31-05-2021. Mail Opfordring til at Jyske Bank vil tale med mig om det på www.banknyt.dk delte i min historie, som jeg nu søger hjælp til at lægge ned i en bog, og så opfordrer jeg igen til at Jyske Banks bestyrelse sætter deres mandater fri, deriblandt Anders Christian Dam som er øverste ansvarlige for det jeg skriver og deler i dagbogen.

Mail 31-05-2021. til Jyske Bank A/S koncernen ved direktionen CEO Anders Christian Dam

🔥🚽

Overskrift.

Opfordring til at Jyske Bank vil tale med mig om det på www.banknyt.dk delte i min historie, som jeg nu søger hjælp til at lægge ned i en bog, og så opfordrer jeg igen til at Jyske Banks bestyrelse sætter deres mandater fri, deriblandt Anders Christian Dam som er øverste ansvarlige for det jeg skriver og deler i dagbogen.

Mail kl. 14.09 den 31 maj. 2021.

Til :

direktion@jyskebank.dk
Morten Ulrik Gade • MUG@jyskebank.dk
Presse Jura. martin.nielsen@jyskebank.dk
Kristian Ambjørn Buus-Nielsen • kbn@les.dk
Philip Baruch • pb@les.dk

CC :

Tina Agergaard • AGERGAARD@jyskebank.dk
kf@nationalbanken.dk
finanstilsynet@ftnet.dk
Justitsministeriet • jm@jm.dk
fm@fm.dk
MKI@lundgrens.dk
bankdata@bankdata.dk
folketinget@ft.dk

 

31 maj 2021.

Jyske Bank A/S koncernen og medvirkende til bankens bedrageri samt Lund Elmer Sandager advokater.


Indsat ledelses medlemmerne som stå bag Jyske Banks forbrydelser.

 

Kære Anders Christian Dam.

Jeg har som du ved forsøgt at komme i kontakt og dialog med Jyske Bank koncernen, deriblandt dig Anders Dam omkring den verserende, og i øvrigt meget voldsomme sag, med stribevis af beskyldninger mod Danmarks anden største bank, hvor du er den øverste leder, det er dig som bestemmer, og at jeres ansatte åbenbart også griner af jeres kunder, når i kalder mig for en tosset kunde, så er jeg nok ikke så tosset endda.

Det er mig, der har efterforsket og undersøgt, samt har fremlagt at Jyske Bank A/S står bag million bedrageri mod min lille virksomhed, ved brug af dokumentet falsk.

Jeg har skrevet til dig Anders Dam siden maj måned 2016, hvor du personligt bliver gjort opmærksom på, at Jyske Bank A/S med stor sandsynlighed udsætter deres egen kunde for et kæmpe bedrag.

Jeg har skrevet kontinuerligt siden, og gjort det på en morsom og humoristisk måde, og udfordret dig som leder til at mødes med mig, hvilket du har afvist.

I og med min sag mod Jyske Bank koncernen sandsynligvis, kan påvirke tilliden til banken, og skader Jyske Banks omdømme, så bør du som CEO og leder tage din afsked med øjeblikkelig virkning, og give afkald på din aftrædelsesordning.

Den måde du og den øvrige bestyrelse har optrådt på, som at bestikke mine tidligere Lundgrens advokater, skjult som returkommission er ikke værdig for en bank.

Du kan også mødes med mig, og vi kan gennemgå mine beskyldninger mod Jyske Bank A/S, hvis det er mig der tager fejl, så skal jeg naturligvis også være den første der skal give en undskyldning.

Men har jeg ret, er det kun naturligt at du Anders Christian Dam, samt den øvrige bestyrelse i Jyske Bank A/S koncernen sætter jeres mandater fri, hvilket jeg har opfordret bankes bestyrelse til siden 2018.

Jyske Bank koncernen kan jo erkende deres fejl, og finde en hæderlig bestyrelse, for som jeg i en af videoerne siger, fyr dem der står bag Jyske Banks ulovligheder, høj som lav, og så kom videre.

Hvilket du og ledelsen nægter, hvorved sagen naturligvis barer fortsætter.

Sagen handler ikke om dommen, men om jeg har ret i at Jyske Bank A/S står bag organiseret kriminalitet, som jeg skriver det på www.banknyt.dk

🗣️

Som jeg siger til de korrupte Lundgrens advokater i samtalen 18 december 2018.

 

Du kan gen høre samtaler på www.banknyt.dk

Du kan gen høre samtaler på www.banknyt.dk

 


“DET BLIVER KUN VÆRE”

😁Har her Indsat hvad jeg henviser til.😁

Video filmen med opfordringer til at Jyske Bank fyrer dem der står bag Jyske Banks forbrydelser herunder, starter automatisk når du besøger min private dagbog og hjemmesiden.

YouTube video link til deling her.

Mine beskyldninger mod Jyske Bank koncernen for at  lave bedrageri og dokumentfalsk, er gentaget flere gange som overfor Lundgrens advokater ved Mette Marie Nielsen, hør hvordan Mette Marie her sige at jeg overhovedet ikke har noget bevis herfor, mens Jyske Bank koncernen har betalt Lundgrens advokater et ukendt million beløb for ikke at fremlægge mine Svig og Falsk påstande mod den kriminelle Jyske Bank.

Jeg har her delt 4 samtaler med Lundgrens advokater, fra de samlede processkrifter 01-01-2021, som understøtter mine påstande mod Lundgrens advokater som dybt inhabil, i og med Jyske Bank A/S har bestukket Lundgrens advokat partnerselskab, til at hjælpe Jyske Bank koncernen med at skuffe i retsforhold, hvorfor Lundgrens manipulere klienten “mig” mest muligt, for at jeg skulle stole på Lundgrens advokater.

.

Det her er om magten i Danmark, om udnyttelse og bestikkelse på allerhøjeste niveau, vi taler om samfundets spidser, altså de venner som dækker over danske bankers kriminalitet.

😊Mail fortsætter her under.😊


Det bliver kun være, at jeg ikke dengang kunne vide, at Jyske Bank koncernen, allerede tidligere må have bestukket Lundgrens advokater, for at disse ikke måtte fremlægde nogle af klientens anbringer mod Jyske Bank A/S koncernen, dette har jeg klaget over til advoknævnet, da korupte og dirækte inhabile og Iloyale advokater ikke bør have tilladelse til at virke som advokat.

Hvis du Anders Dam ikke står bag Jyske Banks bestikkelse af Lundgrens advokater, kan du så forklare hvorfor 6 ansatte i Lundgrens advokat partnerselskab har modarbejdet min sag mod Jyske Bank A/S koncernen, ikke blev fremlagt af Lundgrens advokater ?.

Jeg har mange spændende spørgsmål til dig og Jyske Banks ansatte, og uanset du vil svare eller ej, så bliver du vidne indkaldt til en af de følgende retsdage 15. 16 og 23 november 2021. Hvor sagen BS-402/2015-VIB hvor hovedforhandlingen er berammet.

Hvis du Anders Christian Dam ønsker dialog, så ved du hvor du kan finde mig.

Men min opfattelse af Jyske Banks forbrydelser mod mig, er at du bør straks, og uden mere pjat tage din afsked, og lade friske kræfter komme til.

Jeg opfordrer samtidig til at Jyske Bank besvare Processkrift 3. og 4. da dette inu ikke er sket.

Hvis du ikke mener at Jyske Bank står bag brugen af dokumentetfalsk, og har lavet vanhjemmel bedrageri, så sæt dine mange venner som dækker over bankens kriminalitet på sagen.

Du kan også kontakte politiet, da de jo i forvejen ikke mener Jyske Bank koncernen gør noget som er strafbart, og de derfor ikke vil blande sig i bankens kriminelle handlinger, som er velbeskrevet i straffelovens bestemmelser.

Og husk at det er ikke mig, der ønsker denne her sag, hvilket jeg gentagne gange også siger i de delte optagelser.

 

Og så gør jeg opmærksom at jeg privat vil stævne Jyske Bank, såfremt banken stadig nægter at udlevere mit orginiale private dokument.

Med venlig hilsen

Den ustoppelig og forhåbentligt også lidt morsomme lille kunde, håber i stadig syntes det her er morsomt.

Lad os nu mødes Anders Dam, så kunne du give en frokost, og i det mindste prøve at se på det jeg skriver til dig.

Men vil du kæmpe for din taburet i Silkeborg, så er det dig som tager det fulde skrald, hvis du skader Jyske Banks omdømme.

Bedste hilsner

Carsten Storbjerg Skaarup

Søvej 5

3100 Hornbæk

Danmark

+4522227713

Kopi af jobopslag 31-05-2021.

De morsomme små videoer fra opslag kan ses i linket til siden der her er delt

http://banknyt.dk/job-offers-read-more-about-the-criminal-danish-banks-and-corrupt-danish-lawyers-here-which-the-politicians-and-the-authorities-know-very-well-but-unfortunately-will-not-do-anything-about-therefo/

JOB OFFERS. / READ MORE ABOUT THE CRIMINAL DANISH BANKS AND CORRUPT DANISH LAWYERS HERE, WHICH THE POLITICIANS AND THE AUTHORITIES KNOW VERY WELL, BUT UNFORTUNATELY WILL NOT DO ANYTHING ABOUT, THEREFORE THE WEAK VICTIM ALONE MUST FIGHT AGAINST THE HIGHLY CRIMINAL ORGANIZATION JYSKE BANK TO STOP THE BANK’S LONG-STANDING FRAUDULENT BUSINESSES.


Her er den vedhæftet side.

Job offers.

If you want to write my story about Denmark’s perhaps largest criminal fraud organization, call or write to me.

Read my own report on Jyske Bank’s fraud here on the page banknyt.dk

✍️

Den blå avis annonce, jobbet er at skrive min historie om Jyske Banks forbrydelser.

🗣️✍️🗣️

Jyske Bank has been repeatedly asked to answer questions SEE LINK 26 maj 2021. and also offered that the participating employees and lawyers who have participated in Jyske Bank’s crimes could be interviewed to present their views on the strong evidence that the Jyske Bank Group is behind the allegations. financial crime, Jyske Bank and their lawyers have not responded to this offer.

29-05-2021. YouTube video 2. link til deling her.

Since I myself write poorly and therefore can not write in writing my true story about Denmark’s perhaps the largest criminal bank, I need help, will you help me, lookup is Google translated.

HUSK DE SOM HAR DÆKKET OVER JYSKE BANKS FORTSATTE SVINDEL MOD STORBJERG ERHVERV I ER SKYLDIGE I VI STADIG UDSÆTTES FOR BEDRAGERI DA I NÆGTEDE AT STANDSE EN ÅBENLYS FORBRYDELSE TAK FOR DET HÅBER I SOVER GODT OM NATTEN / At politiet ignorer politilovens Kap. 2. Paragraf 2. Stk. 3. Syntes åbenlyst være for at dække over Danmarks anden største bank jyske bank, ikke må efterforskes for bedrageri ER DETTE FÆLLES FOR ALLE BANKER ? Men nu nærmer vi os retslokalet og kan der få retten til at sætte jysk bank på plads, nu ledelsen ikke selv magter den opgave / Husk vi retter gerne fejl hvis noget er forkert Anders Dam ved godt at nummeret er 22227713 Så er bande lederen Anders Dam eller andre uenige med noget Så bare kom Anders nummeret er 0045 22227713 / / Jyske Bank Boxen præsentere duellen mellem jyske bank og deres bedraget kunde, hvis jyske bank tør mødes i Boxen Jyske Bank BOXEN navnet på Danmarks nye nationale arena i Herning. MCH Messecenter Herning Jyske Bank har indgået en navnesponsor aftale for multiarenaen,

Job offers jobs i Jyske Bank koncernen, vil du skrive min historie om Danmarks måske største kriminelle organisation.
Læs mere på BANKNYT dk

😁Læs Opslag på Dansk underneden.😁

🗣️

I am looking for a ghostwriter who can write my story, about the small family’s struggle for survival against a large criminal Danish organization, about a bank that cooperates and is supported by the Danish authorities, which is a major customer of the Danish national bank, my story about a bank where the perpetrators are jointly behind financial crime, contests many and large board positions, both at home and abroad.

You already have good experience in interviewing the narrator, and the other contributors from the family behind Denmark’s history’s probably biggest fraud case measured by the number of crimes / circumstances and the seriousness, you know how to integrate evidence in the story, and fully master Danish English.

If you have a legal or journalistic education, it is only an advantage that you are welcome to have financial insight.

Maybe you have already written several books, it is a matter of course you are good at writing, to formulate and convey my story about the Danish power elite, which reaches high up in society, and which covers the crime of Danish banks.

You can write so that you capture and retain the reader for the good story, it is important to me that you write in a humorous way, despite the very serious circumstances that can actually make the authorities close Denmark’s second largest bank

If you’re already a writer, and think you’re the best at writing my story, and can add, even a little more suspense, as in the movie Enemy of the State, but at the same time retain the reader, to the actual events, then write to me.

✍️🎥

Feel free to write my story in English. And you can be anonymous, or promote that you have managed to write my true story about Denmark’s perhaps biggest scam bank Jyske Bank A/S

🗣️

Here is a bit of the story, I go as Denmark’s first customer directly against the perpetrators behind the criminal bank, where no one has previously been able to present evidence of Jyske Bank’s use of the document false and fraud.

I am the first to publicly call on Jyske Bank to sue me for defamation if Jyske Bank A / S has not committed forgery and fraud.

⚖️🏦⚖️

That it was ironically the Bank’s own board of directors by Philip Baruch, partner in Lund Elmer Sandager lawyers, who even led me on the trail of the bank’s million scams, just shows that the greedy and criminal Jyske bank has been in bad faith from day 1, and has tried to hide the truth in order to disappoint in legal matters.

Since Jyske Bank’s Board of Directors deliberately and dishonestly tries to disappoint in legal matters, such as by Board Member Philip Baruch, Lund Elmer Sandager causes lawyers to present untrue and false information to the court, while Jyske Bank continues to expose the bank’s customer to fraud, until they make mistakes and are discovered, but this does not stop the fraud committed by Jyske Bank.

🚔

This time, however, Jyske Bank was caught cheating, this is my story which is true, my story documents how Jyske Bank A / S managers work, partly to continue the bank’s crime, but also to stop and the publication of the bank’s million scams, follow Jyske Bank’s struggle to disappoint in legal matters, and the bank’s fraudulent business practices in general.

It is a pure crime story to be written, and I naturally guarantee that this is true, with regard to Carsten Storbjerg Skaarup, Søvej 5. 3100 Hornbæk. Denmark. +4522227713.

Feel free to contact me on my private Facebook profile here in LINK.

Read more about the criminal Danish banks and corrupt Danish lawyers here, which the politicians and the authorities know very well, but unfortunately will not do anything about, therefore the weak victim alone must fight against the highly criminal organization Jyske Bank to stop the bank’s long-standing fraudulent businesses LINK BANKNYT.dk

FILM ON YOUTUBE.

Jyske bank kendt som Den Grønne slagter har ikke vegetar burger, :-) Lundgrens advokater DAN Terkildsen til bestyrelsen og partnerer. / Her finder du alle de dygtige advokater og de elever der oplæres til at bliver som Dan Terkildsen, der af Emil Hald Vendelbo Winstrøm betegnes som en Vorherre. Find Lundgrens advokater her. A ALBERTE DAM LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS ALLENTOFT IT SUPPORTER ANDERS BOJEN KROGH SUPPORTER ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATPARTNER ANNA FJORDSIDE ADVOKAT ANNE HANSEN-NORD ADVOKATDIRECTOR ANNE LYSEMOSE ADVOKAT ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TR

Stemningsbilleder 2. om det som Jyske Bank A/S udspekulert udsætter deres kunder for.


29-05-2021. YouTube video 1. link til deling her.

✍️🗣️✍️

Jyske Bank er gentagende som her i mailen af 26 maj 2021. blevet opfordret til at svare på spørgsmål, og også tilbudt at de medvirkende medarbejdere og advokater der har medvirket til Jyske Banks forbrydelser, kunne blive interviewet for at få fremlagt deres syn på de stærke beviser for at Jyske Bank koncernen står bag grov økonomisk kriminalitet, Jyske Bank og deres advokater har ikke svaret på dette tilbud.

✍️

Jeg søger en ghostwriter, der kan skrive min historie, om den lille families kamp for overlevelse mod en stor kriminel dansk organisation, om en bank der sammenarbejder og støttes af de danske myndigheder, en bank som er stor kunde i den danske national bank, min fortælling om en bank hvor bagmændene i forening står bag økonomiske kriminalitet, bestrider mange og store bestyrelses poster, både i ind og udland.

Du har i forvejen god erfaring i at interviewe fortælleren, og de øvrige medvirkende fra familien bag danmarks historiens nok største svindelsag målt på antal af forbrydelser / forhold og grovheden, du forstår at integrere bevismateriale i historien, og behersker dansk engelsk til fulde.

Har du en juridisk eller en journalistisk uddannelse er det kun en fordel, du må gerne have finansiel indsigt.

Måske du allerede har skrevet flere bøger, det er en selvfølgelighed du er god i skrift, til at formulere og formidle min fortælling om den danske magt elite, der rækker højt op i samfundet, og som dækker over danske bankers kriminalitet.

Du kan skrive så du fanger og fastholder læseren til den gode historie, det er vigtigt for mig at du skrive på en humoristisk måde, på trods af de meget alvorlige forhold der reelt kan få myndighederne til at lukke danmarks anden største bank.

Hvis du i forvejen er forfatter, og mener, at du er den bedste til at skrive min historie, og kan tilføre, endog lidt mere spænding, som i filmen Enemy of the State, men samtidig fastholde læseren, til de faktiske begivenheder, så skriv til mig.

Du må gerne skrive min historie på engelsk.
Og du må gerne være anonym, eller promovere at du har formået at skrive min sande historie om Danmarks måske største svindel bank Jyske Bank A/S

Her er lidt af historien, jeg går som Danmarks første kunde direkte mod bagmændene bag den kriminelle bank, hvor ingen tidligere har kunne fremlægge beviser for Jyske Banks brug af dokumentet falsk og bedrageri.

Jeg er den første der offentlig opfordre Jyske Bank til at anlægge en injurier sag mod mig for bagvaskelse, hvis Jyske Bank A/S ikke har lavet dokumentfalsk og bedrageri.

At det ironisk nok var Bankens egen bestyrelse ved Philip Baruch, partner i Lund Elmer Sandager advokater, der selv ledte mig på sporet af bankens million svindel, viser blot at den grådige og kriminelle Jyske bank har været i ond tro fra dag 1, og har forsøgt at skjule sandheden for at ville skuffe i retsforhold.

Eftersom Jyske Banks bestyrelse bevidst og uhæderligt forsøger at skuffe i retsforhold, som ved at bestyrelse medlemmet Philip Baruch, får Lund Elmer Sandager advokater, til at fremlægger usande og falske oplysninger overfor domstolen, mens Jyske Bank blive ved med at udsætte bankens kunde for bedrageri, til de laver fejl og bliver opdaget, men dette stoppe ikke den af Jyske Banks udførte svindel.

Denne gang blev Jyske Bank dog taget for bedrageri, dette er min historie som er sandt, min fortælling dokumentere hvordan Jyske Bank A/S ledere arbejder, dels for at fortsætte bankens kriminalitet, men også for at stoppe og offentliggørelsen af bankens million svindel, følg Jyske Banks kamp for at skuffe i retsforhold, og bankens uredelige forretningsmetoder i øvrigt.

Det er en ren krimi der skal skrives, og jeg indestår naturligvis for at dette er sandt, mvh Carsten Storbjerg Skaarup, Søvej 5. 3100 Hornbæk. Danmark. +4522227713.

Du må gerne kontakte mig på min private Facebook profil her i LINKET.

Hvis du er den m/k jeg søger og som mener det er dig som skal have jobbet, så Kontakt Carsten Storbjerg i en privat besked her.

Eller send en sms på +4522227713 for hurtigt kontakt.

🎥

Jobopslag er delt med Jyske Bank 26-05-2021. LÆS DET HER. Opfølgning på Mail 20-05-2021.

Jyske bank kendt som Den Grønne slagter har ikke vegetar burger, :-) Lundgrens advokater DAN Terkildsen til bestyrelsen og partnerer. / Her finder du alle de dygtige advokater og de elever der oplæres til at bliver som Dan Terkildsen, der af Emil Hald Vendelbo Winstrøm betegnes som en Vorherre. Find Lundgrens advokater her. A ALBERTE DAM LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS ALLENTOFT IT SUPPORTER ANDERS BOJEN KROGH SUPPORTER ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATPARTNER ANNA FJORDSIDE ADVOKAT ANNE HANSEN-NORD ADVOKATDIRECTOR ANNE LYSEMOSE ADVOKAT ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TR

Stemningsbilleder 1. om det som Jyske Bank A/S udspekulert udsætter deres kunder for.

Er du blevet udsat for svindel eller bedragei af en kriminel dansk bank, og har opdaget at hverken politiet anklagemyndigheden eller myndighederne iøvrigt vil stoppe danske bankers åbn lyse forbrydelser, og dermed reelt dækker over kriminalitet, som her hvor Jyske Bank A/S ved bestyrelsen og med CEO Anders Dam som står bag organiseret kriminalitet mod bankens kunder som jeg og min lille virksomhed.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at stoppe den kriminel bank, når politiet vel har fået forbud mod at efterforske bankers grove forbrydelser.

Vil du have hjælp Kontakt Carsten Storbjerg i en privat besked her.

Eller send en sms på +4522227713 for hurtigt kontakt.

OG FÅ GRATIS HJÆLP OG RÅDGIVNING OMKRING KRIMINELLE BANKER SOM EKSEMPELVIS I LINKET HER.

Hvis der er nogle i Jyske Bank koncernen eller i Lundgrens advokater måske Lundgrens advokater der vil påstå at Jyske Bank A/S, på ledelses plan ikke står bag million svindel mod bankens egne kunde.

Når jeg siger og skriver at Jyske Bank sammen med Lund Elmer Sandager advokater tillige med Lundgrens ansatte har forsøgt at skuffe i retsforhold, for at dække over Jyske Banks forbrydelser, så som brugen af dokumentetfalsk og bedrageri, så kan i bede mig om et møde omkring beviserne for jeres medvirkende, samt gennemgang af de mange vandtætte beviser for Jeres hjælp, og støtte til at Jyske Bank koncernen har kunne fortsætte med bankens igangværende bedrageri.

Jyske bank kendt som Den Grønne slagter har ikke vegetar burger, :-) Lundgrens advokater DAN Terkildsen til bestyrelsen og partnerer. / Her finder du alle de dygtige advokater og de elever der oplæres til at bliver som Dan Terkildsen, der af Emil Hald Vendelbo Winstrøm betegnes som en Vorherre. Find Lundgrens advokater her. A ALBERTE DAM LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS ALLENTOFT IT SUPPORTER ANDERS BOJEN KROGH SUPPORTER ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATPARTNER ANNA FJORDSIDE ADVOKAT ANNE HANSEN-NORD ADVOKATDIRECTOR ANNE LYSEMOSE ADVOKAT ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TR

Jyske Bank A/S udsætter udspekulert deres kunde for million svindel, ved hjælp af vildledning og brugen af dokumentetfalsk.

I har alle læst og fulgt med på banknyt.dk men i nægter at se kendsgerningerne i øjnene, for at Jyske Bank koncernen er en kriminel organisation som laver vanhjemmel, dokumentetfalsk, ved fuldmagtsmisbrug og udnyttelse laver og fortsætter deres Kriminelle handlinger, så som bedrageri, hvilket både Lundgrens og Lund Elmer Sandager advokater har bistået med, deres arbejde bestod i at fremlægge falske manipuleret oplysninger, og sørger for at sagens anbringer mod Jyske Bank A/S ikke blev fremlagt for domstolen, altsammen for at skuffe i retsforhold.

Jyske bank kendt som Den Grønne slagter har ikke vegetar burger, :-) Lundgrens advokater DAN Terkildsen til bestyrelsen og partnerer. / Her finder du alle de dygtige advokater og de elever der oplæres til at bliver som Dan Terkildsen, der af Emil Hald Vendelbo Winstrøm betegnes som en Vorherre. Find Lundgrens advokater her. A ALBERTE DAM LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS ALLENTOFT IT SUPPORTER ANDERS BOJEN KROGH SUPPORTER ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATPARTNER ANNA FJORDSIDE ADVOKAT ANNE HANSEN-NORD ADVOKATDIRECTOR ANNE LYSEMOSE ADVOKAT ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TR

Stemningsbilleder 3. om det som Jyske Bank A/S udspekulert udsætter deres kunder for.