Brev til koncernleder gruppen Jyske Bank og Bestyrelsen CEO Anders Dam. 24-06-2020. 3 sider

Jyske Bank A/S                                                    24-06-2020

Vestergade 8-16                                                   Q Post.

8600 Silkeborg                                                      BS-402/2015-VIB

 

Kopi af orgninal brev nederst, der er link til nævte bilag.

 

 Til den samlede Koncernledelsen &     INDEN DET FREMLÆGGES DOMSTOLEN

Koncernledergruppen

 

AT CEO Anders Christian Dam

 

Kærer Anders Dam.

 

Jeg beklager mine stave og skrivefejl i brevet 22-06 forsøger at rette så du og toppen af Jyske bank koncernen bedre kan forstå det jeg skriver til jer, i kunne jo ikke forstå det som jeg selv måtte fremlægge 28-10-2019 som foreløbige processkrift 3.

 

Hvis det er helt slemt, og i ikke kan forstå det forsøger at skrive i sagen BS 402/2015. Bilag 169. så skal jeg gerne komme over på dit kontor og forklare dig det, således du kan forklare din ledelse hvad vi i over 4 år har forsøgt at fremlægge for retten.

 

Håber du Anders Dam vil bærer over med at jeg er lidt en klovn til at skrive og formulere mig, men jeg gør det så godt jeg kan.

 

Synes inden min advokat fremlægger klagen over lundgrens, og måske disse breve, at Jeg uden om jeres advokater og min advokat vil tilbyde min assistance, for et hvert spørgsmål ledelsen i Jyske Bank koncernen måtte have, da vi som kunde i Jyske Bank ikke har lyst til hverken at begå strafbar handlinger eller skjule sandheden og det vi ønsker at vores advokat skal fremlægge.

 

Derfor sender vi hermed en kopi af klagen over Lundgrens advokater til jer koncernleder gruppen og bestyrelsen i Jyske Bank koncernen, den er proppet med stave og formuleringsfejl, spørg endelig hvis i ikke kan forstå det skrives, ved godt Jeres Advokat og Bestyrelse medlem 31-05-2016 skrev at i frabad jeg henvendelser fra mig, og ønskede at få alt gennem vores advokat, og det lover jeg at det skal i også få.

Men inden vores advokat fremlægger mere, syntes jeg bestemt i skal se og læse klagen over Lundgrens Advokater, jeg har lavet ”syntes jeg selv et fornuftigt stykke arbejde” og det er grundet vi mener at Jyske Bank koncernen har bestukket Lundgrens til at skade vores sag imod Jyske Bank koncernen.

Jeg skal igen anmode dig Anders Dam, vil du præcisere hvad dit Bestyrelses medlem Philip Baruch mener, i klagen bilag 55. jeg er nødsaget til at vide HVAD DER ER STRAFBARE HANDLINGER

Da Jeg ikke kan se at jeg gør noget forkert, med i ved jo godt at jeg bare er en dum hjernedød elektriker, der ikke fatter en meter, så forklar venligst hvad jeg gør som er strafbare handlinger, så lover jeg at rette op.

Dit Bestyrelses medlem gør mig jo bange for at overtræde Loven, men Hvorfor Lundgrens Dan Terkildsen så har sagt han tager hatten af, og siger det er godt gjort, og lokker mig til at parkere bilen Bilag 55. over ved dine advokater, jeg bliver jo helt bange for at Lundgrens har lokket mig til at begå noget som er strafbart.

 

Kan vi ikke tale om dette her, bare dig og mig?. vi kan uden advokater løbe sagen igennem, så jeg også kan lære loven at kende, den lov som Jyske Bank må formodes selv at overholde, har forstået at god skik vil Jyske Bank ikke overholde da det ikke har nogle konsekvens ikke at overholde den, det skriver Philip Baruch i flere sager, men LOVEN den gælder da også for Jyske bank ik. ?

 

Anders Dam du får her kopi af klagen, der er afleveret til advokatnævnet 8. juni 2020 over Lundgrens, vil du læse den igennem og give en kopi til samtlige af dine bestyrelsesmedlemmer samt en kopi til koncern ledergruppen, og spørg så hvis der er noget i ikke kan forstå, så i ved hvad vi klager over.

Kopi vedlagt af klagens Bilag fremhævet

Bilag 233. og kopi af Bilag 2.3.51.55.110.111. samt Bilag 116. det sidste bilag da Jyske Bank ikke har svaret ”heller ikke på dette” og kopi at rettet brev af 22/6.

 

Du får også her en kopi af Bilag 152. Bilagslisten som Lundgrens glemte at fremlægge 09-07-2019. sammen med et processkrift til bilagene, Jeg skal naturligvis også beklage herfor, men anede jo ikke at Lundgrens manipulerede med vores beviser og fjernede vores påstande, dette er dybt kritisabelt det ved vi godt, men som du kan se har Lundgrens, åbenbart ikke kunne læse og forstå dansk, siden de efter 85 gange at have læst hvad skulle fremlægge, har gjort det stik modsatte.

Tænker vi kan skrive dem på vidnelisten, så kan eks. Dan Terkildsen selv i retten forklare sig, så dommerne kan forstå det, Dan har til mig sagt at dommerne ikke kan forstå det jeg skriver, syntes faktisk at Dan ned gjorde dommerne, men måske det bare var den igangværende manipulation af klienten.

 

Kære jer alle sammen i Jyske Bank.  dette er er foreløbig uden om domstolen, uden min advokat

kan i se gennem fingrene med det.

 Skal nok sige til min advokat at i har fået disse her kopier før de er fremlagt for retten.

 

Spørgsmålet til Jyske Bank. fra Bilag 116.

  1. Vil Jyske Bank nægte at oprette en deponeringskonto, for provenuet når ejendommen Bybjerg 43. bliver solgt, vi spørger kun fordi Jyske bank nægtede at oprette en efter i tvang os til at sælge Bybjergvej 45. og der således gig 3,5 år før køber kunne overføre provenuet.

 

  1. Spørgsmålet til Jyske Bank. hvornår tilbød i Lundgrens at rådgive Jyske bank omkring den handel til over ½ milliard.
  2. Har Jyske bank andre aftaler med Lundgrens om arbejder.
  3. Har Lundgrens tilbudt eller givet vores første advokat Rødstenen nogle fordele, eller givet Thomas Schioldan Sørensen eller Rødstenen advokater nogle opgaver for Jyske Bank, det er med hensyn til måden Rødstenen forsøgte at ville hæve sagen mod Jyske Bank i mod vores ordre.

 

Har Jyske bank indrømmet over for Lundgrens at

Der ikke findes noget lån og vi ikke har nogle swap, dette har Lundgrens ansatte sagt, de har også sagt det er fejl det i laver, det forstår vi ikke helt, efter som i jo fortsætter? så er det jo bevidst. I kan læse foreløbig de fremlagte samtaler med Lundgrens 14-12-2018. – 18-12-2018.22-03-2019. –  08-07-2019. DEL 1. og DEL 2. 

Vedlægger også kopi af Klagens bilag 87. / 91. / 92. / 93.

Igen ved jo godt at Jyske Bank bare arbejder som i plejer, men kan i som ansvarlig ledelse slet ikke se at i overtræder love og regler på stribe, både straffeloven og aftaleloven og loven om at drive bankvirksomhed, det Jyske banks Bestyrelse der vælger at sådan skal Jyske bank drives.

 

Vi skal bare anmode om at i holder op med at udsætte os for jeres bedrageri, og hvis i ikke mener det er bedrageri, så hjælp os med at få en hurtig hovedforhandling, og få nu svaret på vores anklager så vi kan komme videre

 

 

Anders Dam hvis der er noget du eller de andre ikke kan forstå, så ring spørg mig på +4522227713

I er nogle hårde bananer at kæmpe i mod, men kan vi ikke få jer til at opfører jer anstændigt, i er jo en bank der også arbejder for den Danske stat. og for flere kommuner.

 

Bedste Hilsener jeres kunde

 

Carsten Storbjerg Skaarup

Søvej 5. 3100 Hornbæk

+45 22227713

 

24-06-2020. s.1-3. brev. til CEO Anders Dam og ledelsen i Jyske Bank.