10-07-2022. til hjælp for reddit. opslag her er en lille forklaring.

Kunne ikke indsætte så meget tekst i Reddit. derfor har jeg lagt mit opslag her under.

Det kræver en del at sætte sig ind i denne her sag, og det kan ikke gøres på hverken 5 minutter eller 5 timer.

 

Men jeg forsøge her at dele et par bilag, fra www.banknyt.dk og måske et par af jer som læser med, og læser det som står på bilen, kan forstå den dybere mening, for det her handler om korruption i danmark. Jeg ligger en kopi på banknyt der er en dagbog, der kan læses af alle.

Når jeg skriver, at flere ansatte fra Jyske bank sammen i forening står bag bedrageri mod bankens kunde, så er det skærpende rent strafferetligt, hvilket myndighederne ikke vil efterforske, da staten selv handler med Jyske Bank, og bliver medvirkende til at bankerne i danmark ikke vile bliver retsforfulgt, når de overtræder loven, og nej det ikke taget ud af den blå luft, det ved Jyske bank også, derfor tør ingen ikke sige noget.

 

Du vil aldrig få sandheden i Jyske Bank, som lever godt af at snyde og bedrage os kunder, men prøv alligevel at spørge dem, HUSK optag samtalen og del den gerne med mig på banknyt@gmail.com

 

Hvis nogen gjorde hvad Jyske bank laver, så sad de fængsel.

Jeg fortæller her i denne video fra 27 sep. 2021. uden for Jyske Bank Vesterbrogade nr. 9. kort om det kammerateri, som er problem for for retssikkerheden i Danmark, og jeg opfordre samtidig Jyske Bank at de kan fører en retssag og injuriesag mod mig personligt

https://youtu.be/y7Rx6BtfIsw

Som i kan hører i videoen, så opfordre jeg Jyske Bank til dialog, men der er ikke nogle der tør svare eller tale med mig.

 

Jeg har 9 juli 2022. delt denne her mail med pressen og koncernleder gruppen, Juridisk samt direktionen i Jyske Bank, mail er på engelsk, og jeg bare er en lille håndværker, som ovenikøbet er ordblind, og derfor ikke er så god til at formulerer mig, hvilket jeg her får kritik for, så må i undskylde men jeg gør mit bedste, og ingen har gjort som mig før, hvilket i sig selv er god historie, men til dato har ikke en eneste avis skrevet et komma om problemet, derfor er mailen her på engelsk, for at andre lande som handler med danmark, kan læse med

http://banknyt.dk/09-07-2022-a-single-dane-carsten-storbjerg-has-gone-to-war-against-corruption-in-denmark-but-carsten-asks-for-your-help-as-camaraderie-in-denmark-has-so-much-power-that-danish-law-and-order-is/

 

Teksten på bilerne er vel tydelige nok, jeg skriver at Jyske Bank har lavet bedrageri, dokumentfalsk med mere, hvis det ikke er sandt, er der en af jer der kan give en god forklaring på at Jyske Bank ikke tør lave en politianmeldelse for Bagvaskelse, strafferammen er op til 2 år.

 

Der står også på Jyskebank bilen, at Lundgrens advokater var ansat til at fremlægge jyske banks brug af Svig og falsk for domstolen.

Svig er strafferetligt bedrageri / bondefangeri & Falsk er strafferetlig dokumentfalsk, for at gøre det kort.

Når en bank som Jyske Bank laver organiseret bedrageri, så er det et samfunds problem da banken kan lave bedrageri mod hvem de vil, danske banker må ikke udsættes for efterforskning og strafforfølgning, dette er politisk besluttet, af samme grund vil ingen andre banker i danmark være i risiko for strafforfølgning, eksempelvis Danske Bank der står bag verdenshistoriens største hvidvasningks sag, på 1.500.000.000.000 dkk.

 

Jeg ansætter Lundgrens til at føre en sag mod Jyske Bank, sagen har flere forhold af svig.

http://banknyt.dk/wp-content/uploads/2020/07/Bilag-2.-30-01-2018.-kl.-14.38.-Skriver-til-Lundgrens-og-beder-Dan-terkildsen-at-indtr%C3%A6de-i-en-sag-om-flere-forhold-af-SVIG..pdf

 

Lundgrens lader sig kort tid bagefter ansætte af Jyske Bank, og modarbejder mig som klient, vil ikke udlever processkrifter og skjuler retsbøger for mig, Lundgrens skjuler også at de, efter ansættelse, fået en million opgave fra Jyske Bank, hvilket jeg opdager 21 september 2019.

http://banknyt.dk/wp-content/uploads/2020/07/Bilag-12.-21-06-2018.-s.1-til-5.-Lundgrens-oplyser-p%C3%A5-deres-hjemmeside-har-givet-Jyske-Bank-r%C3%A5dgivning-i-en-trecifret-million-handel.pdf

 

Jeg fyrer Lundgrens da jeg opdager disse er korrupte.

 

Jeg har desuden efterforsket Jyske Bank for flere kriminelle handlinger, politianmeldelse er her.

23-03-2016. s 1 til 8. Politianmeldelse Jyske Bank for Dokumentfalsk, bedrageri.

http://banknyt.dk/wp-content/uploads/2020/07/Bilag-169.-23-03-2016.-s-1-til-8.-Politianm%C3%A6ldelse-Jyske-Bank-for-Dokumentfalsk-bedrageri.-R%C3%B8dstenen-overdraget-til-Lundgrens-..pdf
http://banknyt.dk/wp-content/uploads/2020/07/Bilag-170.-23-03-2016.-s.1-til-15.-i-politi-anm%C3%A6ldelse-af-Jyske-bank.-kopi-til-R%C3%B8dstenden-der-sender-sagen-til-Lundgrens..pdf

Politiet nægter at tale med anmeldelser, og vil ikke efterforske Jyske Bank.

 

Jeg finder en advokat som er hæderlig, og får nu efter 4 års kamp, fremlagt mine påstande.

Processkrift 3. 4. og processkrift 5. indeholder det som Jyske Bank har lavet, skrevet af adokaten.

http://banknyt.dk/wp-content/uploads/2020/07/Bilag-204.-processkrift-III-Carsten-mod-Jyske-Bank-for-brug-af-svigagtig-optr%C3%A6den-og-dokumentfalsk.-Word.pdf
http://banknyt.dk/wp-content/uploads/2020/12/Processkrift-4.-ER-FREMLAGT-RETTEN-23-12-2020.-i-sagen-BS-402-2015-VIB.pdf
http://banknyt.dk/wp-content/uploads/2021/10/2021.10.14-processkrift-V.pdf

 

Jeg har hentet bilen hjem, da der kommer nye reklamer på, og der vil være henvisning til en konkurrence med præmier på op til 45.000 dkk. og i kan også være med, der er 9 premierer af 5.000 dkk.

Kort går konkurrencen bare ud på at modbevise det jeg skriver om Jyske Bank,

eks. Jeg siger Jyske Bank LYVER.

Hvis du kan modbevise, min dokumentation for at Jyske Bank lyver, så er de første 5.000 kroner hjemme.

 

Jyske Bank skrev mens jeg var alvorlig syg feb. 2009. at jeg havde lånt 4.328.000 dkk

http://banknyt.dk/wp-content/uploads/2021/08/Screenshot_20210814-150132.png

Jyske bank skriver i 2012. at nu er lånet blevet ændret “omlagt”

http://banknyt.dk/wp-content/uploads/2021/08/Screenshot_20210814-150111.png

Men Jeg har ikke lånt de påstået 4.328.000 dkk som Jyske hæver renter af, Jyske bank nægter at dokumentere at jeg har lånt disse penge, og omlagt lånet, så det ender med at jeg stævner Nykredit som ellers ikke ville levere skyts imod Jyske Bank, og i oktober 2016, får jeg oplyst at der har aldrig været noget lån på 4.328.000 dkk som Jyske Bank bank nu har hævet et par millioner for i rente.

http://banknyt.dk/wp-content/uploads/2021/08/Screenshot_20210814-150037.png

 

Jyske Bank kæmper alene i den igangværende retssag, for at beholde de penge Jyske Bank har taget ved bedrageri / bondefangeri, deres metode er at banken vil have sagen forældet, grundet jeg ikke indenfor de første 3 år. selv opdagede at Jyske Bank løj og bedrog min virksomhed, jeg er ikke part i selve retssagen men jeg skriver om det.

Når Jyske Bank har løjet og lavet dokumentfalsk samt været i ond tro, og holdt mig i en forvildelse, for at jeg skulle tro jeg havde lånt disse 4.328.000 dkk for at Jyske Bank kunne hæve renter af dette beløb, og på den måde lave bedrageri, så afbryder Jyske Banks handlinger forældelsesfristen i rådgivningssager,

 

Jyske Bank har endvidere fremlagt, at det ikke gør nogen forskæld at jeg var alvorlig syg efter en større hjerneblødning i perioden 2009 – 2014, mens Jyske Bank bedrog min virksomhed og kontinuerligt løj at jeg have lånt de 4.328.000 dkk som Jyske Bank har hævet millioner i rente for.

Hvis ikke jeg fortæller om at danmark har et problem med banker som laver kriminalitet, og finanstilsynet dækker over denne strafbar handling, hvem skal så gøre det.

Jeg forklare i min video 17 oktober 2021. igen om Jyske Bank brug af bedrageri, hvis det jeg siger ikke er sandt, kan jeg få op til 2 års fængsel , https://youtu.be/Q3EVYdsIwrQ

Prøv at spørge Jyske Bank hvorfor de ikke anlægger en sag mod mig, hvis banken ikke har lavet bedrageri, dokumentfalsk, vanhjemmel, retsmisbrug og meget mere.

 

Et andet eksempel på at lyve, en kunde spørger til bilen uden for døren, og medarbejderen i Jyske Bank siger, sagen er tabt i byretten og den er tabt i Landsretten.

Bilen er ikke en del af sagen, og jeg er ikke part i den sag, Jyske bank bilen handler om at gøre opmærksom at Jyske Bank LYVER.

Så når en kunde spørger Jyske Bank om det er sandt hvad der står på bilen, så svare Jyske Bank uden om, og siger til kunden sagen er tabt

Og du kan høre i optagelsen, at medarbejderen siger det flere gange.

http://banknyt.dk/wp-content/uploads/2022/06/1655917675395_1655915806421__var_mobile_Containers_Data_Application_4CFF51B6-64EA-4C13-80C6-3572A8A180A1_Documents_jyske-bank-gl.-kongevej.mp3

Jeg har herunder delt et dokument hvor Jyske Banks advokater svare domstolen, de ønsker sagen i Landsretten berammet til 19 og 20 december 2022.

http://banknyt.dk/wp-content/uploads/2022/06/BS-261-2022-VLR.-Mulig-Hovedforhandling-19-og-20-december-2022.-Kristian-Ambjoern-Buus-Nielsen-fra-Jyske-Bank-Lund-Elmer-Sandager-kan-ikke..png

 

Jeg kan kun opfordre til at man spørger mig, hvis man ikke forstår, og bare skriver om forskellige selskaber, kontakt mig gerne gennem www.banknyt.dk hvis i har spørgsmål.

denne sag er omfattende og, korruption det kan jeg ikke vinde over, men så længe jeg skriver sandheden, så kan Jyske Bank kun sige FOR OS ER DET BARE EN JOKE, med henvisning til den delte samtale.

Når bilen kommer tilbage, så gå i stedet ind i Jyske Bank, optag samtalen og så spørg om Jyske Bank kan modbevise at jeg skriver at Jyske Bank laver bedrageri bruger dokumentfalsk med mere.

Jeg foreslår at i stiller spørgsmål til dem i Jyske Bank, og spørger hvorfor banken ikke vil indrømme at Jyske Bank lyver og laver bondefangeri, eller spørger om det som står på bilen måske er forkert, og hvorfor Jyske Bank ikke politianmelder mig, hvis Jyske Bank ikke er en kriminel bankvirksomhed, så giv dem nummeret til politiet 114.

 

Jeg kæmper 1. mand mod en kriminel organisation som støttes af den danske regering, der lige har vedtaget at Statsministeren Mette Frederiksen ikke må udsættes for en undersøgelse

 

Sagen har været i Byretten nov. 2021, hvor byretsdommer Søren Ejdum undlod at citer vidner korrekt, samt har tilføjet sætning der ikke er blevet sagt, dette er optaget, men optagelser fra retten må ikke offentliggøres da dette er ulovligt efter dansk lov.

Når en byretsdommer undlader at citer de videner fra Jyske bank som understøttede min sag, og er disse vidner levet genindkaldt, hvilket Jyske Bank kæmper mod, eftersom Jyske bank jo ikke ved om også landsrets dommerne vil fjerne vidnernes forklaringer, i det omfang de går Jyske bank i mod.

 

For dig der ønsker at sætte dig dybt ind i måden hvorpå Jyske Bank laver bondefangeri, og at det sker ved hjælp af svig, falsk og ved ond tro, for at Jyske Bank nægter at tilbagebetale, men vil have sagen afvist og forældet, da det lykkes Jyske Bank at lyve i over 3. år.

Du kan læse ekstrakten her, den er på 1.600 sider. og kan ikke fortælles kort.

http://banknyt.dk/wp-content/uploads/2022/06/EKSTRAKT-BS-402-2015-VIB.pdf

 

Jyske Bank bilen skal blot formidle kendskabet til at Jyske Bank er kriminelle, og hvis der er nogle TV kanaler der tør tage problemet op, ja så er jeg klar.

 

Håber det her giver bedre mening, hvorfor mine Jyske Bank biler vil findes på gaden lige så længe det behøves, for at få Jyske Bank til at holde op med at lyve over for deres kunder.

 

Venligst

Carsten Storbjerg Skaarup