26-05-2021. Påkrav Jyske Bank A/S om at udlevere kundens private dokument. Og beskylder offentligt Jyske Bank A/S koncernen for at stå bag Bedrageri og Dokumentfalsk.

26-05-2021. Kl. 12.49

Påkrav for udlevering af privat dokument, og offenlig anklager mod jyske Bank A/S for brugen af dokumentetfalsk og bedrageri. Hvis Jyske Bank mener at være udsat for bagvaskelse så kan i jo sætte jeres advokater på sagen.

Indsat her fra YouTube.

Se alle Jyske Banks reklame videoer her.

Til:

Tina Agergaard • AGERGAARD@jyskebank.dk
direktion@jyskebank.dk
Morten Ulrik Gade • MUG@jyskebank.dk
Kristian Ambjørn Buus-Nielsen • kbn@les.dk
Philip Baruch • pb@les.dk
finanstilsynet@ftnet.dk
fm@fm.dk
jm@jm.dk
kf@nationalbanken.dk
folketinget@ft.dk
kmj@atp.dk

CC:

En avis der om nogen har støttet Jyske Bank journalistiks gennem mange år, husk også at se bagsiden af Banken.

silkeborg@midtjyllandsavis.dk

MKI@lundgrens.dk
Dan Terkildsen Lundgren Advokater • DAT@lundgrens.dk

 


Indsat mail link til Jyske Bank A/S 27. og 31. Maj.

Har 27-05-2021. skrevet CC. til de i Lundgrens advokater som skulle hjælpe med svindel sagen mod Jyske Bank, da jeg klager ønsker at vide om jeg selv skal stævne Lundgrens advokat partnerselskab. Sammen i den mail der er til advoknævnet”

📢

Da jeg forhåbentlig set fra Jyske Banks side, er en morsom og humoristisk fyr, der helt tilfældigt fanger Jyske Banks bestyrelse, for at være den ledende part i Jyske Banks åbenlyse forbrydelser, så forsøger jeg stadig at nå ind til ledelsen / bestyrelse ved CEO Anders Christian Dam, da Anders Dam ikke vil tage sit ansvar, trækker Anders Christian Dam Jyske Bank koncernen ned i et sort hul, hvorfor jeg 31-05-2021. skriver til Anders Christian Dam, og anbefaler at Anders Dam sætter sit mandat fri, går af og giver afkald på sin aftrædelsesordning.

Det er Anders Christian Dam der er den uduelige leder for Jyske Bank, og ham der tager skylden og skraldet for Jyske Banks fortsatte forbrydelser.


⚠️

26-05-2021. “Kl. 13.02.”
(Jeg har siden start maj 2019. Orienteret folketinget og myndighederne som JM@ FM@ og FT@ om Jyske Banks Kriminelle aktiviteter, uden at nogen har ønsket at blande sig, mon det hænger sammen med der kammerateri der findes, i Danmark sidder der ca. 3.500 mennesker, der samlet bestemmer, og uanset hvad der står i loven, så har de magtfulde venner sikkert stoppet Politiets indblanding. Tror du denne her side fandtes hvis Jyske Bank A/S ikke stod bag grov økonomisk kriminalitet. ?, Hvilket Jyske Bank kun kan ved indirekte hjælp af de medvirkende og vennerne, der vælger at dække over Jyske Banks åbenlyse Kriminelle/ strafbare handling, ved enkelt at kikker den anden vej, hvor retssikkerheden i Danmark er truet)

Hej Justitsministeriet

Venligst dette er en orientering om hvad der faktisk er udført, hvilket Politiet ikke vil efterforske, som en fra (politiet) sagde.

Hvis politiet ikke vil blande sig, er det politisk besluttet.

Jeg vil bare være sikker på at Justitsministeriet er orienteret, da jeg har en bog der skal skrives, og der må ikke herske tvivl om at det her er et nationalt problem, hvor der dækkes over kriminelle handlinger, foretaget af danske banker, her Jyske Bank A/S.

Mvh Carsten

Offer for bedrageri i Jyske Bank koncernen, ledet af CEO Anders Christian Dam.

💡🙈🙊🙉💡

25 maj. 2021.

Offentlig delt

Jyske Bank og Lund Elmer Sandager advokater, og øvrige som Lundgrens advokater

Kære Tina og Kristian Ambjørn Buus Nielsen.

Og jer andre.

Jeg har prøvet at komme i dialog, men i nægter at indse jeres “Jyske Banks bestyrelse” bør trække sig.

Så hellere kæmpe mod mig ene mand, men i har altså et problem, og jeg stopper ikke min kamp mod bankens uredelige ledelse.

I kan ringe til mig på 22227713 for jeg vil faktisk heller tale med jer, end at skrive her og der.

Husk jeg skriver her helt privat, og i må ikke svare andre end mig, jeg har ikke advokat på denne her lille sag, som skulle kunne klares uden.

Men Jyske Bank A/S behandler jo alle kunder ens, og vil i ikke returnere mit private dokument, og jeg må stævne Jyske Bank for at få det, skal andre vide hvilket kamp jeg har, og hvilket magt Jyske Bank bruger for at bekæmpe deres kunders ret.

Jeg har i sidste uge skrevet til jer i organisationen, at det var et påkrav Jyske Bank koncernen skulle aflevere mit private pantebrev på kr. 3.000.000 tilbage.

Jeg Bekræfter at have fremsat påkrav, og kan Jyske Bank påstår at det ikke fremstod tydeligt, så starter vi påkrav med 10 dages frist dag 25 maj 2021.

Senest 4 juni, dagen før grundlovsdag skal mit dokument være mig i hånde.

Jeg tilbyder stadig at ville hente det på Vesterbrogade 9. Men hvis det betyder så meget for Anders Dam og de andre, så henter jeg det gerne i Helsingør I L Tvedsvej 7. i skal bare at aflevere hvad der er mit.

Jeg skriver det lige igen så det ikke kan misforstås, at udlevere Jyske Bank ikke mit private dokument tilbage, så vil jeg som kunde og privat person, være tvunget til at opsøge en advokat, som jeg vil anmode om at sikker sig, at Jyske Bank udlevere min ejendom tilbage.

Hvis Jyske Bank koncernen mener at have ret til at beholde mit private dokumentet, og derfor nægter at udlevere dokumentet kun mod en aml. modtager kvittering

Jyske Bank A/S i optræder uredeligt, og uden at have retshjelm nægter i at udlevere mit orginiale dokument tilbage, hvis Jyske Bank ikke har overtrådt nogle Love og regler, ved at udslette mit pantebrev hvorfor gør i det så til et så stort problem.?

🤭

Udlevere Jyske Bank A/S ikke mit private dokument uden bøvl.

Vil jeg da være nødsaget til at stævne Jyske Bank koncernen, og denne gang privat.

Jeg vil i den forbindelse bede advokaten til samtids at medtage en anderkendelses søgsmål, på at Jyske Bank har overtrådt Tinglysnings lovens paragraf 11, osv som skrevet.

💡

PS jeg ønsker kun Jyske Bank koncernen det bedste, men med en leder og ledelse der har bistået og stået bag Jyske Banks bedrageri mod bankens egne kunde, så er det op af bakke, men hvad gør det, for jeg har da en god historie, også set fra den humoristiske vinkel, den skal skrives og mit dansk er for dårlig til at jeg selv kan skrive bogen.

Hvis Jyske Banks bestyrelse eller de medvirkende og medarbejdere der er nævnt, i min historie på.

www.banknyt.dk

Ønsker at blive interviewet og svare, så vil jeg sætte pris på at de kontakter mig, da min bog om Jyske Banks forbrydelser og bankens forretnings metoder, også bliver fremlagt fra Jyske Banks side.

Det er derfor vigtigt at hvis Jyske Bank, og deres medarbejdere som har hjulpet Jyske Bank med bedrageri mod virksomheden, der står bag sagen BS-402/2015-VIB

Hvis i er det mindste uenig i noget af det som er skrevet på www.Banknyt.dk så skal i skrive hvad i ikke er enig i, og også begrunde dette, denne her opfordring glæder naturligvis også CEO Anders Christian Dam.

Tilbud til dig, der vil skrive min historie, i som er ansatte og dig som arbejder for den kriminelle organisation, er som alle andre også velkommen til at søge, det job der lige er blevet delt øverst på siden

www.banknyt.dk

Du kan skrive til mig på på Facebook eller sms

Jobbet er slået op flere steder.

🙉🙊🙈

I kan grine over mig lige så meget i vil, i kan sige til jeres øvrige kunder og samarbejdspartnere samt aktionærene, at jeg er bare en tosset kunde, og jeg har ikke ret i noget som helst.

Men lige meget hvad i siger, så har Jyske Bank koncernen lavet organiseret kriminalitet “Bedrageri” Jyske Bank koncernen har også lavet gentagende brug af dokumentet falsk.

Og hvis Jyske Bank koncernen, og deres hjælpere ikke har bestukket Lundgrens advokater, lade os bare sige at Jyske Bank A/S Ledelse ved returkommission har betalt Lundgrens advokater, for at disse advokater skulle undergrave klientens økonomi, og for at Lundgrens advokater skulle skuffe i retsforhold, enkelt ved ikke at fremlægge nogle af klientens påstande og anbringer mod Jyske Bank koncernen, som nu er ved at komme frem, sagsøgers advokat har nu fremlagte de anbringer mod Jyske Bank A/S i Processkrift 3 og 4. Som Jyske Bank koncernen har bestukket Lundgrens advokater til ikke at fremlægge.

Til brug for bogen, så kom med jeres modbeviser.

Bogen omhandler faktiske begivenheder og forhold, hvis i er uenige tilbyder jeg stadig at gennemgå mine beviser sammen med Jyske Bank koncernen.

De bedste hilsner fra mig, jeres ynglings offer 🤭

Med venlig hilsen

Carsten Storbjerg Skaarup

Søvej 5.

3100. Hornbæk

Danmark

Telefon +4522227713

 

Toppen www.banknyt dk er opdateret og indlæg sat ind, men det ved i jo allerede godt.

Opdateret 26-05-2021.

Job offer her er et job tilbud til dig, som er god til skrive, og formidle budskaber.

✍️

Job offers / ghostwriter. – Jobtilbud 3.

Jeg søger en ghostwriter, der kan skrive min historie, om den lille families kamp for overlevelse mod en stor kriminel dansk organisation, om en bank der sammenarbejder og støttes af de danske myndigheder, som er stor kunde i den danske national bank, min fortælling om en bank hvor bagmændene i forening står bag økonomiske kriminalitet, bestrider mange og store bestyrelses poster, både i ind og udland.

Du har i forvejen god erfaring i at interviewe fortælleren, og de øvrige medvirkende fra familien bag danmarks historiens nok største svindelsag målt på antal af forbrydelser / forhold og grovheden, du forstår at integrere bevismateriale i historien, og behersker dansk engelsk til fulde.

Har du en juridisk eller en journalistisk uddannelse er det kun en fordel, du må gerne have finansiel indsigt.

Måske du allerede har skrevet flere bøger, det er en selvfølgelighed du er god i skrift, til at formulere og formidle min fortælling om den danske magt elite, der rækker højt op i samfundet, og som dækker over danske bankers kriminalitet.

Du kan skrive så du fanger og fastholder læseren til den gode historie, det er vigtigt for mig at du skrive på en humoristisk måde, på trods af de meget alvorlige forhold der reelt kan få myndighederne til at lukke danmarks anden største bank.

Hvis du i forvejen er forfatter, og mener, at du er den bedste til at skrive min historie, og kan tilføre, endog lidt mere spænding, som i filmen Enemy of the State, men samtidig fastholde læseren, til de faktiske begivenheder, så skriv til mig.

Du må gerne skrive min historie på engelsk.
Og du må gerne være anonym, eller promovere at du har formået at skrive min sande historie om Danmarks måske største svindel bank Jyske Bank A/S

Her er lidt af historien, jeg går som Danmarks første kunde direkte mod bagmændene bag den kriminelle bank, hvor ingen tidligere har kunne fremlægge beviser for Jyske Banks brug af dokumentet falsk og bedrageri.

Jeg er den første der offenlig opfordre Jyske Bank til at anlægge en injurier sag mod mig for bagvaskelse, hvis Jyske Bank A/S ikke har lavet Dokumentfalsk og bedrageri.

At det ironisk nok var Bankens egen bestyrelse og Lund Elmer Sandager advokater, der ledte mig på sporet af bankens million svindel, understreger kun at de grådige og kriminelle blive ved med at lave Kriminelt, til de på et tidspunkt laver fejl og bliver opdaget.

Denne gang blev Jyske Bank dog taget for bedrageri, historien er også om hvordan Jyske Bank A/S arbejder for at stoppe offentliggørelsen og deres kamp for at skuffe i retsforhold, og bankens arbejdes metoder i øvrigt.

📹

Job offers / Movie Maker. – Jobtilbud 2.

Skal have lavet flere reklame videoer for Jyske Banks mange forbrydelser, hvor de enkelte strafbare forhold fremlægges og dokumenteres.

🖥️

Job offers / homepage. – Jobtilbud 1.

Skal lave en ny hjemmeside om den verserende svindelsag mod Jyske Bank A/S koncernen, den skal være let forståelig, med links og henvisninger til de enkelte af Jyske Banks strafbare forhold / forbrydelser.

📞📲

Hvis du er den m/k jeg søger og som mener det er dig som skal have jobbet, så Kontakt Carsten Storbjerg i en privat besked her.

Eller send en sms på +4522227713 for hurtigt kontakt.

✍️

Læs min egen beretning her.

Kære CEO Anders Christian Dam, denne her side er til for din skyld, for at du skal vide jeg ønsker at tale med dig og ledelsen, at du og bestyrelsen medvirker til Jyske Banks forbrydelser, er til stor skade for Jyske Bank sidste troværdighed.

Når du Anders Dam nægte dialog med mig, om det at Jyske Bank koncernen har udsat mig for million svindel, så skriver jeg her i stedet.

Siden skyldes Jyske Banks rådne fundament og Ledelsen sammen med Bestyrelsen og ikke mindst Anders Christian Dam der ikke evner at overholde lovgivningen for bankdrift.
Når en bank nægter dialog, samtidig med banken bevidst fortsatte med grov økonomisk kriminalitet, hvilket er forsøgt ved dialog at tale med CEO Anders Dam om, må det næste bedste jo være at skrive om det til skræk og advarsel imod Jyske Bank A/S

Da Jyske Bank sagen er yderst alvorlig for Danmark, opfordres i der er ansatte i den kriminelle Jyske Bank A/S eller i de medvirkende advokat virksomheder som Lund Elmer Sandager og Lundgrens advokater, jer som har viden om hvordan Jyske Bank A/S koncernen laver dokument falsk, bedrageri endogså bruger bestikkelse, for at skuffe i retsforhold, I kan stadig kontakte mig her med beviser for Jyske Banks kriminalitet, hvis i vil have lettet jeres hjerte, hvis i støtter eller ønsker at medvirke til Jyske Banks fortsatte forbrydelser i mod bankens kunder, så forhold jer tavse.

🤭

Jyske Bank A/S med bandeleder Andres Christian Dam, er gentagende siden 2016 gennem 5 år. af Carsten Storbjerg Skaarup offenlig blevet beskyldt for at stå bag Bedrageri, hvilket er forgået ved brug af dokumentetfalsk, for at Jyske Bank koncernen kunne udsætte bankens kunde for grov økonomisk kriminalitet.

Har Jyske Bank A/S også udsat dig for bedragei, og lavet dokumentetfalsk. Så giver jeg gratis rådgivning se her 24-04-2020 LINK.

🥳

Siden du her læser er en dagbog, og det forventes ikke at alle kan forstå sagens alvorlighed, en sag der reelt kan lukke Jyske Bank A/S hvis myndighederne så som finanstilsynet hvis formål, er at sørger for at de danske banker overholder lovgivningen, ikke lige valgte at dække over Jyske Bank’s forskellige svig og falsk forbrydelser imod bankens kunder, så som bedrageri og dokumentfalsk, ganske enkelt ved at myndighederne og finanstilsynet vende det blinde øje til, og nægter at blande sig i bankens udførte svig og falsk kriminalitet.

Sagen som kunden bare har forsøgt at gøre Jyske Bank A/S opmærksom på, og forsøgt få et møde med bankens ansvarlige, for at finde ud af om der var tale om en lille fejl eller, at kunde bare har misforstået Jyske Banks forretninger.

Sagen er nu delt ikke kun med tidligere advokater som Rødstenen advokater og Lundgrens advokater, men er også blevet delt flere poliktiske partier, og en tidligere statsminister, folketinget, retsudvalget, politiet, statsadvokaten, finanstilsynet, finansministeren, finansministeriet, justitsministeriet, også aktionærer som eks. ATP er orienteret om Jyske Banks igangværende kriminalitet, senest har national banken fået kopi af link til fremlagt beviser for at Jyske Bank A/S står bag mange svig og falsk forbrydelser, fælles for dem alle sammen er tavsheden, hvilket viser at der ingen hjælp er at hente når danske banker laver organiseret kriminalitet, som her hvor Danmarks anden største bank Jyske Bank A/S laver bedrageri ved brugen af dokumentetfalsk, og også bruger bestikkelse af sagsøgers advokater for at skuffe i retsforhold.

Mit navn er Carsten Storbjerg Skaarup, og jeg indestår for hvad jeg skriver på banknyt.dk er sandt, ellers må Jyske Bank jo svare igen og give til genmæle, i ved udemærket hvem i er oppe imod, og i kommer bare hvis i vil forsøge at modbevise hvad jeg skriver på banknyt.dk

Sagen er kørende og hovedforhandling er 15, 16 og 23 november 2021. du kan læse hvad sagen handler om i disse processkrifter, som Processkrift 3. 4 maj 2020. Og dette Processkrift 4. 23 december 2021. Da disse processkrifter er fremlagt af advokat bør de kunne forstås af de fleste.

Processkrifter som alle er delt her, følges op af et Processkrift 5. med flere beviser for brugen af ond tro, og hvordan Jyske Banks advokater Lund Elmer Sandager, for Jyske Bank A/S fremlægde falske / usande oplysninger overfor domstolen, for at ville skuffe i retsforhold. Jyske Bank bliver igen opfordres til at svare på alle opfordringer i processkrifter 3 og 4.

Sagens øvrige dokumenter er her at finde i LINKET. hvor du også kan læse klagen over Lundgrens “Dan Terkildsen” for når Jyske Bank A/S formentlig ved ledelsen og Anders Christian Dam stod bag, da Jyske Bank A/S bestak Lundgrens advokater, for at Lundgrens advokater “ved partner Dan Terkildsen” skulle sørge for sagsøgers svig og falsk anbringer mod sagsøgte Jyske Bank A/S ikke måtte fremlægges anbringer mod Jyske Bank A/S.

Dermed bruger Jyske Bank koncernen også bestikkelse af kundens advokater for at skuffe i retsforhold.

Jyske Bank A/S er et alvorligt samfundsmæssig problem, og bør lukkes eller sættes under skærpet tilsyn, til der er indsat en hæderlig bestyrelse.

Mens de magtfulde venner, hjælper Jyske Bank med at begå grov økonomisk kriminalitet, som ved at vende det blinde øje til, og dermed indirekte dække over den kriminelle Jyske bank A/S, som politiet formentlig er blevet forbudt at efterforske, kæmper Carsten alene mod Danmarks måske største kriminelle organisation.

Frem til de poliktiske partier på Christiansborg og myndighederne iøvrigt vil gribe ind, har de Danske banker dermed frit spil, til at både at lave men også at fortsætte SVIG kriminalitet, og lave FALSK forbrydelser, som fremlagt her i Jyske Banks mange svig forbrydelser, den manglende efterforskning skyldes sikkert ordre oppe fra.

Flere af Jyske Banks forretnings metoder, er beskrevet som strafbare handlinger i eksempelvisn SVIG i straffelovens kapitel 28. og FALSK i straffelovens kapitel 19.

Jyske Banks svig og falsk forbrydelser som banken og deres advokater ved ledelsen samt CEO Anders Christian Dam kunne have stoppet senest maj 2016, men da Jyske Banks bestyrelse valgte at fortsætte med bedrageri, og også valgte at bestikke “Lundgrens” kundens advokater for at disse skulle tabe sagen mod Jyske Bank A/S, ved at skuffe i retsforhold, tabte banken den sidste anstændighed der måtte have været.

 🚽

En sag om den kriminelle Jyske bank A/S.

Myndighederne lukker Jyske Bank A/S grundet den af bankens organiserede kriminalitet mod bankens kunder, sagen her handler om dokumentetfalsk og bedrageri, hvilket styres af den samlede bestyrelsen med CEO Anders Dam i spidsen, så enkelt ville det kunne skrives, hvis Jyske Bank koncernen skulle overholde lovgivningen, herunder med henvisning til bankens mange overtrædelser af straffelovens bestemmelser.

Jyske Bank har ikke ønsket at benægte brugen af dokumentetfalsk og bedrageri, men i så fald Anders Christian Dam ønsker et personligt møde, for at få fremlagt alle beviserne for Jyske Banks forbrydelser, ring venligst til mig her på telefon +4522227713

Så skal jeg gerne forklare dig, hvorfor du Anders Dam skal sætte dit mandat frit, og din ledelse skal forlade Jyske Bank koncernen i skamme.

Jeg har her skrevet under på at Jyske Bank er Kriminelle og bruger dokumentetfalsk, og Jyske Bank koncernen må gerne bruge dette dokument som bevis, hvis banken ønsker at fører en injurier sag mod mig Carsten Storbjerg Skaarup for bagvaskelse.

Det kræver noget at gå op imod en så stor Kriminel virksomhed som Jyske Bank A/S. Men når det er offerets egen opgave at stoppe den kriminel organisation, som har mange magtfulde venner, der hjælper Jyske Bank A/S med at banken kan fortsætte med at udsætte flere kunder, som mig for svindel, herunder dokumentetfalsk og bedrageri, enkelt ved at vende det blinde øje til, så er det et stort problem for retssikkerheden i samfundet.

Læs her hvad jeg 20-05-2021. skriver til Jyske Bank A/S og deres håndlangere med hensyn til bankens brug af dokumentet falsk og bedrageri, samt kopi af det øverste af Banknyt, med delte link til de små videoer, Jyske Bank reklame film.

Hvor længe vil myndighederne tillade at Jyske Bank A/S koncernen begår deres mange strafbare forhold, som både finanstilsynet og politiet har masser af beviser for, så som dokumentetfalsk, bedrageri, udnyttelse, fuldmagtsmisbrug, bestikkelse, mandatsvig, vildledning, uden at blande sig, der findes nok et kammerateri af uset omfang, der gør at min sag mod Jyske Bank er af særlig betydning for retssikkerheden i Danmark.

Her er mere om de korrupte Lundgrens advokater, klagen 2020-1932.

Min kamp mod den store danske bank i Silkeborg, som nyder godt af deres magtfulde poliktiske venskaber, nægter at lade sig påvirke af beviserne mod banken for organiseret million svindel, hvilket nemt kan læses ud af Processkrifter og klagen af 06-05-2020. over Lundgrens advokater Dan Terkildsen.

🌞

Processkrifter som her i LINKET.

Hej Anders Dam og Jyske Bank, her er en opfordring, jeg beskylder Jyske Bank A/S for at udføre bedrageri og lave dokumentfalsk, hvis i ikke har gjort det, så før en sag imod mig for injurier og bagvaskelse, som i jo truer med 1 febuar 2019. men i har vel styr på jeres papirer, sag søg mig, eller indrøm jeres svig og og falsk.
Og så opfordre jeg til at ejerne / aktionærene i Jyske Bank, sørger for at få fyret de mange involverede medarbejdere der sammen har stået bag Jyske Banks forbrydelser, og også at fyrer de ledere og bestyrelses medlemmerne som har været medvirkende til bankens fortsatte bedrageri, deriblandt Anders Christian Dam.

YouTube video link til deling her.

Se alle Jyske Bank reklamer i videoerne her.