04-05-2021. I dag 4 maj er det 1 år siden jeg første gang fik fremlagt nogle af mine påstande mod Jyske Bank A/S for brug af dokumentet falsk og bedrageri altså svig og falsk.

Mail til Jyske Bank 4 maj 2021. Kl 12.14

Til
Kristian Ambjørn Buus-Nielsen • kbn@les.dk
direktion@jyskebank.dk
Morten Ulrik Gade • MUG@jyskebank.dk
CC
Tina Agergaard • AGERGAARD@jyskebank.dk
Dan Terkildsen Lundgren Advokater • DAT@lundgrens.dk
finanstilsynet@ftnet.dk
fm@fm.dk
jm@jm.dk
kf@nationalbanken.dk
MKI@lundgrens.dk
Philip Baruch • pb@les.dk

Jeg ønsker mit private pantebrev tilbage, hvis Jyske Bank nægter at udlevere min ejendom, uden at afkræve min underskrift på en tilføjet sætning, for at ville skade min retsstilling, med hvad Jyske Bank har lavet med pantebrevet, så venligst skriv klart at Jyske Bank nægter at udlevere mit orginiale private pantebrev, kun mod en modtager kvittering med tekst modtagelse af / returnering af det Pantebrev som Carsten Storbjerg i år 2006 stillede til sikkerhed for et privat lån i Jyske Bank A/S

“Se også mail som efterfølgende er sendt til banken 4 maj  kl 14.16 den er indsat nederst.”


Jyske bank kendt som Den Grønne slagter har ikke vegetar burger, :-) Lundgrens advokater DAN Terkildsen til bestyrelsen og partnerer. / Her finder du alle de dygtige advokater og de elever der oplæres til at bliver som Dan Terkildsen, der af Emil Hald Vendelbo Winstrøm betegnes som en Vorherre. Find Lundgrens advokater her. A ALBERTE DAM LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS ALLENTOFT IT SUPPORTER ANDERS BOJEN KROGH SUPPORTER ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATPARTNER ANNA FJORDSIDE ADVOKAT ANNE HANSEN-NORD ADVOKATDIRECTOR ANNE LYSEMOSE ADVOKAT ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TR

3 maj. Forløbet er disse 2 Jyske Bank biler klar til at blive sat foran, en af Jyske Bank afdelingerne, det handler lige nu om kampen for at få tilbage hvad retmæssigt er kundens private ejendom, men som Jyske Bank og Lund Elmer Sandager nægter at udlevere.

Delt på Facebook 4 maj. med video. SE LINK.

 

Dette er et opkald til Jyske Bank om at give mig mit private pantebrev tilbage.

🗣️

4 maj 2021. i dag er det 1 år siden min svig og falsk sag mod Jyske Bank A/S blev fremlagt for retten.

⚖️

Og her kommer der så Vanhjemmel, og igen overtrædelse af Tinglysnings loven og overtrædelse af fuldmagtsloven.

⚖️

 

Husk nu det er bare for sjovt.

Men der er brug for at nogle stopper Jyske Banks kontinuerlige kriminelle aktiviteter, uanset at myndighederne måtte have godkendt at Jyske Bank A/S gerne må lave dokumentetfalsk og bedrageri imod bankens kunder.

Får jeg ikke mit orginiale pantebrev tilbage, vil jeg afholde en demonstration foran vinduerne på Jyske Bank A/S med sodavand og chokolade.

⚖️

Du kan dele videoer, ved at kopiere link som herunder direkte fra YouTube.

Jeg er også gået YouTube, og dette er første helt officielle video, måske dårlig, men hvis der er nogle derude, som mener at de vil kunne gøre budskaber, om Jyske Banks forbrydelser mere klare, så kontakt mig gerne på tlf +4522227713
📞
Denne her video er uploadet til ære for CEO Anders Christian Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus, Peter Schleidt, der sammen stå bag Jyske Banks svig forbrydelser.

🥳
😂

4 maj 2021.

Hej alle drenge og piger i Jyske Bank og Lund Elmer Sandager.

Og iøvrigt til de mange medarbejdere og medvirkende som har hjulpet Jyske Bank koncernen, ved dokumentetfalsk at bedrage eller at have bistået Jyske Banks fortsatte Kriminelle aktiviteter.

🕯️🐘Mod 🐜✍️som skriver det bedste han kan for at nå ind og komme i kontakt og dialog med Jyske Banks øverste ansvarlige ledelse.

🥳

I dag er det 1 år siden, det lykkedes mig at få en hæderlig advokat til at fremlægge en større svig og falsk sagen mod Jyske Bank koncernen.

Se indsat links

Read all the rules of procedure submitted to the court after 4 May 2020. here on the link.

🤔 23-12-2020. Processkrift 4.

🤔 04-05-2020. Processkrift 3.

🤔 27-10-2019. Foreløbig Processkrift 3.

☺️

Men det er jo ikke derfor jeg skriver idag, i skal bare bare aflevere det private pantebrev på 3.000.000 DKK

Er det svært at forstå.

Jeg vil have mit pantebrev som Jyske Bank koncernen ved fuldmagtsmisbrug altså uden retlige beføjelser har slettet, hvilket var direkte imod min instruks, med henvisning til mail 12 januar og 15 februar 2021.

 

Se klagen, og de tidligere mails.

🤔

At Jyske Bank dermed har overtrådt Tinglysnings lovens paragraf 11, og dermed lavet vanhjemmel, ved brug af den af Tinglysnings rettens givet adgang til Jyske Bank som godkendt anmelder.

INDSAT LINK TIL BEVISER.

Der er en ting, men at Jyske Bank koncernen er så feje, at man forsøger at narre mig til at underskrive en modtager kvittering, med en tilføjet sætning der skulle skade min retsstilling, det er godt nok lavt.

Men i kunne jo kaste håndklædet i ringen, og droppe jeres ulovligheder, og så tale med mig stedet for at jeg skal blive sur.

🥳

Jeg har lavet en lille video til CEO Anders Christian Dam.

Den hedder: giv mig mit Pantebrev tilbage.

Jeg har delt den på min private Facebook og på YouTube samt på www.banknyt.dk

Her på siden BANKNYT er Facebook opslag blevet delt.

LINK BANKNYT 04-05-2021. i dag er det 1 år siden min sag mod Jyske Bank A/S blev fremlagt.

☺️

Link til YouTube.

Har skrevet lidt om sagen, og det er skrevet for at komme i kontakt med jer, da det jo må være pinligt at Jyske Bank koncernen her er taget for gentagne gange at have lavet Dokumentfalsk, Bedrageri, Vildledning, Udnyttelse, Fuldmagtsmisbrug, Mandatsvig osv.

Bedste hilsner og god 4 maj, husk at tænde et lys 🕯️ og sætte det i vinduet.

Her er opslaget som jeg har delt, på Facebook i dag 4 maj 2021.

LINK til Facebook opslag 4 maj 2021.

Husk det er også et humoristiske indslag

Opslag i LINK

Budskabet her er sjovt og enkelt.📢

Anders Dam aflevere så mit private pantebrev tilbage, eller som jeg flere gange har skrevet til samtlige bestyrelses medlemmer, og jeres medvirkende og øvrige ansatte, der har hjulpet til Jyske Banks svigforetninger ikke er blevet stoppet.
✍️
Jeg skrev i mails til bla. Kristian Ambjørn Buus Nielsen, Philip Baruch, Morten Ulrik Gade og CEO Anders Christian Dam

At jeg ville give Jyske Bank A/S mere gratis reklame, og det er hvad der kommer til at ske.
📢
Torsdag den 28 april. holdte der en Jyske Bank bil parkeret lige foran jeres afdeling gammel Kongevej 136. på Frederiksberg.

Stol IKKE på Jyske Bank. Jyske bank kendt som Den Grønne slagter har ikke vegetar burger, :-) Lundgrens advokater DAN Terkildsen til bestyrelsen og partnerer. / Her finder du alle de dygtige advokater og de elever der oplæres til at bliver som Dan Terkildsen, der af Emil Hald Vendelbo Winstrøm betegnes som en Vorherre. Find Lundgrens advokater her. A ALBERTE DAM LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS ALLENTOFT IT SUPPORTER ANDERS BOJEN KROGH SUPPORTER ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATPARTNER ANNA FJORDSIDE ADVOKAT ANNE HANSEN-NORD ADVOKATDIRECTOR ANNE LYSEMOSE ADVOKAT ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDIC

Jyske Bank bilen besøger Bank Boxen på gamle Kongevej, for at gøre medarbejdere opmærksom på at de arbejder for en kriminel organisation.

📢
I mandags 3 maj holdte der en Jyske Bank bil, udenfor jeres jyske bank afdeling Vesterbrogade 9. Vesterbro

JYSKE BANK A/S SKAL LUKKES ELLER UNDER SKÆRPET TILSYN. & DEN SAMLEDE BESTYRELSE I JYSKE BANK AFSÆTTES. Så slemt står det til i Jyske Bank koncernen. Er du selv blevet udsat for svindel i Jyske Bank A/S, eller står du med en korrupt advokat, som jeg stod med de korupte Lundgrens advokater der af Jyske Bank var blevet bestukket til at tabe min svig og falsk sag mod Jyske Bank. Så vil jeg gerne hjælpe dig gratis, dette ved en gennemgang af din sag, mit telefonnummer er +4522227713 Carsten Storbjerg Hornbæk. Bankens ledelse må være meget sikker på at myndighederne stadig tillader Jyske Bank at lave kriminalitet, og at politiet ikke vil blande sig i bankens svigforetninger, mon ikke det er myndighedernes passivitet der er medvirkende, til at Jyske Bank fortsat laver svig og falsk forbrydelser imod bankens kunder, det er en ganske ulige kamp den lille mand mod den milliard store kriminelle bank organisation.

Ville du være ansat i en virksomhed som Jyske Bank der stå bag Bedrageri ved brugen af dokumentetfalsk.
Vil du gerne hjælpe en bank hvor ledelsen, sammen i forening står bag Jyske Banks svindel blev fortsat, som her ved hjælp af Lund Elmer Sandager advokater samt Lundgrens advokater.
Så er Jyske Bank koncernen stedet for dig, der ikke vil overholde lovgivningen.

🤣
En sjov reklame for den dybt kriminelle Jyske bank A/S, men hvad forklare Jyske Bank deres kunder.
🚓
Hvis Jyske Bank A/S ikke mener at lave dokumentetfalsk og bedrageri, som en af Jyske Banks bagmænd Philip Baruch 1 febuar 2019. skrev til Dan Terkildsen Lundgrens advokater.
⚖️
Så er Jyske Bank i gennem flere år, blevet opfordret til at anlægge en injurier sag mod kunden, som Anders Christian Dam nægter at tale med.
🗣️
Når Anders Dam og Jyske Banks ansatte ikke vil komme til mig, så må jeg jo komme til Jyske Bank, siger Carsten Storbjerg med et smil, for det er da sjovt, at en bank der laver dokument falsk ikke tør mødes, men vælger at gemme sig bag deres magtfulde venner.
🐜🐘
Måske Jyske Bank mener de som den store kæmpe Bank i det danske samfund, bare kan træde på de små kunder, og på den måde vise at Jyske Bank koncernen foragter den danske lovgivning.
🏦

Læs mere på BANKNYT dk
⚖️
Jyske Bank er en bank der bruger dokumentetfalsk, bedrageri, udnyttelse, fuldmagtsmisbrug, ond tro ja selv bestikkelse for at tjene penge til de kriminelle bagmænd, og deres advokater samt aktionærerne.
⚠️
Bankens bestyrelse er ligeglade med hvad der kommer frem, så reklamerne 😵 så som dem på Jyske Bank bilerne, er bande lederen Anders Dam, og de øvrige medvirkende til bankens økonomiske svindel ligeglade med.
🙈🙉🙊
Men morsomt er det da, at der findes 1. Der tager kampen op mod Danmarks måske største kriminelle organisation, hvor bande lederen hedder Anders Christian Dam.
🤛
Om ledelsen sørger for at Jyske Banks kundeservice, er klar på telefonen 89898989 med en forklaring, på hvorfor Jyske Bank ikke vil tale med kunden, der siden 2016. har fremlagt utallige beviser for, at Jyske Bank er stærkt kriminelle, og farlig for samfundet, eller måske at Jyske Bank er samfunds skadelig, er de mange involverede medarbejdere i Jyske Bank A/S bedøvende ligeglad med.
🗡️
I Jyske Bank koncernen holder man sammen, hvilket viser at der er tale om en kriminel organisation.
📞
Når Jyske Bank bilerne parkeres ude foran vinduerne på Jyske Bank A/S, ser medarbejdere ud på bilerne, og ringer videre til juridisk afdeling i Silkeborg for at få hjælp, men der er intet at stille op mod disse kørende reklamer, da man gerne må skrive sandheden.

Og på Jyske Bank bilerne kan du læse sandheden, dette kaldes ytringsfrihed, og er beskrevet i grundloven.
⚠️
⚠️
Det er da også mærkeligt at den samlede Jyske Bank koncern, og de advokater som her Lund Elmer Sandager advokater, der for Jyske Bank A/S gentagende gange har løjet overfor domstolen, ved at fremlægge falske manipuleret oplysninger, for at skuffe i retsforhold, og dermed også hjælper Jyske Bank A/S med at udføre og fortsætte Kriminelle og strafbare handlinger.
⚠️
⚠️
Det er også mærkeligt at heller ikke de korupte Lundgrens advokater, der også er blevet betalt eller bestukket af Jyske Bank koncernen, til ikke at fremlægge nogle af den tidligere klients svig og falsk påstande mod den bedrageriske danske bank Jyske Bank A/S
⚠️
🤔
Myndighederne vil ikke straffe danske Kriminelle danske banker, hvorfor Jyske Bank A/S i mindst min sag nægter at efterkomme lovens bestemmelser.
🗣️
🤝
Kære Anders Christian Dam

Skal vi ikke mødes og snakke sammen, istedet for at du tænker 🙈🙉🙊 og vil skide på mig.

Jeg giver dig mulighed for at ringe til mig, og aftale et møde, inden det her vokser yderligere.
☀️
Vil du Anders Christian Dam stadig ikke tale med mig, og aflevere mit private pantebrev tilbage, som Jyske Bank uretmæssigt har taget som gidsel, så ring da til advokaten der i forvejen fører en svig og falsk sag mod Jyske Bank A/S
📞
Jyske Bank i har mulighed for at komme i dialog, hvis Jyske Bank koncernen stadig nægter dialog, og fortsætter med at, mod loven tilbageholde mit private pantebrev, for at afkræve min underskrift på Jyske Banks handlinger, jamen så fortsætter vi kampagnen.
🐜
Nok er jeg lille.
🐘
Og Jyske Bank store.
👁️
Men i ved udemærket alle sammen at jeg kun har fremlagt sandheden, også på hjemmesiden BANKNYT dk
🤭
Uanset at der også kører en lille bedrageri sag mod Jyske Bank, som myndighederne og de poliktiske partier kender til, men ikke vil blande sig i, sikkert da flere kommuner og kommunale institutioner benytter sig af Jyske Bank som bank.

Så bør Jyske Bank ganske enkelt handle redelig, og det uanset en dom i sagen BS-402/2015-VIB

KÆRE ALLE ANSATTE I JYSKE BANK
Og særligt dig Anders Dam

Ring til mig på +4522227713
Og lad os mødes, hvis der bare er tale om en lille fejl eller misforståelse, så lad os da få det rettet, ganske som Morten Ulrik Gade 17 november 2015 skrev.

 

Vedtægter § 1 Stk. 1: Bankens navn er Jyske Bank A/S. Stk. 4: Bankens formål er som bank og som moderselskab at drive bankvirksomhed efter lovgivningen Stk. 5: Banken drives i overensstemmelse med redelig forretningsskik, god bankpraksis og bankens værdier og holdninger :-) :-) Lidt søge ord. #Justitsministeriet #Finansministeriet #Statsministeriet JYSKE BANK BLEV OPDAGET / TAGET I AT LAVE #MANDATSVIG #BEDRAGERI #DOKUMENTFALSK #UDNYTTELSE #SVIG #FALSK / #Bank #AnderChristianDam #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #JyskeBank #ATP #PFA #MortenUlrikGade #PhilipBaruch #LES #Boxen Jyske Bank Boxen #KristianAmbjørnBuus-Nielsen #LundElmerSandager #Nykredit #MetteEgholmNielsen #Loan #Fraud #CasperDamOlsen #NicolaiHansen #JeanettKofoed-Hansen #AnetteKirkeby #SørenWoergaaed #BirgitBushThuesen #Gangcrimes #Crimes #Koncernledelse #jyskebank #Koncernbestyrelsen #SvenBuhrkall #KurtBligaardPedersen #RinaAsmussen #PhilipBaruch #JensABorup #KeldNorup #ChristinaLykkeMunk #HaggaiKunisc

Dialog fremmer forståelsen, men det vil Ledelsen i Jyske Bank ikke være med til, da banken efter dette brev blev taget for groft bedrageri.

 

Et møde for at der ikke skulle være nogle misforståelser.

For har Jyske Bank koncernen ret til at nægte, at udlevere mit orginiale private pantebrev, som jeg skriver jeg gerne vil kvitter på en enkelt modtager kvittering på, uden Indsat nogle tekster.
🤔
Jeg skylder intet i Jyske Bank
Der har ikke været en gyldig salgsfuldmagt
Der har ikke været nogle andre fuldmagter
Siden 15 februar 2021.
😊
Og selvfølgelig et smil på læberne, over denne her sjove sag om Jyske Banks troværdighed over for samfundet.
☺️

Og til dig som griner over mig, du har intet forstået og er ikke klar over hvor alvorlig denne her sag er, sagen viser at Jyske Bank koncernen vil bedrage de af bankens kunder som de kan, og du må selv kæmpe imod, da myndighederne ikke vil blande sig i danske bankers kriminalitet.
🤔
🏦
Se eks. Hvad vil myndighederne gøre mod Danske Bank og deres sager, jeg gætter på at i Danmark er der tale om en forestilling.

Danske Bank eller de ansvarlige vil aldrig blive stillet til ansvar, da sagen er for stor, og tilsyneladende skadelig for Danmarks omdømme.
💵
Det handler om penge og mange penge når danske banker overtræder loven.
🤣

Nu er jeg jo bare en lille brik, som den kriminelle Jyske bank har gjort alt for at bedrage, og ved bestikkelse forsøgt at skuffe i retsforhold

Jyske Bank, Lund Elmer Sandager advokater og Lundgrens advokater

Hvis jeg har taget fejl, så ring til mig og hjælp mig i stedet med at rette op.

😊☺️

Med venlig hilsen
Carsten Storbjerg Skaarup
Søvej 5
3100 Hornbæk

+4522227713

Should Jysk Bank A/S be closed, due to the bank's completely deliberate million fraudulent businesses. Join the main hearing, 15. 16 and 23 November 2021. Viborg court. Banking news. About the Danish bank Jyske Bank, which has been taken for use of forgery and fraud, our former Lundgren lawyers who was hired to present the case to the court, was subsequently bought by Jyske bank to damage our case, and withhold our claim in court.

Denne her tekst har alle medarbejdere i Jyske Bank Vesterbrogade 9. Hele dagen 3 maj 2021. Kunne læse, fra deres vinduer.
Hvis i har nogle spørgsmål, eller ikke kan forstå at i Jyske Bank koncernen laver flere medarbejdere kriminalitet, hvilket støttes af bestyrelsen.
At der er skrive og stavefej, gør vel ikke at i ik kan forstå at jeg beskylder Jyske Bank koncernen, ved flere ansatte, for sammen i forening, at stå bag økonomisk kriminalitet.
Hvis i mener i er udsat for bagvaskelse, så undre det mig i ikke gør noget, men laver de 3 aber og derefter strudsen som stikker hovedet i jorden.


Du kan dele videoer, ved at kopiere link som herunder direkte fra YouTube.

YouTube video 1. 3 maj 2021. Jyske Bank laver overtrædelse af Tinglysnings lovens paragraf 11.

 


YouTube video 2. 3 maj 2021. Jyske Bank laver overtrædelse af Tinglysnings lovens paragraf 11.

 


( Rettet formuleringer og fejl.)

4 maj  kl 14.16

Hej Jysk bank

Og CEO Anders Christian Dam

I skal naturligvis bare spørge hvis der er noget af det som er delt på BANKNYT. hvis i ikke kan forstå det.

Jeres interesse for min dagbog gør mig virkelig glad, men jeg vil hellere i dialog, frem for Jyske Banks konstant opslag, hvad leder i efter som i ikke vil tale med mig om, jeg vil jo gerne hjælpe Jyske Bank.

Jeg kan da også give en frokost hvis i tør mødes med mig.

☺️

Jeg har et godt sted jeg kan foreslå.

✍️

PS Når man er ordblind, kan skrive og stavefej ikke undgås, men håber da stadig i kan grine over mine små og  latterlige oplag, om Jyske Banks Kriminelle aktiviteter.

Hvis man overtræder straffelovs bestemmelser, er man Kriminel.

⚖️

Er i uenig eller er det faktum ?.

Det er også delt på www.banknyt.dk

😁

Jeg er utrolig glad for at Jyske Bank koncernen bruger så meget tid på at følge med på Banknyt, det er jeg meget glad for, men jeg ville nu hellere tale med jer.

Siden 13 oktober 2016 til 4 maj 2021.

Har Jyske Bank A/S

Ialt 240 gange har været inde og besøge min dagbog, men i skulle hellere opføre jer som en redelig Bank, og tale med mig.

I kan se jeres trafik her, hvis i selv har glemt hvor glade Jyske Bank A/S er for at besøge min private dagbog www.banknyt.dk

“Har valgt ikke at dele dette i dagbogen.”

Kun en eneste gang, har Jyske Bank skrevet om det jeg skriver, og deler i dagbogen, hvilket var 1 febuar 2019.

Jeres tidligere bestyrelses medlem Philip Baruch skrev at jeg begik strafbare handlinger ved at skrive, at Jyske Bank laver kriminalitet, noget Jyske Bank koncernen i forening iøvrigt er fortsat med.

Så da Philip Baruch skrev til Dan Terkildsen fra Lundgrens advokater som allerede lå i ske med Jyske Bank A/S

Blev jeg så bange, da brevet af 1 febuar 2019. Som kom til mit kendskab 23 oktober 2019. Uhha jeg rigtig rystede.

🤣

Var det virkelig straffelovs overtrædelser, at fremlægge og fortælle hvordan Jyske Bank koncernen beskæftiger sig med retsmisbrug, dokumentetfalsk, bedrageri, udnyttelse, fuldmagtsmisbrug bestikkelse og om bankens svigforetninger og være i Ond Tro.

🥳

Jeg blev så bange, for at have gjort noget forkert, hvilket jeg da også gentagende har bet Jyske Banks bestyrelse, og i sadelshed bagmændene CEO Anders Christian Dam om at hjælpe mig med at rette op, altså hvis jeg begik strafbare handlinger.

😵

Men Jyske Bank ville ikke svare eller forklare hvad der skulle være straffelovs overtrædelser.

 

Jeg er ved at lade op til kamp, som jeg da helst undgå hvis der bare er tale misforståelser, og krig med en stor kriminel organisation er ikke mit ønske.

Men skal det være, så er det jeres valg, jeg har været klar længe, men stod jo med de korupte advokater som Jyske Bank koncernen betalte, for at mine anbringer mod Jyske Bank ikke måtte fremlægges for domstolen.

HUSK DE SOM HAR DÆKKET OVER JYSKE BANKS FORTSATTE SVINDEL MOD STORBJERG ERHVERV I ER SKYLDIGE I VI STADIG UDSÆTTES FOR BEDRAGERI DA I NÆGTEDE AT STANDSE EN ÅBENLYS FORBRYDELSE TAK FOR DET HÅBER I SOVER GODT OM NATTEN / At politiet ignorer politilovens Kap. 2. Paragraf 2. Stk. 3. Syntes åbenlyst være for at dække over Danmarks anden største bank jyske bank, ikke må efterforskes for bedrageri ER DETTE FÆLLES FOR ALLE BANKER ? Men nu nærmer vi os retslokalet og kan der få retten til at sætte jysk bank på plads, nu ledelsen ikke selv magter den opgave / Husk vi retter gerne fejl hvis noget er forkert Anders Dam ved godt at nummeret er 22227713 Så er bande lederen Anders Dam eller andre uenige med noget Så bare kom Anders nummeret er 0045 22227713 / / Jyske Bank Boxen præsentere duellen mellem jyske bank og deres bedraget kunde, hvis jyske bank tør mødes i Boxen Jyske Bank BOXEN navnet på Danmarks nye nationale arena i Herning. MCH Messecenter Herning Jyske Bank har indgået en navnesponsor aftale for multiarenaen,

3 maj 2021.
En lille demonstration mod Jyske Banks forbrydelser.
Og så vil jeg gerne have mit private pantebrev tilbage, efter Jyske Bank mod instruks har overtrådt Tinglysnings lovens paragraf 11.

 

Jeg syntes vi skulle snakke sammen, og at Jyske Bank koncernen sørger for at jeg kan afhente mit private pantebrev inde på Vesterbrogade 9.

Meget fra banknyt er også delt på siderne.

www.tyv.dk

www.forbryder.dk

www.ny-bank.dk

Også videre, hvilket er sket kontinuerligt siden 2016.

Men spørg gerne, jeg skriver at jeg gerne køre til Silkeborg og tager en eventuel gennemgang med Anders Dam

I skal have al den hjælp i kan få, og jeg prøver faktisk at hjælpe Jyske Bank, til at se om der ikke grundlæggende, er et råddent fundament i Jyske Bank som skal hugges op og udskiftes.

21-04-2021. Jyske Bank Vesterbrogade 9.
Stemningsbilleder af Jyske Bank som er en kriminel organisation, der står bag million bedrageri og bruger af dokumentet falsk, har brugt af bestikkelse af Lundgrens advokater for at disse ikke måtte fremlægde brugen af svig og falsk.
Jyske Bank har brugt udnyttelse, af et bestående afhængighedsforhold for at Jyske Bank skulle få en uberettiget vinding, der bliver et afgørende formuetab for kunden.
Aktionærer er ligeglade med hvad Jyske Bank koncernen laver, bare der er penge.

 

Tak nu med mig

Så jeg ikke misforstår noget, det kaldes også for dialog.

Og husk det er min private humoristiske tilgang til at fremlægge Jyske Banks forbrydelser, som er med til at gøre denne her lille sag mod Jyske Bank koncernen, mere morsom.

😁

Mvh

Carsten Storbjerg Skaarup

Søvej 5

3100 Hornbæk

+4522227713

Se citeret tekst.

Neden under denne mail er mail ovenover 4 maj kl.12.14