07-04-2023. Forslag til Jyske Bank hvad med at i får Jyske Bank bilerne, og min historie, så kan I selv rydde op. DET ER JO GANSKE AVORLIGE ANKLAGER, og det uanset at selv Regeringen og Finanstilsynet med flere dækker over Jyske Banks lovovertrædelser, jeg syntes vi skal tale sammen og finde en løsning, spørg eventuelt Nicolai Hansen og Jeanett Kofoed-Hansen som var del der startede million bedrageri mod min virksomhed, og som Casper Dam Olsen hurtigt var med til at hjælpe med at bedrage, spørg om de mener det hele er en misforståelse. RING TIL MIG OG FORSLÅ EN LØSNING SÅ DET HER STOPPER, hvis de her mails og opslag skal holde op tal med mig, venligst hilsener jeres måske mest kendte offer.

Til.

JERA08@handelsbanken.dk
juridisk@jyskebank.dk
lm@jyskebank.dk
direktion@jyskebank.dk
Morten Ulrik Gade • mug@jyskebank.dk
martin.nielsen@jyskebank.dk
Kristian Ambjørn Buus-Nielsen • kbn@les.dk
benny-pedersen@jyskebank.dk
birger-nielsen@jyskebank.dk
bac@jyskebank.dk
ctm@jyskerealkredit.dk
gadeberg@jyskebank.dk
eqh@jyskebank.dk
hbm@jyskebank.dk
jes-rosendal@jyskefinans.dk
jens.rahbek@jyskebank.dk
me.christensen@jyskebank.dk
christian.b.andreasen@jyskebank.dk
dorthe.kirkeby@jyskebank.dk
torbjorn.egerdal@jyskebank.dk
hoejsgaard@jyskebank.dk
heidi.skovbjerg@jyskebank.dk
bpa@jyskebank.dk
ahk@jyskebank.dk
helle-hansen@jyskebank.dk
avw@jyskebank.dk
dip@jyskebank.dk
pborowy@jyskebank.dk
sej@jyskebank.dk
rune@jyskebank.dk
prp@jyskebank.dk
sandberg@jyskebank.dk
noerbo@jyskebank.dk
klausnaur@jyskebank.dk
kirkeby@jyskebank.dk
sw@jyskebank.dk
Casper Dam Olsen • Casper-dam@jyskebank.dk
jkh@jyskebank.dk
nicolai-hansen@jyskebank.dk
pka@jyskebank.dk
tijo@jyskebank.dk
vn@jyskebank.dk
skn@jyskebank.dk
stefan.klit@jyskebank.dk
mfriis@jyskebank.dk
makn@jyskebank.dk
jmad@jyskebank.dk
jane-rabek@jyskebank.dk
silva.henrik.da@jyskebank.dk
hcn@jyskebank.dk
bfr@jyskebank.dk
suzanne.holst@jyskebank.dk
christine.bernstorn@jyskebank.dk
lundoe@jyskebank.dk
clm@jyskebank.dk
hilleroed.privat@jyskebank.dk
nordsjaelland.erhverv@jyskebank.dk
Tina Agergaard • agergaard@jyskebank.dk
tim.lam@jyskebank.dk
susanne.nielsen@handelsbanken.dk
steen.hirschsprung@handelsbanken.dk
mikm@jyskebank.dk
hmj@jyskebank.dk
gorm-clausen@jyskebank.dk
muller@jyskebank.dk
mlo@jyskebank.dk
lisbeth.rasmussen@handelsbanken.dk
john.madsen@handelsbanken.dk
heb@jyskebank.dk
rugler@jyskebank.dk
cbh@jyskebank.dk
ewald@jyskebank.dk
kjeld.aunstrup@jyskebank.dk
kim.hansen@handelsbanken.dk
nicolai.strandbak@handelsbanken.dk
jan.rasmussen@handelsbanken.dk
christina.skovmand@handelsbanken.dk
christian.moller@handelsbanken.dk
allan.kandrup@jyskebank.dk
nek@jyskebank.dk
jensbech@jyskebank.dk
wiberg@jyskebank.dk
online@jyskebank.dk
kontakt@jyskebank.dk
support@jyskebank.dk
koebenhavncity@handelsbanken.dk
servicecenter.koebenhavn@jyskebank.dk
dyndegaard@jyskebank.dk

Cc.

Statsministeriet • stm@stm.dk
Justitsministeriet • jm@jm.dk
REU@ft.dk
Hotline (FT) • Hotline@ftnet.dk
finanstilsynet@ftnet.dk
Kommunikation • kommunikation@nationalbanken.dk
fm@fm.dk

mail@kromannreumert.com
SAK@ankl.dk
saoek@ankl.dk

 

7 april 2023.  KL. 15.00

Jyske Bank A/S
Vestergade 8-16
8600. Silkeborg

Skovsted-Nielsen
Juridisk Morten Ulrik Gade
Juridisk Afdeling

Ledelsen og direktionen.

 

Og Den Danske Start ved regeringen der er er med i min fortælling.

Kære Morten og alle jer andre I denne lukket kreds af venner, er der ikke bare et fornuftigt menneske i Jyske Bank som kan se at det er dårlig stil ikke svare de kunder som påvise at Jyske Bank laver unoder.

Jeg har skrevet en smule på www.banknyt.dk det er mærkeligt i alle sammen er så bange for mig, jeg er kun et menneske, i skulle prøve at tale med mig, for jeg er faktisk ret flink.

 

DET ER JER ALLE SAMMEN MOD OVERHOLDELSE AF DANSK LOVGIVNING.

I VED GODT AT JEG ØNSKER AT TALE MED MED JYSKE BANK IKKE ?

ELLER HAR I IKKE FORSTÅET EN METER.

Anders Dam det her er dig, og din skyld, uanset hvor meget du måtte hade mig for at kunne dokumentere at Jyske Bank er en kriminel organisation, der misbruger bankens magt i det danske samfund, for at fuldføre bedrageri, hvorfor fanden ringe du ikke bare til mig, så finder vi nok en løsning.

Har jeg gjort noget galt eller skrevet noget som er usandt, så sig det ellers kan jeg jo ikke rette op.

 

Har jeg skrevet noget usandt på Facebook, tvitter, YouTube eller måske på www.banknyt.dk

Så sig det

Undskyld jeg gerne vil have dette her stoppet, fortæl om jeg har taget fejl, har jeg gjort noget galt siden Jyske Bank udsætter mig for konstant chikane.

I ved jeg er ved at få hele Kromann Reumert advokater vilket med ind i min historie om korupte advokater i Danmark, Kromann Reumert ledelse har ikke svaret på noget, og de har heller ikke bortviste partner Jens Steen Jensen, derfor er min konklusion at Kromann Reumert advokater Sundkrogen 5. (Må være) Er korrupte som Lundgrens advokater er det.

Jeg skal Narturligvis skrive til hver af de enkelte ansatte 4-500 og spørge om de deler ledelsens opbakning, til at Jens Steen Jensen har frataget mig retten til at bestemme i min egen retssag, med henvisning til klage 05-06-2020 og klagens punkter samt afgørelsen der har prædikatvirkning.

SYNTES JYSKE BANK IKKE DET ER BEDRE AT TALE SAMMEN SOM VOKSNE MENNESKER.

HAR JYSKE BANK LAVET FEJL.

SÅ INDRØM OG SIG UNDSKYLD.

SÅ VI KAN FÅ RYDDET OP I DETTE ROD.

Til Jyske Bank hermed kopi af opslag på en Facebook side.
 

What does Maersk say to living at home in a country ruled by corruption, AP Moeller Maersk was informed about Jyske Bank’s crime against customers.

But will Maersk itself help to fight corruption in Denmark?.

Questions for Bernard L. Bot, Arne Karlsson, Amparo Moraleda, Marc Engel, Robert Mærsk Uggla, Rabab Boulos, Rotem Hershko, Johan Sigsgaard, Keith Svendsen, Ditlev Blicher, Narin Phol, Aymeric Chandavoine, Karsten Kildahl, Henriette Hallberg Thygesen, Katharina Poehlmann , Silvia Ding, Caroline Pontoppidan, Susana Elvira, Navneet Kapoor, Patrick Jany, Vincent Clerc, Kasper Rørsted, Thomas Lindegaard Madsen, Marika Fredriksson, Julija Voitiekute.

😊

YOUTUBE VIDIO.
https://youtu.be/jh1CJcITg_Y

Se alle de delte videoer i dette link, og spørg jer selv hvorfor Jyske Bank ikke tør svare.

https://www.youtube.com/watch?v=zW2FUdw3Qx8&list=UUf1owc-4O07QL21cc5Zn0bQ

🤫

Og i hele taget, hvorfor tror du ingen tør svare på blot en enste henvendelse, omkring det at den Danske stat regeringen og Statsministeret ved Statsminister Mette Frederiksen samt også Finanstilsynet åbenlyst, ved brug af Nebotisme altså korruption dækker over Jyske Banks forbrydelser.

Se YouTube videoen her, med en opfordring til CEO Anders Christian Dam om at indgå i dialog med mig, ring til mig på +4422227713

✍️

Hvis Jyske Bank som jeg ønsker at vi sammen finder en løsning og får ryddet op.

Anders Dam og Jyske Bank koncernen, Jeg vil grene hjælpe Jyske Bank.

Derfor tilbyder jeg at Jyske Bank at i kan overtage disse 3 Jyske Bank biler, Banken kan også få min historie.

Og så kan jeg lave noget andet sjovt, end at drille jer der i Jyske Bank som har mærkelig måde at drive Bankvirksomhed på.

Med venlig hilsen
Carsten Storbjerg Skaarup

Soevej 5.
3100 Hornbæk
+4522227713

😊

06-04-2023. tid 1.56
Jyske Bank Gammel kongevej 136. Frederiksberg

3 Jyske Bank biler samlet foran Jyske Bank butik på Frederiksberg.

RING TIL MIG HVIS I ØNSKER JEG HOLDER OP  MED DISSE GRATIS REKLAMER FOR BANK.

3 Jyske Bank biler samlet med opfordring til Jyske Bank ledelsen gå til politiet eller ring 22227713

🤫

Jyske Bank A/S
I. L.Tvedesvej 7.
3000 Helsingør.

Att.

Helsingør afdeling

Jeg ved ikke om det er jer der står for at lukke min konto, da jeres advokater syntes at gøre alt for at beholde mig som kunde.

Når man som Jyske Banks ansatte i Helsingør bevidst og uhæderligt har udsat kunde for groft bedrageri, herunder gjort brugen af dokumentetfalsk, mandatsvig, magtmisbrug, og vildledt kunde til at tro der er optaget lån, for at kunne tage 2.500.000 dkk i rente, og alt sammen er svindel der er udført bevidst af flere af Jyske banks medarbejder sammen i foreningen.

😁

Så af den grund vil jeg naturligvis ikke have noget med Jyske Bank A/S Helsingør afdeling at gøre, uagtet de kriminelle medarbejderer, som eksempelvis Nicolai Hansen, Jeanett Kofoed-Hansen og Casper Dam Olsen der i dag arbejder i henholdsvis.

Jyske Bank A/S Vesterbrogade 9. København.

Jyske Bank A/S Slotsgade 19. Hillerød.

☺️

Jeg skal desuden oplyse at i mine bøger og opslag, vil jeg fremhæve at Jyske Bank Helsingør afdeling flere gange har misbrugt bankens adgang til tinglysningsretten, senest ved at have udslettet mit private ejerpantebrev mod instruks og uden fuldmagt.

Dette er en overtrædelse af tinglysningslovens paragraf 11.

Hvis i ønsker at angive en bestemt person som skyldig, vil jeg nøjes med at fremhæve at det er denne medarbejder der har overtrådt tinglysningslovens paragraf 11.

Hvis i forholder jer pasivet til denne henvendelse, vil alle i afdelingen blive nævnt.

Tina Agergaard Jyske Bank Hillerød er også nævnt, da hun har været min kontakt til Jyske Bank, og jeg gav instruks om at mit private ejerpantebrev stort 3.000.000 dkk blot skulle returneres til mig, da Jyske Bank ikke længere har pant i min ejendom.

🗣👂

Hvis i iøvrigt har nogle spørgsmål til det jeg skriver, så er i velkommen til at kontakte mig på +4522227713.

Jeg skriver faktisk i en god mening.

Og ønsker kun at Jyske Bank finder ud af at tale med mig.

Har rettet et par skrivefejl inden deling, denne mail erstatter, den den tidligere fra  5. apr. 2023 23.30

Venligst hilsen

Carsten Storbjerg Skaarup
Søvej 5.
3100 Hornbæk

carsten.storbjerg@gmail.com

+45222227713

😁

Forwarded message
Date: ons. 5. apr. 2023 23.30

Subject: bemærk venligst PDF fil med mere omkring det at Jyske Bank har lavet overtrædelse af Tinglysningslovens §. 11. Jeg opfordre Jyske Bank til at kontakte politiet hvis Jyske Bank mener jeg lyver og henvise til straffelovens § 267 & 268. eller blot tage en uforpligtende samtale med mig om at rette op. Lad os få lukket bogen og ryddet op. Venligst fremsend en kredit nota, på dkk 120.  og luk konto 5050-1432988 som aftalt 30 december 2022. se de vedhæftet dokumenter, da det virker som fortsat chikane fra Jyske Banks side.

🦾💣

To: direktion@jyskebank.dk, ølm@jyskebank.dkmartin.nielsen@jyskebank.dk, Morten Ulrik Gade. MUG@jyskebank.dkjuridisk@jyskebank.dk
Cc: nicolai-hansen@jyskebank.dkjkh@jyskebank.dk, Casper Dam Olsen Casper-dam@jyskebank.dk, sw@ jyskebank.dkkirkeby@jyskebank.dk, Kristian Ambjørn Buus-Nielsen. kbn@les.dk

🎪

Jyske Bank A/S
Vestergade 8-16
8600 Silkeborg

Cc.

Lund Elmer Sandager advokater.
Juridisk Direktør Martin Skovsted-Nielsen
Og direktionen ved CEO Anders Christian Dam

Kære advokat Martin Skovsted-Nielsen.

Kære Koncern direktør CEO Anders Christian Dam.

Kære advokat Morten Ulrik Gade.
Kære  advokat Kristian Ambjørn Buus-Nielsen

🌻

Samt Nicolai Hansen, Jeanett Kofoed-Hansen, Anette Kirkeby, Casper dam Olsen, Søren Woergaard der er nogle af dem der har det største ansvar for historien her findes.

I kender mig alle alle sammen.

Og så et par mere, jeg ønske at vi sammen finder en løsning, på det jeg skriver, jeg nævner en masse mennesker på og i mine opslag, mange har intet med sagen at gøre, men oplyses den vej blot at der er noget galt i danmark.

😃

Jeg er ikke advokat, jeg er ordblind, jeg er ikke helt som dem i nok plejer at kommunikere med.

Jeg har ingen boglig uddannelse.

Og så skriver jeg om at korruption i Danmark er problem for retssikkerheden.

Jeg formodet problemet er stort, siden ingen har svaret på bare et eneste spørgsmål, men i alle ved det.

Og den der holder mund kan blive forfremmet.

✍️🤝

Ring til mig, hvis Jyske Bank har nogle intreresse i at vi sammen løser vores lille konflikt.

😊

Det er vel ikke uden grund disse Jyske Bank biler eller reklamebiler for Jyske Bank har kørt rundt siden 2016, uden en kommentar.

Altså udover af drevet 1 febuar 2019.

Det brev som Philip Baruch fra bestyrelsen Og Lund Elmer Sandager advokater sendte til retten og Lundgrens advokater hvor Jyske Bank beskyldte mig for at overtræde straffeloven.

Brevet som hverken Jyske Bank, Lund Elmer Sandager advokater eller Lundgrens advokater ville dele med mig, på trods af de grove anklager mod mig.

Det er sjovt ik, og vi griner stadig eller hvad ?

Ring til mig og find en løsning som passer til det i har udsat mig og min familie for.

Med venlig hilsen

Carsten Storbjerg Skaarup
Søvej 5.
3100 Hornbæk

carsten.storbjerg@gmail.com
+4522227713.

Jyske Bank A/S I. L.Tvedesvej 7. 3000 Helsingør. Att. Helsingør afdeling Jeg ved ikke om det er jer der står for at lukke min konto, da jeres advokater syntes at gøre alt for at beholde mig som kunde. Når man som Jyske Banks ansatte i Helsingør bevidst og uhæderligt har udsat kunde for groft bedrageri, herunder gjort brugen af dokumentetfalsk, mandatsvig, magtmisbrug, og vildledt kunde til at tro der er optaget lån, for at kunne tage 2.500.000 dkk i rente, og alt sammen er svindel der er udført bevidst af flere af Jyske banks medarbejder sammen i foreningen. Så af den grund vil jeg naturligvis ikke have noget med Jyske Bank A/S Helsingør afdeling at gøre, uagtet de kriminelle medarbejderer, som eksempelvis Nicolai Hansen, Jeanett Kofoed-Hansen og Casper Dam Olsen der i dag arbejder i henholdsvis. Jyske Bank A/S Vesterbrogade 9. København. Jyske Bank A/S Slotsgade 19. Hillerød. Jeg skal desuden oplyse at i mine bøger og opslag, vil jeg fremhæve at Jyske Bank Helsingør afdeling flere gange har misbrugt bankens adgang til tinglysningsretten, senest ved at have udslettet mit private ejerpantebrev mod instruks og uden fuldmagt. Dette er en overtrædelse af tinglysningslovens paragraf 11. Hvis i ønsker at angive en bestemt person som skyldig, vil jeg nøjes med at fremhæve at det er denne medarbejder der har overtrådt tinglysningslovens paragraf 11. Modst eller hvis i forholder jer pasivet til denne henvendelse, vil alle i afdelingen blive nævnt. Tina Agergaard Jyske Bank Hillerød er også nævnt, da hun har været min kontakt til Jyske Bank, og jeg gav instruks om at mit private ejerpantebrev stort 3.000.000 dkk blot skulle returneres til mig, da Jyske Bank ikke længere har pant i min ejendom. Hvis i iøvrigt har nogle spørgsmål til det jeg skriver, så er i velkommen til at kontakte mig på +4522227713. Jeg skriver faktisk i en god mening. Og ønsker kun at Jyske Bank finder ud af at tale med mig. Har rettet et par skrivefejl inden deling, denne mail erstatter, den den tidligere fra 5. apr. 2023 23.30 Venligst hilsen Carsten Storbjerg Skaarup Søvej 5. 3100 Hornbæk carsten.storbjerg@gmail.com +45222227713

Jyske Bank bilerne foran Jyske Bank på Frederiksberg, Jyske Banks direktion og direktør Anders Christian Dam er magtesløs, og kan intet sige til reklamerne for Jyske Banks brug af dokumentfalsk og bedrageri mod kunder.

Det handler om da Nicolai Hansen sammen med Jeanette Kofoed-Hansen valgte at udsætte i Jyske Bank for bondefangeri og groft bedrageri, Svindel som Casper Dam Olsen var med til.

Jyske Bank A/S I. L.Tvedesvej 7. 3000 Helsingør. Att. Helsingør afdeling Jeg ved ikke om det er jer der står for at lukke min konto, da jeres advokater syntes at gøre alt for at beholde mig som kunde. Når man som Jyske Banks ansatte i Helsingør bevidst og uhæderligt har udsat kunde for groft bedrageri, herunder gjort brugen af dokumentetfalsk, mandatsvig, magtmisbrug, og vildledt kunde til at tro der er optaget lån, for at kunne tage 2.500.000 dkk i rente, og alt sammen er svindel der er udført bevidst af flere af Jyske banks medarbejder sammen i foreningen. Så af den grund vil jeg naturligvis ikke have noget med Jyske Bank A/S Helsingør afdeling at gøre, uagtet de kriminelle medarbejderer, som eksempelvis Nicolai Hansen, Jeanett Kofoed-Hansen og Casper Dam Olsen der i dag arbejder i henholdsvis. Jyske Bank A/S Vesterbrogade 9. København. Jyske Bank A/S Slotsgade 19. Hillerød. Jeg skal desuden oplyse at i mine bøger og opslag, vil jeg fremhæve at Jyske Bank Helsingør afdeling flere gange har misbrugt bankens adgang til tinglysningsretten, senest ved at have udslettet mit private ejerpantebrev mod instruks og uden fuldmagt. Dette er en overtrædelse af tinglysningslovens paragraf 11. Hvis i ønsker at angive en bestemt person som skyldig, vil jeg nøjes med at fremhæve at det er denne medarbejder der har overtrådt tinglysningslovens paragraf 11. Modst eller hvis i forholder jer pasivet til denne henvendelse, vil alle i afdelingen blive nævnt. Tina Agergaard Jyske Bank Hillerød er også nævnt, da hun har været min kontakt til Jyske Bank, og jeg gav instruks om at mit private ejerpantebrev stort 3.000.000 dkk blot skulle returneres til mig, da Jyske Bank ikke længere har pant i min ejendom. Hvis i iøvrigt har nogle spørgsmål til det jeg skriver, så er i velkommen til at kontakte mig på +4522227713. Jeg skriver faktisk i en god mening. Og ønsker kun at Jyske Bank finder ud af at tale med mig. Har rettet et par skrivefejl inden deling, denne mail erstatter, den den tidligere fra 5. apr. 2023 23.30 Venligst hilsen Carsten Storbjerg Skaarup Søvej 5. 3100 Hornbæk carsten.storbjerg@gmail.com +45222227713

Jyske Bank bilerne foran Jyske Bank på Frederiksberg, Jyske Banks direktion og direktør Anders Christian Dam er magtesløs, og kan intet sige til reklamerne for Jyske Banks brug af dokumentfalsk og bedrageri mod kunder.

Det handler om da Nicolai Hansen sammen med Jeanette Kofoed-Hansen valgte at udsætte i Jyske Bank for bondefangeri og groft bedrageri, Svindel som Casper Dam Olsen var med til.

Jyske Bank A/S I. L.Tvedesvej 7. 3000 Helsingør. Att. Helsingør afdeling Jeg ved ikke om det er jer der står for at lukke min konto, da jeres advokater syntes at gøre alt for at beholde mig som kunde. Når man som Jyske Banks ansatte i Helsingør bevidst og uhæderligt har udsat kunde for groft bedrageri, herunder gjort brugen af dokumentetfalsk, mandatsvig, magtmisbrug, og vildledt kunde til at tro der er optaget lån, for at kunne tage 2.500.000 dkk i rente, og alt sammen er svindel der er udført bevidst af flere af Jyske banks medarbejder sammen i foreningen. Så af den grund vil jeg naturligvis ikke have noget med Jyske Bank A/S Helsingør afdeling at gøre, uagtet de kriminelle medarbejderer, som eksempelvis Nicolai Hansen, Jeanett Kofoed-Hansen og Casper Dam Olsen der i dag arbejder i henholdsvis. Jyske Bank A/S Vesterbrogade 9. København. Jyske Bank A/S Slotsgade 19. Hillerød. Jeg skal desuden oplyse at i mine bøger og opslag, vil jeg fremhæve at Jyske Bank Helsingør afdeling flere gange har misbrugt bankens adgang til tinglysningsretten, senest ved at have udslettet mit private ejerpantebrev mod instruks og uden fuldmagt. Dette er en overtrædelse af tinglysningslovens paragraf 11. Hvis i ønsker at angive en bestemt person som skyldig, vil jeg nøjes med at fremhæve at det er denne medarbejder der har overtrådt tinglysningslovens paragraf 11. Modst eller hvis i forholder jer pasivet til denne henvendelse, vil alle i afdelingen blive nævnt. Tina Agergaard Jyske Bank Hillerød er også nævnt, da hun har været min kontakt til Jyske Bank, og jeg gav instruks om at mit private ejerpantebrev stort 3.000.000 dkk blot skulle returneres til mig, da Jyske Bank ikke længere har pant i min ejendom. Hvis i iøvrigt har nogle spørgsmål til det jeg skriver, så er i velkommen til at kontakte mig på +4522227713. Jeg skriver faktisk i en god mening. Og ønsker kun at Jyske Bank finder ud af at tale med mig. Har rettet et par skrivefejl inden deling, denne mail erstatter, den den tidligere fra 5. apr. 2023 23.30 Venligst hilsen Carsten Storbjerg Skaarup Søvej 5. 3100 Hornbæk carsten.storbjerg@gmail.com +45222227713

Jyske Bank bilerne foran Jyske Bank på Frederiksberg, Jyske Banks direktion og direktør Anders Christian Dam er magtesløs, og kan intet sige til reklamerne for Jyske Banks brug af dokumentfalsk og bedrageri mod kunder.

Det handler om da Nicolai Hansen sammen med Jeanette Kofoed-Hansen valgte at udsætte i Jyske Bank for bondefangeri og groft bedrageri, Svindel som Casper Dam Olsen var med til.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jyske Bank A/S I. L.Tvedesvej 7. 3000 Helsingør. Att. Helsingør afdeling Jeg ved ikke om det er jer der står for at lukke min konto, da jeres advokater syntes at gøre alt for at beholde mig som kunde. Når man som Jyske Banks ansatte i Helsingør bevidst og uhæderligt har udsat kunde for groft bedrageri, herunder gjort brugen af dokumentetfalsk, mandatsvig, magtmisbrug, og vildledt kunde til at tro der er optaget lån, for at kunne tage 2.500.000 dkk i rente, og alt sammen er svindel der er udført bevidst af flere af Jyske banks medarbejder sammen i foreningen. Så af den grund vil jeg naturligvis ikke have noget med Jyske Bank A/S Helsingør afdeling at gøre, uagtet de kriminelle medarbejderer, som eksempelvis Nicolai Hansen, Jeanett Kofoed-Hansen og Casper Dam Olsen der i dag arbejder i henholdsvis. Jyske Bank A/S Vesterbrogade 9. København. Jyske Bank A/S Slotsgade 19. Hillerød. Jeg skal desuden oplyse at i mine bøger og opslag, vil jeg fremhæve at Jyske Bank Helsingør afdeling flere gange har misbrugt bankens adgang til tinglysningsretten, senest ved at have udslettet mit private ejerpantebrev mod instruks og uden fuldmagt. Dette er en overtrædelse af tinglysningslovens paragraf 11. Hvis i ønsker at angive en bestemt person som skyldig, vil jeg nøjes med at fremhæve at det er denne medarbejder der har overtrådt tinglysningslovens paragraf 11. Modst eller hvis i forholder jer pasivet til denne henvendelse, vil alle i afdelingen blive nævnt. Tina Agergaard Jyske Bank Hillerød er også nævnt, da hun har været min kontakt til Jyske Bank, og jeg gav instruks om at mit private ejerpantebrev stort 3.000.000 dkk blot skulle returneres til mig, da Jyske Bank ikke længere har pant i min ejendom. Hvis i iøvrigt har nogle spørgsmål til det jeg skriver, så er i velkommen til at kontakte mig på +4522227713. Jeg skriver faktisk i en god mening. Og ønsker kun at Jyske Bank finder ud af at tale med mig. Har rettet et par skrivefejl inden deling, denne mail erstatter, den den tidligere fra 5. apr. 2023 23.30 Venligst hilsen Carsten Storbjerg Skaarup Søvej 5. 3100 Hornbæk carsten.storbjerg@gmail.com +45222227713

Jyske Bank Boxen får gratis reklame.