11-08-2023. TIL SUSANNE SØRENSEN JYSKE BANK A/S. Og Anders Christian Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus, Peter Schleidt, Martin Skovsted-Nielsen, Tine Lundøe Poulsen, Steen Jul Petersen, Gitte Møller Hindkær, Morten Ulrik Gade, Lars Stensgaard Mørch, Morten Lykke, Birger Krøgh Nielsen, Bo Ancher Christensen, Carsten Tirsbæk Madsen, Erik Gadeberg, Erik Qvirin Hansen, Hanne Birgitte Møller, Jes Rosendal, Klaus Naur, Knud Nørbo, Lars Waalen Sandberg, Peer Roer Pedersen, Rune Møller, Søren Skyum Elbert, Jens Rahbek, Me Sophie Christensen, Christian Wordenskjold B. Andreasen, Dorthe Kirkeby, Torbjörn Egerdal, Det er jeres fælles ansvar, har jeg taget fejl eller lavet fejl, skrevet noget forkert så ring og sif det, så undskylder jeg gerne.

KLADDE til deling

10-08-2023. 11.28. Til Jyske Bank ledelse. Jeg ønsker kun fred, men også at vi sammen løser hvad vi skal have løst, Hvorfor mødes vi ikke bare over en kop kaffe

11-08-2023. 13.00.- TIL SUSANNE SØRENSEN JYSKE BANK A/S Fwd: Jeg ønsker kun fred, men også at vi sammen løser hvad vi skal have løst, Hvorfor mødes vi ikke bare over en kop kaffe og gennemgår det jeg har skrevet, jeg vil gerne slette hvad der måtte være fejl og misforståelser.

 

 

TIL SUSANNE SØRENSEN JYSKE BANK A/S Fwd: Jeg ønsker kun fred, men også at vi sammen løser hvad vi skal have løst, Hvorfor mødes vi ikke bare over en kop kaffe og gennemgår det jeg har skrevet, jeg vil gerne slette hvad der måtte være fejl og misforståelser.

Fra Carsten Storbjerg <jyskebankdanmark@gmail.com> 11. august 2023 kl. 13.00
Til: Susanne Sørensen <s-sorensen@jyskebank.dk>, Gitte Møller Hindkær <gittehindkaer@jyskebank.dk>, direktion@jyskebank.dk, martin.nielsen@jyskebank.dk, stp@jyskebank.dk, lundoe@jyskebank.dk, juridisk@jyskebank.dk, lm@jyskebank.dk, mlyk@jyskebank.dk, birger-nielsen@jyskebank.dk, bac@jyskebank.dk, ctm@jyskerealkredit.dk, gadeberg@jyskebank.dk, eqh@jyskebank.dk, hbm@jyskebank.dk, jes-rosendal@jyskefinans.dk, klausnaur@jyskebank.dk, noerbo@jyskebank.dk, sandberg@jyskebank.dk, prp@jyskebank.dk, rune@jyskebank.dk, sej@jyskebank.dk, jens.rahbek@jyskebank.dk, me.christensen@jyskebank.dk, christian.b.andreasen@jyskebank.dk, dorthe.kirkeby@jyskebank.dk, torbjorn.egerdal@jyskebank.dk, Morten Ulrik Gade <mug@jyskebank.dk>
Cc: Justitsministeriet <jm@jm.dk>, fm@fm.dk, SAK@ankl.dk, Statsministeriet <stm@stm.dk>, REU@ft.dk, redaktion@midtjyllandsavis.dk, hkr@midtjyllandsavis.dk, finanstilsynet@ftnet.dk

 

11-08-2023.

Susanne Sørensen
Jyske Bank A/S
Vestergade 8-16
8600 Silkeborg

Og Anders Christian Dam, Niels Erik Jakobsen, Per Skovhus, Peter Schleidt, Martin Skovsted-Nielsen, Tine Lundøe Poulsen, Steen Jul Petersen, Gitte Møller Hindkær, Morten Ulrik Gade, Lars Stensgaard Mørch, Morten Lykke, Birger Krøgh Nielsen, Bo Ancher Christensen, Carsten Tirsbæk Madsen, Erik Gadeberg, Erik Qvirin Hansen, Hanne Birgitte Møller, Jes Rosendal, Klaus Naur, Knud Nørbo, Lars Waalen Sandberg, Peer Roer Pedersen, Rune Møller, Søren Skyum Elbert, Jens Rahbek, Me Sophie Christensen, Christian Wordenskjold B. Andreasen, Dorthe Kirkeby, Torbjörn Egerdal,

Det er jeres fælles ansvar, har jeg taget fejl eller lavet fejl, skrevet noget forkert så ring og sif det, så undskylder jeg gerne.

ALTSÅ SAGT.
Har jeg taget fejl.
Har Jyske Bank lavet fejl.

 

Så tal med mig.
RING +4522227713. 

 

Jeg ønsker en løsning, som tilgodeser alle parter, og for at dette her kan holde op. 

Kære Susanne 

 

Husk nu at svare mig, og del det dokument med mig der hvor Susanne Sørensen har fået ejerens tilladelse til at udsætte pantet i min ejendom.

Jeg driller dig lidt, da du ved at hverken du eller andre ansatte i Jyske Bank, umuligt kan have fået ejerens tilladelse, da det jo var mig og jeg påpeger de dokumenter, hvor jeg gør det klart at jeg ville have mit pantebrev tilbage.

Jyske Bank A/S