28-05-2023. Hvis Jyske Bank A/S ved adm. direktør Anders Dam ønsker at jeg skal stoppe mine opslag og skriverier, SÅ SKAL JYSKE BANK UDTRYKKE, AT DE ØNSKER AT REKLAMERE HOLDER OP. / Jeg spørger samtidig den danske stat og regeringen ved statsminister Mette Frederiksen sammen med Jyske Bank koncernen. om at svare. ? Og nu spørger jeg så, hvor mange penge den danske stat tjener på at dække over forbrydelsen i Danmark, som statsministeren også har fået kendskab til, og er blevet oplyst, at den næststørste Danske Bank, Jyske Bank A/S med adm. direktør Anders Christian Dam står bag. ? HVIS DU VIL HAVE, at jeg skal stoppe med at skrive om denne SKANDALE, som Nationalbankens medarbejdere selv taler om. Så prøv at tale med mig, i stedet for at Jyske Bank og regeringen stikker hovedet i busken for at gemme sig, da dette mail handler om et ubehageligt og mørkt kapitel om korruption i Danmark. hvis jeg har lavet en fejl, så ring og sig det, så retter jeg det med det samme.

 

Når du som kunde eller samarbejdspartner eller som medarbejder i Jyske Bank koncernen ser dette opslag.

Så send en kopi til Jyske Banks advokater og ledelsen, og spørg dem, hvad Jyske Bank A/S har tænkt sig at gøre med kunderne, der som jeg, har fundet stærke beviser for at Jyske Bank koncernen står bag omfattende kriminalitet.

martin.nielsen@jyskebank.dk, mug@jyskebank.dk, juridisk@jyskebank.dk, direktion@jyskebank.dk, lm@jyskebank.dk,

✍️

Og plice send mailen til den danske stat og regering att.

jm@jm.dk, stm@stm.dk, fm@fm.dk, kommunikation@nationalbanken.dk, finanstilsynet@ftnet.dk, REU@ft.dk,
Og stil spørgsmål om, hvordan de fortsat kan undlade at besvare nogen af ​​de mange e-mails.

Og spørg dem, om mine indlæg er sande oplysninger, så del venligst med mig på banknyt@gmail.com

Tak

👍

28 May 2023.
Meddelelse til Jyske Bank-koncernen og deres venner.

Siden 2016. har jeg skrevet om Jyske Banks mange forskellige aspekter af kriminalitet, som flere af bankens medarbejdere, som Nicolai Hansen og Janett Kofoed-Hansen i Jyske Bank Helsingøør afdeling, beviseligt og fuldstændig bevidst har arbejdet sammen i forening, begået, som organiseret bedrageri mod mig og min virksomhed.

Jyske Bank tør ikke udtale sig om bankens bedrageri, formentlig fordi det er for let for Jyske banks medarbejdere, at hvidvaske de penge banken tjener på kriminalitet.

😱

Jeg har også siden 2019. skrevet at,

Jyske Bank-koncernen
Vestergade 8-16.
8600 Silkeborg.

Har bestukket.
Lundgrens advokater.
Tuborg Boulevard 12.
2900 Hellerup.

Til ikke at fremlægge deres klients bedrageri anklager, så som svig og falsk mod Jyske Bank A/S.

Hverken Jyske Bank A/S eller Lundgrens advokater har turdet svare på nogle henvendelser.

Ej heller vil forholde sig til problemet for Jyske Bank med at, en tidligere kunde har fundet stærke beviser for at Jyske Bank koncernen laver dokumentfalsk, bedrageri samt bruger bestikkelse for at holde bankens kriminalitet ude af retten.

🤕

Carsten Storbjerg Skaarup fra Hornbæk, har gentagne gange taget, ikke kun Jyske Banks ansatte og advokater i at lyve, men også i at lave overtrædelse af mange love og regler i forbindelse med den organiseret kriminalitet, som Jyske Bank koncernen bevisligt står bag.

Det er selvfølgelig et stort problem for Koncernledergruppen og Juridisk afdeling at Jyske Banks ledere som.

Anders Christian Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus og Peter Schleidt, Martin Skovsted-Nielsen, Lars Stensgaard Mørch, intet kan gøre for at stoppe opslag som dette, efter som det ikke kan stoppes uden dialog og samtale.

Jyske Banks bestyrelse og direktion er tydeligvis alle sammen ligeglade med hvad jeg skriver, som at de danske myndigheder, også ved ansatte i domstolene, regeringen og Dansk Erhverv dækker over den kriminelt som Jyske Bank koncernen bevist står bag, da Jyske Bank er bevidste om at dem som Jyske Bank bedrager, er eller bliver frataget deres retssikkerhed, og det ved hjælp af medlemmer i klubben advokat råddet.

Så når jeg Carsten Storbjerg Skaarup skriver at Jyske Bank koncernen har betalt og dermed bestukket Lundgrens advokater returkommission for ikke at fremlægge Carstens virksomhehs svig forhold mod Jyske Bank koncernen for retten, har Jyske Bank sammen med Lundgrens advokater lavede undgravende virksomhed, for at modvirke befolkningens retssikkerhed, hvortil både dommere og regerings medlemmer har hjulpet.

🫣
😁

Lundgrens advokater er formentlig bange for at blive kendt som de korrupte advokater, hvilket Lundgren har vist sig at være.

Så når jeg skriver, at Jyske Bank koncernen er stærkt kriminelle, og bruger dokumentfalsk, samt også bestikkelse til at dække over svindel, så er det ikke en nyhed at Jyske Bank koncernen begår bedrageri.

😫

Jeg har gentagne gange tilbudt Jyske Banks ledelse og Anders Christian Dam sammen med Juridisk Afdeling Morten Ulrik Gade, juridisk direktør Martin Skovsted-Nielsen og Lund Elmer Sandager advokater, Kristian Ambjørn Buus-Nielsen at stoppe disse opslag, og reklamer for organiseret kriminalitet og korruption i Danmark, som også de ansatte i den by det danske retsstyrelsen, hvor højesteretsdommer Kurt Rasmussen, landsretsdommer Søren Ejdum er en del af dem der har dækket over de korrupte Lundgrens advokater, for så at dække den kriminelle danske bank Jyske Bank.

Hvis Juridisk afdeling hos Morten Ulrik Gade, juridisk direktør Martin Skovsted-Nielsen, ledelse i Anders Christian Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus og Peter Schleidt, samt dem, der også er involveret i Jyske Banks bedrageri, som eksempelvis Lundgrens advokater, og Lund Elmer Sandager advokater, hvis I ønsker, at jeg skal stoppe mine opslag og annoncer for Jyske Bank-koncernen, så skal i blot prøve at tale med mig.

Jeg ønsker ikke at udsætte hverken Lundgrens, Jyske Bank eller Lund Elmer Sandager for bagvaskelse, da det kan medføre op til 2 års fængsel.

Hvis det jeg skriver ikke er sandt.

😄😄😄😄

Jyske Bank i skal vide, at samtale fremmer forståelse.

Så ring til mig på +4522227713

CEO Anders Dam hvis du tror, ​​jeg har lavet en fejl i noget af det, jeg har skrevet.

🤝

Jeg håber i forstår, at jeg kun vil have os til at tale sammen, hvis der er nogle af jer som er nævnt i min historie om korruption i Danmark, og hvis I vil have, at jeg stopper mine mange henvendelser og indlæg som dette.

Hvis du eller i mener, at jeg har overtrådt nogle love og regler, når jeg skriver, som jeg har gjort siden 2016.

Så tal med mig, eller kontakt politiet og anmeld mig for injurier, hvis du eller Jyske Bank tør.

😊

Men klart når i som kriminelle, og jer der dækker over Jyske Bank A/S, den nok største kriminelle Danske bank, i ved jeg har ret i det jeg siger og skriver, derfor er i magtesløse, og så er i bange for at tale med mig, både Jyske Bank og den Danske regering er så bange, at i alle stikker hoved i busken, og håber jeg holder mund omkring den organiserede kriminalitet, jeg har samlet masser af beviser for Jyske Bank koncernen og deres ansatte står bag.

Beviser for Jyske Banks kriminalitet som jeg gentagne gange har anmodet om Den Danske National Bank og Statsministeriet om tilladelse til at overbringe til Regeringen / Folketinget ved statsminister Mette Frederiksen.

😁

DET ENESTE SVAR JEG HAR FÅET FRA DEN DANSKE STAT OG JYSKE BANK A/S. PÅ ALLE HENVENDELSER OMKRING DEN ORGANISEREDE KRIMINALITET, OG DEN KORRUPTION DER FINDES I DANMARK, ER TOTAL TAVSHED.

IKKE EN ENESTE TØR TAGE EN SAMTALE MED MIG OM JYSKE BANKS BEDRAGERI MOD KUNDER, DA FINANSTILSYNET IKKE LÆNGE KAN DÆKKE OVER DE FORBRYDELSER UDFØRT AF ANSATTE OG ADVOKATER I JYSKE BANK KONCERNEN.

😊

Men kære alle sammen i har alle et problem, uanset om I kan lide det eller ej.

😵‍💫
🤪

Jeg stopper ikke mine kampagner, med mindre Jyske Bank koncernen anmoder mig om det.

I kender allerede mine beviser, så I ved også, hvem du og i står over for.

Og du CEO Anders Dam ved også, at jeg gerne vil slette alt, og holde op med eksempelvis at drille banken, ligesom i alle sammen godt ved, at Jyske Bank koncernen ikke ved korruption og nepotisme kan få statens hjælp til at undergrave danskernes ytringsfrihed, som til forbyde at skrive om korruptionen mellem den private Jyske Bank og de private Lundgrens advokater.

✍️

JEG PRØVER FAKTISK AT HJÆLPE JYSKE BANK MED AT KUNNE SE BANKENS PROBLEMER MED AT OVERHOLDE LOVGIVNINGEN.

Og et af Jyske Banks største problemer, er nok CEO Anders Christian Dam.

Og det at Jyske Bank ikke mindst hver 4 år laver udskiftning i DIRIKTIONEN.

✍️

Min opfordring er stadig at CEO Anders Christian Dam bliver bortvist for meddelagtighed i organiseret bedrageri.

Eller at CEO Anders Christian Dam selv sætter sit mandat frit.

😊

Hilsen fra mig som Jyske Bank bevidst og bevisligt har udsat for økonomisk kriminalitet.

Carsten Storbjerg Skaarup.

🤝

Og igen opfordre jeg Jyske Banks til at besvare mine opslag, henvendelser og Jyske Bank kommer ud af busken for at tale med mig

For at vi sammen får stoppet opslag som dette.

Og hvis ikke nogle af jer ønsker at jeg skal stoppe med at skriver disse opslag samt lave vidioer, vil Jyske Banks Juridiske afdeling så i det mindste ikke svare mig, så jeg ved at Jyske Bank koncernen vil skide på hvad jeg skriver, da det ikke ændre på Jyske Banks fundament, nemlig at lyve og bedrage er vejen til større indtægt.

🫣🫣🫣

🥺

Jyske Bank koncernen og deres mange ansatte vil ikke holde op med at begå bedrageri og dokumentfalsk eller anden strafbar forbrydelse, i hvert fald ikke så længe den danske regering og statsminister Mette Frederiksen sammen med myndighederne og dommere i Retten som Højesteretsdommer Kurt Rasmussen, der også har valgt at dække over korruption, og dække over magtmisbrug, som de selv er medskyldige i.

Regeringen der ikke stoppe brugen af ​​bestikkelse, som er blevet en naturlig del af Danmarks største virksomheder, som da Danmarks næststørste bank, Jyske Bank koncernen, nok ved bestyrelsen / ledelsen uærligt valgte at bestikke Lundgrens advokater.

Så at Lundgrens advokater bevidst skulle tabe deres klients bedragerisag mod Jyske Bank koncernen, ved simpelthen at Lundgrens advokater ikke at fremlægge deres klients svindelsag mod Jyske Bank, og holde klienten ude af sagen ved bevidst og systematisk at tilbageholde flere processkrifter for klienten.

Og selvfølgelig også, at Lundgrens afsatte skulle skjule for klienten, at Jyske Bank havde bestukket Lundgrens advokat partner virksomhed, for ikke at fremlægge deres klients bedragerisag mod Jyske Bank A/S.

🤪

Så vil korruptionen i Danmark fortsætte med at trives blandt de danske organisationer og advokater, og det ved kammerateri og nepotisme, og ikke en eneste dansk politiker tør stille spørgsmål, eller rejse spørgsmålet i det danske folketing. ” #FT #Folketinget “

Når Danmark som samfund er styret af korruption, som staten og regering hverken vil undersøge eller stoppe, så kan årsagen alene være i de økonomiske interesser mellem den danske stat og Jyske Bank, som er blevet en undergravende aktivitet mod den danske befolkning og dem, der agerer med store danske organisationer, der ligesom Jyske Bank gerne begår økonomisk kriminalitet for det offentlige for at øge indtjeningen.

🥺

Du finder flere videoer og opslag som dette på Banknyt dk / bank nyheder.

Hvilket skyldes ledelsen i Anders Dam og de mange ansatte i Jyske Bank, som beviseligt har begået bedrageri og dokumentfalsk for Jyske Bank A/S, som flere advokater fra eksempelvis Lundgren advokater, Horten advokater, Kromann Reumert advokater, Lund Elmer Sandager advokater, Jyske Bankens juridiske afdeling har bidraget med, hvilket du kan læse mere om her i dagbogen.

Og så spørg dig selv hvorfor de der dækker over Jyske Banks forbrydelser ikke tør svare på noget, men vælger at gemme sig af frygt, da denne skandale ikke må blive offentligt kendt.

Hvorfor tør ingen skrive om korruption og de danske kriminelle banker, spørger jeg fordi tavsheden ikke stopper mig og delte indlæg, som ingen kan modsige er sandheden om den korruption mange af de største virksomheder selv er en af.

Og ikke en eneste person kan stoppe de mange reklamer om organiseret kriminalitet og korruption i Danmark, medmindre Jyske Bank koncernen selv den administrerende direktør Anders Dam beder mig Carsten Storbjerg om ikke at skrive mere.

Jyske Bank og Anders Dam har ikke den dag i dag, ville bede mig om at stoppe med at reklanere for Jyske Banks kriminalitet.

🤝

😕
😕

Om Jyske Banks organiseret forbrydelser.
På tydlig Dansk.

Jeg kan ikke hamle op med korruption og kammerateri helt op i de danske myndigheder herunder i Statsministeriet, Finansministeriet, Finanstilsynet, Justitsministeriet og også Domstolsstyrelsen samt Rigspolitiet, som styre hvem der i Danmark skal overholde lovgivningen.

Det er klart at den danske stat ved folketinget, samlede set ikke ønsker, at danske banker som bevisligt laver kriminalitet bliver straffet, efter det i 2013 blev aftalt at de største Danske banker herunder Jyske Bank A/S ikke måtte gå konkurs.

Så hellere dække over den kriminelle Jyske Banks forbrydelser.

😱

Hvis Jyske Bank ikke har lavet dokument falsk og bedrageri som er fremlagt for politiet, der har nægtet at efterforske Jyske Bank A/S.

Så opfordre jeg igen Jyske Bank til at føre en injurier sag, og siger det kan give op til 2 års fængsel. hvis ikke jeg har skrevet sandt.

Jyske Bank A/S Helsingør står bag omfattende bedrageri udført af mindst. Jeanett Kofoed-Hansen og Nicolai Hansen.

Og det med hjælp fra mindst Casper Dam Olsen, Anette Kirkeby, Søren Woergaard,  Morten Ulrik Gade, Birgit Buch Thuesen, Philip Baruch, CEO Anders Christian Dam,

😱

Nogle af de ansvarlige for dette og lignende opslag med videoer om Jyske Banks brug af dokumentfalsk, bestikkelse, bedrageri, magtmisbrug, mandatsvig er.

Anders Christian Dam, Lars Stensgaard Mørch, Niels Erik Jakobsen,  Per Skovhus, Peter Schleidt, Morten Ulrik Gade og Martin Skovsted-Nielsen.

🤐

Hvis i ønsker at jeg skal stoppe mine fortsatte reklamer om Jyske Banks organiseret kriminalitet som, CEO Anders Dam er en stor del af, så skal Jyske Bank koncernen blot bede mig Carsten Storbjerg Skaarup om at lade være med at hænge Jyske Bank og bankens mange advokater og ledelsen samt medarbejdere ud som kriminelle.

Anders Christian Dam ring og tal med mig, så stopper jeg med at drille banken, med opslag og reklamer på Jyske bank Bilen, reklamer som Jyske Bank ikke kan stoppe, uden Jyske Bank vil tale med mig.

😌😌
😌😌

Anders Christian Dam du kan ringe til mig på +4522227713

Hvis du gerne vil have, at jeg stopper med at reklanere for Jyske Bank, og rettigheder til den måde, Jyske Bank begår bedrageri og dokumentfalsk eller bruger bestikkelse, Jyske Bank vil i der er ansatte gerne have, at jeg stopper med at skrive mere, så skal du CEO Anders Dam bare tale med mig.

Ledelsen og bankens advokater er gentagne gange blevet opfordret til dialog, og at de kan gå til politiet, hvis ikke Jyske Bank koncernen gennem deres advokater, har stået bag omfattende svindel, men det tør dem, der står bag Jyske Banks bedrageri ikke.

Jyske Bank koncernen skulle prøve dialog, i stedet for at udleve dem, der for Jyske Bank er blevet medskyldige i bankens organiserede kriminalitet.

Jyske Bank i er bange for de kunder, som banken udsætter for groft bedrageri, derfor tør ingen i gruppen svare.

Som jeg siger i videoerne maj 2023.
Til bandelederen i Jyske Bank. Anders Dam du er bange og du er en kujon, hvis ikke du tør tale med mig.

😁

Anders Christian Dam.

Jeg udfordrer dig hermed igen til at have en offentlig debat med mig og på nationalt TV.

Tør du eller er du en kujon.

Jeg udfordrer dig som administrerende direktør Anders Dam, til at tage en debat om Jyske Banks lovovertrædelser, og om bankens kriminelle medarbejdere, tør du det, hr. direktør Anders Dam.

🥵

Det er dig mod mig, eller mig mod dig som leder af den kriminelle danske svindelvirksomhed Jyske Bank.

Jeg siger igen, at Jyske Bank er en kriminel bank, der bevidst og uærligt og bevisligt begår bedrageri, misbruger fuldmagter altså laver fuldmagtsmisbrug, lyver, forfalsker dokumenter, begår mandatsvig, bruger bestikkelse, for at dække over Jyske Banks mange forbrydelser.

Så når jeg skriver, at Jyske Bank snyder og bedrager bankens kunder, mens statsministeren og Finanstilsynet ignorerer bankens svindel, så er det faktum.

🥵
😁

Det er simpelthen et faktum når jeg skriver om korruption mellem de danske myndigheder og store danske virksomheder som banker i Danmark, derfor er der ingen, der tør udtale sig om dette faktum som.

At der findes magtfulde og indflydelsesrige korrupte advokater og dommere, samt korruption blandt danske politikere og myndigheder i Danmark, er et problem for dem, der handler med danske virksomheder.

Hvis du ikke selv er en del af de korrupte danskere, der ved kammerateri og nepotisme bestemmer, hvem der må begå bedrageri mod deres kunder for regeringen, altså folketinget, så spørg hvorfor ikke en eneste af dem, der rent faktisk bidrager til Jyske Banks organiserede kriminalitet tør tale med ofre for den organiseret kriminalitet udført af danske organisationer.

😁

Er der en af ​​jer, der tør tale med mig, og gennemgå mine beviser, eller er I alle bange for, at Jyske Bank mister retten til at drive bankvirksomhed, på grund af bankens mange forbrydelser, hvis de danske myndigheder holder op med at dække over Jyske Banks bedrageri .

Jyske Bank og du Anders Dam, du kan ikke gøre noget for at stoppe min annoncering om Jyske Banks organiserede kriminalitet.

UDEN DIALOG OG SAMTALE.

Uanset at Danmark er styret af nepotisme, det vil sige korruption i forbindelse med de danske virksomheders forbrydelser mod kunderne, holder regeringen nøje øje med Jyske Banks ulovligheder.

😁

Det er ikke ulovligt at fortælle sandheden om Danmarks kriminelle banker, og heller ikke om Jyske Bank, som må være en af ​​Danmarks største kriminelle virksomheder, som har støtte fra den danske stat, regeringen og statsminister Mette Frederiksen, Danmarks Nationalbank, derfor overtræder Jyske Banks kriminelle medarbejdere fortsat de danske love og regler.

Jyske Bank tør ikke påstå, at den driver en ærlig bankforretning uden at begå bedrageri og dokumentfalsk.

😁

Så hr. Anders Christian Dam du har min udfordring til at mødes med mig på landsdækkende tv.

Men hvis Jyske Bank er bange for at mødes for en debat, og for at gennemgå mine beviser for dit altså Jyske Banks bedrageri, så kan du gemme dig bag statsminister Mette Frederiksen, der dækker over Jyske Banks mange kriminelle handlinger.

Anders Dam ringer til mig på +4522227713 og lav et møde, enten privat eller på nationalt tv.

Så kan vi starte dialogen om, hvorvidt Jyske Bank koncernen er en kriminel organisation, og om du som leder er den mest ansvarlige for bankens svindel.

🙃

Hilsen

Carsten Storbjerg Skaarup
Søvej 5.
3100. Hornbæk
Denmark.

banknyt@gmail.com
+4522227713

😁😊

Tag.

😊

Jyske Bank management, group,
Anders Christian Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus, Peter Schleidt, Benny Laibach Pedersen, Birger Krøgh Nielsen, Bo Ancher Christensen, Carsten Tirsbæk Madsen, Erik Gadeberg, Erik Qvirin Hansen, Hanne Birgitte Møller, Jes Rosendal, Klaus Naur, Knud Nørbo, Lars Stensgaard Mørch, Lars Waalen Sandberg, Martin Skovsted-Nielsen, Peer Roer Pedersen, Rune Møller, Søren Skyum Elbert, Jens Rahbek, Me Sophie Christensen, Christian Wordenskjold B. Andreasen, Dorthe Kirkeby, Torbjörn Egerdal,

😊

#JyskeBank #dkpol #bank #atp #stm #jm #fm #gældsinddrivelse #dknnews #banking #crime #criminal #invest
#shares #economics #money #banks #investment #job #YouTube #advertisements #free #warning

😆

Jyske Bank management group,

Anders Christian Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus, Peter Schleidt, Benny Laibach Pedersen, Birger Krøgh Nielsen, Bo Ancher Christensen, Carsten Tirsbæk Madsen, Erik Gadeberg, Erik Qvirin Hansen, Hanne Birgitte Møller, Jes Rosendal, Klaus Naur, Knud Nørbo, Lars Stensgaard Mørch, Lars Waalen Sandberg, Martin Skovsted-Nielsen, Peer Roer Pedersen, Rune Møller, Søren Skyum Elbert, Jens Rahbek, Me Sophie Christensen, Christian Wordenskjold B. Andreasen, Dorthe Kirkeby, Torbjörn Egerdal,

😆

Jyske Bank Helsingør, Find Jyske Bank, Kontakt Jyske Bank, ansatte Jyske Bank Helsingør,

Alan Nielsen, Susanne Clausen Engel, Daniel Rantzau Klemp, Michel Skjold Hansen, Anne Raagaard Refer, Brian Tønder, Christina Steen Andersen, Jonas Kronberg Jensen, Katarina Nikolic, Lena Bryan-Lund, Ramis Azam, Regina Hjort Ernstsen, Ronja Nielsen, Annegrethe Larsen, Annelise Aaby Saugmann, Annette Sinkjær-Hansen, Aysegül Ersöz, Bettina Brorson Olsen, Carsten Malvig Pedersen, Dorte Søbjerg Hansen, Dorthe Møller, Gitte Brauer Faber-Rod, Helene Marie Hansen, Helle Dahl, Helle Lyngh, Jakob Burmeister-Sørensen, Jeanett H. Kallestrup, Jeanette Høye Thestrup, Jette Storgaard Nørskov, Joanna Vitagliano, Karin Sonne Harboe Hoffmann, Line Braad Winding, Lisbeth Pallesen, Mai-Britt Ingleby, Maria Holm Clausen, Marianne Jørgensen, Marlene Mortensen, Pernille Bryrup, Sofie Stray Jørgensen, Stine Skøt, Susanne Lindgreen, Tobias Kjeldsen,

😆

Kurt Bligaard Pedersen, Keld Norup, Rina Asmussen, Anker Laden-Andersen, Per Schnack, Bente Overgaard, Marianne Lillevang, Johnny Christensen, Michael C. Mariegaard,

😆
😂

Danske Banks A/S Bestyrelsen og ledelsen ved.

Carsten Egeriis, Magnus Agustsson, Berit Behring, Christian Bornfeld, Karsten Breum, Stephan Engels, Johanna Norberg, Frans Woelders, Jan Thorsgaard Nielsen, Lars-Erik Brenøe, Jacob Dahl, Raija-Leena Hankonen-Nybom, Bente Avnung Landsnes, Allan Polack, Helle Valentin, Bente Bang, Kirsten Ebbe Brich, Aleksandras Cicasovas,  Louise Aggerstrøm Hansen.

😇

Finans Danmark, bestyrelsen.

Direktør, Carsten Egeriis, Danske Bank, Bankdirektør, Christian Bornfeld, Mads Skovlund Pedersen, Nordea, Helene Bløcher, Nykredit Realkredit, Michael Rasmussen, Anders Jensen, Ole Beith, Lars Frank Jensen, John Christiansen, Lån & Spar, Claus Andersen, Anders Dam, Jyske Bank, Carsten Tirsbæk Madsen, Jyske Realkredit, Karen Frøsig, Sydbank, Bjarne Larsen, Jens Kr. A. Møller, Pernille Lohmann, Lasse Nyby, Martin Kudsk Rasmussen, Spar Nord, Vagn Hansen, Klaus Skjødt,

Bestyrelse, Managing Partner, Stab.
Mikkel Primdal Kæregaard, Asger Heine Jensen, Søren Hornbæk Svendsen, Andreas Christensen, Lars Lüneborg, Hans Christian Pape, Tanja Lykke Stougaard, Christian Gregersen, Mette Meirup Gregersen, Lars Tølle, Tine Nevers, Anette Therkildsen, Morten Hvid Pedersen,

😆

Af centrale personer og advokat virksomheder, der ses at være medvirkende til at svindelen i Jyske Bank har kunne lykkes og fortsætte, kan jeg her nævne nogle af dem.

Nicolai Hansen, Jeanett Kofoed-Hansen, CEO, Anders Christian Dam, Philip Baruch, Lund Elmer Sandager advokater, Kristian Ambjørn Buus-Nielsen, Juridisk afdeling, Morten Ulrik Gade, Søren Woergaard, Anette Kirkeby, Casper Dam Olsen, Lars Aaquist, Danske Bank, Birgit Buch Thuesen, Lundgrens advokater, Dan Terkildsen, Jens Grunnet-Nilsson, Sebastian Lysholm, advokat Mette Marie Nielsen der er ansat i Danske Bank, advokat Emil Hald Vendelbo Winstrøm der er ansat i Rambøll,