11-05-2021. Venligst mit private pantebrev har ikke noget med sagen BS-402/2015 at gøre, lad nu være med at blande mit private sammen med den sag TAK. Så giv mig nu bare det pantebrev tilbage som Jyske Bank ved vanhjemmel har udslettet.

11 maj 2021.

 

Fra Lund Elmer Sandager 11-05-2021 kl. 9.22

Til Carsten Storbjerg Skaarup
Søvej 5
3100 Hornbæk

Fra Kristian Ambjørn Buus-Nielsen
Partner, advokat (L)
kbn@les.dk
Direkte: +45 33 300 226
11. maj 2021
Sagsnr. 125004
KBN

Tekst: Indfrielse af engagementer mv.
Under henvisning til Deres seneste mails, skal jeg hermed vende tilbage.

Banken fastholder det tidligere anførte, herunder i forhold til udlevering af ejerpantebrevet, og
Deres seneste mails giver ikke anledning til yderligere fra bankens side.

Som tidligere oplyst ønsker banken, at korrespondance vedrørende forhold, som relaterer sig til den igangværende retssag, foregår via advokaterne, herunder selskabets advokat, advokat
Med venlig hilsen
Kristian Ambjørn Buus-Nielsen

 

Mit svar på mail til Jyske Bank A/S ved Lund Elmer Sandager Advokater 11-05-2021. kl 13.07. en lille men ganske alvorlig sag for Jyske Banks troværdighed.

Til

Kristian Ambjørn Buus-Nielsen • kbn@les.dk

CC

Morten Ulrik Gade • MUG@jyskebank.dk
direktion@jyskebank.dk
MKI@lundgrens.dk
Tina Agergaard • AGERGAARD@jyskebank.dk
Dan Terkildsen Lundgren Advokater • DAT@lundgrens.dk
finanstilsynet@ftnet.dk
fm@fm.dk
jm@jm.dk
folketinget@ft.dk

 

Venligst mit private pantebrev har ikke noget med sagen BS-402/2015 at gøre, lad nu være med at blande mit private sammen med den sag TAK. Så giv mig nu bare det pantebrev tilbage som Jyske Bank ved vanhjemmel har udslettet.

 

11 maj 2021.

Til Jyske Bank koncernen og Lund Elmer Sandager advokater.

Ledelsen og koncernleder gruppen.

Kære Kristian Ambjørn Buus Nielsen

Jeg skal igen bede dig om ikke sammen blande de forskellige kunde forhold.

📢

Jeg skrive her igen at Jyske Bank ikke må ulejlige den advokat, der føre en svig / falsk sag mod Jyske Bank A/S

(Skrive det også i en kort mail til advokaten.) Med dig CC

(Sendt kl. 13.19 Kære Kristian Ambjørn Buus Nielsen lad nu være med at sammenblande sagerne, og lad være med at skrive til virksomhedens advokat, om mit private pantebrev, som jeg vil have tilbage, uden vi først har lavet en aftale herom.)

🤔

I klagen omkring mit private pantebrev som Jyske Bank A/S uretmæssigt mod instruks og uden fuldmagt imod Tinglysnings lovens paragraf 11 har udslettet, som godkendt anmelder for Tinglysnings retten.

🚔

Dette er en helt ny, og privatkunde sag som ikke er anlagt ved domstolene.

Eller andet sted.

Du har vel forstået den private klage, og vel også forstået at jeg vil have mit private dokument tilbage.

Såfremt Jyske Bank A/S nægter at returnere / udlevere mit orginiale og private pantebrev, kun mod en modtager kvittering. (Uden dine og Mortens tilføjet påfund.)

💀👺🔥👹🖕

Vil du da venligst skrive og underskrive.

Jyske Bank A/S nægter at udlevere kundens private ejendom. “Pantebrevet på de 3.000.000 dkk”

Hvis du eller Jyske Bank koncernen nægter at svare mig på min private henvendelse / klage, så skriv det til mig.

Så der ikke kan ske misforståelser.

Det er privat jeg Carsten Storbjerg som skriver.

⚠️

Herefter må jeg så ved en advokat rette henvendelse, for at få udleveret mit private dokument, som Jyske Bank ved retsmisbrug tilbageholder, og eller nægter at udlevere.

💀🚔💀

Fordi jeg skriver både om Jyske Banks økonomiske forbrydelser mod selskabet på www.banknyt.dk hvor der er en verserende sag mod Jyske Bank koncernen.

Og også skriver om at Jyske Bank koncernen står bag vanhjemmel mod mig privat og stadig ved fuldmagtsmisbrug eller hvad Jyske Bank kalder det, at have sletter mit private pantebrev.

Hvis du ser i hvad din kollega Philip Baruch skrev 10 september 2015. Så er jeg Carsten Storbjerg Skaarup ikke den samme juridiske person som selskabet, så lad nu være med at blande tingene sammen, det er du da alt for klog til at kunne tage fejl af.

📢

Frem til Jyske Bank koncernen har udleveret mit private pantebrev tilbage, vil jeg sørger for at give Jyske Bank mere opmærksomhed, ved at parkere en eller flere biler ved, eller foran vinduerne på Jyske Banks afdelinger.

 

Som forsiden www.banknyt.dk er nu 11 maj kan du / i se lidt af her.

indsat efter deling.

🤔

Nedenunder et udsnit af www.banknyt.dk har indsat lidt om bankens brug af bestikkelse med mere for at skuffe i retsforhold.

🔥

Og undersiden omkring spørgsmål til Jyske Banks troværdighed i samfundet.

🗣️

Når jeg Carsten Storbjerg siger Jyske Bank A/S er en kriminel organisation, der benytter sig af dokumentetfalsk og bedrageri samt er i ond tro, lyver overfor domstolen, har banken så ikke noget af et forklarings problem, hvis det som står på Banking news om Jyske Bank koncernen er sandt.

⚠️

Jeg prøver sådan set at hjælpe Jyske Bank A/S med at rette op, men Jyske Bank koncernen og ledelsen ikke ønsker at føre en redelige bankforretning, uden brug af svig, falsk osv. så er det jo svært at hjælpe Jyske Bank A/S

🗣️

Kopi til Tina Agergaard da jeg jo skrev til Tina både 12 januar og 15 februar med tydelig instruks om at mit Pantebrev IKKE MÅTTE SLETTES.

📢

Indsat kopi af nævnte mails 12/1 og 15/2.

12. januar 2021 kl. 15.16. mail til Jyske Bank A/S med følge brev.
Kunde anmoder at JYske Bank bekræfter ikke at slette ejerens pantebrev i Søvej 5.

12. januar 2021 kl. 15.16. i mail til Jyske Bank A/S her er følge brev. s.1-2.
Kunde anmoder at JYske Bank bekræfter ikke at slette ejerens pantebrev i Søvej 5.

12. januar 2021 kl. 15.16. i mail til Jyske Bank A/S her er følge brev. s.2-2.
Kunde anmoder at JYske Bank bekræfter ikke at slette ejerens pantebrev i Søvej 5.

 

15. mar. 2021 s.1-3. kl 11.04
Til Jyske Bank
som selv har igangsat at lave et nyt pantebrev, men ikke som samme priority.
– Der er lige nogle omstændigheder om skyldsspørgsmål vi skal have afklaret

15-03-2021. s.2-2. 16.19
Til Jyske Bank spørger om regler for godkendelse som tinglyser

15-02-2021. s.1-2. afvikling af lån 1.366.392,35 kr.
Beløbet er overført ifølge opgørelse.

15-02-2021. s.1-2. Betaling af renter grundlån 5050-1354067
Efter opgørelsen 4.243,16 kr.

👂

At Jyske Bank så efterfølgende nok 26 febuar alligevel sletter mit private pantebrev, hvilket du Kristian Ambjørn Buus Nielsen nægter at erkende for Jyske Bank A/S var en overtrædelse af Tinglysnings lovens paragraf 11. Og at Jyske Bank dermed har lavet vanhjemmel.

🗣️

Kopi til Lundgrens BESTYRELSE

Da de ikke har fremlagt svar på hvad de har lavet eks. 20-09-2019 og hvor lang tid og til hvilken pris, det er beskrevet i link 8 maj og 11 maj ved bilag.

LINK 08-05-2021.

🔍🔎

Se det hele på www.banknyt.dk og sig til hvis der er noget Jyske Bank koncernen eller andre vil rette.

🔎

Page is under updating latest 11-05-2021, her og i undersider.  You will find more in both Danish and English a little further down on the page.

HUSK DETTE ER MIN NOK LIDT MORSOMME DAGBOG, om at være kunde i en dansk bank som laver million svindel, jeg er ordblind derfor kan nogle synes det er lidt rodet skrevet, jeg forsøger at rette skrive og stavefej løbende, men spørg hvis du er i tvivl.
Har du lyst til at skrive min historie, så den nemt kan forstås, og eller at lave en ny side til Banknyt som er forståeligt at let finde rundt i, så send en sms på 22227713. Vh Carsten.

Warning against Jyske Bank A/S.

Ledigt Job til dig som kan lave omkring 20 små Jyske Bank reklamer eller videoer om Jyske Banks forbrydelser, skriv en sms til Carsten på 22227713.

8 maj. Hvad laver Jyske Bank, og hvor meget følger banken med på Banking news, og hvorfor mon hverken finanstilsynet eller myndighederne i øvrigt, vil gøre noget ved de danske kriminelle banker. ?

Hvilket beviserne tydeligt dokumenter at Jyske Bank A/S er kriminelle.

⚠️

Spørg gerne Jyske Bank koncernen 89898989, og gerne CEO Anders Christian Dam og bestyrelsen, om Jyske Bank A/S har betalt / bestukket Lundgrens advokater for at skulle skuffe i retsforhold.

Spørg også hvorfor Jyske Bank ingen kommentarer har til indholdet på banknyt.dk

Altså ud over bankens mail fra 1 febuar 2019. Som Jyske Bank ikke har turde følge til dørs.

⚠️

Spørg også gerne ledelsen i Lund Elmer Sandager advokater, om dette advokat firma, gentagende gange har løjet overfor domstolen, dels for at hjælpe Jyske Bank koncernen med bedrageri, og om Lund Elmer Sandager advokater gentagende fremlægde falske oplysninger overfor retten, med henblik på at ville skuffe i retsforhold.

📢

Er der noget Jyske Bank og jer andre ikke forstår, så er dette her et lille opkald, for at stoppe de kriminelle magtfulde organisationer og deres bagmænd.

Hvad der startede som en joke i 2016, er kun vokset og vokset, hvor længe vil myndighederne tillade at der findes kriminelle banker i Danmark, uden at gribe ind ?.

Jyske Bank kom nu ind i kampen.

I ved udemærket hvem jeg er, og hvad jeg skriver på siden her.

🤔

I ved også godt, at jeg bare gerne vil tale med jer ik. ?

Ring til mig på +4522227713.

Og aftal et møde, og forklar mig så om det er mig som ikke har forstået, hvordan Kriminelle banker som her Jyske Bank koncernen arbejder.

Fra opslag 8 maj 2021.

⚠️

Spørg også gerne Lundgrens advokater. Ledelsen om advokat firmaet er korrupt.

⚠️

Følg gerne med her på  banknyt, og se dokumantion på hvordan Jyske Bank A/S koncernen, kæmper mod den lille kunde for at kunne beholde de millioner af kroner, som Jyske Bank A/S bevidst og uhæderligt har bedraget / stjålet fra kunden, hvilket er sket ved brug af dokumentetfalsk, falsk, fuldmagtsmisbrug, udnyttelse, mandatsvig, og ved bestikkelse har Jyske Bank A/S betalt Lundgrens advokater for ikke at fremlægge nogle af klientens svig og falsk påstande mod Jyske Bank A/S, for at skuffe i retsforhold.

🤯

Hvorfor skal vi små kunder kæmpe så meget mod både korupte advokater og kriminelle banker, for at komme i kontakt med banken om et problem, der omhandler Jyske Banks omdømme, og bankens tilladelse til bankdrift.

💀

Kære Anders Dam du er ikke egnet som formand, du ikke kun er medvirkende til Jyske Banks forbrydelser, du og jeres advokater som Lund Elmer Sandager og Lundgrens er også direkte medvirkende til at skade Jyske Banks omdømme, ved jeres foragt over for bankens kunder altså mig, hvilket du kan læse mere om på disse opslag.

I linket 8 maj, kan du nemt se hvordan, ledelsen eller ledende medarbejdere i Jyske Bank A/S har bestukket Lundgrens advokater til at skulle tabe svindelsag mod Jyske Bank A/S

Men måske hvis Banknyt siden deles på forsiden af 250 + domæner, og der parkeres 2 jyske bank biller på Vesterbrogade 9. så vil Jyske Banks Repræsentantskab måske blive orienteret om at Carsten ønsker at få kontakt med den kriminelle organisation, og som jeg sagde 18 december 2018. til de korupte Lundgrens advokater. KLAGENS BILAG 91. Læs samtalen i LINKET her. Eller hør samtalen i LINKET, med Mette Marie Nielsen fra Lundgrens advokater, jeg siger tydeligt at det bliver kun værre, men at Jyske Bank allerede har bestukket Lundgrens til at modarbejde at min sag mod Jyske Bank blev fremlagt, viste jeg jo ikke.

🤭

Anders Dam hvad vil i gerne finde på siden her, efter Jyske Bank koncernen i Silkeborg og København i alt har været inde på banknyt.dk 296 gange. Ring nu til mig, jeg vil jo bare vil i kontakt med jer for at hjælpe Jyske Bank A/S. 8 maj 2021.

✍️

😊

Herunder et udsnit fra 8 maj.

Fra siden LINK 08-05-2021.

✍️

Da Jyske Bank A/S CEO Anders Christian Dam skrev dette brev 20 september 2018 og tilsvarende breve, var sagsøgers advokat firma, Lundgrens advokater allerede blevet bestukket / købt af sagsøgte Jyske Bank A/S.

Mindst disse neden under nævnte personer, vidste at Jyske Bank A/S i foråret 2018 har ansat Lundgrens advokater til en 2 cifret million opgave, altså da Anders Dam skriver 20 september 2018.

Mon ikke at Anders Christian Dam, her har en klar formodning om, at ved at betale Lundgrens advokater millioner i returkommission, ville Lundgrens advokater varetager Jyske Banks økonomiske interesser, frem for Carstens og hans virksomheds økonomiske interesser i svig sagen mod Jyske Bank A/S

🤔

Jyske Bank A/S v/ Anders Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus, Peter Schleidt. & Lund Elmer Sandager advokater v/ Kristian Ambjørn Buus Nielsen, Philip Baruch. & Lundgrens advokater v/ Dan Terkildsen.

Vidste alle sammen at Jyske Bank A/S har ansat Lundgrens partner selskab, og dette valgte Lundgrens advokater at skjule for Carsten, alt imens Lundgrens advokater arbejde for at tabe svig og falsk sagen mod Jyske Bank koncernen, lav praktisk ved intet at fremlægge, mens Lundgrens advokater samtidig giver klienten misinformation, om hvordan man kan fremlægge en retssag.

Når Lundgrens arbejder for at manipulere klienten, og misinformere klienten, at man kan tage klientens påstande mod Jyske Bank frem under hovedforhandlingen, så vidste Lundgrens advokater ved Mette Marie Nielsen udemærket at Jyske Banks Philip Baruch ville sige det er ikke blevet fremlagt, og at retten skal se bort fra, hvad der ikke er blevet fremlagt.

In the most prominent money-laundering case, Raul Arashukov, an adviser to the head of a Gazprom subsidiary, was detained on an allegation of stealing Rbs30bn ($460m) worth of gas. His son Rauf Arashukov was also detained. Father and son deny the allegations and remain in detention. While this money-laundering case is unlikely to have led to Monday’s top executive departures, it adds to the unsettled atmosphere at the gas producer. “We are talking about full-scale changes,” a London-based analyst said of the executive departures. “It is unlikely they were linked to the Arashukovs’ case. “But perhaps this case simply exhausted the patience at the top regarding the company’s management.” Kurt Bilgaard Pedersen,

Bandelederen Anders Dam svare 20-09-2018
At han ikke vil svare på bedrageri eller vil bevise noget som helst
Alt imens ledelsen lader bedrageri fortsætte

 

At der gik 1 år. før sagsøger 20 september 2019. direkte spørger Lundgrens partner Dan Terkildsen, om Lundgrens advokater arbejder for sagsøgte Jyske Bank A/S, skyldes at Lundgrens advokater var meget dygtige til at manipulere med klienten, hvilket du kan høre i de i disse 4 samtaler.

 

🤔

Og sammenhold dette med hvad Lundgrens advokater 2 september 2019. Fremlagde i et Processkrift 2, som Lundgrens advokater ved partner Dan Terkildsen nægter at udlevere klienten en kopi af.

At klienten 5 september 2019 anmoder om en kopi af Processkrift 2. Ingurer Lundgrens advokater, og deres Partner Dan Terkildsen og svare ikke på klientens anmodning om at få en kopi af Processkrift 2. Fra 2 september.

💀

Klienten der har store problemer med Lundgrens advokater, ved stadig ikke at Jyske Bank koncernen har bestukket Lundgrens advokater til ikke at fremlægge nogle af klientens påstande mod Jyske Bank koncernen.

⚠️

Derfor ender det med at klienten skriver 2 mails, den 20 september 2019. til Lundgrens advokater ved partner Dan Terkildsen.

Bilag 140. mail kl. 02.52.

⚠️ Og ⚠️

Bilag 141. mail kl. 04.10.

🤔

Hvilket Lundgrens advokater nægter at svare på, klienten finder dog 21 september. bevis for at Lundgrens har lavet en million opgave for Jyske Bank koncernen, men giver dog Lundgrens partner frem til 24 september, til at oplyse klienten om dette million sammen arbejde.

Men Dan Terkildsen vil ikke have at klienten får kendskab til at Jyske Bank koncernen har betalt Lundgrens advokater millioner.

Derfor vælger klienten Carsten at sende Dan Terkildsen og Emil Hald Vendelbo Winstrøm samt Mette Marie Nielsen en mail den 24 september kl. 20.58. Klagens Bilag 142.

💀

Lundgrens advokater blev fyret 24 september 2019. ved Bilag 143 med begrundelsen.

Lundgrens advokater takkede for mail 20. September, ved at fakturere klienten for at spørger, se BILAG 164. side 3 nederst. 20 september. Notat drøftelse.

Når Lundgrens ikke vil svare på hvad denne DRØFTELSE omhandler, SE OPFORDRING NR. 24. Og iøvrigt heller ikke har svaret på de 27 klage punkter, i klagen af 5 juni 2020. over Lundgrens.  Som alle er delte herfra LINKET. er grunden vel at Lundgrens advokat partnerselskab er et korrupt advokat firma.

🤯

Her er sagen som klienten siden februar 2016. Har kæmpet for at få fremlagt, først ved Rødstenen advokater, dernæst ved Lundgrens advokater, først efter mødet med de mange medarbejdere i det korupte Lundgrens partner selskab, lykkes det at finde en hæderlig advokat, som i Processkrift 3. og Processkrift 4. fremlægger sagen som jeg i 4 år har kæmpet for at få fremlagt, og som eks. Lundgrens advokater for Jyske Bank A/S gjorde alt for at tilbageholde for domstolen, for at ville tabe sagen mod Jyske Bank, ved at skuffe i retsforhold.

Og hvad var det lige at Lundgrens advokater og iøvrigt også Rødstenen advokater skulle fremlægge for domstolen.

Read all the rules of procedure submitted to the court after 4 May 2020. here on the link.

  🤔 23-12-2020. Processkrift 4.

🤔 04-05-2020. Processkrift 3.

🤔 27-10-2019. Foreløbig Processkrift 3.

Hvor stor sandsynlighed vil du sige der er for at Jyske Bank A/S sikkert med Jyske Banks ledelse Anders Christian Dam har bestukket Lundgrens advokater. ? 100 % ?

Her i linket 25-04-2021. kan du se bevis for at Jyske Bank overtræder love og regler på stribe, samt at Jyske Banks ansatte og deres advokater tillige med bankens bestyrelse, bevidst har været i ond tro, og forsøger skjult, at Jyske Bank koncernen siden 2008/2009 har udsat kunde for groft økonomisk kriminalitet, hvor i bedrageri og dokumentfalsk indgår.

Kære Kristian Ambjørn Buus Nielsen kan du ikke selv se at Lund Elmer Sandager advokater reelt er medvirkende til Jyske Banks kontinuerlige økonomiske forbrydelser mod bankens kunder, og at CEO Anders Christian Dam er et stort problem for Jyske Banks omdømme, det er derfor jeg skriver til dig / jer som her 05-05-2021. LINKET.

Og i mange mange andre henvendelser, som Jyske Bank koncernen har ingurreret.

⚠️

Men politiet at vil dækker over den Kriminelt som danske banker, som her er Jyske Bank udføres mod bankens kunder, enkelt ved at nægter at efterforske bankers grove og strafbare lovovertrædelser, er et problem for samfundet og retssikkerheden.

At Jyske Bank A/S betalte Lundgrens advokater for også, at skulle undergrave klientens økonomi, mens Jyske Bank A/S på den anden side fortsatte med at udsætte kunden for groft bedrageri, hvilket var for at Lundgrens og Jyske Bank sammen ” i forening ” kunne køre kunden / klienten økonomisk ned, og konkurs, og dermed stoppe svindel sagen imod Jyske Bank koncernen.

Det er jeg ikke i tvivl om, siger den tidligere klient til Lundgrens advokater.

🤗

Kære alle sammen i Jyske Bank A/S Repræsentantskabet, Bestyrelsen, Ledelsen, og Lund Elmer Sandager advokater, og særligt jer Andres Christian Dam, Morten Ulrik Gade, Philip Baruch, venligst forklare mig nu, hvad i alverden i mener i med brevet af 1 febuar 2019. BILAG 55. at noget er strafbar handling. BILAG 55 ER HER FRA DE SAMLEDE KLAGE BILAG. Som jeg har fremlagt i klagen over det korupte Lundgrens partner selskab, hvor Dan Terkildsen er den ansvarlige, hvad syntes der danske advokat samfund, ADVOKNÆVNET om at have korupte advokat selskaber i stalden, vil de gøre noget ved det, advoknævnet har oplyst de kommer med en nævn afgørelse her til foråret 2021. Altså inden udgangen af maj måned, afgørelser kan ses her.

Når der er tydeligt tegn på, at det her er der tale om organiseret kriminalitet, og Jyske Bank A/S sikkert ved direktion, har lavet aftale med top ledelse bestyrelsen i Lundgrens, om at disse advokater skal sørge for at skuffe i retsforhold, i sagen som Lundgrens advokater fik mod Jyske Bank A/S, og at en del af aftalen mellem Sagsøgte Jyske Bank A/S og Lundgrens advokater, var at Lundgrens advokater skulle hjælpe sagsøgte Jyske Bank mod sagsøger, lav praksis ved at Lundgrens advokater skulle sørge for at sagsøgers påstande med beviser mod sagsøgte Jyske Bank A/S aldrig bliver fremlagt, for at sagsøgers advokater “Lundgrens advokater” helt bevidst skulle tabe sagen, ved aldrig at fremlægge den, og på den måde skuffe i retsforhold, så sig ikke at den opgave som Jyske Bank A/S gav Lundgrens advokater om rådgivning til salg af 6 ejedommen for 600 millioner kroner, var tilfældigt og ikke var bestikkelse / returkommission for at skulle skuffe i retsforhold.

📢

🤔

Jeg syntes ikke Jyske Bank kan være bekendt at udsætte deres kunder for Udnyttelse og bruge bestikkelse for at dække over bankens omfattende brug af svig og falsk forretninger.

Hvad har jeg gjort Jyske Bank A/S siden i udsætter min virksomhed for million svig, og i den forbindelse har lavet falsk.

Med venlig hilsen

Familien Skaarup

Søvej 5

3100 Hornbæk

Carsten Storbjerg Skaarup

22227713

😊