@les.dk>,
Kristian Ambjørn Buus-Nielsen <kbn@les.dk>,
“<NSJ@politi.dk>” <nsj@politi.dk>,
fm@fm.dk,
finanstilsynet@ftnet.dk,
Statsministeriet <stm@stm.dk>,
kf@nationalbanken.dk,
folketinget@ft.dk,
REU@ft.dk,
nationalbanken@nationalbanken.dk,
Jura og Forretning <jur@domstolsstyrelsen.dk>,
postkasse@advokatsamfundet.dk,
Postkasse – Klagesagsafdelingen <klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk>,
Justitsministeriet <jm@jm.dk>,
saoek@ankl.dk,
SAK@ankl.dk,
kmj@atp.dk

 


 

What is Jyske Bank thinking of? You have been discovered to be behind extensive crime. I have written it many times.

 
Also that this can be solved.
CEO Anders Dam should just call me +4522227713, or contact me otherwise, and then for my sake we can agree that I will stop teasing you.
 
 
And at the same time I draw attention again to the competition for Jyske Bank’s credibility. You just have to PROVE what I write about Jyske Bank and their many assistants is not the truth.
 
And then Jyske Bank’s board can win up to DKK 54,000. and no it is not bribery but prizes.
 

I have fought against life-threatening illness, and a criminal bank, against corrupt lawyers, and against a Danish lawyer mentioned, who is governed by camaraderie.

Do you really believe that I will be funneled, probably Jyske Bank is full of power, but I know what I writes is true, therefore not a single person in denmark dares to ask questions, or write about it, because Jyske Bank is forced to be the one struggling to survive, as the Danish authorities and the government know that Jyske Bank does not comply with the law, not even for to have a bank license, for financial business in Denmark.
 

Are there any here in Denmark who want to make sure they can not understand the seriousness of what I write.


Jyske Bank

Vestergade 8-16
8600 Silkeborg
CEO Anders Christian Dam
koncernledelsen
koncernledergruppe
repræsentantskabet
Jeres advokater juridisk
Lund Elmer Sandager advokater
Kære CEO Anders Christian Dam 
 
 
I har ikke svaret på nogle af mine mails, ej heller om i ikke ønsker at mine morsomme opslag og kampagner, med tanke på den konkurrence jeg har startet i sidste måned omkring Jyske Banks forretningsmetoder.
 
Jeg er en flinker fyr, og har holdt Jyske Bank og jeres dygtige advokater opdateret, i mine aktiviteter, Jyske Bank og jeres advokater er kontinuerligt og mange gange blevet spurgt, om i nogle kommentarer eller rettelser til mine opslag og kampagner.
 
Jeg begynder at blive irriteret, og jeg vil ikke finde mig i at Jyske Bank beskylder mig for at lave starfbar handlinger til anden, og tredjepersoner, og hvad  i ellers beskylder mig for.  
Hvis Jyske Bank har et problem med det jeg skriver og siger, så kom til mig, så finder vi en løsning.
Jeg har tilbudt mange gange at rette op, hvis jeg har taget fejl.
 
 
Tag og svar mig, er der noget jeg skal rette op SÅ GØR JEG DET
 
Jeg ved godt at jeg ikke kan forhindrer myndighederne i at dækker over den kriminalitet jeg siden 2016. har beskrevet at Jyske Bank Står bag.
Alle der får denne her mail ved det, så det er ikke nyt. 
 
 
Seneste forhold er misbrug at Tinglysningsretten, uden fuldmagt imod kunden instruks laver Vanhjemmel i 2021 mod mig privat.
Efterfølgende laver Jyske Bank retsmisbrug og tilbageholder mit private fysiske pantebrev, som Jyske Bank ved overtrædelse af tinglysningsloven § 11. nægter at returner, uden jeg skal tvinges til at underskrive på en påført tekst, der kræves for at skade min retsstilling i en retssag. 
 
 
 
 
Jeg kan intet gøre mod Jyske Bank da Finanstilsynet også dækker over der mere tvivlsomme foretninger. 
Men jeg kan skrive og sige hvad Jyske Bank står for, og det kan ingen stoppe mig i.
 
Det her er vanvittigt, og Jyske Bank bør selv løse deres problemer, og Jeres problem er ikke den sag i allerede har vundet i Landsretten efter det jeres medarbejder siger, OPTAGELSE. 
 
Jeres problem det er mig 
Det er mig imod jer.  
En ulige kamp, når også myndighederne tillader korruption. 
Jeg har lavet en printer venlig udgave af www.banknyt.dk så kan i printe en kopi
Ud.
 
 
Jeg skal gerne rette hvis i mener jeg har skrevet noget som ikke er sandt, og opfordrer igen Jyske Bank til at komme med rettelser, såfremt i mener jeg har skrevet noget som ikke er sandt.
Ingen har til dato turde svare mig.
Og når i fra Jyske Bank heller ikke har svaret på noget som helst, så jeg ved kun hvad i siger til jeres kunder, som at Jyske Bank tager det her som en joke, samt Jyske Bank siger at den sag Jyske Bank og Storbjerg Erhverv ApS har imellem jer er tabt i landsretten.
Med henvisning til tidligere optagelse i Jyske Bank A/S 
 
 
Det er grundet denne og andre optagelser, at jeg har lavet denne her konkurrence.
 
🗣️
Hvis Jyske Bank ønsker at vil skal finde en løsning, så vil jeg gerne holde op med at udsætte Jyske Bank koncernen for mine drillerier.
 
 
Jeg har skrevet det mange gange, at det her kan løses.
 
 
I skal jo bare ringe til mig, eller på anden måde kontakte mig, og så kan vi for min skyld godt aftale at jeg holder op med at drille.
 
Jeg har skrevet i årevis om det her ikke kan stoppe ved en fælles løsning.
 
I finde ud af et tal.
Ud fra hvad i har fået af vide og oplysninger gennem tiden, det kan ikke være så svært.
 
Og Så laver vi en aftale sammen om at jeg fjerner alle de opslag jeg kan, og ikke mindst stopper den markedsføring af Jyske Bank som har forgået kontinuerligt siden 2016.
Og jeg stoppe konkurrencen, der nu har kørt i 14 dage. Hvis Jyske Bank ikke ønsker den.
Jyske Bank bilen kommer første tilbage næste uge, og jeg tænker at den vil så udmærket, uden for døren til Jyske Bank, med en direkte opfordring til alle om at spørger i Jyske Bank, om det er sandt hvad der står på bilen, ganske som i blev spurgt om her, hvor i ikke ville svare, men nu er der premiere for at kunne modbevise det jeg skriver.
Jeg vil forsøge at gøre det også på engelsk, da der mange turister.
Hvis Jyske Bank har interesse i at vi sammen får ryddet op, så ved i alle sammen at det vil jeg også gerne, men jeres tavshed er ikke en løsning jeg kan bruge.
Konkurrencen med Premier for op til 54.000 DKK er delt flere steder, som på Facebook.
Og hvis jeg lyver må det jo være som at stjæle slik for børn, hvilket jeg da også siger klart.
 
TÆNKER AT DOMSTOLSSTYRELSENs MEDARBEJDERE SELV FORSØGER AT VINDE, LIGESOM I SELV.
Men husk nu det er min form for humor, hvis i ikke syntes det er sjovt, og i ikke kan vinde de 9*5.000 DKK plus 20 % til dig Anders Christian Dam, hvis du kan vinde.
💰

Også ansatte i Regeringen, Retsudvalget, Finanstilsynet, Finansministeriet, Statsministeriet, Justitsministeriet, Domstolsstyrelsen, Rigspolitiet, Statsadvokaten, Advokatnævnet, Danmarks Nationalbank, og alle 179 danske politikere kan alle få ekstra 10 % i bonus, kun for at modbevise mine 9 nedenfor nævnte påstande.

😆

&

Medlemmer af Jyske Bank Koncern leder gruppe Jyske Bank Koncernen ledelsen Jyske Bank Repræsentantskabet Jyske Bank Bestyrelse Jyske Bank Direktionen Jyske Bank Juridisk . Tilbydes alle at kunne få ekstra 20 % i ekstra bonus præmie, for at modbevise mine 9 påstande omkring Jyske Banks bedrageri, brug af dokumentfalsk, lyver og så videre.

😆

Jyske Bank A/S er orienteret og blevet opfordret til at deltage i konkurrencen, der som udgangspunkt er meget vanskelig at vinde.

😁

Jyske Bank

CEO Anders Christian Dam
Du kan når som helst bare ringe til mig, Carsten Storbjerg Skaarup hvis du ikke kan lide mine kampagner om Jyske Banks bedrageri mod bankens kunder, så vil jeg gerne holde op.

Kopi af kampagnen og konkurrencen på Facebook.

Det var til Jyske Bank A/S
Vestergade 8-16.
8600. Silkeborg

Til Jyske Banks bestyrelse, koncernledelsen, koncernledergruppe, repræsentantskabet, Juridisk, jeres dygtige advokater som Lundgrens advokater, Lund Elmer Sandager advokater, Og ikke mindst Morten Ulrik Gade og Martin Nielsen.

I kan også prøve at modbevise det jeg skriver om Jyske Bank og de mange medarbejdere der for Jyske Bank A/S har lavet eller medvirket bedrageri og dokumentfalsk for Jyske Bank A/S, for at tjene flere penge til aktionærerne som ATP Pension.

Husk nu at deltage i konkurrencen om de 45-54.000 DKK i skal naturligvis bare modbevise at Jyske Bank er dybt kriminelle, med henvisning til det jeg skriver om den Jyske svindel Bank, Jyske Bank A/S og deres mange medhjælpere som.

Nicolai Hansen, Jeanett Kofoed-Hansen, Anette Kirkeby, Casper Dam Olsen, Lars Aaqvist (danske bank.). Birgitte Buch Thuesen, Philip Baruch, Morten Ulrik Gade, Kristian Ambjørn Buus Nielsen, Lund Elmer Sandager advokater, Anders Christian Dam, Lundgrens advokater, Dan Terkildsen, Emil Hald Vendelbo Winstrøm. (Rambøll.), Mette Marie Nielsen (danske bank.). Jyske Banks bestyrelse og direktion, Per Skovhus, Niels Erik Jacobsen, Peter Schleidt.

Hvis i kan MODBEVISE at Jyske Bank er kriminelle, og kan MODBEVISE at Jyske Bank ikke lyver, så prøv at være med i konkurrencen. Klik ind på www.Banknyt.Dk

💰

A single Dane, Carsten Storbjerg, has gone to war against corruption in Denmark. But Carsten asks for your help, as camaraderie in Denmark has so much power, that Danish law and order is put out of force, when not a single Danish journalist has written about the problem that Danish banks use corruption. Then I will ask you as foreign journalists, to conduct an investigation into corruption in Denmark.

It is unhealthy for the Danish government that the state allows banks to commit crime, and covers it

.
I know that there are many Danes, who can not understand what I write about the corrupt Danish lawyers, and criminal Danish banks, which the Danish government and authorities and members of the Judicial Service cover, and that is why I ask all the journalists who do not want cover over the corrupt denmark, will you investigate what I’m writing about it crime, that i have presented evidence for, and then write some articles that everyone can understand.

🤫

If the Danish state and government do not stop Jyske Bank now, the bank will be a ticking bomb under Danish society.
This case is bigger than the Danish state can hide, and I will not allow corruption to rule Denmark as a nation.

Always remember to include the unknown factor when you as a bank commit organized fraud, here you have encountered one of these.

🤐

Denmark’s biggest scandal ever, without a doubt must be.

That the Danish Financial Supervisory Authority, which has provided watertight evidence that Jyske Bank AS is behind extensive crime.
Although all the members of the Danish Financial Supervisory Authority are aware that Jyske Bank has made a string of criminal offenses.

Has the Danish Financial Supervisory Authority chosen to approve Jyske Bank’s acquisition of Svenske Handelsbanken’s Danish branches.
This is a scandal which makes the Mink case with the Danish Prime Minister Mette Frederiksen seem small.

☠️

When the fact is that Jyske Bank does not comply with current legislation to run a tanker business in Denmark.
The official Denmark with the Government ignores and continues to cover the crime that the authorities have presented that Jyske Bank is proven to be behind.

If there is just one person in Jyske Bank, or in the Danish authorities, or in the Ministry of Justice or in the National Board of Justice, who thinks they can disprove what I say and write.
So participate in the competition, and try to disprove that Jyske Bank is a criminal organization that has committed fraud, which has been carried out by several employees together.

💰

And you can not If you have a problem, Jyske Bank must be under stricter supervision, or deprived of the right to conduct financial business in Denmark.

You all know that I would rather spend my time photographing, and that the Danish state itself should clean up the Danish criminal banks, which, like Jyske Bank, expose customers to fraud.

🤛
Hvis du mener at kunne bevise at Jyske Bank ikke lyver, så er der 5.000 DKK i Præmie.

Har du brug for en straffe advokat, så prøv at spørger Henrik Høpner fra Lund Elmer Sandager advokater, han er meget dygtig.

Måske kan HENRIK HØPNER også hjælpe Jyske Bank, da de har påstået i 2019. at det er strafbar handling, at beskylde Jyske Bank for at stå bag omfattende og organiseret kriminalitet.

Mit navn er Carsten Storbjerg Skaarup
Mit telefonnummer er+4522227713

Og Anders Christian Dam

Du er velkommen til at kontakte politiet, hvis Jyske Banks bedrageri mod bankens kunder ikke er strafbar handling.

Jeg skriver om det der står på Jyske Bank bilen.

📝
Der vil blive lavet reklamer på billederne for denne konkurrence, hvilket er så småt startet.
Jeg har skrevet på min mobil telefon som jeg plejer, derfor er min mail sikkert smækket med skrive og stave fejl.
Jeg gør mit bedste for at Jyske Bank skal ønsker at få det stoppet, og jeg ved at den sag som selskabet Storbjerg Erhverv ApS føre mod Jyske Bank A/S ikke kan vindes i et korrupt samfund, hvor kammerateri er medvirkende til at undergrave danskernes retssikkerhed, og i siger jo også at sagen allerede er blevet tabt, i ved hvem jeres kammerater er, og det kan en lille virksomhed ikke hamle op med.
Men derfor kan jeg jo godt skrive at jeg syntes i skal skal stoppe jeres kamp. 
 
Og jeg er villig til at gøre hvad jeg kan for at stoppe det her skriveri.
Og vil Jyske Bank ikke tale med mig, så fortæl mig da hvad jeg har gjort Jyske Bank.
Prøv nu at løse vores problemer, eller det jeg skriver er et problem.
For jeg er træt af at fortsætte med mine private morsomheder, og i ved hvad jeg heller vil, jeg arbejder videre på en måde så Jyske Bank ser mig, og måske også en dag vil tale med mig.
Og igen hvis jeg lyver og skriver noget som helst, der er i modstrid med sandheden, så må det stå Jyske Bank A/S frit for at lave en politianmeldelse mod mig Carsten Storbjerg Skaarup for bagvaskelse og injurier mod Jyske Bank.  Politiet har telefon 114.
 
Med henvisning til tidligere optagelser og mails.
 
18 maj. 2021.
 
🗣️
 
3  juni. 2021.
 
🗣️
 
18 sep. 2021.
 
🗣️
 
24 sep. 2021.
 
🗣️
 
27 sep. 2021.
 
🗣️
 
1 OKT. 2021.
 
🗣️
 
6 OKT. 2021.
 
🗣️
 
12 JAN. 2022.
 
🗣️
 
27 marts 2022.
 
 
 
Hvis Jyske Bank ikke har lavet dokumentfalsk og bedrageri samt anden strafbar kriminalitet.
Så har i her alle de beviser i skal have for at indgive en politianmeldelse mod mig 
Carsten Storbjerg Skaarup for injurier og bagvaskelse af Jyske Bank A/S
 
Og jeg skal igen opfordre Jyske Bank til tale med politiet om det her, jeg har beviser for det jeg skriver, men jeg er oppe mod korruption og kammerateri, hvilket jeg ikke har mulighed for at ændre på.
Jeg synes det er en skandale og en cirkusforestilling som her fremstilles af mig, som den ordblinde og nok lidt dum, siden jeg bliver ved med at drille den mægtige Jyske Bank.
 
Jeg skriver sandheden og det gør jeg med henvisning til grundloven om ytringsfrihed, og de Europæiske menneskerettigheder, og min frihed til i ord og handling at skrive om denne her kæmpe skandale for danmark, og danskernes retssikkerhed. 
 
 
 
Det her er for at provokere og få Jyske Bank til at tale med mig.
For vi skal løse vores lille konflikt sammen.
 
Vil Jyske Bank ikke det, så politi mig, og få gerne hjælp af Højesteretsdommer Kurt Rasmussen, med henvisning til at han har medvirket til at dække over de korrupte Lundgrens advokater.
 
Her kan du læse hvordan advokat samfundet fortolker hvad der ikke  er en overtrædelse af god advokatskik, medlemmer fra store danske advokatfirmaer, og derfor ved jeg godt at jeg ikke kan få retfærdighed i danmark, og danske banker gerne må bedrager deres kunder hvis de kan. 
 
 
 
Fra denne her klage med 27 klage punkter.
 
Jeg kan intet gøre mod korruption og kammerater i danmark, men jeg kan skrive og fortælle om det lige så meget jeg vil.
 
Jeg har hørt i bliver ved med at indblande min person i den sag der er mellem Jyske bank og Storbjerg Erhverv ApS
Det er chikane af mig, vil i holde op det, og så skal jeg oplyse at jeg faktisk skriver om den kriminelt Jyske bank står bag.
 
Og hvis i mener det er strafbar Handling så må politiet gerne hjælpe Jyske Bank mod jeres kunder, mens politiet ikke må hjælpe kunderne mod Jyske Bank.
Kopi til politiet, så har politiet fået flere beviser for jeg offenlig siger og skriver at Jyske bank A/S ved flere sammen i forening laver økonomisk og organiseret kriminalitet.
 
Politiet skal bare have at Jyske Bank laver en politianmeldelse, i kan ringe til Henrik Høpner han er jo kollega med jeres advokater. 
Med henvisning til det brev fra 1 februar 2019. som jeg fik fat i 23 oktober. 2019.
 
Eller også tal med mig, og få lukket denne her sag mellem alle parter. 
Jeg er så træt af det her, og derfor skal det stoppe, inden det bliver være.
 
Anders Christian Dam, hvis du var din stilling voksen og værdig, så var dette her aldrig kommet så langt ud. 
Ring til mig, eller til selskabets advokat og find en løsning, for det her er for dumt. 
Se så og find en løsning så Jyske Bank, Jyske Banks kunder, Jyske Banks aktionærer samt
Jyske Banks samarbejdspartner så som Myndighederne og Danmarks Nationalbank. 
Kære Jyske Bank i kan hade lige så meget i vil, men faktum er at det jeg skriver er sandheden. 
og jeg medvirker gerne selv til en undersøgelse, ligesom folketinget er anmodet til at iværksætte en uvildig undersøgelse, hvis det ellers er muligt i så stor en sag, 
 
 
Med venlig hilsen
Carsten Storbjerg Skaarup
Søvej 5.
3100 HORNBÆK
 
+4522227713

 

15 vedhæftede filer

Forsmag på YouTube-video Jyske Bank opfordres at føre en injurier sag, hvis ikke Jyske Bank står bag organiseret kriminalitet.

:-) Searchword #JyskeBank #Lån #Bank #AndersDam #Jyske #Handelsbanken #MetteFrederiksen #Regering #Huslån #Bankrådgivning #Aktier #Invest #Stork #Bitcoin #Finanskrise #svig #Fraud #dokumentfalsk #False #Svig #Politi #police #PET #FBI #gangchrime #Gang #NicolaiHansen #CasperDam #CasperDamOlsen #JeanettKofoed #AnetteKirkeby #BirgittBuchThuesen #MUG #MortenUlrikGade #PhilipBarch #KristianAmbjørn #DanskeBank #Moneylaundering #Money #laundering #Equities #Trending #investment #Loan #Boxen #JyskeBankBoxen #JyskeBankbil #bankbil #banking #supercar #Sportscar Gratis Lån, Huslån, Billån, Kviklån, Huslejetilskud, Varmetilskud, Skattekort, Skandaler, værste bank, Skandale banker, Hvidvaskning, Rigsret, Korruption, Bestikkelse, Svig, Falsk, Ond tro, Vildledning, Rådgivning, Gratis reklamer, ATP pension, PFA Pension, Superlån. :-) Sportscar Event, Superbilerne kører igen, Ferrari F8 Tributo, Ford GT Jason Watts mørke Ferrari F8 Tributo for Jyske bank. Jyske Billån til Abarth, Alfa, Romeo, Aston Martin, Audi, Bowler, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Corvette, Dodge, Excalibur, Ferrari, Fiat, Fisker, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Jaguar, Isuzu, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, McLaren, Mercedes-Benz, MG Motor, Mini, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Peugeot, Opel, Polestar, Porsche, Ram, Renault, Rolls-Royce, Saab, Smart, Skoda, Seat, SsangYong Motor, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Jyske bank billån

Jyske Bank opfordres at føre en injurier sag, hvis ikke Jyske Bank står bag organiseret kriminalitet.

Forsmag på YouTube-video kunde beskylder Jyske Bank for brugen af dokumentet falsk og bedrageri, Jyske Bank i har et problem.

:-) Searchword #JyskeBank #Lån #Bank #AndersDam #Jyske #Handelsbanken #MetteFrederiksen #Regering #Huslån #Bankrådgivning #Aktier #Invest #Stork #Bitcoin #Finanskrise #svig #Fraud #dokumentfalsk #False #Svig #Politi #police #PET #FBI #gangchrime #Gang #NicolaiHansen #CasperDam #CasperDamOlsen #JeanettKofoed #AnetteKirkeby #BirgittBuchThuesen #MUG #MortenUlrikGade #PhilipBarch #KristianAmbjørn #DanskeBank #Moneylaundering #Money #laundering #Equities #Trending #investment #Loan #Boxen #JyskeBankBoxen #JyskeBankbil #bankbil #banking #supercar #Sportscar Gratis Lån, Huslån, Billån, Kviklån, Huslejetilskud, Varmetilskud, Skattekort, Skandaler, værste bank, Skandale banker, Hvidvaskning, Rigsret, Korruption, Bestikkelse, Svig, Falsk, Ond tro, Vildledning, Rådgivning, Gratis reklamer, ATP pension, PFA Pension, Superlån. :-) Sportscar Event, Superbilerne kører igen, Ferrari F8 Tributo, Ford GT Jason Watts mørke Ferrari F8 Tributo for Jyske bank. Jyske Billån til Abarth, Alfa, Romeo, Aston Martin, Audi, Bowler, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Corvette, Dodge, Excalibur, Ferrari, Fiat, Fisker, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Jaguar, Isuzu, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, McLaren, Mercedes-Benz, MG Motor, Mini, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Peugeot, Opel, Polestar, Porsche, Ram, Renault, Rolls-Royce, Saab, Smart, Skoda, Seat, SsangYong Motor, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Jyske Bank bil gratis reklame

Kunde beskylder Jyske Bank for brugen af dokumentet falsk og bedrageri, Jyske Bank i har et problem.

Forsmag på YouTube-video Mit navn er Carsten Storbjerg og jeg har et godt tilbud til dig Anders Christian Dam Jyske Bank gå af.

:-) Searchword #JyskeBank #Lån #Bank #AndersDam #Jyske #Handelsbanken #MetteFrederiksen #Regering #Huslån #Bankrådgivning #Aktier #Invest #Stork #Bitcoin #Finanskrise #svig #Fraud #dokumentfalsk #False #Svig #Politi #police #PET #FBI #gangchrime #Gang #NicolaiHansen #CasperDam #CasperDamOlsen #JeanettKofoed #AnetteKirkeby #BirgittBuchThuesen #MUG #MortenUlrikGade #PhilipBarch #KristianAmbjørn #DanskeBank #Moneylaundering #Money #laundering #Equities #Trending #investment #Loan #Boxen #JyskeBankBoxen #JyskeBankbil #bankbil #banking #supercar #Sportscar Gratis Lån, Huslån, Billån, Kviklån, Huslejetilskud, Varmetilskud, Skattekort, Skandaler, værste bank, Skandale banker, Hvidvaskning, Rigsret, Korruption, Bestikkelse, Svig, Falsk, Ond tro, Vildledning, Rådgivning, Gratis reklamer, ATP pension, PFA Pension, Superlån. :-) Sportscar Event, Superbilerne kører igen, Ferrari F8 Tributo, Ford GT Jason Watts mørke Ferrari F8 Tributo for Jyske bank. Jyske Billån til Abarth, Alfa, Romeo, Aston Martin, Audi, Bowler, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Corvette, Dodge, Excalibur, Ferrari, Fiat, Fisker, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Jaguar, Isuzu, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, McLaren, Mercedes-Benz, MG Motor, Mini, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Peugeot, Opel, Polestar, Porsche, Ram, Renault, Rolls-Royce, Saab, Smart, Skoda, Seat, SsangYong Motor, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Jyske Bank bil gratis reklame

Mit navn er Carsten Storbjerg og jeg har et godt tilbud til dig Anders Christian Dam Jyske Bank gå af.

Forsmag på YouTube-video Jyske Bank bestak Lundgrens for at Dan Terkildsen ikke måtte fremlægge klientens anbringer mod Jyske Bank.

:-) Searchword #JyskeBank #Lån #Bank #AndersDam #Jyske #Handelsbanken #MetteFrederiksen #Regering #Huslån #Bankrådgivning #Aktier #Invest #Stork #Bitcoin #Finanskrise #svig #Fraud #dokumentfalsk #False #Svig #Politi #police #PET #FBI #gangchrime #Gang #NicolaiHansen #CasperDam #CasperDamOlsen #JeanettKofoed #AnetteKirkeby #BirgittBuchThuesen #MUG #MortenUlrikGade #PhilipBarch #KristianAmbjørn #DanskeBank #Moneylaundering #Money #laundering #Equities #Trending #investment #Loan #Boxen #JyskeBankBoxen #JyskeBankbil #bankbil #banking #supercar #Sportscar Gratis Lån, Huslån, Billån, Kviklån, Huslejetilskud, Varmetilskud, Skattekort, Skandaler, værste bank, Skandale banker, Hvidvaskning, Rigsret, Korruption, Bestikkelse, Svig, Falsk, Ond tro, Vildledning, Rådgivning, Gratis reklamer, ATP pension, PFA Pension, Superlån. :-) Sportscar Event, Superbilerne kører igen, Ferrari F8 Tributo, Ford GT Jason Watts mørke Ferrari F8 Tributo for Jyske bank. Jyske Billån til Abarth, Alfa, Romeo, Aston Martin, Audi, Bowler, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Corvette, Dodge, Excalibur, Ferrari, Fiat, Fisker, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Jaguar, Isuzu, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, McLaren, Mercedes-Benz, MG Motor, Mini, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Peugeot, Opel, Polestar, Porsche, Ram, Renault, Rolls-Royce, Saab, Smart, Skoda, Seat, SsangYong Motor, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Hør mere om Jyse Banks fundament og Jyske Banks forretnings metoder

Jyske Bank bestak Lundgrens for at Dan Terkildsen ikke måtte fremlægge klientens anbringer mod Jyske Bank.

Forsmag på YouTube-video Jyske Bank pandoras æske er lukket op, Danmark står overfor en skandale og er fremlagt myndighederne.

:-) Searchword #JyskeBank #Lån #Bank #AndersDam #Jyske #Handelsbanken #MetteFrederiksen #Regering #Huslån #Bankrådgivning #Aktier #Invest #Stork #Bitcoin #Finanskrise #svig #Fraud #dokumentfalsk #False #Svig #Politi #police #PET #FBI #gangchrime #Gang #NicolaiHansen #CasperDam #CasperDamOlsen #JeanettKofoed #AnetteKirkeby #BirgittBuchThuesen #MUG #MortenUlrikGade #PhilipBarch #KristianAmbjørn #DanskeBank #Moneylaundering #Money #laundering #Equities #Trending #investment #Loan #Boxen #JyskeBankBoxen #JyskeBankbil #bankbil #banking #supercar #Sportscar Gratis Lån, Huslån, Billån, Kviklån, Huslejetilskud, Varmetilskud, Skattekort, Skandaler, værste bank, Skandale banker, Hvidvaskning, Rigsret, Korruption, Bestikkelse, Svig, Falsk, Ond tro, Vildledning, Rådgivning, Gratis reklamer, ATP pension, PFA Pension, Superlån. :-) Sportscar Event, Superbilerne kører igen, Ferrari F8 Tributo, Ford GT Jason Watts mørke Ferrari F8 Tributo for Jyske bank. Jyske Billån til Abarth, Alfa, Romeo, Aston Martin, Audi, Bowler, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Corvette, Dodge, Excalibur, Ferrari, Fiat, Fisker, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Jaguar, Isuzu, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, McLaren, Mercedes-Benz, MG Motor, Mini, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Peugeot, Opel, Polestar, Porsche, Ram, Renault, Rolls-Royce, Saab, Smart, Skoda, Seat, SsangYong Motor, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Danmarks bedste bank, nok bedst til at lyve og lave bedrageri, det må være Jyske Bank

Jyske Bank pandoras æske er lukket op, Danmark står overfor en skandale og er fremlagt myndighederne.

Forsmag på YouTube-video Pandoras æske er lukket op Danmark står overfor en skandale af uset omfang er fremlagt myndighederne.

:-) Searchword #JyskeBank #Lån #Bank #AndersDam #Jyske #Handelsbanken #MetteFrederiksen #Regering #Huslån #Bankrådgivning #Aktier #Invest #Stork #Bitcoin #Finanskrise #svig #Fraud #dokumentfalsk #False #Svig #Politi #police #PET #FBI #gangchrime #Gang #NicolaiHansen #CasperDam #CasperDamOlsen #JeanettKofoed #AnetteKirkeby #BirgittBuchThuesen #MUG #MortenUlrikGade #PhilipBarch #KristianAmbjørn #DanskeBank #Moneylaundering #Money #laundering #Equities #Trending #investment #Loan #Boxen #JyskeBankBoxen #JyskeBankbil #bankbil #banking #supercar #Sportscar Gratis Lån, Huslån, Billån, Kviklån, Huslejetilskud, Varmetilskud, Skattekort, Skandaler, værste bank, Skandale banker, Hvidvaskning, Rigsret, Korruption, Bestikkelse, Svig, Falsk, Ond tro, Vildledning, Rådgivning, Gratis reklamer, ATP pension, PFA Pension, Superlån. :-) Sportscar Event, Superbilerne kører igen, Ferrari F8 Tributo, Ford GT Jason Watts mørke Ferrari F8 Tributo for Jyske bank. Jyske Billån til Abarth, Alfa, Romeo, Aston Martin, Audi, Bowler, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Corvette, Dodge, Excalibur, Ferrari, Fiat, Fisker, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Jaguar, Isuzu, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, McLaren, Mercedes-Benz, MG Motor, Mini, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Peugeot, Opel, Polestar, Porsche, Ram, Renault, Rolls-Royce, Saab, Smart, Skoda, Seat, SsangYong Motor, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Når banken udsætter dig for bedrageri, så vil du opdage at den danske stat og regering dækker over denne svindel.

Pandoras æske er lukket op Danmark står overfor en skandale af uset omfang er fremlagt myndighederne.

Forsmag på YouTube-video Nationalbanken og folketinget ved alle at Jyske Bank koncernen har lavet Dokumentfalsk og Bedrageri.

:-) Searchword #JyskeBank #Lån #Bank #AndersDam #Jyske #Handelsbanken #MetteFrederiksen #Regering #Huslån #Bankrådgivning #Aktier #Invest #Stork #Bitcoin #Finanskrise #svig #Fraud #dokumentfalsk #False #Svig #Politi #police #PET #FBI #gangchrime #Gang #NicolaiHansen #CasperDam #CasperDamOlsen #JeanettKofoed #AnetteKirkeby #BirgittBuchThuesen #MUG #MortenUlrikGade #PhilipBarch #KristianAmbjørn #DanskeBank #Moneylaundering #Money #laundering #Equities #Trending #investment #Loan #Boxen #JyskeBankBoxen #JyskeBankbil #bankbil #banking #supercar #Sportscar Gratis Lån, Huslån, Billån, Kviklån, Huslejetilskud, Varmetilskud, Skattekort, Skandaler, værste bank, Skandale banker, Hvidvaskning, Rigsret, Korruption, Bestikkelse, Svig, Falsk, Ond tro, Vildledning, Rådgivning, Gratis reklamer, ATP pension, PFA Pension, Superlån. :-) Sportscar Event, Superbilerne kører igen, Ferrari F8 Tributo, Ford GT Jason Watts mørke Ferrari F8 Tributo for Jyske bank. Jyske Billån til Abarth, Alfa, Romeo, Aston Martin, Audi, Bowler, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Corvette, Dodge, Excalibur, Ferrari, Fiat, Fisker, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Jaguar, Isuzu, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, McLaren, Mercedes-Benz, MG Motor, Mini, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Peugeot, Opel, Polestar, Porsche, Ram, Renault, Rolls-Royce, Saab, Smart, Skoda, Seat, SsangYong Motor, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Jyske bank danmarks nok mest kriminelle bank.

Nationalbanken og folketinget ved alle at Jyske Bank koncernen har lavet Dokumentfalsk og Bedrageri.

Forsmag på YouTube-video Jyske Banks Løgnagtige Lund Elmer Sandager siger til e korrupte Lundgrens, det er strafbar handling.

:-) Searchword #JyskeBank #Lån #Bank #AndersDam #Jyske #Handelsbanken #MetteFrederiksen #Regering #Huslån #Bankrådgivning #Aktier #Invest #Stork #Bitcoin #Finanskrise #svig #Fraud #dokumentfalsk #False #Svig #Politi #police #PET #FBI #gangchrime #Gang #NicolaiHansen #CasperDam #CasperDamOlsen #JeanettKofoed #AnetteKirkeby #BirgittBuchThuesen #MUG #MortenUlrikGade #PhilipBarch #KristianAmbjørn #DanskeBank #Moneylaundering #Money #laundering #Equities #Trending #investment #Loan #Boxen #JyskeBankBoxen #JyskeBankbil #bankbil #banking #supercar #Sportscar Gratis Lån, Huslån, Billån, Kviklån, Huslejetilskud, Varmetilskud, Skattekort, Skandaler, værste bank, Skandale banker, Hvidvaskning, Rigsret, Korruption, Bestikkelse, Svig, Falsk, Ond tro, Vildledning, Rådgivning, Gratis reklamer, ATP pension, PFA Pension, Superlån. :-) Sportscar Event, Superbilerne kører igen, Ferrari F8 Tributo, Ford GT Jason Watts mørke Ferrari F8 Tributo for Jyske bank. Jyske Billån til Abarth, Alfa, Romeo, Aston Martin, Audi, Bowler, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Corvette, Dodge, Excalibur, Ferrari, Fiat, Fisker, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Jaguar, Isuzu, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, McLaren, Mercedes-Benz, MG Motor, Mini, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Peugeot, Opel, Polestar, Porsche, Ram, Renault, Rolls-Royce, Saab, Smart, Skoda, Seat, SsangYong Motor, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Jyske bank får masser af gratis reklame ved at udsætte kunder for million svindel.

Jyske Banks Løgnagtige Lund Elmer Sandager siger til e korrupte Lundgrens, det er strafbar handling.

Forsmag på YouTube-video Jyske Bank har et stort problem, efter banken valgte at udsætte kunde for bondefangeri og blev taget.

:-) Searchword #JyskeBank #Lån #Bank #AndersDam #Jyske #Handelsbanken #MetteFrederiksen #Regering #Huslån #Bankrådgivning #Aktier #Invest #Stork #Bitcoin #Finanskrise #svig #Fraud #dokumentfalsk #False #Svig #Politi #police #PET #FBI #gangchrime #Gang #NicolaiHansen #CasperDam #CasperDamOlsen #JeanettKofoed #AnetteKirkeby #BirgittBuchThuesen #MUG #MortenUlrikGade #PhilipBarch #KristianAmbjørn #DanskeBank #Moneylaundering #Money #laundering #Equities #Trending #investment #Loan #Boxen #JyskeBankBoxen #JyskeBankbil #bankbil #banking #supercar #Sportscar Gratis Lån, Huslån, Billån, Kviklån, Huslejetilskud, Varmetilskud, Skattekort, Skandaler, værste bank, Skandale banker, Hvidvaskning, Rigsret, Korruption, Bestikkelse, Svig, Falsk, Ond tro, Vildledning, Rådgivning, Gratis reklamer, ATP pension, PFA Pension, Superlån. :-) Sportscar Event, Superbilerne kører igen, Ferrari F8 Tributo, Ford GT Jason Watts mørke Ferrari F8 Tributo for Jyske bank. Jyske Billån til Abarth, Alfa, Romeo, Aston Martin, Audi, Bowler, Bentley, BMW, Bugatti, Buick, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Corvette, Dodge, Excalibur, Ferrari, Fiat, Fisker, Ford, GMC, Honda, Hyundai, Jaguar, Isuzu, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Lancia, Land Rover, Lexus, Lotus, Maserati, Mazda, McLaren, Mercedes-Benz, MG Motor, Mini, Mitsubishi, Morgan, Nissan, Peugeot, Opel, Polestar, Porsche, Ram, Renault, Rolls-Royce, Saab, Smart, Skoda, Seat, SsangYong Motor, Subaru, Suzuki, Tesla, Toyota, Volkswagen, Volvo.

Sur på Jyske Bank, ja når banken laver svindel så som dokumentfalsk

Jyske Bank har et stort problem, efter banken valgte at udsætte kunde for bondefangeri og blev taget.

Forsmag på YouTube-video Statsminister Mette Frederiksen dækker over Jyske Banks organiseret bedrageri mod bankens kunder.