26-10-2021. Mail til Jyske Bank og myndighederne. / Kære alle, mens jeg venter på i som myndighed “og poliktikerne” svare på de 3 små spørgsmål, som også er indsat her i mailen fra BANKNYT.dk så forbereder jeg mig til at møde bagmanden bag det Jyske Bank A/S. der i ond tro, i årevis har udsat lille kunde for svigforetninger ved brugen af falsk, mod den lille virksomhed, hvilket sag jeg har overtaget. ANDERS DAM GÅ SELV AF.

Mailen til Jyske Bank koncernen og myndighederne 26-10-2021. Kl. 20.37

Indsat har også skrevet.
Med henvisning til lidt tidligere mails
30/10-2021. Kl. 01.11.
26/10-2021. Kl 20.37.
22/10-2021. Kl 14.35.
17-10-2021. Kl 16.40.
15/10-2021. Kl. 13.29.
10/10-2021. Kl. 13.42.
02/10-2021. Kl. 14.14.

Mens jeg venter på at politikerne og myndighederne som Justitsministeriet svare på, om danske banker er underlagt lovgivningen, og om de banker der ikke overholder loven, vil blive retsforfulgt og udsat for strafforfølgning.

Mail 26. Oktober 2021. 20.37 til.

direktion@jyskebank.dk
Morten Ulrik Gade • MUG@jyskebank.dk
martin.nielsen@jyskebank.dk
Kristian Ambjørn Buus-Nielsen • kbn@les.dk
Philip Baruch • pb@les.dk
finanstilsynet@ftnet.dk
REU@ft.dk
fm@fm.dk
Justitsministeriet • jm@jm.dk
kmj@atp.dk
kf@nationalbanken.dk
postkasse@advokatsamfundet.dk
Postkasse – Klagesagsafdelingen • klagesagsafdelingen@advokatsamfundet.dk
bankdata@bankdata.dk
SAK@ankl.dk
post@domstolsstyrelsen.dk
nicolai-hansen@jyskebank.dk
Casper Dam Olsen • Casper-dam@jyskebank.dk
jkh@jyskebank.dk
Tina Agergaard • AGERGAARD@jyskebank.dk

26 oktober 2021.

Under min mail er indsat en del fra min. Dagbog www.Banknyt.dk så vær opmærksom på det er mange sider, der iøvrigt redigeres løbende.

 

📝

Kære Anders Christian Dam og Jyske Bank A/S

Samt jeres advokater i Lund Elmer Sandager.

Som Philip Baruch, Kristian Ambjørn Buus Nielsen

Nu skal vi jo snart mødes i retten Viborg, jeg kom i tidligere mail til at skrive en forkert dato til vidne afhøringer.

Dato for vidne afhøring bliver 16 november, 2021, og i vil naturligvis blive indkaldt.

Vil i godt give vidnerne som er listet op fra Jyske Bank A/S besked.

At de bliver indkaldt til Viborg ret, 16-11-2021. Tid følger.

Så de er orienteret, uagtet at der er nogle med på mailen her.

Når blandt andet dig Anders Dam bliver indkaldt, er det blot for at du skal bekræfte modtagelse, af de breve og mails, jeg har sendt til dig personligt og til den resterende bestyrelse siden maj måned 2016.

På den måde vi i retten Viborg, kan finde ud af om du Anders Dam, har levet op til dit ansvar, og om du og Bestyrelsen med flere har et personligt ansvar, for bestyrelses og banken’s handlinger.

Som for ikke at have grebet ind, og undersøgt en mulig svig og falsk forbrydelse.

At du Anders Dam, og også Philip Baruch skal vidne, bliver da også en fordel for jer.

Så du som CEO chef for Jyske Bank A/S, i retten Viborg, selv kan forklare hvor uskyldig 😆 du er, mens du og banken’s advokater fra Lund Elmer Sandager kæmper for at beholde de millioner Jyske Bank koncernen, med urette har hævet fra selskabet Storbjerg Erhverv der valgte indklagede Jyske Bank A/S i 2013 sag. 2013/328, hvilket sag blev indbragt for domstolene, inden 1 år efter afvisning i pengeinstitut ankenævnet.

Den sag jeg har skrevet til dig om, er den sag BS-402/2015-VIB. som jeg nu er diriktør for, da mit selskab har overtaget sagen.

 

Jeg ønsker at du Anders Dam for bestyrelsen, i retten fortæller om du selv, eller bestyrelsen har stået bag ansættelse af Lundgrens advokater, i forbindelse med jeres salg af 6 ejendommen for omkring 600 million DKK.

Da vi i retten komme til at berøre dette emne også, hvilket jeg har skrevet er Bestikkelse af Lundgrens advokater, under dække af returkommission, for at Lundgrens advokater ikke måtte fremlægge nogle af mine påstande mod Jyske Bank.

Så det vil være dumt af dig at forsøge, at få Kristian Ambjørn Buus Nielsen fra Lund Elmer Sandager, til at kæmpe mod du bliver indkaldt som vidne.

Du Anders Dam skal naturligvis i retten forklarede, hvorfor du ikke har grebet ind, da jeg fremlægde dig og ledelsen samt Lund Elmer Sandager advokater, at Jyske Bank har lavet manipulation med aftale bilag, og fjernet aftale dokumenter fra årsopgørelse 2008.

Dit ansigt er først og fremmest overfor bankens aktionærer, og for at du kan fortælle hvad Jyske Bank A/S står for, med henvisning til det jeg har fået fremlagt i Processkrift 3. 4. 5.

Så kan du overlade det til Lund Elmer Sandager advokater, at kæmpe for at Jyske Bank kan beholde de millioner, Jyske Bank ved hjælp af falsk og svig, i ond tro har franarret mig og Storbjerg Erhverv ApS, ved at bringe mig i en forvildelse til at tro jeg har optaget et lån, der var løgn og for at besvige mig.

Jeg har flere gange tidligere skrevet, at jeg gerne ville køre til dit kontor i Silkeborg, og løbe mine beviser for at Jyske Bank koncernen har lavet dokument falsk og bedrageri igennem, hvilket jeg dog ikke længere har tid til.

Så hvis der er noget af det jeg skriver på www.BANKNYT.dk nogle af jer ikke forstår, kan jeg fra i morgen kun tilbyde Jyske Bank koncernen, at aflægge et besøg inde på Vesterbrogade nr 9. I København.

Jyske bank kendt som Den Grønne slagter har ikke vegetar burger, :-) Lundgrens advokater DAN Terkildsen til bestyrelsen og partnerer. / Her finder du alle de dygtige advokater og de elever der oplæres til at bliver som Dan Terkildsen, der af Emil Hald Vendelbo Winstrøm betegnes som en Vorherre. Find Lundgrens advokater her. A ALBERTE DAM LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS ALLENTOFT IT SUPPORTER ANDERS BOJEN KROGH SUPPORTER ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATPARTNER ANNA FJORDSIDE ADVOKAT ANNE HANSEN-NORD ADVOKATDIRECTOR ANNE LYSEMOSE ADVOKAT ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TR

I er velkomne til at spørger mig, da jeg har en anden tilgang til sandheden, end hvad Jyske Bank A/S har.

Jeg mener stadig du Anders Christian Dam er dybt skadelig for Jyske Banks omdømme, hvorfor du bør vise dig som en mand og iværksætte en uvildig advokatundersøgelse og så straks gå af.

Har du Anders Dam set hvor meget snavs der står på nettet om Jyske Bank, hvad siger de af jeres kunder som Jyske Bank stadig ikke har snydt.

Det er din og bestyrelsens skyld, sammen med Lund Elmer Sandager advokater, og jeres egne ansatte som Morten Ulrik Gade, Nicolai Hansen, Casper Dam Olsen, Birgit Buch Thuesen, og dem der ellers er nævnt på banknyt som Anette Kirkeby og Søren Woergaard, at denne her lille sag vokser.

Men jeg har travlt, skal jo snart til Viborg ⚖️

Og husk en dom i Byretten, Landsretten, Højesteretten samt ved EU domstolen, ikke ændre på det jeg skriver på www.banknyt.dk er sandheden om Jyske Banks forretnings metoder, og mange strafbare lovovertrædelser.

Som jeg har skrevet siden 2016, så har Jyske Bank laver dokumentetfalsk, bedrageri og udnyttelse, og siden oktober 2019 har jeg også skrevet at Jyske Bank har brugt bestikkelse, og senest i 2021 har jeg skrevet at Jyske Bank har lavet vanhjemmel.

Hvis det ikke er sandt, så har jeg gentagne gange, altså kontinuerligt opfordret dig og Jyske Bank, Lund Elmer Sandager advokater og Lundgrens advokater til at anlægge en injurier sag mod mig for bagvaskelse af jer alle sammen.

🙈🙉🙊

Men i kan jo også bare beholde hoved nede i jorden, og håbe på jeg holder mund.

Mellem dig og mig Anders Dam, 🤣 det kommer ikke til at ske, for vi har det jo alle sammen morsomt. Ikke. 😅

Jyske Bank i genere mig mest muligt, og så driller jeg jer alle sammen til gengæld.

?

Er det her første gang, i har valgt at snyde og bedrage kunder der har lagt sig syge med en hjerneblødning, eller er det måde at skabe formue forøgelse på 🎥 det er lidt som at være med i en film, at være i krig med en hel organisation og deres advokater. 😂

PS

Jeg får opdateret vedtægterne i selskabet, og bliver mere præcis i hvad selskabet formål er, da selskabet første og fremmest er lavet med henblik på at stoppe Jyske Banks svigagtig forretnings metoder i mod jeres kunder.

Men som jeg siger på videoen.

Jeg er ikke sur, men i skulle skamme jer.

Jeg glæder mig meget til at møde dig i retten Anders Dam, håber ikke du siger du ikke tør møde mig, fordi du er bange og vil gemme dig bag dine mange advokater.

Mød som en mand istedet for at gemme dig bag Lund Elmer Sandager advokater som en lille kryster.

 

Og PS, Anders Dam når Jyske Bank har så mange sager som i har, og genbruger sammen Processkrifter, så husk at sætte de rigtige navne ind, jeg har skrevet om det på www.banknyt.dk og noterer mig at jeres advokater ikke er særlig interesseret i at fører sager på et oplyst grundlag.

 

Husk nu altid forbehold for skrive og stave fejl, og husk mine opslag er både skrevet for humor og morskaben’s skyld.

Samtale fremmer forståelsen.

Men her er det kun mig der har forsøgt med dialog.

Bedste hilsner.

Diriktør.

Carsten.Storbjerg.

Søvej 5

3100 Hornbæk

+4522227713

For.

BS-402/2015-VIB. sagen mod Jyske Bank for brugen af Svig og Falsk ApS

Her under er www.banknyt.dk som den ser ud her til aften kl. 20.00

Danmarks største finans skandale, hvor selv myndighederne dækker over kriminel dansk bank. 🎥 Kom med til hovedforhandling 15. 16 og 23 november i stor svig og falsk sag mod Jyske Bank A/S, der kæmper for at kunne beholde de millioner Jyske Bank har stjålet fra kunde, ved brug af dokumentet falsk og bedrageri. 📢 En skandale for retssikkerheden når Politiet, Finanstilsynet og også advokat nævnet reelt dækker over bankers kriminalitet. 🗞️ Read more about the scared CEO Anders Christian Dam from the criminal Danish bank, who is one of the mastermind behind Jyske Bank’s continued crimes. ⚔️ and about there corrupt Danish lawyers as Lundgrens, which the politicians and the authorities know very well, but unfortunately will not do anything about it, therefore the weak victim alone must fight against the highly criminal organization Jyske Bank, to stop the bank’s long-standing fraudulent businesses.🙊🙉🙈. Jyske Bank is probably Denmark’s most dangerous Bank, as the bank commits fraud, forgery, bribery, misuse of powers of attorney 🥳🍻 And with the help of Lund Elmer Sandager lawyers, who has lied to the court. 🤔

DANSKE BANK SKANDALER. A PAGE ABOUT THE EXPLOITATION OF CORRUPTION BETWEEN LARGE DANISH LAW FIRMS AS LUNDGRENS AND DANISH BANKS, BRIBERY WHICH SUPREME COURT JUDGE KURT RASMUSSEN HAS COVERED FOR THE BAR COUNCIL.: 💰 WELCOME: ABOUT FRAUD IN THE DANISH BANK, JYSKE BANK 🏦. WARNING ⚠️ AGAINST DOING BUSINESS WITH LARGE DANISH BANKS AND LAW FIRMS, HERE IS A RISK OF THE USE OF BRIBERY AND THE USE OF FORGERY TO COMMIT FRAUD AGAINST THE CUSTOMER.

Efter intro ser siden mere normal ud.

www.banknyt.dk OPDATERET SENEST 26-10-2021. KL. 17.40.  BILLEDER OG BILAG INDSÆTTES. Er du Journalist og ønsker at spørge ind til min historie og mine bilag så ring til mig på +4522227713. Vh Carsten.
Denmark’s perhaps largest criminal organization must be Jyske Bank.

JYSKE BANK DER STÅR BAG SVIG I MILLIONKLASSEN.

Håber på at få de af Jyske Banks udførte svig og falsk forbrydelser gjort forældet, på trods af at Jyske Bank har været i ond tro, og udsat kunde for vildledning og fået kunden i en forvildelse, også efter bankens ansatte benyttede sig af at kunden fik en hjerneblødning, hvorfor det var nemt for Jyske Banks ansatte at udsætte kunde for fortsat bedrageri gennem kontinuerligt at lyve overfor kunden, og lyve overfor kundens advokater og fremlægge falske oplysninger overfor pengeinstitut ankenævnet samt efterfølgende at fremlægge falske oplysninger overfor domstolen.

Her et link til YouTube video Søndag 16-10-2021, forberedelsen slutter.

📝

JOB OFFER.

Er du journalist eller forfatter og vil du skrive min historie, om den organiserede kriminalitet, gennem kammerateri og korruption som her Jyske Bank ved ledelsen står bag, med Anders Christian Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus, Peter Schleidt, der står sammen i forening, og som gerne medvirker til at Jyske bank bedrager de af bankens kunder som er muligt, bestikkelse syntes heller ikke at være nogen hindring.

Så ring til mig +4522227713.

Venligst Carsten Storbjerg.

Når nogle ved kammerateri, vælger at dække over åbenlyst kriminalitet, og bestikkelse, kan det kun være for at selv at få en tjeneste til gode, eller måske fra tidligere skylder en tjeneste.

Hvorfor jeg mener kammerateri er det første skridt til et korrupt samfund, da kammerateri er ligesom korruption, er det sådan du ønsker at Danmark skal udvikle sig, uanset flere her på siden er medlem af den danske Frimurerorden, hvor man som regel dækker over sine brødre i logen, så når jeg nævner X. Højesterets dommer Kurt Rasmussen, er det blot for at gøre opmærksom på problemet, for hvem styre reelt hvilket virksomheder i Danmark der ikke må udsættes for efterforskning og strafforfølgning.

Jeg stopper ikke min kamp for at oplyse om det kammerateri og korruption der foregår i Danmark, og håber da også at flere loge medlemmer vil stå frem, og fortælle om det kammerateri der reelt styre samfundet altså Danmark.

Jyske Bank og deres advokater fra Lund Elmer Sandager og Lundgrens advokater er ligeglade med disse her opslag, da de sikkert mener deres organiseret kriminalitet, som er udført i forening, fortsat ikke har fået myndighederne eller pressens opmærksomhed, hvilket stærke kræfter dækker over.

MEN HVOR LÆNGE VIL MYNDIGHEDERNE DÆKKE OVER DANSKE BANKER, DER LAVER DET SOM I STRAFFELOVEN, ER BESKREVET SOM KRIMINALITET OG STRAFBARE FORHOLD.

Mine opslag fortsætter langt ud i fremtiden, uanset dommen i Byretten, Landsretten, Højesteretten, EU domstolen, da det jeg skriver er sandheden, med henvisning til grundlovens paragraf 77.

Medmindre Jyske Bank koncernen får ryddet op, og der sker fyringer, så fortsætte mine videoer og opslag, for på et eller andet tidspunkt, vil der blive stillet spørgsmål til hvorfor ingen vil eller tør mødes med mig, og offentligt gennemgå mine beviser for at Jyske Bank A/S koncernen, er en kriminel organisation, der i forening har stået bag den organiseret økonomisk kriminalitet, jeg har skrevet bankens ansatte står bag.

Her er vidnerne fra Jyske Bank, der alle har været medvirkende direkte eller indirekte til Jyske Banks grove svig forbrydelser.

If you want a really good and truthful story about abuse of power and corruption as well as camaraderie and organized crime in large Danish banks and law firms, where even a Danish Supreme Court judge has helped to cover up corrupt lawyers, then read on here on the website BANKNYT.dk / Can Danish Banks as Jyske Bank be trusted ?. Skal du bruge en dygtig advokat, så anbefaler vi Lund Elmer Sandager her Partnere Carsten Brink Managing Partner, advokat (H) Christian B. Elmer Partner, advokat (L) Christian Petri Partner, advokat (H) Claus Span­gen­berg Partner, advokat (L) Henrik Høpner Partner, advokat (H) Henrik Stamp Partner, advokat (L) Jacob Roesen Partner, advokat Linea R. Conforti Partner, advokat (L) Mathias Toxværd Partner, advokat (H) Michael Møller Nielsen Partner, advokat (L) Morten Schwartz Nielsen Partner, advokat (H) Nete Weber Partner, advokat (L) Nicolai Fløe Jørgensen Partner, advokat Peter Sørensen Partner, advokat (L) Ulrik Bayer Partner, advokat (H) Erik Hovgaard Seniorpartner, advokat (H) Kjeld Jørgensen Partner, advokat (H) Mads Gierding Seniorpartner, advokat (H) Philip Baruch Seniorpartner, advokat (H) Steen Raagaard Andersen Seniorpartner, advokat (H) Sebastian Rungby Associeret partner, advokat Annacarina Staunstrup Associeret partner, advokat LL.M., HD(F) Kristian Ambjørn Buus-Nielsen Associeret partner, advokat (L) Torsten Hylleberg Associeret partner, advokat Advokater Torsten Vagn Hansen Specialistadvokat Joachim Lykke Dresner Advokat, CMO Julie Flindt Rasmussen Advokat Karina Enghaven Bentsen Advokat Lise Møller Zinck Advokat (L) Lærke Bruun Hansen Advokat Stina Møller Palmberg Advokat Natasja Kri­sti­an­sen Advokat Chri­stof­fer Sidelmann Borg Advokat Anders Linde Reislev Advokat Mathilde Schmidt Advokat Jonas Tofte Bøn­der­gaard Advokat Nikolaj Sommers Gjet­ter­mann Advokat Marie Boyer-Søgaard Advokat Advokatfuldmægtige Anders Nørgaard Hansen Advokatfuldmægtig Ann Louise Rützou Michaelsen Advokatfuldmægtig Camilla Ikast Jessen Advokatfuldmægtig Christina Meyer Advokatfuldmægtig Esben Hansen Advokatfuldmægtig Line Marie Mikalsen Veiby Advokatfuldmægtig Marta Valgreen Knudsen Advokatfuldmægtig Ansættelsesret Michael Møller Nielsen Partner, advokat (L) Julie Flindt Rasmussen Advokat Joachim Lykke Dresner Advokat, CMO Nikolaj Sommers Gjet­ter­mann Advokat Marta Valgreen Knudsen Advokatfuldmægtig M&A Jacob Roesen Partner, advokat Nicolai Fløe Jørgensen Partner, advokat Carsten Brink Managing Partner, advokat (H) Christian Petri Partner, advokat (H) Claus Span­gen­berg Partner, advokat (L) Philip Baruch Seniorpartner, advokat (H) Sebastian Rungby Associeret partner, advokat Annacarina Staunstrup Associeret partner, advokat LL.M., HD(F) Entrepriseret Ulrik Bayer Partner, advokat (H) Erik Hovgaard Seniorpartner, advokat (H) Kjeld Jørgensen Partner, advokat (H) Mathias Toxværd Partner, advokat (H) Lise Møller Zinck Advokat (L) Esben Hansen Advokatfuldmægtig Line Marie Mikalsen Veiby Advokatfuldmægtig Ann Louise Rützou Michaelsen Advokatfuldmægtig Fast ejendom Henrik Stamp Partner, advokat (L) Steen Raagaard Andersen Seniorpartner, advokat (H) Mathias Toxværd Partner, advokat (H) Henrik Høpner Partner, advokat (H) Lise Møller Zinck Advokat (L) Line Marie Mikalsen Veiby Advokatfuldmægtig Ann Louise Rützou Michaelsen Advokatfuldmægtig Insolvens Christian B. Elmer Partner, advokat (L) Nete Weber Partner, advokat (L) Torsten Vagn Hansen Specialistadvokat Karina Enghaven Bentsen Advokat Lærke Bruun Hansen Advokat Joachim Lykke Dresner Advokat, CMO Mathilde Schmidt Advokat IT-ret Claus Span­gen­berg Partner, advokat (L) Torsten Hylleberg Associeret partner, advokat Morten Schwartz Nielsen Partner, advokat (H) Stina Møller Palmberg Advokat Anders Linde Reislev Advokat Joachim Lykke Dresner Advokat, CMO Amalie Fallesen Legal Trainee Inddrivelse Morten Schwartz Nielsen Partner, advokat (H) Kristian Ambjørn Buus-Nielsen Associeret partner, advokat (L) Natasja Kri­sti­an­sen Advokat Mads Gierding Seniorpartner, advokat (H) Joachim Lykke Dresner Advokat, CMO Anders Nørgaard Hansen Advokatfuldmægtig Daniel Kim Rasmussen Erhvervsjuridisk rådgiver Stine Iversen Teamleder, advokatsekretær Lotte Xenia Rahbek Inkassomedarbejder Natasja Schreiber Fl­in­te­gaard Inkassomedarbejder Sarah Fogh Mikkelsen Stud.polit. Linea Hjorth Chri­sten­sen Stud.jur. August Ikov Piccolo Ejendomsadministration Peter Wossler Teamleder Anja Ahlmann Ejendomsadministrator Anne Christine Leth Ejendomsadministrator Lone Borup Rasmussen Ejendomsadministrator Cristina Schramm Ozaki Ejendomsadministrator Anne-Marie Lyngholm Ejendomsadministrator Sarah Cliford Hansen Ejendomsadministrator Anne Vognsen Ejendomsadministratorassistent Amanda Løie Vendelbo Petersen Ejendomsadministratorassistent Sekretærer Annelis Chri­sten­sen Advokatsekretær Anne-Mette Johansen Advokatsekretær Birgitte Åkerström Advokatsekretær, IT-administrator Charlotte Cramer Advokatsekretær Charlotte Windeballe Andersen Advokatsekretær Dorte Halken Juridisk assistent Henny Lykke Ejendomsmægler, valuar Lisbeth Skifte Juridisk assistent Manja Revsbech Advokatsekretær Mette Lambert Juridisk assistent Sisse Thejll-Madsen Advokatsekretær Susan Plambeck Advokatsekretær Tanja Aabo Simonsen Advokatsekretær, statsaut. ejendomsmægler Administration Henrik Hagbarth Administrations- og HR-chef/COO Henrik Pedersen Økonomichef/CFO Joachim Lykke Dresner Advokat, CMO Jan Nickel IT-koordinator Mette Wester­gaard International kommunikations- og marketingkoordinator Birgitte Åkerström Advokatsekretær, IT-administrator Annette Zaar Bogholder Annette Haugaard Bogholder Ermina Silajdzic Regnskabsassistent Dragana Stesevic Receptionist Jannie Allerslev Receptionist Flemming Rasmussen Servicemedarbejder Laura Tjørnemark Piccoline Gustav Richardt Skytte Holm Call assistant Selma Kamuk Jensen Call assistant Studentermedarbejdere Amanda Løie Vendelbo Petersen Ejendomsadministratorassistent Anna Kragelund Stud.jur. Anna Lin­den­cro­ne Lundin Stud.jur. Camilla Martinsen Stud.jur. Chri­stop­her Mortensen Erhvervsjuridisk rådgiver Daniel Boalth Petersen Stud.jur. Emma Ørnsø Fischer Stud. international kommunikation og marketing Frederik Anker Nielsen Stud.merc.jur. Freja Simona Aakjær Olesen Stud.jur. Ida Maria Strøm Stud.jur. Kasper Frimor Stud.jur. Linea Hjorth Chri­sten­sen Stud.jur. Mathilde Kirk Nielsen Stud.jur. Merveille Kanga Stud.merc.jur. Mikkel Skov Chri­sten­sen Stud.jur. Sabina Sinanovic Stud.merc.jur. Sarah Fogh Mikkelsen Stud.polit. Simone Blicher Skou Thomsen Stud.jur.

Jyske Banks make financial crime. These witnesses from Jyske Bank and Lund Elmer Sandager, Anders Dam, Philip Baruch, Morten Ulrik Gade, Birgit Buch Thuesen, Nicolai Hansen and Casper Dam Olsen, there are some of those who have been behind Jyske Bank’s sensational million scams against the bank’s customer.

NU MØDER BANKENS OFFER ENDELIG, DE KRIMINELLE BAGMÆND I VIBORG RET.

Forberedelsen er sluttet, og Jyske Bank vil i retten 15. 16 & 23 november 2021. vise dig og andre af bankens kunder, hvordan Jyske Bank med den samlede bestyrelses opbakning, gennem brug af svig og falsk skaber million indtægter gennem Bilag’s manipulation, og ved organiseret kriminalitet i forening overtræder Jyske Bank love og regler på stribe.

Jyske som også benægter at have stået bag tvangssalg af byggegrund Bybjergvej 45. Læs opslag 11-03-2020. Med tidslinje til Jyske Bank fra 04-11-2015.

PERSONER SPECIALER KARRIERE OM OS KONTAKT ENGLISH Hvem søger du? SPECIALEOMRÅDE STILLING Skriv navn A ADAM FUSSING CLAUSEN ADVOKAT ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATDIRECTOR ANNA FJORDSIDE ADVOKAT BARSEL ANNE HANSEN-NORD ADVOKAT ANNE LYSEMOSE ADVOKAT BARSEL ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TRAINEE BENJAMIN THIDEMANN ADVOKAT BETTINA HASSING HR CHEF BIRGITTE MILLER BRINCK EUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY BUSAKORN SUKSAMRAN LINDE ØKONOMIMEDARBEJDER C CAMILLA BACH SCHOU STUB ADVOKATFULDMÆGTIG CAMILLA HEISEL TEAM ASSISTENT CARL JOHAN BJÆRGE ABRAHAMSON SUPPORTER CAROLINE BILLESØ PRIEMÉ SUPPORTER CECILIE GYRSTING ADVOKATFULDMÆGTIG CHARLOTTE KJELDSEN RECEPTIONIST CHARLOTTE LARSEN TEAM ASSISTENT PORTRÆT UNDERVEJS CHRISTIAN BREDTOFT GULDMANN ADVOKAT (L)PARTNER CHRISTIAN SCHERFIG ADVOKATPARTNER CHRISTINA BUHL NIELSEN ADVOKAT CHRISTOPHER HJULSAGER ADVOKATFULDMÆGTIG D DAN TERKILDSEN ADVOKATPARTNER DANIEL SCHIØTTE PETTERSSON LEGAL TRAINEE DITTE OPSTRUP ANDERSEN MARKETING MANAGER DORTE FRANDSEN TEAM ASSISTENT E ELISABETH EIBERG TEAM ASSISTENT ELISABETH THAL JANTZEN LEGAL TRAINEE EMIL HALD WINSTRØM ADVOKATFULDMÆGTIG EMILIE LERSTRØM ADVOKAT F FRANK TVEDE ØKONOMIMEDARBEJDER FREDERIK HASENBERG SUPPORTER FREDERIK HOLMSTED JENSEN LEGAL TRAINEE FREDERIKKE LINDBO HENNINGS ADVOKAT BARSEL H HANNAH DEHN-RASMUSSEN ADVOKATFULDMÆGTIG HANS HOLTEN INGERSLEV LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS HEIDI THANNING RINGSTRØM SAGSCONTROLLER HELENA LYBÆK GUÐMUNDSDÓTTIR LEAD ADVISORPH.D. HELLE GROTHE NIELSEN BOBEHANDLERTEAM ASSISTENT I IDA JOHANNE DORÉ PAGH LEGAL TRAINEE IDA SIMONE SARBORG-PEDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG J JACOB HENRIKSEN IT STUDENT JACOB SKOVGAARD KRISTENSEN ADVOKATFULDMÆGTIG JAKOB SCHILDER-KNUDSEN ADVOKATPARTNER JAKOB SKOV BUNDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG JENS GRUNNET-NILSSON LEGAL TRAINEE JESPER CARØE PETERSEN SAGSCONTROLLER JESPER HJETTING ADVOKAT (H)DIRECTOR JESPER LUNDGREN ADVOKATOF COUNSEL JOAKIM WISCHMANN ADVOKAT JOHAN FREDERIK EHRENREICH ADVOKATFULDMÆGTIG JONAS ADSBØLL LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS JONAS LYKKE HARTVIG NIELSEN ADVOKAT JULIE CATHRIN ROVSING ADVOKAT K KARIN KLINT HENRIKSEN ØKONOMICHEF KAROLINE STAMPE ERIKSEN SAGSCONTROLLER KIA ELISABETH GLAD ØKONOMIMEDARBEJDER KIRSTEN SEEBERG HR KONSULENT KLARA WINTHER KISELBERG LEGAL TRAINEE KRISTIAN GUSTAV ANDERSSON ADVOKATPARTNER KRISTIAN HØJBJERG JØRGENSEN SUPPORTER L LARS JAPP HASLUND DIRECTORHEAD OF DATA PROTECTION LARS KJÆR ADVOKATPARTNER LARS KROG ADVOKATDIRECTOR LARS PETERSEN ADVOKAT (H)OF COUNSEL LAURA HYANG KROER MADSEN ADVOKAT LENE WINTHER JENSEN RECEPTIONIST LINDA ZÜREK SAGSCONTROLLER LINE STOUGAARD ESKILDSEN ADVOKAT BARSEL LOUISE CECILIE MUNCK COMPLIANCE CONTROLLER M MADDALENA VOSS ADVOKATFULDMÆGTIG MAGNUS MØRCH TUXEN ADVOKATFULDMÆGTIG MAJA ILSØ LEGAL TRAINEE MAJSE JARLOV ADVOKAT MALENE OVERGAARD ADVOKATDIRECTOR MARCUS NIMMO ALLERUP BOGH LEGAL TRAINEE MARIA GISELA BRAMMER LEGAL TRAINEE MARIA WESSEL LINDBERG ADVOKATFULDMÆGTIG MARIE LOUISE AAGAARD ADVOKATDIRECTOR MARIE VON SICHLAU ADVOKATFULDMÆGTIG MARIO FERNANDEZ ADVOKATDIRECTORHEAD OF INDIRECT TAXES MARTIN AAGREN NIELSEN ADVOKAT (L) MARTIN BALSLEV ADVOKATFULDMÆGTIG MARTIN KIRKEGAARD DIREKTØR/CHIEF OPERATING OFFICER MATHIAS BELL WILLUMSEN ADVOKAT METTE MARIE NIELSEN ADVOKATFULDMÆGTIG METTE-MARIE VENDELBO HAMANN LEGAL TRAINEE MICHAEL ALSTRØM ADVOKAT (H)FORMAND FOR BESTYRELSENPARTNER MICHAEL AMSTRUP ADVOKAT (H)PARTNER MICHAEL GAARMANN ADVOKATPARTNER MICHALA RING GALE ADVOKAT MICKA SINETTE M. THORSEN TEAM ASSISTENT MORTEN ROSENMEJER ADVOKAT (L)PARTNER N NADIA AZAQUOUN ADVOKATFULDMÆGTIG NADIA BRANDT EXECUTIVE ASSISTANT NANNA MUNK WARMDAHL LEGAL TRAINEE NICOLAI B. SØRENSEN ADVOKAT (H)PARTNER NICOLAI THORNINGER ADVOKAT (L) NICOLE SOWE ADVOKATFULDMÆGTIG BARSEL NIELS GRAM-HANSSEN ADVOKATPARTNER NIELS WIVE KJÆRGAARD ADVOKAT (H)PARTNER NIKOLAJ BRANDT CLAUSEN IT CHEF NINA LUND-ANDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG NINA RINGEN ADVOKATPARTNER O OLIVIA SACEANU LEGAL TRAINEE P PEDRAM MOGHADDAM ADVOKATPARTNER PERNILLE HELLESØE TEAM ASSISTENT PETER ABILDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG PETER BRUUN NIKOLAJSEN ADVOKAT (L)PARTNER PETER CLEMMEN CHRISTENSEN ADVOKAT (H)PARTNER PETER MOLLERUP ADVOKAT (L)PARTNER PIA LYKKE MATHIASEN ADVOKATDIRECTOR R RASMUS REICHSTEIN ADVOKATFULDMÆGTIG RASMUS STUB ADVOKAT RASMUS VANG ADVOKAT (H)DIRECTOR REGITZE RUHOFF SUPPORTER RIKKE TOFT GRABSKI IT STUDENT S SARA KIRSTINE KLOUGART ADVOKAT SEBASTIAN DYHR RASMUSSEN LEGAL TRAINEE SEBASTIAN LYSHOLM NIELSEN ADVOKATDIRECTOR SIMONE EMILIE VIUF CHRISTIANSEN ADVOKATFULDMÆGTIG SISSEL BAY FRANDSEN TEAM ASSISTENT SOPHIA PATRICIA STRØMQVIST HR ASSISTENT STINE BERNT STRYHN ADVOKATDIRECTOR SØREN DANELUND REIPURTH ADVOKAT (L)DIRECTOR SØREN HILBERT ADVOKAT (L)PARTNER T THOMAS KRÆMER ADVOKATPARTNER THOMAS STAMPE ADVOKAT (H)PARTNER THOMAS SVENNINGSEN LEGAL TRAINEE THORSTEIN BOSERUP LEGAL TRAINEE TOBIAS VIETH ADVOKATPARTNER U URSULA IZZARD LEGAL TRAINEE V VIBE TOFTUM LEGAL TRAINEE Y YVONNE EJLERSEN TEAM ASSISTENT Samme rådgiver er altid med dig, når du arbejder med Lundgrens ADVOKATPARTNERSELSKAB TUBORG BOULEVARD 12 DK-2900 HELLERUP ÅBNINGSTIDER, ALLE HVERDAGE: 8.00-17.00 E-MAIL INFO@LUNDGRENS.DK LINKEDIN GÅ TIL LINKEDIN FACEBOOK GÅ TIL FACEBOOK TELEFON +45 3525 2535 CVR NR 36 44 20 42

04-11-2015. S.1-3. To Jyske Bank Morten Ulrik Gade
We do not want to bring a case against Jyske Bank
But here we know today that Jyske Bank lives by lying and cheating our customers by Fraud and False

PERSONER SPECIALER KARRIERE OM OS KONTAKT ENGLISH Hvem søger du? SPECIALEOMRÅDE STILLING Skriv navn A ADAM FUSSING CLAUSEN ADVOKAT ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATDIRECTOR ANNA FJORDSIDE ADVOKAT BARSEL ANNE HANSEN-NORD ADVOKAT ANNE LYSEMOSE ADVOKAT BARSEL ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TRAINEE BENJAMIN THIDEMANN ADVOKAT BETTINA HASSING HR CHEF BIRGITTE MILLER BRINCK EUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY BUSAKORN SUKSAMRAN LINDE ØKONOMIMEDARBEJDER C CAMILLA BACH SCHOU STUB ADVOKATFULDMÆGTIG CAMILLA HEISEL TEAM ASSISTENT CARL JOHAN BJÆRGE ABRAHAMSON SUPPORTER CAROLINE BILLESØ PRIEMÉ SUPPORTER CECILIE GYRSTING ADVOKATFULDMÆGTIG CHARLOTTE KJELDSEN RECEPTIONIST CHARLOTTE LARSEN TEAM ASSISTENT PORTRÆT UNDERVEJS CHRISTIAN BREDTOFT GULDMANN ADVOKAT (L)PARTNER CHRISTIAN SCHERFIG ADVOKATPARTNER CHRISTINA BUHL NIELSEN ADVOKAT CHRISTOPHER HJULSAGER ADVOKATFULDMÆGTIG D DAN TERKILDSEN ADVOKATPARTNER DANIEL SCHIØTTE PETTERSSON LEGAL TRAINEE DITTE OPSTRUP ANDERSEN MARKETING MANAGER DORTE FRANDSEN TEAM ASSISTENT E ELISABETH EIBERG TEAM ASSISTENT ELISABETH THAL JANTZEN LEGAL TRAINEE EMIL HALD WINSTRØM ADVOKATFULDMÆGTIG EMILIE LERSTRØM ADVOKAT F FRANK TVEDE ØKONOMIMEDARBEJDER FREDERIK HASENBERG SUPPORTER FREDERIK HOLMSTED JENSEN LEGAL TRAINEE FREDERIKKE LINDBO HENNINGS ADVOKAT BARSEL H HANNAH DEHN-RASMUSSEN ADVOKATFULDMÆGTIG HANS HOLTEN INGERSLEV LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS HEIDI THANNING RINGSTRØM SAGSCONTROLLER HELENA LYBÆK GUÐMUNDSDÓTTIR LEAD ADVISORPH.D. HELLE GROTHE NIELSEN BOBEHANDLERTEAM ASSISTENT I IDA JOHANNE DORÉ PAGH LEGAL TRAINEE IDA SIMONE SARBORG-PEDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG J JACOB HENRIKSEN IT STUDENT JACOB SKOVGAARD KRISTENSEN ADVOKATFULDMÆGTIG JAKOB SCHILDER-KNUDSEN ADVOKATPARTNER JAKOB SKOV BUNDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG JENS GRUNNET-NILSSON LEGAL TRAINEE JESPER CARØE PETERSEN SAGSCONTROLLER JESPER HJETTING ADVOKAT (H)DIRECTOR JESPER LUNDGREN ADVOKATOF COUNSEL JOAKIM WISCHMANN ADVOKAT JOHAN FREDERIK EHRENREICH ADVOKATFULDMÆGTIG JONAS ADSBØLL LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS JONAS LYKKE HARTVIG NIELSEN ADVOKAT JULIE CATHRIN ROVSING ADVOKAT K KARIN KLINT HENRIKSEN ØKONOMICHEF KAROLINE STAMPE ERIKSEN SAGSCONTROLLER KIA ELISABETH GLAD ØKONOMIMEDARBEJDER KIRSTEN SEEBERG HR KONSULENT KLARA WINTHER KISELBERG LEGAL TRAINEE KRISTIAN GUSTAV ANDERSSON ADVOKATPARTNER KRISTIAN HØJBJERG JØRGENSEN SUPPORTER L LARS JAPP HASLUND DIRECTORHEAD OF DATA PROTECTION LARS KJÆR ADVOKATPARTNER LARS KROG ADVOKATDIRECTOR LARS PETERSEN ADVOKAT (H)OF COUNSEL LAURA HYANG KROER MADSEN ADVOKAT LENE WINTHER JENSEN RECEPTIONIST LINDA ZÜREK SAGSCONTROLLER LINE STOUGAARD ESKILDSEN ADVOKAT BARSEL LOUISE CECILIE MUNCK COMPLIANCE CONTROLLER M MADDALENA VOSS ADVOKATFULDMÆGTIG MAGNUS MØRCH TUXEN ADVOKATFULDMÆGTIG MAJA ILSØ LEGAL TRAINEE MAJSE JARLOV ADVOKAT MALENE OVERGAARD ADVOKATDIRECTOR MARCUS NIMMO ALLERUP BOGH LEGAL TRAINEE MARIA GISELA BRAMMER LEGAL TRAINEE MARIA WESSEL LINDBERG ADVOKATFULDMÆGTIG MARIE LOUISE AAGAARD ADVOKATDIRECTOR MARIE VON SICHLAU ADVOKATFULDMÆGTIG MARIO FERNANDEZ ADVOKATDIRECTORHEAD OF INDIRECT TAXES MARTIN AAGREN NIELSEN ADVOKAT (L) MARTIN BALSLEV ADVOKATFULDMÆGTIG MARTIN KIRKEGAARD DIREKTØR/CHIEF OPERATING OFFICER MATHIAS BELL WILLUMSEN ADVOKAT METTE MARIE NIELSEN ADVOKATFULDMÆGTIG METTE-MARIE VENDELBO HAMANN LEGAL TRAINEE MICHAEL ALSTRØM ADVOKAT (H)FORMAND FOR BESTYRELSENPARTNER MICHAEL AMSTRUP ADVOKAT (H)PARTNER MICHAEL GAARMANN ADVOKATPARTNER MICHALA RING GALE ADVOKAT MICKA SINETTE M. THORSEN TEAM ASSISTENT MORTEN ROSENMEJER ADVOKAT (L)PARTNER N NADIA AZAQUOUN ADVOKATFULDMÆGTIG NADIA BRANDT EXECUTIVE ASSISTANT NANNA MUNK WARMDAHL LEGAL TRAINEE NICOLAI B. SØRENSEN ADVOKAT (H)PARTNER NICOLAI THORNINGER ADVOKAT (L) NICOLE SOWE ADVOKATFULDMÆGTIG BARSEL NIELS GRAM-HANSSEN ADVOKATPARTNER NIELS WIVE KJÆRGAARD ADVOKAT (H)PARTNER NIKOLAJ BRANDT CLAUSEN IT CHEF NINA LUND-ANDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG NINA RINGEN ADVOKATPARTNER O OLIVIA SACEANU LEGAL TRAINEE P PEDRAM MOGHADDAM ADVOKATPARTNER PERNILLE HELLESØE TEAM ASSISTENT PETER ABILDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG PETER BRUUN NIKOLAJSEN ADVOKAT (L)PARTNER PETER CLEMMEN CHRISTENSEN ADVOKAT (H)PARTNER PETER MOLLERUP ADVOKAT (L)PARTNER PIA LYKKE MATHIASEN ADVOKATDIRECTOR R RASMUS REICHSTEIN ADVOKATFULDMÆGTIG RASMUS STUB ADVOKAT RASMUS VANG ADVOKAT (H)DIRECTOR REGITZE RUHOFF SUPPORTER RIKKE TOFT GRABSKI IT STUDENT S SARA KIRSTINE KLOUGART ADVOKAT SEBASTIAN DYHR RASMUSSEN LEGAL TRAINEE SEBASTIAN LYSHOLM NIELSEN ADVOKATDIRECTOR SIMONE EMILIE VIUF CHRISTIANSEN ADVOKATFULDMÆGTIG SISSEL BAY FRANDSEN TEAM ASSISTENT SOPHIA PATRICIA STRØMQVIST HR ASSISTENT STINE BERNT STRYHN ADVOKATDIRECTOR SØREN DANELUND REIPURTH ADVOKAT (L)DIRECTOR SØREN HILBERT ADVOKAT (L)PARTNER T THOMAS KRÆMER ADVOKATPARTNER THOMAS STAMPE ADVOKAT (H)PARTNER THOMAS SVENNINGSEN LEGAL TRAINEE THORSTEIN BOSERUP LEGAL TRAINEE TOBIAS VIETH ADVOKATPARTNER U URSULA IZZARD LEGAL TRAINEE V VIBE TOFTUM LEGAL TRAINEE Y YVONNE EJLERSEN TEAM ASSISTENT Samme rådgiver er altid med dig, når du arbejder med Lundgrens ADVOKATPARTNERSELSKAB TUBORG BOULEVARD 12 DK-2900 HELLERUP ÅBNINGSTIDER, ALLE HVERDAGE: 8.00-17.00 E-MAIL INFO@LUNDGRENS.DK LINKEDIN GÅ TIL LINKEDIN FACEBOOK GÅ TIL FACEBOOK TELEFON +45 3525 2535 CVR NR 36 44 20 42

04-11-2015. S.2-3. To Jyske Bank Morten Ulrik Gade
We do not want to bring a case against Jyske Bank
But here we know today that Jyske Bank lives by lying and cheating our customers by Fraud and False

PERSONER SPECIALER KARRIERE OM OS KONTAKT ENGLISH Hvem søger du? SPECIALEOMRÅDE STILLING Skriv navn A ADAM FUSSING CLAUSEN ADVOKAT ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATDIRECTOR ANNA FJORDSIDE ADVOKAT BARSEL ANNE HANSEN-NORD ADVOKAT ANNE LYSEMOSE ADVOKAT BARSEL ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TRAINEE BENJAMIN THIDEMANN ADVOKAT BETTINA HASSING HR CHEF BIRGITTE MILLER BRINCK EUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY BUSAKORN SUKSAMRAN LINDE ØKONOMIMEDARBEJDER C CAMILLA BACH SCHOU STUB ADVOKATFULDMÆGTIG CAMILLA HEISEL TEAM ASSISTENT CARL JOHAN BJÆRGE ABRAHAMSON SUPPORTER CAROLINE BILLESØ PRIEMÉ SUPPORTER CECILIE GYRSTING ADVOKATFULDMÆGTIG CHARLOTTE KJELDSEN RECEPTIONIST CHARLOTTE LARSEN TEAM ASSISTENT PORTRÆT UNDERVEJS CHRISTIAN BREDTOFT GULDMANN ADVOKAT (L)PARTNER CHRISTIAN SCHERFIG ADVOKATPARTNER CHRISTINA BUHL NIELSEN ADVOKAT CHRISTOPHER HJULSAGER ADVOKATFULDMÆGTIG D DAN TERKILDSEN ADVOKATPARTNER DANIEL SCHIØTTE PETTERSSON LEGAL TRAINEE DITTE OPSTRUP ANDERSEN MARKETING MANAGER DORTE FRANDSEN TEAM ASSISTENT E ELISABETH EIBERG TEAM ASSISTENT ELISABETH THAL JANTZEN LEGAL TRAINEE EMIL HALD WINSTRØM ADVOKATFULDMÆGTIG EMILIE LERSTRØM ADVOKAT F FRANK TVEDE ØKONOMIMEDARBEJDER FREDERIK HASENBERG SUPPORTER FREDERIK HOLMSTED JENSEN LEGAL TRAINEE FREDERIKKE LINDBO HENNINGS ADVOKAT BARSEL H HANNAH DEHN-RASMUSSEN ADVOKATFULDMÆGTIG HANS HOLTEN INGERSLEV LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS HEIDI THANNING RINGSTRØM SAGSCONTROLLER HELENA LYBÆK GUÐMUNDSDÓTTIR LEAD ADVISORPH.D. HELLE GROTHE NIELSEN BOBEHANDLERTEAM ASSISTENT I IDA JOHANNE DORÉ PAGH LEGAL TRAINEE IDA SIMONE SARBORG-PEDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG J JACOB HENRIKSEN IT STUDENT JACOB SKOVGAARD KRISTENSEN ADVOKATFULDMÆGTIG JAKOB SCHILDER-KNUDSEN ADVOKATPARTNER JAKOB SKOV BUNDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG JENS GRUNNET-NILSSON LEGAL TRAINEE JESPER CARØE PETERSEN SAGSCONTROLLER JESPER HJETTING ADVOKAT (H)DIRECTOR JESPER LUNDGREN ADVOKATOF COUNSEL JOAKIM WISCHMANN ADVOKAT JOHAN FREDERIK EHRENREICH ADVOKATFULDMÆGTIG JONAS ADSBØLL LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS JONAS LYKKE HARTVIG NIELSEN ADVOKAT JULIE CATHRIN ROVSING ADVOKAT K KARIN KLINT HENRIKSEN ØKONOMICHEF KAROLINE STAMPE ERIKSEN SAGSCONTROLLER KIA ELISABETH GLAD ØKONOMIMEDARBEJDER KIRSTEN SEEBERG HR KONSULENT KLARA WINTHER KISELBERG LEGAL TRAINEE KRISTIAN GUSTAV ANDERSSON ADVOKATPARTNER KRISTIAN HØJBJERG JØRGENSEN SUPPORTER L LARS JAPP HASLUND DIRECTORHEAD OF DATA PROTECTION LARS KJÆR ADVOKATPARTNER LARS KROG ADVOKATDIRECTOR LARS PETERSEN ADVOKAT (H)OF COUNSEL LAURA HYANG KROER MADSEN ADVOKAT LENE WINTHER JENSEN RECEPTIONIST LINDA ZÜREK SAGSCONTROLLER LINE STOUGAARD ESKILDSEN ADVOKAT BARSEL LOUISE CECILIE MUNCK COMPLIANCE CONTROLLER M MADDALENA VOSS ADVOKATFULDMÆGTIG MAGNUS MØRCH TUXEN ADVOKATFULDMÆGTIG MAJA ILSØ LEGAL TRAINEE MAJSE JARLOV ADVOKAT MALENE OVERGAARD ADVOKATDIRECTOR MARCUS NIMMO ALLERUP BOGH LEGAL TRAINEE MARIA GISELA BRAMMER LEGAL TRAINEE MARIA WESSEL LINDBERG ADVOKATFULDMÆGTIG MARIE LOUISE AAGAARD ADVOKATDIRECTOR MARIE VON SICHLAU ADVOKATFULDMÆGTIG MARIO FERNANDEZ ADVOKATDIRECTORHEAD OF INDIRECT TAXES MARTIN AAGREN NIELSEN ADVOKAT (L) MARTIN BALSLEV ADVOKATFULDMÆGTIG MARTIN KIRKEGAARD DIREKTØR/CHIEF OPERATING OFFICER MATHIAS BELL WILLUMSEN ADVOKAT METTE MARIE NIELSEN ADVOKATFULDMÆGTIG METTE-MARIE VENDELBO HAMANN LEGAL TRAINEE MICHAEL ALSTRØM ADVOKAT (H)FORMAND FOR BESTYRELSENPARTNER MICHAEL AMSTRUP ADVOKAT (H)PARTNER MICHAEL GAARMANN ADVOKATPARTNER MICHALA RING GALE ADVOKAT MICKA SINETTE M. THORSEN TEAM ASSISTENT MORTEN ROSENMEJER ADVOKAT (L)PARTNER N NADIA AZAQUOUN ADVOKATFULDMÆGTIG NADIA BRANDT EXECUTIVE ASSISTANT NANNA MUNK WARMDAHL LEGAL TRAINEE NICOLAI B. SØRENSEN ADVOKAT (H)PARTNER NICOLAI THORNINGER ADVOKAT (L) NICOLE SOWE ADVOKATFULDMÆGTIG BARSEL NIELS GRAM-HANSSEN ADVOKATPARTNER NIELS WIVE KJÆRGAARD ADVOKAT (H)PARTNER NIKOLAJ BRANDT CLAUSEN IT CHEF NINA LUND-ANDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG NINA RINGEN ADVOKATPARTNER O OLIVIA SACEANU LEGAL TRAINEE P PEDRAM MOGHADDAM ADVOKATPARTNER PERNILLE HELLESØE TEAM ASSISTENT PETER ABILDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG PETER BRUUN NIKOLAJSEN ADVOKAT (L)PARTNER PETER CLEMMEN CHRISTENSEN ADVOKAT (H)PARTNER PETER MOLLERUP ADVOKAT (L)PARTNER PIA LYKKE MATHIASEN ADVOKATDIRECTOR R RASMUS REICHSTEIN ADVOKATFULDMÆGTIG RASMUS STUB ADVOKAT RASMUS VANG ADVOKAT (H)DIRECTOR REGITZE RUHOFF SUPPORTER RIKKE TOFT GRABSKI IT STUDENT S SARA KIRSTINE KLOUGART ADVOKAT SEBASTIAN DYHR RASMUSSEN LEGAL TRAINEE SEBASTIAN LYSHOLM NIELSEN ADVOKATDIRECTOR SIMONE EMILIE VIUF CHRISTIANSEN ADVOKATFULDMÆGTIG SISSEL BAY FRANDSEN TEAM ASSISTENT SOPHIA PATRICIA STRØMQVIST HR ASSISTENT STINE BERNT STRYHN ADVOKATDIRECTOR SØREN DANELUND REIPURTH ADVOKAT (L)DIRECTOR SØREN HILBERT ADVOKAT (L)PARTNER T THOMAS KRÆMER ADVOKATPARTNER THOMAS STAMPE ADVOKAT (H)PARTNER THOMAS SVENNINGSEN LEGAL TRAINEE THORSTEIN BOSERUP LEGAL TRAINEE TOBIAS VIETH ADVOKATPARTNER U URSULA IZZARD LEGAL TRAINEE V VIBE TOFTUM LEGAL TRAINEE Y YVONNE EJLERSEN TEAM ASSISTENT Samme rådgiver er altid med dig, når du arbejder med Lundgrens ADVOKATPARTNERSELSKAB TUBORG BOULEVARD 12 DK-2900 HELLERUP ÅBNINGSTIDER, ALLE HVERDAGE: 8.00-17.00 E-MAIL INFO@LUNDGRENS.DK LINKEDIN GÅ TIL LINKEDIN FACEBOOK GÅ TIL FACEBOOK TELEFON +45 3525 2535 CVR NR 36 44 20 42

04-11-2015. S.3-3. To Jyske Bank Morten Ulrik Gade
We do not want to bring a case against Jyske Bank
But here we know today that Jyske Bank lives by lying and cheating our customers by Fraud and False

Når andre banker som her Nykredit beviseligt, har dækket over Jyske Bank, så danner der sig godt et billede af måden danske banker arbejder på.

I som dækker eller har dækket over Jyske Banks forbrydelser, bør være klar over at Jyske Bank ikke har noget problem med at trækker jer, med ned i denne skandale som kun vokser, og som risikerer at skade Danmarks omdømme som det måske mindste KORUPTE land.

Her er en lidt af tidslinje over Jyske Banks tvangssalg af byggegrund, hvor Jyske Bank efterfølgende nægter at have medvirket, og derfor har nægtet modtagelse af provoenu, på trods af Jyske Bank er min bank.

PERSONER SPECIALER KARRIERE OM OS KONTAKT ENGLISH Hvem søger du? SPECIALEOMRÅDE STILLING Skriv navn A ADAM FUSSING CLAUSEN ADVOKAT ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATDIRECTOR ANNA FJORDSIDE ADVOKAT BARSEL ANNE HANSEN-NORD ADVOKAT ANNE LYSEMOSE ADVOKAT BARSEL ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TRAINEE BENJAMIN THIDEMANN ADVOKAT BETTINA HASSING HR CHEF BIRGITTE MILLER BRINCK EUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY BUSAKORN SUKSAMRAN LINDE ØKONOMIMEDARBEJDER C CAMILLA BACH SCHOU STUB ADVOKATFULDMÆGTIG CAMILLA HEISEL TEAM ASSISTENT CARL JOHAN BJÆRGE ABRAHAMSON SUPPORTER CAROLINE BILLESØ PRIEMÉ SUPPORTER CECILIE GYRSTING ADVOKATFULDMÆGTIG CHARLOTTE KJELDSEN RECEPTIONIST CHARLOTTE LARSEN TEAM ASSISTENT PORTRÆT UNDERVEJS CHRISTIAN BREDTOFT GULDMANN ADVOKAT (L)PARTNER CHRISTIAN SCHERFIG ADVOKATPARTNER CHRISTINA BUHL NIELSEN ADVOKAT CHRISTOPHER HJULSAGER ADVOKATFULDMÆGTIG D DAN TERKILDSEN ADVOKATPARTNER DANIEL SCHIØTTE PETTERSSON LEGAL TRAINEE DITTE OPSTRUP ANDERSEN MARKETING MANAGER DORTE FRANDSEN TEAM ASSISTENT E ELISABETH EIBERG TEAM ASSISTENT ELISABETH THAL JANTZEN LEGAL TRAINEE EMIL HALD WINSTRØM ADVOKATFULDMÆGTIG EMILIE LERSTRØM ADVOKAT F FRANK TVEDE ØKONOMIMEDARBEJDER FREDERIK HASENBERG SUPPORTER FREDERIK HOLMSTED JENSEN LEGAL TRAINEE FREDERIKKE LINDBO HENNINGS ADVOKAT BARSEL H HANNAH DEHN-RASMUSSEN ADVOKATFULDMÆGTIG HANS HOLTEN INGERSLEV LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS HEIDI THANNING RINGSTRØM SAGSCONTROLLER HELENA LYBÆK GUÐMUNDSDÓTTIR LEAD ADVISORPH.D. HELLE GROTHE NIELSEN BOBEHANDLERTEAM ASSISTENT I IDA JOHANNE DORÉ PAGH LEGAL TRAINEE IDA SIMONE SARBORG-PEDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG J JACOB HENRIKSEN IT STUDENT JACOB SKOVGAARD KRISTENSEN ADVOKATFULDMÆGTIG JAKOB SCHILDER-KNUDSEN ADVOKATPARTNER JAKOB SKOV BUNDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG JENS GRUNNET-NILSSON LEGAL TRAINEE JESPER CARØE PETERSEN SAGSCONTROLLER JESPER HJETTING ADVOKAT (H)DIRECTOR JESPER LUNDGREN ADVOKATOF COUNSEL JOAKIM WISCHMANN ADVOKAT JOHAN FREDERIK EHRENREICH ADVOKATFULDMÆGTIG JONAS ADSBØLL LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS JONAS LYKKE HARTVIG NIELSEN ADVOKAT JULIE CATHRIN ROVSING ADVOKAT K KARIN KLINT HENRIKSEN ØKONOMICHEF KAROLINE STAMPE ERIKSEN SAGSCONTROLLER KIA ELISABETH GLAD ØKONOMIMEDARBEJDER KIRSTEN SEEBERG HR KONSULENT KLARA WINTHER KISELBERG LEGAL TRAINEE KRISTIAN GUSTAV ANDERSSON ADVOKATPARTNER KRISTIAN HØJBJERG JØRGENSEN SUPPORTER L LARS JAPP HASLUND DIRECTORHEAD OF DATA PROTECTION LARS KJÆR ADVOKATPARTNER LARS KROG ADVOKATDIRECTOR LARS PETERSEN ADVOKAT (H)OF COUNSEL LAURA HYANG KROER MADSEN ADVOKAT LENE WINTHER JENSEN RECEPTIONIST LINDA ZÜREK SAGSCONTROLLER LINE STOUGAARD ESKILDSEN ADVOKAT BARSEL LOUISE CECILIE MUNCK COMPLIANCE CONTROLLER M MADDALENA VOSS ADVOKATFULDMÆGTIG MAGNUS MØRCH TUXEN ADVOKATFULDMÆGTIG MAJA ILSØ LEGAL TRAINEE MAJSE JARLOV ADVOKAT MALENE OVERGAARD ADVOKATDIRECTOR MARCUS NIMMO ALLERUP BOGH LEGAL TRAINEE MARIA GISELA BRAMMER LEGAL TRAINEE MARIA WESSEL LINDBERG ADVOKATFULDMÆGTIG MARIE LOUISE AAGAARD ADVOKATDIRECTOR MARIE VON SICHLAU ADVOKATFULDMÆGTIG MARIO FERNANDEZ ADVOKATDIRECTORHEAD OF INDIRECT TAXES MARTIN AAGREN NIELSEN ADVOKAT (L) MARTIN BALSLEV ADVOKATFULDMÆGTIG MARTIN KIRKEGAARD DIREKTØR/CHIEF OPERATING OFFICER MATHIAS BELL WILLUMSEN ADVOKAT METTE MARIE NIELSEN ADVOKATFULDMÆGTIG METTE-MARIE VENDELBO HAMANN LEGAL TRAINEE MICHAEL ALSTRØM ADVOKAT (H)FORMAND FOR BESTYRELSENPARTNER MICHAEL AMSTRUP ADVOKAT (H)PARTNER MICHAEL GAARMANN ADVOKATPARTNER MICHALA RING GALE ADVOKAT MICKA SINETTE M. THORSEN TEAM ASSISTENT MORTEN ROSENMEJER ADVOKAT (L)PARTNER N NADIA AZAQUOUN ADVOKATFULDMÆGTIG NADIA BRANDT EXECUTIVE ASSISTANT NANNA MUNK WARMDAHL LEGAL TRAINEE NICOLAI B. SØRENSEN ADVOKAT (H)PARTNER NICOLAI THORNINGER ADVOKAT (L) NICOLE SOWE ADVOKATFULDMÆGTIG BARSEL NIELS GRAM-HANSSEN ADVOKATPARTNER NIELS WIVE KJÆRGAARD ADVOKAT (H)PARTNER NIKOLAJ BRANDT CLAUSEN IT CHEF NINA LUND-ANDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG NINA RINGEN ADVOKATPARTNER O OLIVIA SACEANU LEGAL TRAINEE P PEDRAM MOGHADDAM ADVOKATPARTNER PERNILLE HELLESØE TEAM ASSISTENT PETER ABILDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG PETER BRUUN NIKOLAJSEN ADVOKAT (L)PARTNER PETER CLEMMEN CHRISTENSEN ADVOKAT (H)PARTNER PETER MOLLERUP ADVOKAT (L)PARTNER PIA LYKKE MATHIASEN ADVOKATDIRECTOR R RASMUS REICHSTEIN ADVOKATFULDMÆGTIG RASMUS STUB ADVOKAT RASMUS VANG ADVOKAT (H)DIRECTOR REGITZE RUHOFF SUPPORTER RIKKE TOFT GRABSKI IT STUDENT S SARA KIRSTINE KLOUGART ADVOKAT SEBASTIAN DYHR RASMUSSEN LEGAL TRAINEE SEBASTIAN LYSHOLM NIELSEN ADVOKATDIRECTOR SIMONE EMILIE VIUF CHRISTIANSEN ADVOKATFULDMÆGTIG SISSEL BAY FRANDSEN TEAM ASSISTENT SOPHIA PATRICIA STRØMQVIST HR ASSISTENT STINE BERNT STRYHN ADVOKATDIRECTOR SØREN DANELUND REIPURTH ADVOKAT (L)DIRECTOR SØREN HILBERT ADVOKAT (L)PARTNER T THOMAS KRÆMER ADVOKATPARTNER THOMAS STAMPE ADVOKAT (H)PARTNER THOMAS SVENNINGSEN LEGAL TRAINEE THORSTEIN BOSERUP LEGAL TRAINEE TOBIAS VIETH ADVOKATPARTNER U URSULA IZZARD LEGAL TRAINEE V VIBE TOFTUM LEGAL TRAINEE Y YVONNE EJLERSEN TEAM ASSISTENT Samme rådgiver er altid med dig, når du arbejder med Lundgrens ADVOKATPARTNERSELSKAB TUBORG BOULEVARD 12 DK-2900 HELLERUP ÅBNINGSTIDER, ALLE HVERDAGE: 8.00-17.00 E-MAIL INFO@LUNDGRENS.DK LINKEDIN GÅ TIL LINKEDIN FACEBOOK GÅ TIL FACEBOOK TELEFON +45 3525 2535 CVR NR 36 44 20 42

19-12-2015. S.1-6. On claims of sale of land and denial, Jyske Bank refuses to receive the proceeds.
.
Is placed in a timeline that takes 3 and a half years from sales until we get money.

Thanks to Jyske Bank’s group

PERSONER SPECIALER KARRIERE OM OS KONTAKT ENGLISH Hvem søger du? SPECIALEOMRÅDE STILLING Skriv navn A ADAM FUSSING CLAUSEN ADVOKAT ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATDIRECTOR ANNA FJORDSIDE ADVOKAT BARSEL ANNE HANSEN-NORD ADVOKAT ANNE LYSEMOSE ADVOKAT BARSEL ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TRAINEE BENJAMIN THIDEMANN ADVOKAT BETTINA HASSING HR CHEF BIRGITTE MILLER BRINCK EUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY BUSAKORN SUKSAMRAN LINDE ØKONOMIMEDARBEJDER C CAMILLA BACH SCHOU STUB ADVOKATFULDMÆGTIG CAMILLA HEISEL TEAM ASSISTENT CARL JOHAN BJÆRGE ABRAHAMSON SUPPORTER CAROLINE BILLESØ PRIEMÉ SUPPORTER CECILIE GYRSTING ADVOKATFULDMÆGTIG CHARLOTTE KJELDSEN RECEPTIONIST CHARLOTTE LARSEN TEAM ASSISTENT PORTRÆT UNDERVEJS CHRISTIAN BREDTOFT GULDMANN ADVOKAT (L)PARTNER CHRISTIAN SCHERFIG ADVOKATPARTNER CHRISTINA BUHL NIELSEN ADVOKAT CHRISTOPHER HJULSAGER ADVOKATFULDMÆGTIG D DAN TERKILDSEN ADVOKATPARTNER DANIEL SCHIØTTE PETTERSSON LEGAL TRAINEE DITTE OPSTRUP ANDERSEN MARKETING MANAGER DORTE FRANDSEN TEAM ASSISTENT E ELISABETH EIBERG TEAM ASSISTENT ELISABETH THAL JANTZEN LEGAL TRAINEE EMIL HALD WINSTRØM ADVOKATFULDMÆGTIG EMILIE LERSTRØM ADVOKAT F FRANK TVEDE ØKONOMIMEDARBEJDER FREDERIK HASENBERG SUPPORTER FREDERIK HOLMSTED JENSEN LEGAL TRAINEE FREDERIKKE LINDBO HENNINGS ADVOKAT BARSEL H HANNAH DEHN-RASMUSSEN ADVOKATFULDMÆGTIG HANS HOLTEN INGERSLEV LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS HEIDI THANNING RINGSTRØM SAGSCONTROLLER HELENA LYBÆK GUÐMUNDSDÓTTIR LEAD ADVISORPH.D. HELLE GROTHE NIELSEN BOBEHANDLERTEAM ASSISTENT I IDA JOHANNE DORÉ PAGH LEGAL TRAINEE IDA SIMONE SARBORG-PEDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG J JACOB HENRIKSEN IT STUDENT JACOB SKOVGAARD KRISTENSEN ADVOKATFULDMÆGTIG JAKOB SCHILDER-KNUDSEN ADVOKATPARTNER JAKOB SKOV BUNDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG JENS GRUNNET-NILSSON LEGAL TRAINEE JESPER CARØE PETERSEN SAGSCONTROLLER JESPER HJETTING ADVOKAT (H)DIRECTOR JESPER LUNDGREN ADVOKATOF COUNSEL JOAKIM WISCHMANN ADVOKAT JOHAN FREDERIK EHRENREICH ADVOKATFULDMÆGTIG JONAS ADSBØLL LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS JONAS LYKKE HARTVIG NIELSEN ADVOKAT JULIE CATHRIN ROVSING ADVOKAT K KARIN KLINT HENRIKSEN ØKONOMICHEF KAROLINE STAMPE ERIKSEN SAGSCONTROLLER KIA ELISABETH GLAD ØKONOMIMEDARBEJDER KIRSTEN SEEBERG HR KONSULENT KLARA WINTHER KISELBERG LEGAL TRAINEE KRISTIAN GUSTAV ANDERSSON ADVOKATPARTNER KRISTIAN HØJBJERG JØRGENSEN SUPPORTER L LARS JAPP HASLUND DIRECTORHEAD OF DATA PROTECTION LARS KJÆR ADVOKATPARTNER LARS KROG ADVOKATDIRECTOR LARS PETERSEN ADVOKAT (H)OF COUNSEL LAURA HYANG KROER MADSEN ADVOKAT LENE WINTHER JENSEN RECEPTIONIST LINDA ZÜREK SAGSCONTROLLER LINE STOUGAARD ESKILDSEN ADVOKAT BARSEL LOUISE CECILIE MUNCK COMPLIANCE CONTROLLER M MADDALENA VOSS ADVOKATFULDMÆGTIG MAGNUS MØRCH TUXEN ADVOKATFULDMÆGTIG MAJA ILSØ LEGAL TRAINEE MAJSE JARLOV ADVOKAT MALENE OVERGAARD ADVOKATDIRECTOR MARCUS NIMMO ALLERUP BOGH LEGAL TRAINEE MARIA GISELA BRAMMER LEGAL TRAINEE MARIA WESSEL LINDBERG ADVOKATFULDMÆGTIG MARIE LOUISE AAGAARD ADVOKATDIRECTOR MARIE VON SICHLAU ADVOKATFULDMÆGTIG MARIO FERNANDEZ ADVOKATDIRECTORHEAD OF INDIRECT TAXES MARTIN AAGREN NIELSEN ADVOKAT (L) MARTIN BALSLEV ADVOKATFULDMÆGTIG MARTIN KIRKEGAARD DIREKTØR/CHIEF OPERATING OFFICER MATHIAS BELL WILLUMSEN ADVOKAT METTE MARIE NIELSEN ADVOKATFULDMÆGTIG METTE-MARIE VENDELBO HAMANN LEGAL TRAINEE MICHAEL ALSTRØM ADVOKAT (H)FORMAND FOR BESTYRELSENPARTNER MICHAEL AMSTRUP ADVOKAT (H)PARTNER MICHAEL GAARMANN ADVOKATPARTNER MICHALA RING GALE ADVOKAT MICKA SINETTE M. THORSEN TEAM ASSISTENT MORTEN ROSENMEJER ADVOKAT (L)PARTNER N NADIA AZAQUOUN ADVOKATFULDMÆGTIG NADIA BRANDT EXECUTIVE ASSISTANT NANNA MUNK WARMDAHL LEGAL TRAINEE NICOLAI B. SØRENSEN ADVOKAT (H)PARTNER NICOLAI THORNINGER ADVOKAT (L) NICOLE SOWE ADVOKATFULDMÆGTIG BARSEL NIELS GRAM-HANSSEN ADVOKATPARTNER NIELS WIVE KJÆRGAARD ADVOKAT (H)PARTNER NIKOLAJ BRANDT CLAUSEN IT CHEF NINA LUND-ANDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG NINA RINGEN ADVOKATPARTNER O OLIVIA SACEANU LEGAL TRAINEE P PEDRAM MOGHADDAM ADVOKATPARTNER PERNILLE HELLESØE TEAM ASSISTENT PETER ABILDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG PETER BRUUN NIKOLAJSEN ADVOKAT (L)PARTNER PETER CLEMMEN CHRISTENSEN ADVOKAT (H)PARTNER PETER MOLLERUP ADVOKAT (L)PARTNER PIA LYKKE MATHIASEN ADVOKATDIRECTOR R RASMUS REICHSTEIN ADVOKATFULDMÆGTIG RASMUS STUB ADVOKAT RASMUS VANG ADVOKAT (H)DIRECTOR REGITZE RUHOFF SUPPORTER RIKKE TOFT GRABSKI IT STUDENT S SARA KIRSTINE KLOUGART ADVOKAT SEBASTIAN DYHR RASMUSSEN LEGAL TRAINEE SEBASTIAN LYSHOLM NIELSEN ADVOKATDIRECTOR SIMONE EMILIE VIUF CHRISTIANSEN ADVOKATFULDMÆGTIG SISSEL BAY FRANDSEN TEAM ASSISTENT SOPHIA PATRICIA STRØMQVIST HR ASSISTENT STINE BERNT STRYHN ADVOKATDIRECTOR SØREN DANELUND REIPURTH ADVOKAT (L)DIRECTOR SØREN HILBERT ADVOKAT (L)PARTNER T THOMAS KRÆMER ADVOKATPARTNER THOMAS STAMPE ADVOKAT (H)PARTNER THOMAS SVENNINGSEN LEGAL TRAINEE THORSTEIN BOSERUP LEGAL TRAINEE TOBIAS VIETH ADVOKATPARTNER U URSULA IZZARD LEGAL TRAINEE V VIBE TOFTUM LEGAL TRAINEE Y YVONNE EJLERSEN TEAM ASSISTENT Samme rådgiver er altid med dig, når du arbejder med Lundgrens ADVOKATPARTNERSELSKAB TUBORG BOULEVARD 12 DK-2900 HELLERUP ÅBNINGSTIDER, ALLE HVERDAGE: 8.00-17.00 E-MAIL INFO@LUNDGRENS.DK LINKEDIN GÅ TIL LINKEDIN FACEBOOK GÅ TIL FACEBOOK TELEFON +45 3525 2535 CVR NR 36 44 20 42

19-12-2015. S.2-6. On claims of sale of land and denial, Jyske Bank refuses to receive the proceeds.
.
Is placed in a timeline that takes 3 and a half years from sales until we get money.

Thanks to Jyske Bank’s group

PERSONER SPECIALER KARRIERE OM OS KONTAKT ENGLISH Hvem søger du? SPECIALEOMRÅDE STILLING Skriv navn A ADAM FUSSING CLAUSEN ADVOKAT ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATDIRECTOR ANNA FJORDSIDE ADVOKAT BARSEL ANNE HANSEN-NORD ADVOKAT ANNE LYSEMOSE ADVOKAT BARSEL ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TRAINEE BENJAMIN THIDEMANN ADVOKAT BETTINA HASSING HR CHEF BIRGITTE MILLER BRINCK EUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY BUSAKORN SUKSAMRAN LINDE ØKONOMIMEDARBEJDER C CAMILLA BACH SCHOU STUB ADVOKATFULDMÆGTIG CAMILLA HEISEL TEAM ASSISTENT CARL JOHAN BJÆRGE ABRAHAMSON SUPPORTER CAROLINE BILLESØ PRIEMÉ SUPPORTER CECILIE GYRSTING ADVOKATFULDMÆGTIG CHARLOTTE KJELDSEN RECEPTIONIST CHARLOTTE LARSEN TEAM ASSISTENT PORTRÆT UNDERVEJS CHRISTIAN BREDTOFT GULDMANN ADVOKAT (L)PARTNER CHRISTIAN SCHERFIG ADVOKATPARTNER CHRISTINA BUHL NIELSEN ADVOKAT CHRISTOPHER HJULSAGER ADVOKATFULDMÆGTIG D DAN TERKILDSEN ADVOKATPARTNER DANIEL SCHIØTTE PETTERSSON LEGAL TRAINEE DITTE OPSTRUP ANDERSEN MARKETING MANAGER DORTE FRANDSEN TEAM ASSISTENT E ELISABETH EIBERG TEAM ASSISTENT ELISABETH THAL JANTZEN LEGAL TRAINEE EMIL HALD WINSTRØM ADVOKATFULDMÆGTIG EMILIE LERSTRØM ADVOKAT F FRANK TVEDE ØKONOMIMEDARBEJDER FREDERIK HASENBERG SUPPORTER FREDERIK HOLMSTED JENSEN LEGAL TRAINEE FREDERIKKE LINDBO HENNINGS ADVOKAT BARSEL H HANNAH DEHN-RASMUSSEN ADVOKATFULDMÆGTIG HANS HOLTEN INGERSLEV LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS HEIDI THANNING RINGSTRØM SAGSCONTROLLER HELENA LYBÆK GUÐMUNDSDÓTTIR LEAD ADVISORPH.D. HELLE GROTHE NIELSEN BOBEHANDLERTEAM ASSISTENT I IDA JOHANNE DORÉ PAGH LEGAL TRAINEE IDA SIMONE SARBORG-PEDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG J JACOB HENRIKSEN IT STUDENT JACOB SKOVGAARD KRISTENSEN ADVOKATFULDMÆGTIG JAKOB SCHILDER-KNUDSEN ADVOKATPARTNER JAKOB SKOV BUNDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG JENS GRUNNET-NILSSON LEGAL TRAINEE JESPER CARØE PETERSEN SAGSCONTROLLER JESPER HJETTING ADVOKAT (H)DIRECTOR JESPER LUNDGREN ADVOKATOF COUNSEL JOAKIM WISCHMANN ADVOKAT JOHAN FREDERIK EHRENREICH ADVOKATFULDMÆGTIG JONAS ADSBØLL LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS JONAS LYKKE HARTVIG NIELSEN ADVOKAT JULIE CATHRIN ROVSING ADVOKAT K KARIN KLINT HENRIKSEN ØKONOMICHEF KAROLINE STAMPE ERIKSEN SAGSCONTROLLER KIA ELISABETH GLAD ØKONOMIMEDARBEJDER KIRSTEN SEEBERG HR KONSULENT KLARA WINTHER KISELBERG LEGAL TRAINEE KRISTIAN GUSTAV ANDERSSON ADVOKATPARTNER KRISTIAN HØJBJERG JØRGENSEN SUPPORTER L LARS JAPP HASLUND DIRECTORHEAD OF DATA PROTECTION LARS KJÆR ADVOKATPARTNER LARS KROG ADVOKATDIRECTOR LARS PETERSEN ADVOKAT (H)OF COUNSEL LAURA HYANG KROER MADSEN ADVOKAT LENE WINTHER JENSEN RECEPTIONIST LINDA ZÜREK SAGSCONTROLLER LINE STOUGAARD ESKILDSEN ADVOKAT BARSEL LOUISE CECILIE MUNCK COMPLIANCE CONTROLLER M MADDALENA VOSS ADVOKATFULDMÆGTIG MAGNUS MØRCH TUXEN ADVOKATFULDMÆGTIG MAJA ILSØ LEGAL TRAINEE MAJSE JARLOV ADVOKAT MALENE OVERGAARD ADVOKATDIRECTOR MARCUS NIMMO ALLERUP BOGH LEGAL TRAINEE MARIA GISELA BRAMMER LEGAL TRAINEE MARIA WESSEL LINDBERG ADVOKATFULDMÆGTIG MARIE LOUISE AAGAARD ADVOKATDIRECTOR MARIE VON SICHLAU ADVOKATFULDMÆGTIG MARIO FERNANDEZ ADVOKATDIRECTORHEAD OF INDIRECT TAXES MARTIN AAGREN NIELSEN ADVOKAT (L) MARTIN BALSLEV ADVOKATFULDMÆGTIG MARTIN KIRKEGAARD DIREKTØR/CHIEF OPERATING OFFICER MATHIAS BELL WILLUMSEN ADVOKAT METTE MARIE NIELSEN ADVOKATFULDMÆGTIG METTE-MARIE VENDELBO HAMANN LEGAL TRAINEE MICHAEL ALSTRØM ADVOKAT (H)FORMAND FOR BESTYRELSENPARTNER MICHAEL AMSTRUP ADVOKAT (H)PARTNER MICHAEL GAARMANN ADVOKATPARTNER MICHALA RING GALE ADVOKAT MICKA SINETTE M. THORSEN TEAM ASSISTENT MORTEN ROSENMEJER ADVOKAT (L)PARTNER N NADIA AZAQUOUN ADVOKATFULDMÆGTIG NADIA BRANDT EXECUTIVE ASSISTANT NANNA MUNK WARMDAHL LEGAL TRAINEE NICOLAI B. SØRENSEN ADVOKAT (H)PARTNER NICOLAI THORNINGER ADVOKAT (L) NICOLE SOWE ADVOKATFULDMÆGTIG BARSEL NIELS GRAM-HANSSEN ADVOKATPARTNER NIELS WIVE KJÆRGAARD ADVOKAT (H)PARTNER NIKOLAJ BRANDT CLAUSEN IT CHEF NINA LUND-ANDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG NINA RINGEN ADVOKATPARTNER O OLIVIA SACEANU LEGAL TRAINEE P PEDRAM MOGHADDAM ADVOKATPARTNER PERNILLE HELLESØE TEAM ASSISTENT PETER ABILDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG PETER BRUUN NIKOLAJSEN ADVOKAT (L)PARTNER PETER CLEMMEN CHRISTENSEN ADVOKAT (H)PARTNER PETER MOLLERUP ADVOKAT (L)PARTNER PIA LYKKE MATHIASEN ADVOKATDIRECTOR R RASMUS REICHSTEIN ADVOKATFULDMÆGTIG RASMUS STUB ADVOKAT RASMUS VANG ADVOKAT (H)DIRECTOR REGITZE RUHOFF SUPPORTER RIKKE TOFT GRABSKI IT STUDENT S SARA KIRSTINE KLOUGART ADVOKAT SEBASTIAN DYHR RASMUSSEN LEGAL TRAINEE SEBASTIAN LYSHOLM NIELSEN ADVOKATDIRECTOR SIMONE EMILIE VIUF CHRISTIANSEN ADVOKATFULDMÆGTIG SISSEL BAY FRANDSEN TEAM ASSISTENT SOPHIA PATRICIA STRØMQVIST HR ASSISTENT STINE BERNT STRYHN ADVOKATDIRECTOR SØREN DANELUND REIPURTH ADVOKAT (L)DIRECTOR SØREN HILBERT ADVOKAT (L)PARTNER T THOMAS KRÆMER ADVOKATPARTNER THOMAS STAMPE ADVOKAT (H)PARTNER THOMAS SVENNINGSEN LEGAL TRAINEE THORSTEIN BOSERUP LEGAL TRAINEE TOBIAS VIETH ADVOKATPARTNER U URSULA IZZARD LEGAL TRAINEE V VIBE TOFTUM LEGAL TRAINEE Y YVONNE EJLERSEN TEAM ASSISTENT Samme rådgiver er altid med dig, når du arbejder med Lundgrens ADVOKATPARTNERSELSKAB TUBORG BOULEVARD 12 DK-2900 HELLERUP ÅBNINGSTIDER, ALLE HVERDAGE: 8.00-17.00 E-MAIL INFO@LUNDGRENS.DK LINKEDIN GÅ TIL LINKEDIN FACEBOOK GÅ TIL FACEBOOK TELEFON +45 3525 2535 CVR NR 36 44 20 42

19-12-2015. S.3-6. On claims of sale of land and denial, Jyske Bank refuses to receive the proceeds.
.
Is placed in a timeline that takes 3 and a half years from sales until we get money.

Thanks to Jyske Bank’s group

PERSONER SPECIALER KARRIERE OM OS KONTAKT ENGLISH Hvem søger du? SPECIALEOMRÅDE STILLING Skriv navn A ADAM FUSSING CLAUSEN ADVOKAT ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATDIRECTOR ANNA FJORDSIDE ADVOKAT BARSEL ANNE HANSEN-NORD ADVOKAT ANNE LYSEMOSE ADVOKAT BARSEL ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TRAINEE BENJAMIN THIDEMANN ADVOKAT BETTINA HASSING HR CHEF BIRGITTE MILLER BRINCK EUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY BUSAKORN SUKSAMRAN LINDE ØKONOMIMEDARBEJDER C CAMILLA BACH SCHOU STUB ADVOKATFULDMÆGTIG CAMILLA HEISEL TEAM ASSISTENT CARL JOHAN BJÆRGE ABRAHAMSON SUPPORTER CAROLINE BILLESØ PRIEMÉ SUPPORTER CECILIE GYRSTING ADVOKATFULDMÆGTIG CHARLOTTE KJELDSEN RECEPTIONIST CHARLOTTE LARSEN TEAM ASSISTENT PORTRÆT UNDERVEJS CHRISTIAN BREDTOFT GULDMANN ADVOKAT (L)PARTNER CHRISTIAN SCHERFIG ADVOKATPARTNER CHRISTINA BUHL NIELSEN ADVOKAT CHRISTOPHER HJULSAGER ADVOKATFULDMÆGTIG D DAN TERKILDSEN ADVOKATPARTNER DANIEL SCHIØTTE PETTERSSON LEGAL TRAINEE DITTE OPSTRUP ANDERSEN MARKETING MANAGER DORTE FRANDSEN TEAM ASSISTENT E ELISABETH EIBERG TEAM ASSISTENT ELISABETH THAL JANTZEN LEGAL TRAINEE EMIL HALD WINSTRØM ADVOKATFULDMÆGTIG EMILIE LERSTRØM ADVOKAT F FRANK TVEDE ØKONOMIMEDARBEJDER FREDERIK HASENBERG SUPPORTER FREDERIK HOLMSTED JENSEN LEGAL TRAINEE FREDERIKKE LINDBO HENNINGS ADVOKAT BARSEL H HANNAH DEHN-RASMUSSEN ADVOKATFULDMÆGTIG HANS HOLTEN INGERSLEV LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS HEIDI THANNING RINGSTRØM SAGSCONTROLLER HELENA LYBÆK GUÐMUNDSDÓTTIR LEAD ADVISORPH.D. HELLE GROTHE NIELSEN BOBEHANDLERTEAM ASSISTENT I IDA JOHANNE DORÉ PAGH LEGAL TRAINEE IDA SIMONE SARBORG-PEDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG J JACOB HENRIKSEN IT STUDENT JACOB SKOVGAARD KRISTENSEN ADVOKATFULDMÆGTIG JAKOB SCHILDER-KNUDSEN ADVOKATPARTNER JAKOB SKOV BUNDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG JENS GRUNNET-NILSSON LEGAL TRAINEE JESPER CARØE PETERSEN SAGSCONTROLLER JESPER HJETTING ADVOKAT (H)DIRECTOR JESPER LUNDGREN ADVOKATOF COUNSEL JOAKIM WISCHMANN ADVOKAT JOHAN FREDERIK EHRENREICH ADVOKATFULDMÆGTIG JONAS ADSBØLL LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS JONAS LYKKE HARTVIG NIELSEN ADVOKAT JULIE CATHRIN ROVSING ADVOKAT K KARIN KLINT HENRIKSEN ØKONOMICHEF KAROLINE STAMPE ERIKSEN SAGSCONTROLLER KIA ELISABETH GLAD ØKONOMIMEDARBEJDER KIRSTEN SEEBERG HR KONSULENT KLARA WINTHER KISELBERG LEGAL TRAINEE KRISTIAN GUSTAV ANDERSSON ADVOKATPARTNER KRISTIAN HØJBJERG JØRGENSEN SUPPORTER L LARS JAPP HASLUND DIRECTORHEAD OF DATA PROTECTION LARS KJÆR ADVOKATPARTNER LARS KROG ADVOKATDIRECTOR LARS PETERSEN ADVOKAT (H)OF COUNSEL LAURA HYANG KROER MADSEN ADVOKAT LENE WINTHER JENSEN RECEPTIONIST LINDA ZÜREK SAGSCONTROLLER LINE STOUGAARD ESKILDSEN ADVOKAT BARSEL LOUISE CECILIE MUNCK COMPLIANCE CONTROLLER M MADDALENA VOSS ADVOKATFULDMÆGTIG MAGNUS MØRCH TUXEN ADVOKATFULDMÆGTIG MAJA ILSØ LEGAL TRAINEE MAJSE JARLOV ADVOKAT MALENE OVERGAARD ADVOKATDIRECTOR MARCUS NIMMO ALLERUP BOGH LEGAL TRAINEE MARIA GISELA BRAMMER LEGAL TRAINEE MARIA WESSEL LINDBERG ADVOKATFULDMÆGTIG MARIE LOUISE AAGAARD ADVOKATDIRECTOR MARIE VON SICHLAU ADVOKATFULDMÆGTIG MARIO FERNANDEZ ADVOKATDIRECTORHEAD OF INDIRECT TAXES MARTIN AAGREN NIELSEN ADVOKAT (L) MARTIN BALSLEV ADVOKATFULDMÆGTIG MARTIN KIRKEGAARD DIREKTØR/CHIEF OPERATING OFFICER MATHIAS BELL WILLUMSEN ADVOKAT METTE MARIE NIELSEN ADVOKATFULDMÆGTIG METTE-MARIE VENDELBO HAMANN LEGAL TRAINEE MICHAEL ALSTRØM ADVOKAT (H)FORMAND FOR BESTYRELSENPARTNER MICHAEL AMSTRUP ADVOKAT (H)PARTNER MICHAEL GAARMANN ADVOKATPARTNER MICHALA RING GALE ADVOKAT MICKA SINETTE M. THORSEN TEAM ASSISTENT MORTEN ROSENMEJER ADVOKAT (L)PARTNER N NADIA AZAQUOUN ADVOKATFULDMÆGTIG NADIA BRANDT EXECUTIVE ASSISTANT NANNA MUNK WARMDAHL LEGAL TRAINEE NICOLAI B. SØRENSEN ADVOKAT (H)PARTNER NICOLAI THORNINGER ADVOKAT (L) NICOLE SOWE ADVOKATFULDMÆGTIG BARSEL NIELS GRAM-HANSSEN ADVOKATPARTNER NIELS WIVE KJÆRGAARD ADVOKAT (H)PARTNER NIKOLAJ BRANDT CLAUSEN IT CHEF NINA LUND-ANDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG NINA RINGEN ADVOKATPARTNER O OLIVIA SACEANU LEGAL TRAINEE P PEDRAM MOGHADDAM ADVOKATPARTNER PERNILLE HELLESØE TEAM ASSISTENT PETER ABILDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG PETER BRUUN NIKOLAJSEN ADVOKAT (L)PARTNER PETER CLEMMEN CHRISTENSEN ADVOKAT (H)PARTNER PETER MOLLERUP ADVOKAT (L)PARTNER PIA LYKKE MATHIASEN ADVOKATDIRECTOR R RASMUS REICHSTEIN ADVOKATFULDMÆGTIG RASMUS STUB ADVOKAT RASMUS VANG ADVOKAT (H)DIRECTOR REGITZE RUHOFF SUPPORTER RIKKE TOFT GRABSKI IT STUDENT S SARA KIRSTINE KLOUGART ADVOKAT SEBASTIAN DYHR RASMUSSEN LEGAL TRAINEE SEBASTIAN LYSHOLM NIELSEN ADVOKATDIRECTOR SIMONE EMILIE VIUF CHRISTIANSEN ADVOKATFULDMÆGTIG SISSEL BAY FRANDSEN TEAM ASSISTENT SOPHIA PATRICIA STRØMQVIST HR ASSISTENT STINE BERNT STRYHN ADVOKATDIRECTOR SØREN DANELUND REIPURTH ADVOKAT (L)DIRECTOR SØREN HILBERT ADVOKAT (L)PARTNER T THOMAS KRÆMER ADVOKATPARTNER THOMAS STAMPE ADVOKAT (H)PARTNER THOMAS SVENNINGSEN LEGAL TRAINEE THORSTEIN BOSERUP LEGAL TRAINEE TOBIAS VIETH ADVOKATPARTNER U URSULA IZZARD LEGAL TRAINEE V VIBE TOFTUM LEGAL TRAINEE Y YVONNE EJLERSEN TEAM ASSISTENT Samme rådgiver er altid med dig, når du arbejder med Lundgrens ADVOKATPARTNERSELSKAB TUBORG BOULEVARD 12 DK-2900 HELLERUP ÅBNINGSTIDER, ALLE HVERDAGE: 8.00-17.00 E-MAIL INFO@LUNDGRENS.DK LINKEDIN GÅ TIL LINKEDIN FACEBOOK GÅ TIL FACEBOOK TELEFON +45 3525 2535 CVR NR 36 44 20 42

19-12-2015. S.4-6. On claims of sale of land and denial, Jyske Bank refuses to receive the proceeds.
.
Is placed in a timeline that takes 3 and a half years from sales until we get money.

Thanks to Jyske Bank’s group

PERSONER SPECIALER KARRIERE OM OS KONTAKT ENGLISH Hvem søger du? SPECIALEOMRÅDE STILLING Skriv navn A ADAM FUSSING CLAUSEN ADVOKAT ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATDIRECTOR ANNA FJORDSIDE ADVOKAT BARSEL ANNE HANSEN-NORD ADVOKAT ANNE LYSEMOSE ADVOKAT BARSEL ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TRAINEE BENJAMIN THIDEMANN ADVOKAT BETTINA HASSING HR CHEF BIRGITTE MILLER BRINCK EUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY BUSAKORN SUKSAMRAN LINDE ØKONOMIMEDARBEJDER C CAMILLA BACH SCHOU STUB ADVOKATFULDMÆGTIG CAMILLA HEISEL TEAM ASSISTENT CARL JOHAN BJÆRGE ABRAHAMSON SUPPORTER CAROLINE BILLESØ PRIEMÉ SUPPORTER CECILIE GYRSTING ADVOKATFULDMÆGTIG CHARLOTTE KJELDSEN RECEPTIONIST CHARLOTTE LARSEN TEAM ASSISTENT PORTRÆT UNDERVEJS CHRISTIAN BREDTOFT GULDMANN ADVOKAT (L)PARTNER CHRISTIAN SCHERFIG ADVOKATPARTNER CHRISTINA BUHL NIELSEN ADVOKAT CHRISTOPHER HJULSAGER ADVOKATFULDMÆGTIG D DAN TERKILDSEN ADVOKATPARTNER DANIEL SCHIØTTE PETTERSSON LEGAL TRAINEE DITTE OPSTRUP ANDERSEN MARKETING MANAGER DORTE FRANDSEN TEAM ASSISTENT E ELISABETH EIBERG TEAM ASSISTENT ELISABETH THAL JANTZEN LEGAL TRAINEE EMIL HALD WINSTRØM ADVOKATFULDMÆGTIG EMILIE LERSTRØM ADVOKAT F FRANK TVEDE ØKONOMIMEDARBEJDER FREDERIK HASENBERG SUPPORTER FREDERIK HOLMSTED JENSEN LEGAL TRAINEE FREDERIKKE LINDBO HENNINGS ADVOKAT BARSEL H HANNAH DEHN-RASMUSSEN ADVOKATFULDMÆGTIG HANS HOLTEN INGERSLEV LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS HEIDI THANNING RINGSTRØM SAGSCONTROLLER HELENA LYBÆK GUÐMUNDSDÓTTIR LEAD ADVISORPH.D. HELLE GROTHE NIELSEN BOBEHANDLERTEAM ASSISTENT I IDA JOHANNE DORÉ PAGH LEGAL TRAINEE IDA SIMONE SARBORG-PEDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG J JACOB HENRIKSEN IT STUDENT JACOB SKOVGAARD KRISTENSEN ADVOKATFULDMÆGTIG JAKOB SCHILDER-KNUDSEN ADVOKATPARTNER JAKOB SKOV BUNDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG JENS GRUNNET-NILSSON LEGAL TRAINEE JESPER CARØE PETERSEN SAGSCONTROLLER JESPER HJETTING ADVOKAT (H)DIRECTOR JESPER LUNDGREN ADVOKATOF COUNSEL JOAKIM WISCHMANN ADVOKAT JOHAN FREDERIK EHRENREICH ADVOKATFULDMÆGTIG JONAS ADSBØLL LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS JONAS LYKKE HARTVIG NIELSEN ADVOKAT JULIE CATHRIN ROVSING ADVOKAT K KARIN KLINT HENRIKSEN ØKONOMICHEF KAROLINE STAMPE ERIKSEN SAGSCONTROLLER KIA ELISABETH GLAD ØKONOMIMEDARBEJDER KIRSTEN SEEBERG HR KONSULENT KLARA WINTHER KISELBERG LEGAL TRAINEE KRISTIAN GUSTAV ANDERSSON ADVOKATPARTNER KRISTIAN HØJBJERG JØRGENSEN SUPPORTER L LARS JAPP HASLUND DIRECTORHEAD OF DATA PROTECTION LARS KJÆR ADVOKATPARTNER LARS KROG ADVOKATDIRECTOR LARS PETERSEN ADVOKAT (H)OF COUNSEL LAURA HYANG KROER MADSEN ADVOKAT LENE WINTHER JENSEN RECEPTIONIST LINDA ZÜREK SAGSCONTROLLER LINE STOUGAARD ESKILDSEN ADVOKAT BARSEL LOUISE CECILIE MUNCK COMPLIANCE CONTROLLER M MADDALENA VOSS ADVOKATFULDMÆGTIG MAGNUS MØRCH TUXEN ADVOKATFULDMÆGTIG MAJA ILSØ LEGAL TRAINEE MAJSE JARLOV ADVOKAT MALENE OVERGAARD ADVOKATDIRECTOR MARCUS NIMMO ALLERUP BOGH LEGAL TRAINEE MARIA GISELA BRAMMER LEGAL TRAINEE MARIA WESSEL LINDBERG ADVOKATFULDMÆGTIG MARIE LOUISE AAGAARD ADVOKATDIRECTOR MARIE VON SICHLAU ADVOKATFULDMÆGTIG MARIO FERNANDEZ ADVOKATDIRECTORHEAD OF INDIRECT TAXES MARTIN AAGREN NIELSEN ADVOKAT (L) MARTIN BALSLEV ADVOKATFULDMÆGTIG MARTIN KIRKEGAARD DIREKTØR/CHIEF OPERATING OFFICER MATHIAS BELL WILLUMSEN ADVOKAT METTE MARIE NIELSEN ADVOKATFULDMÆGTIG METTE-MARIE VENDELBO HAMANN LEGAL TRAINEE MICHAEL ALSTRØM ADVOKAT (H)FORMAND FOR BESTYRELSENPARTNER MICHAEL AMSTRUP ADVOKAT (H)PARTNER MICHAEL GAARMANN ADVOKATPARTNER MICHALA RING GALE ADVOKAT MICKA SINETTE M. THORSEN TEAM ASSISTENT MORTEN ROSENMEJER ADVOKAT (L)PARTNER N NADIA AZAQUOUN ADVOKATFULDMÆGTIG NADIA BRANDT EXECUTIVE ASSISTANT NANNA MUNK WARMDAHL LEGAL TRAINEE NICOLAI B. SØRENSEN ADVOKAT (H)PARTNER NICOLAI THORNINGER ADVOKAT (L) NICOLE SOWE ADVOKATFULDMÆGTIG BARSEL NIELS GRAM-HANSSEN ADVOKATPARTNER NIELS WIVE KJÆRGAARD ADVOKAT (H)PARTNER NIKOLAJ BRANDT CLAUSEN IT CHEF NINA LUND-ANDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG NINA RINGEN ADVOKATPARTNER O OLIVIA SACEANU LEGAL TRAINEE P PEDRAM MOGHADDAM ADVOKATPARTNER PERNILLE HELLESØE TEAM ASSISTENT PETER ABILDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG PETER BRUUN NIKOLAJSEN ADVOKAT (L)PARTNER PETER CLEMMEN CHRISTENSEN ADVOKAT (H)PARTNER PETER MOLLERUP ADVOKAT (L)PARTNER PIA LYKKE MATHIASEN ADVOKATDIRECTOR R RASMUS REICHSTEIN ADVOKATFULDMÆGTIG RASMUS STUB ADVOKAT RASMUS VANG ADVOKAT (H)DIRECTOR REGITZE RUHOFF SUPPORTER RIKKE TOFT GRABSKI IT STUDENT S SARA KIRSTINE KLOUGART ADVOKAT SEBASTIAN DYHR RASMUSSEN LEGAL TRAINEE SEBASTIAN LYSHOLM NIELSEN ADVOKATDIRECTOR SIMONE EMILIE VIUF CHRISTIANSEN ADVOKATFULDMÆGTIG SISSEL BAY FRANDSEN TEAM ASSISTENT SOPHIA PATRICIA STRØMQVIST HR ASSISTENT STINE BERNT STRYHN ADVOKATDIRECTOR SØREN DANELUND REIPURTH ADVOKAT (L)DIRECTOR SØREN HILBERT ADVOKAT (L)PARTNER T THOMAS KRÆMER ADVOKATPARTNER THOMAS STAMPE ADVOKAT (H)PARTNER THOMAS SVENNINGSEN LEGAL TRAINEE THORSTEIN BOSERUP LEGAL TRAINEE TOBIAS VIETH ADVOKATPARTNER U URSULA IZZARD LEGAL TRAINEE V VIBE TOFTUM LEGAL TRAINEE Y YVONNE EJLERSEN TEAM ASSISTENT Samme rådgiver er altid med dig, når du arbejder med Lundgrens ADVOKATPARTNERSELSKAB TUBORG BOULEVARD 12 DK-2900 HELLERUP ÅBNINGSTIDER, ALLE HVERDAGE: 8.00-17.00 E-MAIL INFO@LUNDGRENS.DK LINKEDIN GÅ TIL LINKEDIN FACEBOOK GÅ TIL FACEBOOK TELEFON +45 3525 2535 CVR NR 36 44 20 42

19-12-2015. S.5-6. On claims of sale of land and denial, Jyske Bank refuses to receive the proceeds.
.
Is placed in a timeline that takes 3 and a half years from sales until we get money.

Thanks to Jyske Bank’s group

At også Lund Elmer Sandager advokater har fremlagt falske manipuleret oplysninger overfor retten for at skuffe i retsforhold, og Lundgrens advokater har modtaget Million stor returkommissionen af Jyske Bank, hvorfor Lundgrens advokater er korupte, dette er også skrevet på bla. www.retten.dk

Når jeg Carsten Storbjerg skriver Lundgrens advokater er blevet bestukket af Jyske Bank A/S hvilket står mange steder, og som også Domstolsstyrelsen er både oplyst om og følger, så nytter det ikke at stikke hovedet i jorden, da det jeg skriver her på Banknyt er sandheden.

Lundgrens advokater er et korrupt advokat firma, hvilket må stå klart for os klienter som troede disse advokater fulgte reglerne for god advokat skik, men at Domstols styrelsens ansatte som højestes dommer Kurt Rasmussen for advoknævnet, valgte at dække over de korupte Lundgrens advokater, havde jeg ikke forventet.

Den bedrageriske Jyske Bank.

Da Jyske Bank efterfølgende salget af byggegrund, har nægtet at modtage salgs provenu, der først 3.5 år efter blev modtaget af Nykredit til nedbringelse af det lån fra 03-07-2009. som Jyske Bank påstår er aftalt rentebyttet 16-07-2008. Uden at Jyske Bank lod swappen følge tvangs nedbringelsen, for at Jyske Bank kunne hæve 5,32 % i renter, af de ca. 1.400.000 DKK i perioden 2012-2028 Jyske Bank selv har krævet afviklet, hvilket åbenlyst er bedrageri.

Spørg CEO Anders Dam og ledelsen direkte, om Jyske Bank også vil udsætte dig for bedrageri eller svig, hvis bankens medarbejdere får chancen, som de fik den i mit tilfælde, og straks udnyttede det.

NU SER VI OM MYNDIGHEDERNE VIL SVARE PÅ DE 3 SPØRGSMÅL.

OG VIL MYNDIGHEDERNE STADIG IKKE SVARE, KAN DET KUN UDLEDES TiL AT SVARET ER

NEJ. NEJ. NEJ.

Spørgsmål 1.

Gælder loven for danske banker. ?

Spørgsmål 2.

Skal danske banker overholde alle love. ?

Spørgsmål 3.

Hvis loven af en bank bliver overtrådt, og overtrædelserne er beskrevet i straffelovens bestemmelser som strafbar handling, er danske banker så fritaget for strafansvar, efterforskning og strafforfølgning. ?

JEG ØNSKER AT BLIVE BEKRÆFT I HVOR MEGET KAMMERATERI STYRE SAMFUNDET, UDEN OM LOVEN.

ELLER BEKRÆFTET I AT, ALLE DER HAR OVERTRÅDT LOVEN, OGSÅ BANKER OG ADVOKATER VIL BLIVE UDSAT FOR RETSFORFØLGELSE OG DØMT I DOMSTOLEN.

Hvis ikke nogle dansk myndighed eller myndighedsperson og eller politikker, eller nogen partier vil svare på, bare disse 3 ovenstående spørgsmål.

Må grunden være at også myndigheder som Finanstilsynet har ønsket at dække over Jyske Banks mange svig forbrydelser, der som bank gentagne gange har overtrådt stribevis af strafbare forhold, i har her en mulighed for at rette op, og indlede en sag mod Jyske Bank, og så at.

Finanstilsynet sætter Jyske Bank koncernen under skærpet tilsyn.

Vil ingen af jer modtager af de 3. Spørgsmål som her i mailen 22-10-2021. er gensendt, svare mig som dansk borger, der blot ønsker svar på om danske banker ikke er underlagt lovgivningen, kan det kun være fordi det er politisk, og at myndighederne og folketinget ønsker at dække over de danske banker, som overtræder lovens bestemmelser, da staten og kommunerne selv samarbejder og bruger disse banker til statens betalinger.

Hvilket så er forklaring på.

Hvorfor ingen af de personer der har stået bag hvidvaskning’s sagerne og andre sager, hvor Den Danske Bank lagde sig i spidsen med verdens største hvidvaskning’s sag, hvilket den ansvarlige topchef Thomas Borgen vildledte i en efterforskning, Den amerikanske bank J.P. Morgan dropper samarbejdet med Danske Bank, hvor den hovedansvarlige Lars Mørch for den milliard kroner store hvidvaskning’s sag blev fyret, hvorefter Jyske Bank så vælger at ansætte selv samme Lars Mørch til at være efterfølger til CEO Anders Christian Dam.

Så når hverken Danske Bank, Nordea og Jyske Bank der flere gange er blevet afsløret, for at have stået bag omfattende hvidvaskning, er blevet retsforfulgt i Danmark og fremstillet i domstolen, ser det utvivlsomt ud til at alle sager om store bankers overtrædelse af straffelovens bestemmelser, hvor også danske banker er involveret, er efterforskning og strafforfølgning blevet stoppet, inden sagen er fremlagt i domstolen.

Det giver derfor mening hvad en fra bagmandspolitiet sagde tilbage i 2016. Efter at have læst politi anmeldelse af 23 marts 2016, og med tillæg til politianmeldelse 23 marts 2016.

Samt tilføjet udvidelse af flere forhold 28-06-2016. Til politianmeldelse over Jyske Bank, der iøvrigt er fremlagt i sagen.

Da politiet så ikke vil afhører mig, og ikke vil efterforske mine alvorlige anklager mod Jyske Bank A/S og deres ledelse som CEO Anders Dam, samt Lund Elmer Sandager advokater ved Philip Baruch, hvorfor politiet blot 27-05-2016. svare Jyske Bank vil ikke blive dømt. og statsadvokaten 28-06-2016. Sådan set skriver det samme, og endelig den 25-11-2016. afviser at efterforske Jyske Bank A/S eller deres medvirkende fra Lund Elmer Sandager advokater, for overtrædelse af flere forhold af straffelovens bestemmelser. Og skriver at sagen skal føres cevilretlig hvilket både Rødstenen advokater ved Thomas Schioldan Sørensen, og Lundgrens advokater ved Dan Terkildsen efterfølgende modarbejde blev fremlagt, at Jyske Bank A/S bestak Lundgrens advokater for at skuffe i retsforhold, er HVAD DER FAKTUELT ER SANDT.

Svaret fra denne person fra bagmandspolitiet, var at ville politiet ikke lave en efterforskning af min sag mod Jyske Bank A/S, var det politisk, personen ønskede at være anonym, som flere andre hvorfor personer der har været behjælpelig men er offentlig ansat ikke ønsker at blive nævnt med navn.

JYSKE BANK CEO Anders Christian Christian Dam leder / Nykredit Michael Rasmussen / Lund Elmer Sandager Advokater

Undskyld tænker på den onde i banken, og fundamentet er råddent i Jyske Bank

Denne her sag får DR film BEDRAGET 2. til at fremstå som taget ud af min fortælling.

Jyske banks fundament er falsk. Vedtægter § 1 Stk. 1: Bankens navn er Jyske Bank A/S. Stk. 4: Bankens formål er som bank og som moderselskab at drive bankvirksomhed efter lovgivningen Stk. 5: Banken drives i overensstemmelse med redelig forretningsskik, god bankpraksis og bankens værdier og holdninger :-) :-) Lidt søge ord. #Justitsministeriet #Finansministeriet #Statsministeriet JYSKE BANK BLEV OPDAGET / TAGET I AT LAVE #MANDATSVIG #BEDRAGERI #DOKUMENTFALSK #UDNYTTELSE #SVIG #FALSK / #Bank #AnderChristianDam #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #JyskeBank #ATP #PFA #MortenUlrikGade #PhilipBaruch #LES #Boxen Jyske Bank Boxen #KristianAmbjørnBuus-Nielsen #LundElmerSandager #Nykredit #MetteEgholmNielsen #Loan #Fraud #CasperDamOlsen #NicolaiHansen #JeanettKofoed-Hansen #AnetteKirkeby #SørenWoergaaed #BirgitBushThuesen #Gangcrimes #Crimes #Koncernledelse #jyskebank #Koncernbestyrelsen #SvenBuhrkall #KurtBligaardPedersen #RinaAsmussen #PhilipBaruch #JensABorup #KeldNorup #ChristinaLykkeMunk #HaggaiKunisch #MarianneLillevang #Koncerndirektionen #AndersDam #LeifFLarsen #NielsErikJakobsen #PerSkovhus #PeterSchleidt

Bil 2016/2017
Sådan startede vi med at lave reklame for jyske bank. Som du kan se skriver jeg Bedraget 2. Da filmen i høj grad er som virkeligheden.

Spørgsmålet om hvorvidt danske banker som Jyske Bank A/S skal overholde lovgivningen, trænger sig på i ny mail 22-10-2021. til blandt andet Finanstilsynet. Kan myndighederne undlade at svare ved fortsat at ingurer et så vigtigt spørgsmål, er danske banker fritaget fra strafansvar når de overtræder lovgivningen.

HUSK DE SOM HAR DÆKKET OVER JYSKE BANKS FORTSATTE SVINDEL MOD STORBJERG ERHVERV I ER SKYLDIGE I VI STADIG UDSÆTTES FOR BEDRAGERI DA I NÆGTEDE AT STANDSE EN ÅBENLYS FORBRYDELSE TAK FOR DET HÅBER I SOVER GODT OM NATTEN / At politiet ignorer politilovens Kap. 2. Paragraf 2. Stk. 3. Syntes åbenlyst være for at dække over Danmarks anden største bank jyske bank, ikke må efterforskes for bedrageri ER DETTE FÆLLES FOR ALLE BANKER ? Men nu nærmer vi os retslokalet og kan der få retten til at sætte jysk bank på plads, nu ledelsen ikke selv magter den opgave / Husk vi retter gerne fejl hvis noget er forkert Anders Dam ved godt at nummeret er 22227713 Så er bande lederen Anders Dam eller andre uenige med noget Så bare kom Anders nummeret er 0045 22227713 / / Jyske Bank Boxen præsentere duellen mellem jyske bank og deres bedraget kunde, hvis jyske bank tør mødes i Boxen Jyske Bank BOXEN navnet på Danmarks nye nationale arena i Herning. MCH Messecenter Herning Jyske Bank har indgået en navnesponsor aftale for multiarenaen, 20. oktober 2010. Navnesponsoratet giver mulighed for god eksponering, som vi glæder os til at udnytte, siger ordførende direktør Anders Dam, Jyske bank / Vi kan også mødes på jyskebanktv. Men her har jyske bank blokeret os. / Sven Buhrækall Kurt Bligaard Pedersen Rina Asmussen Philip Baruch Jens Borup Keld Norup Christina Lykke Munk Johnny Christensen Marianne Lillevang Anders Dam Niels Erik Jakobsen Per Skovhus Peter Schleidt / #Bank #AnderChristianDam #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #JyskeBank #ATP #PFA #MortenUlrikGade #GF Maresk #PhilipBaruch #LES #LundElmerSandager #Nykredit #MetteEgholmNielsen #Loan #Fraud #CasperDamOlsen #NicolaiHansen #JeanettKofoed-Hansen #AnetteKirkeby #SørenWoergaaed #BirgitBushThuesen / #Gangcrimes #Crimes #Koncernledelse #jyskebank #Koncernbestyrelsen #SvenBuhrkall #KurtBligaardPedersen #RinaAsmussen #PhilipBaruch #JensABorup #KeldNorup #ChristinaLykkeMunk #HaggaiKunisch #MarianneLillevang Finansministeriet Statsministeriet Justitsministeriet Finanstilsynet Finans Bank Banking Aktier Loan Biler Hæderlige Banker #Koncerndirektionen #AndersDam #LeifFLarsen

Du kan ikke stole på Jyske Bank.

Er Jyske Bank A/S bare nogle grådige svindlere, der lever af at snyde og bedrage bankens kunder.

Hvis Jyske Bank A/S også har snydt eller udsat dig for bedrageri, eller anden form for svindel.

HUSK DE SOM HAR DÆKKET OVER JYSKE BANKS FORTSATTE SVINDEL MOD STORBJERG ERHVERV I ER SKYLDIGE I VI STADIG UDSÆTTES FOR BEDRAGERI DA I NÆGTEDE AT STANDSE EN ÅBENLYS FORBRYDELSE TAK FOR DET HÅBER I SOVER GODT OM NATTEN / At politiet ignorer politilovens Kap. 2. Paragraf 2. Stk. 3. Syntes åbenlyst være for at dække over Danmarks anden største bank jyske bank, ikke må efterforskes for bedrageri ER DETTE FÆLLES FOR ALLE BANKER ? Men nu nærmer vi os retslokalet og kan der få retten til at sætte jysk bank på plads, nu ledelsen ikke selv magter den opgave / Husk vi retter gerne fejl hvis noget er forkert Anders Dam ved godt at nummeret er 22227713 Så er bande lederen Anders Dam eller andre uenige med noget Så bare kom Anders nummeret er 0045 22227713 / / Jyske Bank Boxen præsentere duellen mellem jyske bank og deres bedraget kunde, hvis jyske bank tør mødes i Boxen Jyske Bank BOXEN navnet på Danmarks nye nationale arena i Herning. MCH Messecenter Herning Jyske Bank har indgået en navnesponsor aftale for multiarenaen, 20. oktober 2010. Navnesponsoratet giver mulighed for god eksponering, som vi glæder os til at udnytte, siger ordførende direktør Anders Dam, Jyske bank / Vi kan også mødes på jyskebanktv. Men her har jyske bank blokeret os. / Sven Buhrækall Kurt Bligaard Pedersen Rina Asmussen Philip Baruch Jens Borup Keld Norup Christina Lykke Munk Johnny Christensen Marianne Lillevang Anders Dam Niels Erik Jakobsen Per Skovhus Peter Schleidt / #Bank #AnderChristianDam #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #JyskeBank #ATP #PFA #MortenUlrikGade #GF Maresk #PhilipBaruch #LES #LundElmerSandager #Nykredit #MetteEgholmNielsen #Loan #Fraud #CasperDamOlsen #NicolaiHansen #JeanettKofoed-Hansen #AnetteKirkeby #SørenWoergaaed #BirgitBushThuesen / #Gangcrimes #Crimes #Koncernledelse #jyskebank #Koncernbestyrelsen #SvenBuhrkall #KurtBligaardPedersen #RinaAsmussen #PhilipBaruch #JensABorup #KeldNorup #ChristinaLykkeMunk #HaggaiKunisch #MarianneLillevang Finansministeriet Statsministeriet Justitsministeriet Finanstilsynet Finans Bank Banking Aktier Loan Biler Hæderlige Banker #Koncerndirektionen #AndersDam #LeifFLarsen

Jyske Bank lyver stærkere end 10 heste.

Så kontakt mig gerne på +45 22227713.

Jeg opfordrer samtidig jer der også er blevet snydt af de ansatte i Jyske Bank, eller udsat for bedrageri af Jyske Bank A/S, del jeres erfaring, og viden om Jyske Banks forretnings metoder, for at snyde deres kunder.

Venligst Carsten.

Anders Dam gå af, og sæt dit mandat frit, du skader Jyske Banks omdømme. Vi mødes alligevel til november, da du Anders Dam bliver indkaldt som vidne.

Her er et rigtigt godt tilbud til dig Anders Dam og Jyske Bank, meddelelse CEO ANDERS CHRISTIAN DAM TRÆKKER SIG TILBAGE, OG GIVER AFKALD PÅ SIN AFTRÆDELSES ORDNING. Så holder jeg op med mine videoer om Anders Dam.

Carsten Storbjerg er ikke i tvivl om, Jyske Bank koncernen udnyttede at han blev alvorligt syg efter en hjerneblødning, og som eksempelvis Nicolai Hansen ved denne mail fra 19-02-2010. der er sendt kort efter Carsten 26-11-2009. fik en større hjerneblødning, og efterfølgende havde svære hukommelses problemer, hvilket Jyske Banks ansatte, brugte til at narre Carsten til at tro hans virksomhed, havde lånt 4.328.000 DKK som tilbudt 20-05-2008. i Nykredit, og at virksomheden så efterfølgende havde omlagt dette lån, som Jyske Bank for domstolen 10-09-2015 ved Bilag D. har fremlagt det, hvilket Jyske Bank siden 2008 ved en rentesikring / rentebytte har hævet renter af.

Carsten som er blevet rask spørger løbende siden 2015 både Birgit Buch Thuesen eks. Bilag 194. 21-04-2016. Hvilket Morten Ulrik Gade nægter at svare på, ved Bilag 179. 26-04-2016. altså nægter at bevise lånet på de 4.328.000 DKK i Nykredit har eksisteret. og i Bilag 180. 27-04-2016. Morten Ulrik Gade skriver blot 27-04-2016. at Jyske Bank ingen kommentarer har.

Her spørger kunde så igen ved Bilag 104. 03-05-2016. Til Morten Ulrik Gade, og så Bilag 195. 25-05-2016. Advokat Morten Ulrik Gade fra Jyske Bank, og Philip Baruch samt bestyrelsen anmodes om dokumentation for dette lån i Nykredit, men Jyske Bank og Lund Elmer Sandager advokater nægter at dokumentere lånet 4.328.000 DKK findes optaget og omlagt.

Og selvfølgelig har jeg gentagne gange som i brev 16-01-2016. anmodet Nykredit om at svare på spørgsmålet, har jeg lånt 4.328.000 DKK i Nykredit og efterfølgende omlagt dette lån, Nykredit ville ikke svare, først efter jeg har stævnet Nykredit, og 1 uge efter møde 12-10-2016. Se referat. Vælger Nykredit at svare 18-10-2016. SVARET der findes ikke noget må. I Nykredit på 4.328.000 DKK. Og der er ikke sket nogle udbetaling til Jyske Bank.

Det var iøvrigt Anette Kirkeby og Søren Woergaard, samt  Casper Dam Olsen, der sendte mig til afvikling.

Jeg modtager herefter brev fra Birgit Buch Thuesen som 18-06-2013. fra den grønne slagter som stod klar med kniven. og dermed pressede mig til det yderste, og det med overvejelser om at kaste mig ud foran toget.

Når Carsten så efterfølgende spørger 19 maj. Ved Bilag 88. Og Bilag 89. Samt ved Bilag 80. og igen 25 maj 2016. Lund Elmer Sandager advokater ved Philip Baruch.

Alle i #jyskebanks Koncernledelsen er tilbudt at underskrive dette, om ikke at ville fortsætte bedrageri mod kunde, desvære nægtede Sven Buhrækall Kurt Bligaard Pedersen Rina Asmussen Philip Baruch Jens Borup Keld Norup Christina Lykke Munk Johnny Christensen MarianneLillevang Anders Dam Niels Erik Jakobsen Per Skovhus Peter Schleidt nægter alle at underskrive, da de hellere vil bedrage kunde

The lawyer Phillip Baruch Lund Elmer Sandager and The dannish Bank Jyske Bank

If you want a really good and truthful story about abuse of power and corruption as well as camaraderie and organized crime in large Danish banks and law firms, where even a Danish Supreme Court judge has helped to cover up corrupt lawyers.
Then read more here on the website BANKNYT.dk

Og Jyske Bank diriktør den ordstyrernde formand CEO Anders Christian Dam.

LUK JYSKE BANK A/S. Organized crime in Denmark's probably the largest fraud case, carried out by the Danish bank Jyske Bank. Why do you think ? no authority or Jyske Bank itself will comment on this page. The reason is simple then the Danish Financial Supervisory Authority, would require an investigation of Jyske Bank's crimes, which most likely will close the danish bank. due to the bank's completely deliberate million fraudulent businesses. Join the main hearing, 15. 16 and 23 November 2021. Banking news. Jyske Bank, which has been taken for use of forgery, fraud and bribery.

president of the big danish Bank  CEO Anders Christian Dam Jyske Bank
If you want a really good and truthful story about abuse of power and corruption as well as camaraderie and organized crime in large Danish banks and law firms, where even a Danish Supreme Court judge has helped to cover up corrupt lawyers.
Then read more here on the website BANKNYT.dk

Og direktionen om de vil dokumentere at Carsten på vegne af sin virksomhed har optaget et lån på 4.328.000 DKK i Nykredit. forventer man jo at enhver redelig bankvirksomhed ville svare, men Jyske Bank er anderledes, og drives uredeligt helt op på ledelsesplan.

Philip Baruch svare vildledende 31-05-2016. for koncernen chefen Anders Christian Dam, at Real kredit lån er udbetalt, og slutter af med at skrive Jyske Bank ønsker ikke at svare på de Spørgsmål som Carsten Storbjerg kontinuerligt stiller Jyske Bank

Problemet er at Philip Baruch 31 maj. henviser til et andet lån end hvad Carsten spørger om.

DET STÅR KRYSTAL KLART, AT BÅDE CEO ANDERS CHRISTIAN DAM OG PHILIP BARUCH, HAR ØNSKET AT SKJULE OVER FOR KUNDEN, AT LÅNET 4.328.000 DKK. I NYKREDIT. SOM JYSKE BANK SIDEN 30-12-2008. HAR TAGET RENTER FOR, ALDRIG HAR EKSISTERET.

Hvorfor Carsten forsøger at få Nykredit til at svare på om lånet på 4.328.000 DKK i Nykredit er blevet hjemtaget og efterfølgende omlagt, Nykredit ønsker ikke at svare, Carsten Storbjerg stævner herefter Nykredit og 11-10-2016. Læs Referatet her. får et møde i stand, på mødet spørger Nykredits Advokat Mette Egholm Nielsen, hvad er det du vil vide, og siger også at Nykredit ikke vil levere skyts imod Jyske Bank.

Det lykkedes dog efter mødet og flere efterfølgende mail at få Advokat Mette Egholm Nielsen til at svare Bilag 30. 18-10-2016. Hvorefter Nykredit endelig svare at lånet 4.328.000 DKK ikke findes i Nykredits arkiv, og at der ikke er udbetalt 4.328.000 DKK til Jyske Bank.

Først efter 18 oktober 2016, kan Carsten Storbjerg vide at Jyske Bank A/S koncernen har udsat Carstens virksomhed for svig.

Carsten Storbjerg der har igangsat en tilbundsgående efterforskning, hvilket han ikke kan få hjælp til, og kæmpe alene først med Rødstenen advokater, hvor Carsten mange gange beder Thomas Schioldan Sørensen om at fremlægge sine nye beviser og anbringer mod Jyske Bank.

Carsten har gentagne som her 12-12-2017. anmodet Rødstenen advokater om at afkræfte og Bekræfte at det IKKE er aftalt at hæve sagen mod Jyske Bank, hvilket Rødstenen advokater dog nægter at bekræfte, men skriver de ikke vil hæve sagen.

Thomas Schioldan Sørensen, forsøger istedet at ville hæve sagen bag ryggen af klienten Carsten Storbjerg, med påstand at dette “18-10-2017.” er telefonisk aftalt, hvilket er usandt, og kan dokumenteres da samtalen er optaget, Thomas Schioldan Sørensen vil så heller ikke slut 2017. svare klienten Carsten Storbjerg om Thomas Schioldan har fremlagt nogle af de nye forhold som Carsten siden februar 2016 til slut 2017. har anmodet bliver fremlagt, hvorfor Carsten Storbjerg må bede en anden advokat om at spørge Thomas Schioldan Sørensen om Rødstenen advokater har fremlagt de mange nye forhold, Carsten løbende har fremlagt, Rødstenen svare så 12-12-2017. usandt, at de har aftalt ikke at fremlægge nogle af klientens nye påstandene, hvorefter Thomas Schioldan Sørensen selv trækker sig.

Og dette fortsætter så hos Lundgrens advokater der heller ikke fremlægger klientens anbringer, efter som at Jyske Bank A/S denne gang ses at have bestukket Lundgrens advokater ved million stor returkommission, hvilket indklages til advokat nævnet, hvor nævnet med formanden Højesterets dommer Kurt Rasmussen, vælger at dække over de korrupte Lundgrens advokater og Voldgift dommer Dan Terkildsen, her henviser jeg dig som ønsker at vide mere om de korupte danske advokater og hvilke advokater samt dommere der ved kammerateri dækker over deres venner som er korupte og iloyale eller løgnagtige advokater som dækker over bankers organiseret økonomiske kriminalitet, med henvisning til Lundgrens advokater og Lund Elmer Sandager advokater.

You must be warned Against the Danish law firm Lundgren's lawyers through their partner Dan Terkildsen and several employees / lawyers have countered their client, and directly against instructions, have chosen to withhold the client's false allegations before the court, at the same time Lundgren's lawyers have taken work for the defendant Danish bank, against which the client asked Lundgren to file a fraud case. / Lundgrens er ikke så dygtige, men vil du absolut bruge Lundgrens så find en advokat her. PERSONER SPECIALER KARRIERE OM OS KONTAKT ENGLISH Hvem søger du? SPECIALEOMRÅDE STILLING Skriv navn A ADAM FUSSING CLAUSEN ADVOKAT ALESSANDRO TRAINA ADVOKAT DIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATDIRECTOR ANNA FJORDSIDE ADVOKAT BARSEL ANNE HANSEN-NORD ADVOKAT ANNE LYSEMOSE ADVOKAT BARSEL ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TRAINEE BENJAMIN THIDEMANN ADVOKAT BETTINA HASSING HR CHEF BIRGITTE MILLER BRINCK EUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY BUSAKORN SUKSAMRAN LINDE ØKONOMIMEDARBEJDER C CAMILLA BACH SCHOU STUB ADVOKATFULDMÆGTIG CAMILLA HEISEL TEAM ASSISTENT CARL JOHAN BJÆRGE ABRAHAMSON SUPPORTER CAROLINE BILLESØ PRIEMÉ SUPPORTER CECILIE GYRSTING ADVOKATFULDMÆGTIG CHARLOTTE KJELDSEN RECEPTIONIST CHARLOTTE LARSEN TEAM ASSISTENT PORTRÆT UNDERVEJS CHRISTIAN BREDTOFT GULDMANN ADVOKAT (L)PARTNER CHRISTIAN SCHERFIG ADVOKATPARTNER CHRISTINA BUHL NIELSEN ADVOKAT CHRISTOPHER HJULSAGER ADVOKATFULDMÆGTIG D DAN TERKILDSEN ADVOKATPARTNER DANIEL SCHIØTTE PETTERSSON LEGAL TRAINEE DITTE OPSTRUP ANDERSEN MARKETING MANAGER DORTE FRANDSEN TEAM ASSISTENT E ELISABETH EIBERG TEAM ASSISTENT ELISABETH THAL JANTZEN LEGAL TRAINEE EMIL HALD WINSTRØM ADVOKATFULDMÆGTIG EMILIE LERSTRØM ADVOKAT F FRANK TVEDE ØKONOMIMEDARBEJDER FREDERIK HASENBERG SUPPORTER FREDERIK HOLMSTED JENSEN LEGAL TRAINEE FREDERIKKE LINDBO HENNINGS ADVOKAT BARSEL H HANNAH DEHN-RASMUSSEN ADVOKATFULDMÆGTIG HANS HOLTEN INGERSLEV LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS HEIDI THANNING RINGSTRØM SAGSCONTROLLER HELENA LYBÆK GUÐMUNDSDÓTTIR LEAD ADVISORPH.D. HELLE GROTHE NIELSEN BOBEHANDLERTEAM ASSISTENT I IDA JOHANNE DORÉ PAGH LEGAL TRAINEE IDA SIMONE SARBORG-PEDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG J JACOB HENRIKSEN IT STUDENT JACOB SKOVGAARD KRISTENSEN ADVOKATFULDMÆGTIG JAKOB SCHILDER-KNUDSEN ADVOKATPARTNER JAKOB SKOV BUNDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG JENS GRUNNET-NILSSON LEGAL TRAINEE JESPER CARØE PETERSEN SAGSCONTROLLER JESPER HJETTING ADVOKAT (H)DIRECTOR JESPER LUNDGREN ADVOKATOF COUNSEL JOAKIM WISCHMANN ADVOKAT JOHAN FREDERIK EHRENREICH ADVOKATFULDMÆGTIG JONAS ADSBØLL LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS JONAS LYKKE HARTVIG NIELSEN ADVOKAT JULIE CATHRIN ROVSING ADVOKAT K KARIN KLINT HENRIKSEN ØKONOMICHEF KAROLINE STAMPE ERIKSEN SAGSCONTROLLER KIA ELISABETH GLAD ØKONOMIMEDARBEJDER KIRSTEN SEEBERG HR KONSULENT KLARA WINTHER KISELBERG LEGAL TRAINEE KRISTIAN GUSTAV ANDERSSON ADVOKATPARTNER KRISTIAN HØJBJERG JØRGENSEN SUPPORTER L LARS JAPP HASLUND DIRECTORHEAD OF DATA PROTECTION LARS KJÆR ADVOKATPARTNER LARS KROG ADVOKATDIRECTOR LARS PETERSEN ADVOKAT (H)OF COUNSEL LAURA HYANG KROER MADSEN ADVOKAT LENE WINTHER JENSEN RECEPTIONIST LINDA ZÜREK SAGSCONTROLLER LINE STOUGAARD ESKILDSEN ADVOKAT BARSEL LOUISE CECILIE MUNCK COMPLIANCE CONTROLLER M MADDALENA VOSS ADVOKATFULDMÆGTIG MAGNUS MØRCH TUXEN ADVOKATFULDMÆGTIG MAJA ILSØ LEGAL TRAINEE MAJSE JARLOV ADVOKAT MALENE OVERGAARD ADVOKATDIRECTOR MARCUS NIMMO ALLERUP BOGH LEGAL TRAINEE MARIA GISELA BRAMMER LEGAL TRAINEE MARIA WESSEL LINDBERG ADVOKATFULDMÆGTIG MARIE LOUISE AAGAARD ADVOKATDIRECTOR MARIE VON SICHLAU ADVOKATFULDMÆGTIG MARIO FERNANDEZ ADVOKATDIRECTORHEAD OF INDIRECT TAXES MARTIN AAGREN NIELSEN ADVOKAT (L) MARTIN BALSLEV ADVOKATFULDMÆGTIG MARTIN KIRKEGAARD DIREKTØR/CHIEF OPERATING OFFICER MATHIAS BELL WILLUMSEN ADVOKAT METTE MARIE NIELSEN ADVOKATFULDMÆGTIG METTE-MARIE VENDELBO HAMANN LEGAL TRAINEE MICHAEL ALSTRØM ADVOKAT (H)FORMAND FOR BESTYRELSENPARTNER MICHAEL AMSTRUP ADVOKAT (H)PARTNER MICHAEL GAARMANN ADVOKATPARTNER MICHALA RING GALE ADVOKAT MICKA SINETTE M. THORSEN TEAM ASSISTENT MORTEN ROSENMEJER ADVOKAT (L)PARTNER N NADIA AZAQUOUN ADVOKATFULDMÆGTIG NADIA BRANDT EXECUTIVE ASSISTANT NANNA MUNK WARMDAHL LEGAL TRAINEE NICOLAI B. SØRENSEN ADVOKAT (H)PARTNER NICOLAI THORNINGER ADVOKAT (L) NICOLE SOWE ADVOKATFULDMÆGTIG BARSEL NIELS GRAM-HANSSEN ADVOKATPARTNER NIELS WIVE KJÆRGAARD ADVOKAT (H)PARTNER NIKOLAJ BRANDT CLAUSEN IT CHEF NINA LUND-ANDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG NINA RINGEN ADVOKATPARTNER O OLIVIA SACEANU LEGAL TRAINEE P PEDRAM MOGHADDAM ADVOKATPARTNER PERNILLE HELLESØE TEAM ASSISTENT PETER ABILDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG PETER BRUUN NIKOLAJSEN ADVOKAT (L)PARTNER PETER CLEMMEN CHRISTENSEN ADVOKAT (H)PARTNER PETER MOLLERUP ADVOKAT (L)PARTNER PIA LYKKE MATHIASEN ADVOKATDIRECTOR R RASMUS REICHSTEIN ADVOKATFULDMÆGTIG RASMUS STUB ADVOKAT RASMUS VANG ADVOKAT (H)DIRECTOR REGITZE RUHOFF SUPPORTER RIKKE TOFT GRABSKI IT STUDENT S SARA KIRSTINE KLOUGART ADVOKAT SEBASTIAN DYHR RASMUSSEN LEGAL TRAINEE SEBASTIAN LYSHOLM NIELSEN ADVOKATDIRECTOR SIMONE EMILIE VIUF CHRISTIANSEN ADVOKATFULDMÆGTIG SISSEL BAY FRANDSEN TEAM ASSISTENT SOPHIA PATRICIA STRØMQVIST HR ASSISTENT STINE BERNT STRYHN ADVOKATDIRECTOR SØREN DANELUND REIPURTH ADVOKAT (L)DIRECTOR SØREN HILBERT ADVOKAT (L)PARTNER T THOMAS KRÆMER ADVOKATPARTNER THOMAS STAMPE ADVOKAT (H)PARTNER THOMAS SVENNINGSEN LEGAL TRAINEE THORSTEIN BOSERUP LEGAL TRAINEE TOBIAS VIETH ADVOKATPARTNER U URSULA IZZARD LEGAL TRAINEE V VIBE TOFTUM LEGAL TRAINEE Y YVONNE EJLERSEN TEAM ASSISTENT Samme rådgiver er altid med dig, når du arbejder med Lundgrens ADVOKATPARTNERSELSKAB TUBORG BOULEVARD 12 DK-2900 HELLERUP ÅBNINGSTIDER, ALLE HVERDAGE: 8.00-17.00 E-MAIL INFO@LUNDGRENS.DK LINKEDIN GÅ TIL LINKEDIN FACEBOOK GÅ TIL FACEBOOK TELEFON +45 3525 2535 CVR NR 36 44 20 42

Uanset jeg er op imod den danske bank. Jyske Bank A/S, den kriminelle organisation der bruger dokument falsk og bedrageri samt bestikkelse, så handler min kamp også om at gøre opmærksom på, de største danske svindel virksomheder, beskyttes ved kammerateri, min kamp for at sikker at retssikkerheden for de svageste i Danmark, når organisationer overtræder loven og regler på stribe, er nødvendig og om nødvendigt skal sagen indbringes for EU DOMSTOLEN. for at stoppe dette organiserede kammerateri som styre samfundet uden om lovens bestemmelser.

📝

Jyske Bank arbejder for at snyde og bedrage kunder, og trækker så tiden ud, og svare ikke dem som banken udsætter for svindel, men sigter efter forældelse for at beholde de penge Jyske Bank koncernen har bedraget deres kunder for, Jyske bank lever godt af at lave svig og falsk, hvilket alle kunder også du kan få at føle.

Do you dare to write my story about the criminal organization Danish bank Jyske Bank’s way of cheating and deceiving the bank’s customers, in order to satisfy shareholders such as the pension fund ATP.
A true story where he is written over several days which clearly shows that the Jyske Bank Group commits organized crime, and also uses bribery.

You can contact me here +4522227713 best regards Carsten Storbjerg Skaarup, Soevej 5, 3100 Hornbaek.

Jysk Banks ledelse ved nok at Finanstilsynet ikke vil udsætte Jyske Bank for en politimæssig efterforskning, det handler jo om ens venner.

HUSK DE SOM HAR DÆKKET OVER JYSKE BANKS FORTSATTE SVINDEL MOD STORBJERG ERHVERV I ER SKYLDIGE I VI STADIG UDSÆTTES FOR BEDRAGERI DA I NÆGTEDE AT STANDSE EN ÅBENLYS FORBRYDELSE TAK FOR DET HÅBER I SOVER GODT OM NATTEN / At politiet ignorer politilovens Kap. 2. Paragraf 2. Stk. 3. Syntes åbenlyst være for at dække over Danmarks anden største bank jyske bank, ikke må efterforskes for bedrageri ER DETTE FÆLLES FOR ALLE BANKER ? Men nu nærmer vi os retslokalet og kan der få retten til at sætte jysk bank på plads, nu ledelsen ikke selv magter den opgave / Husk vi retter gerne fejl hvis noget er forkert Anders Dam ved godt at nummeret er 22227713 Så er bande lederen Anders Dam eller andre uenige med noget Så bare kom Anders nummeret er 0045 22227713 / / Jyske Bank Boxen præsentere duellen mellem jyske bank og deres bedraget kunde, hvis jyske bank tør mødes i Boxen Jyske Bank BOXEN navnet på Danmarks nye nationale arena i Herning. MCH Messecenter Herning Jyske Bank har indgået en navnesponsor aftale for multiarenaen, 20. oktober 2010. Navnesponsoratet giver mulighed for god eksponering, som vi glæder os til at udnytte, siger ordførende direktør Anders Dam, Jyske bank / Vi kan også mødes på jyskebanktv. Men her har jyske bank blokeret os. / Sven Buhrækall Kurt Bligaard Pedersen Rina Asmussen Philip Baruch Jens Borup Keld Norup Christina Lykke Munk Johnny Christensen Marianne Lillevang Anders Dam Niels Erik Jakobsen Per Skovhus Peter Schleidt / #Bank #AnderChristianDam #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #JyskeBank #ATP #PFA #MortenUlrikGade #GF Maresk #PhilipBaruch #LES #LundElmerSandager #Nykredit #MetteEgholmNielsen #Loan #Fraud #CasperDamOlsen #NicolaiHansen #JeanettKofoed-Hansen #AnetteKirkeby #SørenWoergaaed #BirgitBushThuesen / #Gangcrimes #Crimes #Koncernledelse #jyskebank #Koncernbestyrelsen #SvenBuhrkall #KurtBligaardPedersen #RinaAsmussen #PhilipBaruch #JensABorup #KeldNorup #ChristinaLykkeMunk #HaggaiKunisch #MarianneLillevang Finansministeriet Statsministeriet Justitsministeriet Finanstilsynet Finans Bank Banking Aktier Loan Biler Hæderlige Banker #Koncerndirektionen #AndersDam #LeifFLarsen

Bag den kriminelle danske bank står ledelsen for Jyske bank A/S, er en ledelse ved Anders Christian Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus, Peter Schleidt, der står sammen i forening bag Jyske Banks fortsatte svig forbrydelser i mod os kunder.

Jyske Bank skrev 27. november 2017, at de håber på en hurtig afgørelse, men Jyske Bank har blot trukket sagen ud, for så 15 oktober 2021. igen at anmode retten om en ny udsættelse.

Jyske Bank skriver 27-11-2017. At jyske bank håber på en hurtig afgørelse.
Og her 4 år efter beder Jyske Bank så igen 15-10-2021. om at få sagen udsat.
Mens banken og Lund Elmer Sandager advokater vil have sagen forældet, for at beholde de penge Jyske Bank ved svigagtig handlinger har frataget deres kunde.

Jyske Bank skriver gentagne både på Havkatten og som her på Trustpilot.
Men vi kan sige, at vi hverken stjæler eller bedrager eller forfalsker dokumenter. Vi kan og vil heller ikke hjælpe kunder i skattely; hvis du ikke kan bevise, at du betaler skat, kan du slet ikke være kunde i Jyske Bank. Vi overholder altid de til enhver tid gældende regler og lovgivning. Sådan må og skal det være.
Venlig hilsen Jyske Bank

Kære Jyske Bank skal vi ikke tage den når vi mødes i retten, da jeg har fremlagt dokumentation for at Jyske Bank har lavet både Dokumentfalsk og har overtrådt bogføringsloven, og med meget stor sandsynlighed også har bestukket Lundgrens advokater til ikke at fremlægge nogle af mine anbringer, mod netop Jyske Bank A/S

Se alle Processkrifter her i LINKET. og læs de processkrifter som Lundgrens advokater, ved Dan Terkildsen, Mette Marie Nielsen Emil Hald Vendelbo Winstrøm har fremlagt.

Det er tydeligt at Lundgrens  advokater kun vil fortsætte en sag om dårlig rådgivning og med stor sandsynlighed for at tabe sagen, hvilket du kan se ud af Processkrifter og klagen 05-06-2020.

Sagen starter i 2013. Klagen 328-2013. 14-04-2014. I pengeinstitut ankenævnet over Jyske Bank, LÆS MERE HER I LINKET.

Jeg ved ikke at Jyske Bank har bragt mig i en forvildelse før, jeg 18-10-2016. bliver bekræftet i at Jyske Bank koncernen i perioden 2008/2009 og 2016 har løjet kontinuerligt om at jeg skulle have lånt 4.328.000 dkk.

Og den efterfølgende stævning 28-10-2015. af Jyske Bank.

Har jeg kæmpet for at få fremlagt hvad jeg har opdaget efter en større efterforskning af Jyske Banks forretnings metoder.

Læs hvad Lundgrens fremlægger Afsluttende svarskrift 18-12-2018. og Processkrift 1. 28-09-2018. Samt Processkrift 2. 02-09-2019. Hvilket Lundgrens advokater ved Dan Terkildsen ikke engang ville udlevere klienten en kopi af.

Selv om klienten 05-09-2019. Anmoder om en kopi af Processkrift 2. Fra 02-09-2019, Dan Terkildsen svare slet ikke klienten, der ønsker at se hvad Lundgrens advokater har fremlagt, for at sammenligne med det klienten bad Lundgrens advokater om at fremlægge.

Lundgrens klient skriver en veldokumenteret klage 05-06-2020. med 27 klagepunkter, over Lundgrens advokater, for ikke at fremlægge klientens anbringer, og for ikke at dele Processkrifter med klienten, du kan se alle nævnte bilag fra klagen over Lundgrens advokater her i LINKET.

Hvilket Dan Terkildsen 08-09-2020. besvare på 4 sider, det kom ikke klienten ved hvad Lundgrens advokater fremlagde, hvilket advokat nævnet 30-06-2021. ved formanden højesteretsdommer Kurt Rasmussen har besluttet, at afviser alle 27 klage forhold over Lundgrens advokater og deres partner Dan Terkildsen, på trods af at Lundgrens partner udebliver fra de afsluttende bemærkninger 19-09-2020, med 26 opfordringer.

En afvisning Advokat nævnet ikke vil dele, for at skjule at også advoknævnet har dækket over de korupte Lundgrens advokater. Afgørelsen 2020-1932. der har stor Prædikant virkning for andre klager, kan ses her i LINKET, så du som advokat kan henvise til afgørelsen af 30-06-2021, hvis du som advokat får en bøde i ligende forhold, som altså ikke er nogen overtrædelse af god advokat skik, gem og dels klagen og afgørelsen med dine kolleger.

Klientens påstande og anbringer mod Jyske Bank, som er fremlagt Lundgrens advokater, eksempelvis i brevet 06-12-2018. / brevet 18-08-2019. / SMS 23-08-2019. / brevet 27-08-2019. / brevet 30-08-2019.  / brevet 01-09-2019. for at nævne et par bilag fra klagen over Lundgrens advokater 05-06-2020. fælles for alle mails og breve samt sms omhandlende klientens anbringer, svare Lundgrens ansatte aldrig, og hvis ikke Lundgrens advokater har taget mod den Bestikkelse Jyske Bank koncernen har givet for ikke at fremlægge nogle af klientens anbringer mod Jyske Bank, så må Lundgrens partnere og ledelsen have en god forklaring.

Mine anbringer er nu fremlagt i foreløbig Processkrift 3. 27-10-2019. / Processkrift 3. 04-05-2020. og Processkrift 4. 23-12-2020. samt Processkrift 5. 14-10-2021.
Hvilket Lundgrens advokater skulle fremlægge, men som i ved bestak Jyske bank A/S Lundgrens advokater ved en million stor returkommission, se klagens Bilag 12, er fremlagt som sagens Bilag 168. Fra 21-06-2018.

 

Se alle Trustpilot anmeldelse der lige er blevet delt i blokken.

Når Jyske Bank igen 15-08-2021. Har forsøgt at få sagens hovedforhandling 15 november udskudt, gør vi indsigelse.

Først nu 15-10-2021. fremlægger Jyske Bank at swappen nr. 2 fra 16-07-2008 W015785. er blevet underskrevet 01-08-2008. jeg vidste at jeg har godkendt swappen fra 15-07-2008. W015776. Hvilket da også er fremlagt, og da jeg ikke vidste noget om at Jyske Bank har manipuleret med aftale bilag, har jeg troet det var swappen fra 15-07-2008. W015776. Som jeg har underskrevet 01-08-2008.

Jeg kan ikke vide før nu 15 oktober 2021, at Jyske Bank har narret mig til at underskrive en ny og ekstra swap fra 16-07-2008 før nu 15-10-2021, da Jyske Bank ikke tidligere har ville fremlægge en underskrevet kopi, hvilket kun understøtter at Jyske Bank under hele forløbet og sagen, har tilbageholdt dokumenter, og har været i ond tro ved at lyve at jeg har optaget og omlagt det bagvedliggende lån for swappen W015776, hvilket jeg vidste jeg har godkendt, forudsat jeg optager lånet swappen var lavet for.

At Jyske Bank så 15-08-2021 efter jeg siden 2014/2015. Har bedt om dokumentation for at Swappen W015785. Er underskrevet, og lånet bag swappen var hjemtaget, og først nu fremlægger Jyske Bank dette dokument swappen W015785 fra 16/07-2008 er underskrevet 1/8-2008, viser blot at Jyske Bank har fået mig til at underskrive på et andet bilag end den W015776. jeg 15-07-2008. havde godkendt.

HER SENESTE  TRUSTPILOT ANMELDELSE 18-10-2021. dette bilag som Jyske Bank fremlagde 15-10-2021. flytter ikke noget, men bekræfte blot hvordan Jyske Bank koncernen har manipuleret med bilag, for at skjule de faktiske omstændigheder.

Carsten Storbjerg fremlægger i retten til november under vidneansvar, sin forklaring på at Jyske Bank i ond tro har lavet flere forhold af svig gennem udnyttelse og tvang, samt at Jyske Bank har lavet flere forhold af dokumentfalsk, ligesom at Jyske Bank har betalt Lundgrens advokater til ikke at fremlægge kundens svig og falsk anbringer mod Jyske Bank.

Vidneafhøringer vil foregå 16-10-2021.

BEMÆRK VENLIGST: Mailen der er sendt 17-10-2021. Kl. 16.40. Er kun til de i linket oplyste modtager, dem der ikke er her nævnt i Link, skal der ses bort fra, da nogle ved en fejl har modtaget denne mail, selve indholdet er ikke hemmeligt, og må da også gerne deles med pressen.

Kom med til hovedforhandlingen 15. 16. 23. November og hør hvordan Lund Elmer Sandager advokater for Jyske Banks ledelse i retten, vil kæmpe for at beholde de stjålne millioner, som flere Jyske Bank medarbejdere, gennem brug af dokumentfalsk og bedrageri har skaffet banken ved direkte strafbar kriminelt, og eller uredelige bankforretninger.

Jyske Bank A/S og ledelsen har i sagen BS-402/2015-VIB. udspekulert udsat lille kunde for million svindel, altså ved brug af Bundefangeri har Jyske Bank lavet dokumentetfalsk og bedrageri.

Sådan har Jyske Bank stjålet flere millioner kroner fra lille kunde, og som Jyske Bank så efterfølgende, ved bestikkelse betalte kundens advokater “Lundgrens advokater” for ikke at fremlægge klientens anbringer mod Jyske Bank for retten.

Del BANKNYT.dk på Facebook ved at bruge LINKET. Dansk Bank bag organiseret kriminalitet, og indsæt det herefter på Facebook.

Alle i #jyskebanks Koncernledelsen er tilbudt at underskrive dette, om ikke at ville fortsætte bedrageri mod kunde, desvære nægtede Sven Buhrækall Kurt Bligaard Pedersen Rina Asmussen Philip Baruch Jens Borup Keld Norup Christina Lykke Munk Johnny Christensen MarianneLillevang Anders Dam Niels Erik Jakobsen Per Skovhus Peter Schleidt nægter alle at underskrive, da de hellere vil bedrage kunde

Og du må gerne grine med på denne side der gør lidt grin med de mægtigste advokater i Danmark og i særdeleshed med den Jyske Bank og deres magtfulde venner, men husk det er bare god dansk humor, da en hel organisation valgte at udsætte det forkerte offer for bedrageri, det kan det kun blive sjovt, kom med til hovedforhandlingen 15. 16. & 23 november 2021. Og lær mere om Jyske Banks fundament, og lær Jyske Banks svigagtige arbejdets metoder at kende, når Carsten fremlægger Jyske Banks forretnings metoder for domstolen.

Carsten Storbjerg siger: at Jyske Bank ikke burde have lov til at drive bank virksomhed, og opfordrer aktionærerne til at fyrer CEO Anders Christian Dam.

Siden handler om at Jyske Bank laver dokumentetfalsk, laver bedrageri, bruger bestikkelse, og laver bundefangeri uden at det bekymrer Finanstilsynet og poliktikerne, eller aktionærerne som ATP det mindste.

9/9. Her et link til YouTube video Søndag 10-10-2021.

Skeletterne vælter ud af skabet hos Jyske Bank, læs her et Facebook opslag 11-10-2021.

Eller se alle mine YouTube Videoer her.

Eller link til alle delte YouTube Videoer her i LINKET BANKNYT. Husk det er humor uanset jeg går efter at få Anders Christian Dam fyret, og helst at Jyske Bank A/S får frataget retten til Bank virksomhed i Danmark, grundet banken har lavet organiseret kriminalitet, hvilket flere myndigheder dog ikke har ønsket at blande sig i.

Se her alle Processkrifter i sagen BS-402/2015-VIB. herunder de 2 seneste.

Processkrift 5. 14-10-2021.

Vidner der bliver indkaldt er blandt andet, Anders Christian Dam, Philip Baruch, Dan Terkildsen, Morten Ulrik Gade, Nicolai Hansen, Casper Dam Olsen, Birgit Buch Thuesen, efterfølgende har jeg fjernet Thomas Schioldan Sørensen som vidne, men tænker at indkalde Nykredit ved advokat Mette Egholm Nielsen.

CEO Anders Dam indkaldes da han som øverste leder, siden maj 2016. har nægtet at oplyse der ikke var noget lån, dette på trods af kontinuerlig som leder at have modtaget mange breve og opfordringer til at dokumentere der var underskrevet 2 swap aftaler til samme lån, og at dokumentere lånets eksistens. Nykredits Advokat Mette Egholm Nielsen har været tiltænkt vidne, men tænker lige om hun skal indkaldes.

.

Processkrift E. 09-10-2021.

Tidligere Processkrift D. Hvor anden snydt kunde er indsat, ses her med noter.

Når man som Jyske Banks har snydt så mange kunder, genbruges Processkrifter fra andre sager.

⚠️

link til YouTube video Søndag 09-10-2021.

LÆS HER MAIL MED DE 3 SPØRGSMÅL TIL MYNDIGHEDERNE. m/flere 10-09-2021.

Og nederst i mail 10-09-2021. deles deres svar til / Spørgsmål 1. “Gælder loven for danske banker.” / Spørgsmål 2. “Skal danske banker overholde alle love.” / Spørgsmål 3. “Hvis hvis loven af en bank bliver overtrådt, og overtrædelserne er beskrevet i straffelovens bestemmelser som strafbar handling, er danske banker så fritaget for strafansvar, efterforskning og strafforfølgning.”

LUK JYSKE BANK A/S. Organized crime in Denmark's probably the largest fraud case, carried out by the Danish bank Jyske Bank. Why do you think ? no authority or Jyske Bank itself will comment on this page. The reason is simple then the Danish Financial Supervisory Authority, would require an investigation of Jyske Bank's crimes, which most likely will close the danish bank. due to the bank's completely deliberate million fraudulent businesses. Join the main hearing, 15. 16 and 23 November 2021. Banking news. Jyske Bank, which has been taken for use of forgery, fraud and bribery.

Når stat og myndighederne giver fanden i danskernes retssikkerhed, for at dække over en kriminel organisation som Jyske Bank A/S, så er det en skandale.

Nok Danmarks farligste mand Anders Christian Dam, særligt for danskernes retssikkerhed, der samme med de magtfulde venner, blandt store advokat virksomheder og organisationer, kæmper sammen med Jyske Banks ledelse, for at slippe af sted med Jyske Banks mange svig forbrydelser.

Men Anders Dam risikerer istedet at lukke Jyske Bank A/S grundet måden han som hersker har fået Jyske Banks fundament til at rådne, sammen med Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus og Peter Schleidt.

Som man siger tag en chance.

Anders Christian Dam Ordførende direktør
Telefon: 89 89 20 01
E-mail: direktion@jyskebank.dk

Derfor var svaret 31. Maj også en bevidst vildledning, i besvarelsen på den fremsendte mail 25 maj 2016. Som Philip Baruch 31 maj. 2016. Ikke ville besvare men istedet for gav det vildledende svar.Først 18 oktober 2016. Lykkedes det at få besvaret det spørgsmål i brevet 25 maj 2016. til Jyske Banks direktion og Lund Elmer Sandager advokater, dog måtte kunden dog lige stævne Nykredit A/S. før det overhovedet blev muligt at få oplyst, at lånet som Jyske Bank har påstået hjemtaget og omlagt, aldrig har eksisteret.
Et lån som Jyske Bank ved Nicolai Hansen 19 februar. 2010. Ellers skrev til kunden fandtes. Og som Jyske Bank ved Casper Dam Olsen har skrevet 9 Januar. 2012. var omlagt. Med hensyn til spørgsmål i brevet 25 maj 2016. om indgåelse af swappen 16 juli 2008. til det enslydende bagvedliggende lån, som Nicolai Hansen 19. Februar. 2010. skrev fandtes. Men som kunden ikke mente fandtes, hvilket Jyske Banks ledelse og Anders Dam undlod at svare, på trods af at bankens ansatte vidste, at Jyske Bank 16 juli. og 24 Juli. samt igen 30 Juli. 2008. altså hele 3 gange, havde forsøgt at få kunden til at indgå swappen W015785. Med Jyske Bank A/S.
Uden at kunden på noget tidspunkt har underskrevet og mundtlig indgået aftalen. Alt dette vidste Philip Baruch, men tilbageholdte denne oplysning for domstolen, og fremlægde istedet falske oplysninger overfor retten, altsammen for at skuffe i retsforhold, Jyske Banks medhjælpere troede nok det var en smal sag at bedrage bankens kunde, der ikke kunne huske noget efter en større hjerneblødning, men mon ikke de er blevet klogere idag, hvor Jyske Bank A/S kan miste retten til at drive bank virksomhed i Danmark. Efterfølgende kunden febuar 2016. opdager svindlen og efter Rødstenen advokater, bad kunden Lundgrens advokater om at fremlægge dette bedrageri for retten, hvilket Jyske Bank vil hindre, og kommer i forkøbet med, ved at Jyske Bank A/S i 2018 betalte Lundgrens advokater Bestikkelse, skjult ved returkommission i handel for 600 millioner dkk, der var for at Lundgrens advokater ikke måtte fremlægge nogle af klientens påstande mod Jyske Bank koncernen.Derudover skulle Lundgrens ændre klientens påstande mod Jyske Bank A/S, hvorfor Lundgrens så bag om ryggen på klienten, den 2 september 2019. I Processkrift 2.Skrev at kunden har indgået swappen W015775. af 16 juli 2008, på trods af at kunden, som skrevet i klagen, siden 30 januar 2018. til 2 september 2019. Og kontinuerligt har skrevet og påstået det modsatte, hvilket du også kan høre i samtalerne der alle ligger her, men hør bare denne samtale med Lundgrens 22 marts 2019. med henvisning til min vidne forklaring fra 28 december 2018. Siger Bilag 100. og Bilag 101. Vidneforklaring blev dog først fremlagt den 2 september 2019, med Processkrift 2. Hvilket først skete efter trusler om fyring. Vidneforklaring er fremlagt som Bilag 164. Hvilket sker uden at forklare noget om vidneforklaring i Processkrift 2. hvorfor den ikke ville kunne bruges, en bevidst strategi af de korrupte Lundgrens advokater, med Dan Terkildsen som en af bagmændene fra Lundgrens advokater.Hør også samtale fra 8 juli 2019. del 1. og 8 juli 2019. del 2. Kan du hører at Emil Hald Vendelbo Bekræfter ikke at fremlægge noget uden vi er fuldstændig enig, lyt til de samlede delte 4 samtaler, og læs Processkrift 2. som Lundgrens advokater Dan Terkildsen ikke engang efterfølgende ville udlevere en kopi af, hvilket højesteretsdommer Kurt Rasmussen har bestemt at klienten heller ikke har krav på. Og så spørg hvorfor politiet ikke må efterforske Lundgrens advokater, for at være blevet bestukket af Jyske Bank koncernen, til at ændre klientens påstande mod Jyske Bank A/S, igen for at Jyske Bank koncernen ikke må straffes for det bedrageri og dokumentfalsk Jyske Bank A/S bevisligt har udført. DETTE ER UDEN TVIVL DANMARKS STØRSTE SKANDALE I NYERE TID.

Du kan her i linket hører de samlede 4 samtaler med Lundgrens, 14. December 2018. og 18 december 2018. Samt 22 marts 2019. og 8 Juli 2019.

Men når kammeraterne i advokat nævnet, så kollektivt vælger at dække over de tydeligvis korrupte Lundgrens advokater, så er det svært at opnå retfærdighed i Danmark, og særligt når der står top advokater og en højestes dommer bag, og er bevidst om at dækker de over det korupte Lundgrens advokater, er det sandsynligt, for at dække over Jyske Banks forbrydelser.

JYSKE BANK A/S laver bundefangeri, og giver fanden i Danmarks love, da myndighederne tydeligvis har forbudt politiet at efterforske og stoppe de kriminelle danske banker, herunder Jyske Bank A/S, der beviseligt og gentagende gange har løjet overfor domstolen, lavet dokumentetfalsk, lavet bedrageri, lavet vanhjemmel, lavet overtrædelse af Tinglysnings lovens bestemmelser, overtrådt bogføringsloven, for sådan handler Jyske Bank A/S.

Straffelovens kapitel 28. Som Jyske Bank koncernen kan flettes sammen med.

Jyske Bank har bevist lavet bundefangeri og udsat kunde for million bedrageri. § 279. For bedrageri straffes den, som, for derigennem at skaffe sig eller andre uberettiget vinding, ved retsstridigt at fremkalde, bestyrke eller udnytte en vildfarelse bestemmer en anden til en handling eller undladelse, hvorved der påføres denne eller nogen, for hvem handlingen eller undladelsen bliver afgørende, et formuetab, sådan handler Jyske Bank, og i mindst mit tilfælde BS-402/2015-VIB har Jyske Bank også bestukket Lundgrens advokater, for at disse ikke måtte fremlægge nogle af klientens påstande mod Jyske Bank koncernen.

1/3. Her et link til YouTube video Søndag 09-10-2021.
Her et link til YouTube video Søndag nr. 2. 01-10-2021.

Se flere videoer længere nede på siden, eller her i LINKET. Alle der er nævnt på BANKNYT.dk må forvente at de også bliver omtalt i de kommende videoer, Lund Elmer Sandager og Lundgrens tillige med advokat nævnet.

Mit navn er Carsten Storbjerg og jeg kæmper for at stoppe den organiserede svindel og kammerateri mellem de største advokatfirmaer og danske banker, find min facebook profil her.

Denmark’s biggest financial scandal ever. A page about exploitation and corruption, where authorities and friends as large Danish law firms cover, the criminal Danish bank Jyske Bank and their participating, equally criminal lawyers.
Even the use of bribery, the Danish Supreme Court judge Kurt Rasmussen has for the Bar Council chosen to cover up, which the politicians and the authorities know, but do not want to do anything about.

Jyske Bank aktier, ANBEFALING SÆLG Jyske Bank aktier eller du støtter den kriminelle organisation.

Jyske Bank, Lund Elmer Sandager advokater og Lundgrens advokater vi ses 15. 16 og 23 november i Viborg ret.

Her et link til YouTube video onsdag 06-10-2021. Anders Dam, Philip Baruch og Dan Terkildsen bliver vidne indkaldt, vi ses 15. 16. og 23. november 2021. I Viborg ret. Se flere videoer her.

Jyske Banks fundament er bund råddent, styret af de kriminelle ledere som Anders Christian Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus og Peter Schleidt der er blandt de bagmænd, som står bag Jyske Banks økonomiske kriminalitet hvilket jeg har skrevet om siden 2016.

Du er velkommen til at følge hovedforhandlingen BS-402/2015-VIB. against the Jyske Bank Group on 15, 16 og 23 November 2021. i Viborg Ret. Følg sagen hvor stærke krafter forsøger at dække over Jyske Banks brug af dokumentet falsk og bedrageri, sagens Processkrifter kan ses her i LINKET, bemærk de korupte Lundgrens advokater uredeligt har ændret klientens anbringer i Processkrift 2, og skjulte dette overfor klienten, for at hjælpe Jyske Bank med at skuffe i retsforhold.

Lundgrens, Lund Elmer Sandager, Jyske Bank. Share our call for help, but just for your information some have been blocked BANKNYT.dk on facebook, perhaps to cover the Danish criminal banks, and to hide the truth that Danish police will not investigate Danish banks that are reported for Fraud and Document Fake.

Jyske Bank påstår gentagne at banken overholder alle love og regler, og ikke hjælper kunder i skattely samtidig med at DR igen har fremlagt Jyske Bank hjælper kunder i skattely.
Mens Jyske Bank A/S lyver overfor deres kunder, fremlægger kunde massiv dokumentation for at Jyske Bank uhæderligt udsætter andre kunder for groft Bedrageri, Udnyttelse, Fuldmagtsmisbrug, Mandatsvig, Dokumentfalsk og Jyske Bank koncernen bruger bestikkelse for at skuffe i retsforhold, som da Jyske Bank A/S bestak Lundgrens advokater til ikke at fremlægge klientens svig og falsk anbringer mod Jyske Bank A/S.

⚠️ Advarsel mod Jyske Bank A/S.⚠️

Forvent at Jyske Bank koncernen vil gøre alt for at snyde og bedrage dig, hvilket Jyske Banks bestyrelse og direktion viser her i sagen BS-402/2015-VIB. Hvor Jyske Bank helt bevidst og uredeligt, udsætter deres egen kunde for million svindel.

Mit navn er Carsten Storbjerg, og jeg ønsker at stoppe det kammerateri som styre samfundet uden om lovens bestemmelser.

Det her er politisk, vil politikerne fortsat have, at staten bruger banker der som Jyske Bank A/S beviseligt har lavet flere forhold af økonomisk kriminalitet.

Herunder har Jyske Bank lavet bilag’s manipulation / dokument falsk for at dække over bankens eget bedrageri.

Hvad siger bestyrelsen i Nationalbanken, til at samarbejde med banker der som Jyske Bank beviseligt har udført flere forhold af dokumentetfalsk og mandatsvig samt bedrageri.

DET ER JERES VALG.

Jeg har masser af beviser for hvad jeg skriver er sandt, og tør nogle af jer mødes med mig i en direkte TV duel, og der modsige mig, eller er i bange for at denne her sag måske kan lukke Jyske Bank A/S fremtidige muligheder for at drive bank virksomhed i Danmark, og det er derfor i ikke tør svare mig, da i selv dækker over Jyske Banks forbrydelser, ved at modarbejde en efterforskning og strafforfølgning af Jyske Bank.

Muligt Jyske Bank stadig er med til at skjule økonomisk kriminalitet, ved at være bank for skattely selskaber som DR har fremlagt det, men staten vil sikkert også her modsatte sig at Jyske Bank koncernen stilles til ansvar, og derfor fortsætter Jyske Bank med at lave det de er bedst til.

JYSKE BANK SKADER DANMARKS OMDØMME.

Ny mail 2 oktober 2021 til Statsministeriet, Justitsministeriet Finansministeriet m.flere.

Til Jyske Bank, Lund Elmer Sandager advokater, Lundgrens advokater, Folketingets medlemmer, Retsudvalget, Finansministeriet, Justitsministeriet, Statsministeriet, Finanstilsynet, Advokat nævnet, Advokatsamfundet, ATP pension, med flere.

Ingen har til dato turdet at svare mig på noget af det jeg har skrevet til jer, og som jeg har skrevet til Lund Elmer Sandager advokater og Jyske Bank, og også skrevet direkte CEO Anders Dam siden maj 2016.

Jeg har delt mange opslag løbende på BANKNYT.dk

HVEM TØR MODSIGE AT JYSKE BANK A/S BRUGER BESTIKKELSE, FOR AT DÆKKE OVER, BANKENS STRAFBARE FORHOLD, SOM BRUGEN AF DOKUMENT FALSK OG BEDRAGERI.

Mit navn er Carsten Storbjerg Skaarup og jeg skriver for at udfordrer jer der har dækket over den organiseret kriminalitet, som her Jyske Banks ansatte og ledelse sammen med deres advokater Lund Elmer Sandager og Lundgrens advokater har stået bag.

I kan ikke tie denne skandale ihjel.

Det bør være en selvfølge at Finanstilsynet fratager Jyske Bank retten til at drive bank virksomhed i Danmark, ellers er i reelt selv er medvirkende til at dække over Jyske Banks økonomiske kriminalitet.

JYSKE BANK ER EN SAMFUNDS SKADELIG DANSK BANK.

Jyske Bank bør ikke have tilladelse til bankdrift i Danmark.

Hvilket processkrift 5. 14/10-2021. /  processkrift 4. 23/12-2020. / processkrift 3. 4/5-2020. / og det foreløbige processkrift 3. 27/10-2019. Understøtter.

Alle Processkrifter kan læses her i LINKET.

🤝💰⚖️💰🤝

Her er de bilag der fra klagen Grundlovsdag 2020. fremlægges til spørge tema, for Lundgrens Partner Dan Terkildsen, da Jyske Bank koncernen med tydelighed har bestukket Lundgrens advokater til ikke at fremlægge klientens anbringer mod Jyske Bank.

LÆS MERE HER I LINKET, hvor bilagene fra klagen 05-06-2020. listes op med Lundgrens besvarelse 8/9-2020. til klage og mine afsluttende bemærkninger den 19/9-2020. som Dan Terkildsen udeblev fra, og så afgørelsen 30/7-2021. som har stor prædikant virkning på fremtidig klager, som forklares her i LINKET omkring de korrupte Lundgrens advokater.

Bilag som Den Terkildsen skal svare på, ligges i dato orden. og sidst hvad Lundgrens advokater har fremlagt i Processkrift 2. 2. September 2019.

Og her i LINKET de spørgsmål som Dan Terkildsen skal svare på den 16 november 2021.

Søger du en advokat der er ansat i Lundgrens og som er dygtig, find dem her. PERSONER SPECIALER KARRIERE OM OS KONTAKT ENGLISH Hvem søger du? SPECIALEOMRÅDE STILLING Skriv navn A ADAM FUSSING CLAUSEN ADVOKAT ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATDIRECTOR ANNA FJORDSIDE ADVOKAT BARSEL ANNE HANSEN-NORD ADVOKAT ANNE LYSEMOSE ADVOKAT BARSEL ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TRAINEE BENJAMIN THIDEMANN ADVOKAT BETTINA HASSING HR CHEF BIRGITTE MILLER BRINCK EUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY BUSAKORN SUKSAMRAN LINDE ØKONOMIMEDARBEJDER C CAMILLA BACH SCHOU STUB ADVOKATFULDMÆGTIG CAMILLA HEISEL TEAM ASSISTENT CARL JOHAN BJÆRGE ABRAHAMSON SUPPORTER CAROLINE BILLESØ PRIEMÉ SUPPORTER CECILIE GYRSTING ADVOKATFULDMÆGTIG CHARLOTTE KJELDSEN RECEPTIONIST CHARLOTTE LARSEN TEAM ASSISTENT PORTRÆT UNDERVEJS CHRISTIAN BREDTOFT GULDMANN ADVOKAT (L)PARTNER CHRISTIAN SCHERFIG ADVOKATPARTNER CHRISTINA BUHL NIELSEN ADVOKAT CHRISTOPHER HJULSAGER ADVOKATFULDMÆGTIG D DAN TERKILDSEN ADVOKATPARTNER DANIEL SCHIØTTE PETTERSSON LEGAL TRAINEE DITTE OPSTRUP ANDERSEN MARKETING MANAGER DORTE FRANDSEN TEAM ASSISTENT E ELISABETH EIBERG TEAM ASSISTENT ELISABETH THAL JANTZEN LEGAL TRAINEE EMIL HALD WINSTRØM ADVOKATFULDMÆGTIG EMILIE LERSTRØM ADVOKAT F FRANK TVEDE ØKONOMIMEDARBEJDER FREDERIK HASENBERG SUPPORTER FREDERIK HOLMSTED JENSEN LEGAL TRAINEE FREDERIKKE LINDBO HENNINGS ADVOKAT BARSEL H HANNAH DEHN-RASMUSSEN ADVOKATFULDMÆGTIG HANS HOLTEN INGERSLEV LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS HEIDI THANNING RINGSTRØM SAGSCONTROLLER HELENA LYBÆK GUÐMUNDSDÓTTIR LEAD ADVISORPH.D. HELLE GROTHE NIELSEN BOBEHANDLERTEAM ASSISTENT I IDA JOHANNE DORÉ PAGH LEGAL TRAINEE IDA SIMONE SARBORG-PEDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG J JACOB HENRIKSEN IT STUDENT JACOB SKOVGAARD KRISTENSEN ADVOKATFULDMÆGTIG JAKOB SCHILDER-KNUDSEN ADVOKATPARTNER JAKOB SKOV BUNDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG JENS GRUNNET-NILSSON LEGAL TRAINEE JESPER CARØE PETERSEN SAGSCONTROLLER JESPER HJETTING ADVOKAT (H)DIRECTOR JESPER LUNDGREN ADVOKATOF COUNSEL JOAKIM WISCHMANN ADVOKAT JOHAN FREDERIK EHRENREICH ADVOKATFULDMÆGTIG JONAS ADSBØLL LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS JONAS LYKKE HARTVIG NIELSEN ADVOKAT JULIE CATHRIN ROVSING ADVOKAT K KARIN KLINT HENRIKSEN ØKONOMICHEF KAROLINE STAMPE ERIKSEN SAGSCONTROLLER KIA ELISABETH GLAD ØKONOMIMEDARBEJDER KIRSTEN SEEBERG HR KONSULENT KLARA WINTHER KISELBERG LEGAL TRAINEE KRISTIAN GUSTAV ANDERSSON ADVOKATPARTNER KRISTIAN HØJBJERG JØRGENSEN SUPPORTER L LARS JAPP HASLUND DIRECTORHEAD OF DATA PROTECTION LARS KJÆR ADVOKATPARTNER LARS KROG ADVOKATDIRECTOR LARS PETERSEN ADVOKAT (H)OF COUNSEL LAURA HYANG KROER MADSEN ADVOKAT LENE WINTHER JENSEN RECEPTIONIST LINDA ZÜREK SAGSCONTROLLER LINE STOUGAARD ESKILDSEN ADVOKAT BARSEL LOUISE CECILIE MUNCK COMPLIANCE CONTROLLER M MADDALENA VOSS ADVOKATFULDMÆGTIG MAGNUS MØRCH TUXEN ADVOKATFULDMÆGTIG MAJA ILSØ LEGAL TRAINEE MAJSE JARLOV ADVOKAT MALENE OVERGAARD ADVOKATDIRECTOR MARCUS NIMMO ALLERUP BOGH LEGAL TRAINEE MARIA GISELA BRAMMER LEGAL TRAINEE MARIA WESSEL LINDBERG ADVOKATFULDMÆGTIG MARIE LOUISE AAGAARD ADVOKATDIRECTOR MARIE VON SICHLAU ADVOKATFULDMÆGTIG MARIO FERNANDEZ ADVOKATDIRECTORHEAD OF INDIRECT TAXES MARTIN AAGREN NIELSEN ADVOKAT (L) MARTIN BALSLEV ADVOKATFULDMÆGTIG MARTIN KIRKEGAARD DIREKTØR/CHIEF OPERATING OFFICER MATHIAS BELL WILLUMSEN ADVOKAT METTE MARIE NIELSEN ADVOKATFULDMÆGTIG METTE-MARIE VENDELBO HAMANN LEGAL TRAINEE MICHAEL ALSTRØM ADVOKAT (H)FORMAND FOR BESTYRELSENPARTNER MICHAEL AMSTRUP ADVOKAT (H)PARTNER MICHAEL GAARMANN ADVOKATPARTNER MICHALA RING GALE ADVOKAT MICKA SINETTE M. THORSEN TEAM ASSISTENT MORTEN ROSENMEJER ADVOKAT (L)PARTNER N NADIA AZAQUOUN ADVOKATFULDMÆGTIG NADIA BRANDT EXECUTIVE ASSISTANT NANNA MUNK WARMDAHL LEGAL TRAINEE NICOLAI B. SØRENSEN ADVOKAT (H)PARTNER NICOLAI THORNINGER ADVOKAT (L) NICOLE SOWE ADVOKATFULDMÆGTIG BARSEL NIELS GRAM-HANSSEN ADVOKATPARTNER NIELS WIVE KJÆRGAARD ADVOKAT (H)PARTNER NIKOLAJ BRANDT CLAUSEN IT CHEF NINA LUND-ANDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG NINA RINGEN ADVOKATPARTNER O OLIVIA SACEANU LEGAL TRAINEE P PEDRAM MOGHADDAM ADVOKATPARTNER PERNILLE HELLESØE TEAM ASSISTENT PETER ABILDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG PETER BRUUN NIKOLAJSEN ADVOKAT (L)PARTNER PETER CLEMMEN CHRISTENSEN ADVOKAT (H)PARTNER PETER MOLLERUP ADVOKAT (L)PARTNER PIA LYKKE MATHIASEN ADVOKATDIRECTOR R RASMUS REICHSTEIN ADVOKATFULDMÆGTIG RASMUS STUB ADVOKAT RASMUS VANG ADVOKAT (H)DIRECTOR REGITZE RUHOFF SUPPORTER RIKKE TOFT GRABSKI IT STUDENT S SARA KIRSTINE KLOUGART ADVOKAT SEBASTIAN DYHR RASMUSSEN LEGAL TRAINEE SEBASTIAN LYSHOLM NIELSEN ADVOKATDIRECTOR SIMONE EMILIE VIUF CHRISTIANSEN ADVOKATFULDMÆGTIG SISSEL BAY FRANDSEN TEAM ASSISTENT SOPHIA PATRICIA STRØMQVIST HR ASSISTENT STINE BERNT STRYHN ADVOKATDIRECTOR SØREN DANELUND REIPURTH ADVOKAT (L)DIRECTOR SØREN HILBERT ADVOKAT (L)PARTNER T THOMAS KRÆMER ADVOKATPARTNER THOMAS STAMPE ADVOKAT (H)PARTNER THOMAS SVENNINGSEN LEGAL TRAINEE THORSTEIN BOSERUP LEGAL TRAINEE TOBIAS VIETH ADVOKATPARTNER U URSULA IZZARD LEGAL TRAINEE V VIBE TOFTUM LEGAL TRAINEE Y YVONNE EJLERSEN TEAM ASSISTENT Samme rådgiver er altid med dig, når du arbejder med Lundgrens ADVOKATPARTNERSELSKAB TUBORG BOULEVARD 12 DK-2900 HELLERUP ÅBNINGSTIDER, ALLE HVERDAGE: 8.00-17.00 E-MAIL INFO@LUNDGRENS.DK LINKEDIN GÅ TIL LINKEDIN FACEBOOK GÅ TIL FACEBOOK TELEFON +45 3525 2535 CVR NR 36 44 20 42

Hos de korrupte Lundgrens advokater, finder du den konservative advokat, som ofte er partiets ordstyrer på den konservative general forsamling.

Mød Dan Terkildsen som den iloyale og udspekulert advokat, der valgte at skade klientens sag, da Dan Terkildsen bag ryggen af klienten, planlagde at møde op til hovedforhandlingen i en Svig og falsk sag, mod Jyske Bank A/S, hvor Lundgrens advokater ved partner Dan Terkildsen bevidst og uhæderligt har fjernet klientens svig påstande, og Lundgrens har samtidig ændret klientens påstande mod Jyske Bank.

Dan Terkildsen har skjult flere Processkrifter for klienten, samtidig med at Lundgrens advokater forsøger at holde klienten ude af sagen, som Lundgrens advokater arbejde for at tabe, ved enkel intet at fremlægge.

Vil du have et rådden advokat firma som er korrupte, og en manipulerende samt utroværdig advokat, jamen så kontakt Lundgrens. Dan Terkildsen

ADVOKATPARTNER i LUNDGRENS
EMAIL DAT@LUNDGRENS.DK
TELEFON 3525 2850
MOBIL 2811 9513

PERSONER SPECIALER KARRIERE OM OS KONTAKT ENGLISH Hvem søger du? SPECIALEOMRÅDE STILLING Skriv navn A ADAM FUSSING CLAUSEN ADVOKAT ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATDIRECTOR ANNA FJORDSIDE ADVOKAT BARSEL ANNE HANSEN-NORD ADVOKAT ANNE LYSEMOSE ADVOKAT BARSEL ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TRAINEE BENJAMIN THIDEMANN ADVOKAT BETTINA HASSING HR CHEF BIRGITTE MILLER BRINCK EUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY BUSAKORN SUKSAMRAN LINDE ØKONOMIMEDARBEJDER C CAMILLA BACH SCHOU STUB ADVOKATFULDMÆGTIG CAMILLA HEISEL TEAM ASSISTENT CARL JOHAN BJÆRGE ABRAHAMSON SUPPORTER CAROLINE BILLESØ PRIEMÉ SUPPORTER CECILIE GYRSTING ADVOKATFULDMÆGTIG CHARLOTTE KJELDSEN RECEPTIONIST CHARLOTTE LARSEN TEAM ASSISTENT PORTRÆT UNDERVEJS CHRISTIAN BREDTOFT GULDMANN ADVOKAT (L)PARTNER CHRISTIAN SCHERFIG ADVOKATPARTNER CHRISTINA BUHL NIELSEN ADVOKAT CHRISTOPHER HJULSAGER ADVOKATFULDMÆGTIG D DAN TERKILDSEN ADVOKATPARTNER DANIEL SCHIØTTE PETTERSSON LEGAL TRAINEE DITTE OPSTRUP ANDERSEN MARKETING MANAGER DORTE FRANDSEN TEAM ASSISTENT E ELISABETH EIBERG TEAM ASSISTENT ELISABETH THAL JANTZEN LEGAL TRAINEE EMIL HALD WINSTRØM ADVOKATFULDMÆGTIG EMILIE LERSTRØM ADVOKAT F FRANK TVEDE ØKONOMIMEDARBEJDER FREDERIK HASENBERG SUPPORTER FREDERIK HOLMSTED JENSEN LEGAL TRAINEE FREDERIKKE LINDBO HENNINGS ADVOKAT BARSEL H HANNAH DEHN-RASMUSSEN ADVOKATFULDMÆGTIG HANS HOLTEN INGERSLEV LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS HEIDI THANNING RINGSTRØM SAGSCONTROLLER HELENA LYBÆK GUÐMUNDSDÓTTIR LEAD ADVISORPH.D. HELLE GROTHE NIELSEN BOBEHANDLERTEAM ASSISTENT I IDA JOHANNE DORÉ PAGH LEGAL TRAINEE IDA SIMONE SARBORG-PEDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG J JACOB HENRIKSEN IT STUDENT JACOB SKOVGAARD KRISTENSEN ADVOKATFULDMÆGTIG JAKOB SCHILDER-KNUDSEN ADVOKATPARTNER JAKOB SKOV BUNDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG JENS GRUNNET-NILSSON LEGAL TRAINEE JESPER CARØE PETERSEN SAGSCONTROLLER JESPER HJETTING ADVOKAT (H)DIRECTOR JESPER LUNDGREN ADVOKATOF COUNSEL JOAKIM WISCHMANN ADVOKAT JOHAN FREDERIK EHRENREICH ADVOKATFULDMÆGTIG JONAS ADSBØLL LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS JONAS LYKKE HARTVIG NIELSEN ADVOKAT JULIE CATHRIN ROVSING ADVOKAT K KARIN KLINT HENRIKSEN ØKONOMICHEF KAROLINE STAMPE ERIKSEN SAGSCONTROLLER KIA ELISABETH GLAD ØKONOMIMEDARBEJDER KIRSTEN SEEBERG HR KONSULENT KLARA WINTHER KISELBERG LEGAL TRAINEE KRISTIAN GUSTAV ANDERSSON ADVOKATPARTNER KRISTIAN HØJBJERG JØRGENSEN SUPPORTER L LARS JAPP HASLUND DIRECTORHEAD OF DATA PROTECTION LARS KJÆR ADVOKATPARTNER LARS KROG ADVOKATDIRECTOR LARS PETERSEN ADVOKAT (H)OF COUNSEL LAURA HYANG KROER MADSEN ADVOKAT LENE WINTHER JENSEN RECEPTIONIST LINDA ZÜREK SAGSCONTROLLER LINE STOUGAARD ESKILDSEN ADVOKAT BARSEL LOUISE CECILIE MUNCK COMPLIANCE CONTROLLER M MADDALENA VOSS ADVOKATFULDMÆGTIG MAGNUS MØRCH TUXEN ADVOKATFULDMÆGTIG MAJA ILSØ LEGAL TRAINEE MAJSE JARLOV ADVOKAT MALENE OVERGAARD ADVOKATDIRECTOR MARCUS NIMMO ALLERUP BOGH LEGAL TRAINEE MARIA GISELA BRAMMER LEGAL TRAINEE MARIA WESSEL LINDBERG ADVOKATFULDMÆGTIG MARIE LOUISE AAGAARD ADVOKATDIRECTOR MARIE VON SICHLAU ADVOKATFULDMÆGTIG MARIO FERNANDEZ ADVOKATDIRECTORHEAD OF INDIRECT TAXES MARTIN AAGREN NIELSEN ADVOKAT (L) MARTIN BALSLEV ADVOKATFULDMÆGTIG MARTIN KIRKEGAARD DIREKTØR/CHIEF OPERATING OFFICER MATHIAS BELL WILLUMSEN ADVOKAT METTE MARIE NIELSEN ADVOKATFULDMÆGTIG METTE-MARIE VENDELBO HAMANN LEGAL TRAINEE MICHAEL ALSTRØM ADVOKAT (H)FORMAND FOR BESTYRELSENPARTNER MICHAEL AMSTRUP ADVOKAT (H)PARTNER MICHAEL GAARMANN ADVOKATPARTNER MICHALA RING GALE ADVOKAT MICKA SINETTE M. THORSEN TEAM ASSISTENT MORTEN ROSENMEJER ADVOKAT (L)PARTNER N NADIA AZAQUOUN ADVOKATFULDMÆGTIG NADIA BRANDT EXECUTIVE ASSISTANT NANNA MUNK WARMDAHL LEGAL TRAINEE NICOLAI B. SØRENSEN ADVOKAT (H)PARTNER NICOLAI THORNINGER ADVOKAT (L) NICOLE SOWE ADVOKATFULDMÆGTIG BARSEL NIELS GRAM-HANSSEN ADVOKATPARTNER NIELS WIVE KJÆRGAARD ADVOKAT (H)PARTNER NIKOLAJ BRANDT CLAUSEN IT CHEF NINA LUND-ANDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG NINA RINGEN ADVOKATPARTNER O OLIVIA SACEANU LEGAL TRAINEE P PEDRAM MOGHADDAM ADVOKATPARTNER PERNILLE HELLESØE TEAM ASSISTENT PETER ABILDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG PETER BRUUN NIKOLAJSEN ADVOKAT (L)PARTNER PETER CLEMMEN CHRISTENSEN ADVOKAT (H)PARTNER PETER MOLLERUP ADVOKAT (L)PARTNER PIA LYKKE MATHIASEN ADVOKATDIRECTOR R RASMUS REICHSTEIN ADVOKATFULDMÆGTIG RASMUS STUB ADVOKAT RASMUS VANG ADVOKAT (H)DIRECTOR REGITZE RUHOFF SUPPORTER RIKKE TOFT GRABSKI IT STUDENT S SARA KIRSTINE KLOUGART ADVOKAT SEBASTIAN DYHR RASMUSSEN LEGAL TRAINEE SEBASTIAN LYSHOLM NIELSEN ADVOKATDIRECTOR SIMONE EMILIE VIUF CHRISTIANSEN ADVOKATFULDMÆGTIG SISSEL BAY FRANDSEN TEAM ASSISTENT SOPHIA PATRICIA STRØMQVIST HR ASSISTENT STINE BERNT STRYHN ADVOKATDIRECTOR SØREN DANELUND REIPURTH ADVOKAT (L)DIRECTOR SØREN HILBERT ADVOKAT (L)PARTNER T THOMAS KRÆMER ADVOKATPARTNER THOMAS STAMPE ADVOKAT (H)PARTNER THOMAS SVENNINGSEN LEGAL TRAINEE THORSTEIN BOSERUP LEGAL TRAINEE TOBIAS VIETH ADVOKATPARTNER U URSULA IZZARD LEGAL TRAINEE V VIBE TOFTUM LEGAL TRAINEE Y YVONNE EJLERSEN TEAM ASSISTENT Samme rådgiver er altid med dig, når du arbejder med Lundgrens ADVOKATPARTNERSELSKAB TUBORG BOULEVARD 12 DK-2900 HELLERUP ÅBNINGSTIDER, ALLE HVERDAGE: 8.00-17.00 E-MAIL INFO@LUNDGRENS.DK LINKEDIN GÅ TIL LINKEDIN FACEBOOK GÅ TIL FACEBOOK TELEFON +45 3525 2535 CVR NR 36 44 20 42

Lundgrens Direktør & Chief Operating Officer
MARTIN KIRKEGAARD
DIREKTØR & CHIEF OPERATING OFFICER

Martin Kirkegaard nægter at svare på spørgsmål, omhandlende at Lundgrens advokater er korrupte, og gerne vil modtage returkommission, for at ændre klienters påstande.
Martin tror han kan gemme sig blot ved ikke at svare min mail, men Martin Kirkegaard er medansvarlig, sammen med de øvrige partnere.

LÆS HER PÅ DISSE BILAG

Det med stor tydelighed viser grunden til at finanstilsynet sætter Jyske Bank A/S under skærpet tilsyn, eller at Finanstilsynet fratager Jyske Bank A/S retten til at lave bankforretninger i Danmark.

Skal du bruge en dygtig advokat, så anbefaler vi Lund Elmer Sandager her Partnere Carsten Brink Managing Partner, advokat (H) Christian B. Elmer Partner, advokat (L) Christian Petri Partner, advokat (H) Claus Span­gen­berg Partner, advokat (L) Henrik Høpner Partner, advokat (H) Henrik Stamp Partner, advokat (L) Jacob Roesen Partner, advokat Linea R. Conforti Partner, advokat (L) Mathias Toxværd Partner, advokat (H) Michael Møller Nielsen Partner, advokat (L) Morten Schwartz Nielsen Partner, advokat (H) Nete Weber Partner, advokat (L) Nicolai Fløe Jørgensen Partner, advokat Peter Sørensen Partner, advokat (L) Ulrik Bayer Partner, advokat (H) Erik Hovgaard Seniorpartner, advokat (H) Kjeld Jørgensen Partner, advokat (H) Mads Gierding Seniorpartner, advokat (H) Philip Baruch Seniorpartner, advokat (H) Steen Raagaard Andersen Seniorpartner, advokat (H) Sebastian Rungby Associeret partner, advokat Annacarina Staunstrup Associeret partner, advokat LL.M., HD(F) Kristian Ambjørn Buus-Nielsen Associeret partner, advokat (L) Torsten Hylleberg Associeret partner, advokat Advokater Torsten Vagn Hansen Specialistadvokat Joachim Lykke Dresner Advokat, CMO Julie Flindt Rasmussen Advokat Karina Enghaven Bentsen Advokat Lise Møller Zinck Advokat (L) Lærke Bruun Hansen Advokat Stina Møller Palmberg Advokat Natasja Kri­sti­an­sen Advokat Chri­stof­fer Sidelmann Borg Advokat Anders Linde Reislev Advokat Mathilde Schmidt Advokat Jonas Tofte Bøn­der­gaard Advokat Nikolaj Sommers Gjet­ter­mann Advokat Marie Boyer-Søgaard Advokat Advokatfuldmægtige Anders Nørgaard Hansen Advokatfuldmægtig Ann Louise Rützou Michaelsen Advokatfuldmægtig Camilla Ikast Jessen Advokatfuldmægtig Christina Meyer Advokatfuldmægtig Esben Hansen Advokatfuldmægtig Line Marie Mikalsen Veiby Advokatfuldmægtig Marta Valgreen Knudsen Advokatfuldmægtig Ansættelsesret Michael Møller Nielsen Partner, advokat (L) Julie Flindt Rasmussen Advokat Joachim Lykke Dresner Advokat, CMO Nikolaj Sommers Gjet­ter­mann Advokat Marta Valgreen Knudsen Advokatfuldmægtig M&A Jacob Roesen Partner, advokat Nicolai Fløe Jørgensen Partner, advokat Carsten Brink Managing Partner, advokat (H) Christian Petri Partner, advokat (H) Claus Span­gen­berg Partner, advokat (L) Philip Baruch Seniorpartner, advokat (H) Sebastian Rungby Associeret partner, advokat Annacarina Staunstrup Associeret partner, advokat LL.M., HD(F) Entrepriseret Ulrik Bayer Partner, advokat (H) Erik Hovgaard Seniorpartner, advokat (H) Kjeld Jørgensen Partner, advokat (H) Mathias Toxværd Partner, advokat (H) Lise Møller Zinck Advokat (L) Esben Hansen Advokatfuldmægtig Line Marie Mikalsen Veiby Advokatfuldmægtig Ann Louise Rützou Michaelsen Advokatfuldmægtig Fast ejendom Henrik Stamp Partner, advokat (L) Steen Raagaard Andersen Seniorpartner, advokat (H) Mathias Toxværd Partner, advokat (H) Henrik Høpner Partner, advokat (H) Lise Møller Zinck Advokat (L) Line Marie Mikalsen Veiby Advokatfuldmægtig Ann Louise Rützou Michaelsen Advokatfuldmægtig Insolvens Christian B. Elmer Partner, advokat (L) Nete Weber Partner, advokat (L) Torsten Vagn Hansen Specialistadvokat Karina Enghaven Bentsen Advokat Lærke Bruun Hansen Advokat Joachim Lykke Dresner Advokat, CMO Mathilde Schmidt Advokat IT-ret Claus Span­gen­berg Partner, advokat (L) Torsten Hylleberg Associeret partner, advokat Morten Schwartz Nielsen Partner, advokat (H) Stina Møller Palmberg Advokat Anders Linde Reislev Advokat Joachim Lykke Dresner Advokat, CMO Amalie Fallesen Legal Trainee Inddrivelse Morten Schwartz Nielsen Partner, advokat (H) Kristian Ambjørn Buus-Nielsen Associeret partner, advokat (L) Natasja Kri­sti­an­sen Advokat Mads Gierding Seniorpartner, advokat (H) Joachim Lykke Dresner Advokat, CMO Anders Nørgaard Hansen Advokatfuldmægtig Daniel Kim Rasmussen Erhvervsjuridisk rådgiver Stine Iversen Teamleder, advokatsekretær Lotte Xenia Rahbek Inkassomedarbejder Natasja Schreiber Fl­in­te­gaard Inkassomedarbejder Sarah Fogh Mikkelsen Stud.polit. Linea Hjorth Chri­sten­sen Stud.jur. August Ikov Piccolo Ejendomsadministration Peter Wossler Teamleder Anja Ahlmann Ejendomsadministrator Anne Christine Leth Ejendomsadministrator Lone Borup Rasmussen Ejendomsadministrator Cristina Schramm Ozaki Ejendomsadministrator Anne-Marie Lyngholm Ejendomsadministrator Sarah Cliford Hansen Ejendomsadministrator Anne Vognsen Ejendomsadministratorassistent Amanda Løie Vendelbo Petersen Ejendomsadministratorassistent Sekretærer Annelis Chri­sten­sen Advokatsekretær Anne-Mette Johansen Advokatsekretær Birgitte Åkerström Advokatsekretær, IT-administrator Charlotte Cramer Advokatsekretær Charlotte Windeballe Andersen Advokatsekretær Dorte Halken Juridisk assistent Henny Lykke Ejendomsmægler, valuar Lisbeth Skifte Juridisk assistent Manja Revsbech Advokatsekretær Mette Lambert Juridisk assistent Sisse Thejll-Madsen Advokatsekretær Susan Plambeck Advokatsekretær Tanja Aabo Simonsen Advokatsekretær, statsaut. ejendomsmægler Administration Henrik Hagbarth Administrations- og HR-chef/COO Henrik Pedersen Økonomichef/CFO Joachim Lykke Dresner Advokat, CMO Jan Nickel IT-koordinator Mette Wester­gaard International kommunikations- og marketingkoordinator Birgitte Åkerström Advokatsekretær, IT-administrator Annette Zaar Bogholder Annette Haugaard Bogholder Ermina Silajdzic Regnskabsassistent Dragana Stesevic Receptionist Jannie Allerslev Receptionist Flemming Rasmussen Servicemedarbejder Laura Tjørnemark Piccoline Gustav Richardt Skytte Holm Call assistant Selma Kamuk Jensen Call assistant Studentermedarbejdere Amanda Løie Vendelbo Petersen Ejendomsadministratorassistent Anna Kragelund Stud.jur. Anna Lin­den­cro­ne Lundin Stud.jur. Camilla Martinsen Stud.jur. Chri­stop­her Mortensen Erhvervsjuridisk rådgiver Daniel Boalth Petersen Stud.jur. Emma Ørnsø Fischer Stud. international kommunikation og marketing Frederik Anker Nielsen Stud.merc.jur. Freja Simona Aakjær Olesen Stud.jur. Ida Maria Strøm Stud.jur. Kasper Frimor Stud.jur. Linea Hjorth Chri­sten­sen Stud.jur. Mathilde Kirk Nielsen Stud.jur. Merveille Kanga Stud.merc.jur. Mikkel Skov Chri­sten­sen Stud.jur. Sabina Sinanovic Stud.merc.jur. Sarah Fogh Mikkelsen Stud.polit. Simone Blicher Skou Thomsen Stud.jur.

Jyske Bank har bestukket Lundgrens advokater, for at Lundgrens advokater ikke måtte fremlægge deres klients svig og falsk anbringer mod Jyske Bank koncernen, Jyske Bank bestak Lundgrens advokater til at ændre klientens påstande mod Jyske Bank, og for at skuffe i retsforhold, hvilket advokat nævnet ved Højesterets dommer Kurt Rasmussen, og advokat samfundet ved Martin Lavesen ikke kan se noget galt i, hvilket er blevet et problem for danskernes retssikkerhed, for når de største banker som her Jyske Bank A/S laver stribevis af strafbare handlinger, en kriminalitet der er udført i forening, og derfor en skærpede grov kriminalitet, som Finanstilsynet der selv har tråde direkte ind i den danske nationalbank, har valgt at dække over. Den kriminalitet som Finanstilsynet dækker over, og som Advokat nævnet også dækker over, blot ved at afvise alle beviser for Jyske Banks forbrydelser, for også at dække over at de advokater der som Lundgrens og Lund Elmer Sandager har været direkte medvirkende til Jyske Banks organiseret kriminalitet, er blevet fortsat som altså er gået ud over mig og min virksomhed siger Carsten Storbjerg og Bekræfter at dette er FAKTUM. Hvis der er nogle der ønsker at modsige mig eller mine beviser, JAMEN SÅ KOMMER I BARE.

💪🤝💰

Jyske Bank har tidligere truet flere af de eksperter, der fortalte om Jyske Banks rådgivning til skattesvindel, men mig som skriver Jyske Bank har lavet Dokumentfalsk, Bedrageri, Vanhjemmel og har brugt bestikkelse.

Mig tør de ikke true, da de ved jeg har ret og har stribevis af beviser for Jyske Banks økonomiske forbrydelser, som er udført i forening.

STADIG INGEN HAR 21-10-2021. ØNSKET AT SVARE PÅ 1 ENESTE AF DISSE NEDENFOR, 3 SMÅ SPØRGSMÅL.

Med henvisning til lidt tidligere mails

22/10-2021. Kl 14.35.

15/10-2021. Kl. 13.29.

10/10-2021. Kl. 13.42.

2/10-2021. Kl. 14.14.

Jeg spørger her direkte jer alle sammen, i denne her mail 2 oktober 2021. og jeg anmoder som borger i Danmark at i hver især der modtager denne mail at svare på kun 3 JA / NEJ spørgsmål.

📝⚖️

Spørgsmål 1.

Gælder loven for danske banker.

Spørgsmål 2.

Skal danske banker overholde alle love.

Spørgsmål 3.

Hvis loven af en bank bliver overtrådt, og overtrædelserne er beskrevet i straffelovens bestemmelser som strafbar handling, er danske banker så fritaget for strafansvar, efterforskning og strafforfølgning.

💰🤝💪

Hvor mange andre ud over Lundgrens advokater, har Jyske Bank ellers bestukket for at skuffe i retsforhold, skulle det her være den eneste gang ? 😆😅😂🤣

Husk hvad jeg sagde 18 december 2018. til Mette Marie Nielsen Lundgrens advokater. Evt. Læs den udskrevet samtale her i LINKET.

DET BLIVER KUN VÆRE, OG JEG ØNSKER IKKE DET HER.

Her ringer Mette Marie Nielsen fra de korrupte Lundgrens advokater op, og får klienten til at tro at Lundgrens advokater arbejder for deres klienter, men allerede her var Lundgrens advokater blevet bestukket af Jyske Bank koncernen for at skuffe i retsforhold, hvilket Mette Marie Nielsen skjulte. I samtaler fra klagen 05-06-2020. Mette Marie Nielsen siger 14-12-2018 at hun ringer hjemmefra, og samtidig kan man høre en anden samtale i baggrunden fra kontoret, når i lyver i fremtiden så tænkt mere over hvem i lyver overfor.
Desværre glemte alle sammen fra Lundgrens advokater lige at oplyse de har modtaget returkommission, for at holde på klienten og bevidst undlade at fremlægge nogle af klientens anbringer mod Jyske Bank, henhøre herunder samtale mellem Lundgrens advokater ved Mette Marie Nielsen og Klientens kamp for at få fremlagt noget som helst.
PERSONER SPECIALER KARRIERE OM OS KONTAKT ENGLISH Hvem søger du? SPECIALEOMRÅDE STILLING Skriv navn A ADAM FUSSING CLAUSEN ADVOKAT ALESSANDRO TRAINA ADVOKATDIRECTOR AMALIE BILTOFT LEGAL TRAINEE AMALIE CHRISTEL BJERG NIELSEN SAGSCONTROLLER AMANDA EMILIA KAMPH LEGAL TRAINEE AMANDA GULDAGER CLAUSEN ADVOKATFULDMÆGTIG ANDERS OREBY HANSEN ADVOKAT (L)PARTNER ANDREAS LYSKJÆR TOLMAN LEGAL TRAINEE ANN FRØLUND WINTHER ADVOKATDIRECTOR ANNA FJORDSIDE ADVOKAT BARSEL ANNE HANSEN-NORD ADVOKAT ANNE LYSEMOSE ADVOKAT BARSEL ANNE MARIE ABRAHAMSON ADVOKATPARTNER ANNE METTE SLOTH BERNER HEAD OF TRADEMARK PROSECUTIONEUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY ANNE SOFIE JACOBS ADVOKAT ANNE VALLØ HANSEN TEAM ASSISTENT B BENEDICTE RØNBØG SECHER LEGAL TRAINEE BENJAMIN THIDEMANN ADVOKAT BETTINA HASSING HR CHEF BIRGITTE MILLER BRINCK EUROPEAN TRADEMARK & DESIGN ATTORNEY BUSAKORN SUKSAMRAN LINDE ØKONOMIMEDARBEJDER C CAMILLA BACH SCHOU STUB ADVOKATFULDMÆGTIG CAMILLA HEISEL TEAM ASSISTENT CARL JOHAN BJÆRGE ABRAHAMSON SUPPORTER CAROLINE BILLESØ PRIEMÉ SUPPORTER CECILIE GYRSTING ADVOKATFULDMÆGTIG CHARLOTTE KJELDSEN RECEPTIONIST CHARLOTTE LARSEN TEAM ASSISTENT PORTRÆT UNDERVEJS CHRISTIAN BREDTOFT GULDMANN ADVOKAT (L)PARTNER CHRISTIAN SCHERFIG ADVOKATPARTNER CHRISTINA BUHL NIELSEN ADVOKAT CHRISTOPHER HJULSAGER ADVOKATFULDMÆGTIG D DAN TERKILDSEN ADVOKATPARTNER DANIEL SCHIØTTE PETTERSSON LEGAL TRAINEE DITTE OPSTRUP ANDERSEN MARKETING MANAGER DORTE FRANDSEN TEAM ASSISTENT E ELISABETH EIBERG TEAM ASSISTENT ELISABETH THAL JANTZEN LEGAL TRAINEE EMIL HALD WINSTRØM ADVOKATFULDMÆGTIG EMILIE LERSTRØM ADVOKAT F FRANK TVEDE ØKONOMIMEDARBEJDER FREDERIK HASENBERG SUPPORTER FREDERIK HOLMSTED JENSEN LEGAL TRAINEE FREDERIKKE LINDBO HENNINGS ADVOKAT BARSEL H HANNAH DEHN-RASMUSSEN ADVOKATFULDMÆGTIG HANS HOLTEN INGERSLEV LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS HEIDI THANNING RINGSTRØM SAGSCONTROLLER HELENA LYBÆK GUÐMUNDSDÓTTIR LEAD ADVISORPH.D. HELLE GROTHE NIELSEN BOBEHANDLERTEAM ASSISTENT I IDA JOHANNE DORÉ PAGH LEGAL TRAINEE IDA SIMONE SARBORG-PEDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG J JACOB HENRIKSEN IT STUDENT JACOB SKOVGAARD KRISTENSEN ADVOKATFULDMÆGTIG JAKOB SCHILDER-KNUDSEN ADVOKATPARTNER JAKOB SKOV BUNDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG JENS GRUNNET-NILSSON LEGAL TRAINEE JESPER CARØE PETERSEN SAGSCONTROLLER JESPER HJETTING ADVOKAT (H)DIRECTOR JESPER LUNDGREN ADVOKATOF COUNSEL JOAKIM WISCHMANN ADVOKAT JOHAN FREDERIK EHRENREICH ADVOKATFULDMÆGTIG JONAS ADSBØLL LEGAL TRAINEE PORTRÆT UNDERVEJS JONAS LYKKE HARTVIG NIELSEN ADVOKAT JULIE CATHRIN ROVSING ADVOKAT K KARIN KLINT HENRIKSEN ØKONOMICHEF KAROLINE STAMPE ERIKSEN SAGSCONTROLLER KIA ELISABETH GLAD ØKONOMIMEDARBEJDER KIRSTEN SEEBERG HR KONSULENT KLARA WINTHER KISELBERG LEGAL TRAINEE KRISTIAN GUSTAV ANDERSSON ADVOKATPARTNER KRISTIAN HØJBJERG JØRGENSEN SUPPORTER L LARS JAPP HASLUND DIRECTORHEAD OF DATA PROTECTION LARS KJÆR ADVOKATPARTNER LARS KROG ADVOKATDIRECTOR LARS PETERSEN ADVOKAT (H)OF COUNSEL LAURA HYANG KROER MADSEN ADVOKAT LENE WINTHER JENSEN RECEPTIONIST LINDA ZÜREK SAGSCONTROLLER LINE STOUGAARD ESKILDSEN ADVOKAT BARSEL LOUISE CECILIE MUNCK COMPLIANCE CONTROLLER M MADDALENA VOSS ADVOKATFULDMÆGTIG MAGNUS MØRCH TUXEN ADVOKATFULDMÆGTIG MAJA ILSØ LEGAL TRAINEE MAJSE JARLOV ADVOKAT MALENE OVERGAARD ADVOKATDIRECTOR MARCUS NIMMO ALLERUP BOGH LEGAL TRAINEE MARIA GISELA BRAMMER LEGAL TRAINEE MARIA WESSEL LINDBERG ADVOKATFULDMÆGTIG MARIE LOUISE AAGAARD ADVOKATDIRECTOR MARIE VON SICHLAU ADVOKATFULDMÆGTIG MARIO FERNANDEZ ADVOKATDIRECTORHEAD OF INDIRECT TAXES MARTIN AAGREN NIELSEN ADVOKAT (L) MARTIN BALSLEV ADVOKATFULDMÆGTIG MARTIN KIRKEGAARD DIREKTØR/CHIEF OPERATING OFFICER MATHIAS BELL WILLUMSEN ADVOKAT METTE MARIE NIELSEN ADVOKATFULDMÆGTIG METTE-MARIE VENDELBO HAMANN LEGAL TRAINEE MICHAEL ALSTRØM ADVOKAT (H)FORMAND FOR BESTYRELSENPARTNER MICHAEL AMSTRUP ADVOKAT (H)PARTNER MICHAEL GAARMANN ADVOKATPARTNER MICHALA RING GALE ADVOKAT MICKA SINETTE M. THORSEN TEAM ASSISTENT MORTEN ROSENMEJER ADVOKAT (L)PARTNER N NADIA AZAQUOUN ADVOKATFULDMÆGTIG NADIA BRANDT EXECUTIVE ASSISTANT NANNA MUNK WARMDAHL LEGAL TRAINEE NICOLAI B. SØRENSEN ADVOKAT (H)PARTNER NICOLAI THORNINGER ADVOKAT (L) NICOLE SOWE ADVOKATFULDMÆGTIG BARSEL NIELS GRAM-HANSSEN ADVOKATPARTNER NIELS WIVE KJÆRGAARD ADVOKAT (H)PARTNER NIKOLAJ BRANDT CLAUSEN IT CHEF NINA LUND-ANDERSEN ADVOKATFULDMÆGTIG NINA RINGEN ADVOKATPARTNER O OLIVIA SACEANU LEGAL TRAINEE P PEDRAM MOGHADDAM ADVOKATPARTNER PERNILLE HELLESØE TEAM ASSISTENT PETER ABILDGAARD ADVOKATFULDMÆGTIG PETER BRUUN NIKOLAJSEN ADVOKAT (L)PARTNER PETER CLEMMEN CHRISTENSEN ADVOKAT (H)PARTNER PETER MOLLERUP ADVOKAT (L)PARTNER PIA LYKKE MATHIASEN ADVOKATDIRECTOR R RASMUS REICHSTEIN ADVOKATFULDMÆGTIG RASMUS STUB ADVOKAT RASMUS VANG ADVOKAT (H)DIRECTOR REGITZE RUHOFF SUPPORTER RIKKE TOFT GRABSKI IT STUDENT S SARA KIRSTINE KLOUGART ADVOKAT SEBASTIAN DYHR RASMUSSEN LEGAL TRAINEE SEBASTIAN LYSHOLM NIELSEN ADVOKATDIRECTOR SIMONE EMILIE VIUF CHRISTIANSEN ADVOKATFULDMÆGTIG SISSEL BAY FRANDSEN TEAM ASSISTENT SOPHIA PATRICIA STRØMQVIST HR ASSISTENT STINE BERNT STRYHN ADVOKATDIRECTOR SØREN DANELUND REIPURTH ADVOKAT (L)DIRECTOR SØREN HILBERT ADVOKAT (L)PARTNER T THOMAS KRÆMER ADVOKATPARTNER THOMAS STAMPE ADVOKAT (H)PARTNER THOMAS SVENNINGSEN LEGAL TRAINEE THORSTEIN BOSERUP LEGAL TRAINEE TOBIAS VIETH ADVOKATPARTNER U URSULA IZZARD LEGAL TRAINEE V VIBE TOFTUM LEGAL TRAINEE Y YVONNE EJLERSEN TEAM ASSISTENT Samme rådgiver er altid med dig, når du arbejder med Lundgrens ADVOKATPARTNERSELSKAB TUBORG BOULEVARD 12 DK-2900 HELLERUP ÅBNINGSTIDER, ALLE HVERDAGE: 8.00-17.00 E-MAIL INFO@LUNDGRENS.DK LINKEDIN GÅ TIL LINKEDIN FACEBOOK GÅ TIL FACEBOOK TELEFON +45 3525 2535 CVR NR 36 44 20 42

Dan Terkildsen does not answer our question from 20-09-2019. about if Lundgren’s work for Jyske bank, therefore Lundgren’s is fired 24-09-2019. after we 21-09-2019. find proof  for Lundgrens is severely incompetent as they work for too defendant
Lundgrens becomes fired after discovering possible bribery for not submitting our claims against Jyske Bank.

Læs samtalen 14-12-2018. Hør hvad Klienten siger til Mette Marie Nielsen Lundgrens advokater, klienten har ingen sag før alt er fremlagt. Desværre vidste klienten ikke at Jyske Banks ledelse allerede tidligere har bestukket Lundgrens advokater, til ikke at fremlægge nogle af klientens anbringer mod Jyske Bank koncernen, Mette Marie Nielsen er derfor I-loyal over for klienten, men loyal over for det korupte firma Lundgrens advokater som Mette Marie Nielsen hjælper med at skade klientens sag.
Læs samtalen 18-12-2018. Hør hvad Klienten gentagne siger til Mette Marie Nielsen Lundgrens advokater, Jyske Bank har løjet og Swappen W015785. af 16-07-2008. Har kunden ikke aftalt, Mette Marie Nielsen siger også at vi kan fremlægge vores sag, under hovedforhandlingen ved fremlæggelse, altså uden først at have fremlagt sagen procesuelt, hvilket også er usandt.
Når Lundgrens advokater så uhæderligt har valgt at hjælpe modparten Jyske Bank, der tilbød Lundgrens advokater en betragtelig million Bestikkelse, under dække af returkommission, for at ændre klientens anbringer, så burde advokat nævnet slå hårdt ned, og ikke som Højestes dommer Kurt Rasmussen og de øvrige der direkte har medvirket til at dække over de korrupte Lundgrens advokater, der 2 september 2019.  På side 2 i Processkrift 2. Skrev at klienten har indgået swappen W015785. med Jyske Bank, på trods af at klienten kontinuerligt har påstået den er falsk.
Side 1 af 43. 27-08-2019 til Lundgrens advokater. Brevet er bare et af mange, hvor vi gentagende beder, Lundgrens advokater, som den fuldmægtige Emil og Mette-Marie samt Dan Terkildsen, om at fremlægge klientens, altså vores svig påstande mod Jyske Bank. Vi henviser til de SMS'er i brevet, med påstande som er sendt til Emil, men som ingen af Lundgrens advokater ville fremlægge. I brevet henviser klienten til SMS 23-08-2019. og skriver at Emil fra Lundgrens ikke har svaret på deres klients SMS'er / Og henviser også til at Mette-Marie i Lundgrens. Som igen opyst vores påstande 10-12-2018, for at fremlægge klientens påstande overfor retten 18-12-2018. - DET ER ET FAKTUM. At Mette-Marie vælger sammen med Dan Terkildsen, ikke at fremlægge nogle af klientens påstande mod Jyske Bank, i det afsluttende processkrift 18-12-2018 Der Mette-Marie laver samme sidst på dagen 18. december og sender til retten. / DET ER ET FAKTUM At Lundgrens advokater 02-09-2019 laver og fremlæger processkrift 2, præcis 4 uger før planlagt hovedforhandlingen 30 septemper Lundgrens har i dette processkrift 2. heller ikke medtaget nogen af klientens svig påstande. Ligesom det er et Faktum, at Emil ikke deler Processkrift 2 med klienten, der først får en kopi, efter Lundgrens, er blevet fyret, efter mistanke om at Lundgrenens advokater er korrupte. - Hoved påstand er stadig sagens Bilag 1. en rentebytte fra 16-07-2008 på 4.328.000 kr. for et underliggende lån, der altså IKKE findes. At Bilag 1. er falsk er sagt 1.000 gange. Bare denne lille detalje undlader Lundgrens advokater at fremlægge for domstolen. / DET ER ET FAKTUM At Lundgrens, ved Dan Terkildsen, Mette-Marie og Emil, gentagne er oplyst, at SWAPPEN af 16-07-2008 Bilag 1. af klienten påstås falsk. Når Lundgrens advokater, fremlæger sagen, som om Bilag 1. er aftalt og godkendt. For derefter direkte dirækte mod klientens instruks, føre sagen som en sag om dårlig rådgivning, mod Klientens påstande. Så er må det være Lundgrens og Jyske Bank der må have aftalt dette. - Og hvorfor sender Lundgrens heller ikke klinten en kopi af processkrift 2. Klart at klienten tænker, at Jyske Bank må have betalt Lundgrens advokater, for ikke at fremlægge klientens svig påstande mod Jyske Bank Om det er Bestikkelse, der er sket ved Retur kommision, eller i et honorar, skjult på en eller anden måde, det må parterne i Lundgrens advokater kunne forklare. Som da Jyske Bank ansætter Lundgrens til en stor million opgave. VIL DU VIDE OM LUNDGRENS ADVOKATER ER BLEVET BESTUKKET ? SÅ MÅ DU SPØRGE LUNDGRENS ADVOKATER OG JYSKE BANKS LEDELSE

Page 1 of 43. 27-08-2019 to Lundgren’s lawyers.
The letter is just one of many, in which we repeatedly ask, Lundgren’s lawyers, such as the clerk Emil and Mette-Marie and Dan Terkildsen, to present the client’s, ie our fraud allegations against Jyske Bank.
We refer to the SMSs in the letter, with allegations sent to Emil, but which none of Lundgren’s attorneys would provide.
In the letter, the client refers to SMS 23-08-2019. and writes that Emil from Lundgrens has not responded to their client’s SMS
/
And also refers to Mette-Marie in Lundgrens.
Which in turn raised our allegations 10-12-2018, to present the client’s claims to the court 18-12-2018.

IT IS A FACT.
That Mette-Marie chooses with Dan Terkildsen, not to submit any of the client’s claims against Jyske Bank, in the closing petition 18-12-2018
There Mette-Marie is doing the same thing on December 18 and will be sent to court.
/
IT IS A FACT
That Lundgren’s attorneys 02/09/2019 make and present litigation 2, exactly 4 weeks before the scheduled hearing 30 September
In this document, Lundgrens also did not include any of the client’s fraud claims.
Just as it is a fact that Emil does not share Process Letter 2 with the client who first gets a copy, after Lundgrens has been fired, on suspicion that Lundgren’s lawyers are corrupt.

The main claim is still Appendix 1. a change of interest from 16-07-2008 of DKK 4,328,000.
for an underlying loan that does NOT exist.
That Annex 1 is false is said 1,000 times.
Just this little detail, Lundgren’s lawyers fail to present to the court.
/
IT IS A FACT
That Lundgrens, by Dan Terkildsen, Mette-Marie and Emil, repeatedly stated that the SWAPPEN of 16-07-2008 Appendix 1. by the client is alleged to be false.
When Lundgren’s attorneys present the case, as if Appendix 1. is agreed and approved.
Then, directly directly against the client’s instructions, bring the case as a case of bad advice, against the client’s claims.
Then it must be Lundgrens and Jyske Bank who must have agreed this.

And why doesn’t Lundgrens send the client a copy of litigation 2.
Clear that the client thinks that Jyske Bank must have paid Lundgren’s lawyers, in order not to present the client’s fraud allegations against Jyske Bank
Whether it is Bribery that happened by the Return Commission, or in a fee, hidden in some way, the parties to Lundgren’s lawyers must be able to explain.
Like when Jyske Bank hires Lundgrens for a large million tasks.
WOULD YOU LIKE TO KNOW IF LUNDGREN’S ADVOCATES HAVE BEEN DISCUSSED?
SO YOU MUST ASK
LUNDGRENS LAWYER’S
AND
JYSKE BANK’S MANAGEMENT

HUSK DE SOM HAR DÆKKET OVER JYSKE BANKS FORTSATTE SVINDEL MOD STORBJERG ERHVERV I ER SKYLDIGE I VI STADIG UDSÆTTES FOR BEDRAGERI DA I NÆGTEDE AT STANDSE EN ÅBENLYS FORBRYDELSE TAK FOR DET HÅBER I SOVER GODT OM NATTEN / At politiet ignorer politilovens Kap. 2. Paragraf 2. Stk. 3. Syntes åbenlyst være for at dække over Danmarks anden største bank jyske bank, ikke må efterforskes for bedrageri ER DETTE FÆLLES FOR ALLE BANKER ? Men nu nærmer vi os retslokalet og kan der få retten til at sætte jysk bank på plads, nu ledelsen ikke selv magter den opgave / Husk vi retter gerne fejl hvis noget er forkert Anders Dam ved godt at nummeret er 22227713 Så er bande lederen Anders Dam eller andre uenige med noget Så bare kom Anders nummeret er 0045 22227713 / / Jyske Bank Boxen præsentere duellen mellem jyske bank og deres bedraget kunde, hvis jyske bank tør mødes i Boxen Jyske Bank BOXEN navnet på Danmarks nye nationale arena i Herning. MCH Messecenter Herning Jyske Bank har indgået en navnesponsor aftale for multiarenaen,

Her kan du tydelig se at Lundgrens partner Dan Terkildsen 2 september 2019. skriver i Processkrift 2. at klienten den 16-07-2008. har Indgået en swap aftale med Jyske Bank, hvilket er direkte imod hvad klienten påstår.

Eks. BILAG 40. klientens påstande 6/12-2018. &  BILAG 106. 11/8-2019.

og igen 18-08-2019. Bilag 109.

ligeleds sender klienten 23-08-2019. sms`er som BILAG 114. i “Lundgrens” må ikke fremlægge noget til retten, uden klientens godkendelse.       

BILAG 115. klienten skærer igen sine påstande ud for Lundgrens 27/8-2019. og gør det meget klart over for Lundgrens advokater at Partner Dan Terkildsen, intet må fremlægge uden at klienten FØRST har godkendt det Lundgrens agter at fremlægge.

Hvilket også skrives til Emil Hald Winstrøm 

Lundgrens advokater nægter i øvrigt at udlevere klienten en kopi af BILAG 134. Processkrift 2. selv om klienten BILAG 138. 5/9-2019. Spørger om han må få en kopi, Lundgrens advokater svare slet ikke.

Hvorfor mon Lundgrens også har tilbageholdt og skjult Sagsøgtes Processkrift B. af 20/3-2019. selvølge for at holde klienten ude af den sag, som Lundgrens skal hjælpe Jyske Bank A/S med ikke bliver fremlagt som det svig sagen handler om. 

Og også fordi Lundgrens advokater ved returkommission fra Jyske Bank A/S er blevet bestukket, eller betalt for ikke at fremlægge nogle af klientens svig og påstande mod Jyske Bank A/S

Har Lundgrens advokater en anden forklaring, end at Lundgrens advokater er korrupte, så er i opfordret til at svare mange gange siden september 2019.

LUNDGRENS ADVOKATER ER KORUPTE, OG JYSKE BANK KONCERN BRUGER BESTIKKELSE FOR AT SKJULE BEDRAGERI.

Hvilket advokat nævnet ved formanden højesteretsdommer Kurt Rasmussen med flere har dækket over.

🗣️📝

Og til jer der læser med, vil du være med til at stoppe det kammerateri der styrer Danmark, uden om loven ⚖️ ring til mig på +4522227713. Bedste hilsner Carsten Storbjerg Skaarup.

Husk at offentliggørelse er det bedste våben mod korrupte advokater og deres venner i advokat nævnet, og de myndighederne der som Finanstilsynet også dækker over bankers organiseret kriminalitet.

Finanstilsynet Justitsministeriet Folketinget Nationalbanken ved alle sammen, at Jyske Bank koncernen har lavet Dokumentfalsk, Bedrageri, Vildledning, Udnyttelse, Fuldmagtsmisbrug, Mandatsvig, Vanhjemmel og brugt Bestikkelse for at dække over den organiseret kriminalitet som her Jyske Bank A/S står bag.

Det her er en skandale for Danmark.

At der findes banker som her Jyske Bank A/S der laver samfunds skadelig virksomhed, hvilke jeg som ene mand har fremlagt til staten og myndighederne fuld dokumentation for, vil i som beslutningstagere og myndigheder dække over Jyske Banks forbrydelser, for at bestyrelsen og banken ikke må udsættes for efterforskning og strafforfølgning, for at understrege at loven ikke gælder for danske banker, eller vil i handle efter den viden i har.

Hvis Jyske Bank ikke skal overholde lovgivningen, har det præjudikatvirkning for alle andre danske banker, husk det.

Gør nu noget ved den viden i har fået om Jyske Banks forretnings metoder.

Sagen handler ikke kun om det jeg fremlægger cevilretligt BS-402/2015-VIB for domstolen, det her handler om hvad myndighederne gør når banker beviseligt laver dokumentfalsk og bedrageri, det her er en opsang til jer der skal håndhæve loven.

Og hvem vil tør mødes med mig, hvem tør tale med mig. ?

Hold nu op med at dække over Jyske Banks forbrydelser, banken har overtrådt straffelovens bestemmelser mange gange, hvis i som læser eller modtager denne her tekst ikke er enige, så kommer i bare og fører en injurier sag mod mig for bagvaskelse af Jyske Bank koncernen, og Lundgrens advokater samt Lund Elmer Sandager advokater.

Eller anmoder jeg jer alle sammen, offentligt at udtale jer til pressen, sig hvis jeg ikke har ret i det jeg skriver på banknyt.dk

🙈🙉🙊

Se her alle delte Videoer, og så spørg hvorfor alle stikker hovedet i jorden, for at dække over den kriminalitet som her Jyske Bank koncernen har lavet.

Denne her er til Jyske Banks aktionærer og Nationalbanken med flere.

Her er de sidste 4 nye videoer.

Gør nu noget ved Jyske Banks forbrydelser mod bankens kunder, for jeg kan da umuligt være den eneste Jyske Bank har udsat for bedrageri.

1/4. Her et link til YouTube video Søndag 01-10-2021.

🎥🎞️

Er du aktionærer i Jyske Bank A/S så se denne video, sælg dine aktier medmindre du ønsker at støtte en kriminel bank.

2/4. Her et link til YouTube video Søndag 01-10-2021.

😊

3/4. Her et link til YouTube video Søndag 01-10-2021.

Jyske Bank er som en bombe under samfundet og tilliden til staten, samt de myndigheder, der til dato har valgt med Finanstilsynet i spidsen og deres bestyrelse at dække over Jyske Banks forbrydelser.

💣

Hvem vil samarbejde med en kriminel virksomhed, er du kunde i Jyske Bank, så spørg om det er sandt når jeg siger jeg har dokumentation for at Jyske Bank koncernen har lavet Dokumentfalsk og Bedrageri, og aktionærer i skulle sælge jeres aktier i Jyske Bank, medmindre i vil støtte en kriminel virksomhed.

4/4. Her et link til YouTube video Søndag 01-10-2021.

😊

🎬🎥🎞️

Her et link til YouTube video Søndag 26-09-2021.

😂

Link til YouTube video 2. 03-06-2021. Klik her.

⚖️

18-05-2021. YouTube video link til deling her.

🎭🏦🎤🎬🎥🎞️

1 febuar 2019. skrev Lund Elmer Sandager advokater Philip Baruch, for både Jyske Bank A/S og LES. at jeg overtrådte loven med mine udtalelser og reklame for den kriminelle Jyske bank, og de løgnagtige Lund Elmer Sandager advokater, hvis i vil føre en injurier sag mod mig for bagvaskelse, så kommer i bare, men er i bange for sandheden, så gem jer bare bag jeres poliktiske venner.

😊😆😅😂🤣

I KAN BARE KOMME MED EN INJURIER SAG, HVIS I MENER I ER UDSATTE FOR BAGVASKELSE, NÅR JEG GENTAGNE SKRIVER JYSKE BANK ER EN KRIMINEL ORGANISATION, DER HAR LAVET BEDRAGERI OG DOKUMENT FALSK MED MERE.

🕯️

Der vil komme mange flere videoer, har du eller den virksomhed du er med i, været medvirkende. Kan næste video bliver lavet til dig, alle som er nævnt på BANKNYT vil blive husket for deres medvirkende direkte eller indirekte til Jyske Banks bedrageri.

🎭

Jysk Bank’s customer throws a bomb and tries to draw attention to the problem of fraud and forgery as well as bribery in Denmark’s largest companies.

Probably Denmark’s largest organized bank fraud case, where the Danish authorities prevent an investigation and criminal prosecution.

I would like to share some of the emails I have sent to the Danish authorities, and lawyers who have been involved in the continuing economic crime the Danish bank Jyske Bank has been behind, emails containing information about Danish banks’ use of Bribes to cover Jyske Bank’s organized crime, but which the Danish state has so far chosen to cover.

Is the Danish bank, Jyske Bank, at risk of being closed down due to organized crime.

The Danish authorities have been presented several times with evidence that here Jyske Bank violates the sections of the Penal Code in a row, but what will the state do about the criminal Danish bank, to date no one has wanted to interfere.

But would you like to write about the problem, about Danish banks that use bribes to cover up banks’ criminal acts.

Dear you who are a journalist or writer.

I am looking for a skilled writer who will write my history and society’s harmful companies in Denmark, and you who just want to write a journalistic article about Denmark’s perhaps biggest scandal, probably everyone in Denmark is trying to cover up.

I have written several emails sent to the Danish authorities and lawyers, among others, as the authorities in Denmark openly seemed to want to cover up the criminal Danish banks, and their use of bribes to disappoint in legal matters.

Has also presented that a Danish Supreme Court judge, Kurt Rasmussen, from the Bar Council has chosen to cover the Danish corrupt law firm, Lundgren’s lawyers, who also have assignments in, among other places, the USA.

My story on www.banknyt.dk includes several named lawyers and law firms such as Lundgren’s lawyers and Elmer Sandager lawyers.

I vouch for the truth in what I write about organized crime in Denmark, where Denmark’s second largest bank, the Jyske Bank Group, which, together with the management, is behind it.

At www.banknyt.dk mails and letters can be read, and if you want original mails copies sent to you, you are welcome to do so.

🏦⚖️🎤🎬🎥🎞️

You are welcome to follow the main hearing of the case BS-402/2015-VIB. against the Jyske Bank Group on 15, 16 and 23 November 2021. in Viborg courthouse. Follow the case and what strong forces want to cover up Jyske Bank’s use of fraudulent and false.

⚖️🎬🎥🎞️

My name is

Carsten Storbjerg Skaarup

I live in Hornbæk “Hornbaek” Denmark Søvej 5. “Soevej 5.”

phone +4522227713

🎭🙈🙉🙊🎭

Kunde spørger reelt om Finanstilsynet kan fratage Jyske Banks tilladelse til at drive finansiel virksomhed / Bank virksomhed i Danmark, når en bank har lavet vanhjemmel dokumentetfalsk bedrageri og brugt bestikkelse, kan det så få konsekvenser for Jyske Banks tilladelse til at drive bank virksomhed ?.

ELLER OM FINANSTILSYNET OG STATEN VED KAMMERATERI VIL DÆKKE OVER KRIMINELLE DANSKE BANKERS BRUG AF DOKUMENT FALSK OG BEDRAGERI.

Læs her mailen til Jyse Bank Vesterbrogade 9. 26-09-2021. måske du kan hjælpe Jyske Bank koncernen ud af deres krise, en skandale der kan være med til at lukke Jyske Bank A/S

Eller at Finanstilsynet tager Jyske Banks tilladelse til bankdrift fra banken, med mindre de offentlige myndigheder vil dække over at Jyske Bank koncernen, har lavet million bedrageri mod kunde, altså mig.

Hvad med andre kunder, vil i som stat og myndigheder sørger for at stoppe Jyske Banks måde at drive virksomhed.

Og her en ny fælles mail 29-09-2021, til advokater og myndighederne, gentager jeg at det herer et kæmpe problem for retssikkerheden, og en skandale, der ikke er set eller fremlagt for myndighederne før.

Anders Christian Dam du skal ikke grine over det her, men gå af, og stille dit mandat frit, og så tænk mere på konsekvenserne for Jyske Banks fremtid efter dine og ledelsens handlinger, for vil staten også i fremtiden lave bankforretninger med en bank, alle myndighedspersoner, og kommunale virksomheder, så som Nationalbanken ved har lavet Dokumentfalsk, Bedrageri, Vildledning, Udnyttelse, Fuldmagtsmisbrug, Mandatsvig, Vanhjemmel osv.

🎭

YouTube videoen her fra Vesterbrogade nr. 9. Fredag 24. September 2021. Kan med fordel deles herfra.

Videoen ovenfor er lavet i forbindelse med mailen 24 september, til alle der bør tage denne sag ganske alvorlige, da Finanstilsynet bør fratage Jyske Bank retten til at drive bank virksomhed i Danmark.

Husk at alle videoer er delt her.

🎥📢🎥

Du som er kunde i Jyske Bank, spørg i banken om Jyske Bank A/S har bestukket Lundgrens advokater, for at dække over Jyske Banks forbrydelser, som der står på banknyt.dk

Og spørg også i Jyske Bank, om banken har udsat kunde for million bedrageri og dokumentfalsk, som der også står på BANKNYT og flere biler.

Og spørg så hvorfor deres ledelse siden maj 2016. har nægtet dialog med kunden bag Jyske Bank bilen. Eller bilerne 😊😂.

Og sidst spørg så hvorfor Jyske Bank ser igennem fingrene med, at der udover hvad der står på banknyt, siden november 2016, har kørt flere biler rundt, med beskyldninger mod Jyske Bank, dels for at lave mandatsvig, bedrageri, udnyttelse og dokumentfalsk men også med beskyldninger for at bruge Bestikkelse for at skuffe i retsforhold, og senest med beskyldninger for at have lavet vanhjemmel, spørg om der er noget om der er noget snakken, siden Jyske Banks bestyrelse og advokater ingurer alt sammen.

Optag samtalen og del den gerne med mig, mere da jeg ved fra andre at ansatte svare jeg bare er en små tosset kunde, hvilket bankens advokat Kristian Ambjørn Buus Nielsen dog har benægtet.

Læs her i LINKET 25-04-2021. Hvor Kristian Ambjørn Buus Nielsen fra Lund Elmer Sandager advokater afviser alle påstande, og læs også 11-05-2021 i LINK, og se her i LINKET 12-05-2021.

CARSTEN SIGER DER ER NOGET AT TALE OM, MEN LUND ELMER SANDAGER AFVISER, AT NOGLE FRA JYSKE BANK ØNSKER AT TALE MED MIG, ALTSÅ JYSKE BANK MENER IKKE DIALOG FREMMER FORSTÅELSEN.

Og sig så til din kontaktperson i Jyske Bank, at du har læst at Carsten Storbjerg bare ønsker en samtale med ledelsen om det her lille problem, altså sig at Carsten faktisk prøver at komme i dialog med banken, for at undgå fremtidige misforståelser, som Advokat Morten Ulrik Gade selv skrev 17 november 2015.

JYSKE BANK CEO Anders Christian Christian Dam leder / Nykredit Michael Rasmussen / Lund Elmer Sandager Advokater

17-11-2015. Bilag 89
side 5.

Altså det var før jeg vidste noget om at Jyske Bank koncernen stod bag million svindel.

Hvis jeg har misforstået noget så lad os mødes over en kop kaffe, og se hvad der er gået galt for Jyske Bank.

Jeg har skrevet det mange gange, jeg ønsker ikke krig men forsøger blot at komme i kontakt og dialog med banken.

Dette her er Bestyrelsens skyld og deres personlige ansvar over for banken og aktionærerne, de har valg mig som et nemt offer, men jeg lover til gengæld at blive ved med at banke på døren, da jeg gerne vil have et godt forhold til Jyske Bank.

🎭💣🎭

Er danskerne tjent med nogle af de største advokatfirmaer og medlemmer af Advokatnævnet, myndigheder som Finanstilsynet, som ved at nægte eller forhindre undersøgelse, og efterforskning af Jyske Banks mange lovovertrædelser.

Hvorfor de nævnte er medvirkende ved at dækker over, den organiseret økonomisk kriminalitet som finansielle virksomheder, herunder Jyske Bank A/S står bag.

Se YouTube videoen her fra Vesterbrogade nr. 9. 24. September 2021.

Og

Læs mailen 24. September til stat og myndighederne, samt Nationalbanken med flere, nu hvor Pandoras æske er lukket op.

Kære alle sammen, det her er Pandoras æske, som er lukket op. Danmark står overfor en skandale af uset omfang, en skandale der er fremlagt myndighederne og folketinget, spørgsmålet er bare hvad i vil gøre ved det, vil folketinget vedtage at de danske love ikke gælder for banker, eller vil i bare dække over Jyske Banks økonomiske kriminalitet, som er udført i forening med mange medvirkende.

⚠️🙈🙉🙊⚠️

Jeg Carsten Storbjerg Skaarup siger at.

LUNDGRENS ADVOKATER ER BLEVET BESTUKKET AF JYSKE BANK A/S, TIL IKKE AT FREMLÆGGE KLIENTENS SVIG OG FALSK ANBRINGER MOD JYSKE BANK KONCERN, HER PÅ YOUTUBE VIDEO.

🎤🎥⚖️💰

Det er vel klart i mailen 24 september 2021.

Mail sluttede her med teksten.

Resten af Banknyt må i læse direkte på www.banknyt.dk

Vi ses 15. 16 og 23 november 2021.

Bedste hilsner fra

Carsten Storbjerg Skaarup

Søvej 5.

3100. Hornbæk.

+45 22227713


Main suspect in Danish bank fraud case Jyske BANK Anders Dam, Jyske Bank suspected of million scams and corruption. Philip Baruch Advokat og Partner I Lund Elmer Sandager Les.dk Thomas Schioldan Sørensen rodstenen.dk - Lundgrens advokater. Dan Terkildsen. Rødstenen advokater. bestyrelsen Jyske Bank Sven Buhrækall. Kurt Bligaard Pedersen. Rina Asmussen. Philip Baruch. Jens Borup. Keld Norup. Christina Lykke Munk. Johnny Christensen. Marianne Lillevang. Anders Christian Dam. Niels Erik Jakobsen. Per Skovhus. Peter Schleidt. #Bank #AnderChristianDam #Financial #News #Press #Share #Pol #Recommendation #Sale #Firesale #AndersDam #JyskeBank #ATP #PFA #MortenUlrikGade #GF Maresk #PhilipBaruch #LES #LundElmerSandager #Nykredit #MetteEgholmNielsen #Loan #Fraud #CasperDamOlsen #NicolaiHansen #JeanettKofoed-Hansen #AnetteKirkeby #SørenWoergaaed #BirgitBushThuesen #Gangcrimes #Crimes #Koncernledelse #jyskebank #Koncernbestyrelsen #SvenBuhrkall #KurtBligaardPedersen #RinaAsmussen #PhilipBaruch #JensABorup #KeldNorup #Chri

Jysk Bank troede aldrig at bankens bedrageri ville blive opdaget, men bankens kriminelle bande medlemmer glemte en vigtig detalje, nemlig mig 😆🤣 husk nu også at se det morsomme i min kamp for at bekæmpe kammerateri og korruption i Danmark, for at sikre at loven er lige for alle.

Der er til jer alle sammen, i kan ikke slippe for at tage stilling til om staten skal fratage Jyske Bank A/S retten til at drive bank virksomhed i Danmark, og husk det med at ingurer mig og ikke vil tale med mig, ikke er en løsning på problemet med Jyske Banks forbrydelser, og advokater der reelt har været medvirkende til Jyske Banks fortsatte svig forbrydelser.

HVORFOR LUNDGRENS ADVOKATER OVERTRÆDER GOD ADVOKAT SKIK, OG FORMENTLIG OGSÅ GØR SIG MEDSKYLDIG I JYSKE BANKS BEDRAGERI, MEN NU ER JEG JO IKKE ADVOKAT, DERFOR HAR JEG OGSÅ GENTAGNE ANMODET OM DIALOG OG SAMTALE, FOR NETOP AT GENNEMGÅ MINE BEVISER.

Alle BILAG her i LINKET 05-06-2020. er fremlagt for advoknævnet, ved formanden Højesteretsdommer Kurt Rasmussen, fra domstolsstyrelsen og advokater som Birgitte Frølund fra Hjorten Advokater. / Jens Steen Jensen fra Kromann Reumert Advokater. / Jurist Rikke Skadhauge Seerup Krogsgaard fra Forbrugerklagenævnet. / Henrik Hyltoft fra Dansk erhverv.

Der alle siger at det er Advokaten som bestemmer, hvad klienten må fremlægge, og at en partner i et advokatfirma, som her ved Lundgrens gerne må give rådgivning til Jyske Bank A/S i en handel til 600.000.000 dkk. Og det samtidig med en anden Partner kort tid før, var blevet ansat til at fremlægge en større svig og falsk sag mod Jyske Bank A/S, hvilket Lundgrens advokater dog efterfølgende Jyske Bank A/S bestak Lundgrens advokat partnerselskab, har modarbejdet blev fremlagt, Istedet har Lundgrens ved Dan Terkildsens, Mette Marie Nielsen og Emil Hald Vendelbo Winstrøm, direkte mod klientens anbringer, uhæderligt ændret klientens anbringer, og fremlagt den ændret påstand, som Lundgrens advokater desuden skjulte for klienten.

Denne handling har advokat nævnet og formanden for advokat samfundet blåstemplet som god advokat skik, eller er det ihvertfald ikke en overtrædelse af god advokat skik siger Dommer Kurt Rasmussen og di øvrige medvirkende fra advoknævnet, denne handling har konsekvenser for alle advokater og for retssikkerheden.

Når Advokat nævnet har besluttet, sammen at dække over de korupte Lundgrens advokater, og dermed også dækker over Jyske Banks brug af dokumentet falsk og bedrageri, hvilket også advokat samfundets formand Martin Lavesen fra DLA Piper Advokater, støtter op om.

Så er det vel at betragte som samfunds skadelig virksomhed, når flere advokater i forening dækker over korupte advokater, og Jyske Banks strafbare handlinger

Advokat nævnet har 30-06-2021. dirækte rettet et angreb på danskernes retssikkerhed, hvilket understreger du ikke kan stole på de mange advokatvirksomheder, hvor advokat nævnets medlemmer er ansatte i, advokat nævnet styres af kammerateri, og flere af disse medlemmer har ved at dække over de korupte Lundgrens advokater, personligt medvirket til at dækket over den organiseret kriminalitet som Jyske Bank koncernen står bag, og har forhindret retfærdighed i at kunne ske.