21-12-2021. December 21, 2021. Then came the judgment in case BS-402/2015-VIB. in the city court, a verdict that was about Danish banks like Jyske Bank committing fraud and forgery and using bribes in their fight to disappoint in legal matters, CEO Anders Christian Dan can now proudly emphasize that Jyskr Bank can commit fraud and no Danish authorities will interfering. The email is in Danish and simply says that Jyske Bank is a socially harmful company that blows on all the rules and regulations.

 

Jyske Bank A/S
Vestergade 8-16
8600 Viborg 
Hej med jer alle sammen i Jyske Bank A/S og jer der står bag jeres svig og falsk forretninger
Kan myndighederne fortsat leve med at staten laver bankforretninger med en dansk bank, der her som Jyske Bank har lavet dokumentfalsk, har lavet svig, har lavet fuldmagt misbrug, har lavet vanhjemmel, har lavet udnyttelse, har lavet bedrageri, Uagtet at det er politisk at danske banker ikke må udsættes for efterforskning og strafforfølgning, når danske banker overtræder straffeloven. 
Kan den danske stat tillade sig at lave banke forretninger med en bank, der som Jyske bank har brugt bestikkelse, uagtet dette er sket under dække af returkommission til Lundgrens advokater, for at disse ikke måtte fremlægge mine “klientens sag mod Jyske Bank”  
Det her er en skandale, hvilket skal frem om ikke andet for at advare andre, om at i danmark tillader staden at danske banker bruger bestikkelse, da det i danmark ikke er ulovligt at bruge bestikkelse mellem private virksomheder, som mellem Lundgrens advokater og Jyske Bank A/S
Men som jeg har skrevet og sagt mange gange, så ønsker jeg fred og dialog, det er Jyske Bank der ønsker krig, og bare rolig det får de også.  
Til jer der skriver 

Afdelingen

Vi er med til at skabe rammerne for, at kollegaerne i afdelingsnettet kan give kunderne god service og rådgivning.

Hæderlig
 • Vi er åbne om vores motiver og handlinger
 • Vi lever op til indgåede aftaler
 • Vi taler åbent om fejl
image.png
4: Bankens formål er som bank og som moderselskab at drive bankvirksomhed samt anden efter lovgivningen tilladt virksomhed, herunder realkreditvirksomhed via Jyske Realkredit A/S.
Stk. 5: Banken drives i overensstemmelse med redelig forretningsskik, god bankpraksis og bankens værdier og holdninger.
Men det passer jo ikke med jeres
handlinger. 

Her til et par af jer, sørg nu for at alle i bestyrelsen og jeres repræsentantskab får en kopi.

På www.banknyt.dk og andre steder hvor jeg skriver om Jyske Banks organiseret bedrageri, 

Vil i som en del af bestyrelsen og repræsentantskabet blive medtaget, uanset i blot bakker op om at Jyske bank skal lave bedrageri og dokumentfalsk da i åbenbart kan slippe af sted med det.

Deler også her CC. med Lundgrens advokater da disse er dem som Jyske Bank bestak til ikke at fremlægge min sag mod Jyske Bank, dette bliver tydeligere i Landsretten.

Jeg skal nok selv finde flere mails til jeres medlemmer i ledelsen og repræsentantskabet samt de bestyrelser i ellers er tilknyttet med, alle skal kende  til at i står bag Jyske Banks ledelser der har bistået med fortsat bedrageri.

direktion@jyskebank.dk,
lillevang@jyskebank.dk,
johnny.christensen@jyskebank.dk,
clm@jyskebank.dk,
beo@cbs-executive.dk,
ala@70151000.dk,
rina.asmussen@gmail.com,
kn@skovadvokater.dk,
nicolai-hansen@jyskebank.dk,
Casper Dam Olsen <Casper-dam@jyskebank.dk>,
jkh@jyskebank.dk,
kirkeby@jyskebank.dk,
Tina Agergaard <AGERGAARD@jyskebank.dk>,
sw@jyskebank.dk,
martin.nielsen@jyskebank.dk,
Morten Ulrik Gade <MUG@jyskebank.dk>,
Kristian Ambjørn Buus-Nielsen <kbn@les.dk>,
Philip Baruch <pb@les.dk>
jthaarup@desmi.com
jah@aet.dk
CC
atv@lundgrens.dk,
ths@lundgrens.dk,
tkr@lundgrens.dk,
shi@lundgrens.dk,
sdr@lundgrens.dk,
pem@lundgrens.dk,
pcc@lundgrens.dk,
pbn@lundgrens.dk,
pmo@lundgrens.dk,
nri@lundgrens.dk,
nwk@lundgrens.dk,
ngh@lundgrens.dk,
nbs@lundgrens.dk,
mg@lundgrens.dk,
mma@lundgrens.dk,
mki@lundgrens.dk,
lkj@lundgrens.dk,
kra@lundgrens.dk,
djur@lundgrens.dk,
Dan Terkildsen Lundgren Advokater <dat@lundgrens.dk>,
csc@lundgrens.dk,
ama@lundgrens.dk,
afw@lundgrens.dk,
reu@ft.dk,
folketinget@ft.dk,
mette.abildgaard@ft.dk,
marlene.ambo-rasmussen@ft.dk,
simon.ammitzboll@ft.dk,
kirsten.normann.andersen@ft.dk,
ida.auken@ft.dk,
liselott.blixt@ft.dk,
anne.sophie.callesen@ft.dk,
henrik.dahl@ft.dk,
uffe.elbaek@ft.dk,
jakob.ellemann-jensen@ft.dk,
stm@stm.dk,
naser.khader@ft.dk,
rosa.lund@ft.dk,
inger.stojberg@ft.dk,
mette.thiesen@ft.dk,
pernille.vermund@ft.dk,
lars.mathiesen@ft.dk,
finanstilsynet@ftnet.dk,
fm@fm.dk,
Justitsministeriet <jm@jm.dk>,
kmj@atp.dk,
kf@nationalbanken.dk,
postkasse@advokatsamfundet.dk,
Postkasse – Klagesagsafdelingen <klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk>,
bankdata@bankdata.dk,
SAK@ankl.dk,
pet@politi.dk

Tillykke til Jyske Bank ledelsen Anders Dam og Lund Elmer Sandager Philip Baruch Kristian Bruss-Nielsen med dommen. 

Dommeren i byretten har i dag dømt at Jyske Bank får forældelse og kan beholde hvad Jyske Bank koncernen har stjålet fra mig og min virksomhed, ved hjælp af mindst de ansatte Nicolai Hansen, Jeanett Kofoed-Hansen og Casper Dam Olsen samt en række andre i Jyske Bank A/S 

Der er nogle små fejl i dommen, blandt andet står der en dato 20 september 2018. vedr. henvendelse til  Lundgrens. dette er 20 september 2019.

Derudover mangler der nogle oplysninger på det vidner sagde, men nok om det her er dommen, der viser at Jyske Bank snyder  og bedrager hvor banken kan, og så sigter efter forældelse for at kunne beholde hvad Jyske bank ved tyveri eller bedrageri har stjålet, da det lykkes at skjule sandheden.

Her finder du og i ekstrakten på de 1.303 sider. i sagen BS:402/2015-VIB

Og her PDS. kopi af byrettens dom 21-12-2021. kl. 11.00

Har vi det ikke sjovt mig som den lille mod den stor krimminelle virksomhed, der lever af at snyde og bedrage deres kunder.

Vi kæmper 2 forskellige kampe.

Jyske Bank kæmper ved deres ansatte for at snyde og bedrage deres kunder, og så kæmper Jyske bank for at lyve og skjule at Jyske Bank er en løgnagtig bank, der laver dokumentfalsk og bedrageri, hvilket Jyske bank har gjort til bankens forretning.

I kæmper for at få jeres sager forældet, når det endelig lykkes at opdage Jyske Bank er en kriminel bank virksomhed.

 

Da min kamp mod Jyske Bank handler ikke om en dom, hvilket jeg gentagende har skrevet på www.banknyt.dk og som jeg har delt med jyske banks bestyrelse og jeres repantantskab.

Jeg Kæmper for at oplyse om Jyske banks forretnings metoder, hvilket i alle sammen er en del af, hvorfor jeg skriver om jer og jeres medvirken til bedrageri.

Som i ved med henvisning til min mail her (21-12-2021.) kl. 11 laver jeg et nyt reklamefremstød for at advare mod Jyske Bank og deres ansatte.

Dette indebære nye bilreklamer, nye hjemmesider hvori ordet JyskeBank bliver indeholdt i domænet.

Jeg vil gerne her forespørge, om Jyske Bank har noget mod at jeg på mine nye bil reklamer, vil anvende mærker der tydeliggøre at det er Jyske Bank jeg laver negativ reklame mod.

Jeg ville helst bruge jeres logo fra Jyske Banks hjemmeside, men hvis ikke syntes om min ide, så vil jeg naturligvis selv tage mine billeder af Jyske banks facader, og bruge mine egne billeder.

Alle der er tidligre er nævnt på www.banknyt.dk eller en anden af de hjemesider som Casper Dan Olsen forsøgte at tage fra mig.

Så som Nicolai Hansen, Jeanett Kofoed-Hansen og Casper Dam Olsen, Søren Woergaard, Anette Kirkebye, Anders Dam, Philip Baruch, Kristian Ambjørn Buus Nielsen, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus, Peter Schleidt, Birgit Bush Thuesen og mange flere, vil fortsat være inddraget i min fortælling om den organiserede kriminalitet som Jyske Bank, og Jyske Banks bestyrelse og ansatte i forening står bag.

Når jeg skriver at

Jyske bank driver landsskadelig virksomhed, der går ud på at snyde og bedrage deres kunder, for derefter at skjule dette i håb om at få det skjult længe nok, i håbet om at Jyske banks bandemedlemmer kan få, den af Jyske bank udførte svindel forældet.

Hvis i har nogle kommentar så kom frisk, hvis i eller tør at svare mig, her hvor vi rykker op på næste trin.

Så har min side www.banknyt.dk og de nye sider der kommer intet med dommen at gøre, jeg har allerede skrevet den ender med stor sandsynlighed i EU domstolen, og vil ikke påvirke mine reklamer om at Jyske Bank har lavet bedrageri, hvilket er sket og udført af Nicolai Hansen, Jeanett Kofoed-Hansen og Casper Dam Olsen samt med hjælp af Anette Kirkeby og Søren Woergaard.

 

Jeg har skrevet og sagt at en dom ikke ændre ved det Jyske Bank har lavet.

PS der er et par skrive fejl i dommen og der er nogle mangler der ikke er medtaget, men den tager vi i Landsretten, og derefter i EU domstolen.

Herunder finder kopi af www.banknyt.dk uden billeder og video men nederst er indsat vedhæftet nogle billeder i frit kan bruge

Tillykke min kamp mod Jyske Bank handler ikke om en dom, hvilket jeg gentagende har skrevet på www.banknyt.dk og som jeg har delt med jyske banks bestyrelse og jeres repantantskab. Jeg Kæmper for at oplyse om Jyske banks forretnings metoder, hvilket i alle sammen er en del af, hvorfor jeg skriver om jer og jeres medvirken til Jyske banks bedrageri som er udført i forening.

FAKTUM ER.

Det er ubestridt at Jyske Bank A/S gentagende har fremlagt falske oplysninger i retsforhold.

Det er ubestridt at Jyske Bank A/S har betalt Lundgrens advokater bestikkelse / returkommission for at skuffe i retsforhold.

Det er ubestridt at Jyske Bank A/S gentagende har løjet overfor kunde.

Det er ubestridt at Jyske Bank A/S har lavet fuldmagts misbrug.

Det er ubestridt at Jyske Bank A/S har lavet dokument falsk.

Det er ubestridt at Jyske Bank A/S har lavet mandat svig.

Det er ubestridt at Jyske Bank A/S har lavet vanhjemmel.

Det er ubestridt at Jyske Bank A/S har lavet bedrageri.

MEN HVIS JYSKE BANK VIL BENÆGTE DETTE, SOM I HAR LAVET SÅ KOMMER I BARE.
http://banknyt.dk/dommen-i-byretten-i-sagen-bs-402-2015-vib-21-12-2021-jyske-banks-bedrageri-mod-kunde-bliver-ved-dom-doemt-foraeldet-da-kunde-ikke-i-tide-opdagede-at-jyske-bank-og-bankens-ansatte-udsatte-kunde-for/

Denmark is a corrupt country.

Which the authorities and also members of the court board help to cover, but if the Danish authorities do not agree, then I would like to review my evidence with you.

You all know me, since at least since May 2018 I have shared my evidence with you all, and that with clear evidence, that the Danish bank Jyske Bank has committed a string of criminal offenses.

I have shared my evidence with you, that Jyske Bank has committed forgery, fraud, been in bad faith, used bribes by my former Lundgren’s lawyers, that these lawyrs should disappoint in legal matters.

I have shared with all the Danish authorities, such as the police, and the chief of police in Copenhagen, but no one at all, has dared to meet with me.

There is also not a single one who has the courage to answer some of the many emails I have written to you all, I have asked if the law also applies to the Danish banks, no one will answer.

 

You have all to date, chosen to try to ingure me, but you must know that I will not stop.

This is not about a verdict in my case, as it will probably be presented fore the European Court of Justice, this case is more about the Danes’ legal security when they are exposed to organized fraud by the largest Danish companies, will the authorities then help the weak victim, or will the authorities help the criminal Danish company.

Jyske Bank has committed several criminal offenses, and will clearly not comply with Danish laws and regulations, as the authorities are closely linked to Jyke Bank, and therefore cover the bank, Jyske Bank will not comply with the law.

And again, if Jyske Bank, led by CEO Anders Dam, has not committed a crime, ie committed what is described in the criminal law as criminal acts, then file a defamation case, and sue me for defamation if you dare, you have seen my evidence.

Is it more important for the Danish authorities to cover up Jyske Bank’s criminal acts, one that secures the Danes a society where the law applies to everyone, including Jyske Bank.

You are all welcome to come after me if you dare, or see and have Jyske Bank cleaned up and then put Jyske Bank under stricter supervision until an honorable board has been found that can live up to the Danish Financial Supervisory Authority’s rules.

 

My mail sent 19-12-2021. at 14.47. why are none of the recipients who dare to talk to me, Jyske Bank can probably just be put under stricter supervision, I thought you should act on the information you have received about Jyske bank’s use of exploitation, fraud, forgery and bribery.

 

As this case also involves at least Supreme Court judge Kurt Rasmussen, and indicates that even Danish judges will cover up, the criminal acts that Danish banks are behind, for which there is also bribery to disappoint in legal matters.


Then your friends, or combs if you will, who are involved in the fraud and false i Denmark, I write about here on the page www.BANKNYT.DK


I will write to all of you, you who are employees, of the involved law firms, ie where one of your colleagues has helped to cover up 
the organized crime in denmark, and the fact that the corrupt Lundgren’s lawyers were bribed by Jyske Bank A/S, not to present any of my allegations against Jyske Bank.


I would also like to send you all, the same information about what in the opinion of the Bar Council is not a violation of good legal practice, and you will be informed which of the colleagues has been involved in this decision.


A decision and decision that has precedent effect, which is why I believe it is my duty to share this decision with you, “you.” as the Bar Council by Supreme Court Judge Kurt Rasmussen and the Bar Association’s chairman Martin Lavesen, will not themselves share this decision 2020-1932. which to that extent shifts the interpretation of what is not a violation of good legal practice.


I promise that in time I will share this complaint and excuse with all lawyers, including the other members of the lawyer board and their colleagues Complaint of 05-06-2020. and who is well-founded and documented, but as a lawyer mentioned by rejection of all 27 matters on 30-06-2021. has set a precedent effect for other complaints with the same complaint conditions. 

 

This case must be shared with the partners that the Danish authorities, and banks usually work with,to inform other countries, that in Denmark there is corruption and bribery that intends to cover the Danish banks that repeatedly violate the penal code and where the authorities will not stop the obvious crime, like here where CEO Anders Christian Dam is one of the culprits.

 


Read here the rules of legal ethics, as Lundgren’s lawyers interpret them, along with lawyers from, the Bar Council, and the Bar Association as 

Kromann Reumert’s lawyers, DLA Piper lawyers, Hjorten lawyers and Lund Elmer Sandager lawyers.

 

19-12-2021. Read here the latest news in the case of perhaps Denmark’s biggest scandal, where Jyske Bank bribed Lundgren’s lawyers, which lawyers in Hjorten, kromannreumert, and dlapiper, together with the authorities have chosen to cover.

 

Pandora’s box is now open, so you can learn more about the Danish bank Jyske bank’s business methods, which include fraud, forgery, exploitation, misdemeanor and bribery, here you can read the email 18-12-2021. to Lundgrens as the corrupt, and Jyske Bank as the one that uses bribes.

 

Read here the rules of legal ethics, which they are followed by Kromann Reumert’s lawyers, DLA Piper lawyers, Hjorten lawyers, and which the Bar Council interprets what is not a violation of good legal practice.

 

Vi du medvirke til et samfund, hvor korruption og kammerateri blandt Danmarks mægtigste, ikke styrer hvem der ikke må efterforskes og retsforfølges når de overtræder straffeloven.

Jeg tænker her på koncernen Jyske Bank A/S som jeg gentagende gange, har opfordret til at fører en injurier sag mod mig Carsten Storbjerg Skaarup. for bagvaskelse, hvis Jyske Bank ikke vil erkende brugen af dokumentfalsk og bedrageri.

 

Her under er lidt af de foreløbige delte videoer, som Jyske Banks ledelse og repræsentantskabet, ved alt om, men ledelsen er bange for kunden og tør ikke svare.

SE HER I DISSE VIDEOER NOGLE AF MINE UTALLIGE OPFORDRINGER.

Og svar på hvorfor ledelsen eller andre, ikke tør svare igen.

Er sandheden ilde hørt.

 

ANDERS CHRISTIAN DAM.

JEG UDFORDER DIG.

 

MEN DU ER VEL FOR FEJ OG BANGE, TIL AT TAGE HANSKEN OP.

Læs min mail 17-12-2021. her til Jyske Bank og deres direktion, med mange flere.

Krigen mod Jyske Banks kriminelle bagmænd som Anders Dam er kun lige begyndt.

 

Hvis du tror det er for sjovt, jeg siden november 2015 har kørt med reklamer.

Billeder og videoer er ikke medtaget her, dem skal i se på www.banknyt.dk

I dag 2021. ser bilerne således ud, og disse skal advare mod Jyske Bank, og sagen er blevet langt mere alvorlig, og blevet til et samfunds problem, for når ingen politikere vil skride ind over for danske krimier banker, altså banker der som Jyske Bank gentagende overtræder mange love og regler, så er det et problem der er blevet en dansk skandale

Jeg skal her efter dommen den 21 december 2021, have bakket en hel bil ind i grøn folie, og med hvid tekst, påført billeder.

Jyske Bank A/S benytter dokumentfalsk, svig, udnyttelse samt bestikkelse i bankens forretningsmetoder.

Myndighederne gør alt for at dække over, dette ved at ignorer alle henvendelse, omhandlende Jyske Banks straffelovs overtrædelser.

Statens institutioner og myndigheder ved alt om, men har valgt at ignorer ved enkelt at stikke hoved i jorden, og lade de danske banker fortsætte med at overtræde straffelovens bestemmelser, da det er politisk at folketinget og staten holder hånden over de kriminelle danske banker.

Se alle videoer her på BANKNYT og link til YouTube videoer der frit kan deles her i LINKET.

Her er min YOUTUBE KANAL.

 

Hvem tør stille spørgsmålstegn ved mine delte oplysninger.

Som at Lundgrens er korrupte.

Hvem tør mødes med mig, og tage en offentlig debat om Jyske Banks mange strafbare lov overtrædelser.

I ved alle at jeg har dokumentation for alt jeg siger og skriver, er det derfor ingen tør svare mig, eller for den sags skyld sige mig imod.

Er det i orden at Nationalbanken, Kommuner og statslige institutioner der alle kender til Jyske Banks mange ulovligheder, bruger og sammenarbejder med banker der som Jyske Bank A/S har lavet dokumentfalsk og bedrageri.

Her kan du 21 december 2021, læse mine mails til Jyske Banks bestyrelse og Jyske Banks repræsentantskab. Med links til de selskaber der har valgt bestyrelses medlemmer, der også står står bag den af Jyske Bank A/S udførte og fortsatte svindel, jeg har skrevet at Jyske Banks bestyrelse og medlemmer af repræsentantskabet, som deles her.

LINK MAIL: TIL JYSKE BANKS LEDELSE & REPRÆNTANTSKABET.

 

Hvis nogle af jer i Jyske Bank, Lund Elmer Sandager eller Lundgrens ønsker at medvirke i de næste videoer, så er i velkommen, i kan kontakte mig på +4522227713. for en aftale, venligst Carsten Storbjerg.

 

fundamentet i Jyske Bank, troværdighed, hæderlig, ærlig, loyal, loyalitet, kundeservice i Jyske Bank. / Lær jyskebank at kende Hvem dækker over Jyske Banks fortatte svigforretninger. Bribery at the top of the Danish business seems to have been politically approved. Following Jyske Bank's fraud case. Lundgren's lawyer partner company paid several million Danish kroner, moreover, the same Lundgren's lawyers who would not bring a case against the Danish bank Jyske Bank for fraud. Which Lundgren's lawyer partner company regrettably forgot to submit to the court. That it happened according to Jyske Bank's management, certainly by CEO Anders Dam who is directly contributing to Jyske Bank's continued crimes. When Jyske Bank then chose to give the large law firm Lundgren's lawyers a huge order. It became very clear that the overall board of directors of Jyske Bank continues to expose the customer to very serious fraud transactions. And that Jyske Bank's board of directors is still behind millions of scams and now probably also corruption. All to disappoint in legal matters, and to serve the shareholders in the Danish B

Jyske Bank taget for million svindel.
Jyske Banken der har lavet dokumentfalsk og svig, kæmper for at få dommeren til at få de mange kriminelle forhold gjort forældet, for Ikke at skulle tilbage betale, hvad Jyske Bank uretmæssigt har taget fra mig.

 

Hvilket alt sammen er kendt og delt med de danske myndigheder, folketinget, retsudvalget, statsministeriet, justitsministeriet, finansministeriet, finanstilsynet, nationalbanken, statsadvokaten, politiet, domstolsstyrelsen, advokatsamfundet ingen af dem har dog regeret på beviserne, og da myndighederne og advokatnævnet ikke vil stoppe de danske korrupte advokater som Lundgrens og bankers brug af dokumentfalsk, svig forretninger, udnyttelse, bestikkelse, så vil min kamp fortsætte for et samfund uden korruption og kammerateri.

Se den tidligre 24-11-2021 forside www.banknyt.dk her.

Tidligere forside velkommen er EN DEL ER PÅ ENGELSK 17-08-2021. flyttet hertil LINK.

Der findes mange links til relevante opslag, som du finder på FORSIDE 17/8-2021FORSIDE 9/12 2020FORSIDE 8/7 2020FORSIDE 14/3-2020.  FORSIDE 22/2-2020FORSIDE 18/5-2018FORSIDE 18/2-2016.

 

Forsiden er blevet udskiftet efter hoved forhandling i byretten, siden rettes løbende frem til hoved forhandling i landsretten.

Her kan du læse om god skik for advokater, som højsteretsdommer Kurt Rasmussen og advokat samfundet fortolker dem.

Denne her hjemmeside BANKNYT.dk omhandler hvordan Jyske Bank A/S sammen med Lund Elmer Sandager advokater, og med hjælp af Lundgrens advokater laver undergravende virksomhed i Danmark, og dermed er direkte medvirkende at skade retssikkerheden, gennem brugen af bestikkelse og korruption, alt sammen for at skuffe i retsforhold.

Når du ikke kan stole på flere af de danske advokater, herunder Lundgrens ansatte hvilket mindst de personer jeg kommer ind på længere nede, har været medvirkende til at hjælpe modparten den sagsøgte Jyske Bank og advokatnævnet som også er bestående af dommere der er ansatte af domstolsstyrelsen, og disse dommere som Kurt Rasmussen vælger også, at dække over de korrupte danske advokater “Lundgrens”, for igen at dække over de banker der laver dokumentfalsk og bedrageri, eller falsk og svig om du vil.

Så ser det slemt ud for retssikkerheden i Danmark, når banker som Jyske Bank A/S står bag organiseret svindel mod bankens kunder, denne her sag handler ikke så meget om dommen, uanset om vi er i Byretten, Landsretten, Højesteretten eller i EU domstolen.

 

Sagen handler ganske enkelt om, at Jyske Bank gentagende har overtrådt straffelovgivningen, samt overtrådt bogføringsloven, tinglysningsloven, har misbrugt en udløbet fuldmagt, i forbindelse med at Jyske Bank også har lavet dokumentfalsk. Og at dette ved

Til brug for støtte og hjælp i sagen, har Banknyt Holding ApS stiftet selskabet “BS-402/2015-VIB. sagen mod Jyske Bank for brugen af Svig og Falsk ApS” for at bistå kunder der bliver udsat for den svindel som Jyske Bank udsætter kunder for.

Er du også udsat for bedrageri eller anden svindel i din bank, så kontakt Carsten Storbjerg her +4522227713

Jeg vil gerne hjælpe andre der er udsat for lignende i deres bank, du kan eventuelt sende en kort mail til mig, ved dette LINK.

 

Den dokumentfalsk som Jyske Bank har lavet, har naturligvis været for at dække over, at Jyske Bank også har lavet fuldmagtsmisbrug, hvilket igen var for at dække over, at Jyske Bank har startet en renteswap på 4.328.000 dkk for at rentebytte et lån på 4.328.000 dkk som aldrig har eksisteret.

Faktum er at Jyske Bank den 30-12-2008. har startet med at rentebytte et lån “altså som blot var et lånetilbud.” på 4.328.000 dkk.

Et tilbud Nicolai Hansen og Jeanett Kofoed Hansen ved jeg har kasseret.

Derudover var tilbuddet udløbet den 20-11-2008 og dermed bortfaldet, hvilket Jyske Bank i brev 06-05-2009 bliver oplyst, men alligevel vælger Jyske Bank ved Nicolai Hansen usandt i februar 2010 at skrive til mig, lånet 4.328.000 var hjemtaget, og som Nicolai Hansen i januar 2012 hjalp Casper Dam Olsen med at skrive i en ny mail, hvori Nikolai Hansen og Casper Dam Olsen skrev, at det bagvedliggende lån 4.328.000. dkk. for swappen “4.328.000 dkk” var blevet omlagt.

 

Første gang Jyske Bank vil udtale sig om dette påstået lån, sker den 16-11-2021. hvor Jyske Banks første vidne Nicolai Hansen i forbindelse med afhøring i retten så siger det er en fejl, og lånet på 4.328.000 dkk er ikke hjemtaget.

På samme måde bekræfter Jyske Banks andet vidne Lars Aaqvist 16-11-2021 at swappen på 4.328.000 dkk var lavet for at rentebytte lånet på de 4.328.000 dkk som Nicolai Hansen, altså kort forinden havde bekræftede ikke fandtes.

 

Den 23-11-2021. hvor Jyske Banks advokat Kristian Ambjørn Buus-Nielsen fra Lund Elmer Sandager, over for dommeren slår fast, at Jyske Bank vil have sagen forældet, da det var lykkedes at holde kunden i en forvildelse, således kunden, altså jeg ikke havde opdaget at Jyske Bank har lavet svig og udnyttelse, samt brugt dokumentfalsk før efter 3 år. og så vil Jyske Bank have retten ord for at Banken kan beholde hvad banken med urette har taget ved brugen af svig og falsk samt at have været i ond tro.

 

Kunder i Jyske Bank fortæller her på siden om Jyske Banks mange lyssky forretningsmetoder, hvor den samlede koncernledelse sammen med CEO Anders Christian Dam i spidsen, står bag det organiseret bedrageri, hvilket er bistået af Lund Elmer Sandager advokater og godt hjulpet af Lundgrens advokater.

 

 

  Historien som her skrives af den ordblinde elektriker, der i Jyske Bank A/S blev offer for grov udnyttelse, efter at være kommet i et afhængighedsforhold med Jyske Bank, for så at blive udsat for den organiseret svindel, som Jyske Banks mange medarbejdere og advokater sammen i forening står bag.

Kunden der i 2009 fik en størrer hjerneblødning, hvilket dog ikke stoppede Jyske Bank i udspekuleret at udsætte kunden for den fortsatte massivt svindel, hvilket blev udført af de mange medarbejder og advokater i Jyske Bank, altså Jyske Bank udfører kriminelle aktiviteter sammen i forening.

Du kan her på BANKNYT læse min oplevelse, om at være kunde i den Jyske Bank, forhold som jeg løbende siden 2016 har skrevet om, og fortsat vil skrive videre på, dette for at advare ikke kun dig, men også National Banken samt den danske stat og de øvrige som sammenarbejder med Jyske Bank, for kan den danske stat og kommuner overhoved tillade sig at lave bankforretninger med kriminelle banker, det er jo spørgsmålet.

Foreløbig har alle de som vil blive nævnt her på siden været passive, og ikke ønsket at blande sig i at den danske stat laver bank forretninger med en uredelig bank, det er 100 % dokumenteret at Jyske Bank har lavet fuldmagtsmisbrug, lavet dokumentfalsk, Jyske Bank har ligeledes betalt Lundgrens advokatfirma bestikkelse, for ikke at fremlægge min sag mod Jyske Bank og skuffe i retsforhold.

Og når sagen skal i landsretten, vil jeg også privat skulle stævne Jyske Bank, denne her gang for at have lavet vanhjemmel, for direkte mod kundens anvisning, at have slettet kundens private pantebrev på 3.000.000 dk. altså Jyske Bank har lavet en overtrædelse af tinglysningslovens § 11. der her i sagen BS-402/2015-VIB var lagt som sikkerhed, Jyske Bank A/S har ved Kristian Ambjørn Buus Nielsen nægtet at udlevere det udslettede pantebrev, uden at kunde underskriver et dokument der har til hensigt at skade kundens retsstilling. LÆS HER TINGLYSNINGS LOVENS § 11.

 

Alle der i perioden 2008 til 2021. kan konstateres at have hjulpet Jyske Bank med bedrageri eller at have dækket over Jyske Banks mange også strafbare lovovertrædelser, enten direkte eller indirekte, passivt eller aktivt vil alle blive nævnt ved navn og stilling, samt hvilket relationer de måtte have, eller have haft til Jyske Bank og bankens bestyrelse eller koncernledergruppe og deslige, dette gælder også de personer og virksomheder der er blevet kontaktet i perioden 2016 til 2021. med spørgsmål og oplysninger om Jyske Banks forretnings metoder, men som har valgt ikke svare.

Hvem ved noget og hvem ønsker at det ikke kommer frem, at den danske stat, samt danske kommuner i stor udstrækning sammenarbejder med kriminelle organisationer som Jyske Bank A/S.

 

De personer som har hjulpet, hvoraf flere har offentlige stillinger, og har ønsket at være anonyme vil naturligvis forblive anonyme.

Jeg skal her igen oplyse, at alle som har medvirket til Jyske Banks ulovligheder, herunder bedrageri vil blive nævnt på Banknyt.

Problemet for folketinget og den danske stat, er at flere kommuner og institutioner bruger Jyske Bank A/S, derfor er det politisk, at ingen ønsker at Jyske Bank A/S ikke bliver hverken undersøgt eller efterforsket for de mange strafbare overtrædelser, jeg i min sag og her på banknyt har fremlagt.

Hverken Jyske Bank A/S eller bankens ledelse må udsættes for efterforskning eller strafforfølgelse, da stat og myndigheder samt kommuner i så fald ikke længere vil kunne benytte Jyske Bank A/S som bankforbindelse, og skulle Jyske Bank blive dømt for det dokumentfalsk, bedrageri, vanhjemmel osv. som Jyske Bank står bag, vil Jyske Bank ikke længere kunne byde ind på opgaver i det etableret erhvervsliv.

Derfor kæmper venner og myndighederne for at dække over den kriminelle Jyske Bank A/S.

Af venner og kammerater kan nævnes Finanstilsynet som ikke vil undersøge Jyske Bank for strafbare lovovertrædelser.

Og advokatnævnet der med højesteretsdommer Kurt Rasmussen valgte at dække over de korrupte Lundgrens advokater, som blev bestukket af Jyske Bank A/S til ikke at fremlægge min svig og falsk sag mod Jyske Bank A/S

Efter Nicolai Hansen som vidne 16-11-2021, forklarede at det ikke var ham der efter 06-05-2009 har rettet i Bilag K. efter det var underskrevet 10-07-2008. og var udløbet den 20-11-2008. Nicolai Hansen sagde det nok var Jeanett Kofoed-Hansen der havde rettet i bilaget, dog uden at Nicolai kunne sige det med sikkerhed.

Alle bilag indsættes i min forklaring.

Jeanett Kofoed-Hansen
Der er fuldmægtig og kundemedarbejder i Jyske bank Vesterbrogade. var ikke i Byretten indkald som vidne

Først 16-11-2021, bliver det klart efter Nicolai Hansen som vidne fortæller under vindeansvar, at det nok er Jeanett Kofoed-Hansen som efter 6 maj 2009. har rettet i det dokument “bilag K.” der allerede var udløbet og bortfaldet 20 november 2008.
Nicolai Hansen siger dog at han ikke kan vide det med sikkerhed.
I Landsretten vil derfor også Jeanett Kofoed-Hansen blive indkaldt, da hun har fortaget flere disputationer uden gyldig fuldmagt, formentligt er det også Jeanett Kofoed Hansen der uden fuldmagt 15-04-2009 har stået for tinglysning af et pantebrev på 4.328.000 dkk. til Nykredit som straks efter sletter dette, som ej benyttet.

HER BEVIS INDSAT FOR AT JYSKE BANK OGSÅ LAVER VANHJEMMEL

Om de korrupte Lundgrens advokater, hvor mindst 6 ansatte har medvirket til at hjælpe Jyske Bank, med ikke at fremlægge nogle af sagsøgers anbringer mod Jyske Bank.

Lundgrens der var blevet ansat af sagsøger kort forinden til at fører denne her svigsagen mod Jyske Bank, blev altså efterfølgende af Jyske Bank tilbudt bestikkelse under dække af returkommission, for ikke af fremlægge sagsøgers svig forhold imod Jyske Bank A/S.

Lundgrens advokater takkede ja tak til bestikkelse og modtager formentlig et 2 cifferet million beløb i returkommission for at hjælpe Jyske Bank A/S, dette ved at skulle rådgive Jyske Bank i en handel til omkring 600 millioner danske kroner, hvilet er fremlagt i sagen den 27 oktober 2019. PDF. altså efter Lundgrens blev fyret for at være korrupte.

 

Siden her handler også om hvem der ved, eller hvem er blevet oplyst at Jyske Bank laver organiseret kriminalitet, og hvad de har gjort ved det, er det kammerateri altså en anden form for korruption at dække over forbrydelser udført af de danske banker.

Følg sagen hele vejen op i retssystemet, byretten, landsretten og højesteretten hvor højesteretsdommer Kurt Rasmussen for advokatnævnet valgte at dækkede over, at Jyske Bank A/S har bestukket Lundgrens advokater til ikke at fremlægge klientens “altså mine” anbringer mod Jyske Bank A/S, hvilket jeg selv har fremlagt domstolen 27-10-2019. i det foreløbig processkrift 3. Her i PDF.

 

Lær om det kammerateri og broderskab der reelt styrer Danmark.

 

Og lær mere om hvordan Jyske Bank og deres bestyrelse arbejder for at bedrage deres kunder, og så kunne slippe godt fra det.

Her går den lille kunde dog til modangreb mod kæmpen, det handler ikke om mig og min sag siger Carsten Storbjerg Skaarup, men om at danskerne og staten skal vide at Jyske Bank ikke har det mindste problem med at lave straffe overtrædelser på stribe, Banken er tilsyneladende under beskyttelse, da danske storbanker ikke må udsættes for efterforskning og strafforfølgning, hvilket også syntes at være grunden til at Lars Mørch ikke er blevet sat i fængsel, for at være en af de hovedansvarlige bag Danske Banks millard store hvidvaskning.

HER KOMMER DEN KORTE FORKLARING, PÅ JYSKE BANKS MILLION SVINDEL, MED DOKUMATION.

 

I min forklaring indskrives også hvad Jyske Banks vidner, som Nicolai Hansen

og Casper Dam Olsen sagde og bekræftede, begge er fra Jyske Bank erhverv Hillerød, hvor Søren Woergaard er afdelings direktør.

Det var i øvrigt Søren Woergaard der sammen med Anette Kirkeby og Casper Dam Olsen der i juni 2013, sendte mig og min virksomhed til afvikling ved den grønne slagter, her stod Birgit Buch Thuesen klar til at aflive mig, men først ville Jyske Bank også lige have nogle salgsfuldmagter, over både min private ejendom, og min erhvervsejendom.

Hvad kan disse nævnte medarbejdere der har hjulpet Jyske Bank med bankens svig forbrydelser, og hvor er de ansat i dag fra LinkedIn.

Søren Woergaard. / Anette Kirkeby. / Casper Dam Olsen. / Nicolai Hansen. / Birgit Buch Thuesen. / Jeanett Kofoed-Hansen. / Morten Ulrik Gade. /

 

Da jeg ikke underskrev uden at tage advokatforbehold for rådgivning, spærrede den grønne slagter Birgit Buch Thuesen alle mine konti, for at aftvinge jeg frivilligt underskrev salgsfuldmagterne, eller ville jeg gå konkurs.

 

Vær at bemærke dette skete, selv om jeg hverken var i restance, eller i øvrigt var sendt til inkasso grundet manglende betalinger, som Casper Dam Olsen 23-11-2021 sagde i retten.

Casper Dam Olsen forklarede også for retten, at banken måtte have mere sikkerhed, og satte provisioner op, da virksomheden havde det svært.

 

Faktum var at Jyske Bank allerede har taget sikkerhed i et lån på 5,6 millioner har sikkerhed i et privat pantebrev på 3 millioner i min private ejendom, samt har et pantebrev på 2 millioner i min erhvervsejendom, derudover har Jyske Bank sikkerhed ved virksomhedspant på 500 tussende kroner, og en privat kaution, Jyske Bank har derudover afkrævet pant i alle selskabets anparter.

I runde tal har Jyske Bank taget sikkerheder for omkring 11-12 millioner kroner

Men hvad skyldte jeg Jyske Bank ?, da Jyske Bank ved Casper Dam Olsen, Anette Kirkeby og Søren Woergaard sendte mig til afvikling, det kan du se herunder.

Selskabet lånte i 2012. 470.000 dkk, heraf var de 299.000 dkk gået til at nedbringe et realkreditlån i Nykredit, efter at have overholdt alle afdrag og har betalt 40.000 dkk samt de høje renter, skylder jeg herefter Jyske Bank 430.000 dkk.

Og privat skylder jeg 2.400.000 dkk samt 105.000 dkk privat, altså i runde tal skylder jeg samlet Jyske Bank 2.935.000 dkk, hvortil der ligger sikkerheder for mellem 11.000.000 og 12.000.000 altså knap 12 millioner dkk.

Så da Casper Dam Olsen 23-11-2021, i retten sagde overfor dommeren, at jeg var sendt til inkasso, grundet manglende betalinger, så var direkte dette U-Sandt, jeg som kunde i Jyske Bank A/S, har overholdt alle betalinger og afdrag, og forud for jeg blev sendt til afvikling 18-06-2013, vidste selskabets regnskab et overskud på over 400.000 dkk.

Blev jeg sendt til afvikling, for at presse mig yderligere og for at holde mig i en forvildelse.

 

Danmark står med en skandale af uset omfang, men hvad vil byretsdommeren sige til det ?, jeg ved at foreløbig har højesteretsdommer Kurt Rasmussen for advokatnævnet, valgt at dække over de korrupte Lundgrens advokater, der af Jyske Bank blev betalt for at skuffe i retsforhold, ved at Lundgrens ikke måtte fremlægge nogle af klientens os sagsøgeres påstande mod Jyske Bank A/S

Efter dommen i sagen BS-402/2015-VIB. Storbjerg Erhverv ApS mod Jyske Bank A/S. er blevet afsagt 21 december kl. 11. vil dommen blive anket, enten af sagsøgte Jyske Bank eller sagsøger Storbjerg Erhverv ApS, sagen videreføres herefter i Landsretten.

Ønsker du at spørge Realmælgerne, om de ikke er klar over at Jyske Bank står bag organiseret million svindel, så spørg CEO Preben Merrild Angelo, eller en af de øvrige medarbejdere fra real mæler kæden.

Ønsker du at spørge ind til min beretning om Jyske Banks forretnings metoder, så ring gerne til mig på +4522227713.

Venligst Carsten Storbjerg. Søvej 5. 3100 Hornbæk.

Danmarks nok farligste mand for samfundet, må uden tvivl være CEO Anders Christian Dam, der for Jyske Bank A/S står i spidsen og står bag Jyske Banks bondefangeri, mod bankens egne kunder, hvilket min sag fuldt ud dokumentere, og ingen dom hverken i byretten, landsretten, højesteret eller EU domstolen vil kunne ændre på disse forhold.

 

Hvad siger bestyrelsen i Nationalbanken til at den danske stat benytter en kriminel bank.

Du kan spørger Nationalbanken her.

Hvad siger Finanstilsynet til, at der i Danmark findes banker der som Jyske Bank A/S laver dokumentfalsk og bedrageri, foreløbig ingen ting.

 

Spørg også gerne finanstilsynet om det er deres opgave, at gribe ind hvis de får kenskab til at der er banker der ikke overholder lovgivningen, overholder den øvrige finansielle lovgivning.

FAKTUM ER.

Det er ubestridt at Jyske Bank A/S gentagende har fremlagt falske oplysninger i retsforhold.

Det er ubestridt at Jyske Bank A/S har betalt Lundgrens advokater bestikkelse / returkommission for at skuffe i retsforhold.

Det er ubestridt at Jyske Bank A/S gentagende har løjet overfor kunde.

Det er ubestridt at Jyske Bank A/S har lavet fuldmagts misbrug.

Det er ubestridt at Jyske Bank A/S har lavet dokument falsk.

Det er ubestridt at Jyske Bank A/S har lavet mandat svig.

Det er ubestridt at Jyske Bank A/S har lavet vanhjemmel.

Det er ubestridt at Jyske Bank A/S har lavet bedrageri.

 

Her finder du de medvirkende bag Jyske bank A/S og bankens mange lovovertrædelser, samt de personer der har været medvirkende til at angribe mig som kunde i Jyske Bank, hvilket kun kan have været for at få en u-berettet økonomisk vinding der er blevet et afgørende formuetab for mig.

 

Uden mindst disse personer i og uden for jyske bank, ville denne her side www.banknyt.dk slet ikke findes, hvem har medvirket til Jyske Banks bedrageri mod deres kunder.

Du kan kontakte Jyske Bank kundecenter her.

Jyske Bank A/S

Nicolai Hansen. LinkedIn. / du kan sende en Mail til Jyske Bank her.

Casper Dam Olsen. LinkedIn. du kan sende en Mail til Jyske Bank her. Jeantt kofoed-Hansen der

Jeanett Kofoed-Hansen. LinkedIn.  du kan sende en Mail til Jyske Bank her.

Efter Nicolai Hansen har vidnet 16-11-2021. må det formodes at det er Jeanett Kofoed-Hansen som har lavet dokumentfalsk for Jyske Bank A/S

Anette Kirkeby. LinkedIn. du kan sende en Mail til Jyske Bank her.

Søren Woergaard. LinkedIn. du kan sende en Mail til Jyske Bank her.

Morten Ulrik Gade. LinkedIn. du kan sende en Mail til Jyske Bank her.

Birgit Buch Thuesen. Linkedln. du kan sende en Mail til tidligere slagter i Jyske Bank her.

Anders Christian Dam. LinkedIn. du kan sende en Mail til Jyske Bank her.

Niels Erik Jakobsen. LinkedIn. du kan sende en Mail til Jyske Bank her.

Per Skovhus. LinkedIn. du kan sende en Mail til Jyske Bank her.

Peter Schleidt. LinkedIn. du kan sende en Mail til Jyske Bank her.

 

Lund Elmer Sandager advokater.

Philip Baruch. LinkedIn. du kan sende en Mail til Philip Baruch Lund Elmer Sandager her. Hjemmeside kontakt  Lund Elmer Sandager.

Kristian Ambjørn Buus Nielsen. LinkedIn. du kan sende en Mail til Kristian Ambjørn Buus-Nielsen Lund Elmer Sandager her. hjemmeside Kontakt Lund Elmer sandager.

Lundgrens advokater.

Dan Terkildsen. LinkedIn. du kan sende en Mail til Dan Terkildsen her. Hjemmeside kontakt Lundgrens.

Mette Marie Nielsen. LinkedIn. for Ludgrens du kan sende en Mail til tidligre Lundgrens her. arbejder nu i for the management in Counsel in Scandinavian Tobacco Group.

Så må vi da håbe at ledelsen NIELS FREDERIKSEN, MARIANNE RØRSLEV BOCK, JURJAN KLEP, RÉGIS BROERSMA, SARAH SANTOS, HANNE BERG, YULIA LYUSINA, GRAHAM CUNNINGHAM. Kan stole på deres nye advokat Mette Marie Nielsen, for vi kunne ikke stole på hverken Mette Marie Nielsen eller Lundgrens advokater, du Mette Marie modarbejde sin egen klient for at dække over at Lundgrens advokater, arbejdede for modparten Jyske Bank. hvilket du kan læse mere om i klagen over Lundgrens hvilket Mette Marie-Nielsen hjalp det korrupte advokatfirma med, for at skuffe i retsforhold, så i ved at Mette Marie Nielsen sikket gerne vil gå mod de advokatetiske regler for virksomheden.

 

Sebastian Lysholm Nielsen. LinkedIn. du kan sende en Mail til Sebastian Lysholm Nielsen her. Hjemmeside kontakt Lundgrens.

Emil Hald Vendelbo Winstrøm. LinkedIn. du kan sende en Mail til Emil Hald Winstrøm Lundgrens her. Hjemmeside kontakt Lundgrens.

Jens Grunnet-Nilsson. LinkedIn. du kan sende en Mail til Jens Grunnet-Nielsson Lundgrens her. Hjemmeside kontakt Lundgrens.

Stampe Eriksen. Lundgrens LinkedIn. du kan sende en Mail til Stampe Eriksen Lundgrens her. Hjemmeside kontakt Lundgrens.

Pernille Hellesøe. LinkedIn. du kan sende en Mail til Pernille Hellesøe Lundgrens her. Hjemmeside kontakt Lundgrens.

 

Mindst disse medarbejdere og ledelsen i Lundgrens kendte til mine anbringer, at Jyske Bank har kaver svig og falsk, hvilker de ansatte i fællesskab modarbejde at jeg fik fremlagt i sagen mod Jyske Bank, da Jyske Bank havde købt og betalt Lundgrens ved at bruge returkommission i handel til 600.000.000 dkk.

 

Læs klagen over de korrupte Lundgrens advokater med bilag her i LINKET. og forstå at den ansvarlige partner Dan Terkildsen heller ikke ville udlever mig en kopi af processkrift 2, fra 02-09-2019. selv om jeg 05-09-2019 SE LINK. beder om at få en kopi, Dan Terkildsen svarede slet ikke på min anmodning.

 

Bemærk det fremlagte Bilag 164. på sidste side fra 02-09-2919. i processkrift 2. tidligre var forsøgt fremlagt 28-12-2018. hvilket Lundgrens ansatte skjulte, bagefter var blevet fjernet i sagen, selv om jeg i perioden Januar 2018. til august 2019. kontinuerligt henviste hertil, i samtlige breve og mails, hvilket også er fremlagt i klagen over Lundgrens 2020-1932. her med bilag.

Lundgrens partner Dan Terkildsne vil heller ikke svare på mine 2 mails, og aflever også brevet 20-09-2019. samtidig med mails den 20-09-2019. kl. 02.52. og 20-09-2019. kl. 04.10. hvor jeg spørger om der er nogle fra Lundgrens advokater der arbejder, eller har arbejdet for Jyske Bank.

Jeg så på Lundgrens egen egen hjemmeside den 21-09-2019. et opslag fra 21-01-2018, hvori Lundgrens selv oplyser at have givet Jyske Bank rådgivning i en handel til 600 millioner dkk.

Et million sammenarbejde mellem Jyske Bank og Lundgrens advokater der har fundet sted i perioden op til 21-06-2018, bemærk at Jeg lige efter 30-01-2018. Klagens Bilag 2. og Bilag 3. samt ved ved Klagens Bilag 4. 02-05-2018. først selv ansatte Lundgrens til at fremlægge min sag mod Jyske Bank, det er således herefter da Jyske Bank ved Philip Baruch har opdaget Lundgrens skal fører min svig sag mod Jyske Bank, at Jyske Bank vælger at købe Lundgrens ved at bruge returkommission.

 

HVIS JYSKE BANK OG ELLER LUNDGRENS VIL BENÆGTE AT JYSKE BANK A/S HAR BESTUKKET LUNDGRENS
ALTSÅ AT JYSKE BANK A/S HAR BETALT LUNDGRENS PARTNERSELSKAB, SKJULT VED RETURKOMMISSION, FOR AT LUNDGRENS IKKE MÅTTE FREMLÆGGE MINE ANBRINGER MOD JYSKE BANK.
ALTSÅ KAN LUNDGRENS FORKLARE HVORFOR DE IKKE FREMLAGDE MINE ANBRINGENDER MOD JYSKE BANK
SAMTIDIG MED AT JYSKE BANK BETALTE LUNDGRENS MILLIONER FOR AT GIVE JYSKE BANK RÅDGIVNING I EN HANDEL TIL 600 MILLIONER
JAMEN SÅ KOMMER I DA BARE 

Hverken Dan Terkildsen eller andre i Lundgren vi svare på om der er nogle fra Lundgrens der har arbejdet for Jyske Bank, Lundgrens skriver i øvrigt en faktura for at jeg den 20-09-2019, tillod mig spørge, men dog uden at disse korrupte advokater ville svare mig, Klagens Bilag 164. side 2. her ses det at Lundgrens Dan Terkildsen og Emil Winstrøm har drøftet, at Lundgrens sammenarbejde med Jyske Bank ikke kom mig ved, men jeg skal betale for at spørge.

Hvilket giver mig mistanke om at Jyske Bank også har betalt Lundgrens for at skulle undergrave min økonomi ved overfakturering, samtidig med at Lundgrens skulle tabe sagen ved intet at fremlægge for at skuffe i retsforhold.

Eftersom Lundgrens Advokater ikke 24-09-2019. kl. 20.58. har ønsket at besvare mine mails af 20-09-2019. om de har arbejdet for Jyske Bank, og jeg ved Lundgrens har modarbejdet fremlæggelsen min svig sag mod Jyske Bank, vælger jeg at fyrer Lundgrens advokater efter som disse advokater må være korrute. SE HER MIN MAIL og MIT BREV TIL LUNDGRENS af 24 september. 2019. begrundelse til at Lundgrens får sparket for at være illoyale og korrupte.

 

Opdateres her med flere medvirkende fra Lundgrens

Ledelsen i Lundgrens advokat partnerselskab ved. Martin Kirkegaard, er klar over at Lundgrens advokater 24 september 2019. er blevet opdaget i at være korrupte, men nægter at forholde sig til de alvorlige anklager.

 

I disse links, kan du hvis du måtte have nogle spørgsmål til måden Jyske Bank laver deres bankforretninger spørge de medvirkende.

Her er de advokatetiske regler som Lundgrens advokater og ansatte fortolker dem, med støtte af deres kammeraterne, der som højesteretsdommer Kurt Rasmussen har valgt at dækker over den korruption som finder sted i Danmark.

De advokatetiske regler som Højesteretsdommer Kurt Rasmussen, Ved domstolsstyrelsen og advokater som Birgitte Frølund fra Hjorten Advokater. / Jens Steen Jensen fra Kromann Reumert Advokater. / Jurist Rikke Skadhauge Seerup Krogsgaard fra Forbrugerklagenævnet. / Henrik Hyltoft fra Dansk erhverv. Og som advokat nævnets formand Martin Lavesen fra DLA Piper Advokater tolker hvad der ikke er en overtrædelse af god advokat skik.

En klage som er velbegrundet og dokumenteret, men som advokat nævnet ved afvisning af samtlige 27 forhold, har dannet Præcedens eller præjudikat virkning for andre klager med samme klage forhold.

Hvad der ikke er en overtrædelse af god advokat skik, kan du læse lige her under, og nederst på siden.

Når der ikke er en overtrædelse af god advokatskik, er det så direkte at forstå, som at være god advokatskik.

Venligst ret mig Carsten Storbjerg Skaarup, hvis jeg har misforstået advokat nævnet har afgjort dette, nedenfor, ikke er en er en overtrædelse af god advokat skik.

 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At det alene er advokaterne som bestemmer hvad en klient må få fremlagt af påstande og anbringer.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At det alene er advokaterne som bestemmer hvilket beviser en klient må få fremlagt til klientens påstande og anbringer.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokaten ændrer i klientens påstand, hvis en klient påstår noget er usandt, falsk, eller ugyldig, så må advokaten gerne ændre klientens påstand til det modsatte.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ikke svare på klientens henvendelser.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ikke dele sagsøgers processkrifter med klienten.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ikke dele sagsøgtes processkrifter med klienten.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ikke deler alle retsbøger med klienten.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ikke udlever klienten kopi af alle retsbøger, selv om klienten anmoder advokaten om det.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ikke udlever klienten kopi af alle retsbøger, selv om klienten anmoder både advokaten men også domstolen om det.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At selv om advokater har bekræftet mundtligt, ”eller med optagelse” for deres klienter, at disse advokater ikke fremlægger noget for retten, uden klienten er helt enig med advokaten, advokater må gerne efterfølgende fremlægge påstande, som ikke er sammenligneligt med klientens påstande.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ændrer i klientens anbringer, selv om klienten har skrevet til advokaten, du må intet fremlægge for domstolen, uden at jeg ”klienten” har godkendt det.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ændrer klientens anbringer, også uden at oplyse klienten noget om det. altså advokater behøver ikke at dele noget af det som advokaten fremlægger.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater indkalder andre vidner end dem klienten har sagt, også uden at oplyse klienten noget om det.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater fjerne klientens vidner, også uden at oplyse klienten noget om det.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater laver litterings rod, ved fremlæggelse af bilag.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater vildleder klienten.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater skriver ydelser på en klient, så som taxa regninger på en klient, selv om det ikke vedrører klienten.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ikke svare klienten på spørgsmål der omhandler spørgsmål, hvorvidt andre advokater fra samme advokatkontoret, måtte have arbejder for den samme virksomhed, som klientens advokaten er ansat til at fremlægge en svig og falsk sag imod.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater ikke svare deres klienter på spørgsmål, og som advokaten bagefter tager honorar / betaling for ikke at svare på det deres klienter spørge om.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At advokater skjuler overfor deres klienter, at retten har skrevet til advokaten, retten vil se bort fra klientens egne fremlagte skriftlige vidneforklaringer, med klientens påstande og bilag som understøtter klientens forklaring, hvilket klienten selv sendte til retten, efter advokaten selv glemte at fremlægge klientens påstande.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At en advokat opfordrer en klient, til at fortsætte med at udføre handlinger, som modpartens advokat i en sag, har skrevet til klientens advokat er strafbar handling.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At en advokat tilbage holder breve for klienten, hvori klienten beskyldes for at begå strafbar handling, eftersom advokater ikke behøver oplyse klienten om at klienten, beskyldes for at for at overtræde straffeloven.
 • Det er ikke en overtrædelse af god advokatskik: At bryde tavshedspligten ved i retsforhold, ikke at skjule mail adresser som er sendt Bcc. og som klienten ønsker skjult.

Hverken advokatsamfundet eller advokatnævnet ønsker ikke at kommentere deres tolkning af de advokatetiske regler.

Advokater må således gerne tage betaling for opgaver der ikke er udført, med henvisning til klagen 05-06-2020. selve klagen 2020-1932. og BILAG til klagen. og de 27 klagepunkter og afsluttende svar med de 26. opfordringer som Lundgrens ikke ville svare på.

Kort sagt, advokat nævnet / advokatsamfundet, har 30 juni 2021. ved disse 5 medlemmer af advokat nævnet, Højesterets dommer Kurt RasmussenAdvokat Birgitte FrølundAdvokat Jens Steen JensenRikke Skadhauge Seerup KrogsgaardHenrik Hyltoft, hvilket Martin Lavesen støtter op om.

 

Det er også ubestridt at Jyske Bank A/S nægter at forholde sig til disse faktuelle oplysninger, der er delt af Carsten Storbjerg siden 2016, Jyske Bank ved Philip Baruch og Kristian Ambjørn Buus Nielsen har påstået det var strafbare handlinger at skrive sandheden om Jyske Banks handlinger.

Men ingen hverken Jyske Bank, Lund Elmer Sandager eller Lundgrens tør, anlægge en injurier sag mod mig Carsten Storbjerg for bagvaskelse, da det jeg har skrevet blot er sandheden, hvilket er min grundlovssikret rettighed at fortælle til dig, som har forretninger sammen med Jyske Bank, eller deres datter selskaber.

Jyske Bank kæmper for at beholde, hvad Jyske bank ved bedrageri og tyveri har stjålet fra bankens kunde, og nægter at tilbagebetale en eneste krone.

Jyske Bank har valgt at kæmpe for at få sagen forældet, eftersom kunden først i 2016 opdager disse svig og falsk forhold, som Jyske Bank ved ond tro skjule, og har udsat bankens kunde for bedrageri og eller svigagtighed i et årti.

I Jyske Bank handler det om at deres venner / hjælper med at dække over den organiseret kriminalitet, som banken udfører, derfor må Jyske Bank være blandt Danmarks mest kriminelle virksomheder.

Hvad siger Jyske Banks partnere som realmæglerne, deres aktionæren som ATP, og deres kollegaer som nationalbanken og folketinget, politikerne, retsudvalget, finansministeriet, justitsministeriet, finansministeriet, finanstilsynet, advokatnævnet, advokatsamfundet, politiet, domstolsstyrelsen, politimesteren, statsadvokaten og undskyld hvis jeg har glemt nogle.

Ikke en eneste har ville svare på noget som helst.

DER ER OGSÅ STADIG DISSE 3 SMÅ SPØRGSMÅL. SOM STADIG INGEN HAR VILLE SVARE PÅ.

MENS VI VENTER OM MYNDIGHEDERNE VIL SVARE PÅ BARE DE 3 SPØRGSMÅL, VENTER VI PÅ AT SAGEN FORTSÆTTER I LANDSRETTEN.

Det her handler om danskernes retssikkerhed, og hvor meget kammerateri og korruption der findes i Danmark.

VIL MYNDIGHEDERNE STADIG IKKE SVARE, KAN DET KUN UDLEDES TIL AT SVARET ER

NEJ. NEJ. NEJ. til disse 3 små spørgsmål.

 

Spørgsmål 1.

Gælder loven for danske banker. ?

?

Spørgsmål 2.

Skal danske banker overholde alle love. ?

?

Spørgsmål 3.

Hvis loven af en bank bliver overtrådt, og overtrædelserne er beskrevet i straffelovens bestemmelser som strafbar handling, er danske banker så fritaget for strafansvar, efterforskning og strafforfølgning. ?

?

JEG ØNSKER AT BLIVE BEKRÆFT I HVOR MEGET KAMMERATERI STYRE SAMFUNDET, UDEN OM LOVEN.

ELLER BEKRÆFTET I AT, ALLE DER HAR OVERTRÅDT LOVEN, OGSÅ BANKER OG ADVOKATER VIL BLIVE UDSAT FOR RETSFORFØLGELSE OG DØMT I DOMSTOLEN.

Hvis ikke nogle dansk myndighed eller myndighedsperson og eller politikker, eller nogen partier vil svare på, bare disse 3 ovenstående spørgsmål, vil ingen dansker kunne stole på myndighederne.

 

Nok Danmarks farligste mand Anders Christian Dam.

Når stat og myndighederne giver fanden i danskernes retssikkerhed, for at dække over den kriminel organisation som Jyske Bank A/S, så er det en skandale.

Nok Danmarks farligste mand Anders Christian Dam, der sammen med ledelsen for Jyske Bank A/S står bang organiseret million svindel og bondefangeri mod kunder, får  hjælp af de magtfulde venner, blandt andet store advokat virksomheder som Lund Elmer Sandager og Lundgrens, mens organisationer, kæmper sammen med Jyske Banks ledelse, for at slippe af sted med Jyske Banks mange svig forbrydelser. 

Anders Dam vil ikke have at Jyske Bank overholder loven, så længe staten benytter Jyske bank til bankforretninger Anders Dam har fået Jyske Banks fundament til at rådne, sammen med Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus og Peter Schleidt.

Anders Christian Dam Ordførende direktør

Telefon: 89 89 20 01
E-mail: direktion@jyskebank.dk

Da Philip Baruch for Anders Christian Dam og Jyske Bank A/S. 31 maj 2016, skrev at Jyske Bank tog en politianmeldelse mod Jyske Bank med sindsro, var det nok grundet at ledelsen vidste, at også tidligere er alle straffesager mod Jyske Bank blevet afvist uden efterforskning

Derfor var svaret 31. Maj også en bevidst vildledning, i besvarelsen på den fremsendte mail 25 maj 2016. Som Philip Baruch 31 maj. 2016. Ikke ville besvare men i stedet for gav det vildledende svar.Først 18 oktober 2016. Lykkedes det at få besvaret det spørgsmål i brevet 25 maj 2016. til Jyske Banks direktion og Lund Elmer Sandager advokater, dog måtte kunden dog lige stævne Nykredit A/S. før det overhovedet blev muligt at få oplyst, at lånet som Jyske Bank har påstået hjemtaget og omlagt, aldrig har eksisteret.

Et lån som Jyske Bank ved Nicolai Hansen 19 februar. 2010. Ellers skrev til kunden fandtes..

 

Og som Jyske Bank ved Casper Dam Olsen har skrevet 9 Januar. 2012. var omlagt.

Med hensyn til spørgsmål i brevet 25 maj 2016. om indgåelse af swappen 16 juli 2008. til det enslydende bagvedliggende lån, som Nicolai Hansen 19. Februar. 2010. skrev fandtes. Men som kunden ikke mente fandtes, hvilket Jyske Banks ledelse og Anders Dam undlod at svare, på trods af at bankens ansatte vidste, at Jyske Bank 16 juli. og 24 Juli. samt igen 30 Juli. 2008.

altså hele 3 gange, havde forsøgt at få kunden til at indgå swappen W015785. Med Jyske Bank A/S.

Uden at kunden på noget tidspunkt har underskrevet og mundtlig indgået aftalen.

Alt dette vidste Philip Baruch, men tilbageholdte denne oplysning for domstolen, og fremlagde i stedet falske oplysninger overfor retten, alt sammen for at skuffe i retsforhold, Jyske Banks medhjælpere troede nok det var en smal sag at bedrage bankens kunde, der ikke kunne huske noget efter en større hjerneblødning, men mon ikke de er blevet klogere idag, hvor Jyske Bank A/S kan miste retten til at drive bank virksomhed i Danmark.

Efterfølgende kunden februar 2016. opdager svindlen og efter Rødstenen advokater, bad kunden Lundgrens advokater om at fremlægge dette bedrageri for retten, hvilket Jyske Bank vil hindre, og kommer i forkøbet med, ved at Jyske Bank A/S i 2018 betalte Lundgrens advokater Bestikkelse, skjult ved returkommission i handel for 600 millioner dkk, der var for at Lundgrens advokater ikke måtte fremlægge nogle af klientens påstande mod Jyske Bank koncernen.

Derudover skulle Lundgrens ændre klientens påstande mod Jyske Bank A/S, hvorfor Lundgrens så bag om ryggen på klienten, den 2 september 2019. I Processkrift 2.

Skrev at kunden har indgået swappen W015775. af 16 juli 2008, på trods af at kunden, som skrevet i klagen, siden 30 januar 2018. til 2 september 2019.

Og kontinuerligt har skrevet og påstået det modsatte, hvilket du også kan høre i samtalerne der alle ligger her, men hør bare denne samtale med Lundgrens 22 marts 2019. med henvisning til min vidne forklaring fra 28 december 2018. Siger Bilag 100. og Bilag 101.

Vidneforklaring blev dog først fremlagt den 2 september 2019, med Processkrift 2.

Hvilket først skete efter trusler om fyring.

Vidneforklaring er fremlagt som Bilag 164. Hvilket sker uden at forklare noget om vidneforklaring i Processkrift 2. hvorfor den ikke ville kunne bruges, en bevidst strategi af de korrupte Lundgrens advokater, med Dan Terkildsen som en af bagmændene fra Lundgrens advokater.

Hør også samtale fra 8 juli 2019. del 1. og 8 juli 2019. del 2.

Kan du hører at Emil Hald Vendelbo Bekræfter ikke at fremlægge noget uden vi er fuldstændig enig, lyt til de samlede delte 4 samtaler, og læs Processkrift 2. som Lundgrens advokater Dan Terkildsen ikke engang efterfølgende ville udlevere en kopi af, hvilket højesteretsdommer Kurt Rasmussen har bestemt at klienten heller ikke har krav på.

Og så spørg hvorfor politiet ikke må efterforske Lundgrens advokater, for at være blevet bestukket af Jyske Bank koncernen, til at ændre klientens påstande mod Jyske Bank A/S, igen for at Jyske Bank koncernen ikke må straffes for det bedrageri og dokumentfalsk Jyske Bank A/S bevisligt har udført.

DETTE ER UDEN TVIVL DANMARKS STØRSTE SKANDALE I NYERE TID.

Du kan her i linket hører de samlede 4 samtaler med Lundgrens, 14. December 2018. og 18 december 2018. Samt 22 marts 2019. og 8 Juli 2019.

Men når kammeraterne i advokat nævnet, så kollektivt vælger at dække over de tydeligvis korrupte Lundgrens advokater, så er det svært at opnå retfærdighed i Danmark, og særligt når der står top advokater og en højestes dommer bag, og er bevidst om at dækker de over det korrupte Lundgrens advokater, er det sandsynligt, for at dække over Jyske Banks forbrydelser.

Denmark’s perhaps largest criminal organization, must be Jyske Bank AS.

When Danish Supreme Court judges like Kurt Rasmussen privately cover up corrupt lawyers, how will such judges judge in a courtroom ?.

 

JYSKE BANK DER STÅR BAG SVIG I MILLIONKLASSEN, MØDTE DERES OFFER ANSIGT TIL ANSIGT I VIBORG BYRET.

Her på siden kan du læse lidt om sagen, og den Jyske stor svindler, Jyske Bank A/S, linket her ændres til min tidslinje forklaring til de enkelte bilag, og bliver opdateret.

Denne side er en advarsel mod Jyske Bank A/S.

Jyske Banks datterselskaber som Jyske Finans A/S, Jyske Realkredit A/S samt Jyske Invest Fund Management A/S, der må formodes at handle på samme måde som moderselskabet.

 

Hvilket advarsel mod Jyske Bank A/S er forelagt Folketinget, Retsudvalget, Nationalbanken, Finanstilsynet, Finansministeriet, men også pensionskassen ATP der er aktionær i Jyske Bank, at Jyske Bank som altid jagter at få deres kunders sager mod banken forældet, ændre ikke ved Jyske Banks fundament, hvilket er at bruge dokumentfalsk og udsætte kunder for grove svigforretninger, gennem bilags manipulation, tillige med udnyttelse når Jyske Bank bevidst og uhæderligt udsætter deres kunder for bondefangeri.

 

Her er sagen og tidslinje i kort udgave.

Og her den tidligre lange forside fra banknyt.dk der er skrevet på de seneste måneder.

 

Der er mange som gentagende er blevet opfordret til at overveje, om den danske stat og statens institutioner, såsom kommunerne fortsat kan tillade sig at bruge en bank, der som Jyske Bank A/S helt åbenlyst nægter at overholde lovgivningen, uanset at flere myndighedspersoner ved kammerateri har valgt at dækker over Jyske Banks ulovligheder, da det syntes at værre politiks, når danske storbanker som arbejder for staten ikke må udsætte for efterforskning og strafforfølgning.

 

Har du nogle sinde hørt om en storbank, der som Danske Bank, Nordea, Jyske Bank eller andre der har overtrådt den danske lovgivning, eksempelvis ved hvidvaskning, og så hørt om noget af disse bagmænd der har stået bag lovovertrædelserne efterfølgende er blevet udsat for strafforfølgning, de fleste af disse har direkte kontakt med den danske frimurer loge, hvor mange advokater og dommere er medlemmer.

Det handler om dokumentfalsk, da Jyske Bank blandt andet har rettet i aftale bilag, for at skjule at Jyske Bank har misbrugt en udløbet fuldmagt for at få en U-berettet vindning, der er blevet et afgørende formuetab for kunden, altså bedrageri.

 

NU ER DET FREMLAGT. JYSKE BANK HAR LAVET DOKUMENTFALSK.

Det må stå samfundet og de danske myndighederne klart, at Jyske Bank A/S benytter sig af både Svig og Falsk samt at Jyske Bank A/S tilmed benytter sig af returkommission, altså som da Jyske Bank A/S bestak Lundgrens advokater, for at disse ikke måtte fremlægge sagsøgers svig påstande mod Jyske Bank, hvilket kun kan have været for at skuffe i retsforhold.

 

Ved godt det lyder vildt, men når hverken Rødstenen eller Lundgrens advokater fremlage mine påstande, og jeg har konstateret at Jyske bank har betalt Lundgrens advokater returkommission.

Nu har jeg jo gentagende gange, opfordret både Jyske Bank og Lundgrens advokater samt Lund Elmer Sandager til fører en injuriesag, hvis de mener jeg lyver og udsætter Jyske Bank, Lundgrens advokater samt Lund Elmer Sandager advokater for bagvaskelse.

Jyske Banks ledelse håber, at få de af Jyske Banks udførte svig og falsk forbrydelser gjort forældet, og det på trods af at Jyske Bank har været i ond tro, udsat kunde for vildledning, og har fået kunden i en forvildelse, også efter bankens ansatte benyttede sig af at kunden fik en hjerneblødning, hvorefter det var nemt for flere af Jyske Banks ansatte, at udsætte kunde for det fortsatte bedrageri gennem kontinuerligt at lyve overfor kunden, og også lyve overfor kundens advokater, samt at Jyske Bank ved Morten Ulrik Gade fremlagde falske oplysninger overfor pengeinstitut ankenævnet, og efterfølgende da Jyske Bank ved Philip Baruch, efterfulgt af Kristian Ambjørn Buus Nielsen, gentagende fremlagde falske oplysninger overfor domstolen.

Den 16 november bekræftede Jyske banks første vidne, Nicolai Hansen fra Jyske Bank overfor retten, at der ikke var optaget noget lån på 4.328.000 dkk i Nykredit, samt at det var en fejl at Nicolai Hansen i feb. 2010. var kommet til at skrive til Carsten Storbjerg, du har lånt 4.328.000 dkk i Nykredit, ligeledes sagde Nicolai at den mail Casper Dam Olsen skrev til Carsten i januar. 2012. om at dette bagved læggende lån på 4.328.000 dkk for en rentebytte på 4.328.000 dkk var blevet omlagt, delvist var skrevet af Nicolai Hansen selv, da han havde hjulpet med at skrive denne mail for Casper Dam Olsen, der jo står som afsender.

Næste vidne for Jyske Bank var Lars Aaqvist, der bekræftede at den rente bytte på de 4.328.000 dkk. var lavet for at rentebytte det lånetilbud på 4.328.000 dkk. som Nicolai Hansen 15 minutter tidligere har oplyst ikke var hjemtaget.

 

Carsten Storbjerg sagde i retten at han siden 2013, har forsøgt at få Birgit Buch Thuesen, advokat Morten Ulrik Gade, samt sidste også ledelsen, ved CEO Anders Christian Dam, til at dokumentere at dette af Jyske bank påstået lån på 4.328.000 dkk var hjemtaget, dette nægtede alle i Jyske Bank dog, først efter Carsten havde stævnet Nykredit A/S ville advokat Mette Egholm Nielsen slut 2016. svare at det ikke fandtes noget lån på 4.328.000 dkk

 

 

Dermed har både Nicolai Hansen og eksperten Lars Aaqvist bekræftet, at det som Jyske Banks advokater Philip Baruch og Christian Ambjørn Buus Nielsen har fremlagt, ikke helt stemmer overens med sandheden.

 

Her kommer min gennemgang fra min tidslinje, med tilføjet lidt af det som vidner har sagt omkring de enkelte bilag, hvilket bliver delt, i forlængelse af retssagen BS-402/2015-VIB .

 

Ses vi 23 november 2021 i Viborg, til sidste dag i retssagen mod Jyske Bank realt for brugen af dokumentet-falsk og bedrageri samt udnyttelse og bestikkelse.

Jyske bank vil have sagen er forældet, afvist og frifindes, uanset at Jyske banks advokater fra Lund Elmer Sandager selv gentagende har fremlagt falske oplysninger, overfor retten.

 

Advokat Morten Ulrik Gade var for Jyske Bank A/S selv mødt op i retten, og ville ikke engang kikke over på Jyske Banks offer, hvor Morten de første 2 retsdage 15 og 16 november selv fulgte sagen fra tilhører rækken, og der kunne følge Jyske Bank kamp mod deres lille kunde, som Jyske Bank side 2008 har udsat for groft bedrageri, formoder Morten Ulrik Gade også dukker op den sidste retsdag tirsdag den 23 november kl. 12.

yske Bank fik Kristian Ambjørn Buus Nielsen, til at kræver Anders Christian Dam, Philip Baruch, Morten Ulrik Gade, og Birgit Buch Thuesen blev afvist som vidner.

Kristian Ambjørn Buus Nielsen fra Lund Elmer Sandager, skrev forud for kravet om at retten skulle afvise disse vidner, og fremlagde dommeren en kopi af banknyt.dk og skrev jeg kun var ude på at miskreditere, Jyske Bank og Anders Dam med flere, jeg foreslog, dog blot disse vidner for at de i retten kunne forsvare sig, mod hvad jeg beskylder dem for.

Advokat Morten Ulrik Gade sad alle 3 rets dage på tilskuerrækken, og fulgte den sag, hvor Jyske Bank kynisk kæmper ved Kristian Ambjørn Buus Nielsen, for at beholde de penge Jyske Bank A/S ved brugen af dokumentfalsk, mandatsvig og bedrageri, med urette har taget millioner fra Jyske Banks egen kunde.

 

Fundamentet i Jyske Bank.

Lund Elmer Sandager advokater begrunder, at Jyske Bank skal ikke tilbagebetale hvad Jyske Bank ved brugen af blandt andet dokumentfalsk og bedrageri reelt har stjålet fra kunden i Jyske Bank, eftersom kunden først over 3 år. efter Jyske Banks ansatte har lavet dokumentfalsk, og gentagende løjet, opdagede at Jyske Bank udsatte kunden for svindel.

Hvilket er Jyske Banks begrundelse for at banken ikke skal tilbagebetale de millioner Jyske Bank ved brugen af mandsvig har fra stjålet bankens kunde.

 

Her et link til YouTube video Søndag 09-11-2021, hovedforhandling er 15. 16 og 23 november. i omfattende sag mod Jyske Bank A/S for udnyttelse, brug af dokumentetfalsk samt bestikkelse af Lundgrens advokater.

HVIS JYSKE BANK IKKE HAR LAVET BEDRAGERI OG DOKUMENT FALSK, SÅ FØR EN INJURIER SAG MOD MIG, SIGER OFFERET, FOR JYSKE BANKS OMFATTENDE SVINDEL.

Her et link til YouTube video Søndag 16-10-2021, forberedelsen slutter.

💪🤝💪

I retten handler sagen om det svig og falsk som Jyske Bank, med deres mange ansatte og advokater, bevidst og uhæderligt har udsat deres kunde for.

 

Her er lidt af sagen jeg siden 2016. har kæmpet for at få fremlagt for domstolen, som delvis også er beskrevet i politianmeldelse 23-03-2016. og her i tillæg 23-03-2016. til politianmeldelsen, samt med udvidelse af flere forhold 28-06-2016 til politianmeldelsen af 23-03-2016. som er fremlagt både Thomas Schioldan Rødstenen advokater, og Dan Terkildsen Lundgrens advokater, hvilket forhold Jyske Bank mindst ved returkommission altså bestikkelse, har betalt Lundgrens advokater for ikke at fremlægge, hvilket da også er grunden til at mine anbringer mod Jyske Bank først er fremlagt af en hæderlig advokat i Processkrift 3. 4. 5.

Kristian Ambjørn Buus-Nielsen påstår for Lund Elmer Sandager advokater, “dem der har fremlagt flere falske oplysninger overfor domstolen” at Anders Dam ikke har læst de breve, som sagsøger kontinuerligt siden 19 maj 2016. har sendt direkte med mærke til CEO Anders Christian Dam.

Og derfor skriver Kristian Ambjørn Buus Nielsen 28-10-2021. at Lund Elmer Sandager advokater ikke have, at Anders Dam indkaldes som vidne, iøvrigt sammen med Morten Ulrik Gade og Philip Baruch der begge har tilbageholdt flere relevante oplysninger, samt løjet / fremlagt falske oplysninger for Pengeinstitut ankenævnet og efterfølgende over for domstolen, hvilket var for at skuffe i retsforhold.

 

Lund Elmer Sandager advokater vil også have fjerne Birgit Buch Thuesen som vidne, hvorefter kun de nederste i  Jyske Bank, Nicolai Hansen og Casper Dam Olsen står tilbage som dem Jyske Bank vil have vidner.

Selv om flere forhold som at have fremlagt falske oplysninger overfor domstolen er udført af advokat Philip Baruch personligt.

Jyske Bank fastholder også i deres seneste Processkrift F. 28-10-2021.  at banken fastholder der har været et møde i Jyske Bank 03-04-2008. Mellem Nicolai Hansen og Lars Aaqvist fra Jyske Bank med Carsten Storbjerg og hans revisor, samt at Carsten ikke tidligere har afvist det har fundet et sådant møde sted den 3 marts 2008.

Hvilket også er en af Jyske Banks store usandheder.

FAKTUM er at Carsten både har benægtet dette møde, både over for Rødstenen advokater og Lundgrens advokater, sidstnævnte de korrupte advokater, det lykkedes mig at i fremlagte Bilag 43. med siderne 5. 6. 9. 21. 22. 23. 35. fra svarskrift 10. September 2015. at få fremlagt mine bemærkninger og indsigelser mod at der har været et møde 3. April 2008. og at selskabets revisor skulle have givet rådgivning.

Hvor der på side 5. i svarskrift af 10-09-2015, er påført et minus ved dato 3 april, det er også på side 6. påført at Selskabets revisor ikke har givet rådgivning.

 

Dette er Jyske Banks beskidte måde at drive bank virksomhed, at lyve og bedrage, for at skjule sandheden med hensigten for at skuffe i retsforhold, og satse på forældelse for at kunne beholde de millioner Jyske Bank har tjent på udnyttelse og brug af mandatsvig, men at Jyske Bank bestak Lundgrens advokater for ikke at fremlægge sagsøgers anbringer mod Jyske Bank, var at synke ned på bunden.

Jyske Bank har ved Kristian Ambjørn Buus Nielsen i sagen nu også fremlagt 2 Bilag, med uddrag af siden banknyt.dk for retten, for at vise jeg Carsten Storbjerg bare sviner Jyske Bank A/S til her på siden, og kun er ude på at miskreditere Anders Christian Dam, hvilket Philip Baruch sådan set allerede har skrevet til retten 01-02-2019.

Og igen kort tid efter skrev Kristian Ambjørn Buus Nielsen 30-10-2019. i nyt brev til retten, på side 2. At Carsten fortager miskreditering af Jyske Bank, og at sagen bør have en snarlig afslutning.

Herefter anmoder Jyske Bank 15-10-2021. Ved Kristian Ambjørn Buus Nielsen igen om at sagen går om, for at trække sagen yderligere i langdrag, da Jyske Bank ikke længere har kontrol over sagsøgers advokat, som Jyske Bank havde med Lundgrens advokater.

Stadig ingen har 9 november 2021. Svaret på et eneste af de 3 spørgsmål, som jeg 6 gange har spurgt om, ved fremlagt 3 spørgsmål til myndighederne og Folketinget med flere.

MAIL 30-10-2021. til Folketinget, Retsudvalget, Justitsministeriet, Finanstilsynet, Finansministeriet, Domstolsstyrelsen, Advokat nævnet og flere, med gentagelse de 3 spørgsmål. Og flere dokumenter.

Der er i maile vedhæftede dokumenter som politianmeldelse over Jyske Banks, klage over Lundgrens advokater, for at være iloyale og korupte, hvilket Højesteretsdommer for advoknævnet 30/6-2021. blankt afviste, der er delt flere bilag, der understøtter at Jyske Bank A/S ved returkommission har bestukket Lundgrens advokater, til ikke at fremlægge nogle af klientens anbringer mod Jyske Bank.

Bemærk at Lundgrens advokater ikke engang ville dele det Processkrift 2, de fremlægde 2. September 2019.

Hvilket kun kunne være for at dække over, at mine påstande som stod i indholdet af Bilag 164. Fra 2. september 2019. Ikke var indholdt i Processkrift 2. af sammen dato, hvilket kun kunne være for at ville skuffe i retsforhold, da Lundgrens advokater kun fremlagde en sag om dårlig rådgivning, kan det kun være for at ville tabe sagen, at Lundgrens så nederst skriver. Klienten har hjemtaget det nye lån 4.328.000 DKK hvilket ikke findes, viser det hvor grundigt Lundgrens advokater har været for at skade klientens sag.

 

🎬🎥

29-10-2021. Hvad siger myndighederne til de 3 spørgsmål, skal danske banker overholde lovgivningen, og vil de blive straffet hvis og når banker overtræder loven, som beviseligt laver dokumentfalsk, bedrageri og bruger bestikkelse❓

📝

JOB OFFER.

Er du journalist eller forfatter og vil du skrive min historie, om den organiserede kriminalitet, gennem kammerateri og korruption som her Jyske Bank ved ledelsen står bag, med Anders Christian Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus, Peter Schleidt, der står sammen i forening, og som gerne medvirker til at Jyske bank bedrager de af bankens kunder som er muligt, bestikkelse syntes heller ikke at være nogen hindring.

Så ring til mig +4522227713.

Venligst Carsten Storbjerg.

 

Når nogle ved kammerateri, vælger at dække over åbenlyst kriminalitet, og bestikkelse, kan det kun være for at selv at få en tjeneste til gode, eller måske fra tidligere skylder en tjeneste.

Hvorfor jeg mener kammerateri er det første skridt til et korrupt samfund, da kammerateri er ligesom korruption, er det sådan du ønsker at Danmark skal udvikle sig, uanset flere her på siden er medlem af den danske Frimurerorden, hvor man som regel dækker over sine brødre i logen, så når jeg nævner X. Højesterets dommer Kurt Rasmussen, er det blot for at gøre opmærksom på problemet, for hvem styre reelt hvilket virksomheder i Danmark der ikke må udsættes for efterforskning og strafforfølgning.

Jeg stopper ikke min kamp for at oplyse om det kammerateri og korruption der foregår i Danmark, og håber da også at flere loge medlemmer vil stå frem, og fortælle om det kammerateri der reelt styre samfundet, altså Danmark.

Selv om myndighederne, åbenbart har mere travlt med dække over Jyske Banks forbrydelser, end at svare på spørgsmål, om banker der overtræder loven vil blive retsforfulgt, jeg spørger myndighederne igen og igen som her 26-10-2021, i denne mail til CEO Anders Dam, Jyske Bank, Lund Elmer Sandager. Delt med folketingets retsudvalg og Justitsministeriet med flere, skal danske banker overholde loven. JA eller NEJ. det må være et meget ømtålelig og svært spørgsmål, da det er 6 gang jeg spørger, jeg ønsker et svar.

Jyske Bank og deres advokater fra Lund Elmer Sandager og Lundgrens advokater er ligeglade med disse her opslag, da de sikkert mener deres organiseret kriminalitet, som er udført i forening, fortsat ikke har fået myndighederne eller pressens opmærksomhed, hvilket stærke kræfter dækker over.

MEN HVOR LÆNGE VIL MYNDIGHEDERNE DÆKKE OVER DANSKE BANKER, DER LAVER DET SOM I STRAFFELOVEN, ER BESKREVET SOM KRIMINALITET OG STRAFBARE FORHOLD.

❓

Mine opslag fortsætter langt ud i fremtiden, uanset dommen i Byretten, Landsretten, Højesteretten, EU domstolen, da det jeg skriver er sandheden, med henvisning til grundlovens paragraf 77.

 

Medmindre Jyske Bank koncernen får ryddet op, og der sker fyringer, så fortsætte mine videoer og opslag, for på et eller andet tidspunkt, vil der blive stillet spørgsmål til hvorfor ingen vil eller tør mødes med mig, og offentligt gennemgå mine beviser for at Jyske Bank A/S koncernen, er en kriminel organisation, der i forening har stået bag den organiseret økonomisk kriminalitet, jeg har skrevet bankens ansatte står bag.

 

Her er vidnerne fra Jyske Bank, der alle har været medvirkende direkte eller indirekte til Jyske Banks grove svig forbrydelser.

NU MØDER BANKENS OFFER ENDELIG, DE KRIMINELLE BAGMÆND I VIBORG RET.

Forberedelsen er sluttet, og Jyske Bank vil i retten 15. 16 & 23 november 2021. vise dig og andre af bankens kunder, hvordan Jyske Bank med den samlede bestyrelses opbakning, gennem brug af svig og falsk skaber million indtægter gennem Bilag’s manipulation, og ved organiseret kriminalitet i forening overtræder Jyske Bank love og regler på stribe.

Jyske som også benægter at have stået bag tvangssalg af byggegrund Bybjergvej 45. Læs opslag 11-03-2020. Med tidslinje til Jyske Bank fra 04-11-2015.

Når andre banker som her Nykredit beviseligt, har dækket over Jyske Bank, så danner der sig godt et billede af måden danske banker arbejder på.

I som dækker eller har hjulpet med at tække over Jyske Banks svig og falsk forbrydelser, vil kunne blive omtalt her på www.banknyt.dk

 

Her er sagen og tidslinje i kort udgave.

PDS. kopi af byrettens dom 21-12-2021. kl. 11.00

Jyske Bank A/S har ved Nicolai Hansen og Jeanett Kofoed-Hansen for Jyske Bank A/S udsat mig som kunde i Jyske bank for bedrageri, dette et et faktum i ikke kan ændre ved, uanset politiet og myndighederne dækker den orgnaceret kriminillitat som Jyske Bank A/S står bag.

image.pngimage.png

image.pngimage.png
image.pngimage.png
image.png
Nu skal der laves bedre reklamer, som Jyske Bank der selv bruger med Jason Watt i deres Ford GT. eller Ferrari F8PS til jeres reklame afdeling, i skriver i ikke låner ud til benzin slugende biler, så som en HUMMER.Det at i selv bruger benzinslugende biler i jeres marledsføring, sender det ikke et forkert signal.HER EN REKLAME FRA SE & HØR.

Jeg vil holde mig i samme stil, men for at advarer mod Jyske Bank, hvis i ønsker at bidrage så ring til mig.

venligst Carsten

Sådan startede jeg i 2015, med små og grænseoverskridende reklamer, det var før jeg kendte til at Jyske Bank brugte det at lave dokumentfalsk og løj for at bedrage deres kunder, i dag kender jeg så til Jyske banks fundament hvilket er at lave svig og falsk, samt at dette sker i ond tro for at slippe af sted med at kunne bedrage bankens kunder.

Her kan i alle sammen finde billeder, og i er sefølge alle sammen velkommen til at benytte disse billeder, i det omfang gør det på en sjov måde.

https://www.google.com/search?q=jyske+bank+bil+om+Jyske+banks++bedrageri+og+svindel+dokumentfalsk+som+jeg+har+delt+p%C3%A5+www.banknyt.dk&tbm=isch&ved=2ahUKEwiS9bPW-_T0AhUFySoKHZnRCAoQ2-cCegQIABAA&oq=jyske+bank+bil+om+Jyske+banks++bedrageri+og+svindel+dokumentfalsk+som+jeg+har+delt+p%C3%A5+www.banknyt.dk&gs_lcp=CgNpbWcQA1DBBViEzQJgzM8CaA1wAHgBgAGeBIgBzbkBkgEPNS40NS4xMy4xNS4xMy43mAEAoAEBqgELZ3dzLXdpei1pbWfAAQE&sclient=img&ei=RtLBYZK6IYWSqwGZo6NQ&bih=664&biw=1536

Start 2015.

image.png

image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
image.png
KÆRE JYSKE BANKJeg beder jer om at holder op med at snyde og bedrage jeres kunder, derfor sendte jeg også denne parke for nogle år siden til Anders Damimage.pngEr det her ikke så morsomt, det er jer imod mig.I må endlig sige til hvis i mener det er ulovligt at skrive sandheden om Jyske Bank.De bedste hilsner og med dejlige jule hilsner

Fra jeres ynglings offer

Carsten Storbjerg Skaarup

Søvej 5.

3100 Hornbæk

+4522227713

carsten.storbjerg@gmail.com

 

de 17 vedhæftede filer. (billeder.)
Lær jyskebank at kende Hvem dækker over Jyske Banks fortatte svigforretninger. Bribery at the top of the Danish business seems to have been politically approved. Following Jyske Bank's fraud case. Lundgren's lawyer partner company paid several million Danish kroner, moreover, the same Lundgren's lawyers who would not bring a case against the Danish bank Jyske Bank for fraud. Which Lundgren's lawyer partner company regrettably forgot to submit to the court. That it happened according to Jyske Bank's management, certainly by CEO Anders Dam who is directly contributing to Jyske Bank's continued crimes. When Jyske Bank then chose to give the large law firm Lundgren's lawyers a huge order. It became very clear that the overall board of directors of Jyske Bank continues to expose the customer to very serious fraud transactions. And that Jyske Bank's board of directors is still behind millions of scams and now probably also corruption. All to disappoint in legal matters, and to serve the shareholders in the Danish B

 

 

Lundgrens er ikke så dygtige, men vil du absolut bruge Lundgrens så find en advokat her. PERSONER SPECIALER KARRIERE OM OS KONTAKT ENGLISH Hvem søger du? SPECIALEOMRÅDE STILLING Skriv navn A ADAM FUSSING CLAUSEN ADVOKAT ALESSANDRO TRAINA ADVOKAT DIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATDIRECTOR ANNA FJORDSIDE ADVOKAT BARSEL ANNE HANSEN-NORD ADVOKAT ANNE LYSEMOSE ADVOKAT BARSEL ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TRAINEE BENJAMIN THIDEMANN ADVOKAT BETTINA HASSING HR CHEF BIRGITTE MILLER BRINCK EUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY BUSAKORN SUKSAMRAN LINDE ØKONOMIMEDARBEJDER C CAMILLA BACH SCHOU STUB ADVOKATFULDMÆGTI

Tør du stole på de ansatte i Jyske Bank koncernen, der holder sammen mod Jyske Banks kunder, og dækker over bankers kriminalitet.

 

 

 

 

 

 

 

17 vedhæftede filer
image.png
16K Vis Scan og download
image.png
14K Vis Scan og download
image.png
43K Vis Scan og download
image.png
450K Vis Scan og download
image.png
68K Vis Scan og download
image.png
49K Vis Scan og download
image.png
117K Vis Scan og download
image.png
116K Vis Scan og download
image.png
590K Vis Scan og download
image.png
77K Vis Scan og download
image.png
92K Vis Scan og download
image.png
83K Vis Scan og download
image.png
83K Vis Scan og download
image.png
74K Vis Scan og download
image.png
75K Vis Scan og download
image.png
75K Vis Scan og download