27-06-2017 Lundgrens udvider staben med Dan Terkildsen

27 / 06 / 2017 – 12:07

Lundgrens udvider kredsen af partnere og jurister

NYHEDSTYPE

NYHED
Lundgrens styrker sine kompetencer indenfor områderne Fast Ejendom og Entreprise samt rets- og voldgiftssager med optagelse af tre nye partnere og ansættelse af yderligere syv jurister.

Det er en glæde at meddele, at vi har optaget partnerne Tobias Vieth, Dan Terkildsen og Pedram Moghaddam, som alle i dag er partnere på et andet større Københavns advokatkontor. Tobias, Dan og Pedram er alle markante profiler indenfor hver deres forretningsområde, hvor Tobias er specialiseret indenfor ejendomstransaktioner, mens Pedram er specialiseret indenfor entreprise- og udbudsret. Dan er en særdeles erfaren procedør, som har ført et betydeligt antal rets- voldgiftssager.

Tobias og Pedram samt 5 af de nye medarbejdere vil indgå i Lundgrens afdeling for Fast Ejendom og Entreprise, som herefter vil tælle over 20 juridiske medarbejdere, hvilket vil gøre afdelingen til en af de største ejendomsafdelinger på noget dansk advokatkontor.

Dan og 2 af de nye medarbejdere vil indgå i Lundgrens procesafdeling, som ligeledes styrkes væsentligt. Senest har procesafdelingen gjort sig bemærket ved at repræsentere en af de sagsøgte i Amagerbanksagen.

Det samlede juristhold omfatter følgende 10 jurister:

Advokat, Ann Frølund Winther (Fast Ejendom)
Advokat 2. år, Julie Vaage-Nilsen (Fast Ejendom)
Advokat 1. år, Anna Fjordside (Fast Ejendom)
Advokat 1. år, Alessandro Traina (Fast Ejendom)
Advokat fuldmægtig 3. år, Stephan Normann Østergaard (IPR og proces)
Advokat fuldmægtig 1. år, Rasmus Reichstein (Fast Ejendom)
Advokat 4. års, Sebastian Lysholm Nielsen (IPR og proces)

”Med tilgangen af 10 nye kollegaer sprænger vi de fysiske rammer for, hvor mange vi kan være i vores nuværende domicil. Da vi samtidig har ambitioner om yderligere vækst, flytter vi derfor domicil, men bliver i Tuborg Havn i Hellerup. Vores nye domicil, som er på ca. 4.000 m2, er beliggende lige overfor Experimentariet, hvor vi ser frem til at få nogle rammer, som er fuldstændig skræddersyet til vores konkrete behov og ønsker” afslutter Thomas Stampe.

Lundgrens’ flytning vil finde sted den 1. oktober 2017. Datoen for de nye partnere og medarbejderes ankomst til firmaet ligger endnu ikke fast.

 

Kontakt i Lundgrens Thomas Stampe